saját tapasztalataim, élmények

by Anonymous · 24 Aug 2011 · 461 views
Sort:
0
A
OP · 24 Aug 2011 (edited)
Sziasztok!

Régebb óta olvasom a fórumot, de most jutottam el oda, hogy írjak is valamit. Tulajdonképpen az vezetett ide, hogy mint amikor az ember tud egy érdekes hírt, egyebet, azt ki kell adnia magából, ilyesmi érzésem van nekem is a kis történeteimmel kapcsolatban. A másik ok az, hogy esetleg segíthet másoknak is vágyaik, stb megvalósításában, ha megosztom az eddigi tapasztalataimat.
Alapvetően egyébként fájdalmasan érint (gondolom nem csak engem:)), hogy azért alig van élet mostanában a fórumon, ráadásul esély sincs olyasmire, hogy reális partnerkeresés, egyebek. Gondolom ennek sok oka van. Alapvetően a fiúkban máshogy jön ez elő, sokkal inkább regisztrálnak egy ilyen fórumra. Ha meg egy lány is betenné ide a lábát újoncként, szerintem aznap 20 üzenetet kapna, hogy "bocsáss meg, de esetleg nem lehetne e, hogy..."
így esetleg ha ide is téved egy hölgy, biztosan nem fog hozzászólni a témákhoz. (kivéve régi tagokat persze)
Ezektől függetlenül megosztom az élményeimet:
Én így próbáltam kiélni ezt a kicsiny "szexuális elferdülésemet" az utóbbi években:
(21 éves vagyok, körülbelül 14-5 évesen tudatosult bennem ez a vonzódás, és az utóbbi 2-3 évben tudtam egy kicsit gyakorlatba átültetni)
Rólam röviden: 186 cm magas vagyok, szőke, kék a szemem, vékonyabb testalkatú vagyok.
Hozzáfűzöm, hogy a csiklandozásból is a legjobban a talp csikizése érdekel, mivel ez talán a "legextrémebb" olyan szempontból, hogy az oldalát megszúrni bárkinek lehet, stb, ahhoz, hogy megcsikizd a talpát, már sokkal több tényező szükséges.

Hogy hogy kezdtem bele, ha megismertem egy olyan lányt, akit mindenképp meg akartam csikizni?
Alapvetően mindig is az a fajta fiú voltam, aki nagyon jól tudott lányokkal barátkozni. Különböző helyekről (iskola, edzés, egyéb társaságok), nagyon sok lány haverom/barátom lett.
természetemnél fogva szeretem oltogatni/barátian cseszegetni az embereket, nem volt ez alól kivétel senki sem. Ez által provokáltam ki lányoktól, hogy visszaoltsanak, netán viccből meglökjenek, stb stb. Én amikor ilyesmi játékok során alkalom nyílt, azonnal "megszúrtam" az oldalát az éppen aktuális személynek. Innentől több fajta kifejlet létezett: 1. a lány összerándult, stb, működött a helyzet. 2. fel sem vette, és közöle, hogy "nem vagyok csikis". Ezt a reakciót jobban szerettem, elmondom miért.
Az első helyzetben fenn állt nagyon sokszor, hogy a lány csikis volt, és nem tartotta jópofának, viccesnek a csiklandozást. Ez azonnal látszott/érződött, no az ilyenek alapból kiestek a számításaimból. A másik reakció ebben az esetben az volt, hogy mikor érezte h csiklandozást kap leállt, és nem lehetett tovább szórakozni vele.
ezért jobb a másik helyzet: Egyre többször próbáltam megszúrni az oldalát azoknak akik "nem vagyok csikis" reakcióval válaszoltak, mindig ugyanazt a választ kaptam. Egy-egy ilyen kis szórakozás után általában ráírtam MSN-en vagy Facebook-on ezekre a lányokra (szövegben ugye mindig bátrabb az ember :P ), és kis beszélgetés után csak úgy random módra felhoztam azt a témát, hogy "azért szerintem mégis csikis vagy". Konkrét forgatókönyvet nem fogok leírni, de a lényeg az, hogy 10 lányból körülbelül 5nél el tudtam érni azt ügyes és okos ( :D ) trükközéssel, hogy "valamikor majd megpróbálhatom megcsikizni, és fogadjunk valamiben, h kinek lesz igaza." Ők mindig mondtak valamit a fogadásra, ami mindegy volt kb, én meg mindig mondtam, h ha csikis vagy, akkor 3 percig nem fogsz menekülni. Mindegyik mondta, h oké. (boldogok a lelki szegények ugye, még csak sejtésük se volt soha, hogy ez bennem derék tájon is igen megmozgat valamit, nem csak egy pici részlet egy baráti beszélgetésben)
Innentől kezdve megint máshogy zajlott minden lánynál a dolog.
Mondanom se kell, hogy egyik se volt valóban csikis... igazából ez ott nyilvánvaló, hogy akinek nincs "fétise" erre a dologra, az tudatalattiban tudja magáról, hogyha csikis, stb, és esze ágában sincs semmiféle ilyen játékba/fogadásba belemenni. Csak azokkal lehet leállni ilyet játszani (tisztelet a kivételnek, nyilván van ellenpélda is, hisz mindenki különböző, én csak a nagy átlagról beszélek), akik nem csikisek egyáltalán, és ezért egy "fogadjunk h nem neked volt igazad, és 10kor kezdődik a film" szintű fogadásnak tudják csak be.
No de menjünk sorban, hogy konkrét élmény is legyen, leírok 4et mondjuk, de röviden. az elsőt hosszabban, mert a forgatókönyv kb ugyanaz mindenhol.

Az első lány, akivel kipróbáltam ezt a dolgot nagyon nem volt az esetem, de nem volt csúnya, mivel felkeltette bennem ezt a vágyat. Jó barátom volt régebb óta, stb, és nála próbáltam be először ezt a hadműveletet, próba-cseresznye módon.
Ott voltunk nála, beszélgettünk, majd egyszer felhoztam, h "emlékszel-e, amikor mondtam h mégis megtudom, h csikis vagy". Erre mondta nevetve h "persze, és próbáljam meg." Mondtam neki h feküdjön hasra a kanapén, és kössük be a szemét, hgy ne tudja hol fogom megcsikizni. (igazából nem akarta h lássa az arcomon az izgalmat és egyebeket) megtette, majd elkezdtem nyomkodni az oldalát, meg cirógatni a hónalja körül, és tényleg nem volt csikis. :) ennek egy részről örültem, mert esetleg ha csikis lett volna, akkor lehet h felugrik és mondja h hagyjuk, és annyi a szórakozásomnak, mert hát nem kínozhatom meg. :D Másrészt meg nem örültem persze, mert ez azt jelenti h gyakorlatilag sokáig "fogdozhatom" és egyebek, majdnem olyan mint ha egy próbababának a hónalja alatt jártatnám az ujjaimat... Jó volt viszont az, hogy azért annál jóval reálisabb volt, és gyakorlatilag sokáig csinálhattam. :)
Innen mentem le a talpa felé. Párszor végighúztam rajta az ujjamat, és erre se volt reakciója. (ez egyrészt érdekes volt számomra, mert én nagyon nagyon csikis vagyok a talpamon, és fel sem tudtam fogni, h ilyen mozdulatokra hogy nem lehet reagálni. :D )
Ez után gyors mozdulattal lerántottam az egyik zokniját. (gyorsan, mielőtt ellenkezhetne). Megdermedt, kérdezte h mit csinálok. Azt mondtam, hogy úgy látszik ő fog nyerni, ezért mindent meg kell próbálnom. :) (ez valahol igaz is volt) erre elengedte magát, és hagyta hogy folytassam. Levettem a másik zokniját is, és pár percen keresztül csiklandoztam a meztelen talpait, a lábujjait, mindent. Annak ellenére, hogy nem volt csikis, mégis nagyon felhúzott a szituáció, felfedeztem a talpa minden egyes négyzetcentiméterét többször is az ujjaimmal, a sarkától a lábujjai hegyéig. Aztán pár perc után, mikor már nem tudtam volna tovább beadni a "próbálkozást", mondtam h ő nyert. Attól függetlenül nagyon klassz délután volt. :)

Második ilyesmi történetem majdnem teljesen uyganez. Annyi különbséggel, hogy ez a lány gyönyörű szép volt, (hosszú a történet, hogy miért nem jártunk, de jó, hogy végül haverok lettünk), egyszerűen mikor igen-t mondott arra, hogy megróbálhatom megcsikizni, majd szét robbantam, és alig tudtam kivárni, hogy találkozhassunk. Ez egyszer nálam voltunk, és a menet ugyanaz volt majdnem, mint az előző történetben. Nyár közepe volt, alig volt rajta ruha, csak laza nyári cuccok, szóval teljesen megőrültem, mikor kilépett a papucsából, és hasra feküdt. Ő az oldalán csikis volt végül. :) Sajnos a fogadásomat nem tudtam beváltani, vagyis nem úgy ahogy én szerettem volna. Mivel a talpán egyáltalán nem volt csikis. Az oldalán nagyon, de megkért (úgy, hogy még viccből se lehetett volna ezzel próbálkozni, mert azzal a további szórakozásomat is elronthatom), hogy az oldalát hagyjam, de a talpánál még próbálkozhatok nyugodtan, sőt, meg is masszírozhatom. Ezt az utóbbit viccnek szánta, ám mégis éltem a lehetőséggel. :) Ez is egy szép nap volt. :) De ugyanakkor "valós" csiklandozásban megint nem volt részem.

A harmadik lánnyal volt talán a legérdekesebb. Ő is nagyon szép volt, és nagyon felületesen ismertük egymást. Sajnos nem emlékszem már rá, hogy milyen poénkodás vezetett ahhoz, hogy megpróbáljam megcsikizni, de valahogy sikerült rávennem, h szórakozzunk. Ő viszont nem volt hajlandó hasra feküdni, egyebek. ő azt mondta, h ő itt ül, próbáljam megcsikizni, de ő is megpróbál engem. Egy nagyon kellemes párharc alakult ki, amiben természetesen esélye sem lett volna, de nagyon élveztem (így is meg úgy is) a helyzetet, ezért sokszor hagytam direkt felül kerekedni. csikis ő sem volt, de mivel a birkózás intenzív volt, talán még ez volt a legaktívabb történetem. :)
Külön kiemelném itt, hogy az tetszett nagyon, hogy "könyörtelen" volt velem, amikor hagytam h maga alá szorítson és csikizzen. az előző lányokkal is próbálkoztam, hogy ők megcsikiznének-e engem, és mindegyik meg is próbálta, és tetszett is nekik (röhögtek rajta:D), hogy vergődöm a kezük alatt, de ugyanakkor legkésőbb 20 másodperc múlva abbahagyták, mert "bántani" nem akartak, és amikor valahogy próbálkoztam, h "csak még nyugodtan", akkor furán néztek, olyankor nem erőltettem a dolgot, így is csoda h nem néznek hülyének:), amikor meg esetleg megpróbálták újra, azonnal abbahagyták megint, amint kicsit jobban elkezdtem "szenvedni".
Pedig az is a vágyaim között van ám, hogy egyszer percekig ne könyörüljenek rajtam, de hát ez is olyan, mint a rendes kikötözős/egyéb játék, csak azzal lehet ,aki szintén el van ferdülve ebbe az irányba.
De ez a csaj ez már már kegyetlen volt, és ez nagyon klassz volt.

az utolsó történetem sok mindenben különbözik a többitől. Ez a lány csikis volt a talpán. valamint őt máshogy "szerveztem be" egy ilyen játékba. közös balatoni nyaraláson sokat szórakoztunk a vízben, és csikizgettük egymást. Én már ott elkezdtem próbálkozni, h mindig megcsikiztem ahol tudtam (persze óvatosan, mert ott volt barátnőm is, akivel tök jól megvoltunk, és én ezt elfüggetlenítettem attól a (jól működő)kapcsolattól), stb. Így később felhoztam neki, h hát azt a "háborút" folytatni kéne. :) belement a dologba, csikiztem is picit a talpát, nevetgélt rajta, de az egész nagyon nagyon rövid volt. kb fél perc. Utána később mondta nekem, hogy nem akar többet ilyet játszani, mrt szerinte ez nagyon intim helyzet volt és neki is van pasija, nekem is barátnőm, és azt hitte h vicces lesz mint játék, de nagyon nem volt az így visszanézve, és most olyan érzése van mintha megcsalta volna a pasiját, stb... Mondtam magamban, hogy ez a lány tud valamit... Utána még beszélgettem vele párszor erről, és kiderült(kiderítettem, puhatolóztam), hogy nem ismeri a csiklandozást szexuális játékként, egyéb, csak érezte valahol, h azért ez elég "intim", és miért csináljon ilyet egy sráccal, akivel nincs együtt. Sajnos ezzel nem tudtam vitatkozni, nem hoztam fel többet a témát.:) megértettem az indíttatását, habár annak ellenére, hogy olyan téren izgat fel a csiklandozás, ezektől a lányoktól soha nem akartam semmi olyat, csak a csiklandozós játékot. :)

Ex barátnőmmel (pár hónapja szakítottunk) például egyáltalán nem tudtam ilyesmit csinálni. Rettenetesen csikis volt mindenhol, és épp ezért ha megcsikiztem volna 2 másodpercnél tovább, az kb olyan lett volna neki mintha izomból ütném szenvedés szinten (bocsánat a szélsőséges példáért), ezért soha nem tudtam vele ilyesmit játszani. Ő pont a másik fele volt a dolognak. Videókban, egyebekben szeretem az olyasmit sokszor, amikor a lány annyira csikis, hogy már nem is nevet, hanem sikítozik szinte, de vele ezt nem is akartam annyira, meg nem is tudtam volna megtenni, mivel nagyon utálta a csikizést, igazi kínzás volt neki. Épp ilyen okokból arra sem tudtam rávenni, hogy csikizzen meg engem, mivel nem akart bántani, és ő ugye magából indult ki ilyen téren. Sokszor eszembe jutott, amit sok fórumon olvastam, hogy a pasi bátor, és bevallja a csajnak, hogy van ez a kis fétise, és ha szeretik egymást kitalálnak valamit, én valahogy 2-3 éven keresztül nem éreztem megfelelőnek a pillanatot erre. Nem is bátorság hiányból, hanem szimplán valahogy nem éreztem úgy, h ezt el kéne neki mondanom.

Szóval eddig nekem ezek voltak a csiklandozással kapcsolatos, említésre méltó gyakorlati élményeim. Sajnos igazi, komoly élményem, egy olyan partnerrel aki esetleg tudja is, hogy "mi a helyzet" még nem volt, de még így is szerencsésnek gondolom magam valamennyire.
Ha meg esetleg ezt olvassa valaki, akinek kedve lenne valami ilyesfajta játékhoz (hölgyek természetesen) :), az ne habozzon, és írjon nekem privát üzenetet. Ugyanez vonatkozik mindenkire, aki beszélgetni/ismerkedni szeretne. ;) (habár nem tudom, mennyien olvassák a fórumot, de a remény hal meg utoljára ;) )
köszönöm ha végigolvastad,
üdv!
0
A
· 24 Aug 2011 (edited)
Az utolsó bekezdésedhez annyit fűznék hozzá, hogy érdemes egy kapcsolat elején tisztázni mindent egymás közt. Én legalábbis így vagyok vele.
Extrém példa, de elég gáz amikor már pl. 5 éve együtt van a fiú meg a lány, és aztán derül ki, hogy jaaa hát a Béla az pedofil, meg nekrofil illetve S&M, vagy akár csiki fétise van.
A legutolsó a sorban szerintem a többihez képest egy eléggé ártalmatlan dolog, és messze nem beteg.
No persze, attól függ honnan nézzük... mint ahogy a te barátnőd szemében is, a csiklandozás egy utálatos dolog, de te meg szeretnéd, de ő meg nem szeretné... érted... és ez most csak EGY példa.
Jobb mindent az elején tisztázni. Ez vagyok, így szeress, vagy ne...
0
C
· 24 Aug 2011 (edited)
Hát igen, sajnos keményen meg kell dolgozni még az ilyen kis élményekért is, bár az én tapasztalatomban is jó trükk az, hogy valamiféle módon beleszőjük a kialakult beszélgetésekbe, csak ártatlanul, mellékesen. Persze ez sem jön be mindig, de azért 50% siker jellemzi, legalább saját tapasztalatban.
ezekre jó néhány példát tudnék mondani.

