Kikötözés

by red kneesocks · 30 Jul 2009 · 480 views
Sort:
0
R
OP · 30 Jul 2009 (edited)
Gondoltam, én is nyitok végre egy topicot.
Arra lennék kíváncsi, ki hogyan áll a kikötözéssel?
Ki szereti, ki nem? Miért?
Egyáltalán izgat a kikötözés?

Bekell vallanom, engem igen! Régóta szeretném már kipróbálni, milyen kikötözve lenni. Egyrészt azért, mert gondolom ilyenkor egészen más érzés ha csiklandoz valaki. Másrészt mert csiklandozónak is más lenni ilyen helyzetben. Úgyértem, amikor érzed, hogy minden tőled függ, mindent te írányítasz! Szerintem ez érdekes lehet.
Én kíváncsi vagyok rá.

Ti hogy vagytok ezzel?
0
A
· 30 Jul 2009 (edited)
Nekem már volt részem kikötözött alany csikizni, és kikötözve csikizve lenni (nyelvtanból 1-es, de máshogy nem tudom kifejezni :P ).

Tényleg teljesen más érzés. A kikötözéses csikihez kölcsönös bizalom szükséges, viszont ha ez megvan, akkor egy igazi élményben lehet részed ;)
0
A
· 30 Jul 2009 (edited)
I-M-Á-D-O-M!!!!!!! :D :oops:
Valóban kell hozzá bizalom, de ha az van, eszméletlen jó érzés, kifejezetten izgat, hogy ki vagyok szolgáltatva az illetőnek, és nem tudom kikerülni a csiklandozó érzést, az ujjakat, mert nem tudok még csak elfordulni, meg elhúzódni sem :)
0
M
· 31 Jul 2009 (edited)
hát biztos jó, de én jobban preferálnám, ha mondjuk 3-4 helyes csajszi fogna le... 8)
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)
hát biztos jó, de én jobban preferálnám, ha mondjuk 3-4 helyes csajszi fogna le... 8)
Manti! ÉBRESZTŐ!!! :D
Már reggel van! :mrgreen:

Egyébként nekem egy caj is elég lenne, ha jól csinálja! :wink:
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)
Egyébkén ti, hogyan képzelitek el a kikötözést? Úgyértem, van a "négy végtagot az ágy négy végébe" póz, de van sok más "felállás" is. Nektek melyik jön be? :)
0
T
· 31 Jul 2009 (edited)
Nekem is volt benne részem lee és ler szerepben is. Többnyire a szokásos ágyas kikötözős pózban, de előfordult az is, hogy hátra volt kötözve a láb és a kéz. Az ilyesmihez tényleg jól kell ismerni a másikat általában, hogy meg legyen a bizalom.
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)
Nekem is volt benne részem lee és ler szerepben is. Többnyire a szokásos ágyas kikötözős pózban, de előfordult az is, hogy hátra volt kötözve a láb és a kéz. Az ilyesmihez tényleg jól kell ismerni a másikat általában, hogy meg legyen a bizalom.
És melyiket élvezted jobban?
0
C
· 31 Jul 2009 (edited)
Nekem még csak az ágy 4 sarkához volt szerencsém, de tényleg tuti jó :)
0
T
· 2 Aug 2009 (edited)
Hú, hát mindkettőt egyformán.
0
R
· 2 Aug 2009 (edited)
Hú, hát mindkettőt egyformán.
És még milyen "pózt" próbálnál ki szívesen?
0
T
· 3 Aug 2009 (edited)
Nem is tudom, sok mindent, eléggé nyitott vagyok az ilyesmiben. Egyszer jó lenne valami olyan szerkezet vagy kötél, ami a videókban szokott lenni. Eddig csak sálakat használtam
0
A
· 3 Aug 2009 (edited)
Nem is tudom, sok mindent, eléggé nyitott vagyok az ilyesmiben. Egyszer jó lenne valami olyan szerkezet vagy kötél, ami a videókban szokott lenni. Eddig csak sálakat használtam

Sálakat mi is. Az a jó benne, hogy kényelmes, csak túl rövid...

Ami a Tickle Abuse-nál van, az nekem is tetszik. Puha, de erős! ;)
0
R
· 4 Aug 2009 (edited)
Van egy újabb kérdésem: :D
Kötötték már be a szemeteket csikizésnél?
Ha igen, milyen érzés volt? :wink:
0
A
· 4 Aug 2009 (edited)
Van egy újabb kérdésem: :D
Kötötték már be a szemeteket csikizésnél?
Ha igen, milyen érzés volt? :wink:

Nekem kötötték, de mivel az csak egy sima kendő volt, kifejezetten irritált, mert folyton lecsúszott, miközben dobáltam a fejemet a csikizés hatására :D, és állandóan le kellett állni hogy megigazítsuk :D
De maga az érzés, hogy nem látok, és nem tudom, mi vár rám, nagyon izgató és imádom. Legtöbbször be is csukom a szememet :) Máskor viszont pont azt élvezem, ha láthatom, mit csinál a párom, ahogy olyan kis gonoszul mozognak az ujjai, vagy ahogy a tollat húzigálja rajtam ::P :oops:
0
R
· 4 Aug 2009 (edited)

Máskor viszont pont azt élvezem, ha láthatom, mit csinál a párom, ahogy olyan kis gonoszul mozognak az ujjai, vagy ahogy a tollat húzigálja rajtam ::P :oops:
Azt eltudom képzelni! :D :wink:
0
A
· 5 Aug 2009 (edited)
Sajnos engem még nem csikiztek kikötözve de nagyon szeretném már kipróbálni. :-) Főleg úgy hogy több lány csikizne egyszerre! :-)
0
A
· 5 Aug 2009 (edited)
Sajnos engem még nem csikiztek kikötözve de nagyon szeretném már kipróbálni. :-) Főleg úgy hogy több lány csikizne egyszerre! :-)

Több lánnyal én is szívesen kipróbálnám ;)
0
R
· 5 Aug 2009 (edited)
Szerintem ezzel majdnem mindannyia így vagyunk! :wink:
Amúgy meg üdvözlünk a fórumon! :wink:
Remélhetőleg sok hozzászólásodat olvashatjuk majd! :D
0
A
· 8 Sept 2009 (edited)
sztem ez a kikötözős csiki a legjobb volt benne részem hivatasos dominanal is.
0
C
· 9 Sept 2009 (edited)
És mit csinált? Mivel csikizett hol?
0
C
· 22 Sept 2009 (edited)
Kikötözés... (elmosolyodik, szép emlékek villanak be)
Na igen, nem árt. Bár attól függ hogy milyen fajta játék hívei vagytok.
Ha pl:. a kegyetlenebb változatéi akkor úgy élvezetesebb ha megszünteted az ellenállást (véleményem szerint izgatóbb is valamilyen szinten,+ hétköznapi csikiben is vicces :D )

De ha nincs az se baj, csak akkor a helyzet kicsit.... problémásabb :)
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
nyitottam egy selfbondage topicot, ami ezzel kapcsolatos és szerintem elég érdekes.
0
A
· 13 Aug 2010 (edited)
.
0
C
· 14 Aug 2010 (edited)
ismét igazat szóltál! :D
0
A
· 15 Aug 2010 (edited)
.
0
A
· 21 Aug 2010 (edited)
.
0
A
· 14 Oct 2010 (edited)
nekem csak egyszer volt igazi kikotozos csiki elmenyem, egy csajjal, akit a neten ismertem meg. az elejen kicsit feszult volt a hangulat,ez foleg abbol latszott, hogy alig voltunk csikisek, de az 1. ora utan tokre ellazultunk, es akkor nagyon jo lett! :D
csak az volt a fura, hogy nem nagyon ereztem a kulonbseget akkozott, amikor ruhan keresztul, vagy meztelenul csikizett! ez kicsit idegesitett.. velem van a baj, vagy az o csikizesi modszerevel?
0
A
· 20 Oct 2010 (edited)
.
0
A
· 21 Oct 2010 (edited)
igen ezt mar mastol is hallottam, biztos van benne valami.. ha majd megint lesz ra alkalmam, kiprobalom. :D