Letölthető videók Rapidshare Megaupload és más szerverről
by Anonymous·3 Sept 2009·3650 views
Sort:
0
A
AnonymousOP·3 Sept 2009(edited)
.
0
A
Anonymous·3 Sept 2009(edited)
Először is figyelmetekbe ajánlom ezt a multi letöltöt amely bármely szerveről leszedi a videót csak be kell illesztened az "új link"rákatintásával a linket,nem is ez a lényeg ha nem,hogy egyszerre beilleszthetsz akár húsz linket is,utána nem kell foglalkozni vele,ő egymás után leszedegeti neked,ha van kivárási idő akkor kivárja és utánna automatikusn tölt,ha kell betű beírás ő azt is elintézi.Amikor kikapcsolod a gépet abbahagyja,de bekapcsoláskor ott kezdi ahol abahagyta,csak katints az ikonjára,de be lehet állítani,hogy a számítogép indulásakor kezdje a letöltést. Innen lehet letölteni ezt a multi letöltöt:http://rapidshare.com/files/275132049/FreeRapid-0.82.rar.html
Telepiteni nem kell csak az exe fájlra rákatintani és már is indul.
0
A
.
0
A
.
0
A
Köszönjük a videókat és a programot is (utóbbi hasznos számomra).
0
A
srácok adok egy oldalt minden van rajta és bocs a goromba levélért !!!!!!
A címe aki nem ismerné : ste-5 foros regisztrálni kell és kész is
és a főnyeremény, mindenkinek leesik az álla :http://85.17.187.83/saff/index.php?board=266.0 ide is regelni kell majd kikeresni a tickling mappát és go Sok sikert a töltögetéshez
0
A
Anonymous·4 Sept 2009(edited)
srácok adok egy oldalt minden van rajta és bocs a goromba levélért !!!!!!
A címe aki nem ismerné : ste-5 foros regisztrálni kell és kész is
és a főnyeremény, mindenkinek leesik az álla :http://85.17.187.83/saff/index.php?board=266.0 ide is regelni kell majd kikeresni a tickling mappát és go Sok sikert a töltögetéshez
Ezt már láttam 1x, de jó, hogy belinkelted Tényleg sok a videó rajta
A többit jó lenne tickling.eu 2122 ftp-oldalra elküldeni. De kevés szabadidőm van sajnos sok a melo Msn címem megadhatom csikicsik és megbeszéljük Sok videot tudnék adni Előre is köszi
0
B
Bruce·9 Sept 2009(edited)
köszi a linket a másik fórumhoz, tényleg sok videó fenn van
0
A
Anonymous·9 Sept 2009(edited)
Kösz,a videókat titok30 innen aztán lehet csemegézni.Szerverre tényleg egyszerűbb lenne a feltöltés és gyorsabb is.
0
A
Anonymous·9 Sept 2009(edited)
csikicsiki remélem most már megadod a jogosultságot van időm töltögetek fel pár videót A többit tényleg jo lenne az fps oldalra
Most ennyihez volt erőm feltölteni de még lesz ígérem addig is csemegézetek ezekből is
0
A
Anonymous·13 Sept 2009(edited)
Köszi a videókat titok30 ha így megy tovább lassan már annyi videó lesz itt,hogy feleslegessé válik a szerver. A Megauploadra szeretnék majd feltölteni pár videót,csak valahogy nem jön össze,megköszöném ha valaki el tudná magyarázni részletesen,hogyan működik oda a feltöltés.
0
A
Anonymous·14 Sept 2009(edited)
tibory ne mondj ilyet arra gyúrk hogy bekerülhessek a privát szférába mert van ott valami ami kell nekem
0
C
csikicsiki·14 Sept 2009(edited)
Azért még lehet megauploadra gyúrni, mert 145GB anyag van
A harmadik klipp egy FO klipp vele, ha van érdeklődés azt is felteszem.
0
D
Dori88·10 Jan 2010(edited)
Ezt a 3 videót átt tudod nekem tenni a mediafire? Mert onnan gyorsabban tuddnám leszedni és megnézzni mert nagyon kiváncsi vagyok a videókra!
Előre is köszi!
0
C
csikicsiki·10 Jan 2010(edited)
Hát oda nem szívesen . Innen is gyorsan jön ha egyszer elindítod...
