SELFBONDAGE

by Anonymous · 30 Mar 2010 · 174 views
Sort:
0
A
OP · 30 Mar 2010 (edited)
Sziasztok egy érdekes témát indítanék. Lehet h ez sokaknak fura, de hát azt hiszem mindenki furának hívhatja magát itt pozitív értelemben.

Témám önkötözés és öncsiklandozás..

Én ezt kipróbáltam és nem is olyan rossz.. Itt cserélhetnénk tippeket technikákat, illetve ha többen érdeklődnek, akkor volna egy izgalmas ajánlatom is itt a publikumnak:)
0
C
· 30 Mar 2010 (edited)
öncsikizés?

Hát nem is tudom... lehetséges ez? És ha igen hogy?
Egy kicsit furán hangzik... mármint nekem, de ahogy mondtad:
"Lehet h ez sokaknak fura, de hát azt hiszem mindenki furának hívhatja magát itt pozitív értelemben."
Teljesen igaz! :mrgreen:
Ki tudod fejteni, kicsit jobban a témát? :mrgreen:
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
hát ugye selfbondage az adott, vannak erre technikák.

Öncsikizés pedig még kezdetleges.
Elektromos fogkefe rögzítése egy két helyre, viszketőpor, illetve most olvastam a bogaras verziót:):)

Ami az ajánlatom, ha itt kitalál valaki valami jót, én kipróbálom.

Úgy gondolom h itt nagyon sok kreatív ember van és én már kimerítettem az agyamat:(

ezért segítségkérés egy formája ez, és ti is jól szórakoztok egyben:)
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
Öncsikizés nincs!

Ha meg bogaras verziót használod, vagy rögzítesz akármit a testedhez, az már nem öncsikizés... Mert hogy abban az esetben téged csikiz valami - akár eszköz, akár más...
0
C
· 30 Mar 2010 (edited)
Bogaras verzió ok csak nem tuti, hogy csikiz :D
Rögzített fogkefe... hát nemtom elképzelni hogy jó lenne, ott azért fontos hogy úgy mozogjon a fogkefe, hogy tényleg csikis legyen.
Viszketőpor semmit nem ér csak akkor ha valamit viselsz és abba szórod bele, de nem csikisen viszket inkább idegesítően (IMHO).

Selfbondage ok (erre még időzáras lakat is van), selftickling szerintem nem megy...
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
én is ugy értettem, h valami rajtam. Nono mikor tudnank egy kicsit interkativabban beszelni 4szemkozt
5perc lenne, de fontos. este tudnank?
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
Este nem érek rá, a KV-t meg nem szeretem. :)
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
Jó, mindegy akkor bocsi. csak lett volna kedvem ehhez a studióhoz. Akkor ha van valakinek kedve, irjon ram eszkozok kamera, hely van.
0
A
· 14 Oct 2010 (edited)
bocsi, de vki kifejtene, mi ez a "bogaras verzio"?
le vagyok maradva a mai technologiaval... :D
0
A
· 19 Oct 2010 (edited)
Mondjuk egy poharat fejjel lefelé a testedre ragasztasz és alá raksz bogarakat.

De a viszketőpor sem rossz.

Amúgy indítanék itt egy játékot.

Ebben a kategóriában, ha valaki kifundál nekem feladatokat, én megcsinálom és írok élménybeszámolót, esetleg képekkel és videóval bizonyítom.
0
A
· 19 Oct 2010 (edited)
Mondjuk egy poharat fejjel lefelé a testedre ragasztasz és alá raksz bogarakat.

De a viszketőpor sem rossz.

Amúgy indítanék itt egy játékot.

Ebben a kategóriában, ha valaki kifundál nekem feladatokat, én megcsinálom és írok élménybeszámolót, esetleg képekkel és videóval bizonyítom.

oke, ha van kedved, esetleg megprobalhatnad azt, hogy kifuggesztesz ha lehet tobb elektromos fogkefet a legcsikisebb pontjaidhoz(ha lehet inkabb felsotest legyen..), ugy hogy teljesen ki vagy kotozve. igen tudom, ekkor azt mondanad, hogyan kotozned ki magad egyedul? hat igy: nem tudom, mi a neve, de van az a csomo, amit a cowboyok hasznaltak a regi western filmekben, amit ha meghuzol, akkor a csomo osszemegy.. szoval ha abba a csomoba beletenned a kezed, es aztan meghuznad, elvileg megfeszulne es akkor mar nem tudnad kihuzni a kezed.. remelem ertheto volt (foleg igy ekezetek nelkul sry) :) kerlek ha megcsinalod, majd figyeld meg mennyire intenziv a csiklandozas. koszi :D
0
A
· 19 Oct 2010 (edited)
nanááá hogy megcsinálom. Selfbondage-nak hívják ezt és meg tudom oldani.
0
C
· 3 Nov 2010 (edited)
:O na erre kiváncsi leszek...
Egyébként lasszó az a csomó :D
Addig oké hogy meghúzod magadon... de hogy jössz ki utána belőlle?
0
A
· 4 Nov 2010 (edited)
hat majd valaki megtalal, aztan vagy kioldoz, vagy nem... :P
amugy nem tom, ha nem olyan intenziv a csikizes, akkor a kotel sem feszul meg annyira, es meg ki lehet huzni a kezet.
de ha igen akkor passz
0
A
· 4 Nov 2010 (edited)
megnéznék erről egy vidit :D
0
A
· 10 Dec 2010 (edited)
Azt gondolom, de senki nem aktív a témában.

Sem a stúdió témájában:((