Lili First Time Tickled (elképzelt filmforgatás)

by V2K · 2 Oct 2014 · 140 views
Sort:
0
V
OP · 2 Oct 2014 (edited)
Hölgyek, urak, a héten meglódult fantáziám, úgyhogy hosszú kihagyás után ismét egy kitalált történetet osztok meg veletek, három napig írtam, remélem tudok vele egy kis örömet szerezni.
Történetem kitalált szereplői 21-28 év közöttiek és egy budapesti tickling stúdió alapításába kezdenek éppen.

----------------------------------------------------------------

1. Új vállalkozás

Az úgy volt, hogy operatőr haverommal, Norbival beszéltük egy ideje, hogy kéne csinálnunk csikizős videókat és megjelenni velük a nemzetközi netes piacon. Azt mondta, ő nem akar a képen látszani, de minden hátteret biztosít hozzá, enyém lenne a tickler megtisztelő szerepe. Mondtam, hogy jó, aki egy videót megnéz az előtt nincs miért szégyellnem az arcomat, de azért majd óriásplakáton lesz szíves nem az én arcommal reklámozni a remekművet.
Leosztottuk, hogy ő keres egy lányt, aki ebben részt venne, én pedig találjak megfelelő helyszínt. A „Budapest Tickling Company” nevet adtuk a stúdiónknak, azt gondoltuk, hogy lepattant pesti bérház földszinti lakása lenne hozzá a legjobb helyszín.
Bár azt hittem, helyszínt találni egyszerűbb lesz, mint szereplőt, de tévedtem, mert amikor én csak elkezdtem elmélyedni az ingatlan.com-on, Norbi már írt, hogy megvan a csaj, 21 éves, Lilinek hívják, valamilyen művészeti egyetemre jár, érzékeny, de vagány csaj, nagy egyéniség, úgyhogy igyekezzek én is megtalálni a helyszínt. Rákapcsoltam és találtam is egy pecót, korábban iroda lehetett, a régi bérlő ott hagyott néhány két asztalt meg néhány széket, van egy jó nagy előtér amiből amerikai konyhát csináltak, normális méretű fürdőszoba és még egy nagy szoba. Nekem az tetszett, hogy a fürdőszobának van ajtaja az előtérre és a szobára is, rögtön elképzeltem, hogy majd az előtérben fogadjuk a csajt, bemegy a fürdőszobába, ott levetkőzik, lezuhanyozik és már meztelenül kell a belső szobába bemennie. Úgy határoztunk, több bútort nem is viszünk oda, az előteret berendezzük fogadótérnek, a belső szobába meg nem kell semmilyen bútor, egy nagy fehér szőnyegen történik az akció.
Norbi lelkendezett, hogy a csaj gyönyörű, úgyhogy két kamerás felvétel lesz, már megbeszélte egy kollegájával, hogy jön segíteni, meg beszervezte asszisztensnek egy közös ismerősünket, Mónit, aki azért jó választás, mert dolgozott már BDSM-forgatáson, nagyjából képben van, úgyhogy ő lesz a kikötözés-felelős. Norbi lebeszélte a csajjal a részleteket, egy korrekt összeget ajánlott neki a részvételért, amit a csaj elfogadott, ráált a meztelenségre és a kikötözésre, csak azt kérte, hogy más meztelen szereplők, pláne pasik ne legyenek, valamint a melléhez, fenekéhez, intim részeihez azért ne nagyon nyúljunk. Együket se terveztük úgy se, úgyhogy Norbi biztosította róla, hogy ez nem fordulhat elő, ha mégis ez történne, akkor félbehagyjuk a forgatást és megkapja a teljes összeget.

2. Előkészületek

Közeledett a kitűzött alkalom, Norbival és Mónival megbeszéltük a nagyjábóli forgatókönyvet. Felvetettem, hogy zuhanyozáshoz ne adjunk neki törülközőt, hanem legyen vizes a teste, azt mondták, az ötlet jó, de ne lőjük el rögtön az első alkalommal. Azt az ötletemet viszont lelkesen fogadták, hogy legyen a fürdőszoba is bekamerázva, mégpedig a plafonról, vegyük a vetkőzést, zuhanyozást is, hátha lesznek jó vágófelvételek. Aztán ez tovább fejlődött oda, hogy mindenhol legyenek fix kamerák is és gyokarlatilag az első perctől az utolsóig mindent vegyünk. Azon vitatkoztunk, hogy várjuk a csajt, én azt gondoltam, hogy oldjuk a hangulatot, üljünk le együtt megismerkedni, hozok egy üveg pálinkát, aztán kezdjük. Norbi szerinte erre nincs szükség, a stressz amúgy is fokozza a csikisséget, nem baj, ha a csaj az elején feszült, majd a sok nevetéstől feloldódik. Aztán ezt tovább gondolta magában, és komplett forgatókönyvet dolgozott ki, hogyan fogjuk a csajt az elején begörcsöltetni – lehet, hogy nosztalgiája támadt a Legyen Ön is milliomos iránt, aminek évekig asszisztense volt és ahol ezt mesteri szinten űzték.

Elérkezett a „Lili First Time Tickled” forgatásának a napja, ami nem csak neki, hanem nekünk is „first time” volt. Norbi mondta, hogy a csaj nagyon lelkes, ráizgult a témára, de közben szorong is, akarja is, fél is tőle, a pénz nagyon kell neki, de még sosem állt meztelenül a kamera előtt, és csikizésből is csak azt a kellemes borzongást ismerte, amikor a barátja három ujját gyengéden végighúzta a hasán vagy a combján.

3. Lili

A megbeszélt időben, pár perccel hat után megszólalt a kaputelefon. Mi Viktorral, a másik opertőrrel leültünk egy asztalhoz egy laptop mögé bújva, Móni, mint recepciós, kiskosztümben ült egy másik aztalnál. Amikor Lili lenyomta a kilincset és benyitott, biztos volt benne, hogy eltévesztette a helyet. Egy átlagos irodában találta magát, Norbit kereste, de nem látta sehol, csak balra két ismeretlen fiút látott egy laptoppal, jobbra meg egy titkárnőfélét, aki papírokat rendezget. Egyelőre senki sem szólt hozzá. Állt egy picit, de aztán Móni ránézett sürgető tekintettel, hogy jöjjön be. Elengedte az ajtót ami a vártnál nagyobbat csapódott (így állítottuk be), Lili összerezzent, mi Viktorral egymásra néztünk és röhögtünk.
Odament Mónihoz, mi pedig laptopon őt néztük, a Móni mögé felszerelt kamera az izgalomtól kicsit remegő, kipirult arcát. Valamit magyarázott Móninak, aki egy ideig csak hallgatta és nézett rá, majd metsző hangon megkérdezte: „Csikizés?”, amire mi is felkaptuk a fejünket. Lili kezdett megsemmisülni, kis szünet után Móni megszánta: „Igen, jó helyen jársz” aztán keresgélni kezdett a papírok között és odatolta azt a szerződést, amit Norbival ketten szövegeztünk meg, mindketten imádjuk parodizálni a hivatalos nyelvet:

A szerződés
amely létrejött a Budapest Tickling Company (továbbiakban: megbízó) és Lili (továbbiakban: megbízott) között.

„1. Megbízott vállalja, hogy a megbízó „Lili First Time Tickled” című produkciójának felvételén szereplőként, ticklee szerepkörben részt vesz.
2. Megbízott kijelenti, hogy tisztában van a szerepkör jellegével, valamint megismerte és tudomásul vette a függelékben foglaltakat.
4. Megbízott vállalja, hogy a jelenetben ruha nélkül vesz részt.
5. Megbízott hozzájárul a mozgását korlátozó eszközök használatához.
6. Megbízó garantálja, hogy a produkcióban ruha nélküli férfiszereplők nem vesznek részt, valamint a megbízottat szexuális jellegű fizikai kontaktus nem érheti. Ezen pont nem teljesülése esetén megbízottnak jogában áll a további részvételtől elállni és a díjazás teljes összegére igényt tarthat.
7. Megbízott tudomásul veszi, hogy a forgatás teljes időtartama alatt annak helyszínén (a mellékhelyiség kivételével) folyamatosan rögzítő kamerarendszer működik.
8. Megbízott tudomásul veszi, hogy a jelenet forgatása alatt annak helyszínét engedély nélkül nem hagyhatja el. Ennek megszegése esetén díjazásra nem jogosult.
9. Megbízó biztosítja, hogy megbízott ún. safe word kimondásával a jelenetet bármikor megszakíthatja, amennyiben úgy ítéli meg, hogy fizikai állapota nem teszi lehetővé a jelenet folytatását, ugyanakkor tudomásul veszi, hogy ez a díjazás csökkenését vonhatja maga után, melyről megbízó minden esetben egyedi elbírálás alapján dönt.
10. Megbízottat a szereplésért xyz Ft + ÁFA díjazás illeti.

Függelék
- Jelenet során a szereplő csiklandozására kerül sor, amelyet a szereplő fizikai mozgását vagy kommunikációját akadályozó eszközök alkalmazása egészíthet ki.
- A jelenet egyik legfontosabb eleme a csiklandozás által kiváltott spontán reakciók rögzítése.
- A szereplő részéről a jelenet alatt bármilyen megnyilvánulás, mozdulat, artikulált vagy artikulálatlan hang kiadása megengedett, sőt kivánatos.
- Szereplőnek a jelenet alatt (a szerződés 9. pontjában foglaltak kivételével) nincs lehetősége az őt ért fizikai hatások szüneteltetését kezdeményezni, a jelenet többi szereplői az erre irányuló kívánságait kötelesek figyelmen kívül hagyni.

- A hosszan tartó csiklandozás erős fizikai fájdalmat okozhat valamint alávetettség-érzetet kelthet, melyeket a szereplőnek – a szerep adottságaiból következően – tűrnie kell, emiatt semmilyen utólagos reklamációval nem élhet.

Figyeltük a hatást, ahogy olvasta a szerződést, láttuk, hogy izgatott, mosolyogva, de remegő kézzel írta alá és adta vissza.
Móni mosoly nélkül játszotta a szigorú titkárnőt (pedig tud ő nagyon is mosolyogni):
„Engem Móninak hívnak, én fogom mindig mondani, hogy mit kell csinálnod. (Felénk mutatott) Ő Balázs, ő fog téged csikizni (Odaintettem neki, de rögtön visszafordultam), profi a gyerek, nem kell félned, a másik srác Viktor, az egyik operatőr, Norbi, akit már ismersz, épp a helyszínt készíti elő.
Most a fürdőszobába megyünk, a táskádat, ha akarod bezárom ide a szekrénybe.”
Elindultak a fürdőszoba felé, Lili menet közben megpróbált megnézni magának, hogy legalább ne csak már meztelenül, kikötözve lássa először azt, aki őt kínozni fogja, de én mélyen a laptopomba bújtam, úgyhogy nem járt sikerrel.

4. A fürdőszobában

A két csaj bement a fürdőszobába, mi addig átköltöztünk a belső szobába és onnan követtük laptopon az eseményeket, a fürdőszoba plafonjára szerelt kamera kiválóan működött.
Néztük, ahogy levetkőzik, először lekapja a sportcipőjét, majd az alatta lévő szürke zoknit is, feltárul meztelen 38-as lába és a lakkozatlan lábkörmei. Aztán lehúzza a fehér pólót, majd a farmerét gyors mozdulatokkal elkezdi kigombolni.
Úgy láttuk izgatott, és türelmetlen, szeretne minél előbb túl lenni ezen a vetkőzésen. A nadrágot és a bugyit ugyanazzal a mozdulattal húzta le, aztán fölállt, alul már teljesen meztelen volt, a tükörbe belenézett egy pillanatra, majd a fekete melltartóját is elkezdte lecsatolni.
Arányos teste van, 170 cm magas lehet, nem az az anorexiás típus. Haja félhosszú, vöröses-szőke. Móni szépen összehajtotta minden ruháját, odaadott neki egy törülközőt, majd bezárta az előszoba felé néző ajtót, elrakta a kulcsot, a másik ajtón kijött a szobába – Lili ruháival együtt.

Lili láthatóan megszeppent attól, hogy megfosztották ruháitól, a korábbi lendülete alábbhagyott.
Állt, nézegette magát egy kicsit, aztán körbenézett a fürdőszobában, fölnézett a kamerára és egy pillanatra elsírta magát. Talán ekkor esett le neki, hogy egy idegen lakásban van, kint idegen pasik várják, ki tudja, hogy tényleg csak azt csinálják-e, amiről szó volt, de ha tényleg csak azt, akkor az milyen lesz.
Összeszedte magát, elolvasta a WC-ajtón Norbi feliratát, amin egy picit derült: „Figyelmeztetés! Itt mindenhol kamerák vannak, kivéve itt. Ennyire perverzek még mi sem vagyunk”, bement a WC-be, pár perc múlva kijött, megint álldogállt egy picit. Végül bement a zuhanyozóba, magára eresztette a vizet, megtörülközött, vett egy levegőt és kinyitotta az ajtót.

5. A kűzdőtéren

Akkor újra megrettent.
Mintha egy vallatószobába lépett volna. Norbi a fejgépet az ajtóra irányította, úgyhogy amikor Lili kinyitotta az ajtót, telibe kapta az erős fényt.
Erre nem számított, megint zavarba jött, ugyanúgy, mint amikor belépett a lakásba. Pánikszerűen a törülközőhöz kapott, hogy eltakarja a meztelenségét, de az kicsi volt ahhoz, hogy egyszerre takarjon minden fontos részt. Végül sajátos megoldással a fejére borította és megadással várta a sorsát.
Móni levette a fejéről törülközőt, mi, fiúk röhögtünk, Lili a plafont nézte, Móni odavezette a szőnyeghez, ahol már ki voltak készítve a gumikötelek.
Lili a sokk hatására teljesen bemerevedett, gépiesen engedelmeskedett, letérdelt a szőnyegre majd hanyatt feküdt. A következő pillanatban már ki volt kötözve, zárt lábakkal, két karja a feje fölött széttárva. Próbált előre-hátra mozogni, de a gumikötelek jól tartották. Végül megadta magát a sorsának, apatikusan a plafont nézte. Móni megszólalt: „Balázs, tied a pálya”

6. Ismerkedés

Én odaültem mellé a földre. Próbált rám nézni, de én nagyon genyó voltam, csak a meztelen testét fürkésztem, anélkül, hogy ránézzek.
Perceket töltöttünk így, anélkül, hogy hozzáértem volna, csak végignéztem a nyakától kezdve a lábáig. Amikor végül az arcára néztem, akkor láttam, hogy sír. Vesztére ez külön állt neki. Norbi ráirányította a fejgépet és feltolta maximális fokozatra. „Felszárítjuk a könnyeidet” - mondta neki Móni részvéttelenül. Végül egy zsebkendőt azért csak adott neki!
Lili semmit sem látott, fölemelte a fejét, kifujta az orrát, aztán megadva magát visszadőlt.

Akkor az ujjammal szép lassan megérintem a nyakát. Összerezzent.
Az ujjamat szép lassan lehúztam a mellkasa közepén át a hasáig, majd ott két ujjal szaladgáltam egy kicsit. A szeme csukva maradt, de hallottam a halk kuncogását. Aztán két ujjamat az oldalán kezdtem el nagyon lassan lentről fölfele végighúzni, figyeltem, mire hogy reagál a teste. Elindultam fölfelé, finoman a hónaljához értem, figyeltem a rekeszizma mozgását. Aztán a talpán húztam végig az ujjamat, ott nem tűnt annyira csikisnek, viszont amikor a combjához értem, az megremegett. Visszamentem a felsőtestéhez, próbálgattam tovább, majd az oldalát lőttem be mint első számú célpontot.
Levettem róla a kezemet, és vártam egy percet. Láttam, hogy izgul, sejti, hogy készülök valamire, de nem tudja mikor, és ez a bizonytalanság az őrületbe kergette. Hagytam egy picit ebben az állapotban, majd váratlanul...

7. Akció!

…két kézzel belevájtam az oldalába és elkezdtem vadul csikizni. Hangosan felsikított és ezt egy jó ideig nem is hagyta abba. Minden eddigi feszültsége kitört belőle, sikított folyamatosan, csak néha vett levegőt és egyre hangosabban, majd elkezdett nevetni.
Én egy ideig az oldalánál maradtam, majd a hasát is bevontam a körbe, ő felváltva sikoltozott és nevetett, kapkodta a levegőt és láthatóan élvezte. Már teljesen feloldódott, addigra már Norbi lejjebb vette a vallatófényt, úgyhogy fokozatosan elkezdett látni minket. Amikor egy pillanatra abbahagytam és a kezemmel elkezdtem a teste fölött összevissza mozogni, vagányul mosolygott és mint egy gyerek, láthatóan jóleső izgalommal várta, hogy melyik testrésze következik.
Amikor a hónaljába ástam bele, átváltott egy második típusú nevetésre, miközben a testét elkezdte előre-hátra dobálni, gyönyörű volt. Gyorsítottam az ütemen, a nevetés elkezdett visszamenni folyamatos sikítozásba.
„Jó, elég, elég!” - mondta és kapkodva a levegőt.
Én ügyet sem vetettem rá, hanem szorgalmasan a hónalját csikiztem tovább, amitől egyre jobban sikoltozott, és kezdett a feje piros lenni.
„Elég legyen, hé!” - mondta, amennyire tudott beszélni.
„Függelék, 4. bekezdés” - szólt át neki Norbi.
„Szemetek!” - sikoltotta Lili.

8. Ennek a fele se tréfa!

Technikát váltottam és a hónalján elkezdtem végighúzna három ujjamat, mindkét oldalon. Aztán a hasán és az oldalán kezdtem újra gyors váltakozásban csikizni.
Láttam, hogy most kezd el rossz lenni neki, az arcáról eltűnt a pajkos, kislányos mosoly és egyre inkább a szenvedés látszott rajta, meg a döbbenetet, valószínűleg esett le neki, miről szól a műfaj, hogy az elején egy kis ideig jó, de aztán van egy pont, amikor kezd sok lenni, valójában onnantól kezdődik a „tickle torture”.
Gyorsítottam a mozdulataimon, hasa, oldala, hónalja, ahogy éppen jött.
Néha egy-egy pillanatra megálltam, kezemet a hasa fölé tartottam, aztán hirtelen folytattam. Ő már folyamatosan dobálta a testét. Norbi egyszer csak szólt, hogy álljak le, tartsunk egy kis szünetet.
Áldozatunk még percekig pihegett, közben Norbi, Móni és Viktor is leültek körénk a földre. Lilinek csukva volt a szeme, vette a levegőt sokáig, egyszer csak pillanatra némán elnevette magát és megrázta a fejét.
„Csesszétek meg!” - mondta elhaló hangon, majd kis szünet után mégegyszer: „Csesszétek meg!”

9. Szünet

„Na milyen? Erre számítottál?” - kérdezte Norbi.
„Hát erre nem” - mondta Lili már mosolyogva - „Nagyon extrém”.
„Élvezed?”
„Hát az utolsó már nagyon durva. Most már jó, csak a hasam görcsöl.”
„Már nagyon jó felvételek készültek eddig is, de kibírnál még egy ilyen menetet?”
„Nem tudom, hadd pihenjek egy kicsit!”
„Milyen meztelenül lenni?” - kérdeztem.
„Most már megszoktam, de hallod ott az elején nagyon zavarba hoztál, amikor úgy nézegettél mint egy tárgyat”.
„Én mondtam neki, rendezői koncepció volt és bocs, de annyira helyes voltál akkor” - mondta Norbi - „most már fel lettél avatva, többet nem fogunk veled így genyóskodni.”
„Nekem nincsen bajom a testemmel, azért is vállaltam el, meg alapvetően exibicionista vagyok, de ez akkor valahogy meredek volt. Én is meglepődtem, hogy így kiakadtam tőle. Talán a tehetetlenség. Hogy nézel közvetlen közelről és nem tudom elhúzni meg eltakarni a testemet.”.
„Folytathatjuk?”

10. Második felvonás

Nagy levegőt vett és bólintott.
„Kemény csaj vagy” - mondta neki Móni.

Szelídebb mozdulatokkal kezdtem, három ujjamat húztam le-föl, lassan, a hónalja és az oldala között, néha szüneteket tartva. Ettől is nevetett, de nem annyira vadul, látszott, hogy most megint élvezi.
Néha azzal szivattam, hogy abbahagytam, kérdeztem tőle valamit és amikor válaszolni kezdett volna, akkor kezdtem újra, én pedig: „Hogy? Nem értem” – és ugyanez kezdődött előlről.
Utána egy-egy ujjammal random útvonalakat jártam be a felsőtestén a köldökétől a nyakáig, a hasa remegett, de csak nénám kuncogott közben, csak akkor sikkantott egyet, amikor a köldökébe nyúltam bele – úgyhogy ezt megismételtem még néhány váratlan pillanatban.
Utána következett a lába.
A talpán szinte teljesen immunis, csak a lábujjai között piszkálva tudtam egy kis jelzésértékű kuncogást kicsikarni belőle. Úgyhogy inkább egy rövid, intenzív talpmasszázsban részesítettem, jó erős és gyorsan váltakozó nyomásokkal a talpán és a lábujjain, ettől izgalomba jött, elkezdte erősen venni a levegőt, a talpa közepén találtam egy pontot, amit ha megnyomtam, hangosan sikított, eltorzult az arca és bólogatással jelezte, hogy ezt szeretné mégegyszer, úgyhogy az ő és a magam kedvéért is csináltam még párszor, zengett a szoba. Utána megpróbáltam megint megcsikizni a talpát, de sokkal többre most se jutottam vele.
Elindultam a lábán fölfelé szép lassan, és amikor a térde fölé értem, ott nagyon sikított és megrázta a térdeit. A combján elképesztő csikis volt. Öt ujjal, lassú mozdulatokkal kezdtem, ő sikoltozott, nevetett és rázta a lábát jobbra-balra-föl-le. Utána csipkedni kezdtem a két combján felváltva random hosszúságú szüneteket tartva, egyre gyorsabb ütemben, egyre jobban, a térde őrületes táncot járt a gumikötelek adta keretek között. Ekkor döntöttem úgy, hogy jöhet az atom. Ráültem a lábszárára. „Ajaj” – szakadt ki belőle. Kajánul ránéztem és a kezemet lassan közelítettem a combjához. „Ne, ne!” – rázta a fejét kétségbeesetten, ahogy a kezem közeledett. Újra ránéztem, a kezem megállt, tartottam a levegőben, könyörögve nézett rám. Tovább közeledtem hozzá, „Ne,ne”, vadul rázta a fejét.

11. Hát lehet ezt fokozni

Elvettem a kezemet, mintha meggondoltam volna magam, és csak ültem a lábszárán. Láttam az arcán a megkönnyebbülést, én rámosolyogtam és akkor teljesen váratlanul combjába vájtam a kezemet.
„Szemét” – sikította és elkezdett vadul nevetni, próbálta mozgatni a térdét, megpróbált engem ledobni, de nem sikerült neki.
Folyamatosan csiklandoztam, egy másodperc szünetet sem hagytam neki, mentem föl-le a lábszárán. Annyira nevetett, hogy a szemét se tudta nyitva tartani. Néha jobb kézzel egy-egy pillanatra fölnyúltam a hasához, oldalához.
Aztán ezt egyre többször csináltam.
Egyre kiszámíthatatlanabbul.
Enyém volt az egész teste a térdétől a hónaljáig. Szeme csukva volt, már meg se próbálta követni, hogy mit csinálok, próbálta dobálni magát, de nem hagytam, csak a kezeit rázta elképesztő ütemben és a lábfejét tekergette.
Norbinak nagyon tetszett ez a mozdulat, az ő kamerája már egy ideje a talpát vette közvetlen közelből, míg Viktor vett a totált – jó kis osztott képes rész lesz ebből, egyik képen ahogy csikizem a felsőtestét, másikon ahogy a lábfejét tekergeti. Egyre jobban bevadultam, egyre pörgősebb tempót vettem föl, szegény már azt se tudta, sikítson vagy nevessen, egyik kezem hónaljában, a másik az oldalán, de a következő pillanatba már a combján és a nyakán érezhette a kezemet.
Egyre pirosabb volt a feje, az egész teste izzadt. Kérdően ránéztem Norbira, aki bólogatott, hogy lassan be kéne fejezni.

12. Levezetés

Visszavettem az intenzitásból. Öt ujjamat kezdtem el finomabban huzigálni a felsőtestén. Később ugyanezt tenyérrel, a csiklandozás átment simogatásba. Egyszer még belecsíptem a combjába egy erőset és váratlant, ő összerezzent, mondtam neki: "Vége! Köszönjük, szuper voltál."

Teljesen kimerülten feküdt, a szemét se nyitotta ki, csak azt mondta elhaló hangon: „Csesszétek meg”.
Móni megszabadította a gumikötelektől, de annyira kimerült, hogy meg se mozdult, nem törődött vele, hogy meztelenül fekszik széttárt karokkal és három pasi őt nézi.
Lassan a karját végre a törzse mellé zárta, de nem mozdult, csak vette a levegőt.
Megsimogattam a fejét és beletúrtam a hajába:
„Élsz még?” – kérdeztem, ő kétértelműen ingatta a fejét. Aztán megint megrázta a fejét, némán nevetett, „ezt nem hiszem el, csesszétek meg” – mondta alig hallgatóan.
Megint megmasszíroztam a talpát, kérdeztem, hogy jó-e, mondtam, innentől már az van, ami neki jó. Bólintott, Móni a vállát kezdte masszírozni. Percekig csukott szemmel feküdt még, átadta magát a kis megérdemelt kényeztetésnek.
Lassan kinyította a szemét, ami megint könnyes volt. Én tenyérrel végigsimítottam a jobb lábszárán és a lábán, aztán megfogtam a talpát és megszorítottam, mintha kezet ráznék vele: „hölgyem, gratulálok”.
Szép lassan felhúzta a térdét, óvatosan, mintha el se hinné, hogy már megteheti, szép lassan elálltak a könnyei, mosolygott, megint megrázta a fejét és kuncogott. Ott feküdt meztelenül, izzadtan és kuncogott. Gyönyörű volt.
Később Móni betakarta egy törülközővel, Norbi és Viktor is odaültek a szőnyegre, Móni hozott neki egy ásványvizet:
„Ott vannak egy széken a ruháid, zuhanyozz le, mert rád fér, mi addig odakint várunk, ha van kedved még maradj velünk meginni valamit, Balázs hozott pálikát”.

13. Egy kis buli

Később, amikor már lezuhanyozott, felöltözött és mindannyain az asztalnál ültünk és rövideztünk, azt mondta, egészen odáig, amíg újra a fürdőszobában volt és újra ott voltak a visszakapta a ruhái, nem volt 100% abban, hogy nem fogja valaki leteperni és megerőszakolni.
„Figyelj” – mondta a Norbi – „megtehettük volna, de akkor biztosan nem látnánk többször. Pedig szeretnénk, ha jönnél még hozzánk.”
„Várjatok, erre még alszom egyet.”
Legurítottunk egy-két felest, akkor megkérdezte: „És a WC tényleg nincs bekamerázva?”
Norbi röhögve válaszolt: „Miért láttál ott kamerát?”
Lili is röhögött, mert akkor rájött, hogy a WC-ben nem is égett a lámpa, elfelejtettük kicserélni.
Néhány felessel később azt kérdezte:
„Fiúk, te egyébként próbáltátok már ezt?”
„Mit?”
„Amikor ilyen hosszan csikiznek és már nem esik jól és nem akartátok?”
„Én igen” – mondta Norbi.
„Én nem” – mondtam én.
„Pedig ki kéne próbálnod, szerintem neked is tetszene. A következő alkalommal cserélünk, én foglak megcsikizni és te fogsz engem a pokolba kívánni”
„Meztelenül legyek?”
„Ne reménykedj, nem! Ruhában. Kikötözve. Lehetne ez a következő filmetek.”
Norbi közbeszólt: „A rendező és a producer egyelőre én vagyok és a male tickling-et nem tervezzük a profilunkba felvenni, de kamerán kívül nyugodtan bosszút állhatsz rajta. Móni szívesen segít.”
„Akár most is?”
„Akár most is!”

14. Na erre nem számítottam

Lili váratlan energiával felpattant, odajött hozzám és a székemmel együtt a földre döntött.
„Móni, gyere gyorsan, segíts!”
Én is már néhány felesen túl voltam, úgyhogy nem is fogtam fel rögtön a helyzet komolyságát, csak mikor már a cipőt és a zoknit rángatták le rólam és vonszoltak be a belső szobába. Még azt is láttam, hogy Norbi gyorsan a kamerájához szalad – lehet, hogy mégis csak bővítjük a stúdió profilját?
Már én rajtam voltak ugyanazok a gumikötelek, és innen a borzalmak borzalma következett. Valaki rámtolta a vallatófényt (talán Norbi volt? vagy Móni?), úgyhogy nem is láttam semmit, csak éreztem, hogy felhúzza valaki a pólomat a hasamon, aztán - nem kettő, hanem négy kéz váj bele egyszerre a hasamba, úgy látszik Móni átállt az ellenség oldalára. Felordítottam. Ami ezután következett az teljesen összefolyik, arra emlékszem, hogy magas, sipítő hangon röhögök teljesen kontrollálatlanul és próbálom a testemet elhúzni, de teljesen sikertelenül, miközben négy kéz teljesen követhetetlenül szaladgál a testemen. Valamelyik egyszer a térdemre is ül, de egy erős mozdulattal sikerült ledobnom. Rettegtem, hogy a talpamat mikor fedezik föl, mert nekem – Lilivel ellentétben – nagyon is csikis a talpam. Sajnos nem kellett sokáig várni rá, egyikük megtalálta és onnantól kezdve valamelyikük szinte folyamatosan ott volt. Ordítottam ilyen igazi ősemberi módon, csak erre emlékszem, meg dobáltam a testemet össze-vissza, ügyet sem vetettek rá. Az egyik lány aztán benyúlt a pólóm alá és a hónaljamat kezdte csikizni, na ez a másik halálom, és így a talpammal egyidőben egészen kezelhetetlen volt, közben néha-néha bele is csíptek a testembe. Ordítottam és röhögtem és visítottam, mert így tudtam csak elviselni. 20-30 perc is eltelhetett így (nem, később megtudtam, 12 percig csikiztek), majd váratlanul egy vödör jéghideg víz landolt a mellkasomon, utána hallottam Lili nevetését. A csikizés abbamaradt. Próbáltam fölülni, de rajtam voltak a kötelek, végül Móni megszabadított tőlük, erősen kapkodtam a levegőt, prüszköltem és köhögtem. Lili lekapta rólam a vizes pólót majd megtörült egy törülközővel, de olyan erővel, hogy égett a testem. Nagyon nevetett, látszott, hogy részeg, amikor ráborult a felsőtestemre és ott aludt el.

Nem gondoltam, hogy az én beavatásomra is ma kerül sor. Asszem legközelebb jobban meggondolom, mielőtt pálinkát hozok.
0
A
· 6 Oct 2014 (edited)
Jó lett, ügyes!! :D
Gratula, várjuk a folytatást!! ;)
0
C
· 6 Oct 2014 (edited)
Ezt audio sztoriban is el tudnám képzelni. Szereplőnként egy hang. :)
0
A
· 11 Oct 2014 (edited)
Like
0
A
· 17 Oct 2014 (edited)
http://www.kepfeltoltes.hu/141017/wall_of_text_www.kepfeltoltes.hu_.png