Most az egyik nagy kedvenc nálam a Czech Tickling Girls. Király videók, az a pasi a fekete maszkban isteni ler szerintem és a modellek is jók. Minden videót nem nézek meg... Az első percben el tudom dönteni, hogy érdemes-e végignézni, vagy nem. Szóval totál rá vagyok kattanva a Czech videókra, remélem valamikor én is a kezei közé kerülök annak a pasinak
0
A
OP · 20 Sept 2012 (edited)Én eddig a Tickle Abuse videókra esküdtem... Mára megváltozott a véleményem. Úgy érzem pár videóból, hogy elvesztette a lényegét ez az egész náluk. Régen látszott, hogy élvezik amit csinálnak, most meg a legszebb modellek és a pénz a lényeg. Tökéletesen felszerelt stúdió, HD minőségű videók tömege, de még is hiányzik a 2 évvel ezelőtti lendület.
Most az egyik nagy kedvenc nálam a Czech Tickling Girls. Király videók, az a pasi a fekete maszkban isteni ler szerintem és a modellek is jók. Minden videót nem nézek meg... Az első percben el tudom dönteni, hogy érdemes-e végignézni, vagy nem. Szóval totál rá vagyok kattanva a Czech videókra, remélem valamikor én is a kezei közé kerülök annak a pasinak