Én aszondom, mesélj neki arról, hogy léteznek fétisek, és hogy neked van, méghozzá ilyen..
Nem tudom, hogy erről mennyire lenne szabad beszélnem, de ha nem mondok semmit, akkor nem igazán tudok beszélni az egészről és nem jutok semmire... Na mindegy, ahogy esik, úgy puffan...
Szóval bizonyos szinten már tudja, hogy nekem van egy ilyen tikkem (ahogy mondtam, már eljutottunk olyan szintre, hogy ez egy s más helyzetben feljöjjön, mint téma), de sajnos kiderült, hogy ebben viszont nem gondolkodunk hasonlóan, mondhatni nagyon nem.
A csikizést bizonyos múltbeli tapasztalatok miatt utálja, a lábával meg ugyanaz a helyzet, ami egy exemnél is volt már, hogy egyszerűen nem szereti, ha hozzányúlnak. Persze nekem meg ez fura, de hát nem egy embernél láttam már, hogy valahogy írtóznak attól, hogy a lábukhoz érjenek (bár ugyanakkor meg is értem bizonyos szempontból, én is utálom ha olyan nyúlna hozzá, akit nem szeretek, stb, bár ő még nálam sem szereti, bár erre eddig nem kaptam konkrét indokot, de láttam rajta, hogy tényleg zavarja).
Szóval valamilyen szinten tudja, hogy nekem ez bejön (bár annyira nem mentünk bele a témába, mint pl. legutóbbi exemmel, aki gyakorlatilag mindent tudott, a fétisről, a múltamról az egésszel, stb) , de én is tudom, hogy neki meg nagyon nem.
Nos, a jó hír, hogy bár furcsállotta (noha nem ajtóstul rontottam a házba a témát illetően, csak szépen finoman adagolva), de szerintem nem ítélt el érte, vagy ilyesmi.
A rossz hír, hogy viszont nem is szeretné. Én meg nem akarom erőltetni. Egyrészt én sem szeretném, hogy olyasmit akarjon, ami nekem nem tetszik, másrészt meg így nekem sem adna ez semmit, ha tudom, hogy neki nem csak hogy ez nem jó, de kifejezetten rossz.
Persze igaz, az ember hoz áldozatot azért, akit szeret, de a sexualitásban szerintem nincs értelme. Az elvégre arról szól, hogy mindkettőnknek legyen jó, de itt ez ugye kicsukva (sőt azok után, amit a csikizésre indkokként adott, már én se tudnám megcsikizni, hogy őszinte legyek), erőltetés sexben meg baromság.
Nem tudom, a láb-dolgon megmondom őszintén, hogy meglepődtem. Már csak abból kiindulva, hogy ugye az ember azt hinné, hogy aki láthatóan szépen rendben tartja a lábát, az vevő egy kis lábkényeztetésre, stb, és bár ő nagyon szép rendben tartja a lábát (bár neki ezt sem kozmetikus csinálja, ahogy mondtam, rühelli, ha ott fogdossák, nem tudom miért, nagyon nem mertem feszegetni hogy őszinte legyek), azért reménykedtem, hogy ez talán számomra is biztató jel.
Na hát ez nem jött be. Persze utasítottak már el ilyen téren (egyiket talán el is meséltem, ha minden igaz), de ez most valahogy más.
Talán mert a legutóbbi nő után elég sokáig egyedül voltam, és azok után, amit az a nő levágott, hát mondjuk úgy, hogy sokáig úgy éreztem, hogy többé egy nőben sem tudok majd megbízni, szóval az, hogy most Ő van nekem, elég nagy dolog számomra.
Ő speciel nem ugrál érte, de hát ha én élvezem, akkor ő engedi, hogy élvezzem...
Valami részleteket tudsz mondani (ha nem akarsz, nem erőltetem), hogy mégis nálatok ez hogyan volt? Mármint így ez az egész bevezetés. Hogy mondtad meg neki, vagy hogy reagált? Csak simán nem izgatta a téma, vagy volt valami konkrét negatív érzete a dologgal? Csak azért kérdem, mert ahogy fentebb írtam, nálunk ez ugye eléggé negatívan jött ki, igaz, hogy engem nem ítél el vagy ilyesmi, csak maga a tevékenység nagyon nem jön be neki XY dolog miatt.
Nem tudom, a legutóbbi "próba" óta nem hoztam szóba sem, nem is igazán tudom, hogy most akkor vajon mennyit tud az egészből, (mert hát azért azt valamilyen szinten már mindenképpen tudja, hogy engem izgat az ilyesmi, de hát nem tudom... Nem hoztam szóba azóta, kicsit félbeszakadt érzetem van, noha már úgyis tudom, hogy ő hogyan áll hozzá, csak abban nem vagyok biztos, hogy most akkor ahhoz hogyan áll, hogy én így vagyok vele, ahogy vagyok... Na érted... XD
Ez a "megcsalás" dolog ismerős, bár teljesen alaptalan.
Persze, tudom én, hogy ez nem megcsalás, vagy ilyesmi, de akkor is bűntudatom van az egész miatt.
Nálam ilyen tényleg soha nem fordult elő azelőtt. Ha volt valakim, abszolút monogám voltam, szóval még ha Kate Beckinale állt volna elém, hogy na akkor csináljuk, asszony sosem tudja meg, akkor sem érdekelt volna, mert más nő egyszerűen nem érdekelt.
Ez most is így van egyébként, leszámítva a fétisemet. Bár ez új. Nem tudom, így visszaemlékezve sosem érdekelt eddig más nő ilyen téren sem, amíg volt valakim, de ma valahogy nagyon is...
Nem tudom. Volt már veled úgy, hogy valami erkölcsi értékedben egész életedben biztos, sőt büszke voltál, és egyszer csak kiderült, hogy talán nem is vagy olyan, amilyennek hitted? Na most valahogy így érzem.
Mindig büszke voltam arra, hogy ha volt valakim, akkkor 100%ig hűséges voltam, és tényleg más abszolúte nem érdekelt, még fantázia szintjén sem, de most valahogy más...
Pedig tudom, hogy tényleg nem csalnám meg, de akkor is durva, hogy más után vágyakoztam, mikor ott volt velem ő... Pláne hogy moziban is csókolgatta a nyakam, közben nekem meg az a két csaj járt a fejemben... Ilyen még sosem volt, szóval annak ellenére, hogy ez közel sem az első kapcsolatom, sőt nem is az első olyan kapcsolatom, ahol elutasításra talált a fétisem, valahogy mégis új a helyzet...
Ha belemászol más lány vaginájába, na az igen...
Jó, hát az már a legnagyobb szintű megcsalás, szóval ja...
semmi féltékenységi hiszti nem történt, ugyanis ő is tudta, hogy nem hagyom el, ilyen miatt meg pláne... csak mosolygott egyet.
Melyik bolygóról szeded te a nőket, cimbora?

Csak azért , mert én ennyire elnéző nőt még nem láttam.
Ugyanakkor az sem biztos, hogy jó, ha nem érdekli, hogy más után folyatom a nyálamat, mert azért az egészséges féltékenység nem árt... Legalábbis eddig így gondoltam, de ugye eddig nem is volt olyan, hogy bármilyen féltékenységre okot adtam volna.... Hát ez is új...
Nem tudom, hogy ezt el merjem -e mondani neki, vagy sem, vagy ha igen, akkor hogyan...
Egyrészt erőltetni sem akarom a témát most egy darabig (eddig legalábbis ezt gondoltam), mert nem akarom, hogy azt higgye, hogy valami beteges marha vagyok, vagy ilyesmi, másrészt meg hogy állsz elő az ilyesmivel?
Most mondjam neki azt, hogy "van valami, amit nem tudsz megadni nekem, úgyhogy másokról fantáziálok ezen a téren, tudom hogy nem tehetsz róla, de ez van , bocs"...
Nem mondhatok neki ilyet, még szépített formában sem, mert szegény tényleg nem bunkón állt hozzá, nem vetett meg érte, stb, csak éppen nem akarja ezt. És tényleg, soha nem is vetném a szemére, mert jogtalan és önző dolog lenne, de ugyanakkor meg akkor is megvannak bennem ezek a vágyak, hiába akarom vagy nem akarom, nem számít...
És tényleg egy kedves lány, aki sokmindenben mellettem áll és segít és elnéz, ezek után most hogy mondjam neki azt, hogy "hát ebben a szempontból nem tudtál kielégíteni, úgyhogy más járt a fejemben, miközben csókolgattál".
Nem tudom, soha nem hittem volna, hogy velem ilyen szituáció előfordulthat, hogy más járjon a fejemben...
És tényleg nem is számítottam rá, de a mai kis affér után , hát , sok dolog dőlt meg bennem, amit eddig biztosra véltem, de rosszul tettem.
Nem tudom, valami megoldást kell majd találnom a dolgokra, de még nem tudom, hogyan vagy mit. Őszintén megvallva félek, hogy egy ilyen hülyeség majd közénk áll, pedig soha nem hittem volna, hogy ilyen szimpla testi dolog is ekkora gond lehet. Érdekes módon, amikor még nem volt soha fétises kapcsolatom , addig nem is hiányzott ennyire, de ha egyszer belekóstoltál, akkor már nehéz meglenni nélküle.
Igaz még csak néhány hónapja vagyunk együtt, de eddig nagyon jól mentek a dolgok minden egyéb téren, ami nálam már alapból ritka, szóval nagyon nem szeretném, ha emiatt a baromság miatt mennénk szét...
Csak a gond van ezzel a rohadt fétissel hosszútávon, komolyan mondom...
Tudod, a "normális" emberek is hiába házasok meg satöbbi, megnézik a másik nőt/férfit...
Hűséget fogadtunk, nem vakságot...
Tudom, hogy ők megnézik, de nálam ez eddig sosem volt így. Vagyis megnézhettem eddig akárkit, de ha volt párom, akkor más nem érdekelt, még akkor se ha Liv Tyler volt az illető. Komolyan, nem izgatott.
szóval az addig oké, hogy nem vagyok vak és ránézek másra is, meg hogy nem csalom meg őt, de ettől még ugyanúgy megcsalásnak érzem, hogy más is fel tud izgatni, még akkor is , amikor vele vagyok.
Tovább rontja a helyzetet, hogy anno volt egy barátnőm, akiről így menet közben kiderült, hogy XY sztárokcskáit képzelte az én helyembe, ami finoman szólva nem esett jól nekem sem, szóval utolsó dolog, amire vágynék, hogy ugyanilyen gányságot tegyek most barátnőmmel én magam...
Nem tudom, egyszerűen a pofámról sül le a bőr az egész miatt... A szemébe se tudtam rendesen nézni ma, és azt hiszem, észre is vette, hogy valami bajom volt...
Nem tudom, mi lenne a helyes. Ha szólok neki, megmondom a teljes igazat, amivel fix, hogy megbántom így vagy úgy, rossz esetben meg még rosszabb, vagy ha nem mondok semmit, amiből hosszú távon megint csak nem sül ki semmi jó...
rohadt egy helyzet, amikor ilyen jól megvagy valakivel lelki szinten , és akkor egy ilyen balf@sz fétis így bekeveri a dolgokat... Rohadt biológia...
Különben is... a nők többsége szereti a lábait
Na látod ez a fura... Hogy tényleg szépek a lábai, ápoltak, stb, amiről eddig azt hittem, hogy egy utalás arra, hogy akkor talán tudat alatt nyitott az ilyen dolgokra, de az ő esetében a kettő teljesen ellent mond egymásnak, mert nagyon nem vevő rá. Nem tudom miért, de nem.
Asszem nem hagytam ki semmit... remélem sikerült értelmes mondatokat alkotnom.
Sikerült, sikerült, és köszönöm a választ, tényleg. Nem igazán akartam beszélni erről, általában az ilyen párkapcsolati dolgokat nem beszélem meg senkivel csak párommal, de a mai után nem tudtam már magamban tartani... És hát hol beszéljek erről, ha nem itt...
Nem tudom, tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Még ha csak hidegen hagyná a téma, akkor még talán lenne valami értelme erőltetni , hogy próbáljuk ki, de így, hogy tudom, hogy rühelli... Hát nem tudom. Emiatt persze nem akarom elhagyni, félre ne érts, de a mai után aggódom, hogy mi lesz ebből... Még soha nem fordult velem olyan elő, hogy más nő izgasson fel, amikor barátnőm van, ráadásul ott van velem...
Nem tudom, bűntudatom is van, meg félek is, hogy most akkor hogy oldom ezt meg...
Mert ha még kiakadt volna, és megvetne érte, vagy valami, akkor azt mondanám hogy hülye liba, kell a fenének, de nem vet meg , egész jól fogadta, csak éppen XY miatt nem akarja.
Szóval van egy gyönyörű, vicces, kedves, jófej barátnőm, és akkor meg itt ez a hülye probléma, ami alaposan megkeveri a szart...
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Lehet egy kapcsolatnak így jövője?
Egyébként bocs a kisregényért, de ezzel tényleg nem tudok máshová fordulni...