0
D
Dori88·10 Jan 2010(edited)
És a Free usere kell kattintani vagy a Premium usere? Bocs de én nem nagyon tudom mert még így nem töltöttem le. Csak azért akkartam mert onann gyorsan jönn le nekem is meg am nagyon lassú a netem. Probáltam letölteni egyébként azt a 2 videót, de sajna a free usernél nem jött be semmi a másiknál meg regisztrációt kért.
0
C
csikicsiki·11 Jan 2010(edited)
Free-nél be kell jönni egy visszaszámlálónak ha nincs letiltva semmi a böngésződben. Vársz 1-2 percet és már töltheted is lefele.
0
D
Dori88·11 Jan 2010(edited)
Oké. Köszi! Megpróbálom akkor! Sztem nincs semmi letiltva mert sosem nyúlok hozzá vagy valami.
0
D
Na az első videót már le is szeddtem!
Amikor a másodikat akkartam letölteni ezt irta ki: You have reached the download limit for free-users. Would you like more?
Get your own premium account now! Instant download access! Or try again in about 7 minutes.
0
D
Megnéztem az első videót. Tetszett! A második videó is jön most már le. Kiváncsi leszek arra is. A képek alapján az is tetszeni fog nekem sztem! A harmadik videóra is kiváncsi lennék, bár nem tudom mit jelent az, hogy FO?!
0
C
csikicsiki·12 Jan 2010(edited)
Forced Orgasm
0
D
Dori88·12 Jan 2010(edited)
Őőő volt egy ilyen sejtésem!
0
C
csikicsiki·12 Jan 2010(edited)
Majd felteszem, csak itt most nincs gyors netem.
0
D
Dori88·12 Jan 2010(edited)
Oké! Köszi!
0
A
Anonymous·14 Jan 2010(edited)
Köszi a videókat!! szuper mindegyik, de magyar lányokról nem tudnál néhány videót felteeni, ha van??
Előre is köszi!!
0
C
csikicsiki·14 Jan 2010(edited)
Ez így jó kérdés, mivel magyar tickling stúdió gyak. nincs, a külföldiekben meg max az elszólásból lehet megtudni ki a magyar lány...
0
A
Anonymous·15 Jan 2010(edited)
sebaj, azért köszi!!
0
D
Dori88·22 Jan 2010(edited)
Ma végre visszakaptam a régi jó kis netemet! De nem sokáig lesz sajna. Február 18-án lejár a hűségnyilatkozat vagy mi és átváltunk egy másik szolgáltatóhoz, de addig is korlátlan netem van újra, szóval indulhat a videó töltés újra! YEEEEESSSS!!!
0
A
Anonymous·19 Feb 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·20 Feb 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·21 Feb 2010(edited)
.
0
A
Köszönjük a videókat!!!!
Nagyon jók!!!!
0
A
Szívesen,ahogy az időm engedi töltők majd fel még egy két jó minőségűt.
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·27 Feb 2010(edited)
.
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·28 Feb 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·2 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·3 Mar 2010(edited)
Egy kis csikizés a konyhában a Tickleabusetól,nem rossz!
Ok biztos jó de hol a link??
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·4 Mar 2010(edited)
Király videók!!!
Még pár ilyet kérünk szépen!!
Az utolsó csaj szerintem nagyon csinos és ami fő nagyon csiklandós a talpa!!!
Nekem mindig is a szép női talpak jöttek be!!!
0
A
Anonymous·6 Mar 2010(edited)
.
0
A
.
0
A
.
0
A
.
0
A
Csupa, csemege és külön engem is említesz (hogy a kedvenc lee-m videóiból töltöttél fel) hát nem is tudom mit mondjak kedves tibory??
KÖSZÖNÖM és KÖSZÖNJÜK neked a fetöltéseket!!!
U.I.: És különben Sandra mellett a másik kedvenc lee-m Viktoria!!
0
A
Szívesen,mivel volt még Sandrával videóm gondoltam,feltöltöm,szeretek olyanokat feltölteni amire van igény,örülök,hogy tetszenek a videók,remélem másoknak is,és ha van valakinek valami,jó nyugodtan feltöltheti,szívesen megnézzük.
0
A
.
0
C
csikicsiki·8 Mar 2010(edited)
Szépen tolod ezt a topicot, bravó!
0
A
Anonymous·9 Mar 2010(edited)
.
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·11 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·11 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·12 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·13 Mar 2010(edited)
.
