Ahogy a cím is mutatja, gondoltam ebbe a témába jöhetne minden olyan kép, videó, vagy esemény, ami a csikizés/lábfétis témába vág, és amivel a mainstream médiában találkoztok. Jöhet bármi, ami így vagy úgy a témához kapcsolódik, vagy éppenséggel csak eszetekbe juttatja a dolgot.
Kezdetnek álljon itt egy érdekes filmes plakát, amibe véletlenül ütköztem:
A film kétlem, hogy nekem való lenne, de a poster elég mutatós...
0
A
Anonymous·6 Apr 2015(edited)
Tarantinót be kell linkelnem?
0
C
Csikimester·7 Apr 2015(edited)
Hmmm... eszembe is jutott egy ami rendszeresen kint van Debrecenben.
0
C
csikimiki07·8 Apr 2015(edited)
Tarantinót be kell linkelnem? Részemről jöhet, bár gondolom többségnek nem lesz új.
Hmmm... eszembe is jutott egy ami rendszeresen kint van Debrecenben. Tessék képet csinálni...
https://www.youtube.com/watch?v=4hWPsfJ3upI Ez mondjuk elég tetszetős, ahogy néha majd meg-megtörik...
0
C
Csikimester·10 Apr 2015(edited)
Hallod ez azért király felvétel volt. Mennyivel jobb volt hallgatni, mikor mosolyogni kezdett már. Meg teljesen jól megfigyelhető rajta mikor elkzedte utolérni az érzés mert többet babrált a kezével. Csodálatos.
0
C
csikimiki07·12 Apr 2015(edited)
Igen, szerintem is, ilyen felvételből több is jöhetne. Csak kár, hogy a youtube BB tag nem működik...
Színésznőkről gyakran készül képsorozat mezítláb, és bár ez a magunkfajtának már önmagában is érdekes lehet, normál szemmel nézve nincs ebben semmi furcsa. Vannak azonban olyan fotók is, ahol már kifejezetten az az érzésem, hogy a megszokottnál nagyobb fókuszt kapnak a lábak... Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy mégis milyen indíttatás vezérelte a fotósokat... Példának okán álljon itt néhány ilyen fotó: