Kedvenc (csikis) testrészek

by tickle88 · 3 Apr 2009 · 1073 views
Sort:
0
T
OP · 3 Apr 2009 (edited)
Kedvenc testrészem nekem is a talp, bár én az oldalaimon, combomnál és azon a környéken csikisebb vagyok.
Mondjuk barátnőmnek a talpán és a többi részén kívül nagyon sokat csikizem még a nyakát is azzal, hogy belepuszilok :)
0
R
· 3 Apr 2009 (edited)
Én is a talpakat szeretem a legjobban csikizni, és én is ott vagyok a legcsikisebb!!!! :D :D :D
0
A
· 4 Apr 2009 (edited)
Nekem is a talp a kedvencem, ott imádom a legjobban, ha csikiznek, főként azért, mert az a testrész van leginkább összeköttetésben aaaa.... tudjátok mivel :P, és ott izgulok fel leginkább.
Azonkívül a hónaljam a második legérzékenyebb, beleőrülök ahogy a barátom csikizni szokta.
A harmadik meg, ahol különösen megőrülök, a fenekem és a combom találkozása. :D
0
A
· 4 Apr 2009 (edited)
Nálam is ez a helyzet, ha a talpamat csikizik, akkor kész vagyok. Engem ezzel lehet a legjobban felizgatni. :D
0
C
· 4 Apr 2009 (edited)
Ez vicces, de engem is beindít nagyon (pedig én nem vagyok lány), a párom ki is használja piszkos módon, ha megharapdálja a talpamat :roll:
0
B
· 5 Apr 2009 (edited)
Nálam a talp valahogy nem :)

Abszolút favorit nálam a hónalj, aztán oldalak és bordák, meg a comb belül :P
0
A
· 7 Apr 2009 (edited)
Has, has és has, beleértve minden részét (bordák, oldalak, köldök) :D. Régebben kizárólag erre a területre fókuszáltam, a talpcsiki egyáltalán nem mozgatott meg. Mostanra viszont rájöttem, hogy egy szexi női talpat is lehet élvezettel kínozni :P.
0
S
· 8 Apr 2009 (edited)
Nálam szintén a talp a favorit :D Mondjuk én azt nem tudom megítélni hol vagyok csikisebb mert szökőévente egyszer csikiznek meg kb :D :( Viszont ha egy női talpat látok vhol akkor borzató kényszert érzek,hogy megcsikizzem :oops: :D Néha szinte már alig tudom visszafogni magam,pláne ha valami házibuli van és kicsit még ittam is...akkor elég nehéz megállnom,hogy ne ugorjak rá a talpakra és kínozzam őket kicsit :P :D
De az eddigi tapasztalat szerint az oldalamon elég csikis vagyok :P
0
C
· 15 Apr 2009 (edited)
Talp nállam is. Azt nem tudom hogy ott csikis vagyok e. De ott a legjobb szórakoztatni a másikat. :D
0
A
· 23 Apr 2009 (edited)
Az én kedvenc testrészem a has, és azon belül is a köldök csiklandozást szeretem a legjobban. Imádom ha egy vagy több lány kikötöz, és a meztelen hasamat különösen a köldökömet jó alaposan megcsiklandozza.
0
A
· 24 Apr 2009 (edited)
Az én kedvenc testrészem a has, és azon belül is a köldök csiklandozást szeretem a legjobban. Imádom ha egy vagy több lány kikötöz, és a meztelen hasamat különösen a köldökömet jó alaposan megcsiklandozza.

én szintén.
0
A
· 24 Apr 2009 (edited)
Nekem valahogy a köldök csiklandozás nem jön be, ennek oka lehet az is, hogy Én nem szeretem ha ott csikiznek, vagy belenyúlnak a köldökömbe. Belőlem ez nem csikis érzést vált ki, hanem inkább kellemetlen, vagy nem is tudom.
Attól függetlenül még más szeretheti és van aki ott nagyon - nagyon csikis. :D.
Nekem továbbra is a talp talp és talp a kedvencem. :lol:
0
A
· 24 Apr 2009 (edited)
Egyetértek csokival, én is utálom, ha a köldökömmel szórakoznak, nekem kellemetlen és irritáló érzés. Bár én alapból azt sem szeretem, ha a hasamat csikizik, szintén irritál. Akkor inkább az oldalam :)
Persze csak a talpam, a combhajlatom és a hónaljam után :)
0
A
· 26 Apr 2009 (edited)
Nekem valahogy a köldök csiklandozás nem jön be, ennek oka lehet az is, hogy Én nem szeretem ha ott csikiznek, vagy belenyúlnak a köldökömbe. Belőlem ez nem csikis érzést vált ki, hanem inkább kellemetlen, vagy nem is tudom.
Attól függetlenül még más szeretheti és van aki ott nagyon - nagyon csikis. :D.
Bizony, hogy van olyan :). Volt szerencsém egy csajhoz, aki egyszerűen nem bírta, ha a köldökét csikiztem. Iszonyúan szenvedett tőle :D
0
A
· 26 Apr 2009 (edited)

én szintén.
Kár, hogy nem lányok vagytok :( :wink:
0
C
· 26 Apr 2009 (edited)
hát igen sajnos kevés a lány itt.. Mint mindig de sztem most több van mint máskor vagy nem? :? :?:
0
C
· 26 Apr 2009 (edited)
Hát, én nem így érzem... :) Nem egyszer előfordult, hogy 3-1-ben voltam a chaten, tehát határozottan nőuralom van :D, na nem mintha baj lenne.
0
A
· 27 Apr 2009 (edited)
Hát anno épp azért sírt a szátok, mert nincs lány a fórumon, vagy csak kevés... úgyhogy lehet örömködni, hogy 3 aktív leányzó is van az oldalon :D (ha jól számoltam :))
0
T
· 27 Apr 2009 (edited)
Örömködünk is :D
0
A
· 30 Apr 2009 (edited)
Szerintem 4 lány van.
Egy jó hír... Szinte mindig vegyesen vagyunk Chat-en ( lányok is, fiúk is). :D
0
A
· 2 May 2009 (edited)
Szerintetek igaz az, h ha valakinek sokat csikizik valamelyik testrészét, akkor egy idő után már nem lesz annyira érzékeny a csikire?

Véleményem szerint, ha valaki csikis, akkor egész életében az is marad. Saját példámból okulva, ahogy már le is írtam, engem egész életemben csikiznek :D , mindig volt/van, aki megcsikiz :twisted: és ugyan olyan csikis vagyok, ahogy az előtt voltam. Pl. a talpamat sokan csikizték/csikizik és nagyon - nagyon csikis ,semmit se változott az érzékenysége az évek során.
0
S
· 2 May 2009 (edited)
Szerintetek igaz az, h ha valakinek sokat csikizik valamelyik testrészét, akkor egy idő után már nem lesz annyira érzékeny a csikire?

Véleményem szerint, ha valaki csikis, akkor egész életében az is marad. Saját pélából okulva, ahogy már le is írtam, engem egész életemben csikiznek :D , mindig volt/van, aki megcsikiz :twisted: és ugyan olyan csikis vagyok, ahogy az előtt voltam. Pl. a talpamat sokan csikizték/csikizik és nagyon - nagyon csikis ,semmit se változott az érzékenysége az évek során.

