Ezt az "idegen szemmel"-t, ezt most vegyem olyasmi szövegnek, mint a: "Neked mint kívülállónak, mi a véleményed az inteligenciáról?"-t? :
Nem, ezt az idegen szemmelt vedd úgy, hogy "idegen szemmel", azaz "nem te csináltad a manipot" szemmel.

mert nyilván aki csinálja az rögtön tudja hogy hol ér véget egyik kép és hol a másik, stb. arra voltam kíváncsi, hogy olyannak, aki csak így kapásból ránéz a végeredményre, annak mi a véleménye.
szóval nem sértésnek szántam, sem lenézésnek, hiszen nem azt mondtam hogy "amatőr szemmel" milyennek tűnik, hanem hogy idegen szemmel. remélem nem tűnt lenézőnek a megfogalmazás.
Mert csak 6-7 éve foglalkozom Photoshoppal
önszorgalom, iskola vagy netán mindkettő?
Kicsi... mi a kicsi... nagyon elterjedtek ezek a széles monitorok... nekem meg 1024-es a kicsim...
Anno nekem is az volt, aztán mindenki jött vele, hogy "jajj de apró monitorod van". én meg gondoltam magamban hogy ha nem tetszik, vehetnek újat...
Egyébként, a képek többségben jó 75-85%-osan élethűek...
és az jónak számít? csak azért kérdem mert más hozzáértő embertől is jó lenne tudni a véleményt/tanulni
meg a haj, amit meg is értek...
látom a hajjal neked is voltak már gondjaid... bár nem meglepő, azt mindenki szidni szokta aki dolgozott már vele
mondjuk hajra ott van az extract filter...
hát nem tudom, néha jó néha nem, sokban függ a háttértől is ugye. igazából még nem találtam olyan megoldást amivel elégedett voltam teljesen
illetve le lehet tölteni pontosabbakat... ajánlom őket, direkt szőrös dolgok kiszűréséhez...
néhány konkrét tipp?
Amúgy Tablet Bácsi nehogyazthidd' hogy jó hasznát vennéd ennél... maszkolásnál kifejezetten hátrányos a nyomásérzékenység... nekem legalábbis..
igen, azt hiszem ez is egyénfüggő lehet, mert sokaktól az ellenkezőt hallom. egyébként milyen tablet-et használsz?