Na véletlenül láttam egy csajt teljesen mezítláb sétálni a barátnőjével az utcán. Papucs nem volt se a lábán, se a kezében, amin meg is lepődtem rendesen, mert nem túl elterjedt szokás ez kicsiny országunkban, főleg nem úgy hogy egyáltalán nincs a lánynál semmiféle lábbeli. Márpedig még táskája sem volt hogy abba tegye a szandált, szóval elég érdekes. Gondoltam mivel elég ritkaság ez errefelé, de talán ez egy új trend jele lesz (ámen ) ezt a topicot szenteljük az ilyen és az ehhez hasonló "észleléseknek". Ha valaki mezítláb járkáló csajokat lát, vagy bármilyen csikiasszociációs jelenséget, akár élőben akár a médiában (legyen az plakát, hirdetés, kép, csikizés élőben) , akkor azt írjuk ide. Egyrészt érdekes téma - szerintem - másrészt talán kicsit feldobhatja a fórumot. Na mit szóltok?
0
D
Dori88·8 Sept 2009(edited)
Jó ötlet!
0
C
csikicsiki·9 Sept 2009(edited)
Fotóval megörökíteni!!!
0
C
csikimiki07·9 Sept 2009(edited)
Nem volt nálam semmi masina De majd ügyelek rá.
0
C
csikicsiki·9 Sept 2009(edited)
Emlékezetből lerajzolni
0
C
csikimiki07·9 Sept 2009(edited)
Pfffffffffffff, meggondoltad te ezt? Lehet egy életre kiábrándultok a női lábakból ha én rajzolom... de leírhatom milyen volt a csaj: kb 170 magas, karcsú, hosszú barna haj, nyárias ruha, szép arc, MEZTELEN lábak...
0
C
csikicsiki·10 Sept 2009(edited)
Wow, pont tökéletes Inkább ne rajzold....
0
T
tickle88·18 Sept 2009(edited)
Én is láttam párszor ilyet a nyáron, sőt a héten is az egyetemen, egy csaj kint futott tesi órán és aztán mezítláb sétált vissza az öltözőbe kezében a cipővel...
0
C
Csikimester·8 Oct 2009(edited)
Óóóó Az egyetemi évek... de szépek is voltak Hé álljunk csak meg! Én még középben vagyok! ÁÁÁÁÁ! Egyetemre akarok menni!!!!
0
C
csikimiki07·5 Apr 2014(edited)
Most láttam a Győr Plaza-ban, valami ruhabemutatószerűség lehet - kis emelvényeken állnak a modellek, egyik csaj full mezítláb - na jó, full áttetsző harisnya - , másik meg ezerrel tolatta a danglinget az emelvényen. Na mondom jó nap - utána meg a boltban a pénztárnál pont előttem egy csaj ilyen félig lábujjkilógós cipőben álldogált. Tudjátok, ez a fajta cipő: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/s403x403/10155068_10152346219639610_682032725_n.jpg
0
C
Csikimester·11 Apr 2014(edited)
Úgy tűnik a a divat lassan eljut odáig, hogy már a cipő alig takar majd valamit a lábból. Legalább is reméljük.
0
A
Anonymous·11 Apr 2014(edited)
Igen, ezt én is észrevettem mostanság!! Divat lenne, vagy mi??!!