0
D
Dori88·14 Mar 2010(edited)
Köszi a programot! Én is majd kipróbálom.
0
A
Anonymous·14 Mar 2010(edited)
.
0
A
.
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·15 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·16 Mar 2010(edited)
Ez az utolsó két videó egyszerűen fantasztikus!! (Nem mindha az előzőek nem tetszenének, de ez a kettő kiváltképpen!! )
Egyébként az utolsó előtti videóban szereplő lányról (Lilyről) nincs véletlen még videód?? Azt mondtad szeretsz kért videókat felrakni csak azért kérdezem!!
Egyszerűen olyan aranyos és ahogy nevet!!! Ja és szerintem nagyon szép, formás talpa van, nem??
0
A
Ja és majd elfelejtem köszönjük az új videókat!!
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·17 Mar 2010(edited)
Sebaj, azért köszi hogy megnézted!! Ez az új videó se rossz köszönet érte!!
0
A
Anonymous·17 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·19 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·20 Mar 2010(edited)
Ez sem egy rossz ötlet!! Autóban!! Fantasztikus jó videó!! Különben ez úton szeretném javasolni a stúdió/hely topikba az autót!! Ahogy látom ez sem rossz megoldás, csak nemtudom melyik lány vállalná??
0
A
Jó az autós csiki,csak előtte ellenőrizni kell a fejtartót,hogy ne tudja kihuzigálni a csajszi a lábát.Mint ahogy a fenti videó is illusztrálja.
0
A
.
0
A
Anonymous·21 Mar 2010(edited)
Sziasztok! Régóta olvasgatom az oldalt, nemrég regisztráltam. Nagyon jók a történetek és a videók is amit feltesztek. az én kedvencem Veronika Raquel. Eddig 1-et találtam belőle. Nagyon hálás lennék aki fel tud tölteni róla videókat
0
T
tickle88·22 Mar 2010(edited)
Váááá...teljesen el vagyunk halmozva király videókkal. Néha már annyira jó, hogy szinte nem is merem nézni Köszönet érte!
0
T
tickle88·22 Mar 2010(edited)
Ez az orosz csaj még megér egy + kommentet, imádom, hogy már attól teljesen kivan, hogy le akarják venni a (hibátlan) lábáról a cipőjét...
0
A
Anonymous·31 Mar 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·3 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·3 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·4 Apr 2010(edited)
.
0
A
.
0
A
Kösz, tibory! Zoe a kedvencem a Czech-ről!
0
A
Anonymous·5 Apr 2010(edited)
Szívesen,nekem is Zoe az egyik kedvencem.
0
A
Anonymous·6 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·6 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·7 Apr 2010(edited)
Remek videók köszönjük!!
0
A
Anonymous·7 Apr 2010(edited)
.
0
C
csikicsiki·7 Apr 2010(edited)
Hohó, micsoda találat! Bravó!
0
A
Anonymous·8 Apr 2010(edited)
Nahát ez király!! Még pár ilyet kérünk szépen ha van!! És még magyar is ez egyszerűen fantasztikus!!
Köszönjük kedves Tibory!!!!
0
A
Anonymous·10 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·12 Apr 2010(edited)
Fel tudnád még egyszer rakni a magyar videót? Elért egy letöltési határt és a rapidshare beintett...
0
D
Dori88·12 Apr 2010(edited)
Akkor jó sokan töltötték le! Ez a csaj sztem már szerepelt egy ilyen csikizős videóban. Csak ott egy magyar csaj meg egy külföldi fickóval szerepelt.
0
A
.
0
A
.
0
A
Anonymous·13 Apr 2010(edited)
Köszi szépen...de fura
Fel tudnád még egyszer rakni a magyar videót? Elért egy letöltési határt és a rapidshare beintett...
Helló itt van még egyszer,most a Megauploadra töltöttem fel:http://www.megaupload.com/?d=7PUL3CP4
0
A
A videó nem nagyon tetszik...
Mind a kettő utálja és egyértelmű, hogy a pénzről szól... Muszájból csinálni akármit is, kicsit gáz.
A csaj jól néz ki, de lehet jobb lett volna, ha nem szólal meg....
0
A
Mondjuk tényleg nem egy libidóturbózó élmény, mikor mondja a csaj, hogy "ajj ezt de utálom..."...de nekem akkor is fura volt, mert először hallottam magyarul, úgy hogy nem velem történik
0
A
Anonymous·14 Apr 2010(edited)
Igen, valóban jó volt az, hogy minden egyes szót ismertem és tudtam, csak kár, hogy ilyen stílusban beszélgettek... Így kicsit elkedvtelenített az egész...
0
A
Anonymous·14 Apr 2010(edited)
.
0
C
csikicsiki·15 Apr 2010(edited)
Akkor ezért volt nekem ismerős ez a csajszi...
0
A
Anonymous·15 Apr 2010(edited)
Az egy dolog, hogy tényleg nagyon csikis a csaj, de akkor is lehet bizonyos mondatokat többféleképpen mondani,amikkel kapásból megváltozik a kicsengése a szövegnek. (szerintem)
Ja,pénzért csinálja a csaj,mint bármelyik stúdió szereplője,de tényleg nagyon csikis a talpa,nem játszotta meg(szerintem ez a lényeg),mert régebb már láttam egy láb fétis videóban is és ott is alig bírta ki,hogy nyalogatják a talpát(ott egy másik csajjal szerepelt).
0
A
Nem hiszem, hogy ne lenne módja annak, hogy újra hangulatba hozd magad...
Igen, valóban jó volt az, hogy minden egyes szót ismertem és tudtam, csak kár, hogy ilyen stílusban beszélgettek... Így kicsit elkedvtelenített az egész...
0
A
Akárhogy is ez az első magyar csikis videó a neten,reméljük lesz idővel több is.
0
A
Anonymous·16 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·16 Apr 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·20 Apr 2010(edited)
Nagyon jók a videók!! Köszönjük!!
0
T
tickle88·26 Apr 2010(edited)
Szerintem ez a magyar csaj szerepelt abban a TickleHell-es videóban is. Engem érdekelne az a lábfétises videója is, ha esetleg megvan valakinek.
0
A
Anonymous·26 Apr 2010(edited)
Brooke mint ler jön be nekem... Talán a Tickle Abuse stúdiónál a legjobb ler, jelen állás szerint... Thasa eléggé beleunt ebbe - legalábbis az utóbbi pár videója alapján...( De még mindig a kedvenc stúdióm )
0
A
Anonymous·17 May 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·21 May 2010(edited)
Ez zsír - eddig még nem láttam olyan filmet, amikor egyszerre ketten nyesztetik a delikvenst - lenne, de valami gond lehet az .AVI-val, minden playeren gyorsítva játssza a képet, hang pedig valami oknál fogva nincsen. Nem tudom, hogy a kódolás hibás-e (a divx converter szerint igen), vagy az én készülékemben van a hiba?
Kár, mert a képek alapján igen csak ugrál a hölgy, mikor egyszerre csiklandozzák az oldalát és a hónalját is.
Szerver helyett - ha valakinek sok ideje van töltögetni, akkor ideálisak.
0
C
csikicsiki·4 Jul 2010(edited)
Nem sok idő kell, hanem jó szoftver
JDownloader!
0
A
Anonymous·10 Jul 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·10 Jul 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·11 Jul 2010(edited)
Letöltöttem ezt a videót és hát az igazság, hogy nem nyerte el a tetszésem, leginkább a mellbimbóhúzkodás miatt... Egyszerűen utálom, nézni meg főleg. Van aki szereti, nekem személy szerint nem tetszett. De ettől függetlenül vannak jó mesék, amikben van csiki, pl. gumimacik, dzsungel könyve, Én kicsi pónim, tom&jerry stb...
0
A
.
0
A
A BDSM ok, csak a mellkínzás, ami nagyon gáz - legalábbis nekem...
0
C
Csikimester·12 Jul 2010(edited)
hogy lehet letölteni? Nekem eddig nem sikerült...
0
A
Anonymous·15 Jul 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·17 Jul 2010(edited)
.
0
C
Csikimester·19 Jul 2010(edited)
köszi, a tippet a freerapiddal!
0
A
Anonymous·20 Jul 2010(edited)
.
0
C
Csikimester·20 Jul 2010(edited)
nekem azt írja ideiglenesen nem elérhető!
0
A
Anonymous·21 Jul 2010(edited)
.
0
C
Csikimester·22 Jul 2010(edited)
Nekem még mindig nem! A régebben megadott linkedről próbáljam?
0
A
Anonymous·22 Jul 2010(edited)
.
