Kinél hogy kezdődött?

by Anonymous · 1 Apr 2009 · 713 views
Sort:
0
A
OP · 1 Apr 2009 (edited)
Ezt a témát azért hoztam létre, hogy itt mindenki leírhassa, kinél hogyan kezdődött ez a csiklandozás dolog, mi váltotta ki, mik az előzményei, miképpen fedezte fel magában, hogy vonzódik a témához.
Tudom, hogy néhányan már leírták másik témában, ebben az esetben csak másoljátok be ide is :)
0
S
· 1 Apr 2009 (edited)
Emlékszem egyszer általános iskolában a szünetben a padtársamat aki csaj volt elkezdtem csikizni ő meg annyira nevetett,hogy leesett a székről csak az egyik lába maradt fennt én meg lekaptam a cipőjét és a talpát is jól megcsikiztem :oops: :P aztán osztálytársaink sajnos segítettek neki elmenekülni előlem :D
0
A
· 1 Apr 2009 (edited)
És ez indította nálad az egészet? :)
Szeeegény csajszi... bár, mégsem :D
0
C
· 1 Apr 2009 (edited)
Nekem később kezdődőtt, úgy 9-10 éves koromban.
Unokatestvéreméknél voltunk, aki idősebb nálam 5-6 évvel és vmi játék volt, amiben nekem kellett halottat játszani és nem volt szabad megmozdulni. Ő meg persze levette a zoknimat és elkezdett egy darab horgoló fonalat húzgálni a talpamon le-fel, én meg majd meg őrültem tőle, de igyekeztem ahhoz képest nyugton maradni :mrgreen:

Innen már egyenes az út idáig ;)

Tényleg, itt kinek tetszik, az endurance-tickling, tehát ahol "ki kell bírni vmit". Pl. nem szabad elhúzni a csikizés elől a talpadat, meg ilyenek :)
0
A
· 1 Apr 2009 (edited)
Nekem tetszik a gondolat, bár még nem próbáltam ki. Úgy értem, a barátomnál egyszerűen nem tudok egyhelyben és hangtalanul maradni :D

Na akkor úgy illik, hogy én is leírom újfent :)

Nekem 3-4 éves koromban kezdődött, unokahúgommal folyton csikizős játékokat játszottunk. Rendszerint én voltam az áldozat, ő pedig végigcsikizett mindenütt. Néha azt is elképzeltük, hogy ki vagyok kötözve, és úgy csinálja. Gondolhatjátok, jó nagy dózisban jutott belőle, 3-4 éves korunktól 12-13 éves korunkig játszottuk. Aztán félbeszakadt.
Csak az bántott, hogy annyira nem voltam csikis, és néha erőltetnem kellett a nevetést. :( Hozzászokott a testem vagy nem tudom.
Viszont az a durva, hogy ha sokat kaptam belőle, elkezdett sajogni a lábam között :oops: kicsi gyerekként is. Persze nem tudtam, miért meg mitől.

Aztán évekig szenvedtem a témától és titkoltam, ha valahol megláttam hogy csikizés folyik, égett az arcom és elfordultam, ugyanakkor lopva mégis figyeltem.
Nem tudtam az egészet hova tenni magamban és szégyelltem.

Aztán a jelenlegi barátommal már jobb a helyzet, sőőőőt ^^ Nem csak hogy elfogadtam magamban a segítségével, de még ráadásul érzékenyebbé is tette a testemet, és már sikítok ha megcsikiz :D
0
R
· 1 Apr 2009 (edited)
Mi számít kezdettnek? Amikor engem csikiztek először, vagy amikor én csikiztem először? Nem tudom eldönteni melyiket írjam!
0
A
· 1 Apr 2009 (edited)
Azt írd, amit kezdetnek érzel. Azt, amely élménynél elkezdted érezni, hogy ez neked többet jelent puszta hétköznapi dolognál.
De leírhatod mindkét élményt is :)
0
T
· 2 Apr 2009 (edited)
Hát én már nem emlékszem pontosan melyik esettel kezdődött. Talán egy szülinapi zsúr volt az,ahol rajtam kívül talán nem is volt fiú (persze még nagyon pici voltam) és a házigazda lány (akinek tetszettem) harisnyában mászkált és valamilyen szituációban (már nem emlékszem) meg is csikiztem a lábát.
Mondjuk nekem ez összefonódik a szép női lábak iránti vonzódásommal is.
Egyébként sokáig én se bírtam elviselni, ha tv-ben mondjuk csikizést láttam, sőt, ha jelen van egy nem beavatott is még most is zavar, kivéve, ha korombeli lány.
Egyébként ilyen endurance-ticklinget (eddig nem tudtam, hogy így hívják) szoktunk játszani olykor a barátnőmmel. Főleg úgy, hogy olvasni kell valamelyikünknek egy szöveget és a másik csikizi közben pl a talpát, persze törekedni kell az érthetőségre:)
Amúgy láttam már nagyon jó videót is ebben az olvasós témában.
0
C
· 2 Apr 2009 (edited)
No igen, pont ilyesmire gondoltam, köszi :)
0
R
· 2 Apr 2009 (edited)
Azt írd, amit kezdetnek érzel. Azt, amely élménynél elkezdted érezni, hogy ez neked többet jelent puszta hétköznapi dolognál.
De leírhatod mindkét élményt is :)

Ahogy azt már korábban leírtam:
"Én főleg általánosban csikiztem meg másokat (főleg alsósokat)! Akkoriban ez nagyon jó kis móka volt!!!"

Én ekkor éreztem, hogy ez nálam valahogy több, mit egy játék. Persze akkoriban még nem igazán értettem meg, hogy miért! Később aztán (az internet segítségével) minden világossá vált, és most már elfogadom (habár nyíltan nem szeretek róla beszélni - az emberek többsége eléggé prűd - )!
Persze az általános elött is csikiztem már másokat (és csikiztek engem is :) ), de az pusztán játék volt.

Ami a saját élményt illeti, a legemlékezetesebb talán a nagymamámnál töltött napok, úgyanis nagyon jól tudott csikizni!!!:D
Ha akarjátok késöbb részletesen leírom!:)

Remélem nem voltam túl hosszú.:)
0
M
· 2 Apr 2009 (edited)
Nekem, mintha velem született dolog lenne. Legalább is nem emlékszem mi a kiváltó ok.
0
B
· 2 Apr 2009 (edited)
Én csak 1-2 éve érdeklődöm a téma iránt, ha jól emlékszem az interneten találtam videókat -
korábban nem csikiztem nagyon senkit és engem se nagyon csikiztek :) Viszont nálam van egy
erotikus töltete, úgyhogy csak lányokkal csinálom és a talpcsiki egyáltalán nem mozgat meg :)
Volt egy barátnőm, aki attól el tudott élvezni, hogy az oldalán lassan huzogattam az ujjaimat,
nagyon komoly volt :)
0
T
· 2 Apr 2009 (edited)
Amióta létezem, ez velem van. Kiváltó okot nem tudok mondani. Szeretem a csiklandozást minden formában. :P
Örömet nyújt ha engem csikiznek és öröm ha én csikizhetek. Nem tudok a csiki nélkül létezni.
Mindenben ezt látom és mindenkiben. :wink:
Egyszerűen nem tehetek róla, ha meglátok valakit egyből az jut eszembe, hogy vajon hol lehet csikis. Ha pedig egy talpat látok, akkor szinte megőrülök... :D

Velem is pont így van, főleg a talpas rész :)
Bár több ilyen csaj lenne mint Te...
0
B
· 3 Apr 2009 (edited)
Velem is pont így van, főleg a talpas rész :)
Bár több ilyen csaj lenne mint Te...

