Csiki

by Anonymous · 21 Sept 2009 · 215 views
Sort:
0
A
OP · 21 Sept 2009 (edited)
Ki hogy szereti a csiklandozást, durván - lágyan.... :?:

Én személy szerint azt a verziót szeretem, amikor nincs menekvés, "végem van"...
Tehát Jó alaposan, nem kímélve és ha lehet durván. A lágy csiki is tud csiklandozni, de Én azt szeretem, ha a ler kegyetlen.

Ti a csiki melyik formáját kedvelitek jobban?

A kérdés a ler fórumozókra is vonatkozik, Ők azt írják le, h hogyan szeretnek jobban csikizni, akár részletesen is le lehet írni. ( Ha nem történt még ilyen, akkor csak azt, h miképp képzelne el egy ilyen helyzetet.)
0
A
· 21 Sept 2009 (edited)
Én nem szeretem, ha durván csinálják :( Nekem a köztes átmenet a kedvencem, amikor finoman kezdik, és egyre gonoszabbul, egyre módszeresebben csinálják, váltogatva, hogy épp melyik testrészemen. És imádom, ha közben ingerelnek a "csiki-csiki" szöveggel, attól csak jobban tudatosul bennem, mi történik, és még érzékenyebbé válok.
Viszont legyen tisztában az illető a határral, és a határ nálam az, hogy amikor látja hogy már nehezen kapok levegőt, akkor adjon 1 percet, amíg kifújom magam, és ne csinálja sírásig, mert azt gyűlölöm.

Kb. ennyi, ezek mellett minden változó, szeretem, ha kikötöznek, de nem minden esetben, mert van, amikor egy kis küzdelemre, játékos birkózásra vágyom, amiből természetesen a ler jön ki győztesen, és "padlóra csikiz" :D
0
A
· 21 Sept 2009 (edited)
én csakis a lábcsikizős videókat nézek és kizáróan ha lányt csikiznek mind1 hogy fiu vagy lány csikiz .....
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Majdnem sikerült a kérdésre válaszolni, nem sokon múlt... :wink:

Milyen csikit szeretsz? Ha durván, keményen csikiznek, vagy ha szinte simogatják az "áldozatot"?
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Nekem sikerűlt a kérdésre válaszolni. :D Ahogy írtam talpcsiki és azt hogy keményen e vagy lágyan szerintem nem a csikiző dönti el mert ha az áldozatnak fáj a kemény vagy éppen nem érzi a lágyat akkor mindenféle képp változtatni kell a modszeren

De nekem a lényeg a talpcsiki:D:D:D:D

Amugy Szia Nono hogy vagy?
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Nekem sikerűlt a kérdésre válaszolni. :D Ahogy írtam talpcsiki és azt hogy keményen e vagy lágyan szerintem nem a csikiző dönti el mert ha az áldozatnak fáj a kemény vagy éppen nem érzi a lágyat akkor mindenféle képp változtatni kell a modszeren

De nekem a lényeg a talpcsiki:D:D:D:D

Amugy Szia Nono hogy vagy?

Köszi, jól vagyok! :)

Az áldozat szerintem tudja, h neki mi jó, mi nem... Te is hamar észre tudod venni, h mi az amitől "kész" van, vagy ami bejön neki... Én most ebben a pillanatomban azt érzem, h szívesen szétcsikiznék valakit, de komolyan - wáááá - nagyon rámjött... :oops: :wink:
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Jó, Én lehet, h könnyen beszélek, mert elég sok tapaszatalatom van ezen a téren. Voltam már sokat lee és ler szerepben is, mind2 szerepben nagyon jól érzem magam.

Szerintem csajok közül benne vagyok az első 3ban, aki a világin a legjobban szereti a ticklinget. Sőt meg merném kockáztatni, h kicsit feljebb legyek. Nekem ez a véremben van és imádom amikor csikizhetek, amikor érzem, h szenvednek az ujjaim között, de mégjobban csípem, ha engem kínoznak. Nekem ez bejön és kész, nincs ezen mit magyarázni. Ha leszenek videók, majd azok bizonyítanak :wink:
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
wáááá remélem eccer eljutok oda hogy az én ujaim közt fogsz szenvedni, akkor elfelejthetsz minden tapasztalatot csikizés terén mert nálam már sírni fogsz hogy hagyjam abbba :evil:
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Előfordult, h sírásig csikiztek... Élveztem.
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Nekem sikerűlt a kérdésre válaszolni.

Csak úgy halkan megsúgom, hogy NEM "SIKERŰLT".

wáááá remélem eccer eljutok oda hogy az én ujaim közt fogsz szenvedni, akkor elfelejthetsz minden tapasztalatot csikizés terén mert nálam már sírni fogsz hogy hagyjam abbba :evil:

Ilyen soha nem lesz ;)

Max te fogsz szenvedni, de ez csakis rajtad múlik ;) 8)
0
C
· 22 Sept 2009 (edited)
Hát lássuk csak... igazából ahogy az áldozat kedveli.
Na jó úgy könnyű ha tudjuk hogy mit szeret! De az ember egy komolyabb csiki eksönt :) csak egy olyan embernek enged akit közelről ismer.
Legalább is az én világomban ez így logikus.

Deee személy szerint a köztes. Persze a "brutálabnak" sem vagyok ellene :mrgreen:
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
háát lordb lehet hogy nem ebbe a topikba írtam de én nem szeretem ha csikiznek szóval ez bukfenc :lol:
0
A
· 23 Sept 2009 (edited)
háát lordb lehet hogy nem ebbe a topikba írtam de én nem szeretem ha csikiznek szóval ez bukfenc :lol:

Szerintem te félreértettél egy csöppet ;)
0
D
· 23 Sept 2009 (edited)
Fej fej mellett van a szavazás. :D
0
A
· 23 Sept 2009 (edited)
És Dori bíránk döntött fej fej mellett a szavazás. Igaza van majd találkánál egy pár sör és rövid mellett megvitatjuk. :D
Benne vagy lordb
0
T
· 26 Sept 2009 (edited)
Hozzám Minasandy ízlése áll a legközelebb, a fokozatosság, meg a finom érzékiség is jó dolog. Ha már választani kell akkor mindenképp lágyan, ugyanis ez egy előjáték általában.
0
T
· 26 Sept 2009 (edited)
Egyébként a finom érintésekkel még a kevésbé csikis emberekből is ki lehet hozni valamit, ennyit már sikerült kitapasztalnom :)
0
A
· 1 Dec 2010 (edited)
Ki hogy szereti a csiklandozást, durván - lágyan.... :?:

Én személy szerint azt a verziót szeretem, amikor nincs menekvés, "végem van"...
Tehát Jó alaposan, nem kímélve és ha lehet durván. A lágy csiki is tud csiklandozni, de Én azt szeretem, ha a ler kegyetlen.

Ti a csiki melyik formáját kedvelitek jobban?

A kérdés a ler fórumozókra is vonatkozik, Ők azt írják le, h hogyan szeretnek jobban csikizni, akár részletesen is le lehet írni. ( Ha nem történt még ilyen, akkor csak azt, h miképp képzelne el egy ilyen helyzetet.)

Én lágyan... illetve egy idő után átmegy közepesbe és újra lágyan és lassssan...
Hosszútávon a lassú csiklandozás nagyon csikis lesz... és az jóóó! :twisted:
0
C
· 5 Dec 2010 (edited)
Na igen... hosszútávon mindenképpen brutális!
Ezt aláírom. :mrgreen:
0
A
· 10 Dec 2010 (edited)
Én nem igazán tudom megmondani, hogyan szeretem, mikor engem csikiznek, mivel nem sokszor fordult elő, hogy tudatosan játszottam így egy csajjal... Akkor ő lassan csinálta, élveztem is, de szerintem nagyobb hatást lehet nálam elérni átlagos, vagy intenzív csikivel :).

Csinálni viszont fordítva szeretem, finoman vagy átlagosan.