Lányok MSN címét gyűjtöm!!

by Anonymous · 21 Mar 2009 · 158 views
Sort:
0
A
OP · 21 Mar 2009 (edited)
Sziasztok!!
Írjátok meg az MSN címeteket ha akartok beszélgetni az eddigi tapasztalataitokról, ill. a témához igazodó dolgokról!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
1000 köszönet előre is mindenkinek!!!! :D :D :) :)
0
C
· 21 Mar 2009 (edited)
Esetleg tapasztalatokat, fantáziákat ide is meg lehetne írni (a fórumba), akkor legalább mi is élvezzük a dolgot :)
0
D
· 22 Mar 2009 (edited)
csiki mester 5 megkaptam a leveled csak nem tudom, hogy megkaptad e amit én irtam neked pü-ben?! Nem nagyon tudom, hogy hogy is kell elküldeni a levelet amit irtam neked! Szóval ha nem kaptad meg még mindig akkor segíthettnél benne hogy hogyan is kell elküldeni priviben. Vagy ha megkaptad akkor vegyél fel msn-re. Köszi. Ide is vissza irhatsz!
0
A
· 23 Mar 2009 (edited)
Nem kaptam meg, de köszönöm az érdeklődésed!! :D :D
P.ü-t úgy küldesz, hogy a taglistán fölül kiválasztasz valakit akinek írsz. Ott is belül Pü írás.Tárgyat is kell írni mel különben nem tudod elküldeni. (Pl: e-mail)
megírod a levelet és küldés.
Ennyi röviden!! :D :D
0
D
· 23 Mar 2009 (edited)
Köszi, hogy leírtad, hogy kell! Azt hiszem, hogy most végre sikerült! Majd irj!
0
A
· 24 Mar 2009 (edited)
Csikimester 5! Már másodszorra kapok az egyik citromailes címemre értesítőt, hogy privát üzenetet küldtél. Mivel azonban itt nincs semmiféle új üzenetem, feltételezem, hogy a régi minasandy nevemre küldözgeted őket. (ha tényleg küldtél) Oda légyszi ne küldj, mert azon a nevemen nem tudok belépni már, így el sem tudom olvasni. Ha valamit szeretnél, erre a nevemre küldj privit. Köszi!
0
A
· 25 Mar 2009 (edited)
Ja értem, akkor bocsi félreértés történt, nem tudtam, hogy 2 címed van!!! :D :D
0
C
· 25 Mar 2009 (edited)
Ha nem tudsz belépni vele, szólhattál volna, azt meg tudjuk javítani ha akarod :)
0
A
· 25 Mar 2009 (edited)
Szóltam... Írtam mailt, de nem jött rá felelet.
Mindegy, annyira nem fontos, csináltam újat és pont.