Ez a téma 1 kicsit összetett egyszerre foglalkozik az egész felsőtest csiklandozásával.
0
A
Anonymous·25 Apr 2009(edited)
nálam az egész nagyon csikis...de legjobban a csípő fölötti hajlat
így az oldalra szavaztam
0
C
csikicsiki·25 Apr 2009(edited)
Nem válasz nincs? Pedig én oda esek
0
A
Anonymous·26 Apr 2009(edited)
Nekem a hasam csikis, de ezen belül is a legjobban a köldök csikizést szeretem.
0
A
Anonymous·26 Apr 2009(edited)
Legszívesebben az összes opciót bejelöltem volna, de kénytelen voltam megállapodni az oldalnál . Talán itt bizonyulok a legcsikisebbnek, bár hónaljcsiklandózásban még nem részesültem...
0
D
Dori88·27 Apr 2009(edited)
Nekem is mindhárom az! Szóval...
0
A
Anonymous·27 Apr 2009(edited)
Nekem is mindhárom az! Szóval... Az egész felsőtested csikis?
0
D
Dori88·27 Apr 2009(edited)
Igen.
0
T
tickle88·27 Apr 2009(edited)
Én is így vagyok vele, úgyhogy nem tudtam jelölni.
0
A
Anonymous·28 Apr 2009(edited)
Én sztem az oldalamon vagyok a legcsikisebb, de mivel engem senki sem csikiz így ez nem biztos.
0
A
Anonymous·28 Apr 2009(edited)
Én sztem az oldalamon vagyok a legcsikisebb, de mivel engem senki sem csikiz így ez nem biztos. Majd én
0
C
csikicsiki·29 Apr 2009(edited)
Jéé, még1 lány?
0
A
Anonymous·29 Apr 2009(edited)
Végre! Várom már, hogy 50-50% legyen az arány, úgy szerintem még jobban beindul itt az élet, és lesznek találkozók is
0
A
Nem tudom miért, de nekem az az érzésem, h soha nem lesz az arány 50-50%. Bár ettől függetlenül én is szeretném.
0
A
Nem tudom miért, de nekem az az érzésem, h soha nem lesz az arány 50-50%. Bár ettől függetlenül én is szeretném.
Pedig szerintem ugyanannyi lány kedveli a csikit, mint srác. Annyi a baj, hogy a lányok ha meg is találják a fórumot, nem mernek írni, mert félnek.
0
A
Persze hogy félnek, én is féltem anno, mert jól tudtam, hogy női mivoltom révén az ittlévő rengeteg pasi rögtön nekem fog esni. És így is lett
0
C
csikicsiki·30 Apr 2009(edited)
De azért annyira nem bántad meg, ugye?
0
A
Anonymous·30 Apr 2009(edited)
Az elején zavart, de azóta egyrészt sokat változtam, másrészt jobban megismertem az itt lévőket, és most már nem bánom ^^
0
C
csikicsiki·30 Apr 2009(edited)
Igen, emléxem, nagyon félszeg és visszahúzódó voltál, ezek után kellemes meglepetés volt a megújuló oldalon a megújuló éned
0
M
Mantichora·12 May 2009(edited)
Pedig szerintem ugyanannyi lány kedveli a csikit, mint srác. Annyi a baj, hogy a lányok ha meg is találják a fórumot, nem mernek írni, mert félnek.
a férfiak hajlmasobbak a perverziókra mint a lányok sajnos
0
A
Anonymous·3 Jul 2009(edited)
Akkor ha senki se tud dönteni akkor mást kérdezek: Hol szereted ha csikiznek, te hol szeretsz legjobban csikizni másokat?
0
A
Anonymous·3 Apr 2010(edited)
Sajnos én nem vagyok csikis a felsőtestemen. CsikiLaci a kérdéseidre válaszolva a talpamon szeretem ha csikiznek mert ott legalább egy kicsit csikis vagyok és nagyon jó érzés. Másokat vagyis csak lányokat a talpán szeretek csikizni a legjobban, mert imádom a talpakat.
0
A
Anonymous·9 Apr 2010(edited)
engem kb ezzel is meg lehetne ölni, de talán a talp a best. Bár érdekes, mert hangulat kérdése:) Ha zavarban vagyok volt már, hogy semmi:(