Vizuális orgazmus!

by csikicsiki · 20 May 2009 · 414 views
Sort:
0
C
OP · 20 May 2009 (edited)
Nagyon jó hírem van minden video-rajongó számára, elérkezett a video szerver legeslegnagyobb frissítése!

Bruce bácsi jóvoltából (greetings sent) sikerült hozzájutni a Tickle Abuse teljes anyagához! Ez nem egyszerű gyűjtemény, mivel ők a legjobbak egyike a piacon (szép modellek, ügyes ler, szép felvételek, ötletesség), illetve méretre sem piskóta: kb. 700+ video, kb. 20 GB terjedelemben.
Ez előre láthatólag még ma landol a winyómon (irigykedni lehet ;)), de természetesen megosztom veletek is :P

Azon gondolkodom még, hogy 20GB-ot feltölteni sem piskóta, esélyes hogy ebben a topicban szervezünk egy kis játékot amiben ha valaki játszik, akkor kérhet a klippekből egyet-egyet. Vélemény?

Ja, a videók ízelítője (addig is lehet szemezgetni mi tetszik leginkább):
http://www.clips4sale.com/studio/6252
http://www.clips4sale.com/studio/15590
http://www.clips4sale.com/studio/19095
0
T
· 21 May 2009 (edited)
Nagyon jól hangzik. Szerintem hagyjuk a játékot. Jó lenne megosztani ezt is, mint a többit. Itt mindenki nagy Tickle Abuse rajongó.
0
A
· 21 May 2009 (edited)
Semmi gond nincs a játékkal! Pont hogy fellendítené a fórumot, mert a fórumozók nagy része az ingyen videókért jár ide, és semmiféle témához hozzá sem szólnak.
0
M
· 21 May 2009 (edited)
az én fantáziám jobb minden videónál... :P :twisted:
0
A
· 21 May 2009 (edited)
Az én fantáziám jobb a te fantáziádnál 8)
0
C
· 21 May 2009 (edited)
Nekem meg már nem kell fantáziálni... annyi cucc ez az egész, hogy nem tudok választani :(
0
C
· 21 May 2009 (edited)
Jó volt a becslés, 692 db videó, 18GB összmennyiségben :).
A feltölés még várat magára, hamarosan ideér a 8/8-as netem, addig is ha valakinek nagyon fontos vmelyik, akkor ne habozzon ide írni! ;)
0
T
· 21 May 2009 (edited)
Tyű, rengeteg jó van. Nekem elsőre az a Footlove című keltette fel nagyon az érdeklődésem.
0
A
· 22 May 2009 (edited)
1.) Tara Bush Gang Tickled
2.) take them off
3.) Tiny Total Body Tickle
4.) Tiniest Ticklish Feet
5.) Amazon Four Cornered

Ezekre vágyom egyelőre... :)
0
C
· 22 May 2009 (edited)
Igyexem csaxar a net :(
Footlove nincsen... nemtom mi lehet a file neve...
0
A
· 22 May 2009 (edited)
http://clips4sale.com/store/26605

Ez egy teljesen új stúdió, és nagyon jónak tűnik. Összedobhatnánk pénzt a videóikra ;)
0
C
· 22 May 2009 (edited)
Úgy néz ki a játék elmarad, ma éjszaka megy fel az összes klipp!

Én sajnos nem ugrom a nylon ticklingért... egy lány legyen mezítláb...
0
A
· 22 May 2009 (edited)
Pedig a játék jó dolog! És a harisnyás lábak is! :)
0
A
· 23 May 2009 (edited)
Kösz a videókat! El is kezdem nézni ;)
0
A
· 23 May 2009 (edited)
Látom, senki nem kér semmit, ezért mondok még párat, ami nekem tetszene :P

- Dont mess with the Amazon
- Kelsea Humbled
- whiskey sour
- 18 and unbroken
- Amazon Humbled
- Milf Samantha Spread Eagle
- fortysomething nylons
- ticklish secret
- gone in sixty seconds
0
C
· 23 May 2009 (edited)
Válogass kedvedre, minden fenn van, vagyis majdnem...
Kicsit bénáztam, így az f-m kategóriából hiányzott jópár videó még, ezeket most töltöm, így a teljes Tickle Abuse:
21 GB, 756 db videó

Jó videózást! ;)
0
A
· 23 May 2009 (edited)
Szuper! Sietek is megnézni a kedvenceimet ;)
0
B
· 23 May 2009 (edited)
Bizony nem kicsi, most vettem akciósan egy nagykereskedelmi áruházban 21 rugóért (bruttó) 500 gigás külső
vinyót, hogy legyen helyem :D Vasárnap felraknak elvileg pár új videót, azokat is feltölti majd csikicsiki.
0
C
· 23 May 2009 (edited)
Bizony, én is várom már a frissítést, van benne pár nyami anyag :)

Nekem 500-as van a laptopomban :D
0
T
· 23 May 2009 (edited)
Nagyon király ez a sok új videó, mégegyszer kösziii!!!
0
C
· 24 May 2009 (edited)
Fenn az új frissítés:

on-your-knees-remi.wmv
on-your-knees-brooke.wmv
footlove.wmv
carmen-toetied.wmv
bottoms-up.wmv
0
V
· 31 May 2009 (edited)
Csodálatos.
Eddigi 2 kedvencem: Bottoms up, Biker chick humbled
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Köszi Bruce a sok videót! :)

Nagyon jók is vannak... Nekem különösen a talpcsiki jön be, azon belül is az olaj+hajkefe... Már majdnem mind meg van :P

Nekem bejön a nylon csiki is... Szerintem azért, mert abban is nagyon - nagyon csikis a talpam, főleg, ha üvegszálas harisnyában vagyok.
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Van egy Jamie Rose nevű amerikai színésznő, a 80-as 90-es években filmezett azt hiszem. Göndör vörös haja van, a Colombo főnyeremény halál című részében játszotta a női főszereplőt. Egyszer láttam egy kisfilmet amelyben ő ült egy asztalnál és egy pasi azt kérdezte tőle hogy you are ticklish? A következő képen meg már a padlón voltak, a pasi ült a derekán és csiklandozta, ő meg nagyon nevetett. Sehol sem találom melyik film lehetett ez, valaki nem tud róla?
0
C
· 2 Jun 2009 (edited)
A heti frissítés (úgy néz ki sajnos az utolsó):

jersey-girls.wmv
topless-biker-chick.wmv
on-your-knees-yumi.wmv
on-your-knees-tasha.wmv
messing-with-the-amazon.wmv
the-nemesis.wmv
demi-humbled.wmv
0
V
· 7 Jun 2009 (edited)
A desperately-ticklish-body.wmv-t ajánlom azoknak, akik - hozzám hasonlóan - rajonganak az intim testrészek csikizéséért. Ez a műfaj sajnálatosan ritka, puncicsiki még csak-csak előfordul, de mellcsiki nagyon ritka.