BB - szokásos

by Anonymous · 2 Aug 2009 · 132 views
Sort:
0
A
OP · 2 Aug 2009 (edited)
Te Lord, mivel itt ez senkit nem érdekel és személyesen akarod megbeszélni, illetve neked a melegekkel van bajod, így azt tudom javasolni, hogy mi lenne ha inkább kimennél a felvonulásra szept 5-én és velük beszélnéd ezt meg?
Ez közted meg köztük van, jó lenne minket ebbe nem belevonni, mert ez minket rohadtul nem érdekel.

Nem szeretnék még1 megjegyzést látni a melegekre ilyen ügyben, főleg nem tőled.

Főleg nem tőlem? Miért, csak nem kirúgsz a fórumról? Amikor engem és Nono-t csikiboy "rohadék mocskos szemét aljas geci"-nek nevezett, akkor nem voltál ilyen kemény, nem álltál a sarkadra! Sőt, még el is vetted az én és Nono admin jogát, mert kitöröltem csikiboy-t (miután megkért rá). Aztán elnézést kértél, és visszaadtad a jogokat nekünk.

Én ezt a rohadjanak meg-dolgot viccnek szántam: érzékeltetni próbáltam, hogy Nono milyen fontos számomra (és a fórumon még sok más embernek), és hogy hogy mer akárki is az ő születésnapján felvonulást rendezni. Tőlem akárki vonulhat, csak mondjuk az 1-es metrót nem kéne miattuk lezárni, mert ők azzal utaznak (ingyen).

Részedről itt most nem is a melegekről van szó, hanem arról, hogy a személyes érzelmeidet nem tudod "kint" hagyni, amikor bejelentkezel a fórumra. Voltak vitáink, és látszótag túltetted magad ezen.

Továbbá: nekünk azt mondtad, hogy akárkinek szívesen átadnád a fórum vezetését, mert te nem akarsz vezető lenni, ahhoz képest mindenben te döntesz, az van, amit te akarsz. Visszaállítottad a fórum kinézetét, amikor teszteltem, és elnézést kértél a fórumozóktól a kellemetlenségekért. Ez kábé úgy jött le mindenkinek, mint mikor a kisgyerek valami rosszat csinál, és a szülő elnézést kér tőle... Nem kezeltél se engem, se Nono-t egyenjogú félként, a saját fejed után mentél és mész még most is.

Aztán se szó se beszéd, elvetted az admin jogomat (véletlenül egybeesés, hogy pont akkor veszed vissza, amikor minden
munkát elvégeztem helyetted a fórumon: új fejléc, új profil mezők, botok törlése, 1-2 apróbb konfiguráció na meg persze az angol fórum felépítése).

A fórumon sokaknak nem tetszik az, hogy olyan emberek tagok, akik egyszer sem szólnak hozzá semmihez. Ezért sem mernek adatokat megadni magukról. Persze szólni nem szól senki, mert nem akarnak veszekedést. Többen is azt mondják, nem vagy elég keménykezű, és nem irányítod jól ezt a fórumot, pedig a te dolgod lenne. Vagy mégsem?

A te fórumod az egész, amit éreztetsz is, de milyen jogon is? Azt mondtad, te csak a keretet adtad meg, és mi, tagok építettük fel az egészet. Jól mondtad, te semmit se csináltál. Nono nyitott témákat, szavazásokat, próbált életet lehelni az egészbe, és sikerült is neki! Ő szervezi a találkozókat, ő csinálja a játékot. Amióta Nono itt van, azóta lendült fel az egész, nélküle nem lett volna semmi: se találka, se játék, és negyed ennyi hozzászólás sem. Kérdem én: akkor miért te vagy itt a főnök? Milyen alapon? Mert a te szervereden fut az oldal? Mert te jegyezted be a tickling.eu domain nevet? Nem szeretnél tőlem valamit látni? Mi alapján szabod meg, hogy én mit írhatok? Nem én voltam az egyetlen, aki nem témába illő dolgot írt. Akkor nem szóltál semmit sem? Érdekes...

A fórumozóknak az egész úgy fog lejönni, hogy "Na, a Lord már megint nem bír magával, megint veszekszik", pedig én csak leírom nyíltan a véleményemet, és nem más háta mögött beszélem ki az illetőt (mint ahogy te engem). Találkoztunk kétszer is. Amit te a hátam mögött beszélsz, azt miért nem merted a szemembe mondani? Sőt, miért nem mered most leírni itt, mindenki szeme láttára?
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Te, figyi BB, nem fogok most megint ebbe a hiábavaló vitába belemenni.
Igen, veled van bajom, azért mert megint osztod az észt és nagy vagány vagy a monitor mögül, és megint "jól megmondod", közben felvágsz arra amit csinálsz nem pedig megvárod míg másoknak tetszik esetleg.
Igen, persze, persze, megcsináltad a fejlécet ez tényleg szép. Kitörölted a botokat (igaz, sok vizet nem zavartak ha megnézel _bármely_ más fórumot ott vannak botok és a kutyát nem érdekli, hogy 1000 vagy 1010 regisztrált tag van) és közben kitöröltél pár régen használt, de emberi nicket - ez a hozzászólásokból jön le mostanában.

