Újra online a szerver, a hozzáférés picivel körülményesebb, de nem vészes
A kiszolgáló amihez kapcsolódj a tickling.eu, szóval ez könnyű. A felhasználó csiki, a jelszó pedig Titok ezt sem nehéz megjegyezni Amit még be kell állítanod, az a port, amihez kapcsolódj, ez legyen 2122 (ez fontos, mert különben nem tudsz bejelentkezni!
Per pillanat 79GB anyag vár arra, hogy nézegessétek, szerintem ez egyedülálló
Jó böngészést, feltöltések jöhetnek folyamatosan az upload-ba!
0
T
tickle88·16 Mar 2009(edited)
Bocs a hülye kérdésért, de hol kell rácsatlakozni a szerverre? már elfelejtettem..
0
C
csikicsiki·16 Mar 2009(edited)
Te, olvasd el a fentit amire választ írtál
0
A
Anonymous·16 Mar 2009(edited)
Bocs a hülye kérdésért, de hol kell rácsatlakozni a szerverre? már elfelejtettem..
Total Commanderben.
0
7
7up7up·16 Mar 2009(edited)
Üdvözlet Mindenkinek ! Először is köszönet az újraindult oldalért. Nem akarok hülyének tűnni, de bárhol keresem, "port"-ot nem találok a TC-ben. Használtam már sokszor FTP-t, de nem tudom, vmi nem passzol. Ilyenek vannak, hogy Távoli könyvtár, Helyi könyvtár blabla, meg minden marhinkóság, de port nincs. Megköszönném, ha vmelyikőtök felvilágosítana, hogy merre tovább. Köszi !
0
A
Anonymous·16 Mar 2009(edited)
Üdvözlet Mindenkinek ! Először is köszönet az újraindult oldalért. Nem akarok hülyének tűnni, de bárhol keresem, "port"-ot nem találok a TC-ben. Használtam már sokszor FTP-t, de nem tudom, vmi nem passzol. Ilyenek vannak, hogy Távoli könyvtár, Helyi könyvtár blabla, meg minden marhinkóság, de port nincs. Megköszönném, ha vmelyikőtök felvilágosítana, hogy merre tovább. Köszi ! a portot úgy kell beírni h az ftp címe után kettőspont és a port száma pl: origo.hu:1234
0
C
Hálás köszönet a pontosításért, nálam nincs Total Commander
Rádásul ez így tökéletes, nem szeretném, ha ki lenne írva a teljes URL, csak ne találjanak ide mindenféle kereső robotok... aki meg tud magyarul az megérdemli a hozzáférést
0
M
matt·16 Mar 2009(edited)
Nekem viszont bármire kattintva kiírja, hogy "log in request was denied".
0
C
Nagyon úgy tűnik, hogy nem írtad be a felhasználó nevet és/vagy a jelszót, mert ha broadband-es (Chello-s) vagy, akkor te próbálkoztál 8-szor, de mindig Anonymous FTP-vel, úgy nem fog menni.
0
A
Anonymous·17 Mar 2009(edited)
kem azt irja ki h port parancs hibaja:(
0
A
Anonymous·17 Mar 2009(edited)
mit tudnek csinalni?:( a port parancs hibajaval
0
A
Anonymous·18 Mar 2009(edited)
eséyltelen nekem a belépés:(
0
A
siker:)
0
A
Nem enged be!!! Én még új tag vagyok mi a felhasználónév és ajelszó a kettőspontot meg az UHR-t jól írtam biztos!!!! Segítsen valaki!!!
0
C
csikicsiki·18 Mar 2009(edited)
Tessék elolvasni ennek a topicnak az első hozzászólását!
0
A
elolvastam de semmi nem változott tényleg kéne egy kis segítség!!!!!!
0
S
shadow·22 Mar 2009(edited)
Gyengébbek kedvéért...
A, megoldás: - töltsd le a Total Commandert - a Hálózat/FTP Kapcsolódás alatt állíts be egy Új Kapcsolatot, hogy így nézzen ki: http://img17.imageshack.us/img17/3118/screeniebrb.jpg - élvezd a gyönyört
VAGY
B, megoldás: - copy-zd be ezt a linket a címsorba (a ***-ok nélkül): f***t***p://cs***iki:Ti***tok@tickl***ing.eu:2122/ [a csillagok a botelhárítás kedvéért vannak benne és elhagyhatók] - röhögj, hogy átugrottad az összes sz*rt
0
C
Csikimester·22 Mar 2009(edited)
VÉGRE ÚJRA ONLINE!!! Itt az idő hogy visszatérjünk a homályból!
Üdv mindenkinek!! Jó látni hogy a régi oldal is Főnixként feltámadt hamvaiból!
0
C
csikicsiki·22 Mar 2009(edited)
shadow ez szép post volt, csak én direkt nem csináltam direkt URL-t az elérésből, mert ezt szépen meg fogják a robotok is találni és megy ki minden kereső site-ra
0
C
Homályból??? Valaki túl sok őrség-könyvet olvas?
Amúgy üdv újra itt Csikimester, kicsit felpörgethetnénk a sztorik részt is
0
C
Ja, még annyit, hogy ugyan nem szabad ilyet mondanom, de ha néha poénból megbökitek a hirdetés blokkot, akkor még egy picit támogatjátok is az oldalt
0
S
shadow·22 Mar 2009(edited)
shadow ez szép post volt, csak én direkt nem csináltam direkt URL-t az elérésből, mert ezt szépen meg fogják a robotok is találni és megy ki minden kereső site-ra
Javítva Asszem így már nem találják majd meg?
0
A
Anonymous·22 Mar 2009(edited)
Az előbbiekben 2 helyre tettem fel a kérdést ide és a videó topikba, amúgy köszönöm a segítséget!!!!! A videó topikba már írtam egy köszönömöt!!!!!
0
C
shadow: well, erre nem gondoltam, hogy így oldod meg, de bravó
0
C
Csikimester·22 Mar 2009(edited)
örömmel...
Amúgy nem őrség könyv fan vagyok hanem gyűrűk ura Reméljük hamarosan többen is leszünk még
0
M
matt·24 Mar 2009(edited)
Köszönöm a segítséget!
0
7
7up7up·24 Mar 2009(edited)
Köszönöm szépen a segítséget ! Egyelőre nekem is "PORT parancs hiábája" jelenik meg, de majd szorgalmasan próbálgatom, és remélem nekem is menni fog egy idő után, ahogy vki már említette.
0
C
csikicsiki·24 Mar 2009(edited)
Ellenőrizd, hogy a "passzív mód használata" be van-e kapcsolva!
0
C
csikicsiki·27 Mar 2009(edited)
Úgy nézem, moderálni nem nagyon kell az oldalon, ez tuti jó
0
D
Dori88·1 Apr 2009(edited)
Hogy kell belépni oda hogy megtudjam nézzni a videokat??? Ki jönn nekem egy szürke kis ablak ahol két dolgot meg kell adni. Felhasználónév és jelszó: beirom őket ráklikkelek a belépésre és eltűnik az a kis ablak és újra fel jönn mint ha mi sem történt volna. Valaki részletesen mondja el, hogy hol kell fel lépni. Milyen címen? ha van neki egyáltalán?! vagy hogy van ez az egész???!!! Előre is köszi!!!
0
D
Hehe!!! Már rájöttem sikerült!!! Már csak az lenne a jó ha valaki át tudná tenni az rm-es videokat más formátumba mert az én gépem azt nem játsza le. Vagytudd valaki olyan programot, hogy az rm-es formátumú videókat is lejátsza??? Van vlc-m is de rákattintok a videora és nem történik semmi! Valaki tudná nekem orvosolni!? Köszi
0
D
Na akkor mégegyszer! Valaki tudja azt is, hogy ha rá akkarok kattintani a videokra, hogy megnézzhessem őket akkor nem történik semmi! Valamit talán rosszul csinálok??? remélem, hogy nem!? Vagy csak úgy lehet őket megnézzni ha le töltöm a gépre? remélem nem!? Hogy lehet a videokat megnézzni??? Mit kell hozzá csinálni, hogy megtudjam nézzni őket! Jó sok van fennt! Gyors segítség! Köszi mégegyszer!!!
0
C
csikicsiki·1 Apr 2009(edited)
VLC-vel a 90%-át meg tudod nézni, az egyedüli kivétel a .rm video, ehhez RealMedia Player kell, ez innen tudod letölteni: http://real.com Csak az ingyenes verziót keresd, nem kell neked semmilyen Pro.
0
D
De nem csinál vele semmit! Rá kattintok de nem történik semmi! Hogy kell arról az oldalról letölteni? Magyarázd el nekem! Mert nem találom meg nem tudom, hogy mit merre hogyan mennyire!? Köszi!!!
0
C
csikicsiki·2 Apr 2009(edited)
Feltettem a szerverre a "lejatszok" könyvtárba a két legjobb windowsos lejátszót. Az .rm .ram file-okat a RealPlayer játsza, az összes többire jó a VLC. Bátrabbak próbálkozhatnak MPlayerrel, én ezt használom (igaz, nem windowson ), ez tutira visz mindent, csak kicsivel nehezebb kezelni...
0
B
Bruce·2 Apr 2009(edited)
Ha a 'megnyitás'-ra tudnál is kattintani, akkor is letölti a gépedre egy ideiglenes könyvtárba. Jobb klikk, letöltés, aztán majd kitörlöd, miután megnézted
0
D
Dori88·2 Apr 2009(edited)
És ebbe az ideiglenes könytárat ő maga fogja majd nyitni vagy azt nekem kell?! Amúgy nem tudom eltűntettni majd a gépről mert nincs az Asztalomon Lomtár és nem tudom, hogy azt is hogyan lehetne kitenni, mert nem találom sehol sem. Szóval ha úgy is kitörlöm akkor a Lomtárból nem tudom kitörölni mert az nincs és így sztem a gépen megmarad majd. Ha csak simán megnyitom akkor is letölti a gépre a videót!?
0
T
tickle88·2 Apr 2009(edited)
Törléskor nyomd le egyszerre a shift + delete billentyűt és akkor a szemetet egyből a föld alá küldi!
0
D
Dori88·3 Apr 2009(edited)
Köszi!!!
0
D
Dori88·8 Apr 2009(edited)
Ha jobbal klikkelek akkor meg besárgítja a betűket, de akkor sem indítja el!!! Sajna!!!
0
B
Bruce·11 Apr 2009(edited)
Kitzler, egy Isten vagy! Köszi a Czech Ticklish Girls videókat! Meg a 'tied down' is szuper, V2K
Dóri, nem tudnád lefotózni print screen-nel ezt a dolgot?
0
A
Anonymous·12 Apr 2009(edited)
Véletlenül sem szemrehányásból, de közlöm, h a Tickle Hell videók közül a Tickle her until she pees című darab(ami nekem nagyon kéne) sehogy sem akar lejátszódni. Próbáltam mindenféle lejátszóval (real-lal is) de csak az első 10 másodpercet játssza le:S pls help!!!
0
B
Bruce·13 Apr 2009(edited)
Véletlenül sem szemrehányásból, de közlöm, h a Tickle Hell videók közül a Tickle her until she pees című darab(ami nekem nagyon kéne) sehogy sem akar lejátszódni. Próbáltam mindenféle lejátszóval (real-lal is) de csak az első 10 másodpercet játssza le:S pls help!!!
Nálam simán lejátsza és a mérete is megegyezik a vinyómon levővel :/ (62 268 960 bájt) Felraktam az upload könyvtárba, a Bruce -TickeHorror blabla könyvtárba újra, töltsd le megint, mennie kell :/
0
T
tickle88·1 Jul 2009(edited)
Nem tudja esetleg valaki, hogy az RM formátumú videókat milyen lejátszóval lehet megnézni? Nekem semelyiken se futnak.
0
A
Anonymous·1 Jul 2009(edited)
Nem tudja esetleg valaki, hogy az RM formátumú videókat milyen lejátszóval lehet megnézni? Nekem semelyiken se futnak.
Tudtok segíteni, nem jó a jelszó a szerverhez, nem enged fel.
Ha tudtok segíteni, raknék fel Anime csikit ha szeretitek!
Köszi előre is!
0
C
csikicsiki·4 Jul 2009(edited)
Milyen IP címről kapcsolódsz? www.whatismyip.com A szerver csak Magyarhonból érhető el.
0
A
Anonymous·4 Jul 2009(edited)
ez az IP-m: 84.224.98.45 Mobil internettel netezek, lehet az a baj?
0
Y
yoganic·7 Jul 2009(edited)
Sziasztok, egy három hete engem sem enged fel... pedig semmit nem változott az internet kapcsolatom...
0
C
csikicsiki·7 Jul 2009(edited)
84.224.98.45 -> ezzel az a baj, hogy nincs bejegyezve hozzá semmilyen host név, tehát nem lehet eldönteni, hogy magyar cím-e. Ez akkora pongyolaság a Pannontól, hogy szavakat sem találok
yoganic: te is tudsz IP címet mondani?
Sajnos nem nagyon tudok enyhíteni a korlátozásokon, mert még mindig jobb ha mi korlátozzuk magunkat, mintha a feljelentés nyomán kopogtatnak nálunk a jogvédő szervezetek...
0
A
Anonymous·9 Jul 2009(edited)
Sajnos nem nagyon tudok enyhíteni a korlátozásokon, mert még mindig jobb ha mi korlátozzuk magunkat, mintha a feljelentés nyomán kopogtatnak nálunk a jogvédő szervezetek...
Hali.
Tudom, nem illendő rögtön az első hsz.-sal a tartalmakat firtatni. Megnéztem a link alapján, hova honosít az IP-m, hát bakker, a szolgáltatóm szervere Lisszabonban van! Tök jó! Esetleg nem lehetne IP-cím alapján engedélyt kiadni, külön jelzésre? Tehát nálad, mint admin kérne a user request-et. Nem túlzottan értek az FTP-hez, hozzáteszem.
0
C
csikicsiki·9 Jul 2009(edited)
Meg lehet próbálni, de csak ha van host neved és nem változik az IP címed összevissza.
0
B
Bruce·17 Jul 2009(edited)
Azt megfigyeltétek, hogy ennél a videónál -> VivianasVideoVault - Viviana Bannister tickled by Bella.wmv a csikizett csaj csikizés közben izgalomba jön? láthatóan megnő a mellbimbója
0
A
Anonymous·20 Jul 2009(edited)
Látom, Sztomi rakott fel ma egy adagot. Köszönet érte!
0
C
Csikimester·22 Jul 2009(edited)
sajnos én sem tudok belépni
0
C
csikicsiki·22 Jul 2009(edited)
Küldj nekem IP címet privátban amiről kapcsolódnál. Illetve azt, hogy amiről a hozzászólást írtad, az fix IP-e, mert annak nincs reverse DNS bejegyzése, ez a gond.
0
A
Anonymous·27 Jul 2009(edited)
Sziasztok!
Még új vagyok itt és szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt lehetek köztetek! Nagyon szuper az oldal, gratulálok hozzá az összes alkotónak! És fantasztikusak a videók:)
0
T
Ticklander·14 Aug 2009(edited)
Szevasztok!
Nem tudom hogy egyedül vagyok-e vele, de néhány napja nem tudok a szerverre kapcsolódni. Total commandert használok és eddig nem volt semmi gond. Az én "készülékemben" van a hiba, vagy a szerverrel van valami?
0
A
Anonymous·14 Aug 2009(edited)
Hát izé...
Nincs szerver - le lett kapcsolva...
Édes-aranyos- cicabogár - tudod ha mondjuk a 2. hozzászólásod nem az, h miért nincs szerver, hanem mondjuk valami más, akármi, akkor nem lenne ez a helyzet. Nem csak konkrétan rólad van szó, hanem a hozzád hasonlókról ,akik beregeltek, mondjuk 2005 óta és 0 hozzászólásuk van, vagy pár db...
Az, h pontosan miért nincs, Admin elmondja, ha akarja. Az, aki kezdeményezte Én voltam, rám kell haragudni és k*rva anyázni...
0
A
Egyetértek! Sokan vannak, akik semmit sem adtak hozzá az oldalhoz, csak a videók érdekelték őket.
0
T
Ticklander·14 Aug 2009(edited)
Köszönöm a választ. Nem anyázok, nem szoktam és megértem az álláspontodat is. Felrakni is akartam anyagot, nem csak levenni, de hát ez van. Egyáltalán nem haragszom, tudomásul vettem: Ha nem írok, nincs szerver. Még egyszer köszi hogy válaszoltál!
0
A
Nincs mit. Köszi, h megértetted.
0
T
tickle88·15 Aug 2009(edited)
Én se tudok belépni a szerverre (a 390 hozzászólásommal). Most akkor mindenkinek végleg törölve lett?
0
A
Anonymous·15 Aug 2009(edited)
A szerver törölve lett, igen.
0
S
shadow·15 Aug 2009(edited)
Remélem az oldalt nem akarjátok törölni ugyanezen okból?
0
A
Anonymous·16 Aug 2009(edited)
Remélem az oldalt nem akarjátok törölni ugyanezen okból?
Dehogy akarjuk...
0
T
tickle88·16 Aug 2009(edited)
Hát sajnálom a dolgot, és igazából nem is értem, de az üzemeltető döntése. Szerintem baromi jó dolog volt, hogy rendelkeztünk egy ilyen videótárral, akik csak emiatt voltak fenn a fórumon ezután se fognak írni, akik meg eddig is írtak, azok ezután is fognak, szerintem nem volt semmi értelme megszüntetni, dehát mindig bele kell kavarni abba, ami működik...
0
A
Itt már nincs semmi keverés.
A szervert előbb-utobb lekapcsolta volna csikicsiki... Hiszen mondta is. /"Lehet, hogy ez a baj, és mindenki csak klippeket néz... lassan kilövöm a szervert"/. Az, hogy csak most történt meg, szerintem örülj neki, mert így is sokáig volt.
0
R
red kneesocks·16 Aug 2009(edited)
szerintem nem volt semmi értelme megszüntetni Engem egyébként nagyon zavart, hogy egy rakás ember csak azért reggelt erre az oldalra, hogy letöltse a filmeket, amit más (sok esetben nem kevés pénzért) kemény munkával összegyűtött. Csak egy kérdésem van, ezek szerint az összes film elveszett?
0
A
Nem. Nem veszett el. Dehogy!
Admin elmondja a játékszabályokat. Remélem hamarosan ír.
0
C
csikicsiki·16 Aug 2009(edited)
Semmi nem veszett el csak nem elérhető per pillanat. Legelőször is rendet rakok, mert uploadban van kismillió anyag és már teljesen átláthatatlan. Az tuti, hogy nem lesz "csak úgy" egy publikus szerver, mert ez sok stúdiónak szúrja a szemét (érhető okokból) és nem szeretnék pereskedni senkivel csak mert van egy nagy kupac film.
A későbbiekben (időpontot nemtok még mondani) lehetséges, hogy lesz privát hozzáférés bizonyos embereknek, őket felkeresem majd privátban - ha lesz ilyen.
0
R
red kneesocks·16 Aug 2009(edited)
Semmi nem veszett el csak nem elérhető per pillanat. Legelőször is rendet rakok, mert uploadban van kismillió anyag és már teljesen átláthatatlan. Az tuti, hogy nem lesz "csak úgy" egy publikus szerver, mert ez sok stúdiónak szúrja a szemét (érhető okokból) és nem szeretnék pereskedni senkivel csak mert van egy nagy kupac film.
A későbbiekben (időpontot nemtok még mondani) lehetséges, hogy lesz privát hozzáférés bizonyos embereknek, őket felkeresem majd privátban - ha lesz ilyen. Szerintem ez világos beszéd!
0
A
A későbbiekben (időpontot nemtok még mondani) lehetséges, hogy lesz privát hozzáférés bizonyos embereknek, őket felkeresem majd privátban - ha lesz ilyen. Szerintem ez világos beszéd!
Végre
0
A
Ez egy jó döntés csikicsiki...
0
A
Anonymous·17 Aug 2009(edited)
Háát, a döntés okát természetesen megértem, de azt sajnálom, hogy pont mostanában történt... Annó aki említést tett erről az oldalról, az még sokat mesélt arról, hogy milyen csodás videógyűjtemény van a szerveren. Sebaj, azért álmodozom rúla, hogy mik lehettek ott:)
Egyébként: tudom ez teljesen privát döntés, de azért érdekelne: volt esetleg valaki aki valamilyen egyéni sértettsége folytán fenyegetőzni kezdett azzal, hogy feldobja a szervert? Mert máskülönben ha ennyire zártkörüen működik - ahogy márpedig működött tudtommal- szerintem nem igazán jönnének rá a "drága jogvédők" hogy élünk, létezünk:)
Ha a jövőben ismét elindul valamilyen formában, kíváncsian várom a részleteket! Természetesen én is hozzájárulnék saját, a szerveren még nem lévő anyagokkal az ügyhöz
0
C
Csikimester·25 Aug 2009(edited)
hát ez igen szomorú... de az élet megy tovább. Egyébként nehéz találni, de ha keres az ember akor lehet kiskapukat találni. Mindig lehet.
0
A
Anonymous·29 Aug 2009(edited)
.
0
C
csikicsiki·31 Aug 2009(edited)
Köszi, ez jó 5let!
0
T
tickle88·1 Sept 2009(edited)
Köszi!
0
A
Anonymous·1 Sept 2009(edited)
Szerintem ne szüneteltesd sok uj felhasználo van és pl nekem is rengeteg videom amit feltöltnék szívesen az oldalra én is most regeltem. Ebbe a sz.r világba legalább legyen valami érdekes és jo szórakozás is. Szóval kérlek a többiek nevében is rakd vissza a tickling.eu ftp oldalt. Egy rajongó D::D:D
0
R
red kneesocks·2 Sept 2009(edited)
Szerintem ne szüneteltesd sok uj felhasználo van és pl nekem is rengeteg videom amit feltöltnék szívesen az oldalra én is most regeltem. Ebbe a sz.r világba legalább legyen valami érdekes és jo szórakozás is. Szóval kérlek a többiek nevében is rakd vissza a tickling.eu ftp oldalt. Egy rajongó D::D:D Kedves Titok!
Nem véletlenül lett megszüntetve az ftp oldal. Abba igazad van, hogy rengeteg regisztrált tagja van az oldalnak, de nagyon sokan csak a videók miatt regisztráltak és nem tesznek semmit hozzá a fórumhoz! A videók feltöltéséhez ajánlom a rapidshare.com-ot vagy a megaupload.com-ot.
0
A
Anonymous·2 Sept 2009(edited)
yes
0
A
Szia csikicsik mi lenne az ára. Engem egyedűl csak a Tickle Abuse-n belül az f\f mappa tartalma érdekelne elérhetőség gyagya30@citromail.hu Erre a címre várom válaszod Előre is köszönöm
0
A
Szia csikicsik mi lenne az ára. Engem egyedűl csak a Tickle Abuse-n belül az f\f mappa tartalma érdekelne elérhetőség gyagya30@citromail.hu Erre a címre várom válaszod Előre is köszönöm
Találó email cím
0
A
Ja, és nálunk csikicsik nincs, csak csikicsiki
0
A
HIHI - Te azt hiszed, hogy ide jössz ma és már is megkapod a szerver tartalmát??? Nem fogod... Pár ember van, aki ezt megkapja. Ők azok, akik tettek valamit azért, h a fórum idáig eljutott.
0
A
HIHI - Te azt hiszed, hogy ide jössz ma és már is megkapod a szerver tartalmát??? Nem fogod... Pár ember van, aki ezt megkapja. Ők azok, akik tettek valamit azért, h a fórum idáig eljutott.
Egyetértek!
0
R
red kneesocks·3 Sept 2009(edited)
Egyetértek! Én szintén. Csak hogy tud titok, még én sem kaptam jelszót a szerverhez, pedig én azért elég sokat tettem. (Nem mintha zavarna, nem ezért csinálom. )
0
A
Anonymous·3 Sept 2009(edited)
Egyetértek! Én szintén. Csak hogy tud titok, még én sem kaptam jelszót a szerverhez, pedig én azért elég sokat tettem. (Nem mintha zavarna, nem ezért csinálom. )
Pontosan mit is?
0
R
red kneesocks·3 Sept 2009(edited)
Én szintén. Csak hogy tud titok, még én sem kaptam jelszót a szerverhez, pedig én azért elég sokat tettem. (Nem mintha zavarna, nem ezért csinálom. )
Pontosan mit is? Ja, akkor az, hogy történeteket, képeket teszek fel, és hozzászolók a fórumhoz ezekszerint nem jelent semmit? Ha ez így van, akkor én lehet hogy rossz helyen járok! Bocsi...
0
A
Ui: ennyit hozzáteszek MAGYARORSZÁG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vagy értitek vagy nem by
0
A
red: nem azt mondtam, hogy nem tettél semmit / semmi hasznosat, csak kíváncsi voltam, mit reagálsz
0
A
.
0
A
Igen, Red valóban benne van abban a bizonyos "magban", amiről szó van. Szerintem tett a fórumért és találkozókra is jár, nincs itt semmi baj. Hozzáférést csikicsiki ad majd, Én nem tudok.
0
C
csikimiki07·3 Sept 2009(edited)
Esetleg hozzászólásszámhoz kellene kötni a szerverhez való hozzáférést, akkor csak az aktív fórumozók férnének hozzá és probléma megoldva. Már ha elfogadtok egy tippet.
0
A
Esetleg hozzászólásszámhoz kellene kötni a szerverhez való hozzáférést, akkor csak az aktív fórumozók férnének hozzá és probléma megoldva. Már ha elfogadtok egy tippet.
Nem jó ötlet, mivel akkor mindenki eszeveszett postolásba kezdene, és ez a hozzászólás minőségének rovására menne...
0
A
Ez alapján fog működni... Legalábbis így terveztük csikicsikivel.
0
C
csikicsiki·3 Sept 2009(edited)
Igen, ez lesz a mérvadó, de inkább szubjektív jelleggel, tehát nem az adatbázisban mért puszta hozzászólásszám alapján, hanem hogy tényleg kik is azok akik normálisan hozzászólnak a témákhoz, aktívak. Tehát ez alapján aki később regisztrál, az majd ugyanúgy kaphat hozzáférést - később.
0
A
Igen, ez lesz a mérvadó, de inkább szubjektív jelleggel, tehát nem az adatbázisban mért puszta hozzászólásszám alapján, hanem hogy tényleg kik is azok akik normálisan hozzászólnak a témákhoz, aktívak. Tehát ez alapján aki később regisztrál, az majd ugyanúgy kaphat hozzáférést - később.
Így már helyes
0
D
Dori88·3 Sept 2009(edited)
Ez így jó lenne!
0
A
Anonymous·9 Sept 2009(edited)
Szia egy dolgot elfelejtettünk megemlíteni Mennyi videót kéne feltölteni hogy használhassuk az ftps oldalt ezt kérlek adminisztrátorok vitassátok meg 10 videóért 1 nap 20ért 2 30ért 3 én így csinálnám bár igaz így eccerű is feljutni ftps oldalra mert 10 csikis videót könnyű szerezni de a lényeg hogy lesz élet a tickling.eu oldalon is és az ftps oldalon is. Írjatok minél hamarabb.
0
A
Anonymous·10 Sept 2009(edited)
ha jól értelmezem a hsz-ed akkor ha valaki felrak 10videót,az 1 napig használhatja az ftp-t....nos ez sztem nem jó ötlet,mivel akkor naponta kéne a szerver jelszavát változtatni,mivel nemhiszem h aki már egyszer megtudta a jelszót,az nem fog feljárogatni kicsit kusza,de talán érthető
0
A
Anonymous·10 Sept 2009(edited)
Érthetőnek érthető csak kéne valami ösztökélő szerintem mindenki erre hajt hogy feljusson én is irogatok ahova csak tudok mégse jutok fel plussz egy csomo videot töltöttem már fel nem csak 10et
0
A
Anonymous·12 Sept 2009(edited)
Szerintem a szerver még szünetel.
