magyar lányok

by tickle88 · 18 May 2009 · 2076 views
Sort:
0
T
OP · 18 May 2009 (edited)
Ti már találtatok olyan videót, ahol magyar lányokat csikiznek és magyarul beszélnek benne?
Én eddig csak kettőt, abból az egyik sajnos elveszett (ott egy szőke és egy barna hajú gyönyörű magyar lány csikizte egymást és közben végig szövegeltek), a másik a videók mappában a Tickle Hell - Screaming Tickle Victims közepén van kb.
Ha valaki tud még, akkor megírhatná ebbe a topikba, sőt, közkinccsé tehetné, én legalábbis nagyon oda lennék érte...
0
A
· 18 May 2009 (edited)
Remek ötlet!!!!!
Ha valaki találna magyar videókat, olyasmiket amit tickle88 is említett, az nagyon jó lenne!!!!!
Kérem aki tud keressen ilyen videókat!!!!
Előre is köszi mindenkinek!!!!
:lol: :lol: :lol:
0
A
· 18 May 2009 (edited)
Kedves tickle 88 megmondanád annak a videónak a pontos címét???
Mert engem is érdekelne!!!!
KÖszi!!!
:D :D :D
0
A
· 18 May 2009 (edited)
a Tickle Hell-esben Brandy Kozar néven fut a hölgyemény és 25 perctől látható.;)
0
A
· 25 May 2009 (edited)
A Tickle Hell melyik videójában?
0
C
· 25 May 2009 (edited)
Screaming Tickle Victims
0
A
· 30 May 2009 (edited)
screaming tivckle victimset siemrem és nekem is bejon. emgkeresnem azokat alanyokat...
0
C
· 30 May 2009 (edited)
Mond te miért dadogsz ennyire a gépelésben? Nem basztatás, csak fura, hogy minden második szavad első betűi megcserélve jönnek ki az ujjaidon...
0
A
· 20 Jun 2009 (edited)
Nem tud még valaki esetleg ilyen videókat??
Nem lenne rossz 1 - 2 magyar videót is látni az eddigieken kívül!!!
PL: Ha valakinek esetleg van ilyen ún. "házi videója" az se lenne éppen rossz!!

szerintetek??

Ja és ha valaki magyar videókhoz jutna kérem jelezze!!!

Előre is köszi!!
:D :D
0
R
· 15 Oct 2009 (edited)
A tickleflix modelljei között is van két magyar lány! (Mindkettő meztelenül!)
tf-012 -es néven van fent a szerveren a sorozat! :wink:
0
D
· 15 Oct 2009 (edited)
És melyik tf-012-es számú videóban vannak magyar lányok? Mert sok 012-es nevű van.
0
T
· 16 Oct 2009 (edited)
Én sajnos még nem találtam meg, pedig nagyon keresem.
0
R
· 16 Oct 2009 (edited)
Én sajnos még nem találtam meg, pedig nagyon keresem.
Pedig ott van. Menj fel a szerverre. Nyísd meg videok_csiki nevű mappát. Keresd meg benne a TickleFlix nevű mappát. Nyísd meg, majd keresd meg a tf-012-01 sorszámú videót. a 01-estől kezdődik és a 030-as az utolsó magyar videó.

Remélem így már mindenki megtalálja! :wink:
0
D
· 16 Oct 2009 (edited)
Okés, Köszi!!! :wink: :D
0
T
· 18 Oct 2009 (edited)
Köszi megvan, bár sokat sajnos nem beszélnek benne.
0
R
· 18 Oct 2009 (edited)
bár sokat sajnos nem beszélnek benne.
De nem is az a lényeg, nem igaz? :wink:
0
T
· 5 Nov 2009 (edited)
Hát azért jó lenne, ha dumálnának többet magyarul.
0
A
· 6 Sept 2010 (edited)
Remek!!!!
Honnan van??
:D
0
A
· 6 Sept 2010 (edited)
V2K barátunk által... Itt is köszönöm neki, meg a tickle time-on...
0
A
· 7 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 8 Sept 2010 (edited)
Hát jó reklám volt igen...
0
C
· 8 Sept 2010 (edited)
Hát nem rossz... de azért még bőven lenne mit tanulniuk. Szerintem. :)
0
A
· 8 Sept 2010 (edited)
.
0
D
· 8 Sept 2010 (edited)
Ja, jó lenne ha a teljes videó meglenne. Meg amit nono linkelt be.
0
T
· 9 Sept 2010 (edited)
Nagyon komoly!!! Ezeket de jó lenne megszerezni! Végre magyar...
Mondjuk azokat a gipszelőseket nem igazán értem, de a csikizősek ott vannak. Aki megszerzi és közzé teszi annak imáimba foglalom a nevét
0
A
· 9 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 10 Sept 2010 (edited)
Ez nagyon kemény... Gipsz fétis - nem hallottam róla még. De természetesen elfogadom, hiszen mi sem vagyunk "hibátlanok"...
0
A
· 10 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 10 Sept 2010 (edited)
.
0
T
· 11 Sept 2010 (edited)
Engem amúgy érdekel pont amiatt, hogy kb. biztosak benne, hogy nem értik miről beszélnek, és így hiteles, ahogy beszélnek róla egymás közt. Persze nem mindig mondanak izgat dolgokat, lásd a példa.
0
T
· 11 Sept 2010 (edited)
Videókban szereplő modellek: http://castedmemories.com/models1.cfm

Na asszem akkor megvan a forrás a modellekhez, ha egyszer összejön a stúdió :)
0
T
· 11 Sept 2010 (edited)

Beraktam már ide a másik magyar videót is,hogy így együtt legyenek.

Ez is magyar videó?
0
A
· 11 Sept 2010 (edited)
.
0
T
· 11 Sept 2010 (edited)
De amúgy baromi jó, kb. mindenkin látszik mennyire élvezi, amit csinál.
0
S
· 25 Sept 2010 (edited)
Ezek szintén magyarok: http://clips4sale.com/studio/14183

Valaki feltöltött a YouTube-ra két rövid videót, ott megtekinthetőek amíg nem törlik.

Nem csak az a pláne hogy magyarul beszélnek, de a helyszín alapján is lehetne akár magyar is kórterem is.

Talán a másik két oldal aminek a videóit forgalmazza a shop (http://swedishcrutch.com/nnew.htm és http://castedmemories.com/about.htm tud részleteket - mindenesetre érdekes volna megtudni.
0
T
· 29 Sept 2010 (edited)
Nagyon állat! :D
Amúgy, ha rákattintotok a képekre a clip4sale oldalon akkor is bead rövid részleteket a videóról.
0
S
· 1 Oct 2010 (edited)
És hogy a napotok is jó legyen, a teljes 1-es videó.

Ne istenítsetek érte, magam is csak szolga vagyok :lol: (<- egyesek kedvéért: ez most egy vicc volt. :roll: )
0
A
· 2 Oct 2010 (edited)
.
0
T
· 7 Oct 2010 (edited)
Kösziiiiii!!!!!!
0
A
· 13 Oct 2010 (edited)
Én nem sajnálnám rá a pénzemet. Csak egy-két gyönge klip van. Nem tudtok még ilyen clips4sale-s oldalt ahol magyar nők vannak?
0
A
· 16 Oct 2010 (edited)
.
0
A
· 18 Oct 2010 (edited)
Nem tudtok esetleg még ilyen clips4sale-es oldalt ahol magyarok vannak? nekem még ilyen alacsony színvonalon is tetszik, de nem találok mást, vagy nem tudom hogy keressek.
0
A
· 20 Oct 2010 (edited)
.
0
A
· 22 Oct 2010 (edited)
.
0
A
· 6 Nov 2010 (edited)
.
0
A
· 28 Nov 2010 (edited)
xJkSmRCX7QM

Ezekben az a poén, hogy a feltöltő amerikai, de a videókban magyarok szerepelnek :D
0
C
· 29 Nov 2010 (edited)
most hogy mondod tényleg!!! Eddig fel se tűnt! :D
0
A
· 29 Nov 2010 (edited)
Én is először csak lestem... mondom, valami itt nagyon szokatlan... aztán megszólal a lány: "Engedjetek el!" :shock:
Hoppá! Írtam is kommentet, hogy mi a helyzet, de aztán ugye kiderült, hogy nem magyar a feltöltő... :?
0
A
· 20 Jan 2011 (edited)
.
0
A
· 7 Feb 2011 (edited)
Hát nemtom...nekem nem tetszenek ezek a magyar videók. Túl mesterkéltnek tűnnek nekem, zavaróak. Lehetne ezt sokkal jobban is szerintem. :( :?
0
A
· 7 Feb 2011 (edited)
Szerintem csak simán nem csiklandósak a lányok... csak kell a pénz, és ez elég egyszerű módja a pénzkeresésnek :P
0
C
· 8 Feb 2011 (edited)
Hát nemtom...nekem nem tetszenek ezek a magyar videók. Túl mesterkéltnek tűnnek nekem, zavaróak. Lehetne ezt sokkal jobban is szerintem. :( :?
Szerintem is. Valahogy olyan tahóság-mellékíze van, ami nem jön be.
0
A
· 9 Feb 2011 (edited)
Nekünk is össze kéne hozni egy ilyen partit aszondom' márpediglen! Ezen videók is bizonyítják, hogy a magyaroknál is van ilyen!

Mostanában amikor beszélgetek egy lánnyal, van hogy elfelejtem, de többnyire nem és szándékosan szóba hozom a csiklandozást. Még egyikük se mondott semmi rosszat ezzel kapcsolatban, tehát aszondom' nem kell fo*ni... ez egy jó móka ami a lányoknak is tetszhet. Sokuk egyébként is szereti a lábait, főleg ha kényeztetik... ebe belefér a ciróka is. :)

Egyébként mi történt tibory-val? oO
0
A
· 9 Feb 2011 (edited)
http://www.youtube.com/user/sokkomiso

Jó kis csatorna, csak nem frissül mostanában... aztán ki tudja mi lesz nyáron :)

Azt bírom, hogy az egyikben betelepszik egy idegen lány mögé és elkezdi csikizni... igaz, hogy a lány nem sejti, hogy valaki szándékosan macerálja a talpát, de a végén már hátranéz, és ... na , nem történik semmi... :D
0
A
· 10 Feb 2011 (edited)
Nekünk is össze kéne hozni egy ilyen partit aszondom' márpediglen! Ezen videók is bizonyítják, hogy a magyaroknál is van ilyen!

Mostanában amikor beszélgetek egy lánnyal, van hogy elfelejtem, de többnyire nem és szándékosan szóba hozom a csiklandozást. Még egyikük se mondott semmi rosszat ezzel kapcsolatban, tehát aszondom' nem kell fo*ni... ez egy jó móka ami a lányoknak is tetszhet. Sokuk egyébként is szereti a lábait, főleg ha kényeztetik... ebe belefér a ciróka is. :)

Egyébként mi történt tibory-val? oO
Amúgy nálam is mostanában kezd leesni, hogy annyira nem is meredek téma ez. Csomó lány ugyanolyan természetesen áll a dologhoz, és egyre-másra derül ki, hogy szeretnek "játszani" vagy szeretik ha kényeztetik a lábukat. (mondjuk így is van egy jó százalék , akiknek végigfut a hátán a hideg már arra is, ha a masszírozást említem nekik :D) Sokan közülük szerintem azért hessegetik el a gondolatokat erről, mert "ez biztos nem normális...".
0
C
· 11 Feb 2011 (edited)
Ezen videók is bizonyítják, hogy a magyaroknál is van ilyen!

Sajnos ezek csak azt bizonyítják, hogy a magyarok is szeretnek könnyű pénzt keresni. Mert hogy eléggé lerí, hogy ezeknek közük nincs a fetishez... :|
Nekem inkább az jött le ezekből a videókból, hogy a készítőik azt hiszik, a csikifetisiszták degeneráltak.

Amúgy nálam is mostanában kezd leesni, hogy annyira nem is meredek téma ez.

Igazából tényleg nem lenne az, inkább a társadalmi elvárások és megszokások jelentik a gondot, amiatt is áll hozzá a legtöbb nő úgy hogy "fúj, elmebetegek!" persze ha lassan tálalja az ember, akkor több esélye van, mert akkor ez az előre beültetett tévképzet nem érvényesül olyan erővel.
0
A
· 13 Feb 2011 (edited)
...amiatt is áll hozzá a legtöbb nő úgy hogy "fúj, elmebetegek!"

Ezt miből gondolod?
Ezek csak a saját gondolataid...

Kinek mi az elmebeteg... szerintem pl Lady Gaga az... aztán sokak szerint nem az... pedig sokak szerint igen... na, akkor miről is van szó? ;)
0
C
· 13 Feb 2011 (edited)

Ezt miből gondolod?
Ezek csak a saját gondolataid...
Nem, az én gondolataim szerint ez a fetis nem betegség :mrgreen: Szóval nem az én gondolataim. :wink:
De ha szerinted a többségnek nem ez az első benyomása a témáról, akkor nyugodtan körbekérdezhetsz pár random embert az utcán, gyanítom hogy furán fognak nézni.

Kinek mi az elmebeteg...
Igen, relatív, ahogy magam is mondtam. Csakhogy a mi érdeklődésünk a mai trendek szerint az átlag szemében még elmebetegnek számít. Kivéve, ha celeb vagy, akkor valamiért menő.
Most mit mondjak, az emberek hülyék... :lol:

szerintem pl Lady Gaga az... aztán sokak szerint nem az... pedig sokak szerint igen... na, akkor miről is van szó?
lady gaga beleviszi az elmebetegségébe a szokványos erotika elemeit is, amire ugye a legtöbb ember vevő, szóval vele ezért is elnézőbb a tömeg. Ellenben a mi fétisünkben a tömeg nem látja az értelmet, többek között ezért is állnak hozzá úgy, ahogy.
ezért mondtam, hogy ha bumm, megmondod az igazat, betegnek nézne a legtöbb csaj is, vagy jó esetben vicces különcnek, de ha részletesen adagolod, akkor a tévképzetek és előítéletek kevéssé érződnek, tehát már jobb úton vagy. :wink: Pedig ugyanaz a dolog így is , úgy is, de látod, az embereknek fontosabb a tálalás mint a tartalom.
0
A
· 5 Jun 2011 (edited)
Te voltál az ezredeik hozzászóló! :D
Amúgy biztos, hogy magyar... azért ilyen furcsa...
0
C
· 5 Jun 2011 (edited)
szerintem inkább cseh. a "ne " ugyanis ott is ugyanazt jelenti, és a másik csaj inkább csehnek hallatszik nekem.

viszont anno láttam egy videot ticklecentralon ahol a ler a "csikcsikicsikcsiki" szavakat használta csikizés közben. ez pedig határozottan magyar, pedig szerintem a csaj nem volt magyar. fura, nemde?
0
C
· 6 Jun 2011 (edited)
1000.? 8O
Ja kifejezetten fura... lehet tetszett nki a hangzása. :D
0
C
· 6 Jun 2011 (edited)
na igen, de honnan tudja hogy ilyen is van? mert nyilván aki nem magyar, annak nem ez jön a szájára... angolban, németben, meg szerintem minden másban is megvan a megfelelője, szóval mért pont a magyar? :D
0
C
· 19 Jun 2011 (edited)
Igaz... igazad van... akkor tuti magyar volt. :!:
0
C
· 11 Nov 2011 (edited)
Hát... az igazat megvallva ez elég rossz volt... bármi is volt ez. :P
0
C
· 11 Nov 2011 (edited)
Ahogy elnéztem, ez még mindig az a stúdió, akitől a múltkor voltak a magyar klippek. Sajna nem túl igényes, egyet kell hogy értsek.
0
C
· 2 Jan 2012 (edited)
Hé ezt a fickót már láttam youtubon!

Hát... legalább elkezdte valaki.
És azt kell mondjam, hogy az árai nincsenek elszállva. Lehet majd ránézek egy két klippre onnan. :roll:
0
T
· 6 Jan 2012 (edited)
Ha itt fórumtag, leírhatná hogy zajlottak a dolgok a színfalak mögött, mindig is érdekelt :)
0
A
· 18 Jan 2012 (edited)
Szerintetek hogy kellene kinyomozni ki inditotta el? Szeretnem felvenni vele a kapcsot.
0
A
· 25 Jan 2012 (edited)
:wink:
0
C
· 16 Feb 2012 (edited)
Főnökünk eme virgonc kacsintásából arra tippelek tudhat valamit. :lol:
0
C
· 16 Feb 2012 (edited)
Ki tudja, Nono sokszor csak kacsint egy kérdésre és aztán elhal a téma :lol: :lol:
0
A
· 16 Feb 2012 (edited)
Na, ez az...
0
C
· 16 Feb 2012 (edited)
Na hát akkor tessék kevésbé misztifikáltan válaszolni, főnökasszony :mrgreen: :wink:
0
A
· 16 Feb 2012 (edited)
Most akkor Nono vagy, vagy Cutie vagy Nono?
0
A
· 17 Feb 2012 (edited)
Ki az a nono? :shock:

Én Cutie vagyok.
0
C
· 17 Feb 2012 (edited)
Nem ugyanaz? :roll:
0
D
· 17 Feb 2012 (edited)
Nekem a Cutie névből mindig a Cuki szó jut az eszembe! :)
0
C
· 17 Feb 2012 (edited)
Jelentéstanilag nem jársz messze az igazságtól... :lol:
0
A
· 17 Feb 2012 (edited)
Ez ARANYOS volt. :D
0
D
· 18 Feb 2012 (edited)
Igen, tudom, hogy nem járok messze tőle. :)
0
A
· 18 Feb 2012 (edited)
Nekem meg kicsinyítőképzővel ellátott "vágás" jut eszembe angolul...
Vágásocska? xD
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Ha a csehek magyarok lennének, akkor simán! :D
Kivéve a másodikok... ők sem magyarok :)
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
A fene pedig úgy vettem észre!!
:(

De honnan ez az érzéki csalódás??
0
T
· 8 Jun 2012 (edited)
Biztos azért, mert ők is azt mondják: ne! :)
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Lehet!!
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Különbem meg olvasni tudók előnyben... több helyen is írja, hogy Czech.
Gonosz MOD: OFF! :D
0
A
· 4 Dec 2012 (edited)
Passz!!
:(

Valami új csikis sztori Sylarin??
Elég kihalt a fórum!! :(
0
A
· 6 Dec 2012 (edited)
Persze hogy kihalt, mert nem járok fel...
Nem érek rá... csiklandozgatnom kell a barátnőmet. :D
0
A
· 18 Jul 2013 (edited)
http://www.dailymotion.com/video/xy3o01_hungarian-girl-tickled_redband#.UefaeI17LyY
Egy kis montázs a magyar gyártótól.
Egész jó... szerintem.

Szerintem is jó. Mondjuk az igaz, hogy nem egy Tickle Abuse, de nagyobb gyártók sem tudnak sok esetben jobbat. Még egy kis gyakorlás és tök jó lesz a srác.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi az a világítós csiklandozó eszköz xd
0
A
· 20 Jul 2013 (edited)
Sztem meg pont olyan semmilyen... mint a csikis videók 99%-a. A Tickle Abuse-tól én még nem láttam jó videót. Monoton, erőszakos, durva...
0
A
· 22 Jul 2013 (edited)
Nekem bejön a Tickle Abuse... :wink:
0
A
· 28 Jul 2013 (edited)
A régebbi clipjeik tényleg egész tűrhetők voltak, de tulajdonképpen ugyanaz megy az összesben. Ellaposodtak.
0
A
· 28 Jul 2013 (edited)
A régebbi clipjeik tényleg egész tűrhetők voltak, de tulajdonképpen ugyanaz megy az összesben. Ellaposodtak.

Én is jobban szerettem a régebbieket, de az újak sem rosszak szerintem.
Nekem tetszik bennük:
-jó modellek
-profi csikizők akik szemmel láthatóan élvezik amit csinálnak
-Profi, ötletes eszközök
-magas videó és hangminőség
-jól eltalált kamera állások

Röviden ennyi :)
0
A
· 29 Jul 2013 (edited)
&quot;profi csikizők&quot;... pff... ha lehet azt csikizésnek nevezni... Inkább karmolásnak hívom. Egy zongorista ujjai nem pörögnek ilyen gyorsan... élvezhetetlen... sensual tickling már csak emlék.
0
A
· 29 Jul 2013 (edited)
"profi csikizők"... pff... ha lehet azt csikizésnek nevezni... Inkább karmolásnak hívom. Egy zongorista ujjai nem pörögnek ilyen gyorsan... élvezhetetlen... sensual tickling már csak emlék.

Hát az biztos, hogy megdolgoztatják a csikizettet, de mindenkinek más az ízlése. Ha mindenki ugyanazt szeretné akkor csak egy stúdió "élne meg" a munkájából :)
0
V
· 30 Jul 2013 (edited)
Monoton, erőszakos, durva...

Nagyjából én is ezt gondolom róluk, bár néha azért nézegetem a videóikat, de ha egy kedvenc stúdiót kéne megnevezni, az nálam a The Last Laugh Inc
0
A
· 2 Aug 2013 (edited)
Kegyetlenek, de ez a jó benne... Aki nagyon csikis, annak annyi. :P
0
A
· 4 Aug 2013 (edited)
Monoton, erőszakos, durva...

Nagyjából én is ezt gondolom róluk, bár néha azért nézegetem a videóikat, de ha egy kedvenc stúdiót kéne megnevezni, az nálam a The Last Laugh Inc
Nálam a kedvencek: (sorrend nem számít)
1) Tickling paradise
2) Last Laugh (első széria, szigorúan)
3) LOL tickling
4) Tropical Tickling (Leticia :) )
5) Régebbi Tickle Abuse (Nurse Lisa :) )
6) Feet Core (csakis Nadia Crow :) )