Én elismerem amit csináltál, csak az a baj, hogy az admin jog neked azért kell, hogy kikényszerítsd hogy felnézzenek rád és ez nagyon-nagyon nincs rendjén. Igen, úgy viselkedsz mint egy gyerek és játszótérnek használtad a fórumot hogy kísérletezgess és ez nem kell az itteni felhasználóknak. Kísérletezgess az Inderditen, senki nem fog piszkálni érte...

Milyen jogon? Neked kellene beszámolnom erről? Oszt' milyen jogon kérdezed? :D
Mert enyém a szerver? Igen. Mert enyém a domain? Igen. Mert nekem jutott ez eszembe 2005-ben? Igen. Mert én csináltam valamit, amit szeretnek és használnak a fórumozók? Igen.
Csinálj hasonlót és akkor majd beszélhetünk egyenlő felekként.
Tudom, hogy technikailag meg tudod csinálni - mint annyi más ember -, de kell hozzá valami kis plusz. Egy pici empátia, hogy ne keresztül törjünk az embereken, hanem meghallgassuk őket. Hogy ne legyen "faszparaszt" (bocsánat, idézet!) mindenki aki nem ért egyet velünk, mert nem csak a mi hangunk cseng a fülünkben.
És hidd el, nem csak én unom a stílusodat... Te, mondd már el nekünk, hány barátod viseli ezt el tőled nap mint nap? Sokan vannak? Szívesen beszélnék velük hogyan bírják...

És ráadásképpen én beszélek a te hátad mögött??? :shock: Tudod én nem teszek megjegyzéseket a fórumozókra az ő hátuk mögött és nem tartok mindenkit alacsonyabb rendűnek magamnál, úgy mint te. Én soha nem is fogok, te meg talán (bár már nem bízom benne) egyszer kinövöd... vagy nem.

És még ráadásképpen igazából teszek rá milyen tüske van benned az admin jogod miatt. Nincs és kész, ennyi. Így jobb mindenkinek.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
"Te, figyi BB, nem fogok most megint ebbe a hiábavaló vitába belemenni."

Aztán 5 bekezdésben válaszolsz ;)

"Igen, veled van bajom, azért mert megint osztod az észt és nagy vagány vagy a monitor mögül, és megint "jól megmondod", közben felvágsz arra amit csinálsz nem pedig megvárod míg másoknak tetszik esetleg."

Hidd el, hogy monitoron kívül is 8)

"Én elismerem amit csináltál, csak az a baj, hogy az admin jog neked azért kell, hogy kikényszerítsd hogy felnézzenek rád és ez nagyon-nagyon nincs rendjén."

Felnézzenek rám? Kik? Te miről beszélsz? Az egyetlen ember, akire a fórumon fel lehet nézni, az Nono. Önerejéből szervezett találkozókat, és gőzerővel végzi a "munkáját" a fórumon. Ő egy igazi vezető, nem úgy mint te, aki egy teljes évig rá se nézett a fórumára (leszámítva a domain-cserét). "Elkeserítettek a spambotok :(" - informatikus létedre nehezedre esett volna megoldani ezt a problémát?

"Igen, úgy viselkedsz mint egy gyerek és játszótérnek használtad a fórumot hogy kísérletezgess és ez nem kell az itteni felhasználóknak."

Azért teszteltem élesben a kinézeteket, hogy a felhasználók elmondhassák, hogy melyik tetszik nekik jobban. Persze ez pont fordítva jött le nekik...

"Csinálj hasonlót és akkor majd beszélhetünk egyenlő felekként."

Nem kívánok versenyezni. Amikor admin jogot adtál nekünk, megbeszéltük, hogy hárman (Nono, csikicsiki, LordBB
) vezetjük ezt a fórumot. Amikor megvontad az admin jogomat, megkérdezted róla Nonot? Nemhogy engem, de még őt se kezeled egyenjogú félként...

"Te, mondd már el nekünk, hány barátod viseli ezt el tőled nap mint nap? Sokan vannak? Szívesen beszélnék velük hogyan bírják..."

Ismerős szavak :)

"Tudod én nem teszek megjegyzéseket a fórumozókra az ő hátuk mögött és nem tartok mindenkit alacsonyabb rendűnek magamnál, úgy mint te."

Azért tartom őket alacsonyabb rendűnek, mert azt mondtam, hogy akkor is legyen nemzetközi az oldal, ha nem akarják? Igen, ez így volt, de nem titkolom senki előtt sem. És látod, a végén aki a legjobban támadta az egészet, leírta, hogy megbékélt vele, és nem zavarja (Minasandy; bocs, nem akarlak belekeverni).

Akikre megjegyzést tettem: Dori88 - mások személyes adatait idegeneknek megosztotta (viszont én mondtam neki, hogy nem kéne ilyet tennie, tehát nem a háta mögött...), Csikiboy - ha a fenyegetőzéseit leszámítom, akkor is "rohadék mocskos szemét aljas geci"-nek nevezett engem és Nono-t, tehát jogosan mondhatok rá hasonló nagyságú sértést, Bruce - egy régebbi vita miatt rosszban voltunk az elején, és nem örültem neki, hogy köztünk van. Igen, akkor mondtam rá dolgokat, amit akár a szemébe is mondtam volna, ha alkalmam adódik rá. Azóta a helyzet megváltozott, és jóban vagyok / vagyunk vele, szent a béke ;).
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Ignored. Most és ezentúl.
Igazából semmi újat nem tudsz mondani, csak nyalogatod a sebeidet és ez engem csak fáraszt.
Ez van itt, ezt kell szeretni, ha nem tetszik, át lehet költözni az Inderditre.
Ennyi.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Ignored. Most és ezentúl.
Igazából semmi újat nem tudsz mondani, csak nyalogatod a sebeidet és ez engem csak fáraszt.
Ez van itt, ezt kell szeretni, ha nem tetszik, át lehet költözni az Inderditre.
Ennyi.

A kényes kérdéseket kikerülöd, amit a hátam mögött mondasz, nem mered nyilvánosan - igen, ilyen egy jó vezető ;)
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Nem, szerinted csak te lehetsz jó valamiben, puktum.
És természetesen csak neked lehet igazad és csak az lehet a teljes igazság, erről megy a billentyűzet koptatás általad hónapok óta.

Erre tényeleg senki nem kíváncsi itt, hidd el.

Csinálj másik fórumot.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
"Nem, szerinted csak te lehetsz jó valamiben, puktum."

Ez nem igaz.

"Erre tényeleg senki nem kíváncsi itt, hidd el."

Én viszont kíváncsi lennék arra, le mered-e írni azokat, amiket a hátam mögött írsz/mondasz ;)

"Csinálj másik fórumot."

Miért? Kidobsz innen?
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Én a te hátad mögött?? Mivan, paranoid vagy? (Tudod, attól hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek ;) ).
És ezt még te mondod, aki a fórumozókat privátban fenyegeti, hogy ide nem írhatnak csak a te fórumodra... megaLOL :D

Dehogy doblak ki! Noha minden erőddel provokálsz, de már csak azért sem :D
Nem, csak azért mondtam, mert akkor a fórumodon te leszel az admin, te leszel az atyaúristen (lásd még: Lord), és te szabod meg ki mit mond, stb. Nem lesz olyan, aki ellentmondana neked. Ez lenne a mennyország, nem? ;)
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Én a te hátad mögött?? Mivan, paranoid vagy? (Tudod, attól hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek ;) ).
És ezt még te mondod, aki a fórumozókat privátban fenyegeti, hogy ide nem írhatnak csak a te fórumodra... megaLOL :D

Dehogy doblak ki! Noha minden erőddel provokálsz, de már csak azért sem :D
Nem, csak azért mondtam, mert akkor a fórumodon te leszel az admin, te leszel az atyaúristen (lásd még: Lord), és te szabod meg ki mit mond, stb. Nem lesz olyan, aki ellentmondana neked. Ez lenne a mennyország, nem? ;)

Rendben, jelentkezzen az, akit én bármilyen formában megfenyegettem!

A Lord előtagról annyit, hogy megkérdeztelek téged, hogy szerinted nem tűnök-e emiatt nagyképűnek mások előtt, erre írtad, hogy szerinted nem a név számít, hanem az, hogy mit írok.

Én jól viselem az építő jellegű kritikákat, csak azt nem bírom, ha valaki mindenért rám szól, mindenért a torkomnak ugrik.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
De ha nem tetszik neked, hogy LordBB a nevem, simán választok egy hasonló kreatív nevet, mint amilyen a tied (csikicsiki, egy csiki témájú oldalon) ;)
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Igen, ez nem volt túl kreatív, de rejtőzködésre király :) és illik a témához.
A Lord szerintem fennhéjazó, csak ez a bajom vele.
0
R
· 3 Aug 2009 (edited)
Látom elvagytok. 8)
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Szerintem jobb, h megbeszélték/megbeszélik a dolgot, mert ez már hetek óta ment így.
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Ezért is toltam ki külön topicba, mert marha kevés embert érdekel és nem tartozik a tali szervezés témájába.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Igazából priviben is mehetett volna, pont azért, mert senkit nem érdekel, sőt szerintem rossz fényt vet a fórumra.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Igazából priviben is mehetett volna, pont azért, mert senkit nem érdekel, sőt szerintem rossz fényt vet a fórumra.

Szerintem így pont jó volt, mivel a vita másokat is érintett. Jó így, hogy (majdnem) minden le lett tisztázva.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Jobbnak látod nyíltan tisztázni? Olyan emberek előtt, akiket nem is érint?
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
A legtöbb ember azt látta, hogy én bomlasztok és keverem a |s z a r| - t. Szerintem így helyes, hogy megtudták a hátterét a dolgoknak.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Most szerinted mi a helyzet, mit látnak?
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Most szerinted mi a helyzet, mit látnak?

Fogalmam sincs, mivel nem írt egyikőjük sem a témához.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Igen. Nem írt senki. Azért, mert mindenki leszarja, h mi van.
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Igen, de jól is teszik.
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)

Azért, mert vagy fel sem néznek az oldalra, vagy félnek akármibe is belekeveredni.
Legtöbb embernek szinte nincs is hozzászólása a regisztrált tagok közül, csak olvasnak, vagy töltögetnek. Én kezdeményezni fogom azt, h ez a fajta "lógás" be legyen fejezve.

A tickling.eu sok ember számára csak is kizárólag azért jó, mert van egy szervere, ami tele van a legtutibb videókkal.

Most nekilátok egy szabálykönyvnek, aminek egyik része a felhasználókra vonatkozik majd - másik része pedig a vezetőknek. Az, aki nem tartja be a játékszabályokat, annak le is út, fel is út.

Szerintem azok az emberek, akik tényleg oda vannak magáért a csiklandozásért, nagyon jó kis közösséget tudnának alkotni, persze csak akkor, ha nyugalom és békesség van. Ami csak akkor lehetséges, ha bizonyos feltételek mellett fórumoznak. Mi biztosítani fogjuk a feltételeket, azt, hogy nyugodt környezetben mehessen tovább a fórum ezen az igen göröngyös úton.

Biztos vagyok abban, ha sikierül "gatyábarázni" a fórumot, több ilyen nem lesz, h egymásnak esünk, stb... Vitatkozni lehet, de nem muszáj mindenkinek látnia. Ezért találták ki a privát üzenetek - lehetőséget.

Szívemből remélem, hogy a jövőben közösen visszük előre a fórumot és a stúdiót is együttes erővel tudjuk megvalósítani. Mivel rengeteg minden felmerült ( és szerintem csupa jó dolgok), ezért muszáj lesz együttműködnünk mindenben, máskülönben szétverjük azt, amit eddig felépítettünk.

Jó fórumozást mindenkinek!
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Egyetértek!
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Köszi BB. Este be is teszem a fórumra, amit összeállítunk közösen csikicsikivel.
0
C
· 3 Aug 2009 (edited)
Én is egyetértek, az utolsó pont különösen tetszik ;)
0
R
· 4 Aug 2009 (edited)

Azért, mert vagy fel sem néznek az oldalra, vagy félnek akármibe is belekeveredni.
Legtöbb embernek szinte nincs is hozzászólása a regisztrált tagok közül, csak olvasnak, vagy töltögetnek. Én kezdeményezni fogom azt, h ez a fajta "lógás" be legyen fejezve.

A tickling.eu sok ember számára csak is kizárólag azért jó, mert van egy szervere, ami tele van a legtutibb videókkal.

Most nekilátok egy szabálykönyvnek, aminek egyik része a felhasználókra vonatkozik majd - másik része pedig a vezetőknek. Az, aki nem tartja be a játékszabályokat, annak le is út, fel is út.

Szerintem azok az emberek, akik tényleg oda vannak magáért a csiklandozásért, nagyon jó kis közösséget tudnának alkotni, persze csak akkor, ha nyugalom és békesség van. Ami csak akkor lehetséges, ha bizonyos feltételek mellett fórumoznak. Mi biztosítani fogjuk a feltételeket, azt, hogy nyugodt környezetben mehessen tovább a fórum ezen az igen göröngyös úton.

Biztos vagyok abban, ha sikierül "gatyábarázni" a fórumot, több ilyen nem lesz, h egymásnak esünk, stb... Vitatkozni lehet, de nem muszáj mindenkinek látnia. Ezért találták ki a privát üzenetek - lehetőséget.

Szívemből remélem, hogy a jövőben közösen visszük előre a fórumot és a stúdiót is együttes erővel tudjuk megvalósítani. Mivel rengeteg minden felmerült ( és szerintem csupa jó dolgok), ezért muszáj lesz együttműködnünk mindenben, máskülönben szétverjük azt, amit eddig felépítettünk.

Jó fórumozást mindenkinek!
Szívemből szóltál! :wink: