Ha hiszitek ha nem,nekem egy olyan sztorim van,ami talán lehet az igaz szerelemnek is nevezni!
Szóval, igaziból én sosem voltam csikis,nagyon.Persze a nyakamon,meg az oldalamon mindig is "éreztem vmit" amitől nevetnem kellett,ha vki hozzám ért,de igaziből ennyi,semmi extra érzés.
Egy éve megismertem egy fiút(talán Ő-t

akiről közben kiderült, hogy csikifetisiszta,na gondolhatjátok milyen jól indult a kapcsolatunk...

Én nem voltam csikis,ő meg csak arra indult be...
Aztán,azért nem adtuk fel,és csoda történt,képzeljétek el... Egyszer csak azt vettem észre,hogy összeborzongok,sőőt,nagyon-nagyon csikizett,amikor a talpamhoz ért... amikor pedig elkezdte nyalogatni,és még jobban csikizni a lábujjaimat,akkor már-már szinte extázisba kerültem...nagyon jól esett,sőt utóbbitól eléggé hát hogy is mondjam euforikus állapotba kerültem... De jön még vmi (és ezt főként Minasandy figyelmébe ajánlanám: a barátom pedig, aki nem indult be előtte semmire, elkezdte élvezni a csókjaim,meg minden egyes porcikám,a simogatást,és mindent ami hogy is mondjam egy a normákhoz igazodó előjáték része)
Szóval azt hiszem,hogy tényleg vmi nagyon dolog történt közöttünk... és mostanra már nagyon-nagyon élvezzük az együttléteket, sőt ahogy egyre bátorodom(mert bevallom,amikor elmondta ezt az egész dolgot kicsit megijedtem,hiszen jószerivel azt sem tudtam,mi ez) mindenféle eszközt is bevetünk ( kiszáradt filctollak,szempillaspirál,toll...) és kikötözés is volt már. Most meg itt vagyok köztetek,mert engem is egyre jobban foglalkoztat ez a dolog!!
Remélem,nem voltam túl hosszú,csak meg akartam osztani veletek a boldogságom !