Szerver

by Anonymous · 2 Sept 2009 · 290 views
Sort:
0
A
OP · 2 Sept 2009 (edited)
Ebben a topikban beszéljük meg a továbbiakban, a szerverrel kapcsolatos dolgokat.

Itt lehet kérdéseket feltenni, panaszkodni és javaslatokat tenni. :wink:
0
S
· 2 Sept 2009 (edited)
Most akkor mi van? A szerver megy de csak nonoka meg az elit klub férhet hozzá , bibibi? :lol:
(No offense, de a beszólásaiból nekem teljesen ez jött le. :P )

Engem speciel nem zavar, ha nincs. Közösségi szájt magyar csak ez az egy van, klipeket meg ha csak innen tudtál letölteni akkor nem tudom te melyik interneten lógsz de biztosan nem azon amin én teszem.
0
A
· 3 Sept 2009 (edited)

klipeket meg ha csak innen tudtál letölteni akkor nem tudom te melyik interneten lógsz de biztosan nem azon amin én teszem.

Ez most kinek szól?

És mi az, hogy elit klub? Elit alatt azt érted, akik szívvel-lélekkel építik az oldalt, találkozókat szerveznek és gőzerővel fórumoznak? Mert ha igen, akkor nem tudom mi a problémád.
0
A
· 3 Sept 2009 (edited)
Most akkor mi van? A szerver megy de csak nonoka meg az elit klub férhet hozzá , bibibi? :lol:
(No offense, de a beszólásaiból nekem teljesen ez jött le. :P )

Engem speciel nem zavar, ha nincs. Közösségi szájt magyar csak ez az egy van, klipeket meg ha csak innen tudtál letölteni akkor nem tudom te melyik interneten lógsz de biztosan nem azon amin én teszem.

Az, h ki kap jelszót már kiveséztük csikicsikivel, tehát rajta múlik, h mikor férnek hozzá bizonyos emberek.

Nonoka, meg az elit klub - jól vannak - köszi ;)
0
C
· 3 Sept 2009 (edited)
LOL
Amint rendet tettem (már halad) akkor lesznek hozzáférések, addig semmi. Türelem, videókat terem. Amúgy meg szubjektív leszek, az kap aki, ennyi :). Lehet izgulni jön-e PM vagy nem :)
0
M
· 4 Sept 2009 (edited)
najólvan, én azt se vágom, miről van szó :D
0
S
· 4 Sept 2009 (edited)
Ki lettünk osztva :lol:
Amúgy vérzik a szívem,hogy nincs szerver de mivel ti építitek,üzemeltetitek az oldat ennyi előjogotok van :lol:
Akinél a hatalom az diktál :lol:
Szal én nem lázadok a ti döntésetek ígyiúgyis :D
0
B
· 9 Sept 2009 (edited)
Én ezúton köszönöm, hogy az esetleges jogvédő kellemetlenkedéseknek elejét vetted, csikicsiki :)
0
A
· 9 Sept 2009 (edited)
én meg várom hogy tagja lehessek ennek az ftps oldalnak, szóval előre:D
0
V
· 13 Sept 2009 (edited)
Nézzétek! Ha az ftp-hozzáféréshez az kéne, hogy személyesen találkozzak veletek, még nem tudom, képes leszek-e megtenni. Egyelőre nem érzem, hogy arccal tudom magam vállalni, még előttetek se. Egy-egy jó történetet biztos, hogy fogok írni, de a történetek miatt pláne nem tudom magam felfedni. Így is van egy félelmem, hogy esetleg sokan azért olvassák a történeteket, hogy jót röhöghessenek a haverjaikkal, hogy "nézzétek, milyen elborult emberek is vannak".
0
A
· 13 Sept 2009 (edited)
Szerintem itt senki nem röhög rajtad a haverjaival és mással sem. Az, aki itt van, nagy a valószínűsége, h csikimániás mint Te. Csak úgy nem regiznek, csak úgy senki nem írja be a csiklandozás szót a böngészőbe... Másképp nem találnának ide az emberek. Én azt vallom, h akit tényleg érdekel, az regisztrál. Most ugye megszűnt, h bárki láthassa az oldalt/amiket írunk (én kezdeményeztem), ezzel is biztosítva, h akárki nem fog beleolvasni a mi közös dolgainkaba. Ha meg annyira érdekli az illetőt, muszáj regiznie...
Ja, és még annyit... Most elképzeltem magam előtt, h valaki ott ül a haverjával a gép előtt és a tickling.eu-n röhögnek :D. Ilyen nincs, hidd el. A legtöbb ember, ha hülyülni akar, vagy baromkodni a barátaival, nem erre az oldalra jönnek, hanem mondjuk beírnak youtube-on valamit és nézelődnek ott, hiszen az tele van őrűltségekkel. Ide tényleg csak az jön, akit érdekel/izgat a téma és nagy az esélye, h egyedül - elbújva, nem másokkal. :wink:

Én ezt gondolom... Mások?
0
A
· 13 Sept 2009 (edited)
Szerintem is. Én csak azokról tudok véleményt mondani, akikkel már találkoztam: egyikük sem azért van itt, hogy Rajtad röhögjön ;)
0
A
· 13 Sept 2009 (edited)
Nézzétek! Ha az ftp-hozzáféréshez az kéne, hogy személyesen találkozzak veletek, még nem tudom, képes leszek-e megtenni. Egyelőre nem érzem, hogy arccal tudom magam vállalni, még előttetek se. Egy-egy jó történetet biztos, hogy fogok írni, de a történetek miatt pláne nem tudom magam felfedni. Így is van egy félelmem, hogy esetleg sokan azért olvassák a történeteket, hogy jót röhöghessenek a haverjaikkal, hogy "nézzétek, milyen elborult emberek is vannak".

Nézd. Te már korábban is ezt írtad a személyes találkozó ötletére. Amellett viszonylag ritkán írsz ide, s úgy érzem, semennyire sem sikerült megismernünk téged, még csak felületesen sem. Mindezek fényében úgy gondolom, sosem leszel képes arra, hogy elgyere egy találkozóra. Mivel semennyire nem ismersz minket - gondolom én - nem beszélgetsz velünk, csak időnként feljössz 1-1 történettel, vagy néha írtál a videókhoz, ezért indíttatásod sem nagyon lesz arra, hogy találkozz velünk. Én is azért mentem el, mert itt a fórumon néhány beszélgetés alkalmával - akár chaten, sőt, nonoval pl. msnen - szimpatikusnak és jófejnek tartottam őket, és úgy éreztem, személyesen is szeretnék találkozni velük. Nem is bántam meg. Pedig talán emlékszel, mennyire nagyon zárkózott voltam a kezdetek kezdetén. Velük mégis feloldódtam, és nagyon örülök, hogy részese lehettem a találkozóknak. (és már nagyon várom a következőt! ;))

Szóval csak arra szeretnék kilyukadni, hogy nem meglepő, hogy nem érzed, tudnád-e arccal vállalni magad előttünk, mivel a felületes fórum-hozzászólásokon kívül nem beszélsz senkivel "komolyabban". Ezzel persze semmi baj nincs az égvilágon, vannak, akiknek ez nehezebben, vagy egyáltalán nem megy. Természetesen ha nem szeretnél találkozni, nem muszáj, és így is szívesen olvassuk a bejegyzéseidet, történeteidet. De kényszerből ne gyere el csak azért, hogy meglegyen az ftp-hozzáférésed.

Egyébként már én is sokkal nyugodtabb vagyok a tudat hatására, hogy most már csak regisztrált felhasználók olvashatják a hozzászólásokat. Ez egy nagyon jó ötlet volt ;)
0
A
· 13 Sept 2009 (edited)
Egyébként már én is sokkal nyugodtabb vagyok a tudat hatására, hogy most már csak regisztrált felhasználók olvashatják a hozzászólásokat. Ez egy nagyon jó ötlet volt ;)

Nono már hónapokkal ezelőtt felvetette, és én is örülök neki. Viszont lenne egy kérdésem: a Google robotja és társai ki lettek kapcsolva, vagy az oldal hozzászólásait továbbra is indexelik?
0
C
· 14 Sept 2009 (edited)
Nem tudják indexelni, mert csak regisztrált userek "látnak be", a robotok sem (mert akkor cachelik és adtuk a ....nak egy pofont).
0
D
· 14 Sept 2009 (edited)
Néha a regisztrált tagoknál kiirja, hogy Google Adsense (Bot). Akkor ez mi?
0
M
· 14 Sept 2009 (edited)
Szerintem itt senki nem röhög rajtad a haverjaival és mással sem. Az, aki itt van, nagy a valószínűsége, h csikimániás mint Te. Csak úgy nem regiznek, csak úgy senki nem írja be a csiklandozás szót a böngészőbe... Másképp nem találnának ide az emberek. Én azt vallom, h akit tényleg érdekel, az regisztrál. Most ugye megszűnt, h bárki láthassa az oldalt/amiket írunk (én kezdeményeztem), ezzel is biztosítva, h akárki nem fog beleolvasni a mi közös dolgainkaba. Ha meg annyira érdekli az illetőt, muszáj regiznie...
Ja, és még annyit... Most elképzeltem magam előtt, h valaki ott ül a haverjával a gép előtt és a tickling.eu-n röhögnek :D. Ilyen nincs, hidd el. A legtöbb ember, ha hülyülni akar, vagy baromkodni a barátaival, nem erre az oldalra jönnek, hanem mondjuk beírnak youtube-on valamit és nézelődnek ott, hiszen az tele van őrűltségekkel. Ide tényleg csak az jön, akit érdekel/izgat a téma és nagy az esélye, h egyedül - elbújva, nem másokkal. :wink:

Én ezt gondolom... Mások?

na ja
nekem se jutott soha eszembe dendrofil fórumot keresni a neten pl :D
0
T
· 18 Sept 2009 (edited)
Mi az, hogy dendrofil?
0
A
· 18 Sept 2009 (edited)
Szó szerint, ez:

dendro= növény, fa
fil = vmi kedvelő
0
M
· 19 Sept 2009 (edited)
Mi az, hogy dendrofil?

aki a fikuszra a sarokban izgul
0
D
· 19 Sept 2009 (edited)
:D :D :D
0
T
· 26 Sept 2009 (edited)
A fikuszra??? Az masszív.... :D Nem lennék muskátli egy ilyennél.
0
M
· 26 Sept 2009 (edited)
pedig lehet hogy olyan szexuális meglepetéseket tartogat, amikre nem is gondolna az ember :lol:
0
C
· 26 Sept 2009 (edited)
Aha és ha az ilyennek mazochista beütése van, akkor a rózsával próbálkozik?
0
R
· 26 Sept 2009 (edited)
Aha és ha az ilyennek mazochista beütése van, akkor a rózsával próbálkozik?
És a kaktusz az smafu? Az az igazi brutál, nem? :lol:
0
M
· 27 Sept 2009 (edited)
én olyanról olvastam aki szerelemes volt a world trade centerbe
szeptember 11 után megcsináltatta magának makettban és azóta azzal szerelmeskedik éjjelente
és ez tényleg igaz, nem a blikkben olvastam :D
szóval vannak nálunk furcsább emberkék is :mrgreen:
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)
Sziasztok.....Szívesen írnék történeteket, személyes átéléssel.....Csatlakoznék az ftp-s oldalhoz is nagyon jó videók voltak fent.....!!!!
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)
Nincs itt most valaki,jöhetne a chatre:)
0
A
· 4 Oct 2009 (edited)
Dori88 írhatnál privát üzenetet:)
0
D
· 4 Oct 2009 (edited)
Írjál te! Aztán majd válaszolok rá! Köszi! :)