Na most írtam egy kisregénnyi választ, postolnám, erre ez a sz@r oldal kiléptet és oda az egész...
Ctrl+C , Ctrl+V, gyerekek...
Na mindegy... Mégegyszer le nem írom az fix...
Jöjjön akkor az erősen rövidített verzió.
@Toto
Három ember? Ne panaszkodj, eddig csak ketten voltunk, ez haladás!
A "gomb" nálam is van... Általában... Ha barátnőm van éppen, akkor meg pláne. De egyrészt most nincs, másrészt őt mindennap látom, harmadrészt meg ez a csaj több nekem, mint csak egy csinos pofi, szóval azt hiszem ő kivételt képez...
Persze mivel foglalt nőnél soha nem próbálkoztam még és elvből nem is fogok, ezért úgyis hiába, de hát az érzelmeket már nehezebb kilőni, mint egy pillanatnyi vágyat.
@csabi
Ismerős , amit leírtál, nálam is sokszor volt így.
Normál esetben pár pillanatnál nem is szoktam manapság többet adózni egy-egy szép lábnak, de ez a csaj jóval több ennél, szóval nála más a helyzet. Meg hát barátnő sincs, szóval az immunitásom most amúgy sem él olyan erősen.
Végül most már az a helyzet, hogyha az előző hozzászólásaimban említett lány egy szál bikiniben mezítláb heveredne el mondjuk egy nyugágyon, akkor sem gondolnék ilyesmire és még csak rá sem néznék a lábaira.
Hát nem egészen ezt éreztem az előző hozzászólásaidból, de Te tudod...
Igaz, ha nem volna barátnőm akkor valószínüleg megbámulnám a talpát ha lehetne.
Hát nekem most nincs, szóval...

Meg hát ugye, mint mondtam, a csaj elég erőssé kivétel nálam, sok szempontból....
Sokszor szégyellem is magam, amiért egy családos nő tetszik, és bár soha nem mozdulnék rá ennek tudatában, de ettől még tetszik, és nem csak "egy a sok közül" szinten. Ezt viszont már nem tudom kikapcsolni, hiába szeretném.
Ha tudnátok miket szoktam müvelni a talpávan
Hát volt egy 5 éves kapcsolatom, ahol mi is eléggé elmerültünk a témában, szóval el tudom képzelni, de ha mesélni támad kedved, nem tartalak vissza...

Meg persze ha ő sem bánja.
Csikimiki, hát te tudod milyen a nő meg milyen a kapcsolatotok, de a leírásod alapján tutira tudja, hogy tetszenek neked az ő talpai és csak szivat
Hát, nem ez lenne az első - vagy második, vagy harmadik - eset, hogy egy nő megtéveszt, de jelen esetben ezt nem hiszem.
Egyrészt tényleg nem ilyen tipusnak ismertem meg - anno volt egy pasi a cégnél, aki bepróbálkozott nála, de elég csúnyán el lett hajtva, szóval nem úgy tűnik, mint a kacérkodó típus - , másrészt meg , ugyan honnan tudná?
Legyünk reálisak, szerintem a magyar nők nagyon kis része hallott csak erről a dologról, még kevesebben lehetnek, akikben ez egyáltalán felmerülne, én meg a külső szemlélő számára sok jelét szerintem nem adtam. (Más kérdés, hogy belülről szenvedtem,mint egy kutya...

)
Arról nem is beszélve, hogy amelyik laikus hallott is erről, az szerintem a média miatt tuti, hogy az ilyen creepy küllemű/viselkedésű fazonokat gondolná inkább lábfetisisztának, én meg nem mondhatnám, hogy ilyen vagyok. A személyiségem sem az a "meghunyászkodó pincsikutya" jellegű a munkahelyen, mint amivel a laikusok ezt azonosítani szokták, szóval nem hiszem, hogy ezt eddig kiszúrhatta.
Persze ki tudja, nem láthatok a fejébe, de csillagászati esélyt adok neki.
gy nőnél ezt sosem lehet tudni.
Pff, tudnék mesélni...
Még az is valószinü hogy pontosan tudta, hogy nem a szék az amihez hozzásimítja a fenekét.
Hát ezt már egy fokkal jobban el tudnám képzelni, már csak azért is, mert az már hihetőbb, hogy egy nő tudja, hogy a fenekét egy pasi ölébe nyomni az izgató, ellenben mondjuk azzal, hogy az orrom alá dugja a lábait...
Bár mint mondtam, nem az a kacérkodó típus, szóval nem hiszem, másokkal sem ilyen, mért pont velem tenne kivételt?
Az meg, hogy sokat van mezítláb... Hát, nyár van... Mellette ülő csaj is folyton mezítláb van, csak ugye ő rohadtul nem érdekel...
szóval ezt a lábikázást aligha tekinthetem szándékos provokációnak a részéről, más jelét meg nem adta, hogy kacérkodna velem, még amikor full kettesben voltunk sem.
Jó, ez a székes eset tényleg kicsit fura, de egyrészt nem hiszem, hogy direkt volt, másrészt meg mért akkor csinálna ilyet ,mikor mások is ott vannak, akkor meg nem, mikor kettesben vagyunk?
Ja és ha megint mezítlábaskodik és csak ketten vagytok, csinálj egy fotót a laza főnökasszonyról

mond azt, hogy az ő facebookjára csinálod, hogy milyen lazák vagytok még hőségriadóban is

Hát, idén még nem romlott el a légkondi...
Meg nem is vagyunk olyan sokat kettesben, mint mondjuk tavaly... Egyrészt kevesebb időt vesz el az idei közös projekt, másrészt meg a tavalyiak után kerülöm, amennyire lehet.
Igaz a mezítlábaskodás az gyakran megvan mostanában, bár ma ilyen áttetsző harisnya volt rajta.
Heh, nekem ugyan nem főnököm, de ez a főnökasszony illik rá egyébként...
Meg aztán arra már tuti furán nézne, ha a lábát kezdeném el fotózni....
Arról nem is beszélve, hogy a föld alá süllyednék, ha esetleg megtalálná itt... Kicsi az esélye, de Facebooknak és Google bácsinak hála lassan már minden visszakövethető mindefelé...
Azt meg inkább nem kockáztatom.
Na igen, rövidített verzió...