Suli-csiki

by Anonymous · 27 Mar 2009 · 256 views
Sort:
0
A
OP · 27 Mar 2009 (edited)
Az iskolában is nap mint nap történik valami csikis élmény. Ide írjátok le, hogy mit láttatok, vagy tapasztaltatok. Biztos sokan vagytok, akik szívesen megcsikiztétek volna valamelyik tanárnőtöket, tanárotokat, vagy éppen csak átfutott az agyatokon, hogy vajon ő hol lehet a legcsikisebb...... :lol: :mrgreen:
0
C
· 27 Mar 2009 (edited)
Húúú.... na igen volt pár(jópár) ilyen gondolatom. :D
Van is. (sóhajt). Csakhát ez kicsit rendellenes lenne. sajnos :cry:
0
C
· 28 Mar 2009 (edited)
Nekem már rég volt a suli, bár pár lánnyal el tudnám nagyon is képzelni :D
0
A
· 29 Mar 2009 (edited)
Nálunk a suliban mindig van csikizés. Már olyat is láttam, hogy tanár csikizett tanárnőt. Mentek egyik teremből a másikba és közben beszélgettek. Egyszer arra lettem figyelmes /persze csak messzről szemléltem az eseményeket/, hogy a tanár elkezdte csikizni a tanárnő oldalát. Böködte, valami "rosszat" mondhatott a tanárnmő, vagy nem is tudom... Vicces volt látni. Végig röhögték és közben azt hallottam, hogy ne nehehehe ne már!!! :lol: :lol: :lol:
0
T
· 29 Mar 2009 (edited)
Engem a sulis témában főleg a diáklányok érdekelnek. :)
0
A
· 31 Mar 2009 (edited)
A sulis csiki szerencsére nagyon elterjedt dolog. Ahová én jártam, kb. 20/80 volt az arány a fiúk javára. A koleszban az ágyra lefogás és az azzal járó agyon csiklandozás nagyon gyakori volt. Volt olyan lány akit egy időben szinte naponta halálra csiklandoztunk, először menekült ha körbevettük, aztán tudta már hogy nincs menekvés:)) Olyan is volt hogy odament az ágyhoz és széttárt kezekkel lefeküdt, azt mondta így legalább nem húzzuk végig a padlón:)))
0
A
· 31 Mar 2009 (edited)
Az utolsó mondat tetszett, szegény lány. :lol: /bár szívesen lettem volna a helyében/
0
A
· 31 Mar 2009 (edited)
Suli-csikire én nem nagyon emlékszem, bár szerintem volt.
Viszont a napokban összefutottam pár gimis osztálytársnőmmel, akikkel már rég láttuk egymást, és miközben nevetgéltünk meg beszélgettünk, hülyülés közben az egyik lány nemegyszer ráugrott egy másik lányra, és jól megcsikizte az oldalát. Sőt, volt hogy hárman ugrottak egy rakásba, és úgy :D
0
D
· 31 Mar 2009 (edited)
Amikor jártam suliba én is sok ilyet láttam, csináltam, tapasztaltam. :lol:
0
R
· 31 Mar 2009 (edited)
A sulis csiki szerencsére nagyon elterjedt dolog. Ahová én jártam, kb. 20/80 volt az arány a fiúk javára. A koleszban az ágyra lefogás és az azzal járó agyon csiklandozás nagyon gyakori volt. Volt olyan lány akit egy időben szinte naponta halálra csiklandoztunk, először menekült ha körbevettük, aztán tudta már hogy nincs menekvés:)) Olyan is volt hogy odament az ágyhoz és széttárt kezekkel lefeküdt, azt mondta így legalább nem húzzuk végig a padlón:)))

Nem lehet, hogy sokadjára már elkezdte élvezni a dolgot a lány? :D
0
R
· 31 Mar 2009 (edited)
Arra is emlékszem még, hogy egyszer egy ünnepélyen (talán okt.23. - nem tudom pontosan) készült a színjátszókör egy előadással. És volt benne egy jelenet, amikor valaki feküdt a földön, halottat játszott / fiú volt/, és a mellette levő csaj állandóan böködte az oldalát. Ő persze nem bírta és néha-néha összehúzta magát.
Ez mind, az egész iskola előtt, szóval mindenki látta. Vicces volt nagyon és ahogy néztem az arcokat, sokan mosolyogtak. Ezt a csikis dologt a legtöbb ember szereti és ha ilyet látnak, akkor nem fordulnak el, sőőőt... :lol:

Persze, hogy nem! Mert az csak játék volt! És nem volt benne semmi "durvaság". (Ha értitek mire akarok kilyukadni.)
0
R
· 31 Mar 2009 (edited)
Én főleg általánosban csikiztem meg másokat (főleg alsósokat)! Akkoriban ez nagyon jó kis móka volt!!! :D
A gimiben ez már nem volt divat. (persze akkor is csikizték néhány embert, de már nem volt általános, sokkal inkább intimebb - mondjuk egy fiú megcsikizte a barátnőjét stb.)