Hát izé, Imennek gyönyörű irodalmi stílusa van, de amúgy szerintem a többiek ügyesebbek.
Nem csak azért, mert rólam van szó, de más esetben is leírnám a véleményem.
Szerintem nem ügyesebbek a többiek, mint én, főleg te, aki szinte semmit nem is ír. Bert is alig alig írt valamit, még is ő lett kikiáltva egyik legjobbnak. Minasandyról meg nem is beszélek, akinek a legnagyobb esélye volt arra, hogy taroljon, mivel újságírónak mondja magát, ahhoz képest elég gyatra a fogalmazása. Szerintem Csikimester aranyos meg minden, de írni és fogalmazni nem nagyon tud, még is az egyik legaktívabb és legtöbbet író volt közöttünk, erre 1 pontot kapott, ahogy nono is, aki véleményem szerint a legjobb. Színt és életet vitt a történetbe, új helyszínekkel gazdagította a "művet" és ami a legfontosabb egyedül csinálta végig. Mert ugyan shadow elmondása szerint nem ért rá írni, érdekes módon amikor engem fikázni és gyalázni kellett tökéletesen rá ért--> No comment.
Megint jöhet a támadás azzal kapcsolatban, hogy őszintén leírtam amit gondolok, mert hogy ez itt szokás, hogy egyből letámadjuk a másikat, ha nem bólogat arra, ami teljesen másképp van, mint amit mások "igaznak" mondanak/gondolnak.
Te ez nem igaz hogy még azt sem bírja el az egód amit négy hónappal korábban írtak rólad, még úgy se hogy felerészben dícsértek xD
Én leírtam, amit gondoltam. Erre te írtál egy ellenvetést. Én nem veszem letámadásnak. Ha választ írok rá, elvárom hogy te se hisztizz.
A kritikának semmi köze nem volt a kettőnknek, hiszen azt még előtte írtam. És ha még meg tudod érteni az építő szándékot, azt is megmondom, hogy mi volt a véleményem oka:
1, elsőre még ügyetlen voltál abban, hogy nyitva hagyd a lehetőséget a következő beírónak - de ez megtanulható, szerintem te is jobb lettél azóta
2, a nyelvezeted szép, de nekem furcsán hatnak a költői jelzők egy idő után - nem vagyok benne biztos hogy ilyen típusú írásban ez a legszerencsésebb. Ez személyes ízlés: nekem ez kb. az "iskoláslány ír valami nagyon irodalmiasat" szint. Persze másnak pont ez tetszhet.
(Na most lássuk hogy tudod-e értékelni az építő szándékot.

Nem azt jelenti hogy úgy is kell csinálnod ahogy mondom. Egy "megfontoltam az észrevételt de elvetettem"-nél senki nem kérhet tőled többet. És tudod mit? Én szeretem azt aki hű marad a stílusához ha úgy érzi hogy ő abban jó.)
Mert ugyan shadow elmondása szerint nem ért rá írni, érdekes módon amikor engem fikázni és gyalázni kellett tökéletesen rá ért--> No comment.
Ja, egy éjszakára ráértem - nagy leleplezés! Mellesleg tényleg kár volt egy estét elpazarolni ilyesmire, elmehettem volna mondjuk helyette futni
Az én álláspontom az, hogy van elég tennivalóm amúgy is, és csak azért írtam ha valaki úgy láttam hogy örül neki. Ha csak vita van belőle? Semmi gond. Én elvagyok az én barátaimmal/feladataimmal (és nem kapok fejfájást a veszekedéstől), te meg elvagy itt, az ilyen Kybee-féle emberekkel akik csupa "igen Imen" és "csodálatos vagy Imen". Mindenki boldog.