Moderátorság

by Dori88 · 18 Sept 2009 · 195 views
Sort:
0
D
OP · 18 Sept 2009 (edited)
Szeretném megkérdezni, hogy az Adminisztrátornak és a Globális moderátornak mi a feladata az oldalon, mit csinál, mi kell ahoz, hogy megkapja valaki ezt a címet! Köszi a választ!
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Szeretném megkérdezni, hogy az Adminisztrátornak és a Globális moderátornak mi a feladata az oldalon, mit csinál, mi kell ahoz, hogy megkapja valaki ezt a címet! Köszi a választ!

Ez hogy kapcsolódik a rövidítésekhez? :)

/ azóta át lett helyezve a hsz, már nem aktuális a kérdésem /
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Miért kérdezed? Jó pár éve itt vagy, nem tudod? Az adminisztrátorok irányítják a fórumot és döntenek a fontosabb kérdésekben. A globális moderátorok pedig segítenek ebben, de nincs annyi joguk mint egy adminisztrátornak. Jelenleg mi ketten vagyunk csikicsikivel és ketten vezetjük a fórumot.
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Jaja, biztos elég a két ember itt, mert ugye én is ki lettem rúgva...
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Miért, Dori88, úgy érzed, hogy te lennél erre a posztra a megfelelő ember? Mit tettél te eddig a fórumért? :)
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Jaja, biztos elég a két ember itt, mert ugye én is ki lettem rúgva...

Nem vagyunk sokan, ezért eddig nem jelentett gondot a fórum irányítása.... Szerintem jól végezzük a munkákat és egyere több változás van a fórumon, ami szerintem csupa pozitív dolog... Pl. csak regisztrált felhasználók láthatják a fórumot, az ftp jelszóvédett, SZABÁLYKÖNYV, találkozók, fejléc, stb stb...
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Szerintem nono az egyetlen, aki itt valamilyen jogot érdemel. Ő az, aki szívvel-lélekkel csinálta/csinálja a fórumot. Neki köszönhetjük a találkozókat, játékokat és sok egyéb - nem elhanyagolható - apróságot.
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Sehogy se kapcsolódik hozzá, csak oda írtam, mert gondoltam abba a részbe írom. Hirtelen nem akkartam neki én nyitni egy külön topicot.
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Nem azért kérdeztem mert én is akkarok lenni. Csak úgy kiváncsiságból megkérdeztem ezt. Nono de tudom csak én a pontosított feladatokra lennék kiváncsi és a kettő közötti különbségekre, hogy pl az adminisztrátor mondjuk ő tilthat ki embereket a moderátor meg nem!? Ilyenekre lennék kiváncsi! Pl chaten egy moderátornak az a feladata, hogy aki csúnyán beszél vagy mást zaklat, stb. azt elhallgatattja a chaten pár percig. Akkor itt egy fórumon a moderátor feladata is kb ez és még mi?
Én is sokat tettem hozzá a fórumhoz. Jelenlétemmel emelem a fórum fényét! :D
Akkor hozzászólásokat írok, olvasok.
Nagyjából a születés pillanatától olvasója és írója vagyok a fórumnak és a tagja is.
Na meg még sok minden és a jövőben is szeretnék az lenni. :)
Nagyon szeretem ezt a fórumot, mindennap felnézzek, hogy hátha valaki irt vagy valami történt.
Szoktam én is irogatni.
Van olyan, hogy egy nap sokat irnak van olyan is, hogy senki sem ír rá.

Volt egy olyan pillanata is az oldalnak amikor a fórum élt mindenki irogatot olvasgatot, aztán hirtelen minden jel nélkül nem irogattak ide, (később kiderült, hogy az adminisztrátor/sztrátorok itt hagyták a fórumot és senki nem irogatott ide jó pár évig is talán. Akkor én is kerestem más ilyen témával foglalkozó oldalakat, találtam is egy ketőt. Meg persze én is indítottam jó pár fórumot ezzel kapcsolatban. Ahová szépen irtak is, aminek én szépen örültem is. :)
De eközben én tudtam ide a fórumra irogattni semmi gond nélkül, szóval én itt egymagamban irogattam, néha nagy ritkán 1-2-hét alatt ha lett mástól 1 hozzászólás. Próbáltam ide vissza terelni az embereket, hogy én itt vagyok gyertek ti is. Aztán újra jött valaki aki ennek a fórumnak a gazdája lett és elkezdett az oldalal tovább foglalkozni és újra jöttek az emberek vissza. Én is akikkel kapcsolatban voltam a neten, msn-en mindenkit hívogattam ide a fórumra.

Most meg per pillanat újra él a fórum. Aminek én nagyon nagyon örülök!!! :D

Az, hogy én nem nagyon tudok felmenni Budapestre meg találkozókra attól még én ugyan olyan tagja vagyok a fórumnak mint ti. Neten keresztül is lehet valaki tag, persze tudom, hogy más neten és élőben találkozni, de hát ez van sajnos. :(

A kérdésem pusztán kiváncsiság lehet, hogy még lesznek ilyen kérdéseim, ezzel vagy mással kapcsolatban is. Mert én szeretek kérdezni! Ez van! :wink: :D
0
C
· 18 Sept 2009 (edited)
Nyugodtan kérdezz bármit, ha tudunk válaszolunk :)
Örülök, hogy így tetszik hogy újra van itt élet.
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Persze én is szívvel/lélekkel csinálnám a fórumot ha tuddnám! Mindenki aki itt van így tenne mint csikicsiki és nono. :)
Én is szoktam ötletekkel és gondolatokkal gazdagítani a fórumot!
Személy szerint én is megvagyok velük elégedve! Szóval csak így tovább! :D Örülök, hogy itt lehetek! :)
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Amikor nem ment a fórum, titkon mindig abban reménykedtem, hogy majd biztos újra éled, nem lehet így vége. És ez be is jött, hogy újra lett fórum! :)
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Dóri elolvastam azt a jó hosszút, amit írtál. Elég szépen kifejtetted a gondolataidat, bár néha belezavarodtam, de attól értem, nyugi ;)...

Én is örülök, h itt vagy és gazdagítod a fórumot a jelenléteddel. Tudom, h nem laksz a közelben, de egyszer szeretnélek személyesen is megismerni, ahogy sokan mások innen a fórumról. :)
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
csikicsiki és nono mindketten piros színűek vagytok, akkor nincs zöld színű moderátor.
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
nem, csak most irtam le. :)
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Még régebben talán ha jól emlékszem te voltál zöld nono.
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Nincs moderátor. De ezt könnyen tudod ellenőrizni, mivel fel van tüntetve a kezdőlapon is.. Rámész arra, h adminisztrátorok, vagy moderátorok és látni fogod, h ki van a csoportban.
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Énn is elég régen óta tag vagyok már! És az jutott, eszembe, hogy a sztrátorok feladata a móderátorok mó-derálása! Sztem!!!

Sokat fogok irrogatni mint ahogyan eddig is tedtem! :)

Amikor megvolt halva az egyetlen élő forum és reggisztálva voltál 2 másikon azok közül sztem az egyik sztem az én általam szerkeztett oldal volt! Sztem! :)

Őrülök hogy terelgetted vissza az embereket! Neked köszönhető hogy, most, ennyi a tagok létszáma ezen a fényed által emelt fórumon! És annak is örűlök hogy sokat íroggatsz te is mert ez a fórum fontos sok terelgetett ember szám-ára!

Remélem, hogy, sok, új irrogatás fog még- születni a; már nem meghalt egyetlen élő meghalt fórumon!
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Még régebben talán ha jól emlékszem te voltál zöld nono.

Igen, kb. 2 napig... :)

csikicsiki jobbnak látta ha piros vagyok :D
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Azt még nem is próbáltam ki nono, de most megteszem.

LordBB és mi volt a neve vagy a címe a fórumnak.
Én csak arra emlékszem, hogy volt egy ilyen pirosas hátterű oldal meg egy fekete, meg több kisebb is.
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Azt tudom, hogy te mostanában csináltál egy másik fórumot amikor itt "problémák" voltak veled.
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Azzal a fórummal mi lett?
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
A fórumom neve cswa.try.hu volt (sztem!) a cs.wa.hu (régi tickling.eu) után! Ticklord volt a nevem! És nem piros volt hanem zöldes szinű de lehet hogy mégis neked van igazad bár én úgy emlékszem hogy zöld volt meg volt egy narancssárga azt nézhetted pírosnak de volt még egy fehér hátterü is!

Neked vajon tetszett-e az a fórúm.

Nono tényleg volt zöld szinű de most már piros és ez a lényeg sztem! :D

A piros jóban áll neki de sztem a zöld is szép szin!

A másik fórúmra nem terelgettél senkit sem ezért senki se volt rajta és senki se irrogatott! Pedig jó lett vólna! Sztem! Ha ott is emelted volna fényeddel a hozzászólásaiddal?
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Azt tudom, hogy te mostanában csináltál egy másik fórumot amikor itt "problémák" voltak veled.

Szerinted mik voltak azok a problémák?
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
A fórumom neve cswa.try.hu volt (sztem!) a cs.wa.hu (régi tickling.eu) után! Ticklord volt a nevem! És nem piros volt hanem zöldes szinű de lehet hogy mégis neked van igazad bár én úgy emlékszem hogy zöld volt meg volt egy narancssárga azt nézhetted pírosnak de volt még egy fehér hátterü is!

A másik fórúmra nem terelgettél senkit sem ezért senki se volt rajta és senki se irrogatott! Pedig jó lett vólna! Sztem! Ha ott is emelted volna fényeddel a hozzászólásaiddal?

Vajon még milyen szín állna nekem jól? :lol:
:D :lol: :lol:
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Az amin én voltam biztos, hogy piros hátterű volt és fekete színű volt a szövegdoboz és fehér betűkkel írtak.
A tiedre is emlékszem, az egy másik volt! De az is jó fórum!
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)

Vajon még milyen szín állna nekem jól? :lol:
:D :lol: :lol:

Rózsaszín!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
0
D
· 18 Sept 2009 (edited)
Én is azt akkartam írni! :D
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Az amin én voltam biztos, hogy piros hátterű volt és fekete színű volt a szövegdoboz és fehér betűkkel írtak.
A tiedre is emlékszem, az egy másik volt! De az is jó fórum!

Őrülök hugy tetszett! Nagyon örülök! De a terelgetésed akkór is hiányzot onnan! De tényleg csak sztem! :)

Pirosasra nem emlékszem de most hogy mondod rémlik valami! De nem mégse! :)
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Én is azt akkartam írni! :D

Az jó akkor sztem hasonlítunk is mi egymás magunkra! :D

A lényeg hogy nononak jól álna a rózsa szín! Ebben egyet érhetünk akkór! Sztem! :)

Amúgy nono rendes lány még ajándékot/dékokat is kaptál tőle mert jól szerepeltél a játékban/tékokban! Sztem ez így van! :)
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Lord, ez nagyon fájt... jaj :D
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Nekem nagyon nagyon fáj mindenem... Atya Ég, most is potyognak a cica könnyeim (a röhögéstől)!

Eléééég!!! :lol:
0
C
· 19 Sept 2009 (edited)
Én valahogy nem tudok ilyenen röhögni, inkább pont a másik végletnek tartom...
0
A
· 19 Sept 2009 (edited)
Te min tudsz nevetni csikicsiki, elárulod? :wink:
0
C
· 19 Sept 2009 (edited)
Őőőő, izé :) Talpakon játszó ujjakon 100% ;)
0
A
· 19 Sept 2009 (edited)
Hmmm - de imádom.... :)

Szerintem a világon az egyik legjobb dolog a TALP csiklanozás... Nem csak azért, mert Én személy szerint imádom ha csikizik a talpam, hanem mert a látványa, illetve amikor ezt csinálhatom, nagyon izgat és szeretem.
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Na tessék :D akkor nem csak én vagyok az egyetlen aki szereti a talp csikizős videókat :D
Én személy szerint nem bírom sokáig ha csikiznek(bárhol is) ezért nem is kedvelem de csiklandozni nagyon szeretek, csak ne rugna pofán mindig az áldozat aki általába a barátnőm. Szegény miken megy keresztűl!!!!!!!!!!

De a specialitásom a talpcsikizős maszírozás és a lábuj puszi:D
Ajánlom mindenkinek hogy szex előtt kipróbálja érdekes élményben lesz része a párodnak. DE a lényeg hogy ne vigyük túlzásba.
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Na tessék :D akkor nem csak én vagyok az egyetlen aki szereti a talp csikizős videókat :D

Tájékoztatásul közlöm, hogy a "Talp csiklandozás" topik hozzászólásai 28 oldalon terpeszkednek el, szóval nem értem, miért csinálsz úgy, mintha csak nono és te szeretnétek...
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)

Tájékoztatásul közlöm, hogy a "Talp csiklandozás" topik hozzászólásai 28 oldalon terpeszkednek el, szóval nem értem, miért csinálsz úgy, mintha csak nono és te szeretnétek...

Hát igen... gyakorlatilag szinte mindenki imádja a talp csiklandozást, csak 1-2 kivétel akad itt a fórumon.
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
Én személy szerint nem bírom sokáig ha csikiznek(bárhol is) ezért nem is kedvelem de csiklandozni nagyon szeretek, csak ne rugna pofán mindig az áldozat aki általába a barátnőm. Szegény miken megy keresztűl!!!!!!!!!!

De a specialitásom a talpcsikizős maszírozás és a lábuj puszi:D
Ajánlom mindenkinek hogy szex előtt kipróbálja érdekes élményben lesz része a párodnak. DE a lényeg hogy ne vigyük túlzásba.

Én már szex KÖZBEN is jártam úgy, hogy a párom egyszer csak lenyúlt, és birizgálni kezdte a talpamat...gondolhatod, mekkora hatása volt :P ;)
0
C
· 22 Sept 2009 (edited)
hát igen sok a talpcsiki fan az oldalon. Sztem belőllük van a legtöbb mert ez a dolog valamilyen szinten párosul a lábimádattal.
Talán... :|
0
A
· 22 Sept 2009 (edited)
hát erre azt mondom nevessünk egy jót!
0
C
· 23 Sept 2009 (edited)
Én már szex KÖZBEN is jártam úgy, hogy a párom egyszer csak lenyúlt, és birizgálni kezdte a talpamat...gondolhatod, mekkora hatása volt :P ;)

Huhú... hol a videó??? ;)
0
A
· 23 Sept 2009 (edited)

Huhú... hol a videó??? ;)

SEHOL!!! :P :D
Maximum a fejemben, ahol újra meg újra visszajátszom ;)
0
C
· 23 Sept 2009 (edited)
Hűűű, ha onnan lehetne rögzíteni szerintem egy jópáran sok pénzt keresnénk ;)
0
A
· 23 Sept 2009 (edited)
Igyekszem csikicsiki igyekszem, a tickling.eura különleges videokat akarok felrakni. Élvezhesse mindenki
0
T
· 26 Sept 2009 (edited)
Atyaég! Kicsit elmaradtam a fórum olvasással, na mindegy, most bepótoltam. Bocs, de egyszerűen nem bírom már olvasni Lord kommentjeit, kicsit visszahúzhatná a nyelvét Nono hátsójából, uhh, talán jobb is, hogy már nem tag itt.
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)
Atyaég! Kicsit elmaradtam a fórum olvasással, na mindegy, most bepótoltam. Bocs, de egyszerűen nem bírom már olvasni Lord kommentjeit, kicsit visszahúzhatná a nyelvét Nono hátsójából, uhh, talán jobb is, hogy már nem tag itt.

Ezt hogy érted?
0
A
· 26 Sept 2009 (edited)

Ezt hogy érted?

Gondolom, úgy értette, hogy folyton körülötted lebzselt, nyalizott neked, nyalta a... bocsi :$, és mindenki mással szemben meg nagyszájú volt, főként az adminnal. És lehet úgy volt vele, hogy amíg a Te barátságod védelmében van, bármit megtehet. De ez csak az én véleményem, szerintem erre célzott.
0
T
· 9 Oct 2009 (edited)
Hát ja, csak azt mondom, hogy olyan látványosan csinálta, hogy az már ízléstelen volt.