Ha valaki jönne, itt jelezzen. A talin meglepetés is lesz(lenne)...
0
S
shadow·19 Oct 2011(edited)
Ha nem vársz túl sokat, persze, de előre szólok, nagyon ronda vagyok. Az anyukák rajtam mutatják meg a gyereknek hogy mi lesz belőle ha nem hagyja abba a grimaszolást.
xD Jó, csak hülyéskedek, de ha minden héten lenne találkozó, valószínűleg többet edzenék rá. És kihagynám a túlórákat.
0
A
Anonymous·19 Oct 2011(edited)
Ezt akkor vehetem igennek??
0
B
Bruce·19 Oct 2011(edited)
Shadow a sok túlóra miatt csak árnyéka önmagának. Nem hagyhattam ki Amúgy én is sokat túlórázok, gyakorlatilag hét közben nem is merek betervezni semmit meló és alvás közé este :/
0
A
Anonymous·20 Oct 2011(edited)
A szándék megvan, kérdés, hogy időm lesz-e rá
0
A
Hát nem lenne rossz, már régen láttalak
0
A
Ha valakinek az idei év nem éppen a legmegfelelőbb, az évvégi hajtás és a közelgő ünnepek miatt, nem gond. A január és február is szóba jöhet.
0
A
Töltsétek együtt a szilvesztert szerintem.
0
A
Anonymous·21 Oct 2011(edited)
Én azt nem tudom vállalni, elvileg nem is leszek az országban.
0
A
Anonymous·22 Oct 2011(edited)
Szinte bármelyik hétvége szóba jöhet(ne)... feltéve, hogy valahun Pesten van a találkozó...
0
S
shadow·22 Oct 2011(edited)
A hétvégék most nekem is szabadok.
0
A
Anonymous·23 Oct 2011(edited)
Szuper. Akkor tessék még jelentkezni, legalább 5-6 ember jöjjön el, és persze Pösten a nagyvárosban
0
T
tickle88·25 Oct 2011(edited)
Jó lenne már újra összefutni, nekem elsősorban Budapesten lenne jó, de adom a dolgot bármikor.
0
T
tickle88·6 Jan 2012(edited)
Ha lesz találkozó, tudok hozni magammal egy lányt, aki akár csikizhető is
0
A
Anonymous·6 Jan 2012(edited)
Istenkirály vagy...
0
A
Anonymous·6 Jan 2012(edited)
Mikorholhétvégén?!
0
B
Bruce·8 Jan 2012(edited)
Ha lesz találkozó, tudok hozni magammal egy lányt, aki akár csikizhető is
Mármint több idegen által csikizhető? Hol találsz te ilyen lányokat?
0
A
Anonymous·8 Jan 2012(edited)
Már látom előre... 16 manus egy lány... szeeegény xD Aztán mindenki áll sorba... áh emberek ez így gáz... jusson már mindenkire egy partner
0
A
Anonymous·9 Jan 2012(edited)
Amúgy lehet, hogy gáz - de ezt nem hiszem el...
0
A
Anonymous·18 Jan 2012(edited)
Szerinten lepjunk a tettek mezejere. Mondjunk egy idopontot es ha harman leszunk akkor 3 an. El is kezdenem: Szombat delutan 4 ora? Mondjuk valami kavezo. Vagy westend?
0
A
Anonymous·18 Jan 2012(edited)
Westend? Nem zajos és zsúfolt egy kicsit? o_O Pontosan hun? Mi a jelszó?
0
A
Anonymous·19 Jan 2012(edited)
Legyen lent a kajás résznél valahol? Melyik előtt.
Jelszó természetesen csiki.
Kik jonnének?
0
A
Anonymous·20 Jan 2012(edited)
Na itt a baj:)
0
A
Anonymous·21 Jan 2012(edited)
Kajás rész... kösz... nem jártam a westendbe azóta amióta megépült >.< Valami pontosabb helyszínt kell megbeszélni, és talán nem plázába és nem ilyen durrbele...
0
A
Anonymous·23 Jan 2012(edited)
Akkor nyugati óra alatt. Hétvégén?
Mondjuk szombat délután 16.00
Kinek jó?
Az a baj hogy ilyenkor hirtelen mindenki eltűnik.
0
A
Anonymous·23 Jan 2012(edited)
A most hétvége pont nem lesz jó, mert jön öcsim...
0
D
Dori88·23 Jan 2012(edited)
Hahóóó, öcsi!
0
T
tickle88·24 Jan 2012(edited)
és biztos a westend lenne a legjobb hely rá?
0
T
micsodát?
0
T
Már látom előre... 16 manus egy lány... szeeegény xD Aztán mindenki áll sorba... áh emberek ez így gáz... jusson már mindenkire egy partner
igen ez úgy működne, ha nem lenne egyedül
0
A
Anonymous·24 Jan 2012(edited)
micsodát?
Olvass vissza kicsit a hozzászólásom előtt...
0
A
Amúgy 1000%ra biztos vagyok abban, hogy itt ezen a fórumon /rajtam kívűl/ senkinek nem fog sikerülni -randikat- összehozni. Hatalmas szervezést igényel és nem árt ismerni személyesen 1-2 embert, mielőtt elkezded. Senki nem fog veled csoportosan összejönni úgy, hogy senki nem ismer senkit. Én azért szorgalmaztam annó, hogy mielőtt meg van a közös találkozó, mindenkivel találkozni akarok egyenként. Nálam így működött, ezt láttam a legkézenfekvőbb megoldásnak, annak reményében, hogy ez működjön. - és sikerült is.. De így durr bele - találkozzunk a Westendben - nem fog menni! Ha kell pár jótanács szívesen segítek. De nekem most semmi időm nincs ilyen dolgokat szervezni.
Ja, és a másik legfonotsabb, a lányok nélküli sztori felejtős, biztos vagyok abban, hogy az itteni srácok nem kan bulit akarnak. Lányok meg nincsenek pillanatnyilag. Ha meleg vagy, akkor keress a fórumon srácokat, úgy tudom van, aki hajlana rá.. Ha nem vagy meleg, akkor szerezz csajokat és akkor talán tud működni.
0
T
ez kinek szól most? egyébként még mindig nem tiszta, hogy mit nem hiszel el
0
A
Valahogy erre akartam kitérni én is... Összejön sok fetisiszta, mind kan... és akkor mivan? o__O
Búzákkal meg nem szeretnék összekerülni... szeretem, hogy szűz a seggem...
0
D
Dori88·24 Jan 2012(edited)
Ez marhajó amit írtál Toto!!!
0
S
shadow·25 Jan 2012(edited)
Francba Nono, most lebuktattál. Azt mondod nehéz találkozókat összehozni, akkor mit szóljak én? Tudod mennyi munka hogy egy sráccal összejöjjön valami? ;p
0
A
Anonymous·25 Jan 2012(edited)
0
A
Anonymous·25 Jan 2012(edited)
ez kinek szól most? egyébként még mindig nem tiszta, hogy mit nem hiszel el tök mind1...