"Szerver" újra

by Anonymous · 6 Dec 2013 · 133 views
Sort:
0
A
OP · 6 Dec 2013 (edited)
Sziasztok!

Sokszor felmerült már, hogy nyitni kéne egy új szervert, ahol a videókat oszthatnánk meg egymással. Nekem támadt egy ötletem a probléma megoldására. Biztos emlékeztek a Megaupload serverre még egy pár évvel ezelőttről, amit az FBI bezáratott a sorozatos szabálysértések miatt. A tulaj nem jött zavarba és Új-Zélandon ismét bejegyeztetett egy ugyanolyan servert, nem is oly rég, mint amilyen az előző volt. Először persze 250Gb-os fiókok voltak, ezek azóta 50Gb-osra és 10Gb-os össz sávszélességre zsugorodtak.
Arra gondoltam, hogy létrehozhatnánk egy fiókot és oda szabadon fel és le tölthetnénk amit csak akarunk, ha pedig szűkös a hely, csak annyi változik, hogy csinálunk egy új mail címet és vele egy új fiókot!! ;)

Én megcsináltam az elsőt:
- A mail cím: mail.google.com ; E-mail cím: ticklingeu@gmail.com ; Jelszó: Cutieserver
- A mega fiók (A mail cím csak ennek a létrehozásához kellett!! ;) ) : https://mega.co.nz ; A mail cím (Most már egyértelműen!! :D ;) ) : ticklingeu@gmail.com ; Jelszó: Cutieserver

Kérdeznélek benneteket, hogy ez így mehetne-e?? Legálisnak mennyire lenne legális, most arra gondolok ha esetleg "elkapnának" minket a fiók miatt, de mondjuk anno is az oldal tulaja felelt az esetleges visszaélésekért??!! Lényeg, a lényeg, ez így mennyire vállalható nektek??

Várom a visszajelzéseket!! :)
0
A
· 10 Dec 2013 (edited)
Sehol senki??!! :(
0
A
· 10 Dec 2013 (edited)
Google Drive
0
A
· 10 Dec 2013 (edited)
Az is jó ötlet!! :)
0
C
· 17 Dec 2013 (edited)
Mi az a google drive :?: ?
Amúgy tetszik az ötletet Csikizo44! Okos gondolat!
Hát nem igen lehet legális, már csak azért sem, mert ugye ezeket a filmeket megveszed, de nem terejsztheted és vetítheted publikusan blablabla... tehát a normál jogok miatt sem. Ettől függetlenül elgondolkodtató ötlet.
0
A
· 17 Dec 2013 (edited)
Gondolod, hogy http://93.174.88.89/ megveszi őket? :D
Vagy ha meg is venné, nem terjesztheti...
0
A
· 18 Dec 2013 (edited)
Köszi Csikimester!! :)

Jogos!! :D

Mi legyen akkor, MEGA, Google Drive, vagy valami más??!!
Nekem van most már egy rakat videó a ticklervideosról, 200 felett van jóval az eddig letöltött klipmennyiség, szívesen megosztanám veletek és ha nektek van, akkor ti is megoszthatjátok!
0
A
· 20 Dec 2013 (edited)
De ticklervideos-on fenn van mindig nem?
0
A
· 20 Dec 2013 (edited)
Fennt, de nem mindig van seed!! :(
0
C
· 20 Dec 2013 (edited)
De ticklervideos-on fenn van mindig nem?

Nos igen, amíg meg nem szűnik az oldal, vagy el nem fogynak a seedek.
TickleAbuse tulajt már láttam reklamálni az oldalon, szóval vigyétek amíg lehet.
Az ilyen oldalak előbb vagy utóbb mindig megszűnnek.
0
A
· 22 Dec 2013 (edited)
Épp ezért kéne valamilyen megoldást találni!!

A torrent szerintem alapból bukta, ezért gondoltam fájlmegosztóra és lehetőleg olyanra, ami nem hazai és bárki számára elérhető!!
0
C
· 22 Dec 2013 (edited)
Igazából az eddig magán szerver volt a legtutibb megoldás.
Fáljmegosztók többsége még annyira sem biztos, mint a torrent. Egy bejelentés és viszlát fájlok.
Kedvenc stúdióm pl. legkésőbb pár napon belül meg szokta találni a kalózmásolatokat és mire én megtalálnám, már törölve is vannak.
Sajnos ami szem előtt van, azt nem csak a "fogyasztók", de a jogtulajok is megtalálják elég gyorsan.
Szóval szerintem minél kevesebben tudnak róla, annál nagyobb az esély, hogy fennmarad.
Szóval nem nyilvános fórumokból belinkelni a fájl tényleges nevét, stb, mert akkor kampec ordinare lesz fél perc múlva. :roll:
Példának okáért a mi szerverünk jól bírta, csak éppenséggel valami hardver bukta lehetett gondolom.
Bár mestert azóta sem láttam errefelé, szóval ebben ne fogjatok szavamon.
0
C
· 22 Dec 2013 (edited)
Amennyire Cutie-tól tudom, hardver hiba következett be. Sajnos... de valami alternatív megoldáson én is elkezdem törni a fejemet!
0
A
· 26 Dec 2013 (edited)
A TickleAbuse-t nem sajnálnám... olyan unalamas egykaptafáravalók és bénák... már a nézőképeket se nézem meg.
0
C
· 30 Dec 2013 (edited)
Szerintem jók, bár ízlések és pofonok, mester. 8)
Egyébként nemrég olvastam, hogy kétféle csikifétis létezik - egy a lágy, gyengéd verzióra (Knismesis) és egy az erőteljesebb, nevetést produkálóra (Gargalesis ). Arra tippelnék, hogy Neked az előbbi van, legalábbis túlnyomó részben.
Nálam mindkettő jellemző.
0
A
· 3 Jan 2014 (edited)
Mindkettőtől lehet nevetni... és mindkettőtől nem is.