Öhm, honnan veszed, hogy lány? :D
0
T
· 3 Apr 2009 (edited)
"Csikicsoki, neked is nagyon örülök hogy itt vagy, nem csak azért mert lány vagy, hanem mert nagyon szimpatikusnak tűnsz (persze a többiek is:))" (Minasandy)

Valahol volt már róla szó előbb is, de pl. innen :)
0
A
· 3 Apr 2009 (edited)
"Imádom a talpakat és a csiklandozást. Ez a két dolog, ami igazán lázba tud hozni. Azon szoktam néha gondolkodni, hogy vajon van-e még lány rajtam kívűl a földön, aki ennyire nagyon oda lenne ezért a világért." <---csikicsoki

meg pl. itt. :)
0
B
· 4 Apr 2009 (edited)
Jóvanna, süllyedek :P Ezek a postok valahogy kimaradtak, pedig igyekeztem elolvasni mindent :(
0
C
· 6 Apr 2009 (edited)
Hát... lássuk csak... nekem már ovis koromban kezdődött tisztán vannak emlékeim. Voltak csinos óvónőink és a talpukat. :D
Ekkor voltam olyan 5 - 6 éves
Aztán vagy 6 - 7 év szünet. Aztán ráébredtem olyan 14 évesen, hogy engem ebben vonz valami. Aztán én is titkoltam olyan egy éven keresztül és zavarba jöttem ha láttam valahol...(csak úgy mint sokan mások)
Na eljött a 15 és megtörtént életem első nagy gyászos eseménye. Titkom kitudódott(ahogy már leírtam máshol).
Aztán utánna találtam meg a cs.wa -t. És mivel tegnap(vasárnap) lettem 19 asszem már négy éve vagyok itt. :D

Amúgy az endurance ról annyit, hogy jó ötletnek tartom. Bár én sosem játszottam ilyet. De biztos király :)
0
A
· 6 Apr 2009 (edited)
Üdv...
Hát nekem nemtom mikor és hogy kezdődött, csak azt vettem észre, hogy van és azóta is tart...
Mondjuk kölyökkorom óta ahány lány volt a közelemben minden kipróbáltam..:)
Azóta meg ahány barátnőm...
Meg koleszos is vagyok itt is volt alkalom amkior kikötöztünk valakit a fához és ott csikiztük...
Emlékszek egyszer megbeszéltem egy csajjal h mi lesz és kikötöztem ülőhelyzetben nálunk az egyik fa tövében és lekentem tejföllel a talpát, ráültem a bokájára és hívtam a kutyánkat:D:D
Na hogy akkor szegény (nem is szegény:D) csaj mit átélt:)
Meg volt olyan is hogy mikor 11.-es voltam és egy buli volt nálunk és volt ott egy csaj aki eléggé magánakvaló volt annak ellenére, hogy mindenki ezt mondta... Na akkor volt az hogy miután kicsit ittunk és megvolt a hangulat, ő meg játszotta a nagylányt csak úgy spontán végighúztam az ujjam a talpán... Addig nem is tudta senki h csikis... De akkor el is kezdett amperkodni és megfogtuk 3-an bevittük a szobámba kikötöztük és aztán kimentek a srácok mert megkértem őket...
Akkor elővettem anyám valami gyógyolaját (miután megfosztottuk ruházatától és csak egy bikini volt rajta...)bekentem itt ott ami tetszett is neki:) és aztán jött a toll és ilyenek...
Ott kb másfél órán át eljátszottam vele bár nem olyan agresszívan...:) és tetszett is neki mert mikor lassítottam akkor élvezte:) Jó érzés volt egy "kemény csajt" így betörni:)
Aznap este össze is jöttünk és azok után még kérte is hogy játszunk ilyeneket:)
0
R
· 6 Apr 2009 (edited)
Üdv...
Hát nekem nemtom mikor és hogy kezdődött, csak azt vettem észre, hogy van és azóta is tart...
Mondjuk kölyökkorom óta ahány lány volt a közelemben minden kipróbáltam..:)
Azóta meg ahány barátnőm...
Meg koleszos is vagyok itt is volt alkalom amkior kikötöztünk valakit a fához és ott csikiztük...
Emlékszek egyszer megbeszéltem egy csajjal h mi lesz és kikötöztem ülőhelyzetben nálunk az egyik fa tövében és lekentem tejföllel a talpát, ráültem a bokájára és hívtam a kutyánkat:D:D
Na hogy akkor szegény (nem is szegény:D) csaj mit átélt:)
Meg volt olyan is hogy mikor 11.-es voltam és egy buli volt nálunk és volt ott egy csaj aki eléggé magánakvaló volt annak ellenére, hogy mindenki ezt mondta... Na akkor volt az hogy miután kicsit ittunk és megvolt a hangulat, ő meg játszotta a nagylányt csak úgy spontán végighúztam az ujjam a talpán... Addig nem is tudta senki h csikis... De akkor el is kezdett amperkodni és megfogtuk 3-an bevittük a szobámba kikötöztük és aztán kimentek a srácok mert megkértem őket...
Akkor elővettem anyám valami gyógyolaját (miután megfosztottuk ruházatától és csak egy bikini volt rajta...)bekentem itt ott ami tetszett is neki:) és aztán jött a toll és ilyenek...
Ott kb másfél órán át eljátszottam vele bár nem olyan agresszívan...:) és tetszett is neki mert mikor lassítottam akkor élvezte:) Jó érzés volt egy "kemény csajt" így betörni:)
Aznap este össze is jöttünk és azok után még kérte is hogy játszunk ilyeneket:)

