Akkor engedtessék meg, hogy én is reagáljak erre.
Igazad van, arról beszéltünk, hogy csinálsz designt az oldalnak illetve fejlesztjük a fórumot. Ez szép jó, mindenki (mondjuk egyelőre akkor te+én) örül neki, hiszen ha valami mexépítünk, akkor valószínűleg jobb is lesz

.
Az oldal szépen alakulgatott, néha meglepődtek az emberek amikor hirtelen narancsba fordult oldal fogadta őket, vagy megjelentek a nemzetközi topicok is. Megbeszéltük, hogy legyen nemzetközi is, hiszen kis ország vagyunk, érdekes lehet más nemzetiségűekkel is társalogni, illetve hátha tudunk olyat nyújtani amit máshol nem (vagy nehezebben) találnak meg.
Azt, hogy miért vettem el ~1 napra a jogodat most teljesen más téma, ezt ráadásul megbeszéltük nagyon részletesen és igazat is adtunk egymásnak hellyel-közzel.
Igazából ott kezdtem kétségbe esni, amikor egyik napi design váltás helyett eltűnt az összes nemzetközi topic hozzászólásostól, mindenestül, illetve az eddigi haladás teljes ellenszeleként visszaállt a design az alapállapotra (ja, és sokadszorra is eltűnt a chat link sajnos). Ekkor megint beszéltünk és te deklaráltad, hogy nem szeretnéd csinálni, mert a többségnek nem tetszik...
[Szerintem a többség nyilatkozhatna legalább annyit, hogy jobban tetszik-e pl. a jelenlegi kinézet az alap phpBB-től, illetve hogy pontosan mi nem tetszik ha nem tetszik. Hajrá, nem személyeskedés, hanem saját tárgyilagos véleményeket várok!]
Ezt is megbeszéltük és elváltunk, hogy nekikezdesz egy másik (e107 alapú) oldalnak. OK.
Erre ma reggelre megnyitom a fórumot és mi fogad?? Egy vBulletin alapú template minden felhasználónak, ami egyrészt ocsmány (ezt pont te fikáztad ezerrel a TMF-en), másrész újra létre vannak hozva a nemzetközi topicok tök üresen.
Most akkor el kellene dönteni hogy mit is csinálunk ha csinálunk. Ha nem, nem. De ez teljes káosz és anarchia így, hogy valaki saját kényére kedvére tönkreteszi mások szórakozását... mert énszerintem a többség nem azért jár ide, hogy phpBB stílusokat nézegessen vagy hogy a mások hozzászólásait percekig keresse hogy hová is lettek.
Ráadásul a "megbeszéljük ha átalakítunk" túlzottan nem érvényesült, mivel hasraütve átkeresztelted az egész fórumot teljesen másra... ez lenne a fejlesztés?
Az, hogy a fórum kvázi állt egy évig, teljesen igaz, nem volt rá időm, a fórum motorból pedig kiábrándultam, hiba volt feladni a megjavítását, elismerem. Ezúton elnézést is kérek minden fórumozótól akinek ez rosszul esett (vannak ilyenek szép számmal, hiszen a megújult oldalra sokan visszatértek, aminek szívből örülök!). Az vesse rám az első követ, aki még nem hibázott olyan dolgoban ami rá volt bízva (még ha magam bíztam is ezt magamra). Mea culpa.
Jelenleg igyekszem minden egyes nap felnézni ide, válaszolok mindenkinek és a jövőben is igyekszem ezt-azt csinálgatni a fórumon (pl. a Chat elég népszerű lett, ami megint tök jó dolog).
Egy szó mint száz, sajnálom, hogy így alakult, de egy 4.400+ hozzászólással bíró fórumon (és ezt mind együtt hoztuk össze, bravó!

) nem engedhető meg szerintem az, hogy a designer/fejlesztő élesben tesztelgessen a napi működést veszélyeztetve. Erre vannak nagyon kényelmes módszerek, pl. a hamarosan megnyíló dev.tickling.eu ahol lehet véleményezni mi változzon - de csak annak akit érdekel is ez.
Egyetértesz, tiltakozol? Várom a véleményeket, csak tessék-tessék!