Csiki-fetish

by Anonymous · 28 Jul 2009 · 217 views
Sort:
0
A
OP · 28 Jul 2009 (edited)
Jó kis téma ez.

Azért nyitottam ezt a topikot, mert szeretném veletek megbeszélni, h ki hogyan tud együtt élni ezzel a csikis dologgal...

Nálam úgy kezdődött, h amikor kicsi voltam, még nem tudtam, h mi ez. Csak imádtam, amikor csiklandoztak. Minden játéknak ez lett a vége és másoknak tetszett, h én ilyen kis huncut vagyok. Mondjuk a gyerekekre jellmező, h szeretik a csiklandozós játékokat.

Kicsit később, amikor már nagyobb lettem, kb. 13-14 éves, akkor visszahúzodobb lettem ezen a téren és nem adtam arra alkalmat, h csikizzenek. ( pl. cicik akkor kezdtek nőni, nagylány lettem stb...) Bármennyire is szerettem volna, nem mertem lehetőséget teremteni rá, bár lehetett volna egy csomó. Messziről néztem, kukkoltam, ha csikit láttam és magamban marhára örültem, de oda menni nem mertem, mert féltem, h mi lesz ha megtudják, h nekem ez több mint játék.

Aztán, amikor bekötötték a netet nálunk, első dolgom volt, h beírtam, h CSIKLANDOZÁS. Persze félve, úgy, h senki ne vegye észre. Miután átolvasgattam mindent és rájöttem, h sok "Őrűlt" van rajtam kívűl, szinte én voltam a világ legboldogabb embere és tudtam, h most vagyok igazán OTTHON :)

Azóta itt vagyok veletek - és nagyon jól érzem magam, nem szégyellem, felvállalom magam bátran, mert tudom, h ez nem rossz dolog, nem ártunk egymásnak. A legjobb kikapcsolódás/szórakozás és még pénzbe se kerül.
0
R
· 28 Jul 2009 (edited)
Érdekes módon én először nem igazán élveztem, hogy csikiztek. Pedig gyerekkoromban sokat csikiztek. :wink:
Én inkább másokat szerettem csikizni. Élveztem, ahogy fetrengenek a nevetéstől, ahogy torkuk szakattából nevetnek.
Később aztán, mikor nagyobb lettem (és komolyabb kezdtek érdekelni a lányok), rájöttem, hogy mennyire élvezem a dolgot.
Aztán, ahogy az lenni szokott, én is rátaláltam az internetre, és most itt vagyok! :D

Röviden ennyi. :wink:
0
A
· 28 Jul 2009 (edited)
Már bennem is egész kis korom óta bennem van, és szintén az internet által ismertem meg a csiklandozás iránti vágyam hátterét. Csikizni és csikizve lenni is szeretek.
0
A
· 28 Jul 2009 (edited)
Hű, én már sokszor leírtam, és a Kinél hogy kezdődött? témámban is benne van... De annyi bizonyos, én is az internet segítségével jöttem rá, hogy nem vagyok egyedül ezzel a mániámmal, és ez hatalmas döbbenet, egyben hatalmas megkönnyebbülés volt számomra. :)
0
M
· 30 Jul 2009 (edited)
Aztán, amikor bekötötték a netet nálunk, első dolgom volt, h beírtam, h CSIKLANDOZÁS. Persze félve, úgy, h senki ne vegye észre. Miután átolvasgattam mindent és rájöttem, h sok "Őrűlt" van rajtam kívűl, szinte én voltam a világ legboldogabb embere és tudtam, h most vagyok igazán OTTHON :)

egy az egyben nálam is így volt... :)
0
R
· 30 Jul 2009 (edited)

egy az egyben nálam is így volt... :)

Szerintem ez, majd nem mindenkire egy az egyben igaz. :)
0
A
· 30 Apr 2010 (edited)
sziasztok!
én igazából nem nevetek ha csikiznek hanem "feláll rá" és imádom,csak nem merem bevallani,főleg azt szeretem ha vlaakinek műkörme van és azzal csinálja másképp nem jó

egyszer volt egy jó élményem egy nagyon jó csaj az osztályba szép műkörmökkel a hátammal végig csiklandozta és utána folytatta az alkarommal,azóta tetszik ez nekem...

jó lenne ha lenne még egy ilyen élményem
0
C
· 30 Apr 2010 (edited)
Üdv a klubban sancimex :mrgreen: !
0
A
· 7 Dec 2010 (edited)
Én kb ugyanúgy vagyok az egésszel mint Nono, csak csiklandozó (leer?) szemszögből.
Nálam is több ez mint játék, és örülök, hogy rájöhettem, hogy ez normális dolog :)

Mondjuk, rajtam kívül egy ember tudja ezt rólam... a mostohanővérkém.
Sikerült elmondanom neki, nagyon, nagyon nehezen... erre ő valami ijesztő nevetésbe kezdett, és az első mondata az volt, hogy: "Ne már, ezt nem bírtad kimondani? :D ez tök természetes!"

Remek... :P
Az a furcsa az egészben, hogy azóta se tud róla senki más... nem merem nekik elmondani. :shock:

Egy biztos... hála az internetnek, kibeszélhetem magamból ezt is :)
0
C
· 8 Dec 2010 (edited)
ler
csak egy e. :D
Vagány mostoha nővéred van! Lehet, hogy egyezik az ilyen táji ízlésetek. :)
0
A
· 8 Dec 2010 (edited)
Pedig nem :shock: