▲ 0 ▼ A Anonymous OP · 31 May 2009 (edited) http://clips4sale.com/store/26605Na, ha valaki innen szerez videót, az istenkirály! Reply
▲ 0 ▼ C csikicsiki · 1 Jun 2009 (edited) Rám ne számíts, nekem a nylon nem jön be, az olyan mesterséges... Reply
▲ 0 ▼ A Anonymous · 2 Jun 2009 (edited) Nyitottam szavazást, kíváncsi vagyok, hányan értenek egyet velem, és hányan veled Reply
▲ 0 ▼ C csikicsiki · 2 Jun 2009 (edited) Csaló kérdés A videók jöhetnek, azért kíváncsi vagyok... inkább olyat nyiss, hogy harisnyában vagy mezítláb Reply
▲ 0 ▼ A Anonymous · 5 Jun 2009 (edited) Én imádom a harisnyás csikit De a meztelent is szeretem ugyanúgy Reply
▲ 0 ▼ A Anonymous · 5 Jun 2009 (edited) Imádom a harisnyás csikit, de persze a mezítlábas is király. Reply
▲ 0 ▼ A Anonymous · 5 Jun 2009 (edited) Végülis mind1 nekem is, de harisnyában sokkal szebb egy női láb Reply
▲ 0 ▼ C csikicsiki · 6 Jun 2009 (edited) Mezítláb is hasonlónak kell lennie Minasandy: mezítlábas vagy meztelen csiki? Reply
▲ 0 ▼ A Anonymous · 6 Jun 2009 (edited) Mezítláb is hasonlónak kell lennie Minasandy: mezítlábas vagy meztelen csiki? Juj, most látom hogy kicsit más jelentéssel bír, amit írtam Szóval ott a mezítlábasra értettem, de a meztelent is imádom /persze csak a párommal/Nézni viszont nem szeretek olyan videókat, ahol meztelen lányokat csikiznek. Reply