Kapcsolatteremtés legjobb eszközei

by Anonymous · 1 Sept 2010 · 150 views
Sort:
0
A
OP · 1 Sept 2010 (edited)
Nem könnyű dolog a párválasztás egy csiki-fétis kedvelőnek...

Esetleg ha van valami jól bevált trükk, vagy valami eltitkolt infó, amivel segíthetnél szerencsétlen, elesett fórumtársadnak, akkor itt a helyed... Kérlek írd le, hogy hogyan csináltad, mi az út a siker felé...:)

Ha nem jártál még ebben a cipőben, max. próbálkozások vannak, ill. elképzelések, feltétlenül beszéljük meg, hiszen ha sokan összerakunk csupa új dolgokat, szerintem jól is el tud sűlni.

Próbáljuk meg... Remélem megéri. :wink:
0
A
· 1 Sept 2010 (edited)
Na ez tök jó téma. Szerintem az őszinteség elengedhetetlen, hiszen ez az alapja mindenféle kapcsolatnak. persze nem egyből kell letámadni a csajt, hanem idővel ráébreszteni bizonyos tetekkel. Nagyon sok csikis lány van, majdnem mindegyik az, csak az a baj, hogy nem mindegyik szereti ha csikizik. ezért óvatosnak kell lenni, aztán minden jön magától. ha benne van utána már nincs gond.
0
A
· 1 Sept 2010 (edited)
Hát őszintén szólva én még senkit sem tudtam eddig megcsiklandozni!!
A talp a kedvencem, de eddig sajnos egy lányt sem tudtam ott, de még máshol sem kezelés alá venni!!!
Itt a fórumon is próbálkoztam, de persze a bizalomhiány, és persze az a tény, hogy minden lány foglalt, dugába döntötte minden álmomat!! :cry:
Barátnőm sincs tehát még itt se tudnék belekezdeni!!
:cry:
0
C
· 1 Sept 2010 (edited)
Figyelj nem szabad feladni... de hagyjuk ezt a nagy Holywoody igazságot! :D
Ahogy Kybee is mondta, nem szabad egyből ezzel kezdeni. Mert ugyan van aki elfogadja, csak marha kevés. Amúgy... ha egy lánnyal már egészen jól megbíztok egymásban, talán a legjobb módszer, hogy felajánlasz neki egy masszírozást. Én így csináltam és bejött. Az-az hogy alkalmat teremtett egy kis csiklandozásra.
Mondjuk ha ezt választod nem árt néhány tippnek utána nézni a neten, hogy hogyan masszírozz.
Az is fontos, hogy tudd hol a határ, hogy ne jöjjön rá hogy erre ment ki a játék. :D :wink:
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
Hát biztos van benne valami!!
Eddig azonban egy lány sincs úgymond a láthatáron, de reménykedjünk!! :wink:
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
Előre is kösz a választ srácok:)
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
:):):)
0
C
· 2 Sept 2010 (edited)
Hááát... nem tudom... deee szerintem ne egyből azt keresd a csajban vagy a leendő feleségedben, hogy szereti e a csikizést vagy sem. Szerintem a legjobb az ha magát a nőt nézed először. Hogyha pont olyat találsz aki szinte ugyanazt szereti mint te az egy külön grátisz a dologban. :D
Legalább is én így csinálom.
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
jaja, sorry, összeirkáltam egy csomó baromságot, csak - úgymond - hangosan gondolkoztam, meg nem is igazán sikerült jól kifejeznem, amit gondoltam. a jövőben tartózkodom inkább az efféle hülyeségeim kinyilvánításától.
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
Az nem baj ha leírod ami foglalkoztat!!
Sőt mások és te is tanulhat belőle, ezenkívül meg is beszélhetjük együtt ami talán még hasznosabb!!!
:wink:
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
nemnem, tényleg hülyeség volt, legalábbis így drasztikusan megfogalmazva. ma egy kicsit ilyen napom lett, nagy nekilendülések-és-elakadások napja, de mostanra feladtam bármilyen értelmes tevékenység reményét, asszem elvonulok a Mester és Margaritával a fürdőkádba:)
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
.
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
:)
0
T
· 9 Sept 2010 (edited)
Nekem a mostani és az előző barátnőm is vágta, hogy odavagyok a dologért, mondjuk hosszas, finom felvezetés után, persze. Nem rossz, ha maguktól jönnek rá, azért ne túl korán. Aztán meg, ha nem is szereti, ha rendesen csikizik, a finom cirógatós csikizést tuti mindenki imádja.
Ja és saját tapasztalat, eddig minden lányból ki tudtam hozni a csikisségét, még , ha full nem is volt az. Olyan állapotba kellett hozni őket, hogy fogékonyak, érzékenyebbek legyenek, erre jók az erogén zónák :)
Egy tipp: szerintem 10-ből 9 csajt csikiz, ha a lábujjai alatt-között nyalogatod a lábukat, még, ha ujjal semmi reakció sincs, akkor is.