Nem azért kérdeztem mert én is akkarok lenni. Csak úgy kiváncsiságból megkérdeztem ezt. Nono de tudom csak én a pontosított feladatokra lennék kiváncsi és a kettő közötti különbségekre, hogy pl az adminisztrátor mondjuk ő tilthat ki embereket a moderátor meg nem!? Ilyenekre lennék kiváncsi! Pl chaten egy moderátornak az a feladata, hogy aki csúnyán beszél vagy mást zaklat, stb. azt elhallgatattja a chaten pár percig. Akkor itt egy fórumon a moderátor feladata is kb ez és még mi?
Én is sokat tettem hozzá a fórumhoz. Jelenlétemmel emelem a fórum fényét!
Akkor hozzászólásokat írok, olvasok.
Nagyjából a születés pillanatától olvasója és írója vagyok a fórumnak és a tagja is.
Na meg még sok minden és a jövőben is szeretnék az lenni.
Nagyon szeretem ezt a fórumot, mindennap felnézzek, hogy hátha valaki irt vagy valami történt.
Szoktam én is irogatni.
Van olyan, hogy egy nap sokat irnak van olyan is, hogy senki sem ír rá.
Volt egy olyan pillanata is az oldalnak amikor a fórum élt mindenki irogatot olvasgatot, aztán hirtelen minden jel nélkül nem irogattak ide, (később kiderült, hogy az adminisztrátor/sztrátorok itt hagyták a fórumot és senki nem irogatott ide jó pár évig is talán. Akkor én is kerestem más ilyen témával foglalkozó oldalakat, találtam is egy ketőt. Meg persze én is indítottam jó pár fórumot ezzel kapcsolatban. Ahová szépen irtak is, aminek én szépen örültem is.
De eközben én tudtam ide a fórumra irogattni semmi gond nélkül, szóval én itt egymagamban irogattam, néha nagy ritkán 1-2-hét alatt ha lett mástól 1 hozzászólás. Próbáltam ide vissza terelni az embereket, hogy én itt vagyok gyertek ti is. Aztán újra jött valaki aki ennek a fórumnak a gazdája lett és elkezdett az oldalal tovább foglalkozni és újra jöttek az emberek vissza. Én is akikkel kapcsolatban voltam a neten, msn-en mindenkit hívogattam ide a fórumra.
Most meg per pillanat újra él a fórum. Aminek én nagyon nagyon örülök!!!
Az, hogy én nem nagyon tudok felmenni Budapestre meg találkozókra attól még én ugyan olyan tagja vagyok a fórumnak mint ti. Neten keresztül is lehet valaki tag, persze tudom, hogy más neten és élőben találkozni, de hát ez van sajnos.
A kérdésem pusztán kiváncsiság lehet, hogy még lesznek ilyen kérdéseim, ezzel vagy mással kapcsolatban is. Mert én szeretek kérdezni! Ez van!