Ezzel én is így vagyok:) Szoktak csikizni de ugyanolyan csikis vagyok mint voltam.
Viszont tudok ellenpéldát mondani:) Egyik bnőm mindenhol csikis kivéve a talpát és azt mondta nekem,hogy ott is nagyon csikis volt csak otthon mindig a talpát csikizte apuja és egyszer csak azt vették észre,hogy hiába csikizték ott nem volt érzékeny.
Tehát sztem ezt emberenként változik:)
Amin én még meglepődtem az egyik volt évfolyamtársnőm volt.Elkezdett rendszeresen táncot tanulni és pár hónap után nem volt csikis a talpa (tiszta kiábrándító volt mikor csikiztem volna és hopp már nem érzékeny).
Mondta is,hogy észrevette,hogy már nem csikis a talpa pedig a tánc előtt nagyon is az volt.
Aztán jó sokáig nem beszéltünk de 1 hónapja megin elkezdtünk kommunikálni egymással és mikor szóba került a tánc mondta,hogy már abbahagyta egy fél éve.
Persze első kérdésem azt volt,hogy és akkor a talpa most megin csikis :D :D Azt mondta,hogy azóta megint az:)
Alig várom,hogy találkozzunk és leteszteljem :D :D :oops:
0
C
· 3 May 2009 (edited)
Továbbra is állítom, hogy nem genetikus örökség, noha a fizikai érzékenység (idegi alapon) természetesen lehet, de az, hogy valakinél pozitív érzést váltson ki az, hogy megcsikizik mindenképpen tanult reflexnek kell hogy legyen, tehát az első ilyen irányú élménye pozitív visszacsatolásban kell végződnie. Ez derül ki az eddigi élményekből és a saját személyes tapasztalatomból is.
Ugyanúgy elutasítom a genetikai csiklandósságot, mint a genetikailag ilyennek született gyereket: "lop, mert benn van a vérében". Ez hülyeség, csak így könnyebb megmagyarázni.
0
A
· 4 May 2009 (edited)
Mondjuk tényleg van igazság abban is, amit te állítasz csikicsiki. DE Én mégis azt érzem, h ez velem született dolog. Tök jó lenne ha erről volna vmi tudományos "izé", de az az érzésem, h ez mindig kérdés marad...

Írjatok minél többen, hátha segít kideríteni azt, h mi alapján működik ez az egész.
0
A
· 4 May 2009 (edited)
Ez elég érdekes amit írtál. Az talán elfogadható, h az apukája sokat csikizte a talpát és később már másképp reagált rá (bár fura), de az, h valaki elkezd táncolni és attól változik meg az érzékenysége, számomra nagyon fura. Bár annyi minden van a világban amire nem tudunk választ adni, h miért... Szóval ki tudja ez is, h működik.
Egy biztos. Én csak arra tudok építeni, amit tapasztalok. És mivel csikimániás vagyok, amióta az eszemet tudom, ezért nagyobb hangsúlyt fektetek erre a dologra. Én mindig csikis voltam és imádom, h csikis vagyok. Nagyon nem örülnék neki, ha egyik pillanatról a másikra elmúlna. Remélem, /majd fohászkodom :wink: a minde6óhoz/, h ez így marad, mert ha elmúlna a csikisségem, azzal az egész életem el lenne szúrva, mivel ez jelenti az előjátékot számomra.

Amikor az unokahúgom sokat csikizett anno, egy idő után már nem voltam olyan csikis, és ha játszottunk, erőltetnem kellett a nevetést.
Amikor a jelenlegi párommal összejöttem, az elején abszolút nem volt csikis a talpam, sőt, asszem csak az oldalam volt az. Viszont az elmúlt hónapok során sokkal érzékenyebbé váltam mellette/általa, mindenütt, már szinte nincs olyan rész a testemen, ahol ne lennék csikis (talán csak a hasam nem).

De van, hogy egy kis ideig hanyagolnunk kell a csikizést, mert "besokall" tőle a testem, és megszokom, vagy nem tudom.

Szóval érdekes dolgok ezek.
0
A
· 5 May 2009 (edited)
Ezek tényleg érdekes dolgok, jó lenne tudni az okát...
0
C
· 6 May 2009 (edited)
Neurológus van köztünk?
0
M
· 11 May 2009 (edited)
Nekem kedvenc testrészem a talp és ott is vagyok a legcsikisebb. :mrgreen:

dettó... :D
0
A
· 30 May 2009 (edited)
Szerintetek mikor lehet csikisebb ingert kiváltani?

Ha csak éppen, h hozzérünk a testhez (pl. toll), vagy erősen - masszírozó mozdulatokkal?

Jó, persze, mindenkinek más az érzékenysége, de mégis úgy átlagban...
0
A
· 30 May 2009 (edited)
sztem ez egyén fuggo, en találkoztam oylan emberrel akinek ha vakartama talpát attol votl csiki. nono hol tudok neked p.üt kudleni?
0
A
· 30 May 2009 (edited)
Fórumon belül is tudsz küldeni, de ha bármit szeretnél megbeszélni velem, itt is leírhatod és megdumáljuk ;)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Szerintetek mikor lehet csikisebb ingert kiváltani?

Ha csak éppen, h hozzérünk a testhez (pl. toll), vagy erősen - masszírozó mozdulatokkal?

Jó, persze, mindenkinek más az érzékenysége, de mégis úgy átlagban...

Én akkor vagyok a legcsikisebb, ha nem kímélnek :mrgreen: , vagyis "keményen" csikiznek.

Szerintem akkor, ha ötvözzük a kettőt.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Még1 kérdés...

Szerintetek minden ember csikis?

Szóval a kérdésemmel azt akarom megtudni, h az, aki mondjuk nem nevet azon ha csikizik, az mit érezhet... Csak egy kellemes érzést? Mitől nevetünk? Miért kell nevetni ha megcsikiznek minket?
Én már próbáltam, h nem nevettem közben.. Már mint csak szerettem volna. De nem bírtam ki. Ahogy érztem a testemen a csiklandozást, egyből kitőrt belőlem a nevetés. Nem tudom szabályozni.
Tehát, Ti hogy látjátok ezt? Az aki mondjuk nem csikis, az miért van? (mert nem annyira érzékeny rá - oké ez vili... _ De miért?)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Hát nem tudom, hogy miért van az, ha valaki nem csikis, de jól megszívta :)

Szerintem ez az egyik legjobb érzés a világon ;)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Az tuti... Imádom, ha csikiznek és nem tudok nélküle élni, muszáj éreznem, mert annyira kellemes számomra.

De a kérdésre soha nem tudjuk meg a választ?

Van itt olyan ember, aki nem csikis, csak szereti?
Ez is érdekes kérdés egyébként...
Nem vagyok csikis, de szeretem a csikit. Ez hogy fér össze? :lol:

(Már érzem, h ráncos a bőröm és alig bírok menni is... Tudod miért? Mert, aki kíváncsi, hamar megöregszik :lol: :lol: :lol: )

De most ezen agyalok éppen, ha valaki tud segíteni, akkor feltétlenül írja le. :wink:
0
C
· 1 Jun 2009 (edited)
Van aki csikis, de nem élvezi, hanem idegesíti, mert... valahogy rosszul vannak kötve a neuronjai, nem az örömközpontjába futnak be a jelzések.
Az a tapasztalatom, hogy akinek kellemes élménye volt csikizéssel kisebb korában, az most is szereti (gondolom fordítva is igaz), tehát tanult reflex? Pavlov rulz ;)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Én kitartok az öröklési elméletemnél 8)
0
C
· 1 Jun 2009 (edited)
Ellenzem!
Nálam a genetika nem határozhatja meg az egyén reakcióit, hiszen az csak alapot ad (tehát fizikai felépítés, betegségi hajlamok, stb.). Szerintem az egész viselkedés tanult dolog, a környezet behatása.

Azt nem tagadom, hogy ideigi átviteli sebességet örökölhetünk, tehát hogy mennyire csikis az illető az lehet genetika, de hogy ezt mondjuk élvezi is, az tuti tanult reakció.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Pont hogy nem. Persze nem mindenki örökli, és nem mindenkin jön elő, tehát amit te mondasz az is kell ahhoz, hogy valaki csikimániás legyen.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Szerintem a kettő ötvözete, vagyis tanult reflex, illetve örökletes is egyben.

csikicsiki téged sokat csikiztek kis korodban?
0
C
· 1 Jun 2009 (edited)
De miért és hogyan örökölné azt, hogy csikis?
Azt sem öröklöd, hogy szereted-e a spenótot vagy nem (ráadásul ez 10-15 évente változik, ezért elég nehéz a genetikára fogni).
Örökölhetsz olyan dolgokat, amik fontosak a túléléshez (pl. a büdös dolgokat nem tudod megenni, persze az is érdekes, hogy miért "büdös"-re van kódolva, ez külön téma), de a csikisség csak társadalmi összetartó erő, a fizikai közeledés és az érintés hatalma.

