Videók - társalgó

by Anonymous · 23 Mar 2010 · 735 views
Sort:
0
A
OP · 23 Mar 2010 (edited)
Gondoltam nyitok egy olyan topikot, ahol a videókkal kapcsolatosan tudunk beszélgetni...

Nekem lenne is egy kérdésem.

Én személy szerint nagyon csípem Yaqi mestert (persze csak LER szerepben), de nagyon eltűnt. A szerveren sincsen nagyon videó...
Esetleg valaki tudja, hogy hol vannak a régebbi Yaqi tickling videók??? Ha lehet ingyen és bérmentve. ;)
0
C
· 23 Mar 2010 (edited)
Yaqi nak azt hiszem súlyos betegsége van... de nekem is régi "barátom" pedig még van nem? Én mintha látnék egy olyan nevű mappát a szerveren hogy Yaqi.
Vagy csak képzelődök? :?
0
M
· 24 Mar 2010 (edited)
Yaqi nak azt hiszem súlyos betegsége van... de nekem is régi "barátom" pedig még van nem? Én mintha látnék egy olyan nevű mappát a szerveren hogy Yaqi.
Vagy csak képzelődök? :?

Igen szerintem is van. Vagy ketten képzelődünk :P
0
C
· 24 Mar 2010 (edited)
Igen, Yaqi felvállalta a médiában de azt mondta, hogy abba kell hagynia sajnos.
Pár videót láttam mostanság csak tőle én is, abszolute nem frissek sajnos :(

Priscilla James sincsen már :(
0
A
· 25 Mar 2010 (edited)
Van Yaqi mappa (Tudom jól), de mennyi videó van benne?

1db

Ezért kérdeztem, hogy tudtok-e még videót esetleg....
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
Upload? ;)
0
A
· 25 Mar 2010 (edited)
Jó...

De ott is csak 3 videó van és az is f/f...

Olyan kell, ahol Yaqi a ler. :)
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
Oké, oké, akkor szerzünk olyat :) Lesz 5-6 minimum, jó?

Kicsi ízelítő:
0
A
· 25 Mar 2010 (edited)
Áhhh - Isten vagy.

Puszi érte. :*
0
C
· 28 Mar 2010 (edited)
Tessék pislogni :)
0
A
· 4 May 2010 (edited)
Van még Yaqi?

Új tickle abuse mikor lesz meg?
0
C
· 4 May 2010 (edited)
Nemtom, nem rajtam múlik.
0
A
· 23 Jun 2010 (edited)
KI tud olyan videót, amiben BDSM és tickling is párosul?
0
C
· 2 Jul 2010 (edited)
Mi az a BDSM? Bondage vagy mi? :?:
0
A
· 2 Jul 2010 (edited)
A szexuális élet területéhez tartozik az angol nyelvű kifejezésekből alkotott betűszó a BDSM. Eredete a "Power Exchange" (fordítása talán a "hatalmi játék" lehetne). Tudtommal 3 területe van, röviden leírom.

Uralkodás és szolgaság

A partner alárendelt szerepében a domináns fél kívánságait teljesíti. Ehhez a fölérendelt személy változatos eszköztárat használhat, melyhez a B&D is tartozik. Testi és lelki megalázás kapcsolódik ehhez a területhez, mely akár a fájdalom okozását/elviselését is megengedi; ezáltal szorosan illeszkedhet az S&M "műfajhoz". Az alárendelt fél ("rabszolganő", "rabszolga", stb.) kiszolgáltatott helyzetét a fõlérendelt személy ("Mester", "Domina", stb.) alakítja ki, nemritkán szerepjáték formájában.

Megkötözés és fegyelmezés

A partner megkötözésével, kikötözésével annak mozgását korlátozzuk. Ez a kiszolgáltatott helyzet egyfajta alárendeltséget eredményez, mely a D&S kapcsolatra, míg a kötés által okozott kellemetlenség, fájdalom az S&M kapcsolatra emlékeztet. A felhasznált eszköz általában kötél de akár szíjat, selyemsálat, stb. is használhatunk. A fegyelmezés egyrészt magával a megkötözéssel, másfelől egyéb eszközök felhasználásával végezhető. Speciális területe a "Love bondage" mely kimondottan a szexuális örömök fokozását célozza, noha eredete természetesen a már említett Power Exchange.

Szadizmus és mazochizmus

Nagyon sokan ezzel a "műfajjal" azonosítják a BDSM teljes területét. Tény ugyan, hogy a másik két terület is tartalmazhat S&M elemeket de itt kimondottan a fájdalom okozásán és elszenvedésén van a hangsúly. Az emberiség nagyon sok rafinált eszközt, szerkezetet, módszert talált ki erre a célra. A fájdalom mértéke nagyon széles (kényelmetlenségtől a kínokig), így jó néhány "hagyományos" szeretkező pár tudat alatt is átél ilyen élményeket.

Mindhárom területre igaz, hogy olyan párkapcsolatot feltételez, ahol a bizalom játssza a legfontosabb szerepet. A kulcsszavak: biztonság, tiszta gondolkodás, egyetértés ("safe, sane, consensual"). Fontos, hogy a partnerek pontosan tisztázzák egymás igényeit és betartsák a "játékszabályokat". Semmilyen körülmények sem szabad átlépni a partner limitjét (azt a határt, amin túl már nem kellemes/kívánatos neki). A BDSM az erotika olyan területe, amelynek gyökerei messzire nyúlnak vissza és amelyet érdemes kipróbálni a fentiek figyelembevételével.

Én személy szerint szeretem a BDSM műfaját is, ez fakadhat abból is, hogy a tickling is ide tartozik, persze csak lightosabb kategóriába. De a szenvedés, néha uralkodás, az ami vonz ebben. A kettő együtt, már mint csiklandozás és a BDSM, hihetetlen jó élmény. Próbáljátok ki. ;)
0
C
· 3 Jul 2010 (edited)
Feltétlen!
Köszi a gyors felvilágosítást! :D
Arra kezdek ráeszmélni, hogy lehet hogy azért vonzódik a csikizéshez (ler szerephez főleg) mert enyhén megalomániás vagyok... :mrgreen:
De ez más téma. Mégegyszer köszi! :D
0
C
· 4 Jul 2010 (edited)
Ja és persze a BDSM betűrövidítés (mint annyi minden a neten):

A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission ( D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés.
0
A
· 4 Jul 2010 (edited)
Köszi csikicsiki a kiegészítést - így teljes...
0
C
· 4 Jul 2010 (edited)
Wow... ez teljesen más mint amire én gondoltam. De a bondage ot eltaláltam! :D
0
A
· 5 Jul 2010 (edited)
Hát jahh :D
0
C
· 5 Jul 2010 (edited)
Amúgy szerintetek, a különböző videó stúdiók közt, van olyan ahol a lee csak megjátsszák a csikisséget?(Már ha meg lehet) :?:
Hogy lehet az ilyet észrevenni? (Leszámítva az egyértelmű jeleket pl: a nagyon mű és késleltetett nevetést) :?:
Kíváncsi vagyok ki mit mond? :mrgreen:
0
A
· 6 Jul 2010 (edited)
Természetesen van olyan videó... Sajna a legtöbbnél már a pénz beszél.
Vannak jelek persze, amit egy "igazi csikimániás" egyből le is szűr. Az, aki csikis, valamennyire menekülni próbál az adott érzés alól (pl. elhúzza a lábát, összegörnyed). Vannak videók, ahol a lee nevet (persze nem igazi nevetés), de közben meg se rezzen. Tehát ebből is következik, hogy annyira még sem csikis neki, max. sok pénzt ígértek - cserébe, ha elszórakozhatnak vele. Vannak olyan csajok, akik modellkednek, vagy valami miatt felfigyeltek rájuk, azoknak beígérnek rengeteg pénzt, hogy megcsikizhessék őket, attól függetlenül, hogy csikisek-e vagy sem.
De Én Hál'Istennek sok olyan videót látok, ahol szinte szenved az áldozat és nekem ez a jó benne. Csak minőségi videót nézek és csak olyat, ahol őszinte érzések vannak mind2 részről. Mert egy ilyen játékban nem csak a lee a lényeg, hanem a ler is. Sajnos Thasa videói közül van pár, ahol jól látszik, hogy megcsikizi azt a valakit, mert elvállalta, de nem azért mert élvezi - persze ezekből a videóiból van kevesebb. A többin nagyon jól csinálja, amit csinál és természetesen az egyik kedvencem Ő.
Azért az jó hír, hogy vannak rettentő csikis emberek, videókból ez jól látszik, ezeket imádom :D
0
A
· 6 Jul 2010 (edited)
Több hónap gép nélkül!!!
Esküszöm el se hiszem, hogy végre visszaküldték a szervízből!! :D
Most már ismét leszek folyamatosan, ha időm engedi!!
Ahogy láttam eddig semmi érdemleges nem történt!!

Amúgy a "mű" videóknál ilyesmire gondoltál, Nono??
Remélem jól olvastam a jelekből!!
BW3hQNI7UNI
0
C
· 6 Jul 2010 (edited)
Szerintem ez nem annyira mű...
0
C
· 6 Jul 2010 (edited)
Hát nem tudom... erről nem tudom eldönteni hirtelen... :? Szerintem se hamis.

Szerintem amúgy ez teljes mértékben a néző döntésétől függ mert: Ahány féle ember annyi féle szenvedési forma. (Igen ezt most találtam ki :D )
Én személy szerint még nem sok hamis videót láttam és ami az volt arról egyértelműen meg tudtam mondani hogy az e.
Amúgy én nem vagyok egy nagy TickleAbuse rajongó (Inkább paradise vision vagy TickleChallange) de én Brokke videóit szeretem a legjobban. Azok közül is főleg azokat ahol ő kap. Dehát a csikit Boldogság adni és kapni. :mrgreen:
0
A
· 6 Jul 2010 (edited)
Valóban a Tickle Abuse-ból Ő a másik lányka, aki viszi a prímet, de ler szerepben jobban szeretem.
0
C
· 6 Jul 2010 (edited)
Miért? Gondolom "Kegyetlenség" miatt.
Szerintem is jó ler, de van abba valami szép, mikor látja az ember, hogy a kínzók is valójában mily sebezhetők hasonló módon. :D :twisted:
0
A
· 7 Jul 2010 (edited)
Nem tudom, hogy miért...

Talán a kegyetlensége miatt. Igazából Én a csikit szeretem nézni, nem azt, ahogy Brooke és társai kielégítik egymást. Tőle már több ilyen videót láttam, vagy belenéztem. Inkább mint ler tetszik nekem. Persze Ti fiúk vagytok, másképp értékelitek.
0
C
· 7 Jul 2010 (edited)
Miért van olyan videója is? Nem is láttam még! :? :!:
0
A
· 8 Jul 2010 (edited)
Van Bizony! Nem is egy....
0
C
· 8 Jul 2010 (edited)
Van ám! Sőt meztelen "hármasban" csikijük is van :)

Amúgy persze hogy sebezhetőek a jó ler-ek, mivel azért tudnak jól csikizni, mert tudják mit kell és hogyan ;)
0
A
· 8 Jul 2010 (edited)
Igen, ez így van...
0
C
· 8 Jul 2010 (edited)
Most hogy mondjátok... mi nap láttam is egyet. De valahogy átsiklottam felette. :? Kösz a válaszokat! :mrgreen:
0
A
· 17 Jul 2010 (edited)
Hello mindekinek! Nemrégiben sajnos elszállt a gépem :( és vele veszett jópár számomra igazán fontos videó is; főképp frenchtickling. Sajnos a frenchticklingre a bdcruel accounttal nem tudok belépni. Valaki tudna ezügyben segíteni? Esetleg videók formájában? (Virgine, Morgane pl nagyon jó lenne) előre is köszönöm:)
0
A
· 18 Jul 2010 (edited)
hasonló gondolm volt nekem is. azóta egy rakás videót szedtem le,de még mindig van olyan,amit nem tudok pótolni. a szerver(ftp) meg titkosítva van-a legjobb tudomásom szerint-így onnan se le,se fel nem tudok tölteni,pedig mind2 irányba lenne mit
0
A
· 20 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 20 Jul 2010 (edited)
0
A
· 20 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 20 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 20 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 21 Jul 2010 (edited)
:wink:
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Jul 2010 (edited)
.
0
C
· 22 Jul 2010 (edited)
köszönjük szépen! :D
0
A
· 15 Aug 2010 (edited)
.
0
T
· 11 Sept 2010 (edited)
Hát lehetett volna csikisebb is...
0
A
· 11 Sept 2010 (edited)
Igen, de a lényeg most igazából nem ezen van... Mások is figyelték azt, ahogy mást csikiznek - aki éppen azt a csatornát választotta, az mind látta, hogy valakit csikiznek kikötve.

A kérdés: Mi Magyarok mikor fogunk ilyet látni, ha mondjuk bekapcsoljuk a TV2-t? Szerintem nem igen...
A véleményem az, hogy sokaknak, akik végignézték ezt a fajta játékot, biztosan tetszett és talán szívesen lettek volna a lány helyében, vagy éppen a 2 csikiző fiú helyében.
0
A
· 11 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 5 Oct 2010 (edited)
Szuperek a vidik tibory, köszöjük
0
S
· 5 Feb 2016 (edited)
David Ferrier csinált "Tickled" címmel egy oknyomozó filmet, amit a Sundance fesztiválon mutattak be.

A "My Friend's Feet" m/m producer szerepel benne, mint "pozitív" oldal,
de alapvetően arról szól, hogy hogyan követik egy gazdag, pénzével/mások fétisével visszaélő pasas nyomát.