Üdv mindenkinek :) :3

by Anonymous · 24 Jul 2009 · 143 views
Sort:
0
A
OP · 24 Jul 2009 (edited)
Szervusztok :) Még viszonylag uj vagyok az oldalon, Tehát még szinte senkit se ismerek, De nagyon (L)esen ismerkednék valamennyiőtökkel :D
Engemis nagyon foglalkoztat a CSIKLANDOZÁS ^^ téma :p :) Nagyon kedvelem s szeretem :) Imádok csiklandozzni, kellemesen és kiínzás jellegelis :D Legjobban a talpacskákat szeretem kényeztetni de annakis örülök ha az én tappancsaimat csikállja valaki ^^
Nya, örülök hogy rátaláltam erre a forumra :D Sziívesen talizznékis, ugy hogy lécci szoljatok ha lesznek csiki találkozók, Előreis nagyon köszii ^^ :3 :P
0
A
· 1 Jan 2010 (edited)
Sziasztok és boldog új évet!
Huhh... furcsa érzés három év olvasgatás után kijönni az árnyékból, még meg kell szokjam :)
történet ment :mrgreen:
0
C
· 1 Jan 2010 (edited)
Ohh, azért örülök, hogy most már bátrabb vagy :)
0
A
· 26 Oct 2014 (edited)
Sziasztok! Először is köszönöm szépen hogy itt lehetek köztetek! Nagyon örülök hogy rá találtam a fórumra és hogy végre beszélgethetek hozzám hasonló szintúgy csiki kedvelő emberekkel, továbba külön köszönet az adminnak hogy elfogadta a regisztrációmat :) 22 éves pest megyei srác vagyok és kábé hat évvel ezelött jöttem rá hogy lábfétisem van. Nadjából egy évre párosult hozzá a csikifétisem is és azóta ez a két jóbarát elválaszthatatlanok lettek :) Volt már részem kissebb csiklandozásokba, de még lenne mit/kit csikizni bőven :D Mégegyszer köszönöm hogy itt lehetek, és további jó fórumozást kívánok mindenkinek! :)
0
C
· 29 Oct 2014 (edited)
Üdv a fórumon! Érezd jól magad! :)