Szóval aki nem csikimániás, abban is válthat ki kellemes és kellemetlen érzést ha megcsikizik, ami ráadásul még változhat is élete folyamán. Hogy lehet genetikus, ha változik?
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Nem a csikisséget örökli valaki, hanem a csiki utáni vágyat.
0
C
· 1 Jun 2009 (edited)
Hááát... nem tudok egyetérteni.
Ez olyan mintha az mondanád, hogy valaki genetikusan szerelmes típus.
De ha belegondolsz tegyük fel, hogy vki szerelmesnek "születik" erre az első csaja/pasija kihasználja és kidobja... szerinted utána?
Ezért nem tudom elfogadni ;)
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Hááát... nem tudok egyetérteni.
Ez olyan mintha az mondanád, hogy valaki genetikusan szerelmes típus.
De ha belegondolsz tegyük fel, hogy vki szerelmesnek "születik" erre az első csaja/pasija kihasználja és kidobja... szerinted utána?
Ezért nem tudom elfogadni ;)

Viszont engem nem csikiztek sokat kiskoromban, és én se csikiztem olyan sokat senkit. Mégis úgy érzem, hogy én vagyok az egyik legnagyobb csikimániás a fórumon. Örököltem ;)
0
C
· 1 Jun 2009 (edited)
Kitől? Miért van, csikimániás a családban??? ;)

Attól, hogy nem emléxel, még lehetett kellemes élmény egész kis korodban...
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
hát nekem van egy hölgy osztálytársam, aki nem csikis a felső testén.
és egyszer elárulta nekem mikor próbálkoztam csikizni, hogy ő nem csikis mert kiskorába rengeteget csikizték, és most nem az.(a lábán egyébként csikis :twisted: )

szóval annak ellenére hogy őt rengeteget csikizték,nem láttam vagy éreztem azt hogy ő bármilyen szinten közeledne a téma felé.

másrészt, engem gyermekkoromban nagyon keveset csikiztek,talán 1x-2x,mégis imádok csikizni.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Kitől? Miért van, csikimániás a családban??? ;)

Attól, hogy nem emléxel, még lehetett kellemes élmény egész kis korodban...

Az apám ;) Amúgy meg egészen 3 éves koromra visszaemlékszem.
0
V
· 1 Jun 2009 (edited)

Van itt olyan ember, aki nem csikis, csak szereti?
Ez is érdekes kérdés egyébként...
Nem vagyok csikis, de szeretem a csikit. Ez hogy fér össze?

Itt vagyok például én.
Fogalmam sincs, egyáltalán csikis vagyok-e valamennyire, az biztos, hogy nem könnyű engem megcsikizni. Egy-két helyen maximum, de ügyesnak és kitartónak kell lenni hozzá. De nem is kerülök olyan helyzetbe, hogy ez kiderüljön. :(
Valahogy ez inkább vágyak formájában jelentkezik.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Téged soha nem csikiztek, még gyerek korodban sem?
0
M
· 2 Jun 2009 (edited)
Még1 kérdés...

Szerintetek minden ember csikis?

Szóval a kérdésemmel azt akarom megtudni, h az, aki mondjuk nem nevet azon ha csikizik, az mit érezhet... Csak egy kellemes érzést? Mitől nevetünk? Miért kell nevetni ha megcsikiznek minket?
Én már próbáltam, h nem nevettem közben.. Már mint csak szerettem volna. De nem bírtam ki. Ahogy érztem a testemen a csiklandozást, egyből kitőrt belőlem a nevetés. Nem tudom szabályozni.
Tehát, Ti hogy látjátok ezt? Az aki mondjuk nem csikis, az miért van? (mert nem annyira érzékeny rá - oké ez vili... _ De miért?)

hát erről olvasgattam neten... van egy olyan elmélet, hogy a csikizés tulajdonképpen arra való, hogy a gyerekeket megtanítsa arra hogy megvédjék magukat... és azért nevetünk, hogy ezzel arra késztessük a szülőket, hogy tovább csikizzenek minket, vagy vmi ilyesmi.

amúgy meg szerintem mindenki csikis, csak van aki kibírja hogy ne rángatózzon és röhögjön közben, van aki meg nem :D sőt még olyat is olvastam, hogy a személyiségtől függ, ki mennyire csikis, tehát hogy a lelkileg érzékeny emberek csikisebbek, de ez nekem már kicsit túlságosan fantázia birodalma :D
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
én "az" alatt is nagyon csikis vvagyok :oops:
0
A
· 27 Jun 2009 (edited)
Na képzeljétek. Ez nem igaz. :cry:
Asszem úgy általánosban, vagy oviban én találkoztam 1 olyan lánnyal aki NEM csikis! :cry:
Bár többet nem láttam de 1 volt.
0
M
· 29 Jun 2009 (edited)
Asszem úgy általánosban, vagy oviban én találkoztam 1 olyan lánnyal aki NEM csikis! :cry:

ez nem olyan szokatlan, van ilyen, és nem is annyira ritka mint mi szeretnénk :( :mrgreen:
0
R
· 29 Jun 2009 (edited)

sőt még olyat is olvastam, hogy a személyiségtől függ, ki mennyire csikis, tehát hogy a lelkileg érzékeny emberek csikisebbek

Akkor itt a magyarázat, hogy én miért vagyok ennyire csikis. (a talpamon):D
Ebből is látszik mennyire érzékeny vagyok lelkileg!:D
0
A
· 3 Jul 2009 (edited)
Az én favoritom még a HAS és a HÓNALJ.
0
R
· 3 Jul 2009 (edited)
A hónalj tényleg nem rossz! :lol:
0
A
· 4 Jul 2009 (edited)
Talp!!
Nálam legalábbis ez a nyerő!!!!
De a hasnál és hónaljnál is szeretem csinálni!!!
:D :D
0
R
· 25 Jul 2009 (edited)
Videókban szoktam látni, hogy szinte mindenkinek kegyetlen csikis az, ha a csípőcsont környékén csiklandozzák - kicsit ágyék felé...
Az nekem is nagyon csikis, ilyenkor dobálom magam és fetrengek :P Szóval kibírhatatlan...

Ez a rész miért ilyen érzékeny?

Nem tudom. Talán megkellene nézni egy anatómia könyvben, hogy milyen idegpályák futnak arra felé. :)
0
C
· 26 Jul 2009 (edited)
Nekem az nem csikis, pedig annak "kellene lennie".
0
A
· 26 Jul 2009 (edited)
Majd meglátjuk... :D :wink:
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
:shock:
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
:roll:
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
8)
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
:P
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
:twisted:
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
:oops: aztán a dolgok előrehaladtával: :lol:
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
:wink: Jól látod..
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
nah, ez tartalmas beszélgetés volt a smiley-kkal, tetszett :D
0
C
· 27 Jul 2009 (edited)
Igyexünk szerény kreativitásunkkal feldobni kedvenc fórumunk színvonalát :)
0
A
· 27 Jul 2009 (edited)
Ez jó :lol:
0
R
· 27 Jul 2009 (edited)
Akkor az én válaszom: :mrgreen:
0
M
· 30 Jul 2009 (edited)
:idea:
0
R
· 30 Jul 2009 (edited)
Imádom az ilyen tartalmas beszélgetéseket, ti is? :) 8)
0
A
· 30 Jul 2009 (edited)

"Egy kép többet mond ezer szónál"
0
M
· 31 Jul 2009 (edited)

nem akartam kimaradni :mrgreen:
0
R
· 31 Jul 2009 (edited)

"Egy kép többet mond ezer szónál"
Milyen igaz! :wink:

Jól tetted Manti!