Csiklandozó eszközök

by Anonymous · 1 May 2009 · 792 views
Sort:
0
A
OP · 1 May 2009 (edited)
Kinek mi a kedvence? Nekem az ujjaim a legjobb fegyvereim, nem szeretek eszközöket használni.
0
A
· 1 May 2009 (edited)
Hajkefe olajos talpon - nekem ez kell, ahhoz, h nagyon jó legyen... :twisted: :lol: :wink:
0
B
· 1 May 2009 (edited)
én is brékóval vagyok :) de ha csoki igényelné, kipróbálnám rajta a hajkefét :D
0
A
· 1 May 2009 (edited)
Nekem a hajkefe az kell. Alapból is nagyon csikis a talpam, de ha hajkefével csinálják, akkor nagyon kikészülök. :lol:
0
A
· 1 May 2009 (edited)
Eddig az ujjak állnak nyerésre, hajrá ;)
0
T
· 2 May 2009 (edited)
Én igazából azzal szeretek, amivel a legintenzívebb hatást váltom ki :)
De, ha már rangsorolni kell: ujjak és toll.
0
R
· 2 May 2009 (edited)
Én eddig csak az ujjaimat használtam! Eddig mindig bevált!!! :D :mrgreen:
0
A
· 4 May 2009 (edited)
Úgy látom, nyerésre állnak a ujjak! Hajrá ;)
0
A
· 5 May 2009 (edited)
Szerintem a műkörmök is elég hatásosak... Szokatm is alkalmazni. Én pár próbáltam a talpamat csikizni műkörömmel és marha csikis volt. :lol:
0
C
· 6 May 2009 (edited)
Tasha is azzal vadul :shock:
0
A
· 6 May 2009 (edited)
Thasa az egyik legjobb ler :wink:
0
M
· 12 May 2009 (edited)
Tasha is azzal vadul :shock:

az ki?
0
C
· 12 May 2009 (edited)
www.tickleabuse.com néger Ler csajszi :) Kellemes jelenség és nagyon kegyetlen :)
0
M
· 12 May 2009 (edited)
jaaa én azt hittem valaki innen a fórumról :mrgreen:
0
T
· 12 May 2009 (edited)
Ő tényleg marha jó.
0
A
· 14 May 2009 (edited)
A szavazás másik előnye, hogy megtudtuk: 18 aktív tagja van a fórumnak.
0
A
· 23 May 2009 (edited)
Immáron 21, bár ez fel sem tűnik, mert nem nagyon ír mindenki.
0
C
· 23 May 2009 (edited)
Ezt honnan számoltad össze?
0
A
· 23 May 2009 (edited)
Ezt honnan számoltad össze?

Mindenki csak 1x szavazhat...
0
A
· 26 May 2009 (edited)
Szeretném megkérdezni, h ilyen élesebb tárgyakat, amiket nagyon ritkán látni videókban, pl. kés, próbált-e valaki csikizéshez közületek... :?: /Mindegy, h lee, vagy ler szerepben volt/
0
C
· 26 May 2009 (edited)
Villa? Wartenberg wheel?
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
nyelv?::):)) senki?
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Nyelv nagyon fini, főleg talpon, lábujjaknál... nyami-nyami
0
M
· 1 Jun 2009 (edited)
Szeretném megkérdezni, h ilyen élesebb tárgyakat, amiket nagyon ritkán látni videókban, pl. kés, próbált-e valaki csikizéshez közületek...

nehezen tudom elképzelni, hogy az csikizne :o
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Manti! Próbáltad már?

Én igen és nagyon, de nagyon izgató, illetve csikis. :D
De ettől lehet, h neked más érzés nyújt, próbáld ki :wink:
0
T
· 2 Jun 2009 (edited)
Nyelvvel én szeretek szép lábacskákat csikizni.
0
T
· 2 Jun 2009 (edited)
Egyébként barátnőm az csikizi a legjobban a lábán, ha a lábujjaival játszom a nyelvemmel vagy, ha finoman harapdálom a talpa szélét.
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Egyébként barátnőm az csikizi a legjobban a lábán, ha a lábujjaival játszom a nyelvemmel vagy, ha finoman harapdálom a talpa szélét.

Nekem is nagyon bejön ez a része... Tök jó ha harapdálnak, wááá - imádom :lol:
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
na ez a nyelves téma bejott:)
0
A
· 26 Jul 2009 (edited)
Én a klasszikus madártollra teszem le a voksomat ^^
Az a legklasszabb, bár lássukbe valóban nem valószínű, hogy vannak olyan személyek akiknek annyira érzékeny lenne a talpuk, hogy még egy sima tolltolis könnyeznének a nevetéstől :D Bár, joo volt ezeket látni kiskorunnkban főleg rajzfilmekben, amikor azokat az aranyos Anthropomorf állatkákat csikállták, mindig a tappancsaikat madártollal :3 :) Nekem a Gumi Macis és a Balukapitányos volt a kedvencem :P
-Nemtudom, talán emlékeztek még rájuk ;-)
0
A
· 26 Jul 2009 (edited)
Az a legklasszabb, bár lássukbe valóban nem valószínű, hogy vannak olyan személyek akiknek annyira érzékeny lenne a talpuk, hogy még egy sima tolltolis könnyeznének a nevetéstől :D Bár, joo volt ezeket látni kiskorunnkban főleg rajzfilmekben, amikor azokat az aranyos Anthropomorf állatkákat csikállták, mindig a tappancsaikat madártollal :3 :) Nekem a Gumi Macis és a Balukapitányos volt a kedvencem :P

A gumimacisat gyűlölöm, rossz emlék, kicsi voltam, mikor láttam és kiborultam. mai napig kisebb sírógörcsöt kapok tőle, úgyhogy ha lehet, ne is említsük :S :(
0
A
· 26 Jul 2009 (edited)

A gumimacisat gyűlölöm, rossz emlék, kicsi voltam, mikor láttam és kiborultam. mai napig kisebb sírógörcsöt kapok tőle, úgyhogy ha lehet, ne is említsük :S :(

Pedig az egyik kedvenc rajzfilmem ;)
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
Gumibogyó-gumibogyó szörp! Oyye
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Szegény Gremi nagyi - ez a rész rögzült valami miatt :P
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Szegény Gremi nagyi - ez a rész rögzült valami miatt :P

Sajnos ezt a részt én csak utólag láttam YouTube-on :)
0
R
· 27 Jul 2009 (edited)
Én emlékszem a gumimacisra! Nekem nagyon tetszett! :wink:
Egyébként szinte minden rajzfilmsorozatban előfordul a csikizés ( Pl. a Tini nidzsa teknöcökben, A popeye-ben, A pokémonban (ott például többször is) stb.) :D
0
T
· 27 Jul 2009 (edited)
Azt a gumi macis jelenetet én se szerettem, valamiért nekem is rossz emlékként rögzült, az még akkor volt, amikor inkább elkapcsoltam a tv-t, ha csikizést láttam benne...
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Nekem viszont jó volt, mert láthattam csiklandozást. Én szerencsésebb helyzetben lehettem, mert egyedül néztem, szóval senki nem vette észre rajtam, h nekem ez mennyire tetszik.
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Annyit írtunk erről, hogy lassan már nyithatnánk is egy külön topikot a Gumimaciknak! 8)
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Azt a gumi macis jelenetet én se szerettem, valamiért nekem is rossz emlékként rögzült, az még akkor volt, amikor inkább elkapcsoltam a tv-t, ha csikizést láttam benne...

Akkor jó... örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Hmmm, Gumimacik, tök jó mese volt és én is láttam a csikizős részt. :D
0
M
· 30 Jul 2009 (edited)
én nagyon utáltam azt a sorozatot :mrgreen:
0
R
· 30 Jul 2009 (edited)
És volt, amit szeretél és volt benne csiklandozás? :)
0
A
· 30 Jul 2009 (edited)
Tickle Theater-en találtam, témába vág ;) (Bocsi, Minasandy és tickle88)

gummi.jpg
0
M
· 31 Jul 2009 (edited)
És volt, amit szeretél és volt benne csiklandozás? :)

hát igazából sztem szinte minden rajzfilmsorozatban volt, mint "kínvallatás", merthát a gyerekeket mégse lehet traktálni körömletépéssel meg ilyenekkel :twisted:

én a schlumpfokat szerettem, sztem abban is volt
mondjuk a he-manben nem emlékszem hogy lett volna
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)
hát igazából sztem szinte minden rajzfilmsorozatban volt, mint "kínvallatás", merthát a gyerekeket mégse lehet traktálni körömletépéssel meg ilyenekkel :twisted:
Hát valószínű! Megaztán eléggé elterjedt "vallató" eszköz a gyerekek körében is! :mrgreen: (Gondoljunk csak a saját gyerekkorunkra!)
0
C
· 18 Nov 2009 (edited)
óóó... igen :cry:
Én sok rajfilmből emlékszem ilyenekre. (Igen a gumimacikból is) de Mikor még ment a Sailor moon is magyarul (anime) abban is volt kb 3 szor csikizős jelenet.
Lássuk. Popeye, Jim Button, Teen Titans, Batman, és még sorolhatnám. Na jó nem mind tollal zajlik de van ami.

Amúgy a tollra szavaztam. :mrgreen: Nállam ez még mindenkinél bejött. :D
0
T
· 20 Nov 2009 (edited)
Tényleg a Sailor Moon, azt szerintem kb azért néztem kiskoromban, hátha akad valami témához kapcsolódó dolog.
Anno a Vad Angyalra is az hívta fel a figyelmem, hogy a részek elején a főcímzene alatt Natalia Oreiro mezítláb volt végig és elég jó rálátás volt a talpaira.
0
C
· 21 Nov 2009 (edited)
:mrgreen:
Na igen... ritka ok amiért szeretni lehet egy szappanoperát. :)
0
A
· 3 Mar 2010 (edited)
Állítólag pávatollal lehet valakinek a talpát a legjobban megcsiklandozni!!

Ti mit tudtok erről??
0
C
· 3 Mar 2010 (edited)
semmit... azt tudom, hogy a pávatoll nagyon selymes...
Igazság szerint még nem próbáltam. -.-

Hol hallotad? :?:
0
A
· 3 Mar 2010 (edited)
Más fórumokon!!
:wink:
0
C
· 3 Mar 2010 (edited)
Kicsit bővebben?
0
D
· 3 Mar 2010 (edited)
He he, nekem van itthon páva tollam! :D :lol:
0
A
· 4 Mar 2010 (edited)
És milyenek jók?? :D

Mármint ha azzal csinálják??
:)
0
C
· 4 Mar 2010 (edited)
Kipróbálhatom rajtad Dori? :D :lol:
0
D
· 4 Mar 2010 (edited)
Nem tudom, milyen lehet vele a csikizés, még nem próbáltam ki.
0
D
· 4 Mar 2010 (edited)
De majd lehet, hogy kipróbáljuk. Más tollal már volt szerencsém. :)
0
C
· 4 Mar 2010 (edited)
Ugye milyen kellemes! :)
0
A
· 5 Mar 2010 (edited)
Valószínüleg az!!!
:twisted:
0
A
· 5 Mar 2010 (edited)
Szerintetekmég milyen eszközök jöhetnének szóba amit eddig nem említettünk??
:D
0
C
· 5 Mar 2010 (edited)
jó kérdés... nem is tudom... ja de igen! A hátvakaró :D :mrgreen:
0
D
· 6 Mar 2010 (edited)
Sok videóban látok valamilyen szerkezetet amiről nem tudom, hogy mi az. Olyan mint egy elektromos fogkefe csak fej nélkül és a fej helyén ilyen kis fém lóg ki. Lehet, hogy abban valamilyen kis áram van és azzal csikiznek. Valaki megtudná mondani, hogy pontosan mi is ez a szerkezet és, hogy hogyan működik?!
0
A
· 6 Mar 2010 (edited)
Erre már én is felfigyeltem és én sem tudom??!! :roll:

Jó kérdés Dóri köszi hogy felhoztad!!
:D
0
T
· 6 Mar 2010 (edited)
Sok videóban látok valamilyen szerkezetet amiről nem tudom, hogy mi az. Olyan mint egy elektromos fogkefe csak fej nélkül és a fej helyén ilyen kis fém lóg ki. Lehet, hogy abban valamilyen kis áram van és azzal csikiznek. Valaki megtudná mondani, hogy pontosan mi is ez a szerkezet és, hogy hogyan működik?!

Az szerintem pontosan egy elektromos fogkefe fej nélkül :)
0
A
· 6 Mar 2010 (edited)
Fogköztisztító szerintem.
0
C
· 8 Mar 2010 (edited)
Realticklingnél tuti, hogy fogköztisztító, de az a fémpöcök amit a Czech-nél használnak nemtom mi lehet... lehet, hogy csak egy fém pöcök! :D
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
sztem a nyelv is jó talpon, és az olajos ecset.
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
Egyetértek!!
:D :D
0
C
· 31 Mar 2010 (edited)
Dettó! :D
0
A
· 13 Apr 2010 (edited)
sztem a nyelv is jó talpon....
nagyon is :D
0
C
· 14 Apr 2010 (edited)
Lehet azt még speciel sosem próbáltam ki... :mrgreen:
Hátha majd egyszer ! :D
0
T
· 16 Apr 2010 (edited)
Jaja, az alap :) azért az egyik legjobb módszer, mert kettő az egyben csiki- és lábimádatra is jó.
0
C
· 22 Apr 2010 (edited)
Milyen igaz!!! :lol:
Jujj... majd leírok valamit amit megfigyeltem... csikidolog. Egy kis kísérlet egy lányon ami nem rég volt. :twisted:
hamarosan leírom... :mrgreen:
0
A
· 22 Apr 2010 (edited)
Alig várjuk!!
:twisted:
0
A
· 17 Aug 2010 (edited)
most nem néztem át az összes hozzászólást, szal nemtom volt-e már, de mindenképpen meg kell említenem a jégkockát. az valamiért különösen hatásos "eszköz". mindenhol. pl: mellbimbó környékén:) meg a talpon is. egészen meglepett a kiváltott reakció:)

és hát a kedvencem: a nyelv és a fogak... (na ez elég hülyén néz ki így leírva, de...) de egészen frankó, és - amennyire meg tudom ítélni:) - sokrétű hatást lehet kiváltani vele, főleg szex közben. csókolgatni, harapdálni, nyelvheggyel cirógatni a kis drága talpakat és lábujjacskákat, és közben a száddal érezheted a válaszreakciót, nem is beszélve a "close up" látványról.

és nem is beszélve arról, hogy ezt a gyönyört ebben a helyzetben azonnal vissza is tudod adni:)
0
A
· 31 Aug 2010 (edited)
vibrátor:) harisnyás talpakon. hogy milyen érzés, azt nem tudom. de, hogy milyen reakciót lehet kiváltani vele... szexiset:) ha van rá mód, érdemes kipróbálni. ez egy ilyen kicsi volt, úgy néz ki - diszkréten:) - mint egy rúzs. kifogyott elem, kicsit csalódott lettem, mert szívesen folytattam volna még:), de a lány, akivel voltam felpattant, és elővett a táskájából pár új elemet:)
0
A
· 31 Aug 2010 (edited)
Átkozott mázlista!!
:mrgreen: :mrgreen:
0
A
· 31 Aug 2010 (edited)
Átkozott mázlista!!
:mrgreen: :mrgreen:

Nem csak én vagyok mázlista. Komolyan mondom, ő is annak érzi magát. Egy csomó izgalmas dolgot fedez fel, olyanokat, amikre nem is gondolt előtte, ezt tőle tudom. Amúgy az, hogy „csiki-fétis”, így kimondva sose hangzott el, nem is fog. Ez csak egy izgalmas játék az ágyban.

Mongyuk én csikizéssel még sosem „kínoztam” meg senkit, de azt veszem észre magamon mostanában, hogy egyre inkább szeretnék:) Itt van pl néhány screenshot az egyik kedvenc videómból. Jól látszik az „ilyen volt – ilyen lett” effektus:)

Így indul, itt még dühös a kislány:

http://kep.psharing.com/418764.jpg

De aztán lekerül az a cipő, és tényleg nagyon komolyan megcsiklandozzák a lábikóit szegénynek:) Szóval „ilyen lett”:

http://kep.psharing.com/418769.jpg
http://kep.psharing.com/418770.jpg
http://kep.psharing.com/418772.jpg

Imádom ezekben a videókban, amikor próbál mondani valamit az „áldozat”, de annyira csiklandozzák, hogy a nevetéstől nem tud rendesen artikulálni:)
0
A
· 1 Sept 2010 (edited)
Ahha, ez nekem is tetszik... így fejből talán a BankLoan videó...
0
A
· 1 Sept 2010 (edited)
Ja ezt már láttam én is és szuper volt!!
Bár a címére én sem emlékszem!!
0
A
· 1 Sept 2010 (edited)
Ahha, ez nekem is tetszik... így fejből talán a BankLoan videó...

Az. Ezt a csajt több videóban is szanaszét csikizték már, de a többi ehhez képest tényleg gyermeki simogatásnak tűnik csupán:)
0
A
· 1 Sept 2010 (edited)
Milyen igaz!!! :lol:
Jujj... majd leírok valamit amit megfigyeltem... csikidolog. Egy kis kísérlet egy lányon ami nem rég volt. :twisted:
hamarosan leírom... :mrgreen:

Már nagyon várjuk!!
Mikor írod meg??
0
C
· 2 Sept 2010 (edited)
Rájöttem idő közben, hogy igazából semmi... csak azt hittem, hogy érdekes lehet de nem az. Szal... mind1 is. Ja ha már az eszközöknél vagyunk:
Nem rég vettem négyszáz forintért egy könyvet aminek a címe Kínzások és kivégzések története. Jól hangzik mi? :D
Na röviden: arról szól, hogy hogy alakultak ki a különböző kínzási módszerek és az eszközök. Na igen azokról sokszor 3 vagy 4 oldalnyi anyag van. A csiklandozás kétszer is említésre kerül benne.
Először természetesen a kalodánál idézem: (megköszörüli torkát :D ) "Nem számított ritkaságnak- pláne, ha a kalodába zárt személy nő volt - ,hogy megkövezték, vágott sebeket ejtettek rajta, olykor megégették vagy ujjainak egy részét lenyirbálták. A talpak állandó csiklandozása ugyancsak hamar elviselhetetlenné vált.

A másik bejegyzés egy ún. macskakarom. Első látásra úgy néz ki mint az a sokfogú csipesz amivel a csajok szokták összefogni a hajukat. Csak ennek csupán az egyik fele van meg és ez régen arra szolgált, hogy súlyos sebeket ejtsenek vele és lekaparják a húst a csontokról. Persze mindezt addig amíg az áldozat élet. Mi mindent meg nem szépít a divat mi? :D
Na de: "A tizenkilencedik század elejéig alkalmazott, csaknem négyszáz éves karriernek örvendő népszerű csecsebecsét egy rövid fogantyú által rögzítve működtették. A spanyolok elsősorban a foglyul ejtett kalózok tartós károsodásokat okozó csiklandozásra használták. "

Mondjuk úgy egy kis eszköz történeti órát tartottam. :D :mrgreen: