Mi történt? Nagyon kihalt a fórum:(

by Anonymous · 27 Jun 2009 · 200 views
Sort:
0
A
OP · 27 Jun 2009 (edited)
Sziasztok! Mi történt, hogy napok óta pang a fórum? Mindenki nyaral valahol? Sehol egy csikis történet, sehol egy jó klip?
0
R
· 27 Jun 2009 (edited)
Sziasztok! Mi történt, hogy napok óta pang a fórum? Mindenki nyaral valahol? Sehol egy csikis történet, sehol egy jó klip?

Szia Ticklingman! Nem kihalt, csupán alaposan megcsikiztük egymást.:) (ez vicc)
Egyébként történetet te írhatnál. Jó klippekkel pedig tele a szerver.;)
0
C
· 27 Jun 2009 (edited)
Lehet, hogy ez a baj, és mindenki csak klippeket néz... lassan kilövöm a szervert ;)
0
R
· 27 Jun 2009 (edited)
Lehet, hogy ez a baj, és mindenki csak klippeket néz... lassan kilövöm a szervert ;)

Azért nem mindenki (igaz, néha én is szoktam letöltögetni :oops: ). :wink:
0
C
· 27 Jun 2009 (edited)
Át kell térni vmi file megosztóra és a Clips topicra, így az (egyre többen érkező) nemzetközi emberkék is örülnek, illetve minket sem nyírnak ki a stúdiók a copyright követelésekkel.
0
R
· 27 Jun 2009 (edited)
Át kell térni vmi file megosztóra és a Clips topicra, így az (egyre többen érkező) nemzetközi emberkék is örülnek, illetve minket sem nyírnak ki a stúdiók a copyright követelésekkel.

Szerintem jó ötlet! :wink:
0
C
· 28 Jun 2009 (edited)
Szerintem is, csak kíváncsi vagyok az überlusta emberek mikor fognak feltöltögetni :(
0
R
· 28 Jun 2009 (edited)
Szerintem is, csak kíváncsi vagyok az überlusta emberek mikor fognak feltöltögetni :(

Azthiszem erre szokták azt mondani, hogy költői kérdés.:) Nem?
0
C
· 28 Jun 2009 (edited)
Igen, illetve kipróbálandó és kiderül...
Ha még átjönnek páran a kietelland-ról, akkor nem lesz ilyen gond ;)
0
R
· 28 Jun 2009 (edited)
Hát igen. Jó lenne még több új AKTÍV tag a fórumon. :wink:
0
A
· 28 Jul 2009 (edited)
Szia Ticklingman!

Te nyitottad ezt a topikot, h kihalt a fórum, senki nem ír... De azóta amióta megnyitottad, te sem írtál. ;)

Ezek szerint, te inkább olvasol itt a fórumon és lógsz a szerveren, mint sokan mások. ;)
0
A
· 28 Jul 2009 (edited)
Szia Ticklingman!

Te nyitottad ezt a topikot, h kihalt a fórum, senki nem ír... De azóta amióta megnyitottad, te sem írtál. ;)

Ezek szerint, te inkább olvasol itt a fórumon és lógsz a szerveren, mint sokan mások. ;)

Jogos.
0
C
· 28 Jul 2009 (edited)
Lógást az tuti sokan művelik, az olvasást nehezebb nyomon követni ;)
0
A
· 28 Jul 2009 (edited)
Igen, valóban nehezebb nyomon követni.

De vannak, akik elárulják magukat, ahogy Ticklingman is ;), mivel biztosan nem véletlenül vette fel ezt a témát.
0
R
· 28 Jul 2009 (edited)
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudnak egyszer-egyszer hozzászólni a témákhoz? Hiszen őket is érdekli, nem?
0
C
· 28 Jul 2009 (edited)
Mert félnek, hogy mások "mit szólnak" :(
0
A
· 28 Jul 2009 (edited)
Félnek, h mások mit szólnak???

De még is mihez? Ahhoz, h szeretik a csikit?
0
R
· 28 Jul 2009 (edited)
Itt mindenki szereti a csikit, nem?
Hiszen pont ezért vagyunk itt! :)
0
S
· 29 Jul 2009 (edited)
Mert félnek, hogy mások "mit szólnak" :(

Hát igen :oops:

Akárhogy is, az interneten vagyunk, szal messze nem lenyomozhatatlan egyikünk se...Pl. én is le tudnám nyomozni a legtöbb ember valódi nevét, a családtagok/barátok meg így is lebuktathatnak ha csak a gépeden rossz helyre néznek és hát nem mindenki nyitott v. megértő erre.

De szerintem a legtöbbünknek csak idő kell ;) hogy magával szemben elfogadó legyen...és végül is erre is jó a fórum többek között.

Én is sztem leváltom a usernevet előbb-utóbb mert ez már kicsit túl nyilvánvaló célzás hogy csak "lurker"kedik az ember. :)
0
A
· 29 Jul 2009 (edited)
a családtagok/barátok meg így is lebuktathatnak ha csak a gépeden rossz helyre néznek

Előzmények törlése ;)
0
M
· 30 Jul 2009 (edited)
Pl. én is le tudnám nyomozni a legtöbb ember valódi nevét

:shock: azt meg hogy? IP-címmel vagy mi? :o
0
C
· 30 Jul 2009 (edited)
Hát egy IP címből elég nehéz nevet szülni, ahhoz minimum ügyészi végzés kellene :)
0
T
· 30 Jul 2009 (edited)
Igen, be lehet állítani, hogy weboldalakat alapból ne jegyezzen meg a böngésző. Azt meg remélem, hogy nem olyan könnyű lenyomozni embereket IP cím alapján..
0
R
· 30 Jul 2009 (edited)
Igen, be lehet állítani, hogy weboldalakat alapból ne jegyezzen meg a böngésző. Azt meg remélem, hogy nem olyan könnyű lenyomozni embereket IP cím alapján..

Hát én nem vagyok informatikus, de szerintem egy hacker-nek ez nem olyan nehéz.
0
A
· 30 Jul 2009 (edited)

Szerintem te a "cracker"-re gondolsz. A két fogalmat sokszor keverik, ezért is idézem a moonshadow.hu egyik cikkét:

Cracker a „rossz jedi”, a black-hat (fekete kalapos) hacker, aki alapvetően kártékony, rossz célra használja a tudását (feltéve, hogy van neki...). A rendszereket többnyire tönkreteszi, vagy saját sötét tervei megvalósítására téríti el. Jóesetben börtönben kötnek ki... bizony, éveket is lehet már kapni ilyesmiért (ajánlom ezt a sok script-kiddie figyelmébe :P).

Hackernek többnyire a white-hat (fehér kalapos) hackereket nevezzük, akik az esetek többségében a hibákat felderítik és jelzik, nem öncélúak, nem ártanak, egyszerűen a saját kis filozófiájuk és eszmerendszerük alapján (ezekről, ha úgy látom, hogy van rá igény megpróbálok majd írni) a világ teljes megismerésére törekednek, és ezen út során nem szívesen hajolnak meg a hatalom semmilyen formája előtt:). Ők többnyire valamilyen biztonságtechnikai cégnél kötnek ki végül :)
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)

Szerintem te a "cracker"-re gondolsz. A két fogalmat sokszor keverik, ezért is idézem a moonshadow.hu egyik cikkét:

Cracker a „rossz jedi”, a black-hat (fekete kalapos) hacker, aki alapvetően kártékony, rossz célra használja a tudását (feltéve, hogy van neki...). A rendszereket többnyire tönkreteszi, vagy saját sötét tervei megvalósítására téríti el. Jóesetben börtönben kötnek ki... bizony, éveket is lehet már kapni ilyesmiért (ajánlom ezt a sok script-kiddie figyelmébe :P).

Hackernek többnyire a white-hat (fehér kalapos) hackereket nevezzük, akik az esetek többségében a hibákat felderítik és jelzik, nem öncélúak, nem ártanak, egyszerűen a saját kis filozófiájuk és eszmerendszerük alapján (ezekről, ha úgy látom, hogy van rá igény megpróbálok majd írni) a világ teljes megismerésére törekednek, és ezen út során nem szívesen hajolnak meg a hatalom semmilyen formája előtt:). Ők többnyire valamilyen biztonságtechnikai cégnél kötnek ki végül :)
Bocsánat, mint már mondtam, nem vagyok informatikus. :)
De a különbség a téma szempontjából lényegtelen is. Ha valaki nagyon megakarja szerezni az infokat rólad, és (ehhez persze van is tudása), akkor az megis szerzi.
0
C
· 31 Jul 2009 (edited)
Igen, hacsak nem te értesz jobban a dolgokhoz ;) Az IP címet például nagyon könnyen el lehet rejteni :).
0
M
· 1 Aug 2009 (edited)
Igen, hacsak nem te értesz jobban a dolgokhoz ;) Az IP címet például nagyon könnyen el lehet rejteni :).

hogyan? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
0
B
· 1 Aug 2009 (edited)
na ezzel a témával aztán meghozzátok a kedvet, hogy az emberek előbújjanak :D
0
R
· 1 Aug 2009 (edited)
na ezzel a témával aztán meghozzátok a kedvet, hogy az emberek előbújjanak :D
Na majd meglátjuk, hogy előbújnak-e! :)
0
C
· 1 Aug 2009 (edited)
http://www.torproject.org/

Firefoxhoz van kiegészítő, ami feldog egy toolbart és ha azon indítod a böngészést, akkor a világon mindenfelé összevissza változik az IP címed minden kattintáskor :)
0
S
· 2 Aug 2009 (edited)
Szetm vegyük inkább úgy, hogy így is úgy is tudjuk hogy itt vagytok, szóval nyugodtan írhattok is ennyi erővel már. :lol:

Egyépbként a csikizés még indig nem büntetendő cselekmény... :wink:
0
R
· 2 Aug 2009 (edited)

Egyébként a csikizés még mindig nem büntetendő cselekmény... :wink:

Ez aranyos volt! :D
0
C
· 2 Aug 2009 (edited)
LOL, ez tényleg jó :)