Örömmel jelentem, hogy az oldalnak immáron van hivatalosan Chat-je is, tessék jönni dumcsizni
Indítás a jobb felső sarokból (csak bejelentkezett felhasználóknak!).
0
D
Dori88·21 Apr 2009(edited)
Tök jóóó!!!
0
C
csikicsiki·23 Apr 2009(edited)
Rosszul sikerült a Chat, mert azóta itt semmi forgalom Tessék legalább a sztorikat bővíteni, én szívesen olvasnám a folytatásokat...
0
A
Anonymous·23 Apr 2009(edited)
Korán bánkódtál, látod, 2 cuccal is frissítettem az egyik témát^^
0
C
csikicsiki·23 Apr 2009(edited)
Ja, köszi
Végül is, jól elvagyunk a chaten, de akkor is sajnálom a fórum forgalmát, mert ez megmarad az utókornak
0
A
Anonymous·24 Apr 2009(edited)
Egyetértek csikicsikivel.
A CHAT tényleg jó dolog, mert többen egyszerre tudunk beszélgetni, méghozzá annyira jól, hogy a fórumon semmi mozgás. Ugye ott mindent meg lehet dumálni /a válasz egyből jön/, ami régebben csak a fórumon működött.
Ezért érdemes lenne mind a kettőt aktívan használni.
0
A
Anonymous·24 Apr 2009(edited)
Szerintem nem kell félteni a fórumot ilyen téren A chat jelenleg az újdonság varázsával hat a népre, és kiélvezzük minden percét, ezért előfordulhat, hogy pár napig hanyagolva lesz a fórum rész. De azért nem fog kihalni, én is igyekszem mindenfélével feldobni a dolgot, és majd szerintem a többiek is aktívvá válnak e téren majd
0
A
Anonymous·27 Apr 2009(edited)
A chat tényleg jó, hiszen "real time" társaloghatunk, viszont a történetek és a fontosabb dolgok szemszögéből a fórum a lényegesebb, hiszen az megmarad
0
A
Anonymous·30 Apr 2009(edited)
Tényleg jó a Chat és úgy látom a fórum is él tovább, hozzászólások is vannak rendesen.
0
A
Anonymous·4 May 2009(edited)
A legjobb, hogy lehet kinézetet váltani. Én mindig egyből átállítom "black"-re, mivel nekem a fehér szín fárasztja a szememet
0
A
Nekem a színekkel igaziból nem is lenne bajom. Leginkább a büdös - paraszt stílus az ami fáraszt.
0
A
Nekem a színekkel igaziból nem is lenne bajom. Leginkább a büdös - paraszt stílus az ami fáraszt.
Hát igen, az engem is zavar.
0
M
matt·4 May 2009(edited)
Remélem az ilyesmire nem sűrün kerül sor... Ha mégis, nem kell velem foglalkozn, levegőnek kell gondolni az illető(ke)t.
0
A
Amióta van chat, fellendült az oldal.
0
A
Igen és ez tök jó..
0
M
Mantichora·11 May 2009(edited)
és mikor szokott fenn lenni vki? jó azon most nem csodálkozom, hogy vasárnap éjjeli háromkor nincs senki, de úgy általában?
0
A
Anonymous·11 May 2009(edited)
Este 8-9 körül általában fent szoktak lenni a népek Lehet, később is, csak én legkésőbb 10 körül lépni szoktam a tesók miatt
0
A
Anonymous·11 May 2009(edited)
Van olyan is, aki reggel fél8tól, éjjelig nyomja a Chat-et
0
M
Mantichora·11 May 2009(edited)
Este 8-9 körül általában fent szoktak lenni a népek Lehet, később is, csak én legkésőbb 10 körül lépni szoktam a tesók miatt
na én pont akkor szoktam vacsizni, de majd ma felnézek olyan 9-10 felé
0
M
Mantichora·12 May 2009(edited)
sry, csak itthon megint helyzet volt de holnap remélem má tényleg
0
A
Anonymous·30 May 2009(edited)
A chat hová tűnt? Egyáltalán, mi történt itt??
0
C
csikicsiki·30 May 2009(edited)
Tényleg, bocsi. Chat megkerítve...
Mi történt? Egy kis mozgás, új design, nemzetközivé törtetés, egyebek Reméljük azért tetszik, a fejléc hamarosan meglesz.
0
A
Anonymous·1 Jun 2009(edited)
Jaja, készül a fejléc, hamarosan meglesz
0
A
Anonymous·6 Jul 2009(edited)
Dori88 nagyon eltűntél chat-ről, hol vagy?
0
D
Dori88·6 Jul 2009(edited)
Néha felnézzek chatre általában hétköznap este felé, hétvégén meg nem vagyok itthon általában és így nem tudom nyomon követtni az itt történő eseményeket. De a fórumra mindig felnézzek és néha irok. Chaten meg pont hétköznap nem szoktak olyan sokan lenni amikor én fennt vagyok.
0
C
Csikimester·22 Jul 2009(edited)
én is szoktam fent lenni csak ritkán találok fent valakit
0
A
Anonymous·19 Apr 2010(edited)
szaisztok!tudnátok segíteni, miért van az ha fellépek, nem látok fenn senki? Én vagyok a béna? Napközben és sokat vagyok fenn, de soha senki
0
D
Dori88·19 Apr 2010(edited)
Igen, sajnos mostanában a chaten nem nagyon beszélgetünk már sztem! Pedig jó lenne!
0
A
Anonymous·30 Nov 2010(edited)
Na, igen... tényleg más lenne élőben beszélgetni... mondjuk én is elég későn érek haza. De ilyenkor még fenn tudok lenni általában...
0
C
Csikimester·30 Nov 2010(edited)
Én szívesen lennék fent... csak jelenleg vizsgaidőszak van és jönnek a zh k is ezerrel. Szal nincs időm egyszerűen
0
A
Anonymous·24 May 2014(edited)
Valami nem stimmel a chattel, csak nekem nem működik?