0
C
Csikimester·22 Jul 2010(edited)
Így már működött köszi! Bocs hogy ennyi gondot okozok!
Na jó szerintem ez egy tipikus hamis videó. Én elhiszem, hogy vannak nagyon csikis emberek. De ez azért már nevetséges. Attól függetlenül mulatságos!
0
A
Anonymous·23 Jul 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·23 Jul 2010(edited)
nekem viszont igazinak tűnik!! Köszönjük a feltöltéseket Tibory!!
Ha esetleg van még ilyen hasonló "vizes csiklandozós" videód azt is feltennéd??
ez a ticklecentralos amber rose ágyhozkötözős és megcsikizős jelenete. ez a lány valami fantasztikusan szép. azt olvastam róla valahol, hogy ő egy fétis-modell, de ma már nem aktív, mert férjhez ment. nem tudja valamelyikőtök, hogy valójában ki ez a lány?
(ahogy Steven Seagal mondta asszem a Sebhelyekben, miután kakaskodtak egy kicsit az öltözőben azzal a sokkolóval, és megkérdezték tőle: na, hogy vagy?)
hát ez tényleg elég intenzív volt, ahogy a kis hölgy is mondja a végén. mit el nem lehet érni egy kis árammal:) mongyuk én jobban szeretem ha az "áldozat" lábujjacskái izegnek-mozognak a "session" alatt, de itt ennek ellenére sztem elég ügyesen össze lett vágva a videó, a lány arca mindent elárul. (azt azért hozzátenném, hogy bár én szeretem a csiklandozós játékokat, vagyis egy kis "szadizmus" szorult belém, de ezt már nem csinálnám senkivel sem.)
0
A
Anonymous·31 Jul 2010(edited)
Csá! Az oldalon, amit linkelek rengeteg videó és kép van összeszedve mindenhonnan, csak regelni kell. Némelyiket le lehet tölteni, némelyikhez viszont karma kell. Valakinek utána kellene járnia, hogy hogyan lehet karmát szerezni, mert az újjakhoz általában az kell.
itt viszont karma nélkül elérhető egy csomó videó arról az oldalról
0
C
csikicsiki·2 Aug 2010(edited)
Csá! Az oldalon, amit linkelek rengeteg videó és kép van összeszedve mindenhonnan, csak regelni kell. Némelyiket le lehet tölteni, némelyikhez viszont karma kell. Valakinek utána kellene járnia, hogy hogyan lehet karmát szerezni, mert az újjakhoz általában az kell.
Srácok olyankor mit lehet tenni ha a freerapid is azt irja ki, hogy download limit exceeded megaupload os letöltése esetén? Mert sajnos elég gyakran irja ki.
0
A
Anonymous·8 Aug 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·8 Aug 2010(edited)
.
0
C
Csikimester·8 Aug 2010(edited)
deviantartról van?
0
A
Anonymous·9 Aug 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·10 Aug 2010(edited)
Nagyon jók ezek a képek!! Hol tudsz ilyeneket találni??
0
A
Anonymous·10 Aug 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·11 Aug 2010(edited)
Bocs de én nem találtam semmit!! Hol vannak pontosan??
0
A
Anonymous·11 Aug 2010(edited)
Megvannak!!! Bár a legtöbbje csak szerkesztett, de azért nem rosszak!!
Köszi a linket!!
0
A
Anonymous·21 Aug 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·5 Oct 2010(edited)
tibory nagyon jók a klippek, köszönjük!
Még még még:)
0
A
Anonymous·5 Oct 2010(edited)
.
0
A
Anonymous·18 Oct 2010(edited)
Tudna valaki segíteni, hogy a rapidshare-t miért nem tudom letölteni. Az oldal területén sehol nem találok download for free vagy ehhez hasonló lehetőséget.
0
A
Anonymous·20 Oct 2010(edited)
Tudna valaki segíteni, hogy a rapidshare-t miért nem tudom letölteni. Az oldal területén sehol nem találok download for free vagy ehhez hasonló lehetőséget. Pontosabban melyik videót szeretnéd letölteni a rapidshareről?Mert itt visszanézve, szinte kivétel nélkül mindegyik videó törölve van.
0
V
V2K·22 Oct 2010(edited)
Lehet, hogy már volt, mert nem mai, de én most találtam meg néhány nagyon jó rapidshare-es linket egy amúgy döglött fórumon, de a linkek kettő kivételével élnek: