Csiki-Színház

by Anonymous · 25 Sept 2009 · 2389 views
Sort:
0
A
OP · 25 Sept 2009 (edited)
Arra gondolotam, h ez a forgatókönyv, íródhatna a jövőben. Nem is tudom ki kezdje... Mina elvállalod? Te úgy is jó vagy ebben... :wink:
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Szerintem ennek inkább a történetek-kategóriában kéne lennie, lévén, hogy írásról van szó, meg történetírásról, de ez csak egy ötlet.
Hát nem tudom, elvállalnám, de semennyi ötletem sincs, kéne egy-két támpont, mondjuk mikor játszódik, és helyszín...
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Találjuk ki együtt akkor...
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Találjuk ki együtt akkor...

Nos, emberek? Kosztümös darabot szeretnétek, vagy mait? :D
Egy ódon kastélyban játszódjon a régi időkben, vagy pedig napjainkban, ahol látszólag átlagos fiatalok egy eldugott kis helyen áldoznak szenvedélyüknek? ;)
Vagy legyen egy családtörténet, néhány csikimániás tesóval, akik arra hajtanak, hogy minél több embert beszervezzenek és megcsikizhessenek? :P
0
C
· 25 Sept 2009 (edited)
Inkább legyen ósdi és fantasy hangulatú :) Bájitallal és varázslattal.
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Inkább legyen ósdi és fantasy hangulatú :) Bájitallal és varázslattal.

Hát, az olyan témájú dolgokhoz én nem nagyon értek ;) De nem rossz ötlet :D
0
C
· 25 Sept 2009 (edited)
Dehogynem, a te írási stílusoddal nagyon könnyen belejösz ;), ráadásul ez is csak 5let, felőlem bármi lehet a háttér, nem az a legfontosabb.
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Nekem is nyóc... Abban biztos vagyok, h nagyon jó lesz... Érzem a levegőben.:)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Mina, még mindig és örökké... IMÁDLAK - ez lesz. Full jó. Áhh, mit fogunk mi alkotni... :D
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Mina, még mindig és örökké... IMÁDLAK - ez lesz. Full jó. Áhh, mit fogunk mi alkotni... :D

Én is Téged!!^^
Juuuuuj, tök jó!!!! És természetesen érkeznének új szereplők is, folyamatosan! :)
Szóval egy csikimániás kisváros, ahová ha egy gyanútlan kívülálló költözik, bizony jól ledöbben, mert akármerre fordul, mindenütt előbb-utóbb csiklandozás áldozatává válik ;) :D
Mikor játszódjon? Régi vagy mai időben?
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Sötét középkor - wáááá :twisted:
0
C
· 25 Sept 2009 (edited)
csikimániás kisváros? Desperate Housewives? :D
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
csikimániás kisváros? Desperate Housewives? :D

Nem éppen úgy képzelem el, mint a született feleségeket :P Hanem sokkal színvonalasabbra :P

Ha középkor, abban az esetben egy óóóóódon városka, hűha :D
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Sötét középkor - wáááá :twisted:

Akkor hercegnők leszünk? ^^
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Édesapám vajon milyen szerepet kap?
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Red felnézhetne ide is amúgy... már csak azért is, hogy engedné-e, hogy felhasználjuk az ő történeteinek szereplőit is. Ők lehetnek akár mellékszereplők is (dr. Xénia, stb.), ha nincs elég lány ahhoz, hogy ugye elvállalja őket, akkor ezek lehetnek olyan szereplők is, akiket bárki mozgathat mellékvonalon.
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Red szerintem csak este lesz, legalábbis úgy tudom... Drága jó apám, intézi az államügyeket :D
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Na akkor az én karakterem valami ilyesmi lesz:

Mina a király fiatalabbik lánya, egy kissé szeszélyes, de nyílt szívű hajadon hercegnő. Nem foglalkoztatják a kérők, el van foglalva a maga kis világával. Legközelebb nővére áll hozzá, akivel minden titkát megosztja. Nyíltan utálja az egyik herceget (v. lovagot) már gyerekkoruktól fogva, akivel folyamatosan csatározik, ám a férfi időről időre felkeresi őt a lakosztályán éjjelente, és csiklandozással kínozza a lányt, hogy így bírja őt tiszteletre, így arasson felette győzelmet. A hercegnő továbbra sem fogja magát vissza szócsatározást tekintve, ám a csiklandozást nagyon is élvezi. Miután kiderül, hogy a nővére is hasonlóképp áll a dologgal, ketten nekilátnak, hogy szabad teret adhassanak szenvedélyüknek. Ami pedig a herceges/lovagos vonalat illeti, az utálkozást lassanként a vonzódás váltja fel, de ezt a világért sem ismerné el... :P
Kinézet: Vállig érő, szőkésbarna haj, zöld szem, 164 cm (nem nőtt túl nagyra:P).
Kb. ennyi egyelőre :D
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Ez egy édes karakter...
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Ez egy édes karakter...

Hihi ^^
Várom a tiédet, Nővérkém! ;)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Igen - igen...

Gyertek máááár többiek!! :D Admin rád leszek nagyon kíváncsi, h kit játszol...
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Mi lenne amúgy, ha ezt a topicot a színház szervezésének tartanánk fenn? Itt tervezné meg mindenki a maga karakterét, itt beszélnénk meg részleteket, magát a sztorit meg írhatnánk egy külön topicba a történetek menüpontban. Kereshetnénk a történetnek egy ütős címet, és úgy nyitnánk azt a témát :)
De akár írhatjuk itt is, csak akkor kissé megtörné a történetet a sok egyéb hozzászólás...
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Persze ez alap... Én is így csináltam annál a játéknál amit elkezdtünk páran. Adunk valami címet, az nem rossz 5let és elkezdünk írni. Ha akárki beleír olyasmit ami idevaló, akkor áthelyezzük. Az a topik kizárólag a történeté lesz.
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Juuuuj, tök izgi!!! ^^

Megvárjuk a többiek karaktereit, aztán nagyvonalakban összefoglaljuk a történet tartalmát a leírtak alapján, és így majd keresünk neki egy jó címet. :)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Bizony...

Nagyon tuti lesz, csak jöjjenek már emberek. Mindenki ki-be lépked és nem ír nekünk semmit. :cry: Én meg most rettentő mód belejöttem, ilyenkor nagyon tudok örülni, kb. mint te... Érzem, h most te is pörögsz ;)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Igen, nagyon pörgök!!! ;)
Ebből egy olyan hihetetlen jó, sokszereplős, fordulatos történetet lehet összehozni! Nagyon várom már a többieket, meg az általuk alkotott karaktereket! Úgy szeretnék végre belevágni!
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Áhh most látom, Bruce az oldalon. Őt is el tudnám képzelni a darabban. Szerintem nagyot tudna alkotni, mert meg van hozzá az esze... Én tudom. :D

Remélem csatlakozik hozzánk. :wink: :twisted:
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Ez már csak azért is tök jó, mert egy időben én is játszottam társulatban, és imádom a színpadot. :)
Szóval megláttam, hogy "Csiki-színház" és azonnal felragyogtam :)
Nagyon jó ötlet, mert egy ilyenből rengeteg mindent ki lehet hozni ^^
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Ééés várva - várt apám, red király Itt van...

Na, most talán beindul... :)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Ééés várva - várt apám, red király Itt van...

Na, most talán beindul... :)

Juhúúúúú!!!^^
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Persze és az embereket is elárulja, amit nem írunk ki, vagy nem mondunk el, az gyönyörűen tükröződik ilyenkor, amikor szabadkezet kapunk és írhatunk... :)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Na lányaim! :D
Találjatok ki apátoknak egy jó kis karaktert!
(Természetesen, ha kisvárosos storyt akartok írni, akkor felhasználhatjátok a történeteimet is- már ha tudjátok :) )

Szerintem az lenne a legjobb, ha te találnál ki magadra karaktert^^ Csak válassz magadnak néhány tulajdonságot, meg írj 1-2 tudnivalót, ahogy mi tettük :)
0
R
· 25 Sept 2009 (edited)
Na jó!
Ahogy látom nekem megint egy öregedő királyt kell játszanom - sebaj!
Red király egy virágzó kis királyságban uralkodik, ahol béke és szeretet honol. A király ígyekszik igazságosan és bölcsen intézni birodalmának ügyeit. Jó ideje már, csupán a leányai megnevelése okoz számára bosszúságot. Igyekszik őket megvédeni és a helyes útra terelni.
Ellenségei titokzatos királynak ismerik, jóformán nem tudnak róla semmit. A királyságába küldött kémek úgyanis rejtélyes módon eltűnnek!

Kezdetnek ennyi. :wink:
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Na jó!
Ahogy látom nekem megint egy öregedő királyt kell játszanom - sebaj!
Red király egy virágzó kis királyságban uralkodik, ahol béke és szeretet honol. A király ígyekszik igazságosan és bölcsen intézni birodalmának ügyeit. Jó ideje már, csupán a leányai megnevelése okoz számára bosszúságot. Igyekszik őket megvédeni és a helyes útra terelni.
Ellenségei titokzatos királynak ismerik, jóformán nem tudnak róla semmit. A királyságába küldött kémek úgyanis rejtélyes módon eltűnnek!

Kezdetnek ennyi. :wink:

Senki nem mondta, hogy KELL.
Azt játszol, amit akarsz, csak Nono vetette fel, hogy jó lennél az apánknak. De elsősorban mindenki maga dönt a karakteréről, meg arról, mit szeretne játszani.
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Na és ki lesz az a lovag, akivel szétszívatjuk egymást, stb.?:D
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Erre a szerepre BB tökéletes lenne,,, Mármint a szívatás részére :D
0
S
· 25 Sept 2009 (edited)
Nono édes, pihenj le, fáradt lehetsz már, hogy egy szem post után ilyen szépeket-aranyosakat mondasz rólam :lol:

De persze, benne vagyok. :3
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Nono édes, pihenj le, fáradt lehetsz már, hogy egy szem post után ilyen szépeket-aranyosakat mondasz rólam :lol:

De persze, benne vagyok. :3

Ja, meglehet nézni azt az egy postot... ( aki ott van, látja...) Szerintem nagyon szuper.
De igazad van, fáradt vagyok, lépek aludni. Az meg, h benne vagy, még nagyobb lendületet ad nekem. :)
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Erre a szerepre BB tökéletes lenne,,, Mármint a szívatás részére :D

Ez nem volt vicces. BB-t sosem fogadnám el ebben a szerepben.
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Szerintem vicces volt. ( és direkt kiemeltem, h a szívatás részében - Szavak! Nem cselekedet)

Miért nem fogadnád el ebben a szerepben?
0
A
· 25 Sept 2009 (edited)
Szerintem vicces volt. ( és direkt kiemeltem, h a szívatás részében - Szavak! Nem cselekedet)

Miért nem fogadnád el ebben a szerepben?

Mert taszítana.
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
:) Jól van, értem...
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Egyébként van még 1 lányunk, Dori88... Tök jó lenne, ha Ő is szerepelne.
0
C
· 26 Sept 2009 (edited)
Akkor talán én lehetek a daliás lovag akinek lovagias büszkesége nem tűri Mina pimaszságát, de mivel lovagi esküje köti királya előtt, így a szócsatán kívül nincs más fegyvere a lány ellen... persze a színfalak előtt ;)
Legyek mondjuk 182 magas, délceg, soxor vértezetben rohangáló lovag, a királyi testőrség kapitánya, így legalább sokszor megfordulok őfelsége kíséretében és az udvarban.
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Jó karakter. Remélem elindul a történet. ;)
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Akkor talán én lehetek a daliás lovag akinek lovagias büszkesége nem tűri Mina pimaszságát, de mivel lovagi esküje köti királya előtt, így a szócsatán kívül nincs más fegyvere a lány ellen... persze a színfalak előtt ;)
Legyek mondjuk 182 magas, délceg, soxor vértezetben rohangáló lovag, a királyi testőrség kapitánya, így legalább sokszor megfordulok őfelsége kíséretében és az udvarban.

Juuuuj, tök jó, hogy megvan az én lovagom is!!!!! ^^
Akkor lassan elkezdhetnénk a dolgot :) Tud valaki egy frappáns címet első darabunknak, amivel megnyithatjuk a topicot a történetnek?
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Szívek zárkái...

Mit szóltok ehhez?
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Szívek zárkái...

Mit szóltok ehhez?

Hááát nem is tudom, erről a szívek szállodája ugrik be :D
De most foglaljuk össze, mi a tartalma eddig a történetnek?

Adott egy király, és két lánya. Három különböző személyiség, ám mindhárman családszeretőek, és fontosak egymásnak. A király egy különc, titokzatos uralkodó, akit lehetetlenség kifigyelni, mert a kémek rejtélyes módon eltűnnek. Imádja lányait, és előszeretettel játszik velük csikis játékokat. Az idősebbik hercegnő titokban találkozgat egy herceggel, s közben arra vágyik, hogy vele élhesse át szenvedélyét, a csiklandozást. A fiatalabbik azonban át is éli egy lovaggal - csak épp olyannal, akit nem szívlel, és akivel nyíltan "utálják" egymást. A hercegnő ugyanis meglehetősen pimasz, amit a büszke lovag nem tűr, és éjjelente, titokban csiklandozással igyekszik a lányt jobb belátásra bírni...

Nos, eddig ennyi van meg.
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Igen, összefoglalva ennyi..

De mivel mindenki más és más, de közben kiderül, hogy mindenkinek óriási szíve van, ezért találó lehet ez a cím. Azért is, mert a fiatalabb hercegnő nem meri kiteregetni az érzéseit, illetve nővére, akinek van egy eltitkolt férfi az életében. Ott a király is, aki imádja lányait, de nem feltünősködik, hanem szépen elvan magában, mellette egy érző, szeretnivaló ember.

Ezért gondoltam erre a címre, mert a szereplők többynyire tele vannak szeretettel - egymás iránt, de hol éreztetik egymással, hol nem.
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
De ha tudtok jobbat, vagy akármi mást, nyugodtan írjátok le, ez csak egy 5let volt. :)
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Igen, így elmagyarázva mondjuk találó ez a cím. :) Ráadásul viszonylag rövid és tömör is, úgyhogy ha más ötlet nem érkezik, legyen ez. :)
Nekem nincs ötletem, és szerintem ez a cím tökéletesen jellemzi az eddig kialakult szálakat.
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Ha mindenki egyetért velünk, akkor kiteszem címnek ezt.. El is kezdhetjük a történetet. Kíváncsi leszek, h ki lesz az a bátor, aki elkezdi :)
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Miért a közleményekhez tetted? Nem kéne inkább a történetek közé tenni?
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Őőő - csak azért, mert egy helyen, az általánoson belűl van a csiki-színházzal, amit ugyan olyan aktívan használunk majd, mint a szívek zárkái topikot. Kiemelve pedig azért van, h jól látható helyen legyen és ne változzon az állapota, h egyszer lejjebb kerül, egyszer feljebb... Így egy helyen lesz mind2 topik és nem kell ki be ugrálni a témák között. :wink:
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Okés, te tudod :)
Ha gondolod, akkor elkezdem írni :)
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Oké, szuper lenne... :*
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Mina, gratu a kezdéshez, ügyes vagy ;)
0
C
· 26 Sept 2009 (edited)
:o bírom az írási stílusodat, akár könyvet is el tudnék viselni... nekem nem megy még ennyire szórakoztatóan az írás :(
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Köszi Nektek! ^^
Pedig én elég gyengének érzem :(, de nagyon jólesik, hogy tetszik Nektek a kezdés :)
Várom a folytatást! ;)
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
:o bírom az írási stílusodat, akár könyvet is el tudnék viselni... nekem nem megy még ennyire szórakoztatóan az írás :(

Én is pontosan így érzem. Olvasnám és olvasnám Minasandy történeteit, annyira jól ír. Nagyon tehetségesnek tartom Őt és az Esküdt ellenségek című története, magasan kiemelkedik az összes közül.
Írok folytatást, azért keltem fel most... :) /éjjel: 3:40 - halkan megsúgom/, de nem garantálom, hogy ennyire az élen fogok járni vele. Mindenesetre beleteszek, anyait - apait. :wink:
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Elpirulok, ha ilyeneket mondasz... :oops:
Olvastam a folytatást, nagyon tetszik! Tök jól fogalmazol ^^
Látom, egyes szám első személyben írsz. Szerintem egyezzünk meg egyféle személyben lévő írásban, mert én harmadik személyben írtam, de akkor, hogy ne legyen összevissza a történet, írja mindenki egyes szám első személyben. Oké? :)
(azt mellesleg én is jobban szeretem ^^)
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Én is jobban bírom az E/1-et...
Egyébként kösziii... Kíváncsian várom, hogy ki folytatja. :)
0
C
· 27 Sept 2009 (edited)
Íme az én karakterem:

Markal, egy a nyilvánosságtól régen elzárkózott sötét mágus. Tornyába zárkózva kémleli a kinti embereket, kutatja a halhatatlanság titkát, és keresi az esélyt a világ meghódítására. Célja elérése érdekében sok mindent feláldoz még saját szolgáit is (akik legtöbb esetben nők). Egy ideje azzal kísérletezik, a nevetésen keresztül elveszi az emberek fiatalságát és erre a legjobb módszere a csikalndozás.
Azt pletykálják rólla, hogy titokban élvezi is.
Mivel senki sem tudja pontosan hol van a tornya, még egy foglyot sem tudtak megszöktetni tőlle. Eddig.
Kiegészítés: Meglehetősen korrupt alak. ( :) )

Remélem illeni fog a sztoriba. :)

JA és mellesleg: Eddig Isteni a sztori :D
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Jaaaaaj :D
Csikicsiki, most olvastam el a folytatásodat, és végigvigyorogtam az egészet. :D
Annyira aranyosan írtad le ^^
0
C
· 27 Sept 2009 (edited)
;) Igyexem belepasszolni a történetbe...
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Nagyon jó, még most is mosolygok :)
Ma még igyekszem folytatni a történetet, csak nagy zűrök vannak, ezért még nem nagyon volt alkalmam 1 percnél tovább maradni a gép előtt :(
0
C
· 27 Sept 2009 (edited)
Szegény te :( Pedig nagyon várjuk ;)
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Szegény te :( Pedig nagyon várjuk ;)

Nah, megírtam ^^
0
C
· 27 Sept 2009 (edited)
Ejnye, ennyire nem kellene visszadobni a labdát ;) Szamár??? :shock:

Más is nyugodtan bekapcsolódhat egy "Közben a királyság másik zugában..." mondattal :)
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Ejnye, ennyire nem kellene visszadobni a labdát ;) Szamár??? :shock:

Más is nyugodtan bekapcsolódhat egy "Közben a királyság másik zugában..." mondattal :)

Jaaaaaj, a szamarat nem sértésnek szántam :D
Csak van egy ilyen mondás, hogy ha valakiről épp beszélnek és megjelenik, azt mondják: "na, emlegetett szamár"
Bocsi, ha zavar, átírom, nem úgy értettem :)

A labdát viszont dehogynem dobom vissza! Ne feledd, egy pimasz hercegnő vagyok :P :D
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Shadow, ha legközelebb jössz, akkor lécci-lécci írd le, hogy mi legyen a neved, illetve a karaktered... Oké? ( előre is kössz :) )

Red, majd írsz Te is?
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Nono, tetszik amit írtál, de hadd javítsak bele valamibe:
"Egymáshoz egyre közelebb kerülnek" én nem lovagolok akkor, hanem a fűben ülök, mikor Bert megjelenik. Szóval én nem mozdulok...
De ezt leszámítva tényleg nagyon tetszik!^^
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Nono, tetszik amit írtál, de hadd javítsak bele valamibe:
"Egymáshoz egyre közelebb kerülnek" én nem lovagolok akkor, hanem a fűben ülök, mikor Bert megjelenik. Szóval én nem mozdulok...
De ezt leszámítva tényleg nagyon tetszik!^^

Köszi, aranyos vagy, h szóltál, javítottam is.
0
C
· 27 Sept 2009 (edited)
Nyuszi ül a fűben ;) Szegény, szegény nyuszi :P
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Nyuszi ül a fűben ;) Szegény, szegény nyuszi :P

:D :D :D :D :D :D

Szegény nyuszi, a gonosz lovag nem hagyja őt békén :D
Nagyon jóóóó! :)
Máris folytatom! ;)
0
C
· 27 Sept 2009 (edited)
Várom, ez most nagyon frankón belendült ;)
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Igen, tökre belejöttünk! ^^
Bent van a folytatás, és örömmel látom, hogy közben Csikimester is írt! :)
0
A
· 27 Sept 2009 (edited)
Én meg azt látom örömmel, hogy beindult a színház.
De hiányzik 2 szereplő... Red király és shadow,,,

Hol vagytok fiúk???
0
S
· 27 Sept 2009 (edited)
Bocsássatok meg, esti sulival van a hétvégém is terhelve, akkor már könnyebb sokszor a munkahelyről írni hétköznap (paradox tudom, de ott legalább mindig számítógépközelben vagy).

De azt hiszem megvan a karakterem, és ha minden jól megy én írom a következő postot is... :) (csak érjek haza előbb...)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Admin, nagyon szuper dolgod van a darabban, úgy látom... :D :P
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Dori88, szükségünk lenne még 1 lány szereplőre, nem ugrasz be?
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Na igen, nem lehet okom panaszra, forognak körülöttem a lányok ;)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
De úgyis az én párom lesz végül, beeee :P :P :P
Na de addig még SOK, NAGYON SOK víz fog lefolyni a Dunán :P
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Honnan tudod Mina? És ha belémszeret? :P vagy én belé?

Ha nem jön shadow, előbb-utobb lecsapok valakire. :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Honnan tudod Mina? És ha belémszeret? :P vagy én belé?

Ha nem jön shadow, előbb-utobb lecsapok valakire. :D

Elhódítanád egyetlen Húgocskád elől a jövendőbelijét? :D :D :D
Ha már Shadow kiesik a kegyeidből, nézd meg magadnak Markal-t, ő már úgyis méregetett téged a történetben, és jól meg is kínzott ;) /igaz, erre most még nem emlékszik a karaktered :D:D:D )
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Shadow azt írta, most már hamarosan jönni fog, ne add fel a reményt, Nővérkém :)

Valaki írjon folytatást, már tűkön ülök!!! :D
0
D
· 28 Sept 2009 (edited)
Én is, én is!!! :D :D :D
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Hűha...
Asszem elbujdosok és felcsapok kolduló barátnak... ;)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Hehehe :D :D :D
Nagyon jó lett Nono bejegyzése! Máris írtam egy rövid folytatást :)
0
M
· 28 Sept 2009 (edited)

Mármint Markal? :D
Ő Csikimester karaktere :)

Vagy kicsoda ki? :D

jaja arra gondoltam :D
úgy látszik nem olvasom elég figyelmesen a fórumot :oops:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Szerintem érdemes nyomon követni a "Szívek zárkái" című történetet :)
Elég jól beindult az utóbbi 2 napban, és tök jó szerintem ^^
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Bizony hisz végül a győzelem az enyém lesz! Wahahaha!

Na most komolyan, ez egyre jobb. Red is beszállt még kéne vagy 2 három ember (persze jöhet több is) és tökletes lenne. :)

Végre egy topik ami naggyyyon pörög :D !!!
Alig várom a folytatást!
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Végre valami jó 5let, ami az Én fejemből pattant ki,,,

Nagyon örülök, h örültök, én minnnyá megőrülök... :D

( aki eddig sátor tetején lakott, annak sároraljaújhely ;) )
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
:D ez jó!

köszönjük a lehetőséget! :D
0
M
· 28 Sept 2009 (edited)
tőlem elég távol áll a színházi világ... :(
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
amúgy tőllem is, de próba cseresznye :D
Ki tudja lehet egy Shakespeare vész el benned! :D
0
M
· 28 Sept 2009 (edited)
lehet
de inkább kevéssé valószínű :D
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Akkor úgy néz ki örökre elveszett benned? :D

Amúgy nagyon profi a sztori, elismerésem az írótársaknak. Per pill egy kicsit elfoglalt vagyok, de még ma igyexem még 1 postot összehozni én is!
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
azt hittem már senki sem akarja folytatni! :shock:
De ezek szerint még él csak mindenki tanul vagy dolgozik.
Én is igyekszem majd még beleírni, csak megvárom a többi szál folytatását! :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Na ha most senki nem ír, akkor írok én. Mivel hiába kérdeztem chaten, ír-e jelenleg valaki, nehogy kiüssem őt a magam folytatásával.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Szeretnék kérni egy kis segítséget a Szívek zárkái c. darab szereplőitől. Arra gondoltam, h ennek a történetnek írnék egy dalt. Amit Mp3 formájában meg is kapnátok, illetve kitenném ide a fórumra az elérhetőséget.

Írjuk meg együtt a dalt, ne legyen túl hosszú, de mindenképp passzoljon az eddigiekhez.

Ha jó 5letnek tartjátok, akkor csináljuk meg, ha hülyeségnek, akkor hagyjuk, nem lesz baj ;)
0
D
· 28 Sept 2009 (edited)
Jó ötlet! :) :wink:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Én nem támogatom annyira, de ez csak azért van, mert én elsősorban énekesnek és dalírónak tartom magam, ez számomra a legfontosabb, 157 saját dal van a hátam mögött... És ezzel a témával kapcsolatban ha dalt írnánk, az nekem olyan volna, mintha megerőszakolnám magam, vagy mintha a pápát rózsaszín fodros jelmezbe bújtatnám... (nem tudom, értitek-e a hasonlatot.)

Szóval én ebben semmiképp nem segítek, ha nem gond. Ha ti szeretnétek írni egyet, majd nem nézek oda. :)
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Én írok este, csak per pillanat sajna elfoglalt vagyok nagyon és csak kicsit jutok a géphez, bocsi. Pedig fenem a fogamat a folytatásra... ;)
157 dal? :shock:
Jesszum pepi! És milyenek?
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Oké, akkor majd csukd be a szemed ;) :)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Azt tudom, hogy te írsz majd este, csak ebben a pillanatban nem tudtam, ír-e valaki, mert itt van nono is, red is, de egyikük sem jelzett, ír-e jelen pillanatban bejegyzést. Mindegy, írtam egy rövidet :) Csikicsiki, főleg a te figyelmedbe ajánlom, mert ebből ki is hozhatsz valamit... :twisted:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Én is írtam pár dalt és énekelni is szeretek. Küldtem jó pár embernek a dalgyűjteméynemből... Szerintem ez is jó lehetőség arra, h előrébb jussunk...

A hasonlatot nem egészen értem :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Én írok este, csak per pillanat sajna elfoglalt vagyok nagyon és csak kicsit jutok a géphez, bocsi. Pedig fenem a fogamat a folytatásra... ;)
157 dal? :shock:
Jesszum pepi! És milyenek?

Hát elég vegyes témájúak, sokszor elég borúsak, de nagyon különböző a szövegviláguk. :) Hát, 7 éve gyűjtögetem őket, azt nézve nem olyan sok az a 157 szerzemény... és ezek csak a kész dalok, a félkész dolgokat nem számoltam bele :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Én is írtam pár dalt és énekelni is szeretek. Küldtem jó pár embernek a dalgyűjteméynemből... Szerintem ez is jó lehetőség arra, h előrébb jussunk...

A hasonlatot úgy értettem, hogy egy számomra szent dolgot, a dalírást, mintha kiparodizálnánk azzal, hogy egy csiklandozással kapscolatos történetről írunk nótát! :cry: Ami számomra mindig is érzékeny pont volt!!! :cry: :cry: :cry:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)

A hasonlatot úgy értettem, hogy egy számomra szent dolgot, a dalírást, mintha kiparodizálnánk azzal, hogy egy csiklandozással kapscolatos történetről írunk nótát! :cry: Ami számomra mindig is érzékeny pont volt!!! :cry: :cry: :cry:

Hát én ezt másképp látom.... De mind1 is, hogy én miért látom másképp... :)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Mindegy, te mondtad, hogy írjuk meg a véleményünket a dologról, én megírtam, nekem nem tetszik az ötlet, nagyon nem... Ha a többieknek igen, tiszteletben tartom, mondom, majd nem nézek oda. Ez van.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Onnan jött amúgy az ötlet, hogy shadow is ezt javasolta a te oldaladon lévő darabhoz?
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Is ;)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Ok.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Jó rendben ,akkor nem lesz dal. :lol: :D :lol:
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Mindegy, írtam egy rövidet :) Csikicsiki, főleg a te figyelmedbe ajánlom, mert ebből ki is hozhatsz valamit... :twisted:

Meg ne próbáld tovább írni!
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Mindegy, írtam egy rövidet :) Csikicsiki, főleg a te figyelmedbe ajánlom, mert ebből ki is hozhatsz valamit... :twisted:

Meg ne próbáld tovább írni!

Hujjuj, meg lettem fenyegetve :D
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Hát lehet... végülis a címdal nem rossz ötlet. :D

Én mondjuk ha lehet arra szavaznék, hogy mindenki valahogy mutassa meg a többieknek a történetbeli szereplőjéhez leginkább illő dalt. Bár... ez így lehet hülyeség... :?
Szal ha nagyon az, akkor nem mondtam semmit.

De a főcímdal nem egy rossz ötlet... csak nehogy valaki rámondja hogy túllihegjük a dolgot. De könyvnek szokott főcímdala lenni? :D

De felőllem okés... sajnos ebben nem tok segíteni... nem vagyok egy művészlélek :(
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Szerintem is jó5let lehetne és shadow dobta fel a témát, ami nekem nagyon megtetszett... Azért is kérdeztem tőletek.

Jahh és mivel ez egy színdarab, amit jajj de jó lenne eljátszani (imádnám :D), pont ezért illik hozzá betétdal. Az viszont igaz, hogy ez soha nem fog színpadra kerülni, nagy bánatomra... :cry:

Egyébként, már csikicsikivel kitaláltuk a következő színdarabunk történetét, hogy miről is szóljon... :D

Még egyenlőre titok, de biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog nektek. :wink:
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
annyit mondj, hogy hasonló téma? :)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Csikiről fog szólni, de nem sötét középkor, tök más... :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Na ez tök jóóó!!! :D
De ugye ez nem azt jelenti, hogy ezt a mostani történetet hamar befejezzük? Még épp csak elkezdődött :(
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
ja nem kéne befejezni ilyen hamar. Lehet hogy mind közül ez lesz a legsikeresebb!! :D

Lehet... én mindig is büszke leszek arra hogy ily' nagyszerű színészekkel dolgozhtattam együtt mint ti! :cry:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Dehogy jelenti azt!

Csak valami kapcsán szóba jött és egyből kitaláltuk, hogy ezt megírjuk legközelebb. Ez a történet addig megy, amíg kedvetek van hozzá... Nem hajt minket a tatár :D
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
apropó! Folytatja valaki?
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
amúgy ha nem gond,hogy visszakanyarodom a zenés témára, én belinkelnék ide egy dalt ami sztem illene arra az esetre, ha az én karim beleszeretne valamelyik női szereplőbe.

http://andradizsanett.hu/

Oké, igaz nem én írtam és nem is akarom ellopni. De nekem nagyon bejön. Az operett címe Vámpírok bálja. Én meg akartam nézni sajnos olyan gyorsan keltek el rá a jegyek, hogy nem tudtam szerezni.

