Tavaly Londonba utaztam,hogy meglátogassam a barátnőmet, Marit. Gyerekkorunk óta barátok vagyunk és jelenleg a barátjával, Janival él Londonban.
A lakásához mentem,ahol terv szerint egy hétig szándékoztam maradni. Egy nagy lakásuk volt a városközpontban és egy egész szobát ajánlottak fel nekem. Fantasztikus hét volt, most először voltam a városban és Mari mindent megmutatott nekem. Egy este otthon a kanapén tévéztünk. Mari köztem és Jani között ült. Épp a csiklandozásról beszélt a talkshow-ban egy férfi és két nő. Izgatottan figyeltem az adást,mert imádtam a csiklandozást. Emlékszem,hogy Mari is oda volt az érzésért,régebben rengeteget csatáztunk együtt. Pár perccel később Jani rám nézett és azt kérdezte: "Csikis vagy"?
Nagyon meglepődtem,köpni-nyelni nem tudtam hirtelen. Mari közbeszólt: " Ó igen,nagyon csiklandós". Majd mosollyal az arcán rám nézett.
"Köszönöm Mari" válaszoltam. "Igen,ahogy Mari mondta,nagyon csiklandós vagyok".
"Ezt jó hallani". Válaszolta Jani elégedetten és folytatta a tv nézést.
"Miért mondtad,hogy jó hallani?" Kérdeztem kíváncsian.
"Hát,mert szeretem a csikis lányokat. És az én drágám is nagyon csiklandós,igaz Mari?" és megcsikizte Mari oldalát.
"Ahh,nee Jani,kérlek ne csikizzzz". Kiáltotta Mari és hirtelen felugrott a kanapéról.
"Azt mondta,hogy kérlek ne csikizz,de imádja és gyakran meg is csikizhetem" Mondta Jani széles mosollyal.
Tudtam,hogy igazat mond,hiszen ismertem Marit és tudtam,hogy imádott megcsikizni.
"Igen,szeretem a csiklandozást" válaszolta "De nagyon csikis vagyok". Majd elment a fürdőszobába.
A beszélgetés témája nagyon felkeltette az érdeklődésem,kíváncsi voltam,hogy Jani hogy szokta megcsikizni a barátnőmet,ezért megkérdeztem:
"Sokszor megcsikized Marit,megtudhatnám,hogy hogy szoktad ezt megtenni?"
"Igen,felvázolom neked" kezdte Jani "Gyakran kikötözöm az ágyhoz X pozícióban,majd fehérneműre vetkőztetem,hogy minden csikis pontja szabad legyen,ezután az ujjaimmal,ecsettel és tollakkal csikizem". Válaszolta mosolyogva.
Az elbeszélése után elakadt a szavam. Elképzeltem a barátnőm az ágyhoz kötözve,miközben a barátja csikizi. Fantasztikus lehet.
Néhány perc múlva Mari visszatért a fürdőszobából és megkérdezte:
"Mit mondtál rólam,amíg a fürdőben voltam?"
"Á semmit,csak elmagyaráztam a barátnődnek,hogyan is szoktalak csiklandozni" -így Jani
Mari rám nézett,majd Janihoz szólt "Elmondta neked,hogy ő is imádja a csiklandozást?"
Jani meglepetten rám tekintett. "Igazat mond?"
"Igen" helyeseltem
Nem tudtam eldönteni,hogy vajon jól tettem-e,hogy elmondtam az igazat.
Láttam Janin,hogy tetszett neki a válaszom. Nagy csiki mániás.
"Van egy ötletem" mondta Mari "Te szereted,ha csikiznek. Jani és én pedig gyakran eljátszunk így egymással. Mi lenne,ha kikötöznénk és együtt megcsikiznénk Janival?"
Hirtelen megállt bennem az ütő. Tetszett az ötlet,de féltem is tőle. Némi hezitálás után "o-o-oké" volt a válaszom.
"Juhhé,remek" kiáltotta Mari és izgalmában ugrándozni kezdett,mint egy kisgyerek.
"Oké,de mit is kéne csinálnom?" kérdeztem és kissé elpirultam.
"Nos,van egy nagy ágy a hálószobában,kövess"
Bementünk a hálószobába,Mari mondta,hogy feküdjek le. Levettem a ruhámat,de a fekete harisnyámat magamon hagytam,hátha mérséklik majd a csikizést. Kikötöztek X pózban és meg kell hagyni,remek munkát végeztek,mozdulni sem bírtam.
"Szép munka drágám" mondta Jani Marira tekintve.
"Itt a tollad"
"Köszönöm,jóra használom majd"
"Rendben,kezdjük" szólt Mari.
Mari a jobb hónaljamhoz ment,Jani a balhoz. Majd Mari "Rajta" vezényszavára csikizni kezdtek a tollakkal.
"Neeeeeee,hahahahhhahahahaaaa, hagyd abbbbbaaaaa Mariiiiiiiiii" Tört ki belőlem a nevetés.
"Mi a gond édes?" kérdezte Mari "Talán csikis vagy?"
"Ó..igen,nagyon csikis" válaszolta Jani. "Csiki,csiki csiki.."
Magamon kívül voltam. Próbáltam elhúzni a hónaljam előlük,de hasztalan volt. Szorosan kikötöztek,meg sem tudtam mozdulni. Szenvedtem,de egyszerre imádtam is az érzést.
"Csiki,csikiiiii" szólt Mari és mindkét hónaljam csikizte egyszerre,míg Jani a hasamhoz vándorolt a tollával.
"Uraaam Isteeeeeeen hhhhhhhhhaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeee kéééérleeeeeeeeeeeekk". Sikítottam nevetve.
"Mari,te jól ismered,hogy van a legcsikisebb pontja?" kérdezte Jani.
Mari jól ismert és pontosan tudta,hogy melyik pont fog az őrületbe kergetni. "A talpa" felelte.
Jani azonnal az ágy végébe ugrott,ahol a harisnyás talpak készen álltak a támadásra.
"Jani kérleeeek,ne a talpam". Könyörögtem.
Rám mosolygott,majd szó nélkül mindkét talpam egyszerre kezdte csikizni az ujjaival.
"Neeeeeeeee,aaahhhhhahahaaaaaaaaaaa nee a talpaaaaaaaaammm". Sikítottam,nevettem. A talpaim csikizte,míg Mari a hónaljam. Teljesen magamon kívül voltam már.
Jani fogta a tollát és a lábujjaimtól a talpamon keresztül a sarkamig finoman cirógatta a harisnyás lábakat. Majd megőrültem.
"Neeee,nee a lábujjakat" Kiáltottam. Erre Mari csatlakozott a lábam kínzásához. Hátrafeszítette a lábujjaim,miközben Jani a talpam csiklandozta. Nagyon intenzív érzés volt.
"Hahahahaaahhhhahahaahahaa, nem bííírom,hagyjáááááátooook abbbbbaaaaaaa. Túúúl csikiiiis vagyook ehhez"
"Csiki csiki,jajj de csikis vagy" Suttogta Mari,aki láthatóan élvezte az egészet.
Ezután Mari a bal,Jani a jobb lábamat vették kezelésbe. Engem az őrületbe kergetve.
Másfél óra intenzív csiklandozás után teljesen kimerültem és a szadista csikizőim abbahagyták a kínzást és végre rendesen kaptam levegőt.
"Jól szórakoztál drágám?" Fordult felém Mari
"Mi nagyon jól" Felelte Jani.
Teljesen kimerültem a csikizéstől és egyben nagyon izgatott is az egész. Sokat szenvedtem,de jól szórakoztam.
Vége.
0
A
OP · 18 Nov 2014 (edited)