Szerintetek igaz az, h ha valakinek sokat csikizik valamelyik testrészét, akkor egy idő után már nem lesz annyira érzékeny a csikire?
Véleményem szerint, ha valaki csikis, akkor egész életében az is marad. Saját pélából okulva, ahogy már le is írtam, engem egész életemben csikiznek

, mindig volt/van, aki megcsikiz

és ugyan olyan csikis vagyok, ahogy az előtt voltam. Pl. a talpamat sokan csikizték/csikizik és nagyon - nagyon csikis ,semmit se változott az érzékenysége az évek során.
Ezzel én is így vagyok:) Szoktak csikizni de ugyanolyan csikis vagyok mint voltam.
Viszont tudok ellenpéldát mondani:) Egyik bnőm mindenhol csikis kivéve a talpát és azt mondta nekem,hogy ott is nagyon csikis volt csak otthon mindig a talpát csikizte apuja és egyszer csak azt vették észre,hogy hiába csikizték ott nem volt érzékeny.
Tehát sztem ezt emberenként változik:)
Amin én még meglepődtem az egyik volt évfolyamtársnőm volt.Elkezdett rendszeresen táncot tanulni és pár hónap után nem volt csikis a talpa (tiszta kiábrándító volt mikor csikiztem volna és hopp már nem érzékeny).
Mondta is,hogy észrevette,hogy már nem csikis a talpa pedig a tánc előtt nagyon is az volt.
Aztán jó sokáig nem beszéltünk de 1 hónapja megin elkezdtünk kommunikálni egymással és mikor szóba került a tánc mondta,hogy már abbahagyta egy fél éve.
Persze első kérdésem azt volt,hogy és akkor a talpa most megin csikis

Azt mondta,hogy azóta megint az:)
Alig várom,hogy találkozzunk és leteszteljem