Újítások a fórumon [nemzetiközivé válás]

by Anonymous · 1 Jun 2009 · 521 views
Sort:
0
A
OP · 1 Jun 2009 (edited)
Kinek tetszik, kinek nem... :?:

Ha tetszik, miért?
Ha nem tetszik, miért?
Ha változtatnál, akkor mi lenne az?
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Nekem tetszik, mert 1.) egyike vagyok a készítőjének, 2.) sokkal több minden lesz rajta, jobb a kinézet is, több tag lesz
0
R
· 1 Jun 2009 (edited)
Nekem nem tetszik ez a nemzetközi felállás. Nekem jobban tetszett, hogy az a forum csak a mienk - magyaroké volt!
Sok nemzetközi tickling forum van a neten, viszont magyar csak ez az egy!
Szerintem több hasonló (pl. lábfétish-es) oldallal kellene felvenni a kapcsolatot, hogy tudjanak a forumról. Akkor talán többen írnának ide!

Egy nemzetközi forumhoz nagyon sok emberre van szükség, hogy folyamatosan frissüljön az oldal (tartalmilag).

Ez az én véleményem, lehet vele vitatkozni...
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Nekem nem tetszik ez a nemzetközi felállás. Nekem jobban tetszett, hogy az a forum csak a mienk - magyaroké volt!
Sok nemzetközi tickling forum van a neten, viszont magyar csak ez az egy!
Szerintem több hasonló (pl. lábfétish-es) oldallal kellene felvenni a kapcsolatot, hogy tudjanak a forumról. Akkor talán többen írnának ide!

Egy nemzetközi forumhoz nagyon sok emberre van szükség, hogy folyamatosan frissüljön az oldal (tartalmilag).

Ez az én véleményem, lehet vele vitatkozni...

Jó ötlet! Akkor vedd fel a kapcsolatokat a lábfetich fórumokkat ;)

A magyar rész érintetlenül megmaradt, 1 kattintás, és újra hazai terepen fórumozhatsz ;)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
nekem szintén tetszik.részemről a nemzetköziséggel nincs gond, és remélem hogy tényleg többen leszünk.
0
R
· 1 Jun 2009 (edited)
Jó ötlet! Akkor vedd fel a kapcsolatokat a lábfetich fórumokkat ;)

A magyar rész érintetlenül megmaradt, 1 kattintás, és újra hazai terepen fórumozhatsz ;)

Nem értem miért nekem kellene felvenni a kapcsolatot más magyar lábimádó oldalakkal. Nem én vagyok a forum létrehozója, sem a készítője, csak egy sima tag vagyok, egy ötlettel.
Persze, ha megkértek keresek néhány címet.:)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Aranyos vagy Red... Ha van időd és kedved, segíthetsz nekünk. Bár Én jobbnak látom, ha nemzetközi marad, mivel így több mindenre nyílik lehetőség.
DE az ötlet nagyon tetszik, amit mondtál. Más fórumokon is be lehet reklámozni ezt, ami hasonló témával foglalkozik.

Rajta, fogjunk össze, és vigyük előre a fórumunkat. :)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Azért, mert ha te nem csinálod, senki se fogja. Szerintem mindenkinek megvan a maga szerepe. Nehogy már mi 3-an csináljunk mindent...
0
R
· 1 Jun 2009 (edited)
Azért, mert ha te nem csinálod, senki se fogja. Szerintem mindenkinek megvan a maga szerepe. Nehogy már mi 3-an csináljunk mindent...
Én nem azt modtam, hogy ti csináljatok mindent, csupán arra akartam rámutatni, hogy megkérni is lehet az embert hogy segítsen. Ennyi.
Különben meg hogy jövök én ahhoz, hogy más forumának a nevében "tárgyaljak" másokkal? Ezért gondoltam, hogy az adminnak kellene levelet írni, mégis csak ő itt a főnök! Nem?
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Itt mindenki elmondhatja mit akar, mi hogyan tetszene neki.
Azt szerintem tudjátok, h nem lehet mindenki kedve szerint alakítani a dolgokat. De mivel értelmes emberek vagyunk és bizony nem sokan vagyunk akiket ez a csiki dolog foglalkoztat, ezért azt tudom javasolni, h igen is csináljuk együtt, bárki segíthet.
Nekünk is meg van a szerepünk a fórumon, de ettől függetlenül a cél ugyanaz, vagyis előrébb jutni és még több embert találni.
Remélem, h sikerülni fog kialakítani egy olyan közösséget itt Magyarországon, ami hasonló lehet a külföldi oldalakhoz, hagyományokhoz.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Én nem azt modtam, hogy ti csináljatok mindent, csupán arra akartam rámutatni, hogy megkérni is lehet az embert hogy segítsen. Ennyi.
Különben meg hogy jövök én ahhoz, hogy más forumának a nevében "tárgyaljak" másokkal? Ezért gondoltam, hogy az adminnak kellene levelet írni, mégis csak ő itt a főnök! Nem?

Jó, akkor ezennel hivatalosan felkérünk, hogy legyél a Tickling.eu szóvivője, és szerezz minél több embert a fórumra (lehetőleg nőket :P ). Sok sikert! ;)
0
R
· 1 Jun 2009 (edited)

Jó, akkor ezennel hivatalosan felkérünk, hogy legyél a Tickling.eu szóvivője, és szerezz minél több embert a fórumra (lehetőleg nőket :P ). Sok sikert! ;)

A következő oldal szerkesztőjének már írtam is egy mailt:
http://szoknyavadasz.hu/ff/
Remélem felvesznek minket is az oldalukra. :wink:
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Wow! Tetszik az oldal :P

Kösz a segítséget! Remélem, válaszolnak mihamarabb ;)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Red, ugye tudod, h mennyire imádlak...? :*
0
R
· 1 Jun 2009 (edited)
Felvettem néhány lap .hu oldal szerkeszjével is, a következő válaszokat kaptam:
"Szia,

Linkajánlásod elbírálás alatt. Ha lehetséges én is kérnék egy viszontlinket ami az én oldalamra mutat. Kiemelt hirdetési lehetőség érdekelne banneres vagy szöveges formában?

Udv: Bella"

www.fetish.lap.hu

"Kedves Linkajánló!

Köszönjük, hogy javaslatoddal segíted az oldal szerkesztését. Az ajánlott linket hamarosan ellenőrízzük, és amennyiben megfelel a szerkesztési alapelveinknek, elhelyezzük azt az oldalon.

Üdvözlettel,

Lapszerkesztő"

www.labimadat.lap.hu

Hát egyenlőre ennyi... :wink:
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Red, hálám örökké üldöz Téged. :)
0
M
· 1 Jun 2009 (edited)
mi történt itt?? alig sikerült megtalálnom magyar nyelven a fórumot... :shock:
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Alig sikerült? :)
Pedig nem bonyolult, nagyon jól látszik - ki is van emelve a többi közül :wink:
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Semmi gond az angol résszel, igazán nem kell nagy böngészési tapasztalat a magyar hivatkozás megtalálásához. Azzal viszont vitatkoznék hogy nem sokan vagyunk akiket ez a téma érdekel. Inkább azt mondanám hogy a többség még mindig nem mer akár nick név mögé rejtőzve sem nyilvánosan mutatkozni. Annak hogy valamennyire nyíltan felvállalják még ezt a szintjét sem merik meglépni. Az ismerőseim között is vannak olyanok akiken látom és biztosan tudom hogy nem átlagos szinten foglalkoztatja őket a csiklandozás.
0
M
· 2 Jun 2009 (edited)
"Szerintem a sikeres változtatás egyik jele, hogy nem sírják visssza a változás előtti időt."
Én nem sírom vissza!
0
S
· 2 Jun 2009 (edited)
Hát a kezdeti ijedtség után tulajdonképpen tetszik az ötlet, meg logikus is. Miért is ne legyünk mi egy új Ticklingforum vagy Tickletheater. Kellő publicitás után akár önfenntartóvá is válhat a fórum.

Mondjuk az gondolom világos, hogy a videócserélgetés meg még pár hasonló dolog nem nagyon fog menni ha majd nemzetközivé válunk és jönnek a jogvédők hosszú tömött sorban, ezt csak így egymás között lehetett megcsinálni.

Viszont (tudom, most csak pofázok, de) igazán felkerülhetne egy rendes banner még ha szájtdizájnra nem is telik, hogy némi kinézete legyen az oldalnak, nehogy már lámának nézzenek bennünket az elkényeztetett amcsik. Tulajdonképpen én is csinálhatok egyet. Vagy kiírhatjuk pályázatra a fórumtagok között, mit szóltok?

És köszi mindenkinek a sok munkát! :)
0
C
· 2 Jun 2009 (edited)
Banner alatt az oldal fejlécét érted? Az készül, előbb várjuk meg milyen lesz, utána lehet vele versenyezni ;)
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Én csinálom a fejlécet, hamarosan kész ;)
0
M
· 2 Jun 2009 (edited)
Alig sikerült? :)
Pedig nem bonyolult, nagyon jól látszik - ki is van emelve a többi közül :wink:

csak először azt hittem, rossz helyen járok
0
A
· 5 Jun 2009 (edited)
Akárhogy próbálkozom, nem sikerül megbarátkoznom ezzel a verzióval. Nekem pl. a régi kinézet, a kékes, sokkal jobban tetszett, valahogy igényesebb volt, nagy kedvvel jöttem fel mindig. De ez a narancsos nekem nagyon nem jön be. Ez a nemzetközivé válás dolog engem nem igazán izgat, viszont kicsit elveszi a kedvemet, hogy ha beírom az oldalt, és belépek, először mindig ezeket az angol nyelvű izéket látom és át kell másznom a magyar részre. Bejelentkezésnél/kijelentkezésnél sem tudtam még megszokni, hogy hova kell kattintanom.
Szóval én visszasírom a régi verziót, de nem szeretnék ezzel senkit megbántani, ez csak az én véleményem. A többségnek tetszik, és ez a lényeg :) Meg hát ettől függetlenül azért minden tiszteletem az "elkövetőknek" :), nem kis munka egy ilyesmit megcsinálni. Én nem értek az ilyesmikhez, szóval tényleg nem bírálni akartam, meg semmi ilyesmi. Csak gondoltam, a véleményemet azért megosztom :)

További szép napot mindenkinek!
0
A
· 5 Jun 2009 (edited)
Sajnálom, hogy nem tetszik. A kék kinézet az alap a phpBB-ben: a többi phpBB-s fórumnak a jelentős többsége ezt használja.

A nemzetközivé válás jó dolog: pl. jó példa erre, hogy shadow nemrég talált egy holland fórumot. Ha csak holland nyelvű lenne és nem enne minden odaírva angolul, akkor nem tudnánk onnan videókat tölteni, pedig van fent sok teljes. Attól, hogy valaki más nemzetiségű mint mi, ugyanúgy kedvelheti a témát, sőt mi több: lehet, hogy Magyarországhoz közel élnek csikimániás lányok, akik szívesen benne lennének egy csikipartyban is.

Amúgy van új fejléc, ami egyelőre elég kezdetleges, lesz majd jobb is ;)
0
C
· 5 Jun 2009 (edited)
Ráadásul Mina, ha bemész a Profilodba, akkor vissza tudod kapcsolni kékre, az a prosilver! ;)
0
A
· 5 Jun 2009 (edited)
Hooool??? azt vadásztam már, lehet-e valahol ezen állítani, de én nem találom :( segítsééég :(
0
A
· 5 Jun 2009 (edited)
Az új telepítésénél elállítottam, de most újra lehet váltani ;)
0
A
· 5 Jun 2009 (edited)
Ááááááááááh, így már mindjárt jobb :)
Köszi a segítséget!^^
0
R
· 6 Jun 2009 (edited)
Itt az első eredmény! :wink:

Kedves Linkajánló,

Az ajánlott linket felvettem, bent találja a kért dobozban!

Amennyiben lehetőség van rá, kérem a viszonosság jegyében legyen szíves Ön is elhelyezni az labimadat.lap.hu linket az oldalán.

Üdvözlettel,
Lábimádat lap - Lapszerkesztő
Ajánlás adatai:
Doboz: Cikkek / fórumok / klubok
Sor szövege: Magyar csiklandózás fórum
URL: http://www.tickling.eu
0
A
· 6 Jun 2009 (edited)
Király vagy!
0
C
· 6 Jun 2009 (edited)
Aha, gratu!
Ki kellene találni hová tegyünk partnereket...
0
A
· 6 Jun 2009 (edited)
Aha, gratu!
Ki kellene találni hová tegyünk partnereket...

Biztos van "egyszerű modul" plugin...
0
A
· 7 Jun 2009 (edited)
Itt már megint mi történt? Hova lett az angol rész?
0
A
· 7 Jun 2009 (edited)
Felraktam egy vBulletin-es kinézetet, ami olyan, mint a TMF (ticklingforum.com). Akinek nem tetszik, a profiljában tud váltani ;)
0
A
· 7 Jun 2009 (edited)
hova lett a chat?
0
A
· 7 Jun 2009 (edited)
hova lett a chat?

Kinézetváltásnál eltűnik. Ha csikicsiki jön, visszarakja ;)
0
T
· 8 Jun 2009 (edited)
Most már kezdek megzavarodni, minden nap máshogy néz ki a fórum.
A legújabb verzióban hol jelzi ki azt, hogy melyik komment új és melyiket olvastam már?
0
C
· 8 Jun 2009 (edited)
Najah, ledöbbentem még én is, hogy ez most TMF vagy nem???
Chat mindjárt... keresem.
0
C
· 8 Jun 2009 (edited)
Naszóval. Elnézést mindenkitől, akinek lassan kezd yóyózni a szeme a sok váltogatástól, de asszem vmit rosszul csinálunk.
Per pill marad ez a narancs design mindenestül, a tesztelést (és útkeresést) teszt fórumon fogjuk végezni (hamarosan írom a címet ide) és ott lehet nézegetni.

Bocsánat akinek ez gondot okozott, a jövőben igyexünk az igényekhez alkalmazkodni.

A nemzetközi rész fontos, így lesz sokkal több tagunk mint per pillanat és pezsgőbb élet a fórumon!
0
A
· 8 Jun 2009 (edited)
A történelem megismétli önmagát: már másodszor fordul elő, hogy szerkesztőtársam - akivel egyenlő jogaim vannak - ahelyett, hogy megbeszélné velem a dolgot, önfejűen cselekszik. Ő maga adott nekem teljes körű adminisztrátori jogot, és bízott meg a fórum fejlesztésével. Egyszer vissza is vonta, de aztán megkaptam megint. Igen, állítgatom a kinézetet, állítgatom a fórumot. Ez a dolgom.

Amikor Minasandy jelezte, hogy nem tetszik neki ez a narancs kinézet, beraktam az eredetit, hogy átválthasson rá. Most, amikor átírtam a TMF-éhez hasonló arculatra, meghagytam ezt is, hogy akinek az nem tetszik, visszaválthasson erre. A nemzetközivé válás fontos elem a fórum további fejlesztése szempontjából. Vannak, akiknek ez nem tetszik, de a többséget ez nem zavarja, sőt, van akinek tetszik az ötlet. A magyar rész teljes egészében megmaradt a fórumon, abba bele se szerkesztettem.

Viszont ez így nem megy. Nem szeretnék minden másnap arra hazaérni, hogy valaki belebarmol a munkámba. Igen, nem tökéletes amit csinálok, de annál az 1 év kiesésnél és az azelőtti 3 év majdnem semmijénél több. Csikicsikinek nincs ideje fejleszteni, én ezt értem, azonban pont ezért bízott meg ezzel a tisztséggel, amit én szerény véleményem szerint rangomhoz méltóan ellátok.

Ezt négyszemközt kellett volna intézni, nem pedig nyilvánosan. Ha csikicsiki ennyire jól tudja csinálni egyedül, akkor ezentúl is betöltheti a tickling.eu magányos farkas adminisztrátora címet, és a fórum továbbra is megmarad egy durván 25 fős "közösség" üzenőfalának.

Sok sikert a továbbiakban!
0
C
· 8 Jun 2009 (edited)
Akkor engedtessék meg, hogy én is reagáljak erre.

Igazad van, arról beszéltünk, hogy csinálsz designt az oldalnak illetve fejlesztjük a fórumot. Ez szép jó, mindenki (mondjuk egyelőre akkor te+én) örül neki, hiszen ha valami mexépítünk, akkor valószínűleg jobb is lesz :).
Az oldal szépen alakulgatott, néha meglepődtek az emberek amikor hirtelen narancsba fordult oldal fogadta őket, vagy megjelentek a nemzetközi topicok is. Megbeszéltük, hogy legyen nemzetközi is, hiszen kis ország vagyunk, érdekes lehet más nemzetiségűekkel is társalogni, illetve hátha tudunk olyat nyújtani amit máshol nem (vagy nehezebben) találnak meg.

Azt, hogy miért vettem el ~1 napra a jogodat most teljesen más téma, ezt ráadásul megbeszéltük nagyon részletesen és igazat is adtunk egymásnak hellyel-közzel.

Igazából ott kezdtem kétségbe esni, amikor egyik napi design váltás helyett eltűnt az összes nemzetközi topic hozzászólásostól, mindenestül, illetve az eddigi haladás teljes ellenszeleként visszaállt a design az alapállapotra (ja, és sokadszorra is eltűnt a chat link sajnos). Ekkor megint beszéltünk és te deklaráltad, hogy nem szeretnéd csinálni, mert a többségnek nem tetszik...
[Szerintem a többség nyilatkozhatna legalább annyit, hogy jobban tetszik-e pl. a jelenlegi kinézet az alap phpBB-től, illetve hogy pontosan mi nem tetszik ha nem tetszik. Hajrá, nem személyeskedés, hanem saját tárgyilagos véleményeket várok!]
Ezt is megbeszéltük és elváltunk, hogy nekikezdesz egy másik (e107 alapú) oldalnak. OK.

Erre ma reggelre megnyitom a fórumot és mi fogad?? Egy vBulletin alapú template minden felhasználónak, ami egyrészt ocsmány (ezt pont te fikáztad ezerrel a TMF-en), másrész újra létre vannak hozva a nemzetközi topicok tök üresen.
Most akkor el kellene dönteni hogy mit is csinálunk ha csinálunk. Ha nem, nem. De ez teljes káosz és anarchia így, hogy valaki saját kényére kedvére tönkreteszi mások szórakozását... mert énszerintem a többség nem azért jár ide, hogy phpBB stílusokat nézegessen vagy hogy a mások hozzászólásait percekig keresse hogy hová is lettek.
Ráadásul a "megbeszéljük ha átalakítunk" túlzottan nem érvényesült, mivel hasraütve átkeresztelted az egész fórumot teljesen másra... ez lenne a fejlesztés?

Az, hogy a fórum kvázi állt egy évig, teljesen igaz, nem volt rá időm, a fórum motorból pedig kiábrándultam, hiba volt feladni a megjavítását, elismerem. Ezúton elnézést is kérek minden fórumozótól akinek ez rosszul esett (vannak ilyenek szép számmal, hiszen a megújult oldalra sokan visszatértek, aminek szívből örülök!). Az vesse rám az első követ, aki még nem hibázott olyan dolgoban ami rá volt bízva (még ha magam bíztam is ezt magamra). Mea culpa.
Jelenleg igyekszem minden egyes nap felnézni ide, válaszolok mindenkinek és a jövőben is igyekszem ezt-azt csinálgatni a fórumon (pl. a Chat elég népszerű lett, ami megint tök jó dolog).

Egy szó mint száz, sajnálom, hogy így alakult, de egy 4.400+ hozzászólással bíró fórumon (és ezt mind együtt hoztuk össze, bravó! ;) ) nem engedhető meg szerintem az, hogy a designer/fejlesztő élesben tesztelgessen a napi működést veszélyeztetve. Erre vannak nagyon kényelmes módszerek, pl. a hamarosan megnyíló dev.tickling.eu ahol lehet véleményezni mi változzon - de csak annak akit érdekel is ez.

Egyetértesz, tiltakozol? Várom a véleményeket, csak tessék-tessék!
0
T
· 9 Jun 2009 (edited)
Teljesen jogos.
Én már megszoktam ezt a narancsot, tőlem maradhat, de az a legújabb semmiképp se kéne szerintem.
0
M
· 9 Jun 2009 (edited)
igazából engem nem annyira érdekel a külalak, mindent meg lehet szokni. egy német fórumon például azt találták ki a fejlesztők, hogy fekete lett az egész fórum és fehérek a betűk, na az tényleg kicsit kínozta az ember szemét, de aztán már azt is megszoktam. szóval emiatt kár összeveszni szerintem :)
0
A
· 9 Jun 2009 (edited)
Na szóval:

Elég nehéz úgy megbeszélni veled mindent, hogy egész nap nem érsz rá. Tudom, dolgozol. Pont ezért kaptam tőled jogot erre, hogy nélküled tudjak fejleszteni. Ha valami nem tetszik, szólhatsz külön csak nekem is, én visszaállítom, vagy te visszaállítod, de nem jelzed a kettőnk közti egyet nem értést a fórumon.

Azért állítottam át mindenki alapértelmezett dizájnját (kivéve Minasandyét, mert ő külön mondta, hogy nem vevő az újdonságokra), hogy megnézze mindenki ezt is, hátha valakinek ez jön be. Meg is akartam szavaztatni, hogy kinek melyik tetszik jobban, és melyiket tegyük meg alapértelmezett kinézetnek.

Nem a vBulletin kinézettel volt bajom, mivel az nekem tetszik. Azt nehezményeztem, hogy a TMF (ticklingforum.com) elég nagy oldal ahhoz, hogy saját dizájnja legyen, de még egy normális fejlécet sem tudtak összehozni...

Hasra ütve: mondtam neked, hogy kitaláltam egy új nevet, és annyit reagáltál rá, hogy "ok". Nem mondtad, hogy ne írjam át. Amúgy is sokkal elmésebb az, hogy Total Tickle Team, mint az, hogy Tickling...

Gőzerővel azon dolgozom, hogy felemeljem a fórum színvonalát, és a TMF és TT (tickletheater.com) nyomába eredjünk. Nem teszem tönkre senki szórakozását. Van kinézet-váltó, mindenki arra vált, amilyenre neki tetszik (jelenleg csak a 610nm és a prosilver dizájnok alatt érhető el a chat funkció). Egyáltalán nincs káosz én anarchia. Ha ez lenne, akkor azt jelentené, hogy az összes fórumozó beleszerkeszt a fórumba. Itt viszont csak hárman csináljuk, ami pont elég (ha azt mondjuk, 20 aktív tag van a fórumon, akkor a fórumozók 15%-a admin jogokkal bír).

De ez nem vezet sehová, hogy csinálok valamit, te visszaállítod másnap, én következő nap megint átállítom stb.

"napi működést veszélyeztetve" - napi működés itt kb annyit tesz, hogy születik durván 3 hozzászólás, és páran írnak a chatre.

"dev.tickling.eu" - senkit sem fog érdekelni, pont ezért ment élesben, hogy hallhassam a fórumozók hangját az újításokról és mint már mondtam: szavazást kell nyitni eme kényes témát illetően.
0
A
· 9 Jun 2009 (edited)
Szerintem a legfontosabb dolgok továbbra is ezek, amiket már le is írtunk, de másolom.

1.) Kinek tetszik, kinek nem...

Ha tetszik, miért?
Ha nem tetszik, miért?
Ha változtatnál, akkor mi lenne az?

/Én nyitottam ezt a topikot, ez az első hozzászólás./

2.) [Szerintem a többség nyilatkozhatna legalább annyit, hogy jobban tetszik-e pl. a jelenlegi kinézet az alap phpBB-től, illetve hogy pontosan mi nem tetszik ha nem tetszik. Hajrá, nem személyeskedés, hanem saját tárgyilagos véleményeket várok!]

/csikicsiki írta./

3.)szavazást kell nyitni eme kényes témát illetően.

/LordBB írta/

Úgy hiszem, h ebből a sokmindenből ami született, ez a legfontosabb, amit kiemeltem. Úgyhogy hajrá Mindenki.
Szavazzuk meg, h mi hogy legyen....
0
A
· 9 Jun 2009 (edited)
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem helytálló az, hogy "nem vagyok vevő az újdonságokra", csak sok volt ez nekem így hirtelen. A nemzetközi gondolattal időközben megbarátkoztam, igazság szerint így, hogy visszaállíthattam magamnak ezt a kékes kinézetet, már megnyugodtam :) Mert az a narancsos nekem nagyon nem tetszik.
A veszekedésekkel viszont kezd tele lenni a....
0
A
· 9 Jun 2009 (edited)
Én sem veszekedni járok ide, csak egyszerűen nem viselem el, hogy valaki mást mutat a világnak, mint ami valójában.

Amikor visszaraktad ezt a kinézetet, csikicsiki, akkor hol volt az adminok közti egyeztetés? Ne feledd, hogy te adtál nekem admin jogot, és szívesen tetted. Én nem könyörögtem, hogy admin lehessek, csupán sok hasznos dolgot tanácsoltam és mondtam, hogy grafikailag is felráznám a fórumot. Belegyeztél. Én tettem a dolgom...
0
C
· 9 Jun 2009 (edited)
Figyi, ha ennyire feketén-fehéren fogod fel a dolgokat, akkor mit is tettem? Ugyanazt amit te, feltettem egy kinézetet mindenkinek... mi is a rossz ebben?
Igazából azt untam meg, hogy ne kísérletezzünk már szegény felhasználóinkon. Lehet fejleszteni másik teszt üzemben (hiszen ezen is gyak tesztelték), ha letisztult és készen van, akkor lehet áttenni, de ez nem azt jelenti, hogy egyik reggel ilyen, másik reggel olyan, most létrehozunk 8 topicot, másnap kitöröljük az egészet (és leszarjuk miket írtak bele szegény hozzászólók), utána való nem megint létrehozzuk ugyanazt. Teszerinted ez normális dolog???
0
A
· 9 Jun 2009 (edited)
Nem, mivel ez a kinézet eddig is fent volt, és akárki visszaválthatott volna rá szó nélkül. Sőt, minasandy szólt, hogy neki a prosilver tetszik, az ő kinézete végig ugyanolyan maradt.

Töröltem, mert elegem volt abból, hogy te döntesz mindenben. Természetesen tied ez az oldal, de én egyedül is csinálhatok angolul fórumot ettől teljesen függetlenül. Ha a népnek az jó, hogy az égvilágon semmi mozgás nincs a fórum - legyen.
0
C
· 9 Jun 2009 (edited)
Értem, és ezt így is mondtad, ekkor kezdted feltenni az e107-et és beszéltük is, hogy OK, ez van.
De akkor másnap miért hoztad létre újra ugyanazt vBulletin kinézettel?

Te, énszerintem a te általad tökre lenézett "nép" (akikre én inkább felnézek, mivel ez a "nép" hozta létre gyakorlatilag ezt az oldalt, mert ez nem az én szerény érdemem, én csak a keretet adtam, azoktól a hozzászólásoktól az ami) szerintem nem a design váltásokra és a hű de jól néz ki dolgokra vevő.
Ez menő lehet vmi tuning site-on, vagy olyan helyeken, ahol drága dolgokat akarnak eladni (pl. Apple site nagyon profi designban), de ide nem a designt csodálni járnak az emberek, hanem eszmét cserélni és kikapcsolódni, jól érezni magukat, ezt tudomásul kell venni.

Lehet, hogy tényleg jobb nekik, ha "nem változik semmi", de a hangulat legalább megmarad...
0
A
· 9 Jun 2009 (edited)
Mert teszteltem az e107 fórumát, és nem ütötte meg azt a szintet, amit elvártam volna. Viszont az e107 más téren sokkal jobb, mint a phpBB, ezért szorgalmaztam az e107 kipróbálását, ami megbukott.

Lenézett nép? Kit nézek le? Miért? Miben nyilvánul ez meg? Szívvel-lélekkel a fórum fejlesztésén fáradozom, és ha gépnél vagyok, az egyetlen oldal ami folyamatosan meg van nyitva, és az a tickling.eu. sZavazást is akartam kiírni, de te leszavaztál mindenkit, és a 610nm arculatot választottad alapértelmezettnek.

Ha ellenzed a grafikai fejlődést, miért engedted, hogy csináljam? Ha neked megfelel informatikus létedre, hogy 0 dolgot fejlesztesz egy oldalon, akkor miért adtál admin jogokat nekem?

Neked az hangulat, hogy mindenki csak vágyakozik mindenre, de tenni senki nem tesz semmit? Számtalanszor felvetettem már, hogy ki kéne egyenlíteni a nemek arányát. Sőt, mi több: jómagam iWiW-en próbáltam tagokat toborozni - sajnos sikertelenül. A nemzetközivé válást is pont ezért erőltettem: Magyarországhoz közeli országokból lehet, hogy jöttek volna csikipartyra bevállalósabb lányok. Azonban, ha az itteni férfi társaság megelégszik az álmodozással, akkor én nem fogom elrontani a fórum "hangulatát".
0
C
· 9 Jun 2009 (edited)
No, témát takarékra téve és nem keverve tovább a kakit a következők:

- szeretnénk/szeretném ha visszatérne a hangulat, kérlek írjatok és a csikivel kapcsolatban nem a megjelenéssel, átalakításokkal
- a design per pill marad ez, a profilból lehet választani mást ha nem tetszik (BB remélem még behergeli a szín eltérést a fejlécben, de szerintem ez így megfelel a fórumozáshoz)
- kicsit bővül még a nemzetközi rész, szeretnénk ha lennének angol látogatóink, de számítunk még az európai kontinens lakóira, pl. francia, német, holland,... nincs ilyen nagy nemzetközi fórum másik és mint tudjuk a magyar világnyelv ;)
- egyszer talán a közeljövőben lesz csiki stúdió Magyarországon, és remélem hogy mi hozzuk össze, erről tuti hallotok itt!

Béke, nyugalom, csiki...

Ok?

Ps.: ja, tali és jó hangulat! Ez még összejöhetne!
0
A
· 10 Jun 2009 (edited)
Jaja, írjatok. Attól még, hogy nekünk nézeteltérésünk van, a fórumozás mehet ugyanúgy, békésen ;)
0
A
· 10 Jun 2009 (edited)
Indítottam egy szavazást, pár nap múlva jön a következő ;)
0
A
· 10 Jun 2009 (edited)
Szavaztam, nekem nincs bajom a nemzetköziséggel :)
0
D
· 10 Jun 2009 (edited)
Nekem sincs vele bajom!
0
R
· 10 Jun 2009 (edited)
Nekem nem tetszik.
0
C
· 11 Jun 2009 (edited)
Egyelőre nincs nagy elhúzás, mindkét versenyző jön fel a kanyarban... csak tessék, csak tessék!
0
M
· 11 Jun 2009 (edited)
igennel szavaztam, bár ha lett volna olyan hogy "semleges", azt választom
egyébként nem hiszem, hogy nagyon sok új emberkére lehetne számítani... általában mindenki a saját országának a fórumait szokta használni. tapasztalatból mondom, mert egy időben, amikor nem volt rendes magyar fórum, irogattam egy német csiki-fórumba (konkrétan ebbe: http://www.haltickling.de/), de egyszerűen nem sikerült beilleszkednem, annyira mások az emberek, nagyon kiütköznek a kultúrális különbségek. (pedig én éltem németországban több évet).
0
C
· 22 Jul 2009 (edited)
osztom mantichora véleményét.
Bár a nemzetközivé válás önmagában nem egy rossz dolog. De több emberre nem nagyon számíthatunk külföldről.

Meg sztem itthonról is csak kevesen lennének akik belépnének e körökbe. Mert ha belegondoltok: (jön egy kis töri és politika)

Mi még nem rég szabadultunk fel a szocializmusból (erről nem mondok itt véleményt) és mivel ott korlátozva volt a sajtó, meg egyebek miatt nem nagyon tudodd itthon elterjedni a dolog. Persze voltak akiket érdekelt meg izgatott a dolog, de mivel tabu volt nem beszélhetett rólla.

Amcsi földön azért terjedt el gyorsan mert nem volt igazából cenzúra. Szal sztem itt is még el kellesz telnie egy fél nemzedéknek hogy felfedezzék a dolgokat.

Persze ez az én véleményem. :)
0
A
· 22 Jul 2009 (edited)
osztom mantichora véleményét.
Bár a nemzetközivé válás önmagában nem egy rossz dolog. De több emberre nem nagyon számíthatunk külföldről.

Meg sztem itthonról is csak kevesen lennének akik belépnének e körökbe. Mert ha belegondoltok: (jön egy kis töri és politika)

Mi még nem rég szabadultunk fel a szocializmusból (erről nem mondok itt véleményt) és mivel ott korlátozva volt a sajtó, meg egyebek miatt nem nagyon tudodd itthon elterjedni a dolog. Persze voltak akiket érdekelt meg izgatott a dolog, de mivel tabu volt nem beszélhetett rólla.

Amcsi földön azért terjedt el gyorsan mert nem volt igazából cenzúra. Szal sztem itt is még el kellesz telnie egy fél nemzedéknek hogy felfedezzék a dolgokat.

Persze ez az én véleményem. :)

Ha valaki írna cikkeket a csikiről kapcsolatban vagy esetleg csinálna egy videós összeállítást, nem cenzúráznák, mivel maga a csiklandozás nem rendszerellenes. Egyébként mitől jobb szivárvány színű zászlókkal vonulni, mint megcsikizni egy másik embert?
0
C
· 23 Jul 2009 (edited)
Hát ma már nem. De akkoriban előbb utóbb a sexualitással hozták volna kapcsolatba ami tabu volt.

Ma már nem.

Mellesleg sokkal jobb.
Gyűlölöm a homokosokat. Ha rájuk gondoltál a szivárvány színű zászlóval :)
0
A
· 23 Jul 2009 (edited)
Hát ma már nem. De akkoriban előbb utóbb a sexualitással hozták volna kapcsolatba ami tabu volt.

Ma már nem.

Mellesleg sokkal jobb.
Gyűlölöm a homokosokat. Ha rájuk gondoltál a szivárvány színű zászlóval :)

A felvonuló buzikra gondoltam. Azokkal, akik nem öltöznek női ruhába és nem is hangoztatják nemi identitásukat, azokkal semmi bajom.
0
M
· 24 Jul 2009 (edited)
A felvonuló buzikra gondoltam. Azokkal, akik nem öltöznek női ruhába és nem is hangoztatják nemi identitásukat, azokkal semmi bajom.

sztem minket se szeretnének, ha felvonulnánk hatalmas tollakkal meg talpakkal meg nemtomén mikkel :wink: és meg is érteném, mert ezek a felvonulások semmire se jók, csak provokálásra, aztán meg sír a szájuk hogy megdobálják őket... :twisted:
0
C
· 24 Jul 2009 (edited)
Én csak 42-es talpat tudok vinni, az nem annyira feltűnő :(
0
R
· 24 Jul 2009 (edited)
Én csak 42-es talpat tudok vinni, az nem annyira feltűnő :(

Akkor én mit mondjak a 39-es patámra. :)
0
A
· 25 Jul 2009 (edited)
Nekem is 39es lábikóm van.... És kb. 149re csikis :D
0
A
· 25 Jul 2009 (edited)
Én végigvezettem magamban ezt a nemzetközis dolgot, és arra jutottam, h mint látjuk nincs sok értelme... Bocsánat. Értelme az lenne, ha ki lenne használva. De mivel a legtöbben csak a magyar részt használják, így nem érzem fontosnak. Ha az lenne, h mondjuk már van kb. 100 hozzászólás, akkor 1 szót nem szólnék. De senki nem ír és nem használja.

Azt amit mi magyarok - magyarul meg akarunk beszélni, megtesszük a Hungarian Hollow topikon belűl. Az, aki meg angolul akar írogatni, az megteszi ezt a TMF-en, vagy TT-en. Akkor lenne nagy szám a magyaroktól az, h nemzetköziek akarunk lenni, ha történne valami új, amit fel tudnánk mutatni. Például a videók, vagy olyan dolog, ami még nem volt sehol.

Külföldi emberek nem fognak eljönni a tickling.eu-ra csak azért, h írogassanak, hiszen ott vannak a fent említett neves fórumok. Szerintem felesleges ez a rész a fórumon. Akkor kellene erre visszatérni, ha már vannak videók. Videók miatt viszont jönni fognak külföldről is és akkor lehet majd beszélgetni velük azon a fórumon, ami mondjuk a stúdióval lesz összekapcsolva...

Nem tudom, hogy mások ezt hogy látják, de jó lenne megbeszélni. Írjátok le, hogy mit gondoltok arról, amit írtam.
0
R
· 25 Jul 2009 (edited)
Hát igen! Nekem most valahogy dejavű (nem tudom, hogy kell írni :) ) érzésem van azzal kapcsolatban, amit nono írt.