Te Lord, mivel itt ez senkit nem érdekel és személyesen akarod megbeszélni, illetve neked a melegekkel van bajod, így azt tudom javasolni, hogy mi lenne ha inkább kimennél a felvonulásra szept 5-én és velük beszélnéd ezt meg?
Ez közted meg köztük van, jó lenne minket ebbe nem belevonni, mert ez minket rohadtul nem érdekel.
Nem szeretnék még1 megjegyzést látni a melegekre ilyen ügyben, főleg nem tőled.
Főleg nem tőlem? Miért, csak nem kirúgsz a fórumról? Amikor engem és Nono-t csikiboy "rohadék mocskos szemét aljas geci"-nek nevezett, akkor nem voltál ilyen kemény, nem álltál a sarkadra! Sőt, még el is vetted az én és Nono admin jogát, mert kitöröltem csikiboy-t (miután megkért rá). Aztán elnézést kértél, és visszaadtad a jogokat nekünk.
Én ezt a rohadjanak meg-dolgot viccnek szántam: érzékeltetni próbáltam, hogy Nono milyen fontos számomra (és a fórumon még sok más embernek), és hogy hogy mer akárki is az ő születésnapján felvonulást rendezni. Tőlem akárki vonulhat, csak mondjuk az 1-es metrót nem kéne miattuk lezárni, mert ők azzal utaznak (ingyen).
Részedről itt most nem is a melegekről van szó, hanem arról, hogy a személyes érzelmeidet nem tudod "kint" hagyni, amikor bejelentkezel a fórumra. Voltak vitáink, és látszótag túltetted magad ezen.
Továbbá: nekünk azt mondtad, hogy akárkinek szívesen átadnád a fórum vezetését, mert te nem akarsz vezető lenni, ahhoz képest mindenben te döntesz, az van, amit te akarsz. Visszaállítottad a fórum kinézetét, amikor teszteltem, és elnézést kértél a fórumozóktól a kellemetlenségekért. Ez kábé úgy jött le mindenkinek, mint mikor a kisgyerek valami rosszat csinál, és a szülő elnézést kér tőle... Nem kezeltél se engem, se Nono-t egyenjogú félként, a saját fejed után mentél és mész még most is.
Aztán se szó se beszéd, elvetted az admin jogomat (véletlenül egybeesés, hogy pont akkor veszed vissza, amikor minden
munkát elvégeztem helyetted a fórumon: új fejléc, új profil mezők, botok törlése, 1-2 apróbb konfiguráció na meg persze az angol fórum felépítése).
A fórumon sokaknak nem tetszik az, hogy olyan emberek tagok, akik egyszer sem szólnak hozzá semmihez. Ezért sem mernek adatokat megadni magukról. Persze szólni nem szól senki, mert nem akarnak veszekedést. Többen is azt mondják, nem vagy elég keménykezű, és nem irányítod jól ezt a fórumot, pedig a te dolgod lenne. Vagy mégsem?
A te fórumod az egész, amit éreztetsz is, de milyen jogon is? Azt mondtad, te csak a keretet adtad meg, és mi, tagok építettük fel az egészet. Jól mondtad, te semmit se csináltál. Nono nyitott témákat, szavazásokat, próbált életet lehelni az egészbe, és sikerült is neki! Ő szervezi a találkozókat, ő csinálja a játékot. Amióta Nono itt van, azóta lendült fel az egész, nélküle nem lett volna semmi: se találka, se játék, és negyed ennyi hozzászólás sem. Kérdem én: akkor miért te vagy itt a főnök? Milyen alapon? Mert a te szervereden fut az oldal? Mert te jegyezted be a tickling.eu domain nevet? Nem szeretnél tőlem valamit látni? Mi alapján szabod meg, hogy én mit írhatok? Nem én voltam az egyetlen, aki nem témába illő dolgot írt. Akkor nem szóltál semmit sem? Érdekes...
A fórumozóknak az egész úgy fog lejönni, hogy "Na, a Lord már megint nem bír magával, megint veszekszik", pedig én csak leírom nyíltan a véleményemet, és nem más háta mögött beszélem ki az illetőt (mint ahogy te engem). Találkoztunk kétszer is. Amit te a hátam mögött beszélsz, azt miért nem merted a szemembe mondani? Sőt, miért nem mered most leírni itt, mindenki szeme láttára?
0
A
OP · 2 Aug 2009 (edited)