Exkluzív interjú Turtleboy-jal!

by Anonymous · 31 Jul 2009 · 86 views
Sort:
0
A
OP · 31 Jul 2009 (edited)
british_flag.png

Nem rég készítettem egy interjút a UK Female Nylon Feet And Tickling stúdió tulajdonosával (Turtleboy-jal).

Íme a fordítás:

-------------------------------------------

A te stúdiód az én személyes kedvencem. Imádom a harisnyás talpcsikit és nagyon csikis lányokat sikerült szerezned. Lenne pár kérdésem a stúdióval kapcsolatban:

1.) Hány éves vagy?
1.) Ohhh - az titok! 30-as éveim elején...

2.) Miért indítottad el a stúdiódat?
2.) Amatőr videókat készítettem és úgy döntöttem, eladhatnék néhányat. Aztán szereztem egy jobb kamerát és arra gondoltam, hogy csinálhatnék jobb felbontású videókat igazi modellekkel. Ez továbbra is csak egy mellékcselekvés, valami, amit azért csinálok, mert érdekel, mint ahogy van állásom és vannak más hobbijaim is!

3.) Honnan szerzel ilyen gyönyörű ticklee modelleket?
3.) Leginkább törvényes modell oldalakon toborzok. Adok fel hirdetéseket, és akikkel már dolgoztam együtt, azok ajánlanak engem, ami sokat segít. Sok modellt érdekel ez a típusú munka, mivel ez egy kicsit más fajta - főleg ha megtudják, hogy profi vagy! Plusz egy TMF tag segített nekem a modellekel való kapcsolatfelvétben (pl.: Cate Harrington és Dannii Harwood).

4.) Mennyit fizetsz a modelleknek?
4.) Ez a modellek képességeitől függ. 25-50£ óránként, plusz az utazási kölcsékeik. Általában egy két órás felvétel a minimum...

5.) Mennyit kerestél eddig?
5.) Nincs profitom! Szerény összeget keresek az eladásokból (amiből lejön a clip4sale-nek fizetendő összeg stb.), de azt az újabb modellekre költöm!!

6.) Mik a jövöbeli terveid?
6.) Nincs konkrét elképzelésem - csak csinálom, ahogy kell. Tengernyi modellem van, akikkel együtt dolgozhatok a jövőben és nincs kétségem affelől, hogy többekkel tudok kapcsolatba lépni, ha az eladásaim megnőnek és csinálok még több felvételt! Eddig elég szerencsés voltam ahhoz, olyan szexi modellekkel dolgozhassak együtt, akiket már ismertem előtte (Michelle Hush, Cate Harrington vagy pédául egy hónap múlva Dannii Harwood!). Nem is álmodtam arról, hogy egyszer élőben találkozhatok velük és egyedül megcsikizhetem őket... Remélem, hogy még találkozhattok többükkel is!

Üdv! :)

-------------------------------------------

Kapcsolódó hivatkozás(ok):

Hivatalos honlap: http://clips4sale.com/store/26605
Eredeti interjú (angol): http://kepfeltoltes.hu/090731/turtleboy_interview_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)
Egész jól sikerült a riport! Gratulálok! :wink:
0
T
· 31 Jul 2009 (edited)
Jaja, jó ötlet ilyen riportokat készíteni, eddig máshol nem is láttam.
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)
Gondolom nehezen állnak kötélnek a riportalanyok. Szerintem nem szívesen árulják el a "titkaikat".