Utálom a nyarat :(

by csikicsiki · 27 Jul 2009 · 1114 views
Sort:
0
C
OP · 27 Jul 2009 (edited)
Vékony lány, barnára sült bőr, gyönyörű mezítlábas lábak kinn a kávézó teraszán... és nem illik megbámulni :( ;(
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Én ugyanígy vagyok ezzel, amikor harisnyában vannak...
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
Viszont ez tetszik, hogy akárhányszor frissítek, mindig van új hozzászólás :)
0
R
· 27 Jul 2009 (edited)
Vékony lány, barnára sült bőr, gyönyörű mezítlábas lábak kinn a kávézó teraszán... és nem illik megbámulni :( ;(

Nem illik? Kit érdekel! Én mindig megbámulom a szép női lábakat! :lol:
Éljenek a csajok!!! :D
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Lány létemre én is megnézem a szép női lábakat... Szinte csak olyan videókat nézek, ami f/f - m/f és persze nagyjából talp... De a felsőtest is izgató és szeretem az olyan videókat, ahol tényleg nagyon csikis a lee. A legtöbb videó megjátszott. Hiába szép benne a csaj, ha nem csikis és megjátsza. Én az elején levágom, h valódi érzelmek vannak benne, vagy nem. Ha nem, akkor már ki is kapcsoltam. Elég igényes vagyok videó terén, szeretném, ha a stúdió is leginkább a minőségre menne és nem csak a technikai részére gondolok, hanem a szereplőkre is.
0
R
· 27 Jul 2009 (edited)
Elég igényes vagyok videó terén, szeretném, ha a stúdió is leginkább a minőségre menne és nem csak a technikai részére gondolok, hanem a szereplőkre is.

Ezt mindjárt gondoltam. :)
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
De azért jó ám ha szép a csaj :)
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Persze, h jó - alap. Én is megnézem a jó csajokat, ahogy más is. De ha mind2 meg van... Szép is - csikis is :) az a minden ;) Nem?

Én nem vagyok egy nádszálvékony lány, de kövér sem.. Viszont marha csikis vagyok, szerintem ez is sokat számít. :wink:
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Persze, h jó - alap. Én is megnézem a jó csajokat, ahogy más is. De ha mind2 meg van... Szép is - csikis is :) az a minden ;) Nem?

Én nem vagyok egy nádszálvékony lány, de kövér sem.. Viszont marha csikis vagyok, szerintem ez is sokat számít. :wink:

Ez a legfontosabb, az alapja mindennek ;)
0
R
· 27 Jul 2009 (edited)

Ezzel csak egyetérteni tudok! :D
0
M
· 30 Jul 2009 (edited)
ezért jó a strand, ott bárhova nézel mindig láthatsz lábakat, és ott nem feltűnő :twisted: bár láttam múltkor egy csajt, aki a strandon is zokniban-cipőben rohangált, tökre föl voltam háborodva, hogy ezt hogy képzeli :lol:
0
R
· 30 Jul 2009 (edited)
ezért jó a strand, ott bárhova nézel mindig láthatsz lábakat, és ott nem feltűnő :twisted: bár láttam múltkor egy csajt, aki a strandon is zokniban-cipőben rohangált, tökre föl voltam háborodva, hogy ezt hogy képzeli :lol:

És legalább jól megcsikizted bűntetésből? :lol:
0
M
· 31 Jul 2009 (edited)

hát ha ismertem volna... akkor biztos :twisted:
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)

hát ha ismertem volna... akkor biztos :twisted:
Hát látod! Legközelebb megkell vele ismerkedni! :)
0
C
· 25 Aug 2009 (edited)
hát ilyen alapon én is utálom a nyarat.
Dehát néha be kell érni ennyivel. :)
0
A
· 26 Aug 2009 (edited)
hát üdv mindenkinek ismét!hazaértem a sok nyaralásból!
mindenhol mezitlábas csajok!jipijájjééé zsírkutya!
volt alkalmam csikizni is...hát iggen jó volt :D
0
M
· 26 Aug 2009 (edited)
közeleg a nyár vége :cry: asszem vmi délibb övezetbe kéne költöznöm, ahol sosincs tél :(
0
R
· 26 Aug 2009 (edited)

Írd le milyen volt, hogy történt! :wink:
0
C
· 26 Aug 2009 (edited)
Manti: aha, néger lányok rózsaszín talpakkal? ;)
0
A
· 26 Aug 2009 (edited)

amint lesz több időm leírom, sőőt....már készülök egy új történettel :)
0
M
· 27 Aug 2009 (edited)

annyira messze azért nem, megállnék az araboknál valahol :mrgreen: dubai mondjuk jó lesz, most már csak kéne pár millió euró 8)
0
R
· 27 Aug 2009 (edited)

amint lesz több időm leírom, sőőt....már készülök egy új történettel :)
Nagyon helyes!!! :wink:
0
R
· 27 Aug 2009 (edited)

annyira messze azért nem, megállnék az araboknál valahol :mrgreen: dubai mondjuk jó lesz, most már csak kéne pár millió euró 8)
Én személy szerint Mallorca-ra szavazok! :D Ott is szép lányok vannak, és sokkal kevesebből is ellehet éldegélni! :mrgreen: :wink:
0
A
· 27 Aug 2009 (edited)
egy sziget vagy ország lányai sem foghatók a magyar csajokhoz!! :D :wink:
0
R
· 27 Aug 2009 (edited)
egy sziget vagy ország lányai sem foghatók a magyar csajokhoz!! :D :wink:
EZ ÍGY VAN!! :wink:
0
M
· 28 Aug 2009 (edited)
Én személy szerint Mallorca-ra szavazok! :D Ott is szép lányok vannak, és sokkal kevesebből is ellehet éldegélni! :mrgreen: :wink:

ott már csak sangriát vedelő német csajok vannak, azok meg nem túl szépek :?
0
C
· 28 Aug 2009 (edited)
Sangria -> OK, német lányok -> nem OK :)
0
R
· 28 Aug 2009 (edited)

ott már csak sangriát vedelő német csajok vannak, azok meg nem túl szépek :?
Szerintem vannak ott más népek lányai is! :wink:
Csajok-->OK, Sangria--> Nem OK. (Bocs srácok, de én nem iszom alkoholt.)
0
A
· 28 Aug 2009 (edited)
Sangria -> OK, német lányok -> nem OK :)

Elsővel egyet értek, másodikkal nem. Mi a bajod a németekkel? :shock:
0
C
· 28 Aug 2009 (edited)
Menj el egy német étterembe ahol megzabálják a nagy tál salátát, utána a főételt és savanyúan távoznak.
A német csajok nem szépek és tök savanyúak...

Menj el October Fest-re és nézz körül... minden csajszi aki normálisan néz ki, nem németül beszél (vagy akcentusos ;) )... no comment.
0
A
· 28 Aug 2009 (edited)
Menj el egy német étterembe ahol megzabálják a nagy tál salátát, utána a főételt és savanyúan távoznak.
A német csajok nem szépek és tök savanyúak...

Menj el October Fest-re és nézz körül... minden csajszi aki normálisan néz ki, nem németül beszél (vagy akcentusos ;) )... no comment.

Hopp... Ha Te nem tudsz németül, honnan tudod, h az October Fest-en ki beszél németül és ki nem? Illetve, és ezen van a hangsúly, honnan veszed, h ki beszéli és ki nem, akcentussal a nyelvet...? :shock: Ezt csak az tudja megállípítani, aki nagyon jól beszéli a német nyelvet :wink:, mint Manti vagy Én.

Egyébként maximálisan igazad van.
0
C
· 29 Aug 2009 (edited)
Őőő :)
Dolgoztam nem kicsit Németben, azért érteni értem a nyelvet és nagggyon hallatszik ha valaki akcentusos, vagy echte német :)
October Festen tényleg azt néztük, hogy aki jó csaj, az tuti nem németül beszél :|
0
A
· 29 Aug 2009 (edited)
Akkor te most általánosítasz, és minden német lányt ilyennek tartasz.
0
C
· 29 Aug 2009 (edited)
Hááát, inkább mondjuk úgy, hogy akikkel én eddig találkoztam, azok ilyenek voltak.
De miért is ne általánosítanék? Más is szokott, nem? ;)

Mint tudjuk minden átalánosítás veszélyes. Ez is.
0
R
· 29 Aug 2009 (edited)

Ez bizony így van!
0
A
· 29 Aug 2009 (edited)
Hááát, inkább mondjuk úgy, hogy akikkel én eddig találkoztam, azok ilyenek voltak.
De miért is ne általánosítanék? Más is szokott, nem? ;)

Kire célzol?
0
B
· 29 Aug 2009 (edited)
Az angol lányokra is azt mondják, hogy rondák, én pedig egy csomó helyes csajt
láttam kint - nem a klasszikus szépségeket, hanem bájosakat, nekem az a zsánerem.
0
A
· 30 Aug 2009 (edited)
Én például kifejezetten utálom a 45-50 kilós "szépségeket".
0
A
· 30 Aug 2009 (edited)
Én is utálom a "csontrakéta" lányokat... Azt mondom, h az a jó, ha van mit fogni, persze ne legyen dagadt, de legyen feneke, melle... ( mint Őőőő .... :oops: :P)
0
A
· 30 Aug 2009 (edited)
Én is utálom a "csontrakéta" lányokat... Azt mondom, h az a jó, ha van mit fogni, persze ne legyen dagadt, de legyen feneke, melle... ( mint Őőőő .... :oops: :P)

Mint neked ;) Pont te vagy az ideálom amúgy ;) 8)
0
A
· 30 Aug 2009 (edited)

Én is fogyózom folyamatosan, de mindig elszúrom. Pl. Ha reggel megfogadom, h ma fogyózom és ebédre pörkölt van nokedlivel, olyankor feladom... Én szinte minden nap így ébredek, h ma semmit nem eszem, aztán amikor előttem vannak a jobbnál jobb kaják, nem tudom megállni.

Nem vagyok dagadt, de sovány sem. Viszont jó lenne pár kilót leadni, remélhetőleg sikerülni is fog, mivel szeptembertől kezdődik a pörgés... Jeee :wink:

De jó tudni, h legalább valakinek tetszem... :roll:
0
A
· 30 Aug 2009 (edited)

Én is fogyózom folyamatosan, de mindig elszúrom. Pl. Ha reggel megfogadom, h ma fogyózom és ebédre pörkölt van nokedlivel, olyankor feladom... Én szinte minden nap így ébredek, h ma semmit nem eszem, aztán amikor előttem vannak a jobbnál jobb kaják, nem tudom megállni.

Nem vagyok dagadt, de sovány sem. Viszont jó lenne pár kilót leadni, remélhetőleg sikerülni is fog, mivel szeptembertől kezdődik a pörgés... Jeee :wink:

Szerintem sokan odavannak érted (főleg én).
0
A
· 30 Aug 2009 (edited)

:)
0
M
· 31 Aug 2009 (edited)
(Bocs srácok, de én nem iszom alkoholt.)

ez nem megbocsátható :twisted:
0
M
· 31 Aug 2009 (edited)
am a legtöbb szép lánnyal rómában találkoztam, münchen kicsit kiábrándító ebből a szempontból
viszont nagyon sok mezítlábas csajt láttam ott, úgy látszik ott ez valahogy divat, sajnos nálunk nem :(
0
C
· 31 Aug 2009 (edited)

Annak idején én is így kezdtem...
0
R
· 31 Aug 2009 (edited)

Annak idején én is így kezdtem...

Manti: Miért is nem bocsátható ez meg? :D
Csikicsiki: Hogy is kezdted? :wink:
0
C
· 31 Aug 2009 (edited)
Red: antialkoholistaként... de elrontottak.
0
T
· 1 Sept 2009 (edited)
am a legtöbb szép lánnyal rómában találkoztam, münchen kicsit kiábrándító ebből a szempontból
viszont nagyon sok mezítlábas csajt láttam ott, úgy látszik ott ez valahogy divat, sajnos nálunk nem :(

Mezítlábas? Úgy érted mezítláb rohangálnak a városban?
0
S
· 2 Sept 2009 (edited)
A mezítlábas életmód (barefoot lifestyle) mozgalom az megvan? :) Asszem nálunk Eu-ban elsősorban a németeknél dívik ez, még "mezítlábas parkok" is vannak, de most találtam egy cikket, hogy Budapest mellett is van egy ilyen. :) Egyszer meg kéne nézni nem? ->(Cikk itt)
0
M
· 2 Sept 2009 (edited)
Manti: Miért is nem bocsátható ez meg? :D

hát mert az úgy kell vagy nemtom :mrgreen:
0
M
· 2 Sept 2009 (edited)

Mezítlábas? Úgy érted mezítláb rohangálnak a városban?

pontosan 8) mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy München meg a legtöbb német város TISZTA, ellentétben Budapesttel, nem tudom hogy a többi magyar városban mi a helyzet, de a pesti belvárosban sztem fél perc alatt összedne az ember minimum egy tetanuszt, amennyi szemét meg mocsok borítja az utcákat... :?
0
C
· 3 Sept 2009 (edited)
Ohh, a fun lehet :)

Nekem most a Westend is elég volt, tuti, hogy papucsban-szandálban van a lányok 80%-a. Aaaaaaa...
0
M
· 4 Sept 2009 (edited)
Ohh, a fun lehet :)

Nekem most a Westend is elég volt, tuti, hogy papucsban-szandálban van a lányok 80%-a. Aaaaaaa...

sajnos hétvégére hidegfront jön... :(
0
R
· 11 Oct 2009 (edited)
Sajnos így van! Megint várni kell, még újra szép női lábakon legeltetheti a szemét az ember az utcán! :(
0
C
· 12 Oct 2009 (edited)
Addig marad a videó bámulás, explicite csikivel ;)
0
M
· 12 Oct 2009 (edited)
a saját fantáziámnál jobb videó nincs :P
0
C
· 12 Oct 2009 (edited)
Kár hogy nem másolható, visszanézhető ;)
0
C
· 13 Oct 2009 (edited)
Kár hogy nem másolható, visszanézhető ;)
Áááááááááá, ha elég betegek vagyunk, akkor igen... :lol: Na jó, hülye vagyok ma :lol:
0
C
· 13 Oct 2009 (edited)
Nem vitatom :D
0
A
· 28 Apr 2010 (edited)
Ááhh ez kegyetlen vazzeg...előkerülnek a csinos lábú, szandálos és zokni nélküli vászoncípős csajok...és álld meg, hogy ne bámuld meg őket.Arrrggh...
0
C
· 29 Apr 2010 (edited)
Ismerem az érzést.
De hé lehet úgy is bámulni, hogy ők ne vegyék észre :D. Nekem megy. :D :mrgreen:
0
A
· 29 Apr 2010 (edited)
Ismerem az érzést.
De hé lehet úgy is bámulni, hogy ők ne vegyék észre :D. Nekem megy. :D :mrgreen:
Persze, az nekem is megy...de valahogy jó lenne nem csak bámulni...
0
C
· 30 Apr 2010 (edited)
Hanem mondjuk fotózni és megosztani itt ;)
0
C
· 30 Apr 2010 (edited)
Ez sem lenne egy utolsó dolog. :D
:mrgreen:
0
A
· 5 Jun 2010 (edited)
Hanem mondjuk fotózni és megosztani itt ;)
Jó persze...de amúgy gépem sincs + tuti lebuknék :D (nem tudok sutyiban ténykedni)
Amúgy mi a péló van?! Mindenki vizsgázik, beteg stb. ?
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Nem, szerintem a Minasandy-párti emberek meg vannak sértődve rám és úgy gondolták nem írnak, sőt be sem lépnek. Szerintem azóta esett vissza a hozzászólás szám, amióta az a veszekedésféleség volt. Mindenesetre én élvezem a társaságot és próbálok aktív lenni, annak ellenére, hogy többen - szándékosan félremagyarázott okok miatt sértegettek.

Egyik nap sétáltam barátnőmmel az utcán, fagyit ettünk, közben nézelődtünk. Arra jött egy fickó, kicsit feltünő volt,ahogy bámul bennünket, szinte le sem vette a szemeit a lábainkról. Leültünk egy padra, kicsivel utána ő is. Majdnem szemben velünk. Szegénykém nagyon béna volt, mert annyira titokban akarta csinálni a fotókat a telefonjával a lábunkról, hogy több alkalommal kiesett a kezéből, illetve hangot adott minden egyes fénykép elkészítésekor. Szóval LOL! :D Nem szóltunk, csendben tűrtük és közben nagyokat nevettünk, hogy milyen szerencsétlen. :P
egyébként tuti, hogy tudta, hogy mi tudjuk, hogy ő mit csinál, mert mosolygott mint egy jól lakott napközis. :mrgreen:
0
D
· 14 Jun 2010 (edited)
Mostanában ez a fórum is kicsit kihalt, mert mindenkinek dolga van gondolom. De azért néha néha irogat egy két ember.

Hehe, de legalább próbálkozott! Ti meg a modelljei voltatok. :D
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Nem, szerintem a Minasandy-párti emberek meg vannak sértődve rám és úgy gondolták nem írnak, sőt be sem lépnek. Szerintem azóta esett vissza a hozzászólás szám, amióta az a veszekedésféleség volt. Mindenesetre én élvezem a társaságot és próbálok aktív lenni, annak ellenére, hogy többen - szándékosan félremagyarázott okok miatt sértegettek.

Egyik nap sétáltam barátnőmmel az utcán, fagyit ettünk, közben nézelődtünk. Arra jött egy fickó, kicsit feltünő volt,ahogy bámul bennünket, szinte le sem vette a szemeit a lábainkról. Leültünk egy padra, kicsivel utána ő is. Majdnem szemben velünk. Szegénykém nagyon béna volt, mert annyira titokban akarta csinálni a fotókat a telefonjával a lábunkról, hogy több alkalommal kiesett a kezéből, illetve hangot adott minden egyes fénykép elkészítésekor. Szóval LOL! :D Nem szóltunk, csendben tűrtük és közben nagyokat nevettünk, hogy milyen szerencsétlen. :P
egyébként tuti, hogy tudta, hogy mi tudjuk, hogy ő mit csinál, mert mosolygott mint egy jól lakott napközis. :mrgreen:

Én örülök, hogy közöttünk vagy, jobban járt a fórum veled, aki nyílt és őszinte, mint Minasandyval, akit pátyolgatni kell állandóan, meg hisztizik mindenen.
Egyébként meg a történet közben felmerült egy dal vagy vers valami ilyesmi, az is le lett lőve, mert Miansandynak nem tetszett. sokkal jobb így és nyugisabb. Bár tőlem jöhet, meg itt lehet, nem érdekel.
Imen a lábaidra én is kíváncsi lennék, biztosan gyönyörűek. ;)
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)
Köszi. :)
0
A
· 14 Jun 2010 (edited)

Én örülök, hogy közöttünk vagy, jobban járt a fórum veled, aki nyílt és őszinte, mint Minasandyval, akit pátyolgatni kell állandóan, meg hisztizik mindenen.

Ez így van.
0
A
· 15 Jun 2010 (edited)

Ez nagyon lúzer volt...ááh :mrgreen: De azért gondolom néha élvezkedtek mikor megbámulnak titeket ill a lábaitokat :D
0
T
· 21 Jun 2010 (edited)

Na szép :D
Imen, ha épp van időd meg kedved, megdobhatnál minket valami fotóval a lábaidról :P
0
C
· 25 Jun 2010 (edited)
na ja! Valószínű, hogy jó okkal fotózta a hapsi! :mrgreen:
0
S
· 29 Jun 2010 (edited)
Amúgy mi a péló van?! Mindenki vizsgázik, beteg stb. ?

Munka, vizsgák, meg egy dupla műtét márciusban. Kolléganőm is most mondott fel, úgyhogy egyedül viszem a bótot.

Amúgy nem sokat leszek útban >_> Gondolom valaki beszól egyet én meg lépek.
0
C
· 30 Jun 2010 (edited)
Ennyire azért ne spirázd túl. Kezeld úgy hogy beszólt és kész. Én általában teszek rá. :D

Azokért járj ide akiket "kedvelsz". Már ha maradt valaki. :mrgreen:
0
A
· 16 Aug 2010 (edited)
…képeslap: üdvözletem küldöm Hajdúszoboszlóról…
(az idő szar, vihar stb stb) de nem is ez a lényeg. pár napot ötéves keresztfiammal töltöttem el itt (imádom a kissrácot… éééééés, csesszétek meg, lassan-lassan arra kell rájönnöm, hogy nekem is kéne már egy…na, ezt most azér’ (jó)pár pohár vörösbor után mondom. ő itt alszik már.) de igazából csak arról akartam beszámolni, hogy milyen borzasztó élményem volt itt európa legnagyobb aquaparkjában, van miben. járt itt már valaki közületek? iszonyú. belépsz a kapun – miután fél órát álltál sorban a jegyért – és egy szardíniásdobozban találod magad, csak egy akkorában, aminek sehol nincs széle. ez egy bazibazinagy területen elhelyezkedő strand- és élményfürdő komplexum, ahová kb háromszor annyi embert engednek be, amennyit lehetne. tömegnyomor.

én meg átváltoztam egy női lábakat bámuló kamasszá, nem is tehettem mást, hisz annyi de annyi volt belőlük. csakhogy. sajna nekem nem elég, hogy nő meg láb, meg ápolt. (a legtöbb szerencsére tényleg ápolt volt.) kell még valami. egy bizonyos típusú láb az, ami igazán bejön. (erről majd, ha kevésbé leszek részeg valami kérdést is szeretnék egyszer feltenni.) szóval ennyi lábat egyrakáson sztem még sosem láttam – de télleg – és ha az arányokat nézzük sajnos elenyésző volt az, ami igazán megtetszett volna. de ez nem a lányok hibája, hanem az én finnyás ízlésemé.

a legszebbeket itt a szállodában láttam. de azt kell mondanom, hogy nem igazán sikerült csajozni, hiába voltam gyerekkel :) de ha véletlenül elolvassa ezt az a szarvasi anyuka, akivel tegnap este elbeszélgettünk a medencében, én meg alig bírtam levenni a szemem a csodaszép lábairól, akkor innen üzenem neki, hogy e néhány nap legemlékezetesebb élményét bizony-bizony az ő kis lábikói jelentették. (remélem a férje helyettem is jól megcsikizte már azóta :D)

na mék, megpróbálok aludni. jó éjt :)
0
A
· 24 Aug 2010 (edited)
Na sziasztok...elég rég voltam itt, sajnos. Történt valami érdemleges a fórumon, amiről esetleg tudni kéne? :P
0
A
· 1 Dec 2010 (edited)
Én szeretem a nyarat.
Lesem a lányok lábacskáit... sok a csinos lábikó... uyge papucsba van mindegyik :wink:

Illik, nem illik nézni... nem tudja, hogy nézem, mert nem lehet átlátni a napszemüvegemen :D

Egy nyári nap után az ember talpa nagyon megpuhul... a puha talpat jobb csiklandozni (lányokról beszélek)

Nos, mi a baj a nyárral? :)
0
A
· 7 Dec 2010 (edited)
Én szeretem a nyarat.
Lesem a lányok lábacskáit... sok a csinos lábikó... uyge papucsba van mindegyik :wink:

Illik, nem illik nézni... nem tudja, hogy nézem, mert nem lehet átlátni a napszemüvegemen :D

Egy nyári nap után az ember talpa nagyon megpuhul... a puha talpat jobb csiklandozni (lányokról beszélek)

Nos, mi a baj a nyárral? :)
Csak annyi, hogy sokszor nagy a kísértés :)
0
A
· 7 Dec 2010 (edited)
Elég élénk a fantáziám... egy kicsit az is elég szokott lenni :o
0
A
· 10 Dec 2010 (edited)
Miután kipróbálod milyen mikor egy csaj valójában benne van a csikis, lábas dolgokban, utána (általában) sz@rt se ér a fantázia...sajnos. :)
0
A
· 10 Dec 2010 (edited)
Miután kipróbálod milyen mikor egy csaj valójában benne van a csikis, lábas dolgokban, utána (általában) sz@rt se ér a fantázia...sajnos. :)

Nem ezt tapasztalom... :P
0
C
· 10 Dec 2010 (edited)
Szerintem az egész csak "előadás kérdése". Ha úgy adod elő, hogy érdekelt legyen a dologban akkor benne van. Nekem pl: Megismertem egyszer egy csajt Dórinak hívták, (nem az itteni Dórink) és majdnem összehoztam vele egy ilyen kis csikizős dolgot... csak aztán elévült... sajnos. :(
Meg volt egy másik csaj egy tőlem idősebb, vele is kis híján összehoztuk, már ő is szabályosan akarta. Már megvolt a hely meg hogy mikor találkozunk. Csak sajnos... nem úgy jöttek össze a dolgok. De a kapcsolatot azóta is tartjuk. :mrgreen:

Szóval csacsogni azt tudok. 8)
0
A
· 11 Dec 2010 (edited)
Nálam is van egy ilyen lappangó lehetőség...lefixáltunk mindent szépen kettesben, erre pont összejött egy csávóval utána kicsivel. Még mindig akarja a dolgot azt hiszem, de megvárom míg újra szabad lesz :)

Szerintem az egész csak "előadás kérdése". Ha úgy adod elő, hogy érdekelt legyen a dologban akkor benne van. Nekem pl: Megismertem egyszer egy csajt Dórinak hívták, (nem az itteni Dórink) és majdnem összehoztam vele egy ilyen kis csikizős dolgot... csak aztán elévült... sajnos. :(
Meg volt egy másik csaj egy tőlem idősebb, vele is kis híján összehoztuk, már ő is szabályosan akarta. Már megvolt a hely meg hogy mikor találkozunk. Csak sajnos... nem úgy jöttek össze a dolgok. De a kapcsolatot azóta is tartjuk. :mrgreen:

Szóval csacsogni azt tudok. 8)
0
C
· 11 Dec 2010 (edited)
nem muszály... ha még tényleg akarja akkor hajrá. Ha nem kotyogja el sose derül majd ki. :D
Elvégre nem "megrontani" akarod te! :)
0
C
· 20 May 2011 (edited)
épp most láttam egy csajt mezítláb focizni a téren... hát igen, kezdődik a nyár ismét...
0
A
· 22 May 2011 (edited)
Jaja én is tapasztalom...nem győzöm kapkodni a fejem :P
Amúgy nem mindig olyan jó ez... vannak kifejezetten ápolatlan csajok, akiknek inkább takargatni kéne a lábaikat (is). :|
épp most láttam egy csajt mezítláb focizni a téren... hát igen, kezdődik a nyár ismét...
0
C
· 22 May 2011 (edited)
hát felénk is van pár ilyen "ápolt" nőféleség, de akit múltkor láttam az nem ilyen volt szerencsére.
bár nem biztos hogy ez is szerencse, csak húzza az ember agyát
0
A
· 22 May 2011 (edited)
Fene ezekbe a buzeráns magassarkúakba meg a többi kínzóeszközbe... ezek teszik tönkre a szép lábfejeket...
Bár látok olyan lábakat, hogy ihaj... gyűrűvel, meg lánccal meg mindennel... :D
0
C
· 22 May 2011 (edited)
ilyenkor jön jól egy napszemüveg... 8) :lol:

múltkor épp várakoztam a buszmegállóban, mikor alig 2-3 méternyire tőlem egy fiatal, csinos csaj olyan dangling pro championship-et tolt mellettem, hogy csak néztem... :shock: már amennyire lehetett, mert ugye nem volt nálam szemüveg.... :lol:
ne tudjátok meg milyen figurákat tolt a lábujjaival...
0
A
· 23 May 2011 (edited)
Rajtam mindig van napszemüveg ha süt a nap... nem is bírom annyira a zerős napfényt.
Egyébként milyen hajó ez a championship? :P
0
C
· 23 May 2011 (edited)
bajnoki :mrgreen:
0
A
· 24 May 2011 (edited)
Ahha... azt hittem legalább elmagyarázod, mi az a "dangling pro championship"...
Azt tudom, hogy a "Beautiful Frenchship" az a "Gyönyörű Francia hajó" :lol:
0
C
· 24 May 2011 (edited)
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :lol: :lol:
hát ez odavágott :lol:
0
C
· 7 Jun 2011 (edited)
Na ma láttam egy tökéletes lábú csajt... csodaszép forma, ápolt, sápadtfehér bőr, fekete lakk, fekete tangapapucs... szép látvány volt. :mrgreen:
0
A
· 7 Jul 2011 (edited)
Én jobban szeretem ha nincs lakk. Mindig az az érzésem támad, hogy el akarnak vele fedni valami nem odaillőt :).
Amúgy nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e már, de úgy vettem észre valamit. Általában úgy tapasztalom, hogy a bombanőcik és a "kevésbé" szép lányok közül szinte mindig az utóbbiaknak vannak a szebb, csinosabb,csábítóbb lábfejei, talpai, míg a dekoratívabbaknak általában kevésbé ápoltabbak a lábai (formátlan lábfej és lábujjak, csúnya körmök stb).
Más is megfigyelte már ezt, vagy ez csak egy egyéni tapasztalat? :)
Na ma láttam egy tökéletes lábú csajt... csodaszép forma, ápolt, sápadtfehér bőr, fekete lakk, fekete tangapapucs... szép látvány volt. :mrgreen:
0
C
· 10 Jul 2011 (edited)
Van logika abban amit mondasz! Én is gondoltam már erre... :)
0
A
· 29 Jul 2011 (edited)
Ezt én is észrevettem... elég érdekes... ezek a Barbi babák illetve műanyagnők pont a lábukat nem csinosítják...
0
A
· 29 Jul 2011 (edited)
nálam úgy van,hogy minél vonzóbb egy csaj,annál szebbnek találom a lábait is:)
0
C
· 29 Jul 2011 (edited)
Logikus összefüggésnek tűnik...
De én már láttam szép nőt akinek igen csak el volt hanyagolva a lába... :?
0
C
· 29 Jul 2011 (edited)
Ezt én is észrevettem... elég érdekes... ezek a Barbi babák illetve műanyagnők pont a lábukat nem csinosítják...

Úgy összességben nem jönnek be nekem a barbi babák, de ez az állítás azért szerintem nagyon nem igaz.
0
A
· 28 Feb 2014 (edited)
Na, már csak pár hónap és újra itt a jó idő. Előkerülnek a szandálok, papucsok :). Ilyen hosszú nélkülözés után tényleg várom már.
0
C
· 1 Mar 2014 (edited)
Hát nem tudom... :| Nekem őszintén szólva annyira nem hiányzik, hogy egyhuzamban mezítlábas csajok futkossanak körülöttem oda-vissza, nap mint nap, csak feleslegen frusztrálja az embert.
Ráadásul melóban is van egy-két nagyon szép lábbal megáldott csaj, tavaly nyáron pedig kifejezetten sokat kellett velük dolgoznom, és őszintén szólva baromi nehéz úgy koncentrálni a munkámra, hogy fél perce még ott lóbáltak féltucat gyönyörű lábat az orrom előtt, aztán meg "bumm, irány a meló".

Az meg pláne felcseszi az agyam, hogy a pasijaik még csak nem is értékelik ezt a részüket nagy valószínűséggel... Pedig van néhány csaj nálunk akinek tényleg nagyon-nagyon-nagyon szép lába van, mármint "bár lett volna ilyen barátnőmnek is..." szintű szép lába...

Az olyan alkalmakról nem is szólva, amikor arra nyitok be az irodába, hogy a legszebb lábú csaj ott dörzsölgeti egymáshoz a talpait az asztalnál, utána meg bumm, egy tucat munkatársnőnek kell szakmai előadást tartanom, úgy hogy közülük háromnak tökéletes lába van - akik közül az egyik csak úgy a sors poénjaként full mezítláb sétál oda elém - , és persze közben koncentráljak a melóra...
Hát finoman szólva elég nehéz az ilyen helyzeteket kiállni...
Most komolyan, ez kb. olyan, mintha Kate Beckinsale, Milla Jovovich és Liv Tyler toplessben futkosnának körülötted meló közben, hogy a francba koncentráljon így az ember?

Régen legalább meló közben nem volt ilyen gond, de ennek a három csajnak tényleg kikészítően gyönyörű lába van. (Bár megjegyzem a többi részük sem rossz, annak ellenére hogy egyikük min. 10 évvel idősebb nálam, és gyerekei is vannak...), és dettó kinek kellett tavaly tavasszal/nyáron 3 hónapig nap mint nap együtt dolgozni velük? Dettó a lábfétises fickónak, hát az univerzum humoránál volt az biztos...
Aztán meg tartsak úgy előadást, hogy közben vagy egy tucat szempár szegeződik rám, én meg azt sem tudom, a három csaj közül melyik lábát ne bámuljam...
Persze ilyenkor az ember tudja, hogy jobb ha nem is néz oda, pláne hogy bárki kiszúrhatja, de elég nehéz nem odanézni... Vagy egyáltalán a melóra figyelni, miközben az egyik csaj folyton dangling-el, a másik full mezítláb áll tőlem alig karnyújtásnyira, a harmadiknak meg már annyira tökéletes lába van, hogy az már fáj...

Ja és utána magyarázd meg a főnöknek, hogy mért nem haladsz úgy a munkával, mint máskor... Hát annyira nem hiányzik.

Egy-két szép lábikó az utcán, nem mondom, az még kellemes, de mikor ennyire ki vagy téve az ingereknek egész nap az már kész kínszenvedés...

Azzal meg pláne a tököm kivan, hogy valami rém idegesítő okból kifolyólag csak az olyan nőknek van igazán szép, nekem tetsző lába, akiknél full esélytelen vagyok...

Tavaly nyáron, hőségriadó alatt is, mi történik? A fentebb már említett, nevetségesen vonzó kolléganőm alá tartozó munkatársakat mind hazaküldték a hőségriadó miatt, mert elromlott a kondi a 4. emeleten ahol dolgoztak, csak ő maradt mert ugye a főnöknek ott kell maradni XY okból, és persze a sors fintora, hogy nekem is fel kellett mennem ugye, mivel közös projekten dolgoztunk...

Szóval üldögélhettem és "dolgozhattam" ezzel a csajjal.... Kettesben... A dögmelegben, mikor alig volt rajta ruha, csak egy top - mért is ne, böszme kivágással, meg egy miniszoknya, közben folyton törölgette magát a meleg miatt... És persze mivel volt vagy 40 fok a rohadt irodában, még a tanga papucsát is ledobta és full mezítláb volt ott mellettem...
Mert ugye hogy ő a legjobb csaj az egész cégnél, tökéletes test, gyönyörű arc, sexy búgó hang és TÖKÉLETES lábak - a poén kedvéért a kedvenc színemre lakkozva - , még nem lett volna elég...

Ja és persze férjezett két gyerekkel, ráadásul nálam egy tizessel idősebb lehet (bár ez utóbbiak nem látszanak rajta...), szóval el lehet képzelni, hogy mit szenvedtem, mire bármilyen munkát is le tudtam tenni az asztalra...
Komolyan mondom, olyan volt az egész, mint valami elcseszett pornó eleje, csak itt nagy hoppon maradás volt a vége...
Az az egész nap felért egy kínzással, és itt most nem túlzok egy cseppet sem...
Aki nem volt még ilyen helyzetben, szerintem el sem tudja képzelni, hogy mennyire ki tudja készíteni az embert az ilyesmi...

Na, gondoltam, ennél rosszabb már nem is lehet a helyzet, le is mentem a boltba valami hideg italért. Jövök vissza, erre mit látok? Bumm, hát nem feltette a csaj a lábait az asztal szélére? :lol:
Szóval ülök le, a csaj hátradőlve jegyzetel éppen valami a kis noteszába, a pihe-puha talpai meg pont velem szemben, tőlem alig karnyújtásnyira... Na hát ezen a ponton az ásványvizemet legszívesebben magamra borítottam volna... :roll:
Aztán odaadtam neki az ő italját is, gondoltam hátha leteszi a noteszt, iszik egyet és visszaül normálisan és végre leveszi a lábait az orrom elől...
Áááááááááááá, hát frászt....
Elvette az italát, még jobban hátradőlt és most már a lábai az asztal szélétől egyenesen a közepére siklottak, gyakorlatilag pont az orrom alatt... És mért is ne, elkezdte a lábujjait ki-be nyújtogatni, full előttem, közben meg valamit beszélt a projektről, amiből kb. 2 szót ha értelmezni tudtam...
Na mondom, ha most még le is önti a felsőjét az üveg vízzel, amit hoztam neki, én hazamegyek...
Most komolyan, ha nem tudnám, hogy nem tudhatja, hogy lábfétisem van, és ha nem tudnám, hogy amúgy sem az a szivatós típus, akkor fix azt hittem volna, hogy szándékosan csinálja...

Szóval vagy fél órán keresztül - ami inkább tűnt egy örökkévalóságnak - ott táncoltak előttem a meztelen talpai, úgy hogy közben rohadtul figyelnem kellett volna a melóra... Közben meg reménykedhettem, hogy azt higgye, hogy csak a meleg és a munka miatt vagyok lestrapálva...

Na igen, remélem ilyen idegtépő élményeim idén nem lesznek...
Bár ez óta a nap óta amúgy is elég furán érzem magam a csaj közelében...
0
A
· 1 Mar 2014 (edited)
A csajank meg fingja sincs semmiről, mert elképzelni se tudja, hogy ilyen van xD

Mondjuk, ez a "bár ilyen lába lenne a barátnőmnek" kicsit durva. Ne a lába alapján válassz már nőt! :D
0
C
· 1 Mar 2014 (edited)
A csajank meg fingja sincs semmiről, mert elképzelni se tudja, hogy ilyen van xD
Hát valszeg... :lol: Kis országunkban nem túl neves ez a dolog.

Mondjuk, ez a "bár ilyen lába lenne a barátnőmnek" kicsit durva. Ne a lába alapján válassz már nőt! :D
Nem az alapján választok... Épp ez az...
Ha az alapján választanék, akkor lett volna olyan barátnőm, akinek ilyen lába lenne, nemde? :roll: :wink:
Szóval nem tudom, hogy ezt honnan vetted, mert amit mondtam, abból épp az ellenkezője következik... :roll: :wink:
Abban pedig szerintem semmi furcsa nincs, ha egyszer végre szeretnék kifogni olyan nőt is, aki úgy is néz ki, mint ahogy szeretném. Mivel épphogy nem a külső alapján szoktam választani, aminek ugye velejárója , hogy a választott hölgy nem feltétlenül olyan, mint amilyen a papírforma szerint a zsánerem lenne.
Ami még nem is lenne gond, csak mikor a kapcsolat UTÁN rájössz, hogy a benső értékek amiket szerettél benne, többnyire csak beetetés volt, akkor már más a helyzet...
0
A
· 6 Mar 2014 (edited)
Na akkor 1-2 napon belül megpróbálok reagálni erre a hosszú eszmefuttatásra...lehet egy kicsit jobban meg is fogok nyílni mint eddig (eddigi kalandjaimat és hozzáállásomat illetően), ha olyan hangulatban leszek :) .
0
A
· 7 Mar 2014 (edited)
Szép hosszú okfejtés, ezt még min. 1X át kell rágnom!! :)
Amúgy a lábfetish nálam is alap, de én legalább nem vagyok ilyen kísértésnek kitéve!! :) :(
0
C
· 19 Jun 2014 (edited)
Szép hosszú okfejtés, ezt még min. 1X át kell rágnom!! :)
Amúgy a lábfetish nálam is alap, de én legalább nem vagyok ilyen kísértésnek kitéve!! :) :(
Én meg közben gyűjtöm az új "tapasztalatokat"...
Komolyan mondom kikészít ez a nő... :roll:
0
C
· 22 Jun 2014 (edited)
Amúgy én a helyedben (ha már úgy is szünet volt meg a lábai is az asztalon) egy poénos beszólás mellett "Le a lábat az asztalról!" kíséretében rápróbáltam volna egy játékos csikizésre. De tényleg csak játékosan, hogy ne tűnjön fel!
Kalap előtted, hogy kibírod ilyen helyen!
Respekt! :)
0
C
· 22 Jun 2014 (edited)
Amúgy én a helyedben (ha már úgy is szünet volt meg a lábai is az asztalon) egy poénos beszólás mellett "Le a lábat az asztalról!" kíséretében rápróbáltam volna egy játékos csikizésre.
Jajj, ne is mondd, a kísértés... :oops: :cry: Nem egyszer megfordult a fejemben, de azért csak visszafogtam magam. Bár nem volt könnyű, hogy finoman fogalmazzak...
Komolyan, sok volt barátnőm szex közben nem húzott fel úgy, mint ez a csaj aznap...
Próbáltam elnyomni mondjuk az ilyen képeket a fejemben, de elég durva fantáziák futottak át az agyamon...
A csikizésről meg ne is beszéljünk... Amilyen hangja ennek a csajnak van, a csikizett nevetése valami őrjítő lehet... :oops:
De már azért mit nem adnék, hogy egyáltalán egyszer legalább végigsimíthassam a lábát... Pedig nem 18 már a csaj, de olyan ápolt, pihe-puha lábai vannak, hogy gyönyör a szemnek...
Komolyan, a képemről lesült a bőr már, pedig semmi illetlent nem tettem, de az ilyenek miatt utálom, hogy ilyen fétisem van...
A "normál" pasik nincsenek kitéve ilyesféle helyzeteknek... Ott ha egy csaj kihívóan viselkedik, akkor legalább a pasinak nem kell szégyenkeznie, ha beindul a fantáziája tőle... Én viszont baromi kényelmetlenül érzem magam, mikor ez van...
Mert tényleg nem akarok tahó lenni vagy ilyesmi, mert a csaj hagyományos értelemben tényleg semmi kirívót nem csinált - vagy legalábbis nem szándékosan - , de ettől nekem még baromira szexuális volt az egész helyzet, és ilyenkor eléggé szégyellni tudom magam...
Nem tudom, hogy mással is van-e ez így, de az biztos, hogy nem egy pozitív érzés... :|

De tényleg csak játékosan, hogy ne tűnjön fel!
Na igen, ez megint a trükkös rész... :mrgreen: Nem tudom, lehet semmit se gondolna, de azért kicsit fura lenne, ha mondjuk egy nálam 8 évvel idősebb -mint nemrég megtudtam - , férjezett asszonyt csak úgy taperolni kezdek, még ha csak így is...
Bár nem tudom, nehéz megítélni, hogy az ő szemszögéből milyen lett volna a helyzet...
Azt nem tagadhatom, hogy állati nagy volt a kísértés.
A legrosszabb, hogy ezeket utána még el sem mondhatom senkinek ugye... Na jó, talán nem ez a legrosszabb, de azért elég sz@r...
Pláne, hogy az én melómban elég könnyen produkálhatok több milliós károkat a cégnek, ha csak egy kicsit is nem figyelek oda, szóval extragáz a helyzet ilyenkor nyáron...

Kalap előtted, hogy kibírod ilyen helyen! Respekt! :)
Köszönöm, bár más választásom ugye nem nagyon van... :mrgreen: Bár felér egy kínzással...
Múltkor is felmentem, dettó full mezítláb volt megint, és ááááááááááááállati szép lábai vannak... De NAGYON. Megkockáztatom, hogy a legszebb lábak, amikhez élőben szerencsém volt eddig...
Az pedig kicsit sem segít, hogy a többi része ugyanilyen sexy... Még a hangja is, szóval még ha telefonon egyeztetünk csak, akkor is szívás az egész... :roll:

Hát nem tudom... Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan csajjal találkoztam életem során, akik ilyen szinten tetszettek, és eddig ezeknél mindig be is próbálkoztam - hol sikerrel, hol nem - , de most komolyan, egy férjezett, két gyermekes családanyával, aki majd egy évtizeddel idősebb nálam mit kezdjek?
A főnökömnek meg ugye nem mondhatom azt, hogy "vazze, nem akarok a csajjal dolgozni mert túl sexy!'... :roll: :?
Pedig ez így nekem egy rohadt nagy szívás...
Teljesen felhúz, így rohadtul nem tudok a munkára figyelni úgy ahogy kellene, márpedig ezzel nagyon megüthetem a bokám, ha mondjuk becsúszik egy kis gikszer, mert máshol járt az eszem.
Arról nem is beszélve, hogy rém kínos az egész.

Pedig a munkahelyen a pasik közül még én vagyok a leginkább rezisztens a női bájokkal szemben, de ez a csaj... Teljesen kikészít...

Na bocs a szóáradatért, de valahol csak ki kell adnom magamból, ha már nap mint nap ez megy... :roll:
0
A
· 23 Jun 2014 (edited)
Nézd a jó oldalát: ha nem is érhetsz hozzá, legalább sokszor láthatod és mindig jobb kedved lesz. Elismerem elég nagy szívás, hogy nem érhetsz hozzá, de pl. ha panaszkodik, hogy fáj a lába, felajánlhatod hogy megmaszírozod neki. Végezetül belevihetsz egy kis csikit, de csak annyit hogy mondjuk lágyan végighuzod az ujjad a talpán.

Én pl. ezt simán megtenném ha kérné pl. a kolléganőm - akinek mellesleg szintén csodálatos talpacskái vannak. Csak elég ritkán mutogatja sajnos :( És nem mellesleg nagyon csikis is. Na őt nem csikizhetném meg masszázs közben. Elmondása szerint annyira csikis talpa van, hogy nemcsakhogy a bokáját, de az egész nőt le kéne kötöznöm, hogy ne rángassa el magát :D bár tehetném.

Ugyanígy voltam 1-2 tanárnőmmel még a suliban. Ott is voltak ám szép talpak :)
0
A
· 23 Jun 2014 (edited)
Kicsit túlzásnak érzem már ezt. Menj ki a mosdóba és verd ki :D
0
A
· 23 Jun 2014 (edited)
Ember 3 évente egyszer írok akkor is le kell szólni... olvassátok egyáltalán ti mit írtok? :?: mind1 törölj inkább
0
C
· 23 Jun 2014 (edited)
Ember 3 évente egyszer írok akkor is le kell szólni... olvassátok egyáltalán ti mit írtok? :?: mind1 törölj inkább
Ne vedd magadra, szerintem amúgy is nekem mondta. Toto kollégának kissé nyers a stílusa... :D

Nézd a jó oldalát: ha nem is érhetsz hozzá, legalább sokszor láthatod és mindig jobb kedved lesz.
Normál eseteknél egyet is értek veled, de ha van egy csaj, aki amúgy is tetszik, akkor egy idő után ez már átfordul frusztráltságba sajna.
Úgy értem, ha az utcán vagy a buszon látok egy-egy jó csajt szép lábakkal, tök jó, de egy-egy gondolatnál többel nem adózom neki utána.
Ezt a csajt viszont minden nap látom, és ő már tényleg az állatira bejön kategóriába tartozik, lábtól függetlenül is.
Persze ehhez tudni kell rólam, hogy csillagászati ritkaságú, amikor nekem egy csaj tényleg, igazán megtetszik, szóval gondolom ez is hozzátesz a dologhoz.

Elismerem elég nagy szívás, hogy nem érhetsz hozzá, de pl. ha panaszkodik, hogy fáj a lába, felajánlhatod hogy megmaszírozod neki.
Ó, ha tudnád, hányszor reménykedtem már benne, hogy valamilyen úton-módon egyszer feljön majd a téma, de hát semmi...
Pedig első körben vállalkoznék rá, elhiheted... :lol: :roll:
A lábmasszázsban az a jó, hogy a pulp fiction-ös beszólás óta nem is biztos, hogy gyanakodnának... :roll:
De hát ilyenre még sosem volt példa, sem nála, sem másnál, legalábbis akkor nem, mikor én ott voltam. Nagy kár, pedig tudnék örülni neki. :mrgreen:

Végezetül belevihetsz egy kis csikit, de csak annyit hogy mondjuk lágyan végighuzod az ujjad a talpán.
Na igen, ha a lábmasszázs összejönne valaha, ezt már bele lehetne simán építeni, csak ugye felkérés nélkül nincs keringő...

Én pl. ezt simán megtenném ha kérné pl. a kolléganőm - akinek mellesleg szintén csodálatos talpacskái vannak.
Hát, őszintén kívánom, hogy legyen több szerencséd, mint nekem. :wink:
Én is megtenném, ha lehet, de sajna még egyszer sem volt még megközelítőleg sem adódó alkalom... :|

És nem mellesleg nagyon csikis is. Na őt nem csikizhetném meg masszázs közben. Elmondása szerint annyira csikis talpa van, hogy nemcsakhogy a bokáját, de az egész nőt le kéne kötöznöm, hogy ne rángassa el magát
Basszus, nálataok ilyenek is szóba jönnek? :roll: Én meg egy sima talpmasszázsért is hiába imádkozom... :lol:

Ugyanígy voltam 1-2 tanárnőmmel még a suliban. Ott is voltak ám szép talpak
Nálunk középsuliban volt egy fiatal, jó csaj tanárnőnk, de a lábát sosem láttam.
Meg volt egy kevésbé csinos, de olyan kis aranyos tanárnőm is, akivel azért megléptem volna, de a többiek kifejezetten hervasztóak voltak... :roll: :mrgreen:

Kicsit túlzásnak érzem már ezt. Menj ki a mosdóba és verd ki :D
És mire mennék vele? :D Vagy szerinted a kettő akár csak megközelítőleg is hasonértékű? :D :roll:
Mert én konkrétan erre a csajra vagyok ráindulva, nem a kezemre... :roll: :wink:
Ezt sosem értettem a többi pasiban. Ok, hogy a maszturbálásnak is megvan a maga minimális haszna, de ha valaki vonzódik egy nőhöz, utána meg simán kimegy és ráhúz egyet és már süt is a nap az szerintem elég siralmas, bár elég jól tükrözi az igénytelenséget... :roll: :lol:
Bár ki tudja, sok esetben az igénytelenség a boldogtalanság gyógyszere... :mrgreen:
0
A
· 24 Jun 2014 (edited)
Hát igen, egy idő után az tényleg frusztráló tud lenni :) ismerem én is ezt, de kell lenni egy kikapcsológombnak az agyban erre. Nekem is sok forog kockán a munkahelyemen, szóval én sem engedhetem meg az ilyesmit.

Amugy nem beszélgetünk ilyesmiről a kolléganőmmel, félreértés ne essék, a story annyiból állt, hogy egyszer reggel mesélte nekem, hogy megcsípta a talpát egy szunyog és még csak meg sem tudja vakarni mert irdatlanul csikis. Az, hogy meg kéne hozzá kötöznöm az csak az ő személyiségének az ismeretének és az én perverz fantáziámnak a kombinációja.

Nem kell rosszra gondolni. A talpát is csak egyszer láttam (sajnos), ugyanis megvan az a rossz szokása, hogy még nyáron nagy melegben is zárt cipőt hord.

Egyébként tényleg elnézést, ha perverznek tünik amit írok, csak próbálom követni a fórum (és más csikizéssel foglalkozó fórumok) hangvételét és lazaságát ;)
0
C
· 24 Jun 2014 (edited)
Hát igen, egy idő után az tényleg frusztráló tud lenni :) ismerem én is ezt, de kell lenni egy kikapcsológombnak az agyban erre. Nekem is sok forog kockán a munkahelyemen, szóval én sem engedhetem meg az ilyesmit.
Hát mi tagadás, örülnék egy ilyen kikapcsoló gombnak. :roll: Te már megtaláltad? :lol:

Amugy nem beszélgetünk ilyesmiről a kolléganőmmel, félreértés ne essék, a story annyiból állt, hogy egyszer reggel mesélte nekem, hogy megcsípta a talpát egy szunyog és még csak meg sem tudja vakarni mert irdatlanul csikis. Az, hogy meg kéne hozzá kötöznöm az csak az ő személyiségének az ismeretének és az én perverz fantáziámnak a kombinációja.

Hát nálunk szerintem még ennyi sem volt. Azt sem tudom, hogy egyáltalán csikis-e vagy sem. Nem igazán jött szóba eddig. (Pedig baromi erős volt a kísértés, hogy kipróbáljam, mikor tavaly nyáron az orrom előtt lóbálta a lábait... :oops: Na hát annál kínosabban azóta sem éreztem magam, azt hiszem... Persze izgató meg minden, de ugyanakkor az ember baromira sebezhetőnek meg kiszolgáltatottnak érzi magát, és mivel ugye viszonzásra zéró esély van... Hát igen. )
Bár nem igazán gyakori téma, szóval nem vagyok meglepve. De hát álmodik a nyomor... :lol:
Talán majd egyszer szóba kerül..
- És hogy telt a hétvége?
- Jól, jól... Kikötöztek az ágyhoz és halálra csiklandoztak....
- O_O

:lol: :lol: :lol: Na igen.... Sanszos... :lol: :lol: :lol:

Ejj, ki kéne verni ezt a nőt a fejemből, de így hogy minden nap látom elég nehéz. Már télen kivagyok tőle, de így nyáron? Szoknya, kivágásos top, mezítláb? Kb. mint egy mentális tökönrúgás.... :roll:
Ja és tegnap, a poén kedvéért, kicsit még hozzám is simult a fenekével meg a combjával, csak nem vette észre...
Ugye ültem az asztalnál, mutattam valamit a gépnél, ő meg állt mellettem és figyelt, aztán ugye átvette tőlem az egeret, behajolt a géphez közel, én meg próbáltam ugye kicsit helyet adni neki, hátrább csúsztam a székkel, ami először ok is volt, csak aztán ahogy előre hajolt a felsőtestével,a feneke meg a combja hátrébb csúszott és durr, full az ölemhez simult, igaz csak pár másodpercre. Na mondom, mi a franc, de a legkínosabb volt, hogy tényleg észre sem vette, hogy hozzám ért. (Terpeszben ültem a széknél, ő meg előttem, szóval gondolom azt hitte, hogy a szék ért hozzá...) Én már annál inkább.. Na mondom, ok, az univerzum megint szivat engem... :roll: :roll:
Éééééés ezután irány a munka persze... :roll: Mit ne mondjak, jól ment... :mrgreen: :mrgreen:

Nem kell rosszra gondolni. A talpát is csak egyszer láttam (sajnos), ugyanis megvan az a rossz szokása, hogy még nyáron nagy melegben is zárt cipőt hord.
Öröm az ürömben, de legalább nem vagy kitéve ekkora kísértésnek egyfolytában. Eléggé el tudja vonni a figyelmet. (Főleg ha a csaj egyébként is tetszik).
Én már nemegyszer kaptam ízelítőt a talpacskáiból, de szívfájdítóan gyönyörűek, és szépen karban is vannak tartva. Hogy egy két gyerekes anya hogy lehet ilyen sexy, fene se tudja... :roll: De simán elmehetne lábmodellnek is, mert valami észveszejtően tökéletes lábacskái vannak... Csak remélni tudom, hogy egyszer legalább a lábmasszázs megadatik majd. Bár fene tudja, lehet hogy azzal is csak magammal csesznék ki. Bár kétlem, hogy nemet tudnék mondani az alkalomra... :oops: :roll: Nagyon tetszik a csaj, hiába.

Egyébként tényleg elnézést, ha perverznek tünik amit írok, csak próbálom követni a fórum (és más csikizéssel foglalkozó fórumok) hangvételét és lazaságát ;)
Nincs miért elnézést kérned, szerintem ez még bőven belefér. :wink:
Elvégre ez egy szexuális fétissel foglalkozó fórum, ami már magában perverzió bizonyos szinten, szóval aki ezt rossz néven veszi... Az tényleg menjen a francba... :lol:
Máshogy nem is nagyon lehetne beszélgetni, vagy esetleg hosszasan ecsetelve értsünk egyet abban, hogy "engem nem hoz lázba ez a dolog"? :lol: :lol:
Arról nem is beszélve, hogy akit zavar, az egyáltalán minek jönne ide? :D Elvégre ezért van ez a hely.

Persze lehet erről is bután és normálisan nyilatkozni, de szerintem mi bőven a normális kategórián belül beszélgetünk.
Ellentétben mondjuk az átlag láb/csikifetisiszta youtube kommentelőkkel, akik viszont szerintem is baromi égőn viselkednek. Ami megjegyzem, nem igazán javít a megítélésünkön... :| Pláne, hogy mi sokkal kulturáltabban beszélgetünk itt a témáról, mint ők egy nyilvános videoportálon, ahol azért az ilyesminek egyébként sincs helye, főleg nem olyan formában.
Ahogy ott viselkednek, nem csoda, ha ezt látva a laikusok valami beteges bandának képzelnek el minket... :|

Persze természetes, hogy az ember meg szeretné osztani az élményeit, vágyait a témában másokkal, főleg, mivel ezt ugye másutt nem teheti, de lehet ezt ésszel is csinálni a jó ízlés határain belül, és szerintem mi így is tettük.
Én pl. egyáltalán nem szoktam szexuális témákról beszélgetni senkivel, barátnőt leszámítva, de ez alól a fétisem kivételt képez. Gondolom, mert ez egy ilyen "elnyomott vágy".
Szóval lehet, hogy perverzek vagyunk kissé, de legalább aberáltak nem... 8) :lol:

Részemről pedig kifejezetten örülök, hogy végre van egy kis eszmecsere ismét, mint a régi szép időkben. :wink:
0
A
· 25 Jun 2014 (edited)
Három ember beszélget... micsoda fórumélet! :P

Ez a bizonyos gomb nekem megvan... benn az agyamban. Mindig is olyan voltam, hogy ha egy lány házinyúl, akkor rá se nézek. Semmilyen értelemben nem kezdek vele.
Most, hogy életem szerelmével élek, így meg aztán nem létezik nő, aki érdekelne.

Hozzáállás kérdése...
0
A
· 25 Jun 2014 (edited)
Így van, nézegetni lehet, fantáziálgatni lehet, de ennyi. Nekem is amióta barátnőm van onnantól kezdve csak ő létezik. Ha tudnátok miket szoktam müvelni a talpávan :) és szerencsére imádja ha csikizem (ez nemcsak a talpára vonatkozik).

Kikapcsológombot azt ki kell fejleszteni. Akaraterő kérdése. Egy példa: régebben nálam olyan volt a helyzet, hogyha megláttam egy lány szép talpát mondjuk a buszon vagy a strandon, akkor alig tudtam levenni róla a szemem és még zavarban is voltam. Aztán ez átment abba, hogy megnéztem, oké esetleg még gondoltam rá itt-ott meg elképzeltem mi mindent csinálnék vele. Végül most már az a helyzet, hogyha az előző hozzászólásaimban említett lány egy szál bikiniben mezítláb heveredne el mondjuk egy nyugágyon, akkor sem gondolnék ilyesmire és még csak rá sem néznék a lábaira.

Igaz, ha nem volna barátnőm akkor valószínüleg megbámulnám a talpát ha lehetne.

Csikimiki, hát te tudod milyen a nő meg milyen a kapcsolatotok, de a leírásod alapján tutira tudja, hogy tetszenek neked az ő talpai és csak szivat. Egy nőnél ezt sosem lehet tudni. Még az is valószinü hogy pontosan tudta, hogy nem a szék az amihez hozzásimítja a fenekét. Ja és ha megint mezítlábaskodik és csak ketten vagytok, csinálj egy fotót a laza főnökasszonyról :D mond azt, hogy az ő facebookjára csinálod, hogy milyen lazák vagytok még hőségriadóban is :D

Toto, hogy is szokták mondani? :) Minden utazás is az első lépéssel kezdődik. Ha látják hogy beszélgetés megy, mások is hozzászólnak majd. Én nem bánnám ha csajok is lennének itt, de azokból ke és van sajnos :(
0
C
· 25 Jun 2014 (edited)
Na most írtam egy kisregénnyi választ, postolnám, erre ez a sz@r oldal kiléptet és oda az egész... :evil:
Ctrl+C , Ctrl+V, gyerekek... :roll:

Na mindegy... Mégegyszer le nem írom az fix... :lol:

Jöjjön akkor az erősen rövidített verzió.

@Toto
Három ember? Ne panaszkodj, eddig csak ketten voltunk, ez haladás! :P
A "gomb" nálam is van... Általában... Ha barátnőm van éppen, akkor meg pláne. De egyrészt most nincs, másrészt őt mindennap látom, harmadrészt meg ez a csaj több nekem, mint csak egy csinos pofi, szóval azt hiszem ő kivételt képez...
Persze mivel foglalt nőnél soha nem próbálkoztam még és elvből nem is fogok, ezért úgyis hiába, de hát az érzelmeket már nehezebb kilőni, mint egy pillanatnyi vágyat.

@csabi
Ismerős , amit leírtál, nálam is sokszor volt így.
Normál esetben pár pillanatnál nem is szoktam manapság többet adózni egy-egy szép lábnak, de ez a csaj jóval több ennél, szóval nála más a helyzet. Meg hát barátnő sincs, szóval az immunitásom most amúgy sem él olyan erősen.

Végül most már az a helyzet, hogyha az előző hozzászólásaimban említett lány egy szál bikiniben mezítláb heveredne el mondjuk egy nyugágyon, akkor sem gondolnék ilyesmire és még csak rá sem néznék a lábaira.
Hát nem egészen ezt éreztem az előző hozzászólásaidból, de Te tudod... :lol: :lol:

Igaz, ha nem volna barátnőm akkor valószínüleg megbámulnám a talpát ha lehetne.
Hát nekem most nincs, szóval... :roll: Meg hát ugye, mint mondtam, a csaj elég erőssé kivétel nálam, sok szempontból....
Sokszor szégyellem is magam, amiért egy családos nő tetszik, és bár soha nem mozdulnék rá ennek tudatában, de ettől még tetszik, és nem csak "egy a sok közül" szinten. Ezt viszont már nem tudom kikapcsolni, hiába szeretném.

Ha tudnátok miket szoktam müvelni a talpávan
Hát volt egy 5 éves kapcsolatom, ahol mi is eléggé elmerültünk a témában, szóval el tudom képzelni, de ha mesélni támad kedved, nem tartalak vissza... :roll: Meg persze ha ő sem bánja.

Csikimiki, hát te tudod milyen a nő meg milyen a kapcsolatotok, de a leírásod alapján tutira tudja, hogy tetszenek neked az ő talpai és csak szivat
Hát, nem ez lenne az első - vagy második, vagy harmadik - eset, hogy egy nő megtéveszt, de jelen esetben ezt nem hiszem.
Egyrészt tényleg nem ilyen tipusnak ismertem meg - anno volt egy pasi a cégnél, aki bepróbálkozott nála, de elég csúnyán el lett hajtva, szóval nem úgy tűnik, mint a kacérkodó típus - , másrészt meg , ugyan honnan tudná?
Legyünk reálisak, szerintem a magyar nők nagyon kis része hallott csak erről a dologról, még kevesebben lehetnek, akikben ez egyáltalán felmerülne, én meg a külső szemlélő számára sok jelét szerintem nem adtam. (Más kérdés, hogy belülről szenvedtem,mint egy kutya... :roll: )
Arról nem is beszélve, hogy amelyik laikus hallott is erről, az szerintem a média miatt tuti, hogy az ilyen creepy küllemű/viselkedésű fazonokat gondolná inkább lábfetisisztának, én meg nem mondhatnám, hogy ilyen vagyok. A személyiségem sem az a "meghunyászkodó pincsikutya" jellegű a munkahelyen, mint amivel a laikusok ezt azonosítani szokták, szóval nem hiszem, hogy ezt eddig kiszúrhatta.
Persze ki tudja, nem láthatok a fejébe, de csillagászati esélyt adok neki.

gy nőnél ezt sosem lehet tudni.
Pff, tudnék mesélni... :?

Még az is valószinü hogy pontosan tudta, hogy nem a szék az amihez hozzásimítja a fenekét.
Hát ezt már egy fokkal jobban el tudnám képzelni, már csak azért is, mert az már hihetőbb, hogy egy nő tudja, hogy a fenekét egy pasi ölébe nyomni az izgató, ellenben mondjuk azzal, hogy az orrom alá dugja a lábait... :roll:
Bár mint mondtam, nem az a kacérkodó típus, szóval nem hiszem, másokkal sem ilyen, mért pont velem tenne kivételt?

Az meg, hogy sokat van mezítláb... Hát, nyár van... Mellette ülő csaj is folyton mezítláb van, csak ugye ő rohadtul nem érdekel... :lol:
szóval ezt a lábikázást aligha tekinthetem szándékos provokációnak a részéről, más jelét meg nem adta, hogy kacérkodna velem, még amikor full kettesben voltunk sem.
Jó, ez a székes eset tényleg kicsit fura, de egyrészt nem hiszem, hogy direkt volt, másrészt meg mért akkor csinálna ilyet ,mikor mások is ott vannak, akkor meg nem, mikor kettesben vagyunk?

Ja és ha megint mezítlábaskodik és csak ketten vagytok, csinálj egy fotót a laza főnökasszonyról :D mond azt, hogy az ő facebookjára csinálod, hogy milyen lazák vagytok még hőségriadóban is :D
Hát, idén még nem romlott el a légkondi... :roll: :lol:
Meg nem is vagyunk olyan sokat kettesben, mint mondjuk tavaly... Egyrészt kevesebb időt vesz el az idei közös projekt, másrészt meg a tavalyiak után kerülöm, amennyire lehet.
Igaz a mezítlábaskodás az gyakran megvan mostanában, bár ma ilyen áttetsző harisnya volt rajta.
Heh, nekem ugyan nem főnököm, de ez a főnökasszony illik rá egyébként... :lol:
Meg aztán arra már tuti furán nézne, ha a lábát kezdeném el fotózni....
Arról nem is beszélve, hogy a föld alá süllyednék, ha esetleg megtalálná itt... Kicsi az esélye, de Facebooknak és Google bácsinak hála lassan már minden visszakövethető mindefelé... :roll:
Azt meg inkább nem kockáztatom.

Na igen, rövidített verzió... :lol:
0
A
· 26 Jun 2014 (edited)
Inkább nem írom le, szerintem nem örülne neki...

Ami meg azt a lányt illeti, ahogy te is írtad, álmodik a nyomor. A pasijával már hosszu ideje együtt vannak, ráadásul az egyik haverom is és tudjátok: ilyesmit nem érdemes kockára tenni egy élményért amire mégcsak nemis tudni hogy reagálna a csaj. Szerintem előbb nyernék a lottón minthogy ez összejönne :D
0
A
· 27 Jun 2014 (edited)
Akkor asszem ideje lottózni!
0
A
· 27 Jun 2014 (edited)
sosem voltam a szerencsejáték híve...
0
A
· 28 Jun 2014 (edited)
amúgy... hol vannak a többiek?
0
C
· 29 Jun 2014 (edited)

Ami meg azt a lányt illeti, ahogy te is írtad, álmodik a nyomor. A pasijával már hosszu ideje együtt vannak, ráadásul az egyik haverom
Hát ennél tiltottabb már nem is nagyon lehetne... :lol:

amúgy... hol vannak a többiek?
Mármint rajtunk kívül? Háááát, én úgy látom, hogy már az adminok is feladták ezt a fórumot, szóval... :roll:
Mi vagyunk a "többiek"... :mrgreen:
0
A
· 30 Jun 2014 (edited)
hát ez az, épp a multkor néztem, hogy még Cutie is csak valamikor márciusban lépett be utoljára. Mi lett, összevesztetek, vagy mi? Visszaolvasgattam a fórumot, de pl. azt sem vágom hogy Mina-val is min veszekedtetek. Az utolsó hsz-át is azt vártam, hogy valami "mindenkit elküldök mindenhova" meg "hagyjatok békén" lesz, pedig nem. Egyszercsak nem írt többet 'oszt annyi.

Így ahogy levettem volt pedig min. négy lány is itt: Mina, Dóri, Cutie és Csiklandina.
0
C
· 30 Jun 2014 (edited)
Hát a másik két lány jónéhány éve lelépett már, tulajdonképpen én sem tudom, hogy miért. (Ha írták is, már nem emlékszem, az biztos, hogy én egyikükkel sem veszekedtem...)
Bár az utóbbi években egyébként is erősen leépült ez a fórum.
Én ugyan próbáltam némi életet lehelni belé - személyes élmények, képek, új témák, de úgy néz ki, már soha nem lesz olyan, mint régen.

Igaz nekem is volt egy hosszabb kihagyásom itt a fórumon, szóval sok mindenről lemaradtam, de így visszanézve valóban voltak elég durva összeszólalkozások. Gondolom ez is sokaknak elvette a kedvét, elvégre az emberek ide megértésért jönnek, hogy hasonlóan gondolkodókkal beszélgethessenek, szóval a tolerancia és a bizalom lenne a kulcsszó, de ahogy néhány régi bejegyzést olvastam, hát volt idő, mikor nem ez volt a vezérelv.
Az ilyesmi pedig elég könnyen az efféle közösségek végét okozhatja.

És persze ott van a klasszikus indok is - gondolom sokak találtak valakit maguknak, akivel ezt kiélhetik, így már nem is olyan vonzó másokkal beszélni róla. Ami végül is érthető, én is kevesebbet jártam fel, mikor barátnőmmel meg tudtam osztani ezeket a dolgokat.

Ó és persze gondolom olyanok is voltak, akik csak a szerver miatt voltak itt, szóval igen, megyünk szépen lefelé.
0
A
· 1 Jul 2014 (edited)
Bizony, eleinte én is ismerkedés céljából voltam fent, ezért is regisztráltam. Aztán persze nem itt ismertem meg a páromat, az meg puszta szerencse, hogy nemcsak hogy hagyja, de szereti is ha csikizem.

Amikor regeltem azért láttam, hogy kevés itt az ember, de gondoltam hátha ez idővel ez gyarapodni fog. Elvégre ha a nagy számok törvényét vesszük, van itt három ország (Magyar o., Szlovákia, Románia), mindegyikben összesen vagy egy tucat millió magyar, akkor csak összejön ide egy pár száz ember, nem? Aki aktív is... legalábbis én nem tudok más csiki- és lábfétissel foglalkozó oldalt. Kivéve talán ami az sg-n van. De oda is ömlesztve vannak a hozzászólások. Nincsenek külön témák.

Régebben valaki kérte az admin-t, hogy látszódjanak a témák regisztráció/belépés nélkül is. Mint a tickletheater-en. Szerintem legalább ennyi reklámot csinálhatnánk magunknak.

Vegyük pl. Tibi-t. Tibi egy fiktív személy, kb. 15 másodperce létezik a fejemben. Nos Tibi ugy gondolja, hogy tetszenek neki a női lábak, talpak és az is hogy csikisek. Nem tudja viszont ezt senkivel megosztani, mert attól fél, hogy nevetség tárgyává válik. Első dolga tehát, hogy magához hasonlóakat keres. Beírja a google-ba, hogy "csikizés magyar fórum". És mit talál? Talál 1-2 videót, pár sg hozzászólást, egy nők lapja cikket, néhány femina cikket és ennyi. Ez az oldal még a fetish.lap.hu-n sincs rajta. Mit tesz tehát? beírja angolul és megy az angol fórumra.

Bocs a regényért :D
0
D
· 1 Jul 2014 (edited)
Hát igen, jobban kéne reklámozni ezt az oldalt a neten! :)
0
A
· 2 Jul 2014 (edited)
Jogos Dóri!! :D
De hogy??!! Nekem nincs ötletem... :(
0
C
· 2 Jul 2014 (edited)
Szerintem aki akarja, már megtalálta... Nem túl nehéz, meg aztán ha úgy vesszük, 684 tagunk van és abból hányan írnak? Vagy hányan írtak valaha is? Lefogadom, hogy 90%-nak 0 hozzászólása van regelés óta.
Nagyobb reklámmal szerintem csak két dolgot érnénk el:
1.) Aki eddig írt, azt sem fog, mert ugyan ki akarja kibeszélni a legbensőbb gondolatait, ha bármilyen idetévedt suttyó idejöhet és gúnyolódhat rajta?
2.) Fentebb említett suttyók idetévednek és kezdődhet a Game of Trolls... Nem tudom, ti hogy vagyok vele, nekem annyira nem hiányzik az a fajta társaság.
0
A
· 2 Jul 2014 (edited)
Porhubon külön kategória van a fétisekhez és tele is van az oldal nekünk való videókkal.
Az egyik french tickling videóm hirtelen 40k-s nézettségű lett, de rengeteg dislike... pár komment van az alapján nem érti az ember, hogy ez mi a franc, pedig "világítanak" a tag-ek a videó alatt...

De vajon hogy kerülhetett a sima videók közé? Csak ez történhetett, hisz egyik másiknak sincs 10k-nál nagyobb nézettsége... ez meg csak úgy hirtelen.

Minden ember ilyen fasz amúgy... ami furcsa, ismeretlen, idegen, az elsőre fúj, beteg, nemnormális, "kill with fire!"... lásd, melegek... :D
0
C
· 2 Jul 2014 (edited)
Na igen, az általános pornós cucc az rendben van, de egy kis csiki az már beteges... :lol: :lol: Tipikus tényleg.
Pedig szerintem az átlagos pornókban sokkal betegebb dolgok szoktak lenni... :lol:
De hát ugye a tipikus zseni szintű érvelések...
"fujj, hozzáért a lábához, de hát az büdös és koszos, fúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!"
Ja, b@mmeg, jó tudni, hogy sosem mossátok meg, na persze pénisz bá és vagináné bezzeg egy Dove tusfürdő reklámból bújtak elő, mi? :lol: :lol:
Komolyan mondom, nehogy az ilyen agyamputáltak akarják már megmondani nekem, hogy ki beteg, ki nem az? :roll: :lol:
0
A
· 3 Jul 2014 (edited)
Sajnos sok ilyen ember van, valóban... :(
A szex bármilyen formában (orális, sadomazo...) "normális" , de ha van egy kis csiki, vagy lábkényesztetés (masszázs stb.) az már beteges... Nem semmi!! :P
0
A
· 3 Jul 2014 (edited)
csak egyetérteni tudok veletek... rajtatok kívül sehol sem találkoztam a téma iránti szimpátiával sajnos :( sőt, még ahol a rajzaid is, Toto, megjelen(t)ek (Móricka) - még ott is csak ócsárolni tudták a témát. Merthát ugye ha a részeg Laci'bá a szüreti bálon ráugrik a retkes faszával a szintén piás Piroskára, az ebben az országban abszolute elfogadott dolog. de ha szóba kerül a talp vagy a csiki - ó hát már rakják is nekem a máglyát :( pfff...