Érthetetlen!

by Anakreon · 10 Jan 2009 · 280 views
Sort:
0
A
OP · 10 Jan 2009 (edited)
Valamit nagyon nem értek! Itt van ez az oldal: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=inderdit, kértem hozzáférési jogosultságot, de hónapok óta ezt írja ki:
"Hiba!
Ez a név adminisztrátori jóváhagyásra vár!"
Vajon meddig kell várni a jóváhagyásra, vagy ez milyen alapon működik... valakinek a kénye-kedve szerint?! NEM igazán korrekt a dolog....
0
A
· 11 Jan 2009 (edited)
Egy másik részére próbáltam én is regisztrálni ennek a fórumnak, de a visszaigazoló e-mail nem sieti el a megérkezést... :) Tartok tőle, hogy ez egy zárt körű fórum, és egy moderátor jóváhagyására lenne szükség, aki viszont már rég nem foglalkozik ezzel...
0
D
· 13 Jan 2009 (edited)
Ja, én is már sok helyre regisztráltam, de volt amikor rossz jelszót adott vagy éppenhogy jóvá hagyta az én regisztrációmat és a jelszavamat aztán amikor be akkartam lépni az oldalra akkor meg hibás jelszót meg felhasználó nevet irt ki. Éveken keresztül ezt csinálta aztán azokkal fel is hagytam. Aztán lett az az új fórum de most már az se működik.
Ez a jó kis oldal meg még él és vírul még így moderátor nélkül is. Csak a többiek mind mind eltűntek, meg a régiek is az új oldalon akkor irtak, most, hogy az megszűnt és már csak ez maradt nem jött vissza ide senki sem. Szomorúúú :cry:
Ha tudnám, hogy kell én szívesen elvállalnám ennek az oldalnak a moderátor szerepét!!! :D
0
A
· 13 Jan 2009 (edited)
Noigen, de ahhoz elő kéne kerülnie legalább egy darab moderátornak, aki felruház Téged a megfelelő jogokkal... ^^ Egyébként nem egy nagy dolog ám egy fórumot összedobni, informatikusként meg főleg. Majd megpróbálom megoldani a dolgot, aztán akkor lesz egy olyan fórumunk, ami esetleg működik is. :)

Addig viszont akár kommunikálhatunk is ezen, mivel én eddig nem írtam, csak olvastam, súlyos évek visszafogott írni-vágyása van bennem a témában... :)
0
D
· 13 Jan 2009 (edited)
Akkor nyugodtan irjál ide, én olvasni fogom, meg hátha akik fel fel nézznek néha az oldalra azok is majd irni fognak ha láttják, hogy itt újra elindult valami!
0
A
· 13 Jan 2009 (edited)
írtam a hol-hogyan-mivel topicba... bár majdnem mindegy melyikbe írunk! ^^
0
D
· 13 Jan 2009 (edited)
Tudom olvastam azt is!!! :wink: :D
0
A
· 13 Jan 2009 (edited)
Kérdeznék párat, előre is elnézést, ha megtalálható a fórumban valahol, had ne olvassam végig ismét az egészet... :)

Körülötted van valaki jelenleg akivel ki tudod élni a csikizés-igényedet? Az ország melyik részén van a "körülötted"? :) Bevallottad már ismerőseidnek, hogy ilyen irányú érdeklődésed van? :) Ha igen, hogy fogadták? Ismertél meg embert interneten (ilyesfajta fórumon), akivel találkoztál is? Mi volt a legjobb élményed?

Azt hiszem egyelőre elég ennyi, adni némi löketet a párbeszédnek... :)
0
B
· 6 Feb 2009 (edited)
Helló belló!

Én lennék az egyik moderátor, bár ha le van zárva a regisztráció, azt nem tudom megnyitni én csak a témákat tudom áthelyezni/törölni/lezárni stb. :/

Jah, most néztem meg, nincs lezárva, pl. ma is regisztrált valaki :)
Szóval ilyen probléma nincs.
0
D
· 9 Feb 2009 (edited)
Szia.

Én is gondoltam rá, hogy nincs lezárva a regisztráció mert általában vannak új tagok is. Szóval csak kihalt a még egyetlen élő fórum!
0
A
· 9 Feb 2009 (edited)
Szia.

Én is gondoltam rá, hogy nincs lezárva a regisztráció mert általában vannak új tagok is. Szóval csak kihalt a még egyetlen élő fórum!

Elmondanád nekem azt, hogy hogyan lehet kihalva egy még élő dolog? :lol:
0
D
· 10 Feb 2009 (edited)
Ja jó akkor nincs kihalva az igaz szerencsére csak el vann akkor hanyagolva. Én azért szoktam irogattni, szóval próbálok újra életet hozzni erre a jó kis oldalra! :D