Új pózok, a csiki kámaszutrája:)

by Anonymous · 9 Apr 2010 · 256 views
Sort:
0
A
OP · 9 Apr 2010 (edited)
Ezt azért hoztam létre, hogy itt tippeket, tanácsokat adjunk egymásnak kikötözésekhez illetve különböző csikizésekhez.

Kezdem is:

Én azt szeretem amikor a kezek és lábak is szét vannak feszítve. Mindenhez hozzá lehet férni:)
0
C
· 10 Apr 2010 (edited)
Én jobb szeretem, ha nincs kifeszítve az áldozat.
A legjobb szerintem, ha a boka és a két nagylábujj összekötve. A karok is a fej felé kinyújtva, kikötve csuklónál. :mrgreen:
0
A
· 10 Apr 2010 (edited)
Alap :)

+ az se rossz mikor két lábujj a boka mögé van kötve, hátrahúzva így a lábfejet. :wink:

http://ticklingparadise.com/images/new_ ... ample1.jpg

Én jobb szeretem, ha nincs kifeszítve az áldozat.
A legjobb szerintem, ha a boka és a két nagylábujj összekötve. A karok is a fej felé kinyújtva, kikötve csuklónál. :mrgreen:
0
C
· 10 Apr 2010 (edited)
na igen, egyet értek! :D
0
A
· 17 Apr 2010 (edited)
egyetértek én is!!:)
0
B
· 17 Apr 2010 (edited)
Mivel a kedvenc csikizendő helyem a hónalj, ezért azt szeretem, ha védtelen,
és könnyen hozzá lehet férni :P ez lehet háton fekve pl. összekötözött csuklókkal
vagy éppen egymástól távol kikötve a fej fölött, esetleg állva, és a feje fölött van
összekötve és felfüggesztve a karja :)
De a Tickle Challenges posture tickling is király, mikor térdel egy párnán, és egy
kb (neki) fejmagasságban levő keresztfához van kikötve a két csuklója jó messzire
egymástól a teste előtt. Úgy hátulról könnyű betámadni :)
0
M
· 18 Apr 2010 (edited)
Amik eddig elhangzottak, tök jók. Már csak ki kéne mindegyiket próbálni valaki :)
0
A
· 18 Apr 2010 (edited)
rajtm lehet:)
0
A
· 3 May 2010 (edited)
Hali.
Szerintem az sem rossz megoldás, ha az "alanyt" belecsavarjuk egy paplanba, vagy lebedőbe, úgy hogy a keze ebben az esetben már nem szabad!! :twisted:
Talp csikinél abszolút használható, akár ülve, akár hason fekve!!
:D
0
A
· 4 May 2010 (edited)
Hali.
Szerintem az sem rossz megoldás, ha az "alanyt" belecsavarjuk egy paplanba, vagy lebedőbe, úgy hogy a keze ebben az esetben már nem szabad!! :twisted:
Talp csikinél abszolút használható, akár ülve, akár hason fekve!!
:D
Bezony...egyik ilyen személyen régi kedvencem a Farra's feet a Magic Touch-tól :)
(van még pár amit láttam és tetszik, de azokat címről nem ismerem)
0
A
· 5 May 2010 (edited)
Igaz amit mondtok, de én talpra utazom, de van olyan is amikor fóliába vannak becsavarva és kivagjak bizonyos helyeken:)
0
C
· 7 May 2010 (edited)
Rohadt meleg lehet... ;)
0
A
· 8 May 2010 (edited)
Rohadt meleg lehet... ;)
Szerintem az áldozatnak ilyenkor van nagyobb problémája is mint a meleg.... :mrgreen:
0
A
· 13 May 2010 (edited)
mehetne ez velem:)
0
A
· 13 May 2010 (edited)
selfbondage érdekel valakit?