Am... az oldalon a zenére lehet kicsit várni kell...
Hát remélem nem nagy marhaság, mert akkor első kérésre törlöm e kommentem.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Lezárhatnánk már ezt a zenés témát :(
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
bocs... többet nem hozom szóba...
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Semmiképp ne töröld... Van akinek bejön ez a téma, van akinek nem.
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
hát ha sokan azt mondják majd akkor mindenféle ellenállás nélkül, a köz akaratának engedelmeskedve törlöm.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)

Erről beugrott nekem Besenyő nagypapa... Szerinte: Aprópopó :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
hát ha sokan azt mondják majd akkor mindenféle ellenállás nélkül, a köz akaratának engedelmeskedve törlöm.

Amúgy ez a dal, ami a csaj oldalán szól, egy feldolgozás, van egy angol verziója, amit Bonnie Tyler énekel.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)

Eddig még nem sokan lázadtak... :D Na de lépjünk már tovább... ;)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)

Most Csikicsiki folytatására várunk elvileg :) ^^
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
(tudom hogy feldolgozás)

oké... akkor khöm...
Aprópopó :mrgreen: ... folytatja valaki? Amúgy Mina a kis szösszeneted nem is rossz!Sőt! Iheletet adott... deee sajnos nem illiene bele. :(
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Nemrég meg lettem fenyegetve, hogy "meg ne próbáljam folytatni" a történetet :D ugyanis most gyakorlatilag tálcán van kínálva egy jó lehetőség csikicsikinek, amiből kihozhat valamit. Szóval gondolom ezért írta, hogy ne szalajtódjon el az alkalom :D :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Én szeretnék írni és bennem van a bugi rendesen, de nincs párom, nem tudok kivel találkozni titokban és így tök rossz... :cry:
Ha nem jön shadow, esküszöm lecsapok valamelyik pasira és "megerőszaklolom"... :twisted:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
"Bocsássatok meg, esti sulival van a hétvégém is terhelve, akkor már könnyebb sokszor a munkahelyről írni hétköznap (paradox tudom, de ott legalább mindig számítógépközelben vagy).

De azt hiszem megvan a karakterem, és ha minden jól megy én írom a következő postot is... :) (csak érjek haza előbb...)"

ezt írta shadow pár oldallal ezelőtt. Szerintem adjunk még egy kis időt neki, úgy érzem, hamarosan írni fog ő is. :)
De ha mégsem, akkor lesz másik férfi is, ne aggódj... ;)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Nem aggódom és olvastam a postot, sőt azóta többszőr is láttam az oldalon a lovagomat.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Csikicsiki, úúúúúúúúúúúúgy várom már a bejegyzésedet!!! ^^
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
akkor senki sem folytatja? Dori88 nem akarsz beszálni?

Amúgy nem mintha nem tartanám fontosnak shadow -t de lehet hogy ha rá várunk sosem fog folytatódni... bár már én is várom hogy ő mit írna... de nem várhatunk rá napokig... talpraesett gyerek tudni fog alkalmazkodni a szituhoz... :D
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Mester, mi Shadow nélkül is folytatnánk, én konkrétan az Admin bejegyzését várom, nélküle nem tudom folytatni, mert most az ő kezében van a jelenetek szerint a staféta.
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Az Admin éppen írja a hozzászólást - nyugi. De ebből is látszik, h szar dolog úgy játszani, h nincs kivel.. :S
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
ja akkor befogom :mrgreen:
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Vááááááááááááááááááááá, ez marha jó lett!!!!!!!!!!! :D :D :D
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Ügyes... frappánsan kihasználta a helyzetet. Hát igen ennél szebben nem is lehetett volna. :D gratula
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Köszi, reméltem tetszeni fog, élvezet volt megírni ;)
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Írtam picit. Sajnálom, hogy egyelőre csak rövid bejegyzésekre futja, de most is a nyakamon lóg a család, hogy kapcsoljam ki a gépet, stb... Egyszerűen nincs időm és alkalmam. :( De remélem, ez most már változni fog, és több sorra is lesz időm! :)
0
S
· 28 Sept 2009 (edited)
Jajj gyerekek, már rég be kellett volna lépnem még a lovagi torna előtt, így most Bertre hárult az összes feladat. Tényleg sajnálom, de nem volt egy óra szabadidőm hogy összeszedjem egy kicsit a gondolataimat. Még van kb. két óra munkám és látom Mináék jelenete befejeződött úgyhogy itt az újabb jó alkalom. (ezt már ne mulasszam el!!

Egyébként mindenki nagyon ügyes, öröm olvasni :)
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Örülünk hogy van egy új szereplőnk!

Már nagyon kíváncsi vagyok rád (személyszerint)! Csak ügyesen! Hajrá!
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Ha nem titok, mit dolgozol amúgy (ennyire)?
0
A
· 28 Sept 2009 (edited)
Jajj gyerekek, már rég be kellett volna lépnem még a lovagi torna előtt, így most Bertre hárult az összes feladat. Tényleg sajnálom, de nem volt egy óra szabadidőm hogy összeszedjem egy kicsit a gondolataimat. Még van kb. két óra munkám és látom Mináék jelenete befejeződött úgyhogy itt az újabb jó alkalom. (ezt már ne mulasszam el!!

Egyébként mindenki nagyon ügyes, öröm olvasni :)

Csak gyorsan tedd, te lókötő, mert a hercegnőd végső elkeseredésében más után néz :P :P :P
0
C
· 28 Sept 2009 (edited)
Jééé, egy Mina ily' késői órán. Talán csikiért jött még vissza? ;)
0
A
· 29 Sept 2009 (edited)
Jééé, egy Mina ily' késői órán. Talán csikiért jött még vissza? ;)

Jujjujuj :D :oops:
Óóóó, nem félek én tőled :P *felesel Mina hercegnő* :D :D :D
0
S
· 29 Sept 2009 (edited)
Mit csináljak... :cry: Legközelebb szabadnapot veszek ki. (A tali napjára már biztos egyébként is.)

Mindenesetre most becsukom a szemem és írok valamit, lesz a mi lesz...(Ha más nem legalább legyen mit megváltoztatni :wink: )
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
Nagyon helyes. Már régóta várjuk ;)
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
Bezony, bezony. Már nagyon várjuk, a te históriádat.

Vajon melyik oldalra állasz. A rossz vagy a jó? :twisted:
0
S
· 29 Sept 2009 (edited)
A NAGYON gonoszra :lol:

Gépelek amíg szétesek :wink: (és ha nincs aki felel én nem adom fel...)
0
S
· 29 Sept 2009 (edited)
Vajon a vámpír üti-e az átkot, Folytatásunkból kiderül!
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
hú ez a vámpír dolog kicsit meglepett.
Kicsit, nagyon is... :shock:

Így még folytatást is nehéz írni, hozzá. Deee már kaptam pár jó ötletet valakitől.
:wink:
Hát ha nagyon nem illik majd bele abba amit Nono elképzelt magának akkor szól és máris törlöm.
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
nyertem! :mrgreen:

Jó ez így nem egészen fer, mert neked dolgoznod is kell közben, deee hagyok neked Nonó ból, jó sokat. Megígérem.
Nem akarom hogy rám mondják hogy túlságosan irányítani akarom a sztorit. Mert akkor még idő eléőtt kiírnak a sorozatból :|
vagy talán a fórumról is. :|
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
:D minő váratlan fordulatok, így a tuti a történet írás ;)
Főleg mikor a hozzászólás beküldése közben jelzi hogy más már írt, így kicsit csavarnom kellett a végén a passzintáshoz...
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
sajnálom... :(
0
S
· 29 Sept 2009 (edited)
Na te voltál a gyorsabb mester :lol: (Megegyeztünk hogy verseny lesz)

Bár én beleraktam volna egy kis vámpír-csikit is, ha már ott az áldozat :P De nagyon jók vagytok, gyorsak és ügyesek :)

Te meg írj csak nyugodtan mester ne szomorkodj :) Kíváncsi vagyok mit lehet lépni - ha Minát elfogják vagy Nono rádismer az eléggé a vége felé tolja el a cselekményt nem?

Hacsak persze Bert meg nem ment/le nem győz mindenkit :P Aztán jöhet a halott mágus átka stb.

Na jó beszélek itt hülyeségeket, igazából arra várok hogy visszatérjünk kicsit a normális mederbe. Vámpírvadászt vagy valamit kellett volna kreálnom így :P
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
még belefér... kitalálom hogy szökjek meg nyugi :D
Ez a jó gonosztevők ismérve. Mindig megússzák. :mrgreen:
Nono ra leszek kíváncsi. Igazán. Meg Miná ra. Na nem mintha a többiekre nem.
0
C
· 29 Sept 2009 (edited)
Nekem mára ennyi sajnos, holnap reggel 5-kor vonatozhatok :(
0
S
· 29 Sept 2009 (edited)
Ááá...És mikor jössz vissza?
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Gyorsan, azzal nincs gond, csak a hajnali felkeléssel :( Írok ma ha írtok :)
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Elég hosszú lett, jó szórakozást!
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
hát álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyet fogok tenni. :shock:
Dehát valahogy el kell kezdeni. Azt hittem lesz benne csiki... de egyáltalán nem ért csalódás. Szép munka. Írom a folytatást. :D
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
De szeretek kegyetlen lenni a szolgáimhoz :twisted:
majd a szegény Rina utolsó "szenvedéseiről" is szót kaptok. Már ha megírhatok ilyet. :?:
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Nyami, lássuk mi lesz a csajszival. A leírás alapján bejön, segítsek? ;)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
te csak álj bosszút a két hercegnőn a többit bízd csak rám. :D
deeee ha gondolod én nem bánom :D sőt ez egy igencsak nagy csavar lehetne a sztoriban. :mrgreen:

Amúgy üdv itthon. :mrgreen: Milyen volt az út?
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Nagy divat lett mostanság ebből a vámpír témából, látom, itt is helyet kapott...
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
hát igen de már kiírtuk... :mrgreen:
amúgy nekem személy szerint nem jön be az "Alkonyat" vagy mi a film címe ami most nagyon felkapott tinihorror. Tudom nem témához tartozik. De gondoltam megjegyzem.

Na visszatérve. Mina te mikor írsz? :D Kíváncsi leszek rád :D
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Ja és most vagy legyen két külön herceg/lovag a két hercegnőnek, vagy egy sem, de ne 2:1 arány, mert ez kezd abba az irányba elmenni. Egyiket hazacipeli, másikat is. Egy kínzás az egyiknek, rögtön még egy (lett volna) a másiknak is. Egy gyengéd gesztus az egyiknek, utána a másiknak is. Ne legyenek ikertörténések, mert az kicsit kiszámítható...
A háromszöget meg végképp nem szeretem... Amikor kitaláltam a karakteremet, és hozzá a lovagot akivel ellenségeskedik, azt nem úgy képzeltem el, hogy a hercegnők mindig ketten vannak ellene, és ketten is kapják meg a magukét...
Oké?
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
hát igen de már kiírtuk... :mrgreen:
amúgy nekem személy szerint nem jön be az "Alkonyat" vagy mi a film címe ami most nagyon felkapott tinihorror. Tudom nem témához tartozik. De gondoltam megjegyzem.

Na visszatérve. Mina te mikor írsz? :D Kíváncsi leszek rád :D

Most egyelőre nem tudom, mit írjak, mivel - mint azt az előző hozzászólásomban leírtam - van egy-két dolog, ami annyira nem tetszik a történet menetében.
Amúgy nem csak az alkonyatról van szó, hanem könyvekből is mindig vámpír témát dobnak ki mostanában.
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
ja sajnos a fiatalság már csak ilyeneket olvas.

Talán igazad van. De hogy csináljuk? Én benne vagyok csak mondd mit is tegyek meg hogyan. Mondom ha kell újraírok részeket.
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
ja sajnos a fiatalság már csak ilyeneket olvas.

Talán igazad van. De hogy csináljuk? Én benne vagyok csak mondd mit is tegyek meg hogyan. Mondom ha kell újraírok részeket.

Itt nem feltétlenül rád értem. Talán az a gond, hogy Shadow későn kezdett írni (amiért persze nem hibáztatom, hiszen elfoglalt volt), és az eredeti terv szerint Nono vele találkozgatott volna titokban, és estek volna szerelembe, míg Mina Bert lovaggal csatározik, s közben persze titkon vonzódnak egymáshoz. Erre nézd meg, mi van helyette: Nono hercegnő tök egyedül volt a történetben, és az egészből az alakult ki, hogy ő is fúj Bert lovagra, ő is beszáll a csatározásba, és az egészből egy hármas alakult ki. Ez is, ahogy szorongatta Nono kezét, azelőtt meg Minát vigasztalta. Már te is azt írtad 1-2 kommenttel előtt, hogy "te csak állj bosszút a két hercegnőn" látod? Már az egész történetet az határozza, hogy a KÉT hercegnő a lovag ellen. Nem épp így lett kitalálva a dolog. Oké, ember tervez, Isten végez, de ettől függetlenül legalább a vázlathoz, ahogy a karakterek ki lettek találva, ahhoz tartsuk magunkat. Alig vagyunk az elején a történetnek, és máris tök kusza ebben.
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Az Alkonyat mi? Film?
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Hát ilyen ha nem 1-2 ember írja :)
Tessék helyretenni a dologokat, tudod terelgetni a többieket is, tessék abba az irányba vinni ami tetszik és a többiek majd alkalmazkodnak.
Én per pill nem tudok írni, mert vacsira hívtak családostul és el kell mennem. Mire visszaérek nem hiszem hogy már postolni fogok, így engem nélkülöznötök kell ma este, vérzik a szívem.
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Igyekszem én terelgetni, eddig is igyekeztem, ott volt amikor lefeküdt Mina aludni, jól le is csaptál az alkalomra :P, de aztán már Nonora is sor került volna, aztán írtam azt, amikor Mina sírt a nővére miatt és megérinted a vállát, egy picit mintha közelebb kerülnének, erre Nono beleírta, ahogy szorongatod a kezét, ettől meg az előző momentum veszített a jelentőségéből, mert még mindig olyan, mintha mindkét hercegnő ugyanannyit jelentene, mintha valami fura háromszög lenne. Én terelgetek, de akkor legyen eredménye is.
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Légy erélyesebb és szerezz vissza, ó hercegnőm :) Ígérem nem fogok ellenállni! :*
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Szerintem, tök jól halad a történet. Nekem nagyon tetszik eddig. Lassan regénybe illő lesz....
A szerplők nagyon ügyesen játszanak. Elég változatos és éppen attól jó, h a cselekmény több szálon fut. Nem baj az, ha a szereplők keverednek egymással, nincs ebbe semmi, inkább még jó is, mivel ha minden úgy lenne, ahogy azt előre látni akarjuk, pont ettól lenne VÉGESZAGA az egésznek. Attól, hogy Bert megfogta a kezemet, nem jelent semmit, a történeten belűl nem csak Minát érintheti meg. Egyébként meg ez a vámpíros téma, pont onnan jutott eszembe, hogy Mester beírta a dallal kapcsolatosan a vámpírok bálja c. darabot (ami fantasztikus)... Amikor elkezdtem írni a post-ot (amiben megtámad a vámpír), fogalmam se volt, hogy ez lesz a vége... Csak úgy jött. :) Ja és rákerestem az Alkonyat című filmre. Ez egy vámpíros film, fiatal szereplőkkel, nem láttam. Tehát nem ezért vittem el erre a történetet. Az utolsó bejegyzésem szerintem elég meghatározó része a történetnek, nagyon jó kis dolgokat ki lehet belőle hozni, kíváncsain várom, hogy merre terelődik tovább a sztori.
Shadow! Köszöntelek, örülök, hogy megjöttél.
Többieknek meg (közben kalapot emel), fantasztikusak vagytok. Így tovább! :)
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Ez mind szép és jó, de ha már semmiképpen nem tudod megérteni, mire célzok, legalább azt vegyétek tudomásul, hogy ne ismétlődjenek momentumok a történetben, mert ettől élvezhetetlenné és unalmassá válhat. Többet nem vagyok hajlandó ehhez hozzászólni, úgyis félreértitek.
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Én értem azt, hogy mire célzol:), nincs ezzel baj. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a történet attól válik igazán tökéletessé, ha vannak benne csavarok. / lásd sorozatok... Ott is folyamatosan van történés, van miért oda ülni és nézni/ Attól, hogy ne legyen unalmas, kellenek bele hasonló fura dolgok, vagy akármi amit kitaláltok (mindenkinek van rá lehetősége), hogy izgalmas legyen. Ez a játék többnyire arról szól, hogy miképp tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Jó játék szerintem, mert rengeteg minden lejön belőle. Mina, szerintem ne keseredj el, hiszen rengeteg lehetőség tárul eléd. Nagyon jól tudsz írni, szerintem nem lesz nehéz dolgod a továbblépésben. :*
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Én értem azt, hogy mire célzol:), nincs ezzel baj. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a történet attól válik igazán tökéletessé, ha vannak benne csavarok. / lásd sorozatok... Ott is folyamatosan van történés, van miért oda ülni és nézni/ Attól, hogy ne legyen unalmas, kellenek bele hasonló fura dolgok, vagy akármi amit kitaláltok (mindenkinek van rá lehetősége), hogy izgalmas legyen. Ez a játék többnyire arról szól, hogy miképp tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Jó játék szerintem, mert rengeteg minden lejön belőle. Mina, szerintem ne keseredj el, hiszen rengeteg lehetőség tárul eléd. Nagyon jól tudsz írni, szerintem nem lesz nehéz dolgod a továbblépésben. :*

Igen, csak az a baj, hogy még ha tudok is írni, nagyon nincs rá alkalmam mostanában. :( Vagy a fejem fölött balhéznak, vagy meló van, vagy a suli miatt. Mindig csak rövid bejegyzésekre jut energiám és időm, azokban sem tudok semmit felmutatni. Aztán felnézek, és látom, hogy mennyi minden izgalmas dolgot írtatok. Ezt egyfelől öröm olvasni, másrészről viszont szar a tudat, hogy én ebben teljesen elenyésző szerepű voltam. Na mindegy, azért próbálok valamit én is alkotni... :(
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Na ne viccelj már... Szerintem (és ezzel nem akarok megbántani másokat), de igencsak az elsők között vagy a történetírást tekintve. Változatosan fogalmazol és viszel színt ebbe az egészbe. Az, hogy kevés időd jut a bejegyzésekre megértem, de attól, hogy rövid, még lehet jó és szerintem az is. Úgyhogy fel a fejjel és tessék valamit írni, kíváncsian várjuk. :) :*
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Már rajta vagyok Nővérkém :*
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Ez az... ;) Tanácsolom, hogy ha lehet, kínozd meg alaposan, azt a felfuvalkodott Bert lovagot, megérdemelné :lol: (testvéri jótanács... ha kellek, tudod a számom - Középkor :D)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Hát Mina én osztom nono véleményét! Igencsak szerves része vagy. Amúgy meg kit érdekel, hogy rövid ha sokat mondó amit írsz és megindítja több úton is a többi szereplő fantáziáját.

Persze a többieket sem akarom ezzel leírni, hisz mindenki nagyszerű. Igyekszik partner lenni ami jó.

Másfelől. Talán tényleg kissé kusza lesz ha nem vigyázunk. :mrgreen:
(bár eddig még szerintem teljesen kivehető)
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Szerintem teljesen jó... Jobb nem is lehetne ;)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
vajon ki fogja folytatni?
:mrgreen:
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
vajon ki fogja folytatni?

A válasz a topicban :mrgreen:
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Igen, csak az a baj, hogy még ha tudok is írni, nagyon nincs rá alkalmam mostanában. :( Vagy a fejem fölött balhéznak, vagy meló van, vagy a suli miatt. Mindig csak rövid bejegyzésekre jut energiám és időm, azokban sem tudok semmit felmutatni.

Hehh... :o
Apám, mi lenne ha jutna rá időd és energiád??? Így is beszéltük privátba hogy a te stílusod a legjobb az egész sztoriban :D
Szal csak így tovább, úgyis kapsz még rendesen, van egy-két 5letem veled csak azt nem tudom még hogyan vigyelek olyan helyzetbe, hogy jó legyen (nekem nagyon ;) ). De majd az lesz rossz esetben, hogy hosszabb postot írok és mindenképpen beviszlek a málnásba :twisted:
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Igen, csak az a baj, hogy még ha tudok is írni, nagyon nincs rá alkalmam mostanában. :( Vagy a fejem fölött balhéznak, vagy meló van, vagy a suli miatt. Mindig csak rövid bejegyzésekre jut energiám és időm, azokban sem tudok semmit felmutatni.

Hehh... :o
Apám, mi lenne ha jutna rá időd és energiád??? Így is beszéltük privátba hogy a te stílusod a legjobb az egész sztoriban :D
Szal csak így tovább, úgyis kapsz még rendesen, van egy-két 5letem veled csak azt nem tudom még hogyan vigyelek olyan helyzetbe, hogy jó legyen (nekem nagyon ;) ). De majd az lesz rossz esetben, hogy hosszabb postot írok és mindenképpen beviszlek a málnásba :twisted:

Hihihihi, ez tetszett :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként mindannyian nagyon aranyosak vagytok, köszönöm nektek a dicséretet ^^ :oops:
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Ez fenyegetően hangzik! :D
De tetszik :twisted:
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Ja és tudom, hogy nincs mindenki fent iwiwen, de akkor aki fent van és ért a kép beillesztéséhez, megtenné hogy lementi és beteszi valahogy ide, hogy látható legyen? nem jöttem rá, hogy kell :(
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Én ma már nemtok írni, ittasságra hivatkozva 8)
Holnap bepótolom ígérem!
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Király folytatás. Gratulálok! Nagyon ügyes vagy. ( Én viszont összehúzom magam, elsöpörtök... )
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Én viszont összehúzom magam, elsöpörtök...

Ha-ha-ha. Azért én valahogy úgy érzem te sem panaszkodhatsz, a legutolsó nagyon thrilleres hatású volt, körömrágva olvastam. ;)
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)

Ha-ha-ha. Azért én valahogy úgy érzem te sem panaszkodhatsz, a legutolsó nagyon thrilleres hatású volt, körömrágva olvastam. ;)

A lelkiállapotom tükrözte a sztori kb....
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)

A lelkiállapotom tükrözte a sztori kb....

Hajajaj, csak meg kell a lovagnak csikiznie téged is, hogy jobb kedvre derítsen :D
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Lehet, hogy igazazd van. De nálunk se valami fényes a helyzet.. (most a való életre gondolok)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Lehet, hogy igazazd van. De nálunk se valami fényes a helyzet.. (most a való életre gondolok)

Az nálunk sem, de nem befolyásolja a sztori készségemet. Max a meló mennyisége :S
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Én is próbálom tartani magam és a legtöbbet kihozni magamból.
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)

Meg nálunk se...
Most kicsit én is beleírtam a legutóbbi bejegyzésbe a lelkiállapotomat. :(
Nono, arról hallani sem akarok, hogy elsöprünk. Te is eszméletlen jól írsz! Meg mindannyian.
Megsúgom, Csikimesterben különösen pozitívan csalódtam. Eddig is jól írt, de a legutóbbi írása (Tollak Ura) óta nagyon sokat fejlődött. Sokkal letisztultabban fogalmaz, aki olvassa, meg nem mondaná, milyen fiatal kezek írták. :)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Te sem fogod megmondani mennyi idős kezek csikiznek meg még jobban, garantálom ;)
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Egyébként bármilyen nehéz időszakokat élünk meg, az azért jó tudat, hogy itt vagyunk egymásnak ezen a tök jó fórumon, sok-sok különféle témával, jófej emberekkel körülvéve, és megfeledkezhetünk a sok szarról, felvidulhatunk, mi több, kedvenc témánkról társaloghatunk! ;)
És nemsokára megint lesz személyes találkozó, amit már nagyon-nagyon várok!!! ^^
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Ich auch ;)
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Te sem fogod megmondani mennyi idős kezek csikiznek meg még jobban, garantálom ;)

Jujjuj :P
Na persze, hiszem ha látom (érzem), sir Hangember lovag :P <---- (ezt Mina hercegnő mondta, nem én :D :D :D)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
őőőőőőő...... kösz :mrgreen:

Fiatal kezek? Háát lassan 20 leszek (na jó csak jövőre :? ).
Hát igen... egy szárnypróba. De azóta sok rajzfilmet néztem :mrgreen:

Saját rajzfilm tervezet is van de ez nem ide tartozik.

Nem is tudod milyen nagy elismerés ez nekem. Komolyan.Majdnem egy könycseppet is ejtettem. Pedig engem nehéz megríkatni.

A lelkiállapotom nekem nagyon ramaty.(Depressziós vagyok kicsit) De ettől független mikor itt ülök egy teljesen más világban vagyok. Talán mert beleélem magam?
Vagy csak rájöttem hogy van fantáziám? :D
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
:D

Még jó hogy nem. Na folytatja valaki még vagy tegyem én ? Jó rész közeleg... legalább is nekem :twisted:
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Kíváncs lennék arra, hogy miképp pörgeted tovább a sztorit... Hajrá! :)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
hát még egyenlőre az őrparancsnokom fogja "megszépéteni" a részemet.
Meg néhány talányt is felfedek. Neki is látok. :mrgreen:
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
Oyye, szenvedjen csak a kislány ;)
0
C
· 30 Sept 2009 (edited)
kész... na nagyon rossz? :(
0
A
· 30 Sept 2009 (edited)
Nagyon jó!!!
Bár kicsit sajnáltam szegény lányt, hogy meghal :( De ez csak az én buta érzékeny lelkivilágom miatt van ^^
Főleg az a rész tetszett, amikor leírtad Markal régi szerelmét, és tök szépen írtad le a lány kinézetét, szinte magam előtt láttam, és gyönyörű hasonlatokat használtál. Komolyan. ^^
0
C
· 1 Oct 2009 (edited)
Hehe, jó lett. 15 perc csikiben kimúlt? Ejha, egész profi vagy :lol:
0
A
· 1 Oct 2009 (edited)
Jól lett, ügyes vagy. :)
0
A
· 1 Oct 2009 (edited)
Próbáljuk meg nagyobb lélegzetű fejezetekre tagolni a történetet. Ha még emlékeztek, úgy kezdtem neki az első bejegyzésnek, hogy odaírtam egy 1-est, ami az első fejezetet jelöli. Most jó sok tök jó izgalmas dolog történt, elkezdett beindulni a történet, szerintem ideje, hogy új fejezetet indítsunk. Semmi komoly, csak arra gondolok, hogy felírjuk, hogy 2. , és folytatjuk a történések leírását, mondjuk másnap reggeltől/délelőttől. (mert ha jól emlékszem, most még éjszaka van.)

Szóval majd ha folytatja valaki, annak ajánlom ezt ^^
0
A
· 1 Oct 2009 (edited)
De hogy én milyen lüke vagyok... :D
Ha már ilyen szépen elmagyaráztam mindenkinek az újfejezetkezdés-dolgot, akár én is írhatnék folytatást, és kezdhetnék második fejezetet! :D
Neki is állok ^^

Shadow! Ha erre jársz és ráérsz, írsz egy rövid karakter-leírást? Olyat, amilyet mi is írtunk a sajátjainkról a topic első oldalain. Csak mert folyamatosan másolom ki wordbe az egészet, hogy meglegyen, és beteszem az elejére a karakterleírást is :)
0
C
· 1 Oct 2009 (edited)
Zöld ruhaköltemény?
Ilyen?

http://gallery.celebritypro.com/data/media/455/taylor-swift-9.jpg

Nekem nincs per pill ihletem (nincs múzsa), de majd igyekszem pótolni...
0
C
· 1 Oct 2009 (edited)
csak nyugodtan főnök :mrgreen:
Van idő.

Megint csak mindenkinek köszönöm a dícséretet. Nem hittem hogy ily jól sikerült. Hát igen az a sok fantasy nézés :mrgreen:

A történet egyre sejtelmesebbé válik hála a hölgyeknek. Mina az utóbbi bejegyzés hosszú és élvezet olvasni.

Ja megkérdenék mindenkit itt publikusan is.
Készítsek neki esetleg egy borítót? :?:

Csak ennyit kérdezek a válaszra várva :D
0
A
· 1 Oct 2009 (edited)
Zöld ruhaköltemény?
Ilyen?

http://gallery.celebritypro.com/data/media/455/taylor-swift-9.jpg

Nekem nincs per pill ihletem (nincs múzsa), de majd igyekszem pótolni...

Nem látom a képet :(
0
A
· 1 Oct 2009 (edited)
Jó lett a post Mina... Ügyes.
0
M
· 1 Oct 2009 (edited)
a többi topikba meg már nem is ír senki? :cry:
0
A
· 1 Oct 2009 (edited)
a többi topikba meg már nem is ír senki? :cry:

Most épp ez pörög nagyon, de azért máshová is írunk :) Ez ugyanolyan, mint amikor a chat újdonság volt, és egy ideig nem nagyon pörögtek a topicok, mert mindenki chaten dumált. Ez természetes folyamat szerintem :)
0
M
· 2 Oct 2009 (edited)
basszus én már rég elfelejtettem hogy chat is van :o :lol:
0
C
· 2 Oct 2009 (edited)
Én a teljes következő fejezeten dolgozom :D
0
A
· 2 Oct 2009 (edited)
Én a teljes következő fejezeten dolgozom :D

Naaaa! :D Már épp jöttem, hogy leszidjam a lustálkodó írókat, de örülök, hogy készül a folytatás :D
0
C
· 3 Oct 2009 (edited)
Piccccit hosszú lett, meg egy kicsit, hmm, más ;)
Lehet, hogy túl sok Laurell K. Hamilton olvasok??? :D
Mind1, várom a kritikát, ha üti a szépérzéketeket, akkor dobom a kukába és lehet más irányt adni a történetnek - bár ez végül is csak kitérő, csak egy álom :P
0
A
· 3 Oct 2009 (edited)
Hááááát, engem egy picit szíven ütött, hogy egy nő nyúlkált a karakter lábai között, és Mina arra élvezett el :S
Engem nagyon taszítanak a nők, már ami a szexualitást illeti, egyszerűen a hányinger környékez ha ilyesmiről van szó, ezért csöppet bezavart... Akkor már inkább egy férfi csinálta volna :oops: Mert maga az, hogy elélvezett meg stb, az nem zavart, sőt, szeretem az ilyesmiket :P Csak a nő :S
De ezt az egyet leszámítva nekem nagyon tetszett, marha jól leírtad ! :D Grat ;)
0
C
· 4 Oct 2009 (edited)
Bocccsi, nekem meg a pasik nem jönnek be :D, a kecskék jók voltak? ;)
Ha ezt tudtam volna, azért ennyi még beleférne ;)

Cserébe tessék folytatni, mi lett a király bátyónál?
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)
Bocccsi, nekem meg a pasik nem jönnek be :D, a kecskék jók voltak? ;)
Ha ezt tudtam volna, azért ennyi még beleférne ;)

Cserébe tessék folytatni, mi lett a király bátyónál?

Azért megköszönném, ha ez a "női műkörmös kéz nyúlkál Mina lába között" dolog nem maradna bent ilyen formában :( Vagy akkor ha ragaszkodsz ahhoz a csajhoz, akkor maradjon csak a csikizés, de ne nyúljon "oda". :S
A kecskés rész nagyon jó volt ;)
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)
Szívesen folytatnám, de lassan már szükség lenne Redre is, mivel ő a király, és hirtelen nincs ötletem, mi legyen annál a beszélgetésnél... szóval kéne a segítsége.
0
C
· 4 Oct 2009 (edited)
na igen így nehezen fog pörögni a sztori ha max 4 en írunk felváltva. Több szemszögből lenne az igazi.

Amúgy Főnök, sztem kafa lett. Nekem bejön! Gratula! :mrgreen:
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)
Igen, szerintem is tuti lett. Gratulálok! (nekem nagyon bejön az f/f)
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)

OFF: (Te bevállalnád hogy egy másik csajjal....? :o Mert az f/f csiki nekem sincs ellenemre, de KIZÁRÓLAG csiki. Ha te is csak a csikire érted, akkor nem értem, miért kellett külön leírnod olyan hangnemben, mintha ezzel egyedül lennél.)
0
C
· 4 Oct 2009 (edited)
Azért megköszönném, ha ez a "női műkörmös kéz nyúlkál Mina lába között" dolog nem maradna bent ilyen formában :( Vagy akkor ha ragaszkodsz ahhoz a csajhoz, akkor maradjon csak a csikizés, de ne nyúljon "oda". :S

Ejj-ejj, ha nem nyúl oda, akkor oda a csiki-fokozás :s
Na, majd megpróbálok kitalálni vmit... gondolkodási időt kérek :)

Kecske? :D
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)

Ejj-ejj, ha nem nyúl oda, akkor oda a csiki-fokozás :s
Na, majd megpróbálok kitalálni vmit... gondolkodási időt kérek :)

Hát ha a saját álmaimból indulok ki... Amikor csikizésről álmodom, anélkül is elélvezek, hogy álmomban "oda" nyúlnának... ;) Egyszerűen csak annyira felfokozott izgalmi állapotba kerülök attól, hogy a talpamat csikizik álmomban, hogy robbanok :oops:

Kecskeeee??? Jáááááj :D :D :D
0
A
· 5 Oct 2009 (edited)

OFF: (Te bevállalnád hogy egy másik csajjal....? :o Mert az f/f csiki nekem sincs ellenemre, de KIZÁRÓLAG csiki. Ha te is csak a csikire érted, akkor nem értem, miért kellett külön leírnod olyan hangnemben, mintha ezzel egyedül lennél.)

Nekem a kedvenc felállásom az f/f tickling, úgy ahogy van. Nem próbáltam még, de szeretném majd mindenképp. Eddig csak m/f-ben volt részem.

Az a része, ami neked annyira nem jött be, az nekem se természetesen. Leírva jó olvasni és engem izgat is, de csak olvasni van kedvem, remélem érthető... :)

Amúgy meg, álmomban én is sokat fantáziálok csikiről, nagyon is sokat... Közben néha arra ébredek, hogy ejha... :oops:
0
M
· 5 Oct 2009 (edited)

azok csikisek? :lol:
0
C
· 5 Oct 2009 (edited)
:lol:
0
C
· 6 Oct 2009 (edited)

azok csikisek? :lol:

Ehm, sosem próbáltam megcsikizni :)
0
C
· 15 Oct 2009 (edited)
Jó kis folytatás... kíváncsi vagyok mit hozok ki belőlle. :mrgreen:
0
C
· 15 Oct 2009 (edited)
kész... remélem nem lett olyan rossz... ha kell törlöm.
Remélem méltó lesz, hogy folytatásnak hívjuk. :mrgreen:
Igyekeztem minnél több gonoszságot beleszőni. Ja meg még két biztos alkalmat biztosítottam. :twisted:
0
A
· 15 Oct 2009 (edited)
Még hogy rossz? Legyen már kicsit több önbizalmad, nekem nagyon tetszik! :) :D
Nah, végre én is megírtam a folytatást :P :)
0
A
· 17 Oct 2009 (edited)
Na,most már 3an is folytattuk, gyerünk, ne tunyuljunk!! :evil:
0
C
· 17 Oct 2009 (edited)
de még hogy! :D
Csodás folytatás!
Kíváncsi vagyok mit rejteget a vénember :D
0
A
· 18 Oct 2009 (edited)
Admin, ha esetleg nincs ötleted, hogy mivel folytasd a történetet, adok egy tippet: Amikor a kastélyból hirtelen Nono, Mina és Bert visszakerültek az eredeti helyükre, és nem értették mi történt, Bert aggódva fordult Nono felé és kérdezgette, hogy van, stb. Mina meg erre hirtelen fután - féltékenyen? - érezte magát, elviharzott, amikor meg Bert utánament, a szokottnál idegesebben rivallt rá. Esetleg erről írhatnál valamit Bert lovag szemszögéből, aki értetlenkedve tűnődik azon, mi lehetett ez, vagy ilyesmi.
De ez csak egy ötlet arra az esetre, ha elakadnál. ^^
0
A
· 19 Oct 2009 (edited)
Szabad még szerepelni?

(elolvastam az egészet és nagyon tetszik. Az a vámpíros történet a legjobb az egészben, kicsit átfordította a történetet a másik irányba, ettől vált izgalmassá. Kíváncsi vagyok a folytatásra.)
0
A
· 19 Oct 2009 (edited)
Szabad még szerepelni?

(elolvastam az egészet és nagyon tetszik. Az a vámpíros történet a legjobb az egészben, kicsit átfordította a történetet a másik irányba, ettől vált izgalmassá. Kíváncsi vagyok a folytatásra.)

Persze, hogy lehet! Legalábbis szerintem :) Kellenek a karakterek, szívesen fogadjuk őket ^^
Találj ki egyet magadnak, és ha lehet, írd majd le ide a karaktered jellemzését :)
0
C
· 20 Oct 2009 (edited)
Sajnos nekem semmi időm nem volt írni, de majd próbálok keresni... :(
0
C
· 20 Oct 2009 (edited)
sztem akár a vámpír is lehetsz! :mrgreen:

De ahogy tetszik. Várunk sok szeretettel! :mrgreen:
0
C
· 25 Oct 2009 (edited)
Elkészült a borító. Kinek küldhetem? :mrgreen:
0
A
· 25 Oct 2009 (edited)
Elkészült a borító. Kinek küldhetem? :mrgreen:

NEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod a mailcímemet... :mrgreen:
0
C
· 25 Oct 2009 (edited)
elment. Remélem nem lesz csalódás. :(
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
Ez olyan izé, privátban küldeni :(
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)

Mikor lesz folytatás? Engem gyakorlatilag lecsesztél, hogy olyan nincs, hogy nem adódik időm folytatást írni, végre írtam, erre tessék, ugyanúgy áll. :(
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Mesterem, hová küldted? Egy darab mail nem jött tőled sehová...
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
nem privátban küdlöm adj e mailt és neked is elmegy. Vagy hogy lehet ide kommentbe képet rakni?

Bocsi Mina. NEm tom miért nem ment el. Megpróbálom újra a címed még mindig a régi? Amire annó a kép ment?
Mert akkor megpróbálom újra. :mrgreen:
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
na most küldtem el. Remélem ez átmegy
:!:
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
na most küldtem el. Remélem ez átmegy
:!:

Ez K*RVA JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! :D
Nagxon igényes és szép lett!!! Gratulálok!
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)

Mikor lesz folytatás? Engem gyakorlatilag lecsesztél, hogy olyan nincs, hogy nem adódik időm folytatást írni, végre írtam, erre tessék, ugyanúgy áll. :(

Igen, teljesen jogos :( Azóta külföldön szaladgáltam, 80 mázsa fát pakoltam, disznót öltem, miegyéb.
Igyexem visszatalálni...
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
nem privátban küdlöm adj e mailt és neked is elmegy. Vagy hogy lehet ide kommentbe képet rakni?

Ott van a hozzászólás alatt a file doboz, nagyon egyszerű.
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
Na inkább belinkelem :mrgreen:

Hogy reklámozzam is egy kicsit magam mert aki akarja az megnézheti a többi alkotásomat is:
http://mark5217.deviantart.com/art/Just ... -141524228

Bár igaz, hogy ez nem az amit Mina kapott, mert ezen nincsenek rajta a az írók de az volt oda írva, hogy Írók: a tickling.eu fórumozói.

Bocsi ha nem ezt vártátok, de a karakterek még készülőben vannak. Remélem a két hercegnő és a lovag lassan készen lesz. :mrgreen:
A többiek meg készülőben. JA és Imen re meg várok hogy milyen szerepet vesz magára és ha hozzájárul, akkor leilusztrálom. :mrgreen:

Örülök, hogy ha tetszik. :)
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Imen kórházban, mostanában nem fog írni :(
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
No fene!
Mi történt? Ugye nem nagyon súlyos? :( :?:
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Vakbélgyulladás... Tegnap este megműtötték, jobban van.
0
M
· 26 Oct 2009 (edited)
valaki mindig kórházba kerül itten? :shock: :?
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Sajnos... :?
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Ez a fórumosok formája :(

Mielőbbi jobbulást Imennek!
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
vagy átka?
Add át hogy jobbulást kívánunk neki :D
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Rendben, személyesen meg is teszem szerdán.
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
Na kész vannak a rajzok is. Holnap fel is viszem őket.
Csak merjem vagy ne?
Mert nem akarom senki képzeletét összetörni azzal, amit én kidolgoztam.
Na jó, persze ez csak az én képzeletem és rajzoltam amennyire jól csak tudtam.

Szal' merjem feltölteni őket? Színesbe :?:
0
A
· 26 Oct 2009 (edited)
Na kész vannak a rajzok is. Holnap fel is viszem őket.
Csak merjem vagy ne?
Mert nem akarom senki képzeletét összetörni azzal, amit én kidolgoztam.
Na jó, persze ez csak az én képzeletem és rajzoltam amennyire jól csak tudtam.

Szal' merjem feltölteni őket? Színesbe :?:

Egy ilyen ügyes srácnak, mint neked, legyen máá' több önbizalma! :P :mrgreen:
0
C
· 27 Oct 2009 (edited)
:oops:
Sajnos én csak ilyen szerény vagyok pedig mások szerint is tehetséges vagyok.
Azért köszi :oops:
0
C
· 27 Oct 2009 (edited)
Nekem tetszik, kíváncsi vagyok a karakterekre! Hajrá!
0
C
· 27 Oct 2009 (edited)
Na elkészült színesben két karakter! A két női főszereplőnk.
De mielőtt beszúrnám őket, szeretném leszögezni, hogy ez csak az én képzeletemben vannak ilyen külsővel. Sőt a rajz nem méltó az igazi szépségükhöz a két hölgynek, és a megalkotandó szereplőknek. De ha már megcsináltam. :mrgreen:

Na szóval:
http://mark5217.deviantart.com/art/Just ... -141651175

A bal alsó sarokban Mina hercegnő. Oké, tudom, a ruha de nem jutott más az eszembe. De sztem jól áll neki a rózsaszín.
A haja tudom válligérő de ez a forma állt neki legjobban. Attól még válláig érhet, hogy fel van fogva. :D Ja bocs de a szőkésbarana hajat csak így tudtam megoldani. Mondtam hogy amatőr vagyok. :(
A nyakába kapott egy kisz díszt. A szemén meg a egy enyhe zöld szemfestés. A rúszra nem volt ötletem úgyhogy pink lett. Sajnálom. Megpróbáltam arra törekedni, hogy minnél fiatalosabbnak tűnjön.

Fölötte Nono úrnő. Na ő kb olyan mint képzeletemben. Ha nem tetszik a bőrszín, egy szó és javítom. Sőt minden mást is. Nálla megpróbáltam kicsit rámenni azokra a női vonásokra mik idősebbé tehetnek egy nőt. (Nem csak a mellkasra gondolok) Remélem nagyjából sikerült.

Ja és felül, meg bert lovag fog majd holnapra díszelegni. Egyenlőre ennyi. A sötét oldal jön, de ígérem, félelmetes lesz :twisted: (Bevallom a gonosz karakterek jobban mennek)

Remélem tetszik azért. Valamennyire. Sokan még kidolgozás alatt vannak. De majd igyekszem.

Na ahogy a gerejhajító bíró utolsó szava hangzik: Gerelyeket ide!

Mondjátok nagyon rossz? :(
0
C
· 27 Oct 2009 (edited)
oké már is javítom...
0
A
· 27 Oct 2009 (edited)
Szerintem a száj egy kicsit széles, azon lehetne javítani.
A rózsaszínt ez esetben elnézem :P :)
Egyébként nekem nagyon tetszik! Nono-étól majdnem hasraestem, mert valahogy... nem is tudom, de az arcát hihetetlenül eltaláltad, teljesen ledöbbentem! Főleg a szeme, valahogy az igazi, hús-vér Nono-ra emlékeztetett, szóval nekem nagyon tetszik^^
0
A
· 27 Oct 2009 (edited)
" nem is tudom, de az arcát hihetetlenül eltaláltad, teljesen ledöbbentem! Főleg a szeme, valahogy az igazi, hús-vér Nono-ra emlékeztetett "

Mmmm - Micsoda? :mrgreen: Szerintem nem hasonlít rám.
0
C
· 27 Oct 2009 (edited)
további finomításokig törölve...
de a sötét oldalt azért is felrakom! :twisted:

Apropó... nem akarja folytatni valaki?
0
A
· 27 Oct 2009 (edited)
" nem is tudom, de az arcát hihetetlenül eltaláltad, teljesen ledöbbentem! Főleg a szeme, valahogy az igazi, hús-vér Nono-ra emlékeztetett "

Mmmm - Micsoda? :mrgreen: Szerintem nem hasonlít rám.

Szerintem meg hasonlított ^^ Csak nyitottnak kell lenni a rajzolt figurákra :)
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
A sötét oldal? HA-HA-HA...

Hmm, annyira sötét lennék??? :o Hö-hö-hö
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
Huhh, végre írtam vmit. Mea culpa, igyexem aktívabb lenni!
Igaz, sok akció nincsen benne, de majd Hektorral ;)
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
Ja Hektorral!! :D

Nem tudok betelni a monda részével! Tisztára mint ahogy én elképzeltem! Te aztán tudsz valamit de azt nagyon! :mrgreen:

Tényleg ügyes. Szerintetek időszerű megnyitni a harmadik fejezetet? Mert akkor én kezdek. :twisted:
0
A
· 28 Oct 2009 (edited)
Ja Hektorral!! :D

Nem tudok betelni a monda részével! Tisztára mint ahogy én elképzeltem! Te aztán tudsz valamit de azt nagyon! :mrgreen:

Tényleg ügyes. Szerintetek időszerű megnyitni a harmadik fejezetet? Mert akkor én kezdek. :twisted:

Nekem is nagyon tetszik! :)
Szerintem időszerű, nyugodtan kezdj neki a harmadik fejezetnek! :)
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
Rendicsek... máris elkezdem :twisted:
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
Na most én sem raktam bele semmi eksönt. Csak egy kis múlt idézést. Hátha sajnálatot kelt valakiben és megérti tetteimet 8)
Remélem nem túl unalmas.
0
A
· 28 Oct 2009 (edited)
Na most én sem raktam bele semmi eksönt. Csak egy kis múlt idézést. Hátha sajnálatot kelt valakiben és megérti tetteimet 8)
Remélem nem túl unalmas.

Szeretem az ilyet, amikor az olvasó beleláthat egy kicsit a negatív szereplő helyzetébe, és átélheti, megértheti az ő érzéseit, sorsának alakulását. Nagyon tetszett, le a kalappal! :)
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
köszi... így a színfalak mögött, nem vagyok olyan gonosz. Csak a producerek követelik meg tőllem :D

De azért még a tieid sokkal jobbak! :)
0
C
· 28 Oct 2009 (edited)
ki folytatja?
Jó bocsi hogy itt türelmetlenkedek csak most kezd igazán bepörögni a sztori.

Jó én könnyen beszélek nekem egy részemen egy egész napom van gondolkodni, míg ti tanultok, dolgoztok. Bocsi. :oops:
0
C
· 29 Oct 2009 (edited)
Hmm, ebből is lehet még akármi :)
Amúgy élvezetes volt, köszi!

Tarkin báró? :shock: Wilhuff Tarkin?
0
C
· 29 Oct 2009 (edited)
Nem nem nem a System of a down os. :D
Régen egy stratégigai játékban volt egy ún. Baron Von Tarkin. Az ipse egy csontváz volt (ja és uralkodó nem sok ilyet lehet találni :D , ja és imádom az élőhalottas játékokat mítoszokat) szal felvettem a nevet. Kicsit átírtam Mark von Tarkin ra és de mivel itt a Markal karakteresebb így ő kapta a nevet .

Röviden ennyi :D
0
D
· 29 Oct 2009 (edited)
Azokat a képeket Mináról és nono-ról már miért nem lehet láttni?
0
A
· 30 Oct 2009 (edited)
Csikimester » kedd okt. 27, 2009 11:34 pm
további finomításokig törölve...
0
D
· 30 Oct 2009 (edited)
Ja, értem, oké! Köszi, hogy megírtad. Akkor arról már sajna lemaradtam! :(
0
C
· 30 Oct 2009 (edited)
nem dehogy is... :D
De nézd a dolog napos oldalát. Azoktól csak jobbakat fogsz látni! :mrgreen:
0
A
· 3 Nov 2009 (edited)
Ejjj gyerekek, nem bírtam magammal. Jó volt azért leírni ezeket a gondolatokat végre. ;)
0
C
· 3 Nov 2009 (edited)
Ejha, frankó lett ;)
0
C
· 3 Nov 2009 (edited)
Na helyet kapott az erotika! :mrgreen:
Gyönyörű! Szép írás. Gratula hozzá! :)
0
A
· 3 Nov 2009 (edited)
Végre egy erotikus bejegyzés!!! Nagyon jó lett, imádtam olvasni ^^
Gratulálok!!! :)
0
A
· 3 Nov 2009 (edited)
Köszi, aranyosak vagytok. :*
0
C
· 3 Nov 2009 (edited)
Nincs mit... amúgy Imen ről mi hír? Jobban van már? :?:
0
A
· 3 Nov 2009 (edited)
Imen jól van már, most éppen bepasizott, el van foglalva nagyon...
0
C
· 3 Nov 2009 (edited)
Vúúú :wink:
Meghiszem azt! Sok sikert neki! :P
Amúgy csak úgy megjegyzem, sosem hittem hogy Shadownak itt bajusza van. :lol:
Legalább is te így írtad le. De ízlések és pofonok! Attól még tetszik az ötlet. :D
0
S
· 4 Nov 2009 (edited)
Nagyon jó lett. Nono-nak romantikus regényeket kéne írnia. x3
0
C
· 4 Nov 2009 (edited)
Ja... sikeres is lenne benne! Mint sokan mások itt ezen a fórumon. :D
Úgy tűnik mindenkinek van egy irodalmi hajlama is. :mrgreen:
0
A
· 6 Nov 2009 (edited)
Gondoltam tovább viszem a történetet valamerre, remélem azért jó lett.
0
C
· 6 Nov 2009 (edited)
Jó ám. Én is hamarosan belekeverek kicsit, csak kevés az időm :(
0
C
· 7 Nov 2009 (edited)
Jó mint mindig. :D
Ötletadó, de sajnos csak később tudok majd írni mert szalagavató van ma este... de addig is van időm gondolkodni és keringő mindig megihlet. :mrgreen:
0
A
· 7 Nov 2009 (edited)
Jó mint mindig. :D
Ötletadó, de sajnos csak később tudok majd írni mert szalagavató van ma este... de addig is van időm gondolkodni és keringő mindig megihlet. :mrgreen:

Sok sikert és jó szórakozást szalagavatóra! :)
0
C
· 7 Nov 2009 (edited)
Nekem meg keresztelő+birkafőzés vasárnap, addig meg készülődés bőven :|
0
C
· 7 Nov 2009 (edited)
na ja az se rossz...
na vége van... majd mutatok egy két képet ha kész lesznek arról hogy hogy is néz ki ő csúfságom. :D
Szerintem a folytatást holnap írom meg.
0
C
· 10 Nov 2009 (edited)
na írtam egyet... mostanában hosszúakat írok... túl hosszúakat... :?
remélem azért nem olyan szörnyű :mrgreen:
0
A
· 10 Nov 2009 (edited)
na írtam egyet... mostanában hosszúakat írok... túl hosszúakat... :?
remélem azért nem olyan szörnyű :mrgreen:

Ebben a történetben nincs olyan, hogy túl hosszú!!!! Főleg, ha ilyen jól írtok!!! :) :) :)
Nekem nagyon tetszett, főleg a párbeszédes részek, meg az egész, ahogy megfogalmaztad! Vicces volt, amikor felnevetett Markal, Nono meg kikérte magának! :mrgreen:
0
C
· 11 Nov 2009 (edited)
hát igen... amúgy hála a bíztatásoknak megjött az önbizalmam.
Szóval köszönöm nektek... :cry:
Mi lesz a folytatás? :mrgreen:
0
C
· 12 Nov 2009 (edited)
Markalként kellene írnom 2-3 sort...
0
C
· 12 Nov 2009 (edited)
Nyugodtan... :mrgreen:
amúgy miért? :oops:
0
A
· 15 Nov 2009 (edited)
Folytatás... Remélem elfogadható, gondoltam viszek bele egy kis színt, válozatosságot.
0
C
· 15 Nov 2009 (edited)
Az elejében érzek egy nem is olyan rejtett kritikát a mai magyar politikai életről.Dehát... a történelemet mindig lehet aktualizálni. :)

Az írás maga jó. Tényleg színesítettél a sztorin. Kíváncsi vagyok mi fog történni. :o

Na de a többiekre is ám! Ha van időtök írjatok.

*(Visszatérve egy szó erejéig a politikára. A suliban aktívan politizálok a tanárokkal. Egyszer az egyikük engem úgy nevezett meg mint az ország leendő miniszterelnöke. Hát... lehet, bár kissé megalomániás vagyok ahhoz. :mrgreen: )
0
A
· 15 Nov 2009 (edited)
Igen, írjon más is... pl. Shadow is írhatna, kíváncsi lennék arra, hogy Ő miképpen közelíti meg a dolgokat. Talán nekem is könnyebb lenne a történetet tovább vinni.
0
C
· 16 Nov 2009 (edited)
na igen... de hol lehet? :?:
0
A
· 17 Nov 2009 (edited)
Nem tudom... Mina, Te itt vagy?
0
C
· 17 Nov 2009 (edited)
úgy tűnik, hogy nem ... :cry:
Vagy akárki...
habár a suli sok időt elvesz ez igaz. Legyünk türelmesek. :) (Bár nem erényem) :|
0
A
· 18 Nov 2009 (edited)
Nem tudom... Mina, Te itt vagy?

Bocsi, de az utóbbi időben levegővételre is alig van időm.
0
C
· 18 Nov 2009 (edited)
részvétem (vagy mit szokás ilyenkor mondani)

Hát... az utolsó bejegyzés meglepő! Kicsit fura, hogy nem én írtam, de azért nem rossz. :mrgreen:
0
C
· 19 Nov 2009 (edited)
részvétem (vagy mit szokás ilyenkor mondani)
Hát... az utolsó bejegyzés meglepő! Kicsit fura, hogy nem én írtam, de azért nem rossz. :mrgreen:

Áttegyem a nevedre? ;)
0
C
· 19 Nov 2009 (edited)
nem nem szükséges... :D
Így is jó. Fő a változatosság. :mrgreen:
0
C
· 20 Nov 2009 (edited)
Készül már a bejegyzés...
0
C
· 20 Nov 2009 (edited)
örömmel várjuk... :D
0
A
· 24 Nov 2009 (edited)
Nagyon jó kis történetek, főleg nono írása. ezek az utobbiak nagyon jók lettek. Mikor lesz már benne csiklandozás? :D Szívesen olvasnék olyan részt is. Minasandy csikizd meg jó alaposan a lovagodat, ha kell segítek ;)
0
C
· 24 Nov 2009 (edited)
Na üdv újra itt Imen! Rég láttunk! :!: :D
Szóval... beszálsz a sztoriba?
Már ha kérdezhetem... :)
0
A
· 24 Nov 2009 (edited)
Nem tudom, hogy beszállhatok -e. Nem tudok jól fogalmazni, sokat tévesztek a magyarban. Lehet, hogy hülyeséget írnék és mindenki rajtam röhögne.
0
C
· 24 Nov 2009 (edited)
Igen, igen, igen!
Leteszem a nagyesküt, hogy tuti senki nem fog rajtad röhögni (ez olyan buta dolog, nagyon sok magyar nem fogalmaz úgy mint te, és ne hízelgésnek vedd, olvastam már tőled eleget).
Nyugodtan, ha akarod segítek is!
0
C
· 24 Nov 2009 (edited)
Ja csak bátran itt haverok közt vagy. Amúgy én sem tudok jól fogalmazni... :mrgreen:
de azt mondják megy... mármint itt. Egy próbát megér. :mrgreen:
+
Egy új szereplő mindig időszerű. :D
0
A
· 25 Nov 2009 (edited)
Kész is van! Örülnék ha tetszene nektek.

Köszi a segítséget!
0
C
· 25 Nov 2009 (edited)
Nekem tetszik marhára! Kíváncsian várom mi is fog történni velem :) hihi
0
A
· 25 Nov 2009 (edited)
:shock: Azta.... Nem találok szavakat.

Gratulálok Imen! Nagyon tehetséges vagy, így tovább.
0
A
· 25 Nov 2009 (edited)
Köszönöm! Írtam folytatást, de itt még nincs vége, mert nono-t is be akarom vonni a játékba.
Remélem tetszik Bert-nek is.:P
0
C
· 25 Nov 2009 (edited)
:o
Tömény erotika. Szép. Erre azért nem számítottam.
Amúgy... ki az az Xn?
0
A
· 25 Nov 2009 (edited)
Én vagyok XN :D.
Az a becenevem igaziból is. A történetben is jól hangzik. Egy harcosnő vagyok, csak nem Xena, hanem XN - ennyi... :)
0
A
· 25 Nov 2009 (edited)
XN gratulálok újra és újra.
Bár, Én láttam már az utobbi post-ot, mivel segítséget kértél tőlem... Dehát Én nem tudok neked segíteni, mert jobb vagy mint én. Ezen túl Én fogok tőled segítséget kérni, mert lenyügöző, ahogy fogalmazol, öröm olvasni.
Kíváncsi leszek, hogy Én miképp kerülök majd a történetbe, hogyan viszel bele...
Hajrá!

Bert meg...- hát szerintem mindenki tudja...
0
C
· 25 Nov 2009 (edited)
ja!!! :) most már világos... csak furcsa volt.
Amúgy... nem is tudtam, hogy Bertnek szeretője van. Azt hittem Mina hercegnőre pályázik. :twisted:
Na de ebből is egy szép csavart lehet kihozni ám. :mrgreen:
Hajrá.
Amúgy tudnál rólla ide egy rövid leírást adni :?: ... olyan hagyomány féle. :mrgreen:
0
A
· 25 Nov 2009 (edited)
Miről kell leírás?

Bert lovagnak nem a szeretője vagyok, beleírtam direkt, hogy ismeretlen vagyok számára. Attól, hogy mi szexelünk, Minasandy nem tudja meg. Igaziból még be se dugta, tehát eddig még semmi nincs, vegyük úgy. ;)
0
C
· 27 Nov 2009 (edited)
Én szeretném már látni a folytatást... :P

Illetve leteszem a nagyesküt, hogy pár nap alatt már az enyém is bekerül. Kicsit fura lesz az idővonal, de majd kikalapáljuk :)
0
A
· 27 Nov 2009 (edited)
Imen, szerintem is beküldheted a 3.bejegyzésedet....
Átolvastam és úgy érzem, hogy jól sikerült, szóval küld be...
0
C
· 27 Nov 2009 (edited)
Igen, igen, igen!
És Minasandy is, igen, igen, igen!

Én tökre szeretem olvasni ezt a sztorit, mégha ennyire csapongó is néha ;)
0
A
· 28 Nov 2009 (edited)
Most akkor mi van?

Minasandy kiszállt a történetből, vagy a fórumról?

Mert azt látom, hogy minden nap felnéz az oldalra, pedig azt mondta, hogy nem lesz.
Ezt nem értem igazán.
Vagy a reakcióra vár?
0
A
· 29 Nov 2009 (edited)
Most akkor mi van?

Mert azt látom, hogy minden nap felnéz az oldalra, pedig azt mondta, hogy nem lesz.
Ezt nem értem igazán.
Vagy a reakcióra vár?

Szia!
Félreértések eloszlatása végett: nem szálltam ki sehonnan, legalábbis véglegesen nem, csak kényszerpihenőre fogom magam. Írni például most egyáltalán nem tudok :(
Az a helyzet, hogy a barátommal úgy néz ki, szakítunk, méghozzá az okok között félig-meddig a csiklandozás is szerepel, meg a szex, amivel igencsak meggyűlik a bajom az életem során :/ :( De ezt most nem szeretném taglalni.
Nem tagadom, azt nem tudom megállni, hogy ne nézzek fel hozzátok, már csak azért is, mert a történet alakulását ettől függetlenül követem, hogy vajon most mit fogtok ebből kihozni. Meg hát szeretlek is titeket... de most a csiklandozáshoz mint témához, nincs erőm hozzászólni :( :( :(
Igyekszem minél hamarabb túljutni ezen az időszakon! De addig, sajnálom, hasznavehetetlen vagyok.
Nektek további sok sikert a sztorihoz, amint helyrerázódom, felveszem a fonalat!
Puszi :* :* :*
0
C
· 29 Nov 2009 (edited)

Nem tagadom, azt nem tudom megállni, hogy ne nézzek fel hozzátok, már csak azért is, mert a történet alakulását ettől függetlenül követem, hogy vajon most mit fogtok ebből kihozni. Meg hát szeretlek is titeket...

Én nagyon sajnálom, tényleg, ilyeneket mindig rossz olvasni :(
De a fentieknek örülök ;)

Puszi! Egyszer találkozó is lesz majd, oda azért mindenképpen jöhetnél!
0
C
· 29 Nov 2009 (edited)
én is sajnálom... remélem hamar rendbe jössz!
0
M
· 30 Nov 2009 (edited)
Szia!
Félreértések eloszlatása végett: nem szálltam ki sehonnan, legalábbis véglegesen nem, csak kényszerpihenőre fogom magam. Írni például most egyáltalán nem tudok :(
Az a helyzet, hogy a barátommal úgy néz ki, szakítunk, méghozzá az okok között félig-meddig a csiklandozás is szerepel, meg a szex, amivel igencsak meggyűlik a bajom az életem során :/ :( De ezt most nem szeretném taglalni.
Nem tagadom, azt nem tudom megállni, hogy ne nézzek fel hozzátok, már csak azért is, mert a történet alakulását ettől függetlenül követem, hogy vajon most mit fogtok ebből kihozni. Meg hát szeretlek is titeket... de most a csiklandozáshoz mint témához, nincs erőm hozzászólni :( :( :(
Igyekszem minél hamarabb túljutni ezen az időszakon! De addig, sajnálom, hasznavehetetlen vagyok.
Nektek további sok sikert a sztorihoz, amint helyrerázódom, felveszem a fonalat!

:(
most mondanék valami vigasztalót de nem jut eszembe semmi ideillő... mint általában :roll: :lol:
0
A
· 1 Dec 2009 (edited)
Most akkor mi van?

Ezt nem értem igazán.
Vagy a reakcióra vár?

Szia!

There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore, and who always will. Don't worry about people from your past - there's a reason why they didn't make it to your future....
There are things we don't want to happen but have to accept and people we can't live without but sometimes we have to let go...

The only way to see a rainbow is to look through the rain ... :) To wish you were someone else is to waste the person you are!
0
C
· 2 Dec 2009 (edited)
What a nice comment!
Is it your own comment, or you quoted it from somewhere? :mrgreen:

Na jó vissza a magyarra!
0
A
· 2 Dec 2009 (edited)
Either too...
0
C
· 2 Dec 2009 (edited)
then nice work you're such a good poet!

Na most már tényleg vissza a magyarra, mert az a fórum nyelv. :D

Csak hogy a témához is hozzászóljak, lassan megírom az egyik leghosszabb bejegyzést ebben a darabban. Lesz benne eksön is :) (csikire gondolok) meg miegymás. Talán holnap meg is teszem. :mrgreen:
0
A
· 6 Dec 2009 (edited)
Senki nem ír a történethez?

Szeretnék folytatást látni! ;)
0
C
· 6 Dec 2009 (edited)
Én már lassan elkészülök vele itthon. Holnap be is írom végre! :D
0
A
· 7 Dec 2009 (edited)
Izgatottan várom... :)
0
A
· 7 Dec 2009 (edited)
Én is várom!
Hiányoztok :( De egyszerűen nem vagyok magamnál...
Azért most már igyekszem felnézni.
0
A
· 7 Dec 2009 (edited)
Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre itt vagy... Mindenki várt és mindenkinek hiányoztál. ;) ( :* )
0
C
· 7 Dec 2009 (edited)
Üdv újra itt! Rendeződtél kicsit? Mármint úgy lelkiekben. Remélem sikerült! :mrgreen:

Jaj amúgy... megint a rajzos téma. Elkészül lassan az "evolúció" második foka. Már Mina, Markal, Erisz kész van. A többiek készülnek nagy erőkkel! :D
Na igen... vissanézve az első kettőt, hát had mondjam meg elég ocsmányak voltak. De most visszatértem a saját stílusomhoz, és remélem ez már jobban fog tettszeni.

Na szóval Markal:
http://mark5217.deviantart.com/art/Markal-146019989

Íme! A Háttér egy átjáró akart lenni... hát nem sikerült. Na amúgy a valóságban majdnem ugyanígy nézek ki. Leszámítva az őszséget a hajban. Bár már az is van.
Remélem ez jobban fog tetszeni mindenkinek.
Mégegyszer elmondom, nem akarom senki képzelet világát lerombolni.
0
A
· 7 Dec 2009 (edited)
Nekem az előzők is tetszettek... és ez is tetszik! :)

Hát, elég ramatyul vagyok, mert ahelyett, hogy megoldódnának a problémák, csak kuszálódnak a szálak :S De tegnap Nono drágával hosszasan beszélgettem, és az nagyon jólesett! Itt is köszönöm neki! :*
0
C
· 7 Dec 2009 (edited)
Na ez jó hír! :D
0
A
· 7 Dec 2009 (edited)
Bármikor hívhatsz ha baj van, Én segítek.

:*
0
C
· 7 Dec 2009 (edited)
na kész.
Megpróbáltam nem rémesen egyhangúvát tenni. Próbáltam belerakni egy kis humort. Hát nem tudom mennyire sikerült.
Remélem nem lett nagyon uncsi.
Most már izgalmasabb részek következnek nállam. :twisted:
0
A
· 7 Dec 2009 (edited)
Jó lett! Tetszett :)
0
C
· 8 Dec 2009 (edited)
Frankó, csak pont az érdekes résznél van a &quot;reklám blokk&quot;.
0
A
· 8 Dec 2009 (edited)
:d

Igen jó lett, ügyes vagy....
0
C
· 8 Dec 2009 (edited)
hát igen. Ugye milyen zavaró ez a sok reklám? :D

Ti mikor írtok? Kíváncsi lennék Nono sorsára. Hogy folytatódik története a templom előtt. :)

Na és Bert re. Hogy azután a csodás együttlét után, mi lesz azon a tanácskozáson. :)

Na persze Miná -t sem felejtem el. Imen t sem.

Iparkodni! :P (Tudom, nekem könnyű dumálni bocsi )
0
A
· 12 Dec 2009 (edited)
Ki legyen a következő áldozat?

Annyit tudok, hogy Imen Törökországban és nagyon elfoglalt vizsgák miatt, tehát nem biztos, hogy mostanában tudná folytatni. Bár ezzel a 2 bejegyzésével igen csak átalakította a cselekményt, de persze nem hinném, hogy rossz irányba...
Bert, Mina: Ti kigondoltatok már valamit esetleg?
Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor megvárom és csak akkor kezdek hozzá a saját hozzászólásomhoz. :wink:
0
C
· 12 Dec 2009 (edited)
Én már nagyon rég, csak nem fejeztem még mindig be :(
De az enyém időben elkülönül, bármi lehet a folytatás, igazából a fő-történetbe nem játszik be, csak Minát viszi el "egy körre" ;)
0
C
· 12 Dec 2009 (edited)
Helyes, helyes :D
Annak mi csak örülünk, ha a kis fiatal szemtelen hercegnő "szenved" egy kicsit. :twisted:
0
A
· 13 Dec 2009 (edited)
Nekem egyelőre semmi ötletem nincs, mindenesetre kíváncsi leszek arra a Bert-bejegyzésre! :)
Szeeeeeeeeegény Mina hercegnő!!! :D
0
C
· 13 Dec 2009 (edited)
Szeeeeegény :) Én is úúúúúgy sajnálom :D
0
A
· 13 Dec 2009 (edited)
:D
0
C
· 13 Dec 2009 (edited)
Na igen... "Szegény Mina" (Mondja cinikusan magában) :twisted:

Lassan kész vagytok csajok. Mármint a rajzon! :mrgreen:
Persze a többiek sem maradnak le.
Talán már holnap vagy holnap után kész. És aztán csinálom a rajzfilmet :!: :mrgreen: :D
De jó is lenne. :oops:
0
C
· 21 Dec 2009 (edited)
Egyébként lehet egy kérdésem?
Ha választhatnátok a híres színészek közül (itthoni vagy külföldi) kivel játszatnátok a szerepeket? (Persze legjobban úgy is csak mi az alkotók tudnánk eljátszani őket :mrgreen: )
Szerintem érdekes kérdés, meg kíváncsi is lennék rá!

Ha addig nem jönne válasz akkor kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! :D
0
C
· 8 Jan 2010 (edited)
Egyébként, ír még majd valaki? Mert akkor sajnos... a sztorink itt félbeszakad... (titkon reméli hogy nem (mármint én) :mrgreen: )
sajnos viszont eddig úgy tűnik. :(
0
S
· 10 Jan 2010 (edited)
Kalandod itt véget ért :twisted: :wink:
0
C
· 10 Jan 2010 (edited)
hát sajnos mindenkié... :S
Ahogy elnézem... kár... pedig úgy el akartam benne kapni Mina - t. Dehát szép volt amíg tartott.
És a szándék a fontos :D
(tudom nem illik ide de jól hangzik) :mrgreen:
0
C
· 11 Jan 2010 (edited)
Nemnem, írok. Pici türelem még (tudom, már volt sok...)
0
C
· 11 Jan 2010 (edited)
Fú... :(
Tényleg zűrösnek hangzik.
Bocsi a nyavajgásért mellesleg. Többet nem fordul elő.
0
D
· 11 Jan 2010 (edited)
Én is várom már a történet folytatását! Mindenkinek sok sok energiát hozzá!!! :D :wink:
0
C
· 11 Jan 2010 (edited)
Te is beszálhatnál! :D
Szívesen látnánk. :)
0
S
· 12 Jan 2010 (edited)
Az az igazság, hogy próbáltam már írni rengetegszer mióta elindult a dolog, kreáltam is hozzá egy ilyen vonzóan sötét és misztikus alakot (amilyennek a leírás alapján Nono hódolóját én képzelem), beleraktam mindenfélét a szövegbe: hogy rejtélyesebb mint Zorro és olyan elbűvölő hogy attól már hányni kell :lol:, de a végén mindig oda lyukadok ki hogy olyan a figura mint egy döglött hal, úgy értem hogy nem igazán tudok neki drukkolni (lehet hogy csak azért van mert filmen is unatkozom a klasszikus bájgúnár alakoktól, vagy csak mert akárhogy is én írom az egész "nem én vagyok" :lol: ) Mindenesetre most teszünk vele egy próbát - remélem elviselhető lesz (felteszem nem mindenkinek jön be a stílusom, de meglátjuk :) ).

És hogy hogy lett a korábbi nemesből útrszéli rabló? Erre is írtam egy történetet (a zanzásított verzió az, hogy a király dühödött meg rájuk amiért a hősünk "megrontotta" a lányát) de amúgy mindenki kitalálhat helyette azt amit akar. :wink:
0
C
· 12 Jan 2010 (edited)
Te naggyyon király vagy!
Szerintem tökéletes az írásod!
Örülök, hogy végül rászántad magad mert ez nagyon király lett!

Had gratuláljak elsőként! :mrgreen:
0
A
· 12 Jan 2010 (edited)
Shadow, nagyon szép munka, csak gratulálni tudok. Köszönöm, hogy szántál időt erre.
0
S
· 12 Jan 2010 (edited)
Izé, kösz hogy nem leszúrtok tekintve hogy mennyi időbe telt :mrgreen: ; :lol:
0
C
· 13 Jan 2010 (edited)
Kafa lett :) Na, és ehhez most ki fog folytatást írni???
Ráadásul XN itt maradt kettőnk között ruhátlanul? :P
0
C
· 15 Jan 2010 (edited)
SZerintem tuti lett nono :) Nagyon költői!
0
C
· 16 Jan 2010 (edited)
irigylésre méltó fogalmazási készség :shock:
0
A
· 17 Jan 2010 (edited)
Nagyon jó bejegyzés. :wink:
0
C
· 17 Jan 2010 (edited)
Na üdv újra köztunk Imen! :D
0
C
· 17 Jan 2010 (edited)
Aranyos :)

Hajj, de be kellene fejeznem az enyémet... lusta dög vagyok :(
0
C
· 18 Jan 2010 (edited)
csak nyugodtan... kényelmesen :D
0
A
· 18 Jan 2010 (edited)
Imen ügyes vagy, jó lett amit írtál. ;)
0
A
· 18 Jan 2010 (edited)
Nekem is tetszik, aranyos lett, és nagyon szép szavakat használtál^^
0
C
· 18 Jan 2010 (edited)
Mina te mikor térsz vissza? :) Már ha kérdhetem. :oops:
Csak azért mert lassan mindenki felocsúdott az év végi és év eleji "kómából". :)
0
A
· 19 Jan 2010 (edited)
Köszönöm. :wink:
0
C
· 19 Jan 2010 (edited)
Hajaj, mi lesz még itt :)
0
A
· 19 Jan 2010 (edited)
Mina te mikor térsz vissza? :) Már ha kérdhetem. :oops:
Csak azért mert lassan mindenki felocsúdott az év végi és év eleji "kómából". :)

Én most kicsit megakadtam, és nem tudom, mit kezdjek hirtelen a karakteremmel, ezért megvárom csikicsiki bejegyzését, hátha az ad valami támpontot :) De aztán lehet, hogy menet közben eszembe jut valami :)
0
A
· 21 Jan 2010 (edited)
Miért nem írtok?
0
A
· 22 Jan 2010 (edited)
Miért nem írtok?

Bocsi, ami engem illet, egész héten dogákat írtam és vizsgáztam. :(

Fel kell tennem nektek a kínos kérdést... Mi legyen most red karakterével? Ugyanis én ott hagytam abba, hogy az apánk, red király titkol valamit, és ez azóta is úgy maradt. Nem tudom, hogy folytassam.
0
M
· 22 Jan 2010 (edited)
Mi legyen most red karakterével?

most már persona non grata lett?
0
A
· 22 Jan 2010 (edited)
Szerintem Red karakterét tovább lehet vinni a bejegyzésekben, bár rossz hogy ő nem ír. A történet folytatása helyett (ami hasznos dolog), inkább forgat saját magával... :lol: LOL
0
C
· 23 Jan 2010 (edited)
egyet értek Imennel.
Szerintem is tovább kéne vinni a karaktert. Hisz egy király-t nem lehet csak úgy kihagyni a sztoriból. Na jó esetleg ha kiírják valami úton módon, (pl: szívroham vagy baleset, hogy stílusos legyen :D).
Deee ezt csak a legvégső esetben. Szerintem is vigyük tovább... 8)
0
C
· 23 Jan 2010 (edited)
A folytatással kapcsolatban tippek:(szal' nem kötelező megfogadni őket, de hátha segít :mrgreen: )

1. Kezdj el puhatolózni a titkok irányába
2. Sétálj egyet a városba (köztes megoldás, de ebből is jó dolgok sülhetnek ki)
3. Írhatsz egy részt az álmodozásokról (Mináéról)

Több most hirtelen nem jut az eszembe :( . Bocsi.
De remélem akad benne olyan ami esetleg segít egy kicsit.
0
A
· 23 Jan 2010 (edited)
egyet értek Imennel.
Szerintem is tovább kéne vinni a karaktert. Hisz egy király-t nem lehet csak úgy kihagyni a sztoriból. Na jó esetleg ha kiírják valami úton módon, (pl: szívroham vagy baleset, hogy stílusos legyen :D).
Deee ezt csak a legvégső esetben. Szerintem is vigyük tovább... 8)

Igen, tök jó, hogy írtál. Mivel nem játszunk sokan, szerintem tovább tudjuk vinni simán a karaktert, mert mindenki jól ír.

Kéne már egy kis csiki a történetbe. :)
0
C
· 23 Jan 2010 (edited)
nekem van bele tervezve. Jó sajnos nem egy "élő szereplős" deee van.
Egy kicsit még éheztetlek titeket rá :mrgreen: (kegyetlennek érzi magát :mrgreen: )
0
A
· 24 Jan 2010 (edited)
Ki vállalja a következő bejegyzést?
0
C
· 25 Jan 2010 (edited)

Igen, igen, igen! Fog!!! Nemsoká!
De még hogy...
0
A
· 26 Jan 2010 (edited)

Igen, igen, igen! Fog!!! Nemsoká!
De még hogy...

Hujjuj :P
Megvárjam akkor a bejegyzésedet?
Mester egyébként jó tippeket írt:)
0
A
· 26 Jan 2010 (edited)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisűlni, remélem, hogy jó kis sztori lesz.:)
0
C
· 27 Jan 2010 (edited)
köszönöm Mina kedves :)
Na igen már én is alig várom :D :mrgreen:
0
A
· 28 Jan 2010 (edited)
Remélem azért tetszik amit írtam és bizom abban, hogy jól folytattam. Majd még írok, mert ez csak az előzménye annak amit fontolgatok. :P
0
A
· 28 Jan 2010 (edited)
Húúú, nagyon tuti lett... Bevezetésnek Isteni. :)
0
S
· 28 Jan 2010 (edited)
Nagyon ügyesek az eddigi bejegyzések, tényleg :)

Írnék én, de szokás szerint el vagyok havazva...Egy bejegyzés meg nálam egy vagy két óra. :( De ötleteim vannak!
0
A
· 28 Jan 2010 (edited)
Köszi! :)

Majd ami ezután jön, az lesz igazán a menyország....... :twisted:
0
A
· 28 Jan 2010 (edited)
Bocsi mindenkitől, csak jöttem szólni, hogy kések picit a bejegyzéssel... még ma megírom és beküldöm :) Imen, a tiédet is csak. kb. fél óra múlva tudom elolvasni, de sietek! Máris itt vagyok!^^
0
A
· 28 Jan 2010 (edited)
Imen, tetszett, amit írtál! Kíváncsi leszek a folytatására ;)
Kész az enyém is... kissé súlyos, elnézést érte.
0
C
· 29 Jan 2010 (edited)
Apppukkkáááám...
Hát ezek a csajok... egyre lenyűgözőbb stílusban adják elő a váratlannál váratlanabb fordulatokat. :)

Lassan már szegény prózai halandók (mint én) félnek majd hozzáírni a sztorihoz és csak visszajárnak olvasgatni ;)
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Nana, há' nehogymá' csak olvasgatni járj vissza :D Már mindenki tűkön ül a te folytatásodért is :)
De amúgy köszi^^
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Tényleg jók lettek a bejegyzések... :)
0
C
· 29 Jan 2010 (edited)
Már mindenki tűkön ül a te folytatásodért is :)

Asszem az a tű már elég mélyre fúródhatott sajna... :|
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Apppukkkáááám...
Hát ezek a csajok... egyre lenyűgözőbb stílusban adják elő a váratlannál váratlanabb fordulatokat. :)

Lassan már szegény prózai halandók (mint én) félnek majd hozzáírni a sztorihoz és csak visszajárnak olvasgatni ;)

Köszi én is. :)
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Írtam folytatást. Nem kapkodom el, hogy minél élvezetesebb legyen. :wink:
0
A
· 29 Jan 2010 (edited)
Nekem nagyon tetszik és egyre kíváncsibb vagyok. Ügyes vagy, jó érzéked van az íráshoz. :)
0
A
· 30 Jan 2010 (edited)
:wink: Köszi!
0
A
· 1 Feb 2010 (edited)
Írtam folytatást. Izgalmas nagyon, mert több ember van, akinek írnia kell. Bert és Mina találkozása jó kis fordulópont a történetet illetően --> gondolom Én. :)
Imen ugye velem tervez valami közöset...
Shadow nem tudom merre viszi tovább a történetet, de kíváncsi vagyok rá nagyon.
És ugye a mi Mágusunk is itt van. Valahogy vissza kéne hozni a történetbe Őt is. Valami 5let esetleg?
0
A
· 1 Feb 2010 (edited)
Hát ez de jó! :D Most aztán a fél fórumnak feladtad a leckét! ;)
0
C
· 1 Feb 2010 (edited)
hamarosan... visszatérek
csak még van egy két elintézetlen ügyem. :twisted:
0
A
· 3 Feb 2010 (edited)
Nagyon jó folytatás nono, gratulálok. :wink:
0
A
· 10 Feb 2010 (edited)
Nagyon behalt a sztori, mi van veletek?
0
A
· 10 Feb 2010 (edited)
Most szerintem Bert és Mina jön... Legalábbis az utolsó bejegyzés szerint. :)
0
A
· 10 Feb 2010 (edited)
Most szerintem Bert jön... már egy jó ideje készül valamivel, és most már tényleg érdekelne, mit akar belőle kihozni :P
0
A
· 10 Feb 2010 (edited)
Szerintem is Bert jön, kíváncsi leszek arra, hogy mit csinál veled Mina. :)
0
C
· 14 Feb 2010 (edited)
nincs szívem megtörni a várakozás izgalmát... vagy legyen? :?: Hogy egy rossz írás után(az enyém) jöjjön egy üdítő (Mina vagy Csiki írása) :mrgreen:
0
A
· 15 Feb 2010 (edited)
Nekem azt csiripelték a madarak, hogy csikicsiki készül egy fantasztikus és ütős bejegyzéssel... Alig várom! :)
0
C
· 15 Feb 2010 (edited)
oh.... azt még akkor megvárom... :D
0
A
· 16 Mar 2010 (edited)
Meddig várjunk Bert Lovag? Nem tudok mit kezdeni az ujjaimmal... :D, annyira írni akarok. :twisted:
0
C
· 16 Mar 2010 (edited)
Ja én is így vagyok vele!
Amúgy Mina val beszéltem és azt mondja, hogy sajnos nem fog írni most egy jó darabig, de nyugodtan folytassuk majd beszáll.

Szóval... Bert...mit is szeretne tenni a hercegnővel? :mrgreen:
0
C
· 24 Mar 2010 (edited)
Hááát :) Szeretném ügyesen elrabolni és szóra bírni bizonyos módszerekkel :P
Meg fogom írni valamikor, de mindig sok-sok fontosabb dolog van :( :( :( Bocsi...

Mondjuk tuti jobb lenne ha ő is visszajelezne majd a bejegyzésre az ő szemszögéből. Én nagyon remélem hogy hamarosan visszatér közénk, hiszen mi nem akartuk bántani és úgy érzem hogy a személyes talikon is mindenki szerette :)
0
C
· 24 Mar 2010 (edited)
óóó... szerintem nem személyes bántalmak ról van szó... ebben biztos vagyok.
0
C
· 24 Mar 2010 (edited)
Hát nagyon remélem :)
Milyen bántalmak vannak?
0
A
· 25 Mar 2010 (edited)
Jó szerintem ezt hagyjuk a fenébe... Tökre nincs kedvem újra ezekkel a "hülye" dolgokkal fogalkozni.

Az, aki jön az jön, aki meg nem, az "otthon marad".
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
OK!
0
A
· 25 Mar 2010 (edited)
Írhatok akkor valamit? :wink:
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
Mi, hogy?
Persze, még szép! Én a kórházban nem vagyok produktív, majd utána talán...
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
korházban vagy? :shock:
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
Aham, de nekem semmi bajom, csak gyerekkel orrmandula &amp; tubus beültetés... :S
0
C
· 25 Mar 2010 (edited)
Az sem egy nagy öröm. A gyerekkel járni a kórházat. :|
0
A
· 7 Apr 2010 (edited)
Aham, de nekem semmi bajom, csak gyerekkel orrmandula & tubus beültetés... :S
Gyors gyógyulást a gyerkőcnek!
0
C
· 19 Apr 2010 (edited)
akkor... ha senki nem ír... kicsit beleírok majd. Bocsi hogy megtöröm a várakozás csendjét, de túl régóta van csend... remélem nem rontom el!
0
A
· 20 Apr 2010 (edited)
Jó5let...

Én most nagyon elfoglalt vagyok. :?
0
C
· 20 Apr 2010 (edited)
a vizsgák miatt? vagy a munka miatt? :mrgreen:
Már ha publikus a dolog.
0
A
· 21 Apr 2010 (edited)
Igazából sok minden miatt...
0
C
· 21 Apr 2010 (edited)
na kész...
Kicsit hosszú lett, de ígérem holnap befejezem és visszatérek a két hercegnőhöz. :twisted:
Gondoltam megpróbálok egy kicsit érzelmesebb stílusban írni. Tudom, nem az én műfajom, de hátha. :mrgreen:
Milyen lett? Ugye nem olyan szörnyű? :(
0
A
· 26 Apr 2010 (edited)
Jó ez... :)

Most Én is neki állok valami frappáns kis történet megfogalmazásához... ;)
0
C
· 26 Apr 2010 (edited)
helyes :D
0
A
· 27 Apr 2010 (edited)
Rövid, de tartalmas ;)
0
C
· 29 Apr 2010 (edited)
ahogy mondod! :D
0
A
· 13 Jun 2010 (edited)
Nagyon behalt a történet! Na mi van, nincs Minasandy aztán már nem is kell írni? :)
Lehet írok valami cifrát. ;)
0
A
· 13 Jun 2010 (edited)
Rajta - ne kímélj senkit! ;)
0
A
· 13 Jun 2010 (edited)
Remélem tetszik. Igyekeztem nagyon. :)
0
A
· 13 Jun 2010 (edited)
Ehm... Váratlan fordulat. Szépen leírtad, kíváncsi leszek a folytatásra.

Bert, mikor írsz végre? Már nagyon várjuk.

Lehet, hogy Én is írok valami jót, kedvet kaptam. :)
0
C
· 13 Jun 2010 (edited)
:?: Őőőő valószínű, hogy ezért a leghülyébbnek fogok tűnni... de elvesztettem a fonalat... :?
Most akkor... Mina a tóparton egy paraszttal "kacérkodott"? (hogy úgy mondjam)
Kicsit fura mert a várban maradt abba, hogy Bert be akar menni hozzá. Nem?
De attól az írás maga hozza a hangulatot amit szokott. :) Csak nem értem, hogy most akkor hol is járunk.
(Hülye érettségi túl sok időt vesz el :evil: )
0
A
· 13 Jun 2010 (edited)
:?: Őőőő valószínű, hogy ezért a leghülyébbnek fogok tűnni... de elvesztettem a fonalat... :?
Most akkor... Mina a tóparton egy paraszttal "kacérkodott"? (hogy úgy mondjam)
Kicsit fura mert a várban maradt abba, hogy Bert be akar menni hozzá. Nem?
De attól az írás maga hozza a hangulatot amit szokott. :) Csak nem értem, hogy most akkor hol is járunk.
(Hülye érettségi túl sok időt vesz el :evil: )

Mina leállt egy paraszttal és kész, nincs ebbe semmi. Ha senki nem ír semmit, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy merre viszem a történetet. Így legalább történik valami, így is több, mintha állna, ahogy hetekig. Minasandy karakterének meg aztán teljesen mindegy, hogy merre viszem, mert éppen dúl-fúl, úgy sem ír (hála Istennek).
Látom Bert sem folytatta, így a hercegnő már kijöhetett a szobájából, akárhova mehetett. És mint a történetből kiderül, ő sem hűséges a lovagjához, ahogy a fórumhoz sem, tehát pont passzol a történetbeli karaktere az eredetihez. ;)
0
C
· 13 Jun 2010 (edited)
én azért ezt a "hála Isten" dolgot nem mondtam volna... szerintem sose volt baj azzal, hogy írt, hogy most nem ír az engem is váratlan ért, de ez van. :|
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
én azért ezt a "hála Isten" dolgot nem mondtam volna... szerintem sose volt baj azzal, hogy írt, hogy most nem ír az engem is váratlan ért, de ez van. :|
Te nem mondtad volna, én viszont igen. Valószínű, hogy veled csak etyepetye - hogy vagy - jól vagyok, beszélgetések voltak, velem viszont kicsit másabb, de ugye ez már a múlt. Sajnos nem tudok rá úgy gondolni, ahogy mondjuk te. Érdekes módon, amióta nem ír, nincs is semmi összezörrenés, nyávogás, hisztizés, nem tetszik ez, nem tetszik az stílusú hozzászólás. Na, de ez is csak az én meglátásom, te attól szeretheted, nincs ebbe semmi.
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
jaja, tényleg más szitu.
A történet folytatása jó lett.
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
köszi
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Markal csinálunk valami közöset?

Elvihetnél a tornyodba kicsit...

lécci lécci :P
0
C
· 15 Jun 2010 (edited)
Addig se nagyon voltak... de kész. Téma lezárva! Nem akarok senkivel veszekedni elvégre nem ezért vagyunk itt. ;)

Nocsak, nocsak... a hercegnő ismét "szórakozni" szeretne? :)
Én benne vagyok, csak előbb megírom a hazajövetelt. Röviden :!:
Aztán jöhet a móka :twisted:

Ja és Imen,
Remélem mi is összetalálkozunk egyszer a történetben. ;)
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)
Addig se nagyon voltak... de kész. Téma lezárva! Nem akarok senkivel veszekedni elvégre nem ezért vagyunk itt. ;)

Már mint mik nem voltak?
Engem is elkaphatsz, csak vigyázz velem, mert mint Ludas Matyi visszaadom keményen ;)
0
C
· 15 Jun 2010 (edited)
Köszi... majd észbentartom... :mrgreen:
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)
Szuper.

De egy kérdésre nem válaszóltál ;)
0
C
· 15 Jun 2010 (edited)
ja viták. Mármint olyan komolyabbak. Legalább is itt nem kerültek leírásra. Igen voltak problémás kérdések, deee azt sikerült mindig elsimítani.
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)
Értem már. Véleményem szerint voltak viták, amikből aztán kavarodás, probléma kerekedett. De persze mindenki másképp látja az adott helyzetet. :)
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)
Igazából teljesen mindegy, az már a múlté. Izgatottan várom a következő bejegyzésed. ;) Én is megyek veletek a toronyba, bevesztek a buliba, ugye? :twisted:
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)
Jujjj - mi készül itt :P

Alig várom a folytatást. Mi lenne, ha mi kapnánk el Markalt? :mrgreen: :twisted:
0
A
· 16 Jun 2010 (edited)
Kapjuk el :D ;) Benne vagyok. De ha már Markal, akkor Bert is tévedjen oda. :mrgreen:
0
C
· 17 Jun 2010 (edited)
Hmmm... :| Sose gondoltam még arra, hogy a kard másik végére kerüljek. Hogy stílusosan fogalmazzak. Kicsit furán hangzik, dehát ez csak egy színdarab. :mrgreen:
0
A
· 24 Jun 2010 (edited)
Nem akarok beleszólni, de ugyanannyira nincs értelme ennek, de az nagyon kicsi,de még kisebb,már elfogyott,végképp nincs, hogy ebből a történetből nem lesz már kutyafasza sem...
0
D
· 24 Jun 2010 (edited)
Jó lenne ha lenne folytatása mert jó lenne ha lehetne valamit olvasni már! :D
0
C
· 24 Jun 2010 (edited)
Jó... jó... holnap beírom a folytatásom.
0
C
· 25 Jun 2010 (edited)
Hát... mondjuk ha nem lesz ebből semmi... akkor tervezzünk egy másikat említetted egyszer, hogy egy másikat is terveztél vagy terveztetek. Vagy rosszul emléksz :? em?
0
C
· 25 Jun 2010 (edited)
Na megírtam... márha folytatja még majd valaki. :?
Nem tudom mennyire sikerült jól az aktus leírása... sose írtam még ilyet. Remélem nem olyan szörnyű. A szokásostól most kicsit rövidebb. :D
0
C
· 28 Aug 2010 (edited)
Na akkor egy kis kép ide. :)
Végre oly sok próbálkozás után sikerült megalkotnom a szereplőket saját képzeletem szerint. De persze igyekeztem követni a leírásokat. Előre szólok, hogy a képen lévő szereplők valószínüleg nem hasonlítanak a valódiakhoz. A valóságban sokkal szebbek. :D
NA akkor:
http://mark5217.deviantart.com/#/d2xh90p
Nono régi koncepcióját nem tudtam kiverni a fejemből, de kihoztam belőlle amit lehetett. Igyekeztem az árnyékolással érdekesebbé tenni a képet. Ja és bocs, de a képet fotógéppel csináltam azért világosabb kicsit a cím.

Kérem a véleményeket, kritikákat a negatívakat is! :D
0
A
· 29 Aug 2010 (edited)
Ügyes vagy :)...

A legjobban XN tetszik és Mina... Mert a valóságban is hasonlóak... - Főleg MIna.
0
C
· 29 Aug 2010 (edited)
Köszi :D
Xn is haonlít egy kicsit? Pedig még sosem láttam. :D
Azért örülök, hogy tetszik, remélem a többiek is így gondolják.