Most akkor mi van?
Minasandy kiszállt a történetből, vagy a fórumról?
Mert azt látom, hogy minden nap felnéz az oldalra, pedig azt mondta, hogy nem lesz.
Ezt nem értem igazán.
Vagy a reakcióra vár?
Szia!
Félreértések eloszlatása végett: nem szálltam ki sehonnan, legalábbis véglegesen nem, csak kényszerpihenőre fogom magam. Írni például most egyáltalán nem tudok
Az a helyzet, hogy a barátommal úgy néz ki, szakítunk, méghozzá az okok között félig-meddig a csiklandozás is szerepel, meg a szex, amivel igencsak meggyűlik a bajom az életem során :/

De ezt most nem szeretném taglalni.
Nem tagadom, azt nem tudom megállni, hogy ne nézzek fel hozzátok, már csak azért is, mert a történet alakulását ettől függetlenül követem, hogy vajon most mit fogtok ebből kihozni. Meg hát szeretlek is titeket... de most a csiklandozáshoz mint témához, nincs erőm hozzászólni

Igyekszem minél hamarabb túljutni ezen az időszakon! De addig, sajnálom, hasznavehetetlen vagyok.
Nektek további sok sikert a sztorihoz, amint helyrerázódom, felveszem a fonalat!
Puszi :* :* :*
There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore, and who always will. Don't worry about people from your past - there's a reason why they didn't make it to your future....
There are things we don't want to happen but have to accept and people we can't live without but sometimes we have to let go...
The only way to see a rainbow is to look through the rain ...

To wish you were someone else is to waste the person you are!