Csikiparty leszervezése

by Anonymous · 30 May 2009 · 163 views
Sort:
0
A
OP · 30 May 2009 (edited)
Tehát ezt azért nyitottam, mivel itt kevés a női egyed és ők is csak barátjukban biznak iylen téren, ami valahol érthető...ugy gondotlam kezembe veszem a dolgot. Több opcio van!
először is korrekt jelentkezéssel meg kéne adni h kit érdekel a dolog és ki szánna rá pénzt is. nekem vannak lány ismerőseim akinek utana tudnek jarni h elvállalja e. amennyiben ez nem jon ossze ugy felbérelunk egy hivatasos lányt erre a célra. tehat fixen kell tudnunk h hányan vaygunk..korrekt jelentkezést várok. A hivtaásos lány kiválasztása szavazattal tortenik, tehát kuldjetek be linket h kit javasolnatok ahol telefonszam is van és én felhivom. emgkérdezem az árat és elosztjuk fejenkénti pénzre. szerintem ez nagyon korrekt és jo otlet
Tehát mégegyszer
1. Kit érdekel?öszinte jelentkezséssel
2. korulbelul mennyit szantok rá?
3. lányokra javaslat, akár nem kell hogy hivatasos legyen iwiwes oldal is jo, ha be van avatva és én valahogy beszelek vele. csak eloszor szavazzuk meg kit akar mindenki. Várom pirivben is elértek és msnen osszehozhatnank egy beszelgetést.
Korrekt és oszinte hozzáállást szeretnek emrt ne szorakozzunk ams penzevel és diejével.
0
A
· 31 May 2009 (edited)
Engem érdekelne várom a fejleményeket!!!!
:D :D :D
0
A
· 31 May 2009 (edited)
Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből ;)
0
A
· 31 May 2009 (edited)
Én is :D :lol:
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Nagyon jó ötlet. Igaz, hogy mindenkinek van párja és ha vele rendszeres a csiklandozás élmény, az nagyon jó. Viszont egész más élménytartalma van egy idegen csiklandozásának, én is benne vagyok, részemről nincs akadálya a dolog anyagi vonzatának sem. Sajnos jelenleg nem ismerek senkit aki vállalná.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
akit érdekel az irjon egy privátot legyszives és megadom az msncimet! és amennyiben hivatásos lányt szeretnétek, vároma javaslatokat
0
T
· 1 Jun 2009 (edited)
Én is kíváncsi vagyok, hogy hivatásosok bevállalnak-e ilyet.
0
M
· 1 Jun 2009 (edited)
Igaz, hogy mindenkinek van párja és ha vele rendszeres a csiklandozás élmény

ezt miből szűrted le? :mrgreen:
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Eddig semmi fejlemény??
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Mivel minden alkalmat megragadok ami csikizéssel végződhet, saját tapasztalatból szűrtem le. Egyébként régen ( kb 10 éve ) egyszer volt szerencsém kipróbálni hivatásos csiklandozását.
0
T
· 2 Jun 2009 (edited)
Mivel minden alkalmat megragadok ami csikizéssel végződhet, saját tapasztalatból szűrtem le. Egyébként régen ( kb 10 éve ) egyszer volt szerencsém kipróbálni hivatásos csiklandozását.

Na és hogy történt? Meséld el légyszi!
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
sztem ne itt meséljuk a szotrikat. fejlemény mint latjatok nicsn emrt privatban senki nem irt h ő fixen beszállna.sztem min 3 ember azért kéne.
0
C
· 2 Jun 2009 (edited)
Hol máshol? Akkor a történetek részben, de várjuk a sztorikat!