ÚJ OLDAL !!!

by Anonymous · 27 May 2008 · 1366 views
Sort:
0
A
OP · 27 May 2008 (edited)
Kész az új oldal! A régi cím előtt tisztelegve cswa lett a neve. A nevem az új oldalon: Ticklord.

http://cswa.try.hu

Jó szórakozást 8)
0
T
· 27 May 2008 (edited)
Köszönjük szépen. Tök jó lett. Én már regisztráltam is az ottani nevem Halapino. :D
0
A
· 28 May 2008 (edited)
jó lett
0
D
· 26 Oct 2008 (edited)
Nem tudom, hogy miért hagytátok itt ezt az oldalt, attól, hogy még van új oldal attól még ide is lehet irni! Sztem! Az új oldalnak megint új honlap címe van. Gondoltam leírom nektek ide, hogy mindenki el tudja érni.
Tessék itt van: http://www.csmuz.try.hu
0
S
· 28 Oct 2008 (edited)
A phpbb-t amúgy is kellemesebb nézni, mint azt a szörnyű fekete hátteret. :) Köszi a linket Dori! Kicsit nehéz tartani a váltás tempót...:D
0
D
· 20 Nov 2008 (edited)
Most ez a fekete hátterű új oldal is bekrepált, mert azt irja ki az oldalon, hogy Dereferer Service. De már több napja! Szóval lehet, hogy szervizelik az oldalt de sztem több nap óta nem csinálhatják. Sztem nagy valószínűség, hogy megszűnt az az oldal!!!

Ki mit szól hozzá???!!!
0
A
· 11 Jan 2009 (edited)
Figyeli még valaki ezt az oldalt vajon? :roll:

Hosszú passzív (read-only... :shock: ) regisztráltság után gondoltam megejtem életem második kommentjét is, de úgy látom, pár évvel lekéstem a fórum aktív időszakát... ^^

Ha még valaki itten írni is képes, és birtokában van az információnak, kérem árulja el: van valamilyen fórum ami él és virul? A legelső cím működni látszik, de egyelőre nem sikerült regisztrálnom... :shock:

Akárhogyis, üdv mindenkinek! 8)
0
D
· 13 Jan 2009 (edited)
Én ezt az oldalt tartom és tartottam a legjobbnak! Szóval én maradok ennél! Én szoktam olvassgatni meg irni is ide ha van kinek és ha van miről!
0
A
· 13 Jan 2009 (edited)
A gond ezzel az oldallal az, hogy emlékeim szerint már itt sincsen szabad regisztráció, úgyhogy ahányan vagyunk, annyian maradtunk. :) Nademindegy, ha már ketten vagyunk, az elég a kommunikációhoz! ^^
0
D
· 13 Jan 2009 (edited)
Ja ezt nem tudtam én, hogy már itt sincs szabad regisztráció. De akik eddig ide irogattak azok is sokat irtak ide régen szóval lehet, hogy akkor vissza fognak majd térni ide is, a másik oldal megszűnésével.
0
D
· 29 Jan 2009 (edited)
Van megint egy új csikis honlap!!!! Igaz ez nem magyar teljes egészében de van külön magyar fórum is benne! Mostanában indult így még nincs nagyon sok hozzászólás, ezért akkarjuk fel lendíteni azt az oldalt is!

A honlap címe: www.huntickling.atw.hu

Nézze meg mindenki és oda is irjatok meg persze ide is!!! :wink: :D
0
T
· 10 Feb 2009 (edited)
Na végre nagy nehezen be tudtam jelentkezni megint.
Szerintem ez a legjobb fórum, kár, hogy behalt teljesen.
Örülök, hogy megint van új, de miért nem magyarul írnak oda az emberek, ha huntickling?
0
D
· 10 Feb 2009 (edited)
Én könnyen betudok jelentkezni az oldalra mert álandóan bevagyok jelentkezve és nem szoktam kilépni. Ezzel ez a problémám meg is van oldva. Nekem ez könnyen megy! Az a Huntickling különben két Magyar ember indította el csak azt akkarják, hogy nemzetközi legyen az a honlap. Van a honlapon belül magyar témák is ahol magyarul is lehet irni. Még mostanában indították a honlapot és csak kevesen irtak még oda. De jó kis témák vannak a magyaroknak!
0
B
· 11 Feb 2009 (edited)
Na végre nagy nehezen be tudtam jelentkezni megint.

Elvileg egyszerű: rákattintasz a bejelentkezésre, beírod a felhasználóneved,
jelszavad, belépés -> kiírja, hogy megszűnt az oldal. Akkor nyomsz egy visszát a böngésződben, és már be is vagy lépve (mégha mást is látsz fent) - megnyomod a tartalomjegyzéket és már fórumozhatsz is :)
0
T
· 12 Feb 2009 (edited)
Igen tényleg igényes, kár, hogy még nem indult be.