Nagyon jó hírem van minden video-rajongó számára, elérkezett a video szerver legeslegnagyobb frissítése!
Bruce bácsi jóvoltából (greetings sent) sikerült hozzájutni a Tickle Abuse teljes anyagához! Ez nem egyszerű gyűjtemény, mivel ők a legjobbak egyike a piacon (szép modellek, ügyes ler, szép felvételek, ötletesség), illetve méretre sem piskóta: kb. 700+ video, kb. 20 GB terjedelemben. Ez előre láthatólag még ma landol a winyómon (irigykedni lehet ), de természetesen megosztom veletek is
Azon gondolkodom még, hogy 20GB-ot feltölteni sem piskóta, esélyes hogy ebben a topicban szervezünk egy kis játékot amiben ha valaki játszik, akkor kérhet a klippekből egyet-egyet. Vélemény?
Nagyon jól hangzik. Szerintem hagyjuk a játékot. Jó lenne megosztani ezt is, mint a többit. Itt mindenki nagy Tickle Abuse rajongó.
0
A
Anonymous·21 May 2009(edited)
Semmi gond nincs a játékkal! Pont hogy fellendítené a fórumot, mert a fórumozók nagy része az ingyen videókért jár ide, és semmiféle témához hozzá sem szólnak.
0
M
Mantichora·21 May 2009(edited)
az én fantáziám jobb minden videónál...
0
A
Anonymous·21 May 2009(edited)
Az én fantáziám jobb a te fantáziádnál
0
C
csikicsiki·21 May 2009(edited)
Nekem meg már nem kell fantáziálni... annyi cucc ez az egész, hogy nem tudok választani
0
C
csikicsiki·21 May 2009(edited)
Jó volt a becslés, 692 db videó, 18GB összmennyiségben . A feltölés még várat magára, hamarosan ideér a 8/8-as netem, addig is ha valakinek nagyon fontos vmelyik, akkor ne habozzon ide írni!
0
T
tickle88·21 May 2009(edited)
Tyű, rengeteg jó van. Nekem elsőre az a Footlove című keltette fel nagyon az érdeklődésem.
0
A
Anonymous·22 May 2009(edited)
1.) Tara Bush Gang Tickled 2.) take them off 3.) Tiny Total Body Tickle 4.) Tiniest Ticklish Feet 5.) Amazon Four Cornered
Ezekre vágyom egyelőre...
0
C
csikicsiki·22 May 2009(edited)
Igyexem csaxar a net Footlove nincsen... nemtom mi lehet a file neve...
Ez egy teljesen új stúdió, és nagyon jónak tűnik. Összedobhatnánk pénzt a videóikra
0
C
csikicsiki·22 May 2009(edited)
Úgy néz ki a játék elmarad, ma éjszaka megy fel az összes klipp!
Én sajnos nem ugrom a nylon ticklingért... egy lány legyen mezítláb...
0
A
Anonymous·22 May 2009(edited)
Pedig a játék jó dolog! És a harisnyás lábak is!
0
A
Anonymous·23 May 2009(edited)
Kösz a videókat! El is kezdem nézni
0
A
Látom, senki nem kér semmit, ezért mondok még párat, ami nekem tetszene
- Dont mess with the Amazon - Kelsea Humbled - whiskey sour - 18 and unbroken - Amazon Humbled - Milf Samantha Spread Eagle - fortysomething nylons - ticklish secret - gone in sixty seconds
0
C
csikicsiki·23 May 2009(edited)
Válogass kedvedre, minden fenn van, vagyis majdnem... Kicsit bénáztam, így az f-m kategóriából hiányzott jópár videó még, ezeket most töltöm, így a teljes Tickle Abuse: 21 GB, 756 db videó
Jó videózást!
0
A
Szuper! Sietek is megnézni a kedvenceimet
0
B
Bruce·23 May 2009(edited)
Bizony nem kicsi, most vettem akciósan egy nagykereskedelmi áruházban 21 rugóért (bruttó) 500 gigás külső vinyót, hogy legyen helyem Vasárnap felraknak elvileg pár új videót, azokat is feltölti majd csikicsiki.
0
C
csikicsiki·23 May 2009(edited)
Bizony, én is várom már a frissítést, van benne pár nyami anyag
Nekem 500-as van a laptopomban
0
T
tickle88·23 May 2009(edited)
Nagyon király ez a sok új videó, mégegyszer kösziii!!!
Csodálatos. Eddigi 2 kedvencem: Bottoms up, Biker chick humbled
0
A
Anonymous·1 Jun 2009(edited)
Köszi Bruce a sok videót!
Nagyon jók is vannak... Nekem különösen a talpcsiki jön be, azon belül is az olaj+hajkefe... Már majdnem mind meg van
Nekem bejön a nylon csiki is... Szerintem azért, mert abban is nagyon - nagyon csikis a talpam, főleg, ha üvegszálas harisnyában vagyok.
0
A
Anonymous·2 Jun 2009(edited)
Van egy Jamie Rose nevű amerikai színésznő, a 80-as 90-es években filmezett azt hiszem. Göndör vörös haja van, a Colombo főnyeremény halál című részében játszotta a női főszereplőt. Egyszer láttam egy kisfilmet amelyben ő ült egy asztalnál és egy pasi azt kérdezte tőle hogy you are ticklish? A következő képen meg már a padlón voltak, a pasi ült a derekán és csiklandozta, ő meg nagyon nevetett. Sehol sem találom melyik film lehetett ez, valaki nem tud róla?
A desperately-ticklish-body.wmv-t ajánlom azoknak, akik - hozzám hasonlóan - rajonganak az intim testrészek csikizéséért. Ez a műfaj sajnálatosan ritka, puncicsiki még csak-csak előfordul, de mellcsiki nagyon ritka.