Ezt miből gondolod?
Ezek csak a saját gondolataid...
Nem, az én gondolataim szerint ez a fetis nem betegség

Szóval nem az én gondolataim.
De ha szerinted a többségnek nem ez az első benyomása a témáról, akkor nyugodtan körbekérdezhetsz pár random embert az utcán, gyanítom hogy furán fognak nézni.
Kinek mi az elmebeteg...
Igen, relatív, ahogy magam is mondtam. Csakhogy a mi érdeklődésünk a mai trendek szerint az átlag szemében még elmebetegnek számít. Kivéve, ha celeb vagy, akkor valamiért menő.
Most mit mondjak, az emberek hülyék...
szerintem pl Lady Gaga az... aztán sokak szerint nem az... pedig sokak szerint igen... na, akkor miről is van szó?
lady gaga beleviszi az elmebetegségébe a szokványos erotika elemeit is, amire ugye a legtöbb ember vevő, szóval vele ezért is elnézőbb a tömeg. Ellenben a mi fétisünkben a tömeg nem látja az értelmet, többek között ezért is állnak hozzá úgy, ahogy.
ezért mondtam, hogy ha bumm, megmondod az igazat, betegnek nézne a legtöbb csaj is, vagy jó esetben vicces különcnek, de ha részletesen adagolod, akkor a tévképzetek és előítéletek kevéssé érződnek, tehát már jobb úton vagy.

Pedig ugyanaz a dolog így is , úgy is, de látod, az embereknek fontosabb a tálalás mint a tartalom.