0
A
Anonymous·13 Sept 2009(edited)
Szerintem a szerver még szünetel.
Micsoda felfedezés
0
A
Anonymous·1 May 2010(edited)
Ha nagyon szépen kérem, akkor a régi szerver tartalmából fel tudna tölteni valaki a netre 1-2 videót (tudom, hogy fenn voltak, csak kb. a vinyóm is és a szerver is egyszerre szűnt meg)?
0
S
shadow·29 Jun 2010(edited)
Ha emlékszel még a címükre, talán tudok segíteni.
0
A
Anonymous·24 Aug 2010(edited)
Ha emlékszel még a címükre, talán tudok segíteni. Igazából címekre nem nagyon emlékszem, időszakonként ugranak be, mint pl. most. Félig-meddig (számomra) klasszikus filmekre gondolok, mint a "Tickling Farra's feet 3" a Magic Touch-tól, vagy a Tickling Paradise-os videók. Pl. a "Renee in harem stocks" vagy a "Tickling for a teacher". Ezt a kettőt annó nagyon szerettem, persze ehhez az is hozzátartozik, hogy összehozott már az élet, egy hasonló hölgy lábaival .
Az új "filmek" ezekhez képest sehol sincsenek. Egyelőre perpill ezek ugrottak be, ha eszembe jut más is akkor írok.
0
C
Csikimester·21 Sept 2010(edited)
Hát igen... úgy van ez mint a holywoody filmekkel. Jók az újak is de a klasszikusokat nehéz überelni.
0
A
Anonymous·21 Sept 2010(edited)
Egyetértek csikimester!!!
0
A
Anonymous·26 Dec 2012(edited)
Már nagyon régóta nem megy a videó szerver sajnos. Pedig szerintem sokat tudna lendíteni a fórum életén egy videó szerver, mert sokan vannak nagyon regisztrálva, de hamar el is tűnnek. Talán ha tudnának videókat is le és fel tölteni akkor lehetne kicsit élénkebb a fórum. Szerintetek?
0
A
Igen.
0
A
Igen.
Rövid volt és tömör Szerintem lehetne hasonlóan csinálni mint a ticklervideos, hogy torrent formában feltenni, és seedelni. Én többnyire minden este netezek, megy a gépem, és nem tartana semmiből seedelni.
0
A
Anonymous·27 Dec 2012(edited)
Ezt a moderátorral kéne megdumálni... A torrent azért nem jó, mert pár hé múlva elévülnek a seedek... ticklervideos-on is egy régebbi cuccot már nem lehet letölteni, mert minden seed megszűnt. a Szerver a tuti... szerintem... noha az elég kicsi... vagy akkor a megaupload egyik alternatíváját kéne megtalálni és "linkgyárt" készíteni.
0
C
csikimiki07·27 Dec 2012(edited)
Emlékeim szerint a szerver épp azért lett leállítva - bár javítsatok ki, ha rosszul emlékszem - , mert sokan csak azért regisztráltak, hogy tölthessenek, aztán meg egy rohadt hozzászólást sem írtak, szóval kétlem, hogy ez lenne a fórum fellendítésének a kulcsa. Pláne, hogy mostanában már azok sem nagyon írnak, akik még a szerver ELŐTT nagyon aktívak voltak. Hogy miért tűnt el mindenki, azt nehéz lenne megmondani, de tény, hogy szinte már senki nem jár fel a régiek közül sem, pedig anno nagyon aktív kis társaság voltunk. Vagy elfogytak a témák, vagy a sok veszekedés anno elűzött mindenkit, vagy szimplán megunták, ki tudja. Ez van, sajnos utolsókat rúgja ez a fórum.
0
A
Anonymous·27 Dec 2012(edited)
Pedig kár érte. Egy jó ideje új tag sem lépett be. Szerintem az a szám amit a regisztrált tagoknál látunk, kb a magyarországi csikikedvelők száma lehet. Akit meg érdekelt az már úgyis megtalálta ezt a fórumot, mert ha jól tudom akkor a gugli az első találatok között hozza. Szerintem sokan nem mernek talán írni, vagy csak ennyire kevés embert érdekel igazán. Abban biztos vagyok, hogy nem a fórum hibája az elnéptelenedés, mert nagyon sok jó téma volt eddig is.
0
A
Anonymous·29 Dec 2012(edited)
Szerintem is jó ötlet lenne ez a szerver dolog, bár igen ez a moderátorra tartozik!! Biztos kivitelezhető lenne valahogy!!
0
A
Anonymous·29 Dec 2012(edited)
Igen... pénzért. Egy 1GB-os domain évi 5000 Ft. No, hány GB kell egy ilyen video tárhelynek vajon?
0
A
Anonymous·31 Dec 2012(edited)
OKé, azok akik kérik a szerverjogot, januártól kapnak...
0
A
Anonymous·1 Jan 2013(edited)
Arra igényt tartok akkor!!
0
A
Anonymous·4 Jan 2013(edited)
Megoszthatjuk kedvenceinket?
0
A
Anonymous·20 Jan 2013(edited)
Megoszthatjuk kedvenceinket?
Valószínűleg arról lenne szó Bár mivel nem vagyok nagy informatikus nem tudom, hogy pontosan mit jelent a szerverjog. Sejtésem azért van, csak pontosan nem tudom
0
A
Anonymous·21 Jan 2013(edited)
Azoknak a neve, akik kapnak hozzáférést:
Toto Sylarin csikimiki07 Csikimester - (neki lehet, hogy van már, nem tudom) Csikizo44
Aki szeretne és nem kapott, szóljon!
0
A
Azoknak a neve, akik kapnak hozzáférést:
Toto Sylarin csikimiki07 Csikimester - (neki lehet, hogy van már, nem tudom) Csikizo44
Aki szeretne és nem kapott, szóljon!
Köszönjük szépen! Én komolyan bízom benne, hogy ez kicsit segíthet a fórumot fellendíteni!
0
A
Már csak a szerver címe kellene és a jelszó stb mert hiába próbálkoztam azokkal amiket korábban az oldalon leírtak nem sikerült kapcsolódni.
0
A
Anonymous·22 Jan 2013(edited)
HA már tudom, kiírom...
0
A
Anonymous·22 Jan 2013(edited)
Ne haragudj, hogy kapkodtam, csak elkapott a lendület
0
A
Anonymous·23 Jan 2013(edited)
Nyeheehe! Velem kezdődik a sor!
0
A
Anonymous·24 Jan 2013(edited)
Köszönöm Cutie!!
és igyekszem minél többet jelen lenni!!
Én sem vagyok nagy informatikus, ezért szeretném megkérdezni, hogy hogyan is megy ez pontosan!! Hogyan érhető el a szerver, jelszó... Bocs, de abszolút nem vagyok képben!!
0
A
Anonymous·25 Jan 2013(edited)
Küldöm privátban az elérhetőséget azoknak, akiknek ígértem...
0
A
Anonymous·26 Jan 2013(edited)
Küldöm privátban az elérhetőséget azoknak, akiknek ígértem...
Köszönöm szépen! Nem is gondoltam,hogy ennyi anyag van fönt. Van pár videóm amivel ki fogom tudni egészíteni, de előbb igénybe vesz majd kis időt amíg átfutom ami már fel van töltve, hogy ne terheljük fölöslegesen a szervert.
0
A
Nekem nem megy!!
Mit rontottam el?? A az uhr az ok, a jelszó, jelszó, de a port az a felhasználónév?? Már vagy 1000X próbáltam de hiába!!
0
A
Megoldjuk. Türelem!
0
A
Anonymous·30 Jan 2013(edited)
Jaa... FTP? Akkor maradjunk annyiban, hogy nem látjátok egy videómat se... képzeljétek el Noha én se fogom látni a tieteket. Mekkora a tár amúgy?
0
C
csikimiki07·30 Jan 2013(edited)
Mi bajod az FTP-vel? Az emberiség nagy barátja!
0
A
Anonymous·4 Feb 2013(edited)
Az a bajom, hogy nem működik és kiszabott lassú. Legutóbb órákat csesztem vele, de csakazért se sikerült csatlakoznom, úgyhogy egy életre lemondtam róla... van ezer alternatívája.
0
C
csikimiki07·4 Feb 2013(edited)
Már hogyne működne? És csak annyira lassú, amennyire az interneted az, máskülönben valamit nagyon rosszul csinálsz. Bár azt mondtad, hogy nemrég Te is gyorsabb netre váltottál, szóval az aligha lehet gond. A helyedben még nem mondanék le róla, nagyon jó kis találmány.
Ha gondolod dobj egy privátot és megoldjuk neked is
0
A
Anonymous·4 Feb 2013(edited)
Annyit nem ér nekem, hogy órákat tökörésszek vele... tele van így is a gépem töke... most pedig az enyém is, mert most halt be a winyóm, rajta az összes adatommal! Elég sok minden meghalt, köztük rengeteg rajzom és munkám. Jól indul az év... -.-
0
A
Anonymous·5 Feb 2013(edited)
Annyit nem ér nekem, hogy órákat tökörésszek vele... tele van így is a gépem töke... most pedig az enyém is, mert most halt be a winyóm, rajta az összes adatommal! Elég sok minden meghalt, köztük rengeteg rajzom és munkám. Jól indul az év... -.-
Meg tudom érteni, hogy mérges vagy ezek miatt. Az ftp viszont tényleg nagyon gyors és nem olyan nehéz beállítani mint gondolod. Szívesen segítek én is privátban ha szeretnéd.