Az már egy jó nagy fokkal nehezebb, ha egy barátnőnek akarod beadni az ilyesmit, már csak azért is, mert ott ugye van tétje a dolognak, mert ha rosszul sül el, lehet hogy elúszik az egész. Hát ez esetben mindkettőt átéltem már. A siker sokkal szórakoztatóbb 8) :wink:
sőt néha pont abból sikerül kicsikarni, akiből nem is gondolnád, vagy aki kezdetben abszolút nem vevő rá, utána viszont hozzád hasonlóan függő lesz .
igaz, olyan barátnőm is volt, aki kifejezetten utálta, ha a lábához nyúltam, és sajna sehol sem volt csikis. bár engem azért megcsikizett , a kis hamis... :twisted:
0
A
· 25 Aug 2011 (edited)
Abszolút igazatok van ebben egyébként. Engem valami olyasmi féle dolog állított meg, hogy egyik barátnőmet megpróbáltam letesztelni, stb, és egyszerűen annyira volt érzékeny, mint egy darab fa, ilyen téren. Akárhol, akármit próbálhattam, nem volt csikis. Egész jól megvoltunk vele, viszont onnantól kezdve valahogy sajnos máshogy néztem rá... Lehet, h hülyén hangzik, de ha már van ez a kis marhaságom, akkor a barátnőmmel legalább egy kicsit lehessen ilyen téren szórakozni. Például akit az első hozzászólásomban írtam le, őt azért ezek ellenére néha meg lehetett csikizni kicsikét, amíg nem vittem túlzásba addig nem volt gond a dologból. Viszont akit kicsit se lehet, no olyanoknál érzek valami nagy hiányt... Az elején ettől tartottam kicsit, a végén meg attól, hogy akármennyire szeretjük egymást, ha ez neki ennyire rossz, akkor nem tudom vele kiélni az ilyesmit soha. Például ha nekem bevallotta volna valamelyik csaj 3 év után, hogy neki arra van ingere ilyen téren, hogy jól megkorbácsolja a pasiját (mert ugye van ilyesmi is, no ehhez közel sincs a mienk szerintem...:) ), annak én is azt mondtam volna, h köszi a bizalmadat, de SOHA. Így legalább megmaradt az, hogy közel sem annyit, és úgy, ahogy én akartam volna (és most normális keretek között, nem akartam volna túl sokat), de azért valamennyire ott volt, h van egy csikis barátnőm, és néha szórakozhatok egy minimálisat ezzel.:)
0
C
· 25 Aug 2011 (edited)
Amúgy igaz-ami-igaz, a barátnők valahogy mindig nehezebben fogadják ezt mint a csaj haverok...
Talán mert ők inkább tekintik játéknak mint előjátéknak a szexhez.... bár... nekem eddig elég megértő barátnőim is voltak. ;)
De kivétel erősíti a szabályt!

Mellesleg Üdv a fórumon!
Reméljük jól érzed majd itt magad! :)
0
C
· 25 Aug 2011 (edited)
. Egész jól megvoltunk vele, viszont onnantól kezdve valahogy sajnos máshogy néztem rá... Lehet, h hülyén hangzik, de ha már van ez a kis marhaságom, akkor a barátnőmmel legalább egy kicsit lehessen ilyen téren szórakozni.
Nem hangzik hülyén, sőt némiképp meg is értem, mert ugye az egészséges szexuális élet is hozzátartozik egy jó kapcsolathoz. Jómagam anno nagyon szerettem a nem-csikis barátnőmet is - aztán annak nem is emiatt lett vége -, de azért nyilvánvaló, hogy talán még jobban szerettem volna, ha még csikis is. Vagy legalábbis ha osztja legalább ezt az érdeklődést.
Ez utóbbi szerintem még fontosabb, hogy legalább elvi alapon legyen egyetértés, még ha nem is csikis az egyik fél, mert ugye nehéz egy olyan nővel együtt lenni, aki mondjuk lenéz, vagy csak furán néz rád emiatt.

Amúgy igaz-ami-igaz, a barátnők valahogy mindig nehezebben fogadják ezt mint a csaj haverok...
Talán mert ők inkább tekintik játéknak mint előjátéknak a szexhez....
Szerintem azért lehet, mert ugye egy havernál legfeljebb futólag hozod fel, és semmiképp sem szexuális vonatkozásban, míg egy barátnőnél nyilván erre is sor kerül(het). Azért ez utóbbit nyilván nehéz megemészteni, így első hallásra, amit néhány esetben meg is értek.
Elvégre ha Te nem hallottál volna soha semmit erről, vagy hallottál volna, de eltorzított fél-információkat, akkor lehet, hogy Te is furán néznél, ha valaki ezzel állna elő Neked. Sajnos az, hogy ez a fétis sokak számára ismeretlen, csak olaj a tűzre, hiszen az ismeretlentől sokan félnek.
Többek között lehet ezért is, hogy a BDSM pl. sokkal elfogadottabb, mert az már "tegnapi hó", mindenki hallott róla, mindenki ismeri, nem kavar nagy port. Persze azt is kevesen vallanák be, de ha egy intim helyzetben előállsz a párodnak vele, akkor 99% , hogy már képben van, hogy mi is ez, nem lesz se ismeretlen, se új, stb, legalábbis ismereti szinten. ellenben a csikizés, vagy a lábfétis, hát igen.

Volt egy többéves kapcsolatom , ahol barátnőm pl. kezdetben kicsit furán nézett érte, éppen ezért az ismeretlenség-faktor miatt, de később már nemhogy elfogadta, de igényelte is. Olyannyira, hogy sokszor már enélkül nem is tudott igazán beindulni. Emlékszem már attól is teljesen megőrült, ha cirógattam a talpát, anno rendesen meg is lepődtem, hogy mennyire felizgatta. Hát igen, akkor ment szépen a nagyüzem, és meg kell, hogy mondjam, hogy lelki szinten is sokkal jobban összeköti ez az embert, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Na hát ő a szerencsés eset, merthogy másik véglettel is volt dolgom, bár a véglet talán túlzás.
Annyi bizonyos, hogy ez a másik barátnő viszont utálta, ha a lábához értem - és nem azért mert csikis volt, higgyétek el, alaposan leteszteltem - , egyszerűen irritálta és mondta is, hogy ezt ne. Hozzá kell tennem, hogy máshol sem volt csiklandós, szóval ezen a téren amúgy sem lett volna túl nagy felforgás.
Ellenben, azért voltak neki is csikis-jellegű megnyilvánulásai.
Emlékszem, még röviddel azelőtt, hogy összejöttünk volna, egyszer nyáron ültünk az ágyon a szobában, én egyik lábamat a térdemen keresztbe vetve úgy, hogy a talpam felé mutatott. na hát erre érdekes módon gondolt egyet, és minden előzmény nélkül fogta magát, és szépen váratlanul végighúzta a mutatóujját a talpamon. Mikor látta, hogy reflexből megrándul a lábam és elkapom tőle, rám nézett és olyan kis gonoszul vigyorogni kezdett.
Ugyanezzel a lánnyal későbbi eset - mikor már együtt voltunk - , hogy előjáték közben, mikor először végigszántotta a mellkasomat a hosszú karmaival, összerándultam, erre ő széles, gonosz vigyorral az arcán megjegyezte: "na, hát csikis vagy?". Hát beleborzongtam abba a tekintetbe. Meg aztán párszor még játékosan mondogatta, hogy "na hát most hogy már tudom, hogy csikis vagy, ez lesz meg az lesz", de aztán ennyi is volt.
Mindenesetre érdekes , annak ellenére, hogy ő nem volt csikis és utálta is, azért valahogy engem mégis szeretett csikizni. Persze nem annyira, mint ahogy én szerettem volna őt, de talán nem mindennapos , hogy két barát ül egymás mellett, és a lány csak úgy megcsiklandozza a fiú talpát, meg hasonlók...

Lehet elő kéne kaparni a régi élményeket, csak felfrissülni a fórum egy kicsit, ha már így magától nem akar... :lol:
0
A
· 26 Aug 2011 (edited)
Saját önmagától nem is fog feltámadni az már egyszer biztos...
0
A
· 26 Aug 2011 (edited)
Hát igen, elég halott a dolog.
Emlékszem még azokra az időkre, amikor új volt, és csomóan írogattak.
Ne tévesszen meg senkit, hogy ezt a profilt csak egy hónapja regisztráltam, legelőször 2005 körül kerültem ide, csak szép lassan elfelejtettem a felhasználónevemet és a jelszavamat. :)

Egyébként Ti, akik megbeszéltétek már barátnőkkel, hogy csináltátok? Spontán, sima módon? :) Csak érdekel, hadd legyek a következőnél okosabb. ;)
0
C
· 26 Aug 2011 (edited)
Egyébként Ti, akik megbeszéltétek már barátnőkkel, hogy csináltátok? Spontán, sima módon?
Hát nem hiszem, hogy erre van spontán mód, persze csak a magam nevében beszélhetek.
Én a lassan adagolás híve vagyok, mert ugye ha hirtelen állsz elő ezzel, akkor kb egy a tízezerhez az esélye, hogy nem fog rosszul elsülni. És igen, ez a kis esély is csak akkor van, ha csoda folytán pont egy csiki-fetishes lányt fogsz ki, aminek kb. csillagászati az esélye sajnos.
Én eddig mindig lépésről lépésre csináltam, mindazonáltal úgy , hogy azért ne is hazudjak közben. Néha itt-ott elejteni egy-egy megjegyzést, beleszőni a beszélgetésbe futólag, ha alkalom adódik csikizésre, azt kihasználni, vagy kiprovokálni, arra nem csak hogy építeni tudsz, de legalább ki is derül, hogy mi a leányzó alaphozzáállása a dologhoz, ami felettébb fontos, mert ha már alapszinten is elutasító, akkor nem érdemes erőltetni.
Igazából pontos receptet én sem tudok adni, főleg, hogy annál a barátnőmnél, akivel a legjobban kivirágzott ez a dolog, kezdetben nem is próbálkoztam ezen a téren kicsit sem - akkor még nem is jártunk hozzátenném, -aztán egy véletlenül elejtett, ártatlan megjegyzéstől egyszer csak megindult a lavina.

Szóval ami tényleges útmutatás lehet, az az, hogy soha ne ronts ajtóstul a házba, és így vagy úgy ,de puhatold ki, hogy mégis mi a lány hozzáállása a témához úgy általában.
Sok sikert :wink:
0
C
· 27 Aug 2011 (edited)
Tanult kollégánk igazat szól! :D
Valóban kis adagokban kell adagolni rejtett formában.
Ez eddig mindig bejött nálam is... bár volt egy aki elsőre elfogadta és utólag (mikor már nem jártunk) bevallotta, hogy igen is szereti ha csikizem.
Aki tud az tud. 8)
0
A
· 29 Aug 2011 (edited)
Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam a fórumot, és sajnálattal látom, hogy nem túl élénk :(. Az előző történetekhez és tapasztalatokhoz kapcsolódóan én is megosztanám veletek a saját élményeim.
Olyan 12-15 éves korom körül vettem észre magamon, hogy ez a téma jobban érdekel engem mint másokat. Persze nagyon féltem, hogy nincs minden rendben velem és soha senkinek nem beszéltem róla. Aztán 2.5 éve találkoztam a barátnőmmel, aki jelenleg a menyasszonyom. Szépen alakultak köztünk a dolgok ahogy az lenni szokott :), de egy darabig (kb 1 év) nem szóltam neki semmit erről. Persze azért néha csikizgettem és fel is tűnt neki, hogy ez nekem tetszik de nem is gondolta, hogy ilyen fétis létezik. Őszintén szólva én se :D. Később elmeséltem neki hogy ez engem izgat és szeretem vele csinálni. Erre azt mondta, hogy neki is tetszik. Aztán google-ban rákerestem arra h csikifétis és kidobott egy indexes találatot, amiben szépen le volt írva, hogy ez létezik, plusz alul egy link volt ami csikis videókhoz vezetett a google videós oldalára. Ezt megmutattam neki is. Megdöbbenésemre annak ellenére, hogy ő nem úgy vonzódik a csikizéshez mint én, abszolut nem nézett rá furcsán, sőt megjegyezte, hogy érdekes. Csodálkoztam, hogy nem gondol semmi rosszat, sőt megengedte, hogy ha ez nekem tetszik akkor megcsikizhetem, akár kötözve is. Na ez volt a még nagyobb megdöbbenésem. Ezek után szerencsére volt részünk sok kötözős csikizős játékban oda-vissza. :D Sajnos a hasán nem túl csikis, és csak nehezen tudom azzá tenni, de a talpán nagyon az :)
Huh, jó sokat írtam, remélem nem untattam senkit a sztorimmal :D. Még az előttem szólókhoz annyit hozzáfűznék, hogy szerintem ha egy kapcsolat elég mély és komoly, akkor érdemes őszintének lenni és elmondani. Nekem szerencsére pozitív eredménnyel zárult a vallomás.
0
A
· 29 Aug 2011 (edited)
Én alapjáraton őszinte vagyok... barátnőm furcsállta ugyan ezt a dolgot, de hát, én már csak ilyen különleges vagyok :D
Egyébként sokminden másban is... ez már nem is meglepő :P

Bár nemigen csikis, leginkább sehol se... de majd gyakorolgatom... nem veszi zokon :mrgreen:
0
A
· 29 Aug 2011 (edited)
Hmm... nem hittem volna, hogy szembefutok ezzel más oldalakon is... érdemes meglesni a kommenteket is:

http://www.demotivalo.net/view/27993/csikizes#comments
0
C
· 30 Aug 2011 (edited)
Na megint a sok okostojás hogy" Bele lehet halni!" :evil:
Imádnivaló... nem is ért hozzá de "Bele lehet halni!"
Imádnivaló...
0
C
· 30 Aug 2011 (edited)
Hát bele lehet, de ahhoz már nagyon durván, nagyon sokáig kellene csinálni nagyon csikis emberen.
Általában viszont nem erről van szó.
0
A
· 30 Aug 2011 (edited)
Ez a demotivalo-n nekem is rögtön feltűnt... :)

Titokba nézegettem aztán, h melyik ismerős csaj lájkolta FB-n, hátha okosabb leszek. :D Most az egyikkel fel is vettem a kapcsolatot, ha lesz valami mesélek!
0
A
· 2 Sept 2011 (edited)

Titokba nézegettem aztán, h melyik ismerős csaj lájkolta FB-n, hátha okosabb leszek. :D Most az egyikkel fel is vettem a kapcsolatot, ha lesz valami mesélek!

Kíváncsian várjuk a fejleményeket :)

Közben a demotiválón valaki linkelt is egy videót a youtube-ról, de nem nagyon reagált rá senki.
0
A
· 27 Sept 2011 (edited)

Kíváncsian várjuk a fejleményeket :)

Közben a demotiválón valaki linkelt is egy videót a youtube-ról, de nem nagyon reagált rá senki.
Persze, hogy nem reagált...fosnak,mint a galamb. Közben tuti megnézték jópáran :wink: