Esküvő, csak kicsit másképp!! :)

by Anonymous · 6 Jun 2012 · 427 views
Sort:
0
A
OP · 6 Jun 2012 (edited)
Csodaszép napsütéses idő volt, a madarak csicseregtek a fákon és hétágra sütött a nap. Hősünk Mónika épp akkor ébredt, mikor a reggeli nap sugarai már beköszöntek az ablakon. Kicsit még ásítozott, aztán kiment a fürdőszobába kicsit felfrissíteni magát. Tudta, hogy nagy nap a mai, hiszen ma készül összekötni életét párjával, akivel pontosan 1 éve ismerkedtek meg és a lakodalmat ill. az eskövőt is szándékosan időzítették pont erre a napra, megismerkedésük napjára! Igaz az esküvő, csak délután 4-kor kezdődik majd, de Mónika nagyon ideges volt. Rengeteg vendéget, ismerőst, barátot hívtak és azt akarta, hogy ez a neves esemény tökéletesre sikerüljön!

El is kezdett hát készülődni, még gyorsan a családtagokkal, a vőféjjel még egyszer pontosította átismételtette a teendőket, mielőtt még elindult volna, a templomba és a város széli csárda felé, ahol a lakodalmat fogják tartani, hogy még egyszer ellenőrizzen mindent. Délután 2 óra körül ért haza, most már el kellet kezdeni a készülődést az esküvőre. Az édesanyja ill. egy varrónő még az utolsó simításokat végezték a ruhán, de a végeredmény káprázatos volt!! A 23 éves lány leírhatatlanul gyönyörű volt! Sugárzó mosolya, vállig érő világosbarna haja szép fényes és egyenes, fogai szabályosak és vakító fehérek. A ruhája modern, nem túl uszályos, de a szoknya vége a földet súrolta. A lábán fehér harisnya, és nem túl magas sarkú cipő.
Elegáns, de nem túl kihívó, bár a mély dekoltázson, sok férfi szeme elidőzött, mikor az ifjú menyasszony kilépett a szobából a vendégkoszorú közé!!
A vőlegény még nem érkezett meg, hogy elvigye leendő feleségét, de a lánykikérő még odébb volt!!

Fél óra elteltével, Mónika egyedül ült elgondolkodva egy csendes sarokban!!
Édesanyja odament hozzá és próbálta megtudakolni, miért ilyen szomorú egy szem lánya:

-Mi baj kislányom?-kérdezte az anyja.
-Semmi- felelte Mónika.
-Valami csak bánt, ha így elszontyolódtál!-erősködött tovább Erzsi, Mónika édeanyja.
-Jó, ha éppen tudni akarod a nászéjszakától félek- feleli Mónia.
-Ugyan miért?? Nincs Mitől!
-Jaj, anya dehogynem, nagyon jól tudod, hogy eszelősen csiklandós voltam és vagyok ma is szinte mindenhol, a talpamon meg különsen.
-Hogy jön ez ide édes kislányom??
-Ha esetleg előjáték gyanánt valami ilyesmit szeretne, én nem tudok úrrá lenni magamon, félek, hogy megrúgom vagy ilyesmi!

Erzsi elgondolkodott, majd így szólt:
-Gyere velem!
-Hova??- kérdezte Mónika.
-Az apáddal közös hálószobánkba, ott van egy kényelmes franciaágy, de majd fennt elmondom, az úgyis üres, oda nem jön be senki és az ajtót is bezárhatjuk, de mondom mégegyszer, majd fennt!!
Mónika nem tudta, mit akarhat az anyja, a lánykikérőig is csak 90 perc volt hátra, de követte anyját az emeletre!!

Folyt. köv. ...
(Ha szeretnétek!! :D )
0
A
· 6 Jun 2012 (edited)
Ez még csak az első próbálkozásom, úgyhogy nem valami profi munka!!
De remélem tetszeni fog!!

Több részesre tervezem, ha lesz rá igény!!

Várom a véleményeket!!
:