Írói díj

by Anonymous · 29 Jan 2010 · 403 views
Sort:
0
A
OP · 29 Jan 2010 (edited)
Mivel, egy igen különleges ajándákkal készültem a játék alkalmával, nagyon szeretném már végre valakinek átnyújtani. Sajnos a játék befagyott, senkit nem érdekel már annyira, bár próbáltam életet lehelni belé, de nem jött össze.

Arra gondoltam (mert én mindig gondolok valamire :P), hogy szavazzuk meg a legjobb írónak járó díjat és az kapja meg az általam felajánlott, igen értékes ajándékot.

A játék lényege a következő: MINDENKIRE SZÁMÍTOK!

Azok a nevek, akik játszanak a Szívek zárkái fantasztikus remekműben, egy szavazásban fel lesznek sorolva és ott kell a felhasználóknak szavazni, a szerinte legjobb íróra.

JÁTÉKSZABÁLY:

1. Minden tickling.eu felhasználónak egyszer áll jogában szavazni.
2. Változtatni nem lehet a szavazáson.
3. A játékban, a verseny résztvevői is szavazhatnak egymásra.
4. Eredményt a kiírástól számítva, kettő (2) hét után hírdetünk.
5. A nyertes határozhatja meg a következő történetünk témáját, illetve kedvére címet is adhat neki.
6. Aki csalni próbál, kitíltom a játékból.

(Amennyiben Én nyerném meg azt az ajádékot, amit magam vásároltam, igen csak nagyot kacagnék, és gondolom Ti is. Pont ezért, ha úgy alakulna, hogy nono a győztes, az utána következő legtöbb ponttal rendelkező író nyer.)

Jó szavazást, remélem minél többen részt vesztek! :)
0
C
· 29 Jan 2010 (edited)
Szerintem ha neked szavazzák meg, akkor a tiéd! Te is ugyan úgy megérdemelnéd mint a többiek! :mrgreen:
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Nem, ha nono nyer, akkor mi ajándékozzuk meg őt. Így lenne igazságos.
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de a karakteremet Minának hívják, nem Minasandy-nek :P :D
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Elnézést a kellemetlenségért, a hiba javítva.
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Egyébként kíváncsi lennék a véleményekre is, hogy mit szóltok ehhez a játékhoz....
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Szerintem jó otlet! :)
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Szerintem Imen a legjobb, de mivel új tag vagyok csak bele bele olvastam, de a fogalmazása elég jó, és a történet is:) Nameghát ő az esélyes a többiek meglátása szerint is, remélem vannak még ien kreativ emberek:) sok sikert mindenkinek üdvözlettel: ROLAND88:)
0
A
· 30 Jan 2010 (edited)
Szerintem az írok közül nononak van a legjobb stílusa és Imennek. Azért mondtam nonot elsőnek mert szerintem ő egy kicsit jobb mint Imen. Ő már régebb óta ír a történethez, azért szavaztam rá. Imenről annyit, ha az elejétől tudott volna írni, akkor rá szavaztam volna.
Szép és kellemes a történet amit összehoztatok, gratulálok nektek.

Egyébként mi az ajándék? :)
0
A
· 30 Jan 2010 (edited)
Hát köszi a szép szavakat, igyekeztünk jól írni és szerintem örömünket is leltük benne valamennyire.

A ajándékról annyit, hogy fórummal kapcsolatos, igyekeztem úgy választani, hogy egy igazi emlék legyen annak, aki megnyeri.
Szóval a díj egy (arany)medál, TEU felirattal. Nyaklánc nincs hozzá, úgy már kicsit sok lett volna. :)
0
A
· 30 Jan 2010 (edited)
Örülök, hogy tetszik a stílusom és én is szívesen részt veszek a történet írásában. A következőben, már elejétől kezdve ott leszek, remélem. ;)
0
A
· 30 Jan 2010 (edited)
:D
0
A
· 4 Feb 2010 (edited)
Hahhhóóó Többiek!

Tessék szavazni!

:)
0
C
· 6 Feb 2010 (edited)
én már szavaztam :)
0
A
· 6 Feb 2010 (edited)
Már én is!!
:D :D
0
S
· 7 Feb 2010 (edited)
Hát izé, Imennek gyönyörű irodalmi stílusa van, de amúgy szerintem a többiek ügyesebbek. xD Én jobb szeretem a spontán karakterábrázolást és a nyitva hagyott bejegyzéseket, ahol könnyen lehet hozzáírni a történethez és személyesebbek a szereplők.
Sztem Bert ír legügyesebben a csiki-témához, Mináé ilyen személyes vallomás-szerű ahol teljesen a helyében érzed magad, Mester szállítja a cselekményt és a tágabb kerettörténetet, Nonoé meg olyan mint egy romantikus lányregény. Szóval sztem szerencsések vagyunk mert mindenkiét érdemes elolvasni. :)
0
A
· 7 Feb 2010 (edited)
Szerintem nono a legjobb, mivel ügyesen viszi tovább a cselekményt és jól fogalmaz. Az viszont nem jó, hogy te nem írsz, mert így nononak nehéz dolga van nagyon.
0
A
· 7 Feb 2010 (edited)
Nálam első Imen...
Azért, mert hihetetlen jó érzéke van az íráshoz és kellemes olvasni a bejegyzéseit.
Második pedig Bert.
A fogalmazása tetszik, illetve nagyon jó a stílusa. Kár, hogy ritkán tud írni...
0
C
· 7 Feb 2010 (edited)
Be kell valjam, hogy én általában félek véleményt mondani olyan dolgokról, hogy ki a legjobb. Többek közt azért, mert nem szeretném ha megorrolnának rám.

És itt sem tudtam igazán eldönteni, hogy kinek adjam a voksomat. De végül leadtam. :mrgreen: A véleményem hasonló shadow é hoz. Mindenki hozzátesz amit tud és ez teszi széppé ezt az egészet.

Személyes meglátások:
Bert és Mina kapcsolata: Szerintem a mű érzelmi és legromantikusabb szála. E románc kiteljesedésére nagyon kíváncsi vagyok. Röviden szuperek vagytok! :mrgreen:

Nono és Shadow kapcsolata: Egy rejtélyes szerelem. Imádom az ilyet, pedig nem vagyok egy romantikus alkat. Erre is kiváncsi vagyok meg arra is, hogy hol és mikor szerettek egymásba. Meg hogy hogyan! (költői kérdések, szal nehogy megválaszoljátok akkor oda rejtély :mrgreen: ) Csodásak vagytok! :wink:

Imen: Na, te vagy az aki nagyon meglepett. A stílusod nagyon új volt nekem. De megerősített abban a hitemben, hogy ami új az nem feltétlen rossz. Sőt, egyenesen kiváló. Xn érdekes karaktere lett a sztorinak, kíváncsi vagyok milyen kalandokba keveredik még majd bele.(Titkon remélem, majd találkozik Markal al még ha csak egy rövid pillanatra is :) ) Te is király vagy! :mrgreen:

Fú... kimondtam. :)
0
A
· 7 Feb 2010 (edited)
A stílusokat nem tudom rangsorolni, de hogy Imen – ha jól tudom –
mindössze öt év magyartanulás után így tudjon írni... minden elismerésem!
0
A
· 7 Feb 2010 (edited)
Ha jól tudom nem 5 éve tanul magyarul, mivel egyik szülője alapból magyar. Magyarul már régebb óta is tud, de nem olyan rég költöztek csak ide... Tőle tudom :)
0
A
· 13 Feb 2010 (edited)
Eredményt szeretnék hírdetni.

Az írói pályázat nyertese IMEN lett, 7 szavazattal.

Ezúton is GRATULÁLOK neki.

A többi fórumozónak, akik részt vettek a játékban, szeretnék köszönetet mondani
és ösztönözni őket arra, hogy egy következő, szintén ilyen izgalmas és tartalmas játéknak a szereplői legyenek. Hiszen, mindenkinek van egy fajta stílusa amit képvisel, és ez teszi lehetővé azt, hogy a mű amit közösen alkotunk, minél több színű legyen és élvezetesebb.
0
A
· 13 Feb 2010 (edited)
Én is gratulálok Imennek. És nem csak az irodalmi stílusa elbűvölő, de a tényleg van érzéke a SZÉP íráshoz. Viszont a többiek is jókat írtak. nono írása tetszett még nagyon.
0
A
· 13 Feb 2010 (edited)
Köszönöm! :)
0
D
· 13 Feb 2010 (edited)
Gratulálok én is a nyertesnek! Nekem is tetszenek az írásai! Jó őket olvasni! :) Meg persze mindenki másét is! :)
0
C
· 14 Feb 2010 (edited)
Gratulálok, tényleg elragadó stílusban tudsz írni ;)
0
A
· 14 Feb 2010 (edited)
Mivel megtörtént már az eredményhírdetés, így már nem érdemes szavazni. Minasandynak 3 szavazata volt az eredményhírdetés előtt, most 4 van - szóval, nem oszt, nem szoroz....
0
C
· 14 Feb 2010 (edited)
gratula! :)
0
A
· 17 Feb 2010 (edited)
Én is gratulálok a győztesnek!!
:D :D
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Hát izé, Imennek gyönyörű irodalmi stílusa van, de amúgy szerintem a többiek ügyesebbek.

Nem csak azért, mert rólam van szó, de más esetben is leírnám a véleményem.
Szerintem nem ügyesebbek a többiek, mint én, főleg te, aki szinte semmit nem is ír. Bert is alig alig írt valamit, még is ő lett kikiáltva egyik legjobbnak. Minasandyról meg nem is beszélek, akinek a legnagyobb esélye volt arra, hogy taroljon, mivel újságírónak mondja magát, ahhoz képest elég gyatra a fogalmazása. Szerintem Csikimester aranyos meg minden, de írni és fogalmazni nem nagyon tud, még is az egyik legaktívabb és legtöbbet író volt közöttünk, erre 1 pontot kapott, ahogy nono is, aki véleményem szerint a legjobb. Színt és életet vitt a történetbe, új helyszínekkel gazdagította a "művet" és ami a legfontosabb egyedül csinálta végig. Mert ugyan shadow elmondása szerint nem ért rá írni, érdekes módon amikor engem fikázni és gyalázni kellett tökéletesen rá ért--> No comment.
Megint jöhet a támadás azzal kapcsolatban, hogy őszintén leírtam amit gondolok, mert hogy ez itt szokás, hogy egyből letámadjuk a másikat, ha nem bólogat arra, ami teljesen másképp van, mint amit mások "igaznak" mondanak/gondolnak.
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Teljes mértékben egyetértek Imennel, igaza van.
0
D
· 14 Jun 2010 (edited)
Nah te meg Imen párti vagy. Valaki Minasandy ellen van valaki mellette. Ez így van az életben. Ezért az életben is mindenki azzal barátkozik akivel akar és arra mond akár rosszat akinek akar. Ez neten is így van. Szabad vélemény nyilvánítást! :)
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Szerintem ha olvastad a történetet, akkor neked is nyílvánvaló, hogy mi a pálya.
Nem kell ehhez Imen pártinak lenni, bár többre tartom őt mint pár embert innen, már csak azért azért is, mert ilyen a stílusa.
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Ezt valóban azok tudják megállapítani, akik olvasták végig a történetet.
0
D
· 14 Jun 2010 (edited)
Nekem mindenkié tetszett! Főleg azért is mert irtak. És tetszik! Jó lenne ha olyan intenzitással folytatódna is mint ahogyan elkezdődött!
0
D
· 14 Jun 2010 (edited)
Amilyen az ember. Ne a stílusáért. De én Iment is sokra tartom. Meg mindenkit aki itt van a fórumon.
0
D
· 14 Jun 2010 (edited)
Nekem is tetszenek Imen írásai. :)
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Köszi.
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Valóban jól ír Imen, nem fér hozzá kétség...
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Persze, hogy imen írt a legjobban, de a többiek is jók voltak, főleg nono.
0
C
· 14 Jun 2010 (edited)
Jók ám, itt nőuralom van, bár mi nem bánjuk ;)
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)
Amilyen az ember. Ne a stílusáért. De én Iment is sokra tartom. Meg mindenkit aki itt van a fórumon.

Ez a mondat nem egészen világos nekem, de hagyjuk. Ne a stílusáért kedveljünk valakit? Hát akkor miért? Te kedvelsz embereket, ahogy mások is, de mindenképp megválogatod a barátaidat, hiszen mindenkinek más és más a stílusa. Kicsit feljebb azt írtad, hogy mindenki azzal barátkozik az életben, akivel akar, pont azért, mert aki a legközelebb áll a személyiségéhez, azzal tárgyal, barátkozik, nem pedig mindenkivel, aki éppen szemben jön vele. Én veled ellentétben nem tartok mindenkit ugyan olyan sokra. Mert vannak hülyébbek, meg normálisabbak, nem tudom, hogy nálad ez hogy működik, de érdekes a stílusod, ha már itt tartunk.
ezzel nem leszólni vagy bántani akarlak, csak én is elmondtam az adott témával kapcsolatban a véleményem.
0
D
· 15 Jun 2010 (edited)
Igen vannak hülyébbek meg normálisabbak is így igz. Azért énis válogatok. Vagy inkább ők válogatnak engem. :D Az is lehet. Hát ha valaki hülye vagy valami azzal nem nagyon foglalkozok.
0
A
· 23 Jun 2010 (edited)
Akkor te is válogatott vagy... :D
0
D
· 23 Jun 2010 (edited)
:D
0
S
· 29 Jun 2010 (edited)
Hát izé, Imennek gyönyörű irodalmi stílusa van, de amúgy szerintem a többiek ügyesebbek.

Nem csak azért, mert rólam van szó, de más esetben is leírnám a véleményem.
Szerintem nem ügyesebbek a többiek, mint én, főleg te, aki szinte semmit nem is ír. Bert is alig alig írt valamit, még is ő lett kikiáltva egyik legjobbnak. Minasandyról meg nem is beszélek, akinek a legnagyobb esélye volt arra, hogy taroljon, mivel újságírónak mondja magát, ahhoz képest elég gyatra a fogalmazása. Szerintem Csikimester aranyos meg minden, de írni és fogalmazni nem nagyon tud, még is az egyik legaktívabb és legtöbbet író volt közöttünk, erre 1 pontot kapott, ahogy nono is, aki véleményem szerint a legjobb. Színt és életet vitt a történetbe, új helyszínekkel gazdagította a "művet" és ami a legfontosabb egyedül csinálta végig. Mert ugyan shadow elmondása szerint nem ért rá írni, érdekes módon amikor engem fikázni és gyalázni kellett tökéletesen rá ért--> No comment.
Megint jöhet a támadás azzal kapcsolatban, hogy őszintén leírtam amit gondolok, mert hogy ez itt szokás, hogy egyből letámadjuk a másikat, ha nem bólogat arra, ami teljesen másképp van, mint amit mások "igaznak" mondanak/gondolnak.

Te ez nem igaz hogy még azt sem bírja el az egód amit négy hónappal korábban írtak rólad, még úgy se hogy felerészben dícsértek xD

Én leírtam, amit gondoltam. Erre te írtál egy ellenvetést. Én nem veszem letámadásnak. Ha választ írok rá, elvárom hogy te se hisztizz.

A kritikának semmi köze nem volt a kettőnknek, hiszen azt még előtte írtam. És ha még meg tudod érteni az építő szándékot, azt is megmondom, hogy mi volt a véleményem oka:
1, elsőre még ügyetlen voltál abban, hogy nyitva hagyd a lehetőséget a következő beírónak - de ez megtanulható, szerintem te is jobb lettél azóta
2, a nyelvezeted szép, de nekem furcsán hatnak a költői jelzők egy idő után - nem vagyok benne biztos hogy ilyen típusú írásban ez a legszerencsésebb. Ez személyes ízlés: nekem ez kb. az "iskoláslány ír valami nagyon irodalmiasat" szint. Persze másnak pont ez tetszhet.
(Na most lássuk hogy tudod-e értékelni az építő szándékot. :P Nem azt jelenti hogy úgy is kell csinálnod ahogy mondom. Egy "megfontoltam az észrevételt de elvetettem"-nél senki nem kérhet tőled többet. És tudod mit? Én szeretem azt aki hű marad a stílusához ha úgy érzi hogy ő abban jó.)

Mert ugyan shadow elmondása szerint nem ért rá írni, érdekes módon amikor engem fikázni és gyalázni kellett tökéletesen rá ért--> No comment.

Ja, egy éjszakára ráértem - nagy leleplezés! Mellesleg tényleg kár volt egy estét elpazarolni ilyesmire, elmehettem volna mondjuk helyette futni :lol:

Az én álláspontom az, hogy van elég tennivalóm amúgy is, és csak azért írtam ha valaki úgy láttam hogy örül neki. Ha csak vita van belőle? Semmi gond. Én elvagyok az én barátaimmal/feladataimmal (és nem kapok fejfájást a veszekedéstől), te meg elvagy itt, az ilyen Kybee-féle emberekkel akik csupa "igen Imen" és "csodálatos vagy Imen". Mindenki boldog.
0
A
· 30 Jun 2010 (edited)
Ez már csak blablabla a részedről, igazából nem írok erre semmit, hiszen már kifejtettem a véleményem az adott dologgal kapcsolatban, kicsit feljebb.

És igen jól mondod (ebben állást foglalhatunk), foglalkozz a barátaiddal és a feladataiddal, azzal többre mész.

Visszatérve... Szerintem az első pár hozzászólásom a történethez lett a legjobb, a többit már elkapkodtam. Te viszont se nyitva - se zárva nem hagytál semmit, mert szartál a történetre, úgyhogy pssszzt. Most is írhattál volna egy 10-15 mondatos folytatást ahelyett, hogy itt ugatsz. ;)
0
A
· 30 Jun 2010 (edited)
"Ilyen Kybee féle emberekkel", köszi pajtás a minősítést. Mondták már, hogy jófej vagy? ;)
Százszor és ezerszer többre becsülöm Iment, mint mondjuk téged, Minasandyt, Mantichorát, Redet és még sorolhatnám. Ti ilyen kis nyálcsorgató brigád vagytok, akik behisztiznek mindenen és hű de "érzékeny", "vigyázmerthamarmegbántódom" stílusban tekertek. Hajrá és jó szórakozást! Csak ha lehet ne velem. Köszi :?
0
D
· 30 Jun 2010 (edited)
Te innen a fórumról ismersz valakit személyesen is?
0
C
· 30 Jun 2010 (edited)
Én személy szerint hiányolom Mantit, Redet (a videók ellenére, mert szerintem attól még rendes gyerek) , Mina - t és shadow - t. Törzstagjai voltak a fórumnak szinte a kezdetektől és hozzászólásaikkal történeteikkel csak gazdagították a helyet.
Szóval szerintem nem kéne ledegradálni őket. Pláne olyannak aki még szinte semmi igazán érdemlegeset nem adott hozzá. (Kinek nem inge nem veszi magára)
0
A
· 1 Jul 2010 (edited)
Én személy szerint hiányolom Mantit, Redet (a videók ellenére, mert szerintem attól még rendes gyerek) , Mina - t és shadow - t. Törzstagjai voltak a fórumnak szinte a kezdetektől és hozzászólásaikkal történeteikkel csak gazdagították a helyet.
Szóval szerintem nem kéne ledegradálni őket. Pláne olyannak aki még szinte semmi igazán érdemlegeset nem adott hozzá. (Kinek nem inge nem veszi magára)

Nem áll szándékomban összeveszni senkivel, DE......

Attól, hogy vannak emberek, akik nem nagyon szólnak hozzá bizonyos témákhoz, még tartalmilag valami módon gazdagíthatják a fórumot. Pl. Kybee pár hozzászólása valóban nem történet folytatás és nem videó, vagy akármi, hanem bekapcsolódott egy adott vitába és kifejtette a véleményét, elmondta a saját álláspontját - ergo ez is több attól, mint aki itt van 4-5 éve 1-2 post bejegyzéssel és END. Érdekes módon mindenkinek akkor kezd kinyílni a csipája, amikor "balhézni" kell. Mert azért az nyilvánvaló, hogy a mi kis shadow barátunk összes hozzászólás száma nem volt annyi minta korom(vita előtt), pedig elsők között regisztrált, szóval ezzel ne gyere, hogy ki mivel gazdagította a fórumot. Mert ha ebből indulsz ki, hogy kinek mitől lett több a hozzászólás száma, akkor shadow és Kybee egyenlő arányban arattak. Redet ha jófejnek tartod, akkor tedd azt, de sokat nem tudsz ezek szerint és lehet jobb is. Nekem nem hiányzik egyáltalán és remélem, hogy nem a Red fajta emberek hozzászólásaitól fog nőni majd a statisztika. Minasandyra nem írnék semmit, Mantiból meg keveset láttam ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni, bár egyvalami könnyen leszűrhető még nekem is, hogy eléggé balfasz, ha férfi létére pár bejegyzéstől megsértődik és elszalad. Visszaolvasva a hozzászólásait, elég értelmes fazonnak tűnt, kár érte.

Ennyit akartam, köszönöm a figyelmet. ;) További szép napot!
0
A
· 1 Jul 2010 (edited)
"Szóval szerintem nem kéne ledegradálni őket. Pláne olyannak aki még szinte semmi igazán érdemlegeset nem adott hozzá."

Te is írsz (azt inkább ne firtassuk, hogy hogyan), én is írok, oda ahova jónak látom. Én fontosnak tartottam, hogy elmondjam a véleményem egy olyan dologgal kapcsolatban, ami inkább már elvi dolog, te fontosnak tartottad, hogy szerepelj a történetben, hozzászólj más témákhoz is, amik érdekelnek. Mindenki oda ír, ahova akar és annyit, amennyit jónak lát. Nincs megszabva, hogy mennyit kell írni és hogy az a hozzászólás mennyire legyen tartalmas. Te biztos jobban ráérsz írni, meg bekapcsolódni dolgokba. Én más vagyok, oda írok, ahova fontosnak tartom és nem azért, hogy növeljem a hozzászólásszámomat. Van itt egy ember, aki gondolkodásban, észben és talpraesettségben igen csak túlszárnyal embereket. Ő Imen, akit sokan megvetnek, azért mert nyíltan elmondja a véleményét, nem csak játsza az agyát, mint itt sokan. Sokkal közelebb állnak hozzám az ilyen emberek, akik inkább legyenek "utálva" azért, mert nyíltak és egyenesek, mint az olyan emberek, akik kétszínűek és akkor bólogatnak, amikor más úgy akarja, akkor integetnek, amikor mindenki látja. Nem a feltünösködős és a "mindenkivel jóban akarok lenni, hogy ne legyen gondom" típusú emberek hozzászólásai az igazán tartalmasak, hanem azokék, akik mind elvben mind erkölcsi szempontból képesek kitartani az adott fórum mellett, illetve képesek megbecsülni az olyan társaikat, akik utolsó csepp vérükig küzdenek azért, hogy bebizonyítsák, hogy nem minden arról szól, hogy "pofára" osztályozok - és igen te jó fej vagy, mert ezt és ezt tetted le az asztalomra." Sajnos ez a világ nagy hibája is, hogy minden a pénzről és ismeretségről szól. Ez a fórum is hasonló, mert az a faszagyerek, aki régóta itt van és aki jól tud nyalni.
0
D
· 1 Jul 2010 (edited)
Én is egyet értek! Nekem szimpatikus Imen a fórumról. Ugyan úgy mint mindenki más. Én ilyen vagyok. Addig míg engem kedvel valaki addig én is kedvelem őt. Na mondjuk, ha olyan ember jön persze aki negatív hozzá állású meg minden akkor az nekem se tetszik. Én se szeretem a rossz, kedvetlen embereket. :)
Aztán ide sztem bárki leírhatja a véleményét. Akár rossz vagy akár jó. Aztán az akinek szól az elolvassa. Majd lerendezik az ügyet. És megfontolja, hogy akar-e ennek a társaságnak a tagja lenni vagy sem. Akár veszít vele akár sem. Valakinek csak jó lesz a végén. Én örülök, hogy ez a fórum van és lehet beszélni itt a dolgokról. Ezért vagyok a tagja, ezért regisztráltam ide. Elirogatok itt az emberekkel, meg elbeszélgetek velük azt kész.
Minden nap felnézek, hogy valami történt-e itt valaki irt-e valamit, bármi is történt. Örülök annak, hogy ez a fórum él és szeretném ha még élne is és létezne. Sok ember írna, olvasna, stb.

Az össze zördüléseket meg kell beszélni én annak a híve vagyok ha lehet. Ha mindegyik fél partner benne. Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenki pártján is állok és senkién sem. Nem szeretek emberekre rosszat mondani, megbántani őket. De azért véleményt nyílvánítok. Aztán, hogy azt elfogadják-e vagy sem az aztán már a másik fél dolga. Engem nem nagyon érdekel. Foglalkozom én a saját dolgommal. Nem szeretek még rosszban lenni sem senkivel. Aki meg engem bánt az bántson csak. Volt rá már itt is példa a fórumon. Az a dolog is már megoldódott. Vagy hát legalábbis nekem is azért feltűnt, hogy Lord piszkált, hogy így meg úgy. Nem nagyon foglalkoztam vele. Irja csak amit gondol. Én meg elolvastam és kész. Nem bírhat mindenki mindenkit! Szerencsére! :) Aztán most, hogy Lord miért tűnt el köreinkből azt nem tudom, hogy most miattam-e vagy más miatt az számomra is rejtély! Vagy más oka volt? :?:

Az, hogy most Imennel ki van és kinem azt nem tudja senki sem! :) Na jó majd eldönti mindenki maga. Én szeretem olvasni a történetet! Jó lenne ha folytatódna tovább! Persze ha mindenki ráér, stb. De ha vége lesz akkor kellene irni egy befejezést vagy valami. Vagy nem tudom. Én nem örülnék neki annyira ha vége lenne, de persze megérteném ha igen. De azért eddig is élmény volt mindenki írását olvasni. :)

Aztán ezt az ügyet is le kénne zárni már. Jobb a béke! PEACE! :) Beszéljük meg a dolgot és zárjuk le! Ha mindenki leírja amit el akar mondani. Aki meg nem szól hozzá, hát az meg nem szól hozzá.

Őőőő! :? Nem tudom, hogy sikerült-e olyan választ irnom amit vagy sem. Én csak leírtam amit most gondoltam a véleményemet. Én nem tudok jól fogalmazni! :? Ha van valami kérdés ird meg :) Arra is megpróbálok válaszolni! Szívesen! :)
0
C
· 1 Jul 2010 (edited)
Kybee... én tudom hogy szarul írok szóval nem mondtál újjat! :D
De köszi a kirtikát. Végre valaki őszinte volt ezzel kapcsolatban. :wink:
Nem sértődésképp csak elmondom a mottóm: "Nem tetszik? Csináld jobban! "

Plusz még annyi, hogy nekem Imennel igazából semmi gondom nincs. Az nem baj, hogy őszinte. Én nem tudom, hogy honnan vetted hogy én ezért megvetem. Amíg nekem nem árt addig semmi gond.

Másrészt, igen a világ így működik. Tetszik vagy sem ez van. De nem panaszkodni kell, hanem alkalmazkodni és az nem mindig számít nyalásnak. Én csak azért mondtam amit mondtam, mert téged eddig nem láttalak semikor máskor írni csak mikor veszekedni kellett. (Ebből ne következtess arra, hogy én azt gondolom, hogy te csak ezért vagy itt)
És igen én vállalom, hogy igen is nézem, hogy ki mit tett le eddig az asztalra. Mert igenis fontos. A munkáltató is a rutinosabb dolgozókat alkalmazza jobb szívvel. Lehet ezért engem szidni, nem érdekel.

Amúgy Dori szerintem témába vág! :D Ki mondta, hogy nem fogalmazol jól? :?:
0
A
· 1 Jul 2010 (edited)
Csikimester!

Mondtam én azt, hogy te megveted? Olvass vissza!
Írtam pár alkalommal, a veszekedésen kívűl is, sőt a játékban is benne voltam. Olvass vissza!
Alkalmazkodni? Ki az, aki nem alkalmazkodik?! Ez itt a kérdés.............
Míg te azt nézed, hogy ki mit tett le az asztalra, addig én nyitott szemmel járok és próbálom észrevenni azt a sok jót és "tisztát", ami amúgy is itt van az orrunk előtt, csak ezt sokan nem méltóztatják észrevenni, mivel nagyon sok ember elmélete az, ami sajnos a tied is, hogy csak is kizárólag az alapján vonatkoztatni, hogy ki mennyit tett le arra a bizonyos asztalra. Az értékek, a "kincs" nem abban mutatkozik meg, hogy mit produkálsz, hanem az belűlről jön és van akiknek nem adatik meg, hogy kibontakozhassanak, pont azért, mert akinek jobb az ismeretsége, vagy több a pénze, vagy éppen jobban nyalt, az kap lehetőséget.
De gondolkozzunk csak......... Azok, akik már letettek valamit az asztalra, honnan is indultak? Nekik is bizonyítani kellett, nekik is végig kellett járniuk az utat, hogy lehessenek valakik. Azt írtad, hogy érettségztél. Te is nagyon örülni fogsz annak, hogyha befejezted a tanulmányaidat, akkor el tudjál helyezkedni egy jól menő cégnél, vagy akármi. A lehetőséget mindenképp biztosítani kell az újaknak is és hagyni, hogy cselekedjenek. Persze ez igaz, hogy számítanak az évek bizonyos munkahelyeken, akinek több a gyakorlata azt előbb felveszik - világos. De akinek sok a gyakorlata, vajon mitől lett neki sok? Attól, hogy ő is elkezdte valahonnan és gyűjtögette az éveit. Ezeket a dolgokat lehet csűrni-csavarni, de az én gondolkodásmódom ez. Tiszteletben tartom azt, ahogy te gondolkozol, viszont joggal elvárhatom, hogy te is elfogadd az én elméletem. Viszont ha nem tetszik velem kapcsolatban akármi, akkor itt beszéljük meg.
0
A
· 1 Jul 2010 (edited)
Csikimesternek biztos azért hiányzik Manti, Minasandy meg Red, mert ők letettek valamit az asztalra. :D
Manti egy német könyvet, Minasandy egy doboz seduxent, Red pedig a piros zokinját. Jó ez csak vicc, nem tudtam kihagyni. :lol:
Nekem sem számít, hogy ki mit tesz le, maga az ember bizonyítson, utána pakolhat elő :) Egyébként meg ha megkérdezhetem, Csikimester miért szólsz bele egy olyan dologba, ami távol áll tőled, most még is benne vagy nyakig? Vagy ez volt a cél?
0
A
· 2 Jul 2010 (edited)
Szerintem teljesen igaza van Kybeenek, és kár, hogy mindenki belszövödik már a végére. De az igazság az áldozatokat követel. 8)
0
A
· 2 Jul 2010 (edited)
A játék véget ért, még1szer gratulálok a nyertesnek, én úgy gondolom, hogy megérdemelten győzött Imen, de az utóbbi időben igen csak eltértünk a tárgytól és megint kezd átmenni marakodásba, az meg nem jó. Szóval úgy gondoltam, hogy teszek egy lakatot.