Csiki masszázs

by Csikimester · 13 Oct 2013 · 225 views
Sort:
0
C
OP · 13 Oct 2013 (edited)
Biztos vagyok benne, hogy mostanra már mindenki hallott róla, de gondoltam érdemes egy témát nyitni erről, hátha érdekel valakit.
Én, hogy őszinte legyek nem hittem, hogy létezik csiki masszázs egészen addig amíg olvastam róla valahol egy cikket, hogy spanyolban ezt szalonokban végzik. Azóta videót is találni róla. Ezt pl: most találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=B9rNol9CRW8

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én kipróbálnám. Érdekes érzés lehet. Kinek mi a véleménye a dologról?
0
A
· 16 Oct 2013 (edited)
Nálunk is nyílhatna ilyen!!
Elég hamar vállalnák ott munkát!! :D :twisted:
0
A
· 21 Oct 2013 (edited)
Jah, aztán jön a sok férfi meg a 100 éves mami...
0
C
· 26 Oct 2013 (edited)
Na rég nem voltam.
Igen... attól tartok ez a munka része lenne. :S
De az összes ilyen szalonban eddig én még csak nőket láttam dolgozni. Eddig nem is tűnt fel...
0
A
· 26 Oct 2013 (edited)
Na rég nem voltam.
Igen... attól tartok ez a munka része lenne. :S
De az összes ilyen szalonban eddig én még csak nőket láttam dolgozni. Eddig nem is tűnt fel...

És csak nőket láttam a masszázs ágyon fekve is :) De szerintem a riportban jobban néz ki ha egy vonzó nőt cirógatnak mint mondjuk egy nagydarab szőrös ürgét xd
0
D
· 27 Oct 2013 (edited)
:) :D
0
C
· 7 Nov 2013 (edited)
Jogos! Innen látszik, hogy nem vagyok egy marketing szakember! :D
0
A
· 31 Dec 2013 (edited)
Több masszázsszalonban is bevezethetnék a csiklandozást, akár a masszázstól függetlenül is. A masszőr/csikiző meginterjúvolná a klienst, hol csikis, mennyi ideig tartson a "szolgáltatás", majd kérés alapján lazább avagy szorosabb kötözéssel mehetne a csiki, mondjuk 10 perces szünetekkel :). Külön kívánságra lehetne négykezes csiklandozás is :twisted:
0
C
· 7 Jan 2014 (edited)
Nos, nem hiszem hogy túl népszerű szolgáltatás lenne...sajnos. A legtöbb ember idegenkedne tőle.
Négykezes csiklandozás... ez megint egy szó lehetne a Csiklandozás szakszótárába.
0
A
· 12 Mar 2014 (edited)
Nekem nagyon tetszett a videó, szívesen kipróbálnám...
0
C
· 16 Mar 2014 (edited)
A talp résznél megőrülnél, attóltartok. :D
0
A
· 16 Mar 2014 (edited)
Azt élvezném a legjobban...
0
C
· 16 Mar 2014 (edited)
Én is szívesen kipróbálnám az ilyesmit, biztos jó lehet...
Bár fura lenne ha egy csapat idegen csinálná, de lehet így is élvezném. Bár eddig még csak egy embernek sikerült úgy isten igazából megcsikiznie hogy éreztem is.
0
C
· 22 Mar 2014 (edited)
Barátnő gondolom...
Hát ha bele gondolsz a videókban is a modellek idegenekkel dolgoznak szóval lehet, hogy csak ad a fílinghez.
0
C
· 23 Mar 2014 (edited)
Igen, barátnőm volt az a bizonyos illető... :D
Rajta kívül másnak még nem sikerült úgy csikiznie, hogy érezzem is rendesen.
A legközelebb persze a többi barátnő jutott, ott is éreztem egy kicsit, de úgy istenigazából közülük is csak egy tudott úgy megcsiklandozni, hogy az tényleg igazán jó legyen.
Ha idegen csikiz vagy olyan, akit ismerek de nincs érzelmi kapocs, akkor viszont zéró, semmit sem érzek.
Ami fura, mert másoknál ezt még sosem hallottam. Olyat már igen, hogy a párjuknál csikisebbek valamivel, de úgy mint én, hogy barátnő szinte pillanatok alatt a kegyelemért könyörgésért tud juttatni, mindenki másnál pedig tényleg zéró reakció, na ilyet mástól sosem hallottam.
Elég bosszantó mondjuk.

Nehéz megmagyarázni, de egész életemben arra vágytam, hogy végre az extázisig csiklandozzanak, de évekig senkinek sem sikerült még egy kicsit sem megcsikiznie rendesen.
aztán pár barátnőnek legalább egy kicsit igen, de az sem volt az igazi.
Már fel is adtam, amikor jött egy olyan barátnő, aki viszont állati jól csinálta és végre olyan volt amilyennek mindig is akartam. aki még nem élt át hasonlót, szerintem elképzelni sem tudja, hogy milyen euforikus érzés is ez, de tényleg hihetetlenül jó volt.
Pedig még csak nem is technikája vagy ilyesmi volt más, mint a többieknél, de az eredmény mégis ég és föld, szóval nem tudom, mit lehet ezzel kezdeni.
Nála halálosan csiklandós voltam, másoknál pedig mint egy darab fa.
Sajnos azóta sem tudtam átélni semmi hasonlót.
Pedig ha az ember egyszer tényleg átéli, csak még jobban sóvárog utána, szóval elég nagy szívás ez a szelektív csikisség.
Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan élhetném át újra.