Sokszor felmerült már, hogy nyitni kéne egy új szervert, ahol a videókat oszthatnánk meg egymással. Nekem támadt egy ötletem a probléma megoldására. Biztos emlékeztek a Megaupload serverre még egy pár évvel ezelőttről, amit az FBI bezáratott a sorozatos szabálysértések miatt. A tulaj nem jött zavarba és Új-Zélandon ismét bejegyeztetett egy ugyanolyan servert, nem is oly rég, mint amilyen az előző volt. Először persze 250Gb-os fiókok voltak, ezek azóta 50Gb-osra és 10Gb-os össz sávszélességre zsugorodtak.
Arra gondoltam, hogy létrehozhatnánk egy fiókot és oda szabadon fel és le tölthetnénk amit csak akarunk, ha pedig szűkös a hely, csak annyi változik, hogy csinálunk egy új mail címet és vele egy új fiókot!!
Én megcsináltam az elsőt:
- A mail cím: mail.google.com ; E-mail cím: ticklingeu@gmail.com ; Jelszó: Cutieserver
- A mega fiók (A mail cím csak ennek a létrehozásához kellett!!
Kérdeznélek benneteket, hogy ez így mehetne-e?? Legálisnak mennyire lenne legális, most arra gondolok ha esetleg "elkapnának" minket a fiók miatt, de mondjuk anno is az oldal tulaja felelt az esetleges visszaélésekért??!! Lényeg, a lényeg, ez így mennyire vállalható nektek??
Várom a visszajelzéseket!!