látványosságok

by csikimiki07 · 8 Sept 2009 · 237 views
Sort:
0
C
OP · 8 Sept 2009 (edited)
Na véletlenül láttam egy csajt teljesen mezítláb sétálni a barátnőjével az utcán. Papucs nem volt se a lábán, se a kezében, amin meg is lepődtem rendesen, mert nem túl elterjedt szokás ez kicsiny országunkban, főleg nem úgy hogy egyáltalán nincs a lánynál semmiféle lábbeli. Márpedig még táskája sem volt hogy abba tegye a szandált, szóval elég érdekes.
Gondoltam mivel elég ritkaság ez errefelé, de talán ez egy új trend jele lesz (ámen :mrgreen: ) ezt a topicot szenteljük az ilyen és az ehhez hasonló "észleléseknek". Ha valaki mezítláb járkáló csajokat lát, vagy bármilyen csikiasszociációs jelenséget, akár élőben akár a médiában (legyen az plakát, hirdetés, kép, csikizés élőben) , akkor azt írjuk ide. Egyrészt érdekes téma - szerintem - másrészt talán kicsit feldobhatja a fórumot. :wink:
Na mit szóltok? :mrgreen:
0
D
· 8 Sept 2009 (edited)
Jó ötlet! :D
0
C
· 9 Sept 2009 (edited)
Fotóval megörökíteni!!!
0
C
· 9 Sept 2009 (edited)
Nem volt nálam semmi masina :lol: De majd ügyelek rá. :mrgreen:
0
C
· 9 Sept 2009 (edited)
Emlékezetből lerajzolni ;)
0
C
· 9 Sept 2009 (edited)
Pfffffffffffff, meggondoltad te ezt? :lol: Lehet egy életre kiábrándultok a női lábakból ha én rajzolom... :mrgreen:
de leírhatom milyen volt a csaj: kb 170 magas, karcsú, hosszú barna haj, nyárias ruha, szép arc, MEZTELEN lábak... :mrgreen:
0
C
· 10 Sept 2009 (edited)
Wow, pont tökéletes :)
Inkább ne rajzold....
0
T
· 18 Sept 2009 (edited)
Én is láttam párszor ilyet a nyáron, sőt a héten is az egyetemen, egy csaj kint futott tesi órán és aztán mezítláb sétált vissza az öltözőbe kezében a cipővel...
0
C
· 8 Oct 2009 (edited)
Óóóó
Az egyetemi évek... de szépek is voltak
Hé álljunk csak meg! Én még középben vagyok! ÁÁÁÁÁ!
Egyetemre akarok menni!!!!
:mrgreen:
0
C
· 5 Apr 2014 (edited)
Most láttam a Győr Plaza-ban, valami ruhabemutatószerűség lehet - kis emelvényeken állnak a modellek, egyik csaj full mezítláb - na jó, full áttetsző harisnya - , másik meg ezerrel tolatta a danglinget az emelvényen. :lol:
Na mondom jó nap - utána meg a boltban a pénztárnál pont előttem egy csaj ilyen félig lábujjkilógós cipőben álldogált.
Tudjátok, ez a fajta cipő:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/s403x403/10155068_10152346219639610_682032725_n.jpg
0
C
· 11 Apr 2014 (edited)
Úgy tűnik a a divat lassan eljut odáig, hogy már a cipő alig takar majd valamit a lábból. :D
Legalább is reméljük.
0
A
· 11 Apr 2014 (edited)
Igen, ezt én is észrevettem mostanság!! Divat lenne, vagy mi??!! :D