Hát ez nem semmi!!!! :D
Hogy velem ilyen dolgok miért nem történnek? :roll:
0
A
· 7 Apr 2009 (edited)
Én csak 1-2 éve érdeklődöm a téma iránt, ha jól emlékszem az interneten találtam videókat -
korábban nem csikiztem nagyon senkit és engem se nagyon csikiztek :) Viszont nálam van egy
erotikus töltete, úgyhogy csak lányokkal csinálom és a talpcsiki egyáltalán nem mozgat meg :)
Volt egy barátnőm, aki attól el tudott élvezni, hogy az oldalán lassan huzogattam az ujjaimat,
nagyon komoly volt :)
Csatlakozom, én is a videók által kerültem be ebbe a "világba". Gyerekkoromban mondjuk megcsikiztek párszor (a hét fogás és az "Ez elment vadászni..." c. játék), akkor még nem élveztem a dolgot, de valószínűnek tartom, hogy ez lerakódott a tudatalattimban, és látens fétisként élt bennem ezidáig.
0
R
· 7 Apr 2009 (edited)
"...és látens fétisként élt bennem ezidáig."
Ezt szépen megfogalmaztad arkhon!
0
V
· 8 Apr 2009 (edited)
Pontos idejét nem tudom, általános iskolásként egyszer levettem a Révai lexikont és megnéztem, mit ír róla, aztán elolvastam újra és nem tudtam mit kezdeni. Amikor aztán az interneten megtaláltam a témát, azóta behúzott, most hála istennek kezdek lejönni az anyagról, de néha előfordulnak visszaesések, például ma
0
C
· 9 Apr 2009 (edited)
&quot;Kezdek lejönni az anyagról&quot; &lt;- ez azt jelenti, hogy a mai napig zavar a saját érdeklődésed eziránt?
0
A
· 9 Apr 2009 (edited)
Szerintem akiben már régóta ott él a dolog, pl. pici kora óta, annak max. ideiglenesen sikerül "lejönnie" róla, de újra meg újra visszatér (ha az én példámból indulok ki.)
Akiknél már később kezdődött és nem olyan szinten ejti rabul a dolog, ott nem tudom, mi a helyzet.
0
C
· 9 Apr 2009 (edited)
Hát nekem még nem sikerült, bár nekem is volt időszakom, hogy próbálkoztam elfelejteni.
De rájöttem, hogy találni rá alkalmat és kiélni a dolgot sokkal kellemesebb és természetesebb is... nem annyira gáz "fétis" ez, vannak sokkal rosszabbak.
0
B
· 9 Apr 2009 (edited)
Hát nekem még nem sikerült, bár nekem is volt időszakom, hogy próbálkoztam elfelejteni.
De rájöttem, hogy találni rá alkalmat és kiélni a dolgot sokkal kellemesebb és természetesebb is... nem annyira gáz "fétis" ez, vannak sokkal rosszabbak.

Teljesen egyetértek, ez nem káros és nem kéne, hogy szégyellnivaló legyen.
Talán érdemes titkolni, de mások véleménye, furcsállása miatt feladni butaság.
0
A
· 10 Apr 2009 (edited)
Valóban butaság lenne csak azért feladni, mert mit szólnak mások! Nagyon sok emberről kiderült ( a kapcsolataim között ) hogy egyáltalán nincs ellenükre a dolog. Sőt. Volt olyan lány akiről nagy meglepetésemre az derült ki hogy nagyon is izgatja. Voltak olyanok akik szívesen eltűrték, nem értették miért jó ez nekem annyira, de bárhogy csikizhettem őket. Olyan is volt aztán akivel emiatt ment szét egy több éves kapcsolat. Az élet már csak ilyen. Én soha nem tudtam ezt a dolgot elfelejteni, mióta felnőtt vagyok azóta nem is akarom.
0
A
· 10 Apr 2009 (edited)
Engem csak egy dolog zavar, de az nagyon : hogy gyakorlatilag csak a csiklandozás által tudok felizgulni :(
És ez hosszabb távon elég rossz tud lenni :( Jó lenne "sima" dolgokra is beindulni, rendes simogatásra-csókolgatásra, de egyszerűen olyankor nem érzek semmit, teljesen hidegen hagy. Mintha a gyermekkori dolgok hatására valami elromlott volna a testemben. :( Az utóbbi időben ez nagyon nyomaszt. Tény, hogy imádom a csikizést, de nem akarok állandóan, minden együttlét előtt egy 20-30perces csikizést szinte menetrendszerűen, csak hogy felizguljak :(
Szerencsére a barátom nem erőltetésből csinálja, hanem tényleg imád kínozni, de ez engem nagyon nyomaszt időnként, hogy e nélkül nem tudok felizgulni. :(
Bocsi, hogy ide leírtam ezt, de nincs kivel megbeszéljem. (páromon kívül)
0
A
· 10 Apr 2009 (edited)
Nem azt mondtam, hogy az zavar, hogy begerjedek a csikizésre és vonz. Hanem az zavar, hogy másra egyáltalán nem indulok be! :(
Ez a szexualitásban néha igenis fárasztó. Szeretnék néha csak arra felizgulni, hogy érzem a partnerem érintéseit, csókjait, stb.
0
C
· 10 Apr 2009 (edited)
Én mondjuk anélkül is (de ez nem számít szavazatnak, mert én nem vagyok lány :) ), de ha csikizéssel együtt van, akkor 3x jobb a dolog :)
0
A
· 10 Apr 2009 (edited)
Igaz is, miért pont egy olyan fórumon írom ezt le, ahol kb. 3 lány és fogalmamsincs mennyi fiú van :D
0
B
· 10 Apr 2009 (edited)
Minasandy, szerintem itt a fórumon egy fiú se unná meg, ha Téged mindig csikizni kéne szex előtt :P
És gondolom a párod se fog ráunni :) Amúgy meg fordítva is van ilyen: engem a csókolózás egyáltalán nem
indít be :D mások meg folyton smárolnak. Na bumm. :)
0
A
· 11 Apr 2009 (edited)
Csókolózni én sem szeretek :P
Eddig egyetlen fiú volt csak az életemben, akivel jó volt csókolózni (de vele nem is jártam :D)
0
T
· 12 Apr 2009 (edited)
Hát "lejönni a cuccról" én is próbáltam, de nem azért ,mert zavart volna vagy ilyesmi, csak egyszerűen túl sok időmet vette el a dolog, meg, ha épp nem volt kin kiélnem ezt jobb volt nem gondolni rá. Persze ezt tényleg csak ideiglenesen lehetett.
Minasandy, szerintem érdemes próbálkozni más előjátékokkal is, mert biztos van más is, ami felhúz (pl. extrém hely, szerepjáték, stb). De az se gáz, ha végül csak a csikizés hatásos, azt is lehet ezerféleképpen csinálni, nem kell feltétlen mindig kötözni sem.
0
A
· 12 Apr 2009 (edited)
A kötözést mi nem sűrűn csináljuk, legutóbb karácsonykor kötözött ki :(
Amikor felhívtam a figyelmét rá, ő maga is meglepődött, hogy már ilyen régóta kötözött.
Amúgy köszi a tanácsokat, szerepjátékokra én is gondoltam, azt csikizéssel meg anélkül is izgatónak találom. Nem értek egyet azzal az állítással, hogy azt csak azok a párok használják, akik már csúsznak lefelé a lejtőn, és így próbálják kívánni egymást. Engem mindig is izgatott a dolog ^^
0
A
· 15 Apr 2009 (edited)
Ahojj mindenki!
Jó újra "otthon" lenni :) Sajna csak nemrég tudtam visszajönni de remélem több időt tudok szakítani ide is.
Nekem anno szintén óvodában kezdődött bár akkor szimplán jó heccnek tartottam...komolyabban akkor kezdtem foglalkozni vele mikor elkezdtem szaladgálni a lányok után ( ők meg előlem :P ) és rájöttem h igencsak hatásos egy előjáték és most is az szerencsére :)
Amúgy eddig szinte az összes barátnőm (meg csaj ismerős akivel nagyon jóba vagyok) kifejezetten szerette a lágy csikizést...egy kiadós masszázs után elterülve a "monstmárbármitcsinálhatsznekem" állapotban 180°os vigyorral élvezték ha lágyan végighúztam az ujjaimat az oldalakon/bordákon/nagyobb tűrőképesség esetén akár hónaljakon is. Bár magáról a rajongásomról össz 2 lány tudott az összes közül de szerencsére ők a szintén nemutasítomvisszasőt! kategóriát képviselték.
Viszont elég sok csaj akikkel beszélgettem előjátékokról meg szexuális szokásokról úgy tekintenek a csikizésre mint rúg/karmol/visít/kapálódzik túlélőshowra aminek nem nagyon van helye az előjátékok között... Többségüknek még véletlen sem fordult meg a fejében h egy lightos csikizés mennyire izgató tud lenni sőt h lehet nem is tudnak róla h otthon ugyanezt csinálják velük...
Ehh kicsit offtopic lett a vége :) Sebaj jó vitaalap lesz...
Béke!
0
A
· 15 Apr 2009 (edited)
Erről valahol egy cikk is van, hogy kétféle csiklandozás létezik: a lágy, simogatásba hajló csikizés, és a rúgkapálós-túlélőshow csikizés, ahol durvábban csinálják. Sok embernek tényleg inkább az utóbbi ugrik be, ha a csikizés szót meghallja, talán mert ez jobban köztudatban van, többet látnak ilyenből a világban (suli, barátok között heccelés céljából, utcán, stb) Mert a másik fajtája inkább a négy fal között zajlik, általában előjátékként, és ezt ugyebár nem láthatod. (mármint más embereknél)
Talán ezért nem tudatosul a lányokban, hogy a hálószobában bizonyos finom érintések, cirógatások már a csiklandozás kategóriába is tartozhatnak.
0
C
· 26 Apr 2009 (edited)
Mina valahogy én is hasonló helyzetben vagyok mint te...
Engem is zavar, de már nem annyira. Mert valahogy összetudtam kapcsolni az ágy jelenettel és már nem annyira kell ilyenkor. Próbáld ki lehet neked is beválik. :)
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Ha hiszitek ha nem,nekem egy olyan sztorim van,ami talán lehet az igaz szerelemnek is nevezni!
Szóval, igaziból én sosem voltam csikis,nagyon.Persze a nyakamon,meg az oldalamon mindig is "éreztem vmit" amitől nevetnem kellett,ha vki hozzám ért,de igaziből ennyi,semmi extra érzés.
Egy éve megismertem egy fiút(talán Ő-t :oops: akiről közben kiderült, hogy csikifetisiszta,na gondolhatjátok milyen jól indult a kapcsolatunk... :? Én nem voltam csikis,ő meg csak arra indult be...
Aztán,azért nem adtuk fel,és csoda történt,képzeljétek el... Egyszer csak azt vettem észre,hogy összeborzongok,sőőt,nagyon-nagyon csikizett,amikor a talpamhoz ért... amikor pedig elkezdte nyalogatni,és még jobban csikizni a lábujjaimat,akkor már-már szinte extázisba kerültem...nagyon jól esett,sőt utóbbitól eléggé hát hogy is mondjam euforikus állapotba kerültem... De jön még vmi (és ezt főként Minasandy figyelmébe ajánlanám: a barátom pedig, aki nem indult be előtte semmire, elkezdte élvezni a csókjaim,meg minden egyes porcikám,a simogatást,és mindent ami hogy is mondjam egy a normákhoz igazodó előjáték része)
Szóval azt hiszem,hogy tényleg vmi nagyon dolog történt közöttünk... és mostanra már nagyon-nagyon élvezzük az együttléteket, sőt ahogy egyre bátorodom(mert bevallom,amikor elmondta ezt az egész dolgot kicsit megijedtem,hiszen jószerivel azt sem tudtam,mi ez) mindenféle eszközt is bevetünk ( kiszáradt filctollak,szempillaspirál,toll...) és kikötözés is volt már. Most meg itt vagyok köztetek,mert engem is egyre jobban foglalkoztat ez a dolog!! :P :P
Remélem,nem voltam túl hosszú,csak meg akartam osztani veletek a boldogságom !
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Üdvözlünk köreinkben! Néha majd gyere fel chatre, hogy jobban megismerd a fórumtagokat ;)
0
T
· 2 Jun 2009 (edited)
Jaja, üdv a csapatban. Köszi a történeted, tanulságos.
0
A
· 13 Feb 2011 (edited)
Üdv Mindenkinek!

Végigolvastam pár topicot, és nagyon örülök hogy sokan vannak itt, akiknek hasonló a beállítottsága mint nekem. :) Nagyszerű ez az oldal, gyakran fogom látogatni.

Nálam a láb és csiki fétis általános iskolás koromban kezdődött, de akkoriban inkább csak lábfétis lehetett ugyanis tavasszal és nyáron mindig a lányok lábát néztem. Sok éven keresztül nem fogtam fel, hogy én miért izgulok fel a láb ill talp látványára... őszintén szólva furcsán álltam a dologhoz, és sok éven keresztül titkoltam a dolgot, soha senkinek nem beszéltem ilyenről... Ahogy telt az idő interneten találtam cikkeket erről, és kiderült hogy ez egy fétis, ami nekem van. Azóta is sok sok videót nézek ilyen témában :)) Pár éve rájöttem arra, ha úgy látom talpat, lábujjakat, hogy csiklandozzák, arra egyből beindulok..:)

Sokat álmodozom arról hogy egyszer én is eljutok odáig mint ti, és nekem is részem lehet egy kis kalandban.
Pár napja megtaláltam ezt az oldalt, nagyon tetszik, és remélem sokakkal megismerkedek majd.

Sajnos azt hogy mennyire vagyok csikis nem tudom megmondani, mert soha nem csiklandoztak még:) Pedig biztos izgi lehet:))
0
A
· 18 Jul 2011 (edited)
Hu ez 1 jó kérdés hát nemtom,....volt 1 pár alkalom amikor csikizést láttam és sztem így megtetszett.Csak sajnos 15 éves koromtól kezdve nem vagyok csikis -.- és ebben az egészben az a rossz ha van alkalom amikor megcsikizem az egyik lány ismerősömet akkor gyorsan feladják mert nincs értelme visszacsikizniük mert nem vagyok csikis :S :(
0
D
· 19 Jul 2011 (edited)
És mi volt 15 éves korod előtt?
Hátha mégiscsak valahol csikis vagy! Biztos van olyan pont rajtad! :)