Igen, be lehet állítani, hogy weboldalakat alapból ne jegyezzen meg a böngésző. Azt meg remélem, hogy nem olyan könnyű lenyomozni embereket IP cím alapján..
Hát én nem vagyok informatikus, de szerintem egy hacker-nek ez nem olyan nehéz.
Szerintem te a "cracker"-re gondolsz. A két fogalmat sokszor keverik, ezért is idézem a moonshadow.hu egyik cikkét:
Cracker a „rossz jedi”, a black-hat (fekete kalapos) hacker, aki alapvetően kártékony, rossz célra használja a tudását (feltéve, hogy van neki...). A rendszereket többnyire tönkreteszi, vagy saját sötét tervei megvalósítására téríti el. Jóesetben börtönben kötnek ki... bizony, éveket is lehet már kapni ilyesmiért (ajánlom ezt a sok script-kiddie figyelmébe

).
Hackernek többnyire a white-hat (fehér kalapos) hackereket nevezzük, akik az esetek többségében a hibákat felderítik és jelzik, nem öncélúak, nem ártanak, egyszerűen a saját kis filozófiájuk és eszmerendszerük alapján (ezekről, ha úgy látom, hogy van rá igény megpróbálok majd írni) a világ teljes megismerésére törekednek, és ezen út során nem szívesen hajolnak meg a hatalom semmilyen formája előtt:). Ők többnyire valamilyen biztonságtechnikai cégnél kötnek ki végül

Bocsánat, mint már mondtam, nem vagyok informatikus.

De a különbség a téma szempontjából lényegtelen is. Ha valaki nagyon megakarja szerezni az infokat rólad, és (ehhez persze van is tudása), akkor az megis szerzi.