Sziasztok!! Írjátok meg az MSN címeteket ha akartok beszélgetni az eddigi tapasztalataitokról, ill. a témához igazodó dolgokról!!!!!!! 1000 köszönet előre is mindenkinek!!!!
0
C
csikicsiki·21 Mar 2009(edited)
Esetleg tapasztalatokat, fantáziákat ide is meg lehetne írni (a fórumba), akkor legalább mi is élvezzük a dolgot
0
D
Dori88·22 Mar 2009(edited)
csiki mester 5 megkaptam a leveled csak nem tudom, hogy megkaptad e amit én irtam neked pü-ben?! Nem nagyon tudom, hogy hogy is kell elküldeni a levelet amit irtam neked! Szóval ha nem kaptad meg még mindig akkor segíthettnél benne hogy hogyan is kell elküldeni priviben. Vagy ha megkaptad akkor vegyél fel msn-re. Köszi. Ide is vissza irhatsz!
0
A
Anonymous·23 Mar 2009(edited)
Nem kaptam meg, de köszönöm az érdeklődésed!! P.ü-t úgy küldesz, hogy a taglistán fölül kiválasztasz valakit akinek írsz. Ott is belül Pü írás.Tárgyat is kell írni mel különben nem tudod elküldeni. (Pl: e-mail) megírod a levelet és küldés. Ennyi röviden!!
0
D
Dori88·23 Mar 2009(edited)
Köszi, hogy leírtad, hogy kell! Azt hiszem, hogy most végre sikerült! Majd irj!
0
A
Anonymous·24 Mar 2009(edited)
Csikimester 5! Már másodszorra kapok az egyik citromailes címemre értesítőt, hogy privát üzenetet küldtél. Mivel azonban itt nincs semmiféle új üzenetem, feltételezem, hogy a régi minasandy nevemre küldözgeted őket. (ha tényleg küldtél) Oda légyszi ne küldj, mert azon a nevemen nem tudok belépni már, így el sem tudom olvasni. Ha valamit szeretnél, erre a nevemre küldj privit. Köszi!
0
A
Anonymous·25 Mar 2009(edited)
Ja értem, akkor bocsi félreértés történt, nem tudtam, hogy 2 címed van!!!
0
C
csikicsiki·25 Mar 2009(edited)
Ha nem tudsz belépni vele, szólhattál volna, azt meg tudjuk javítani ha akarod
0
A
Anonymous·25 Mar 2009(edited)
Szóltam... Írtam mailt, de nem jött rá felelet. Mindegy, annyira nem fontos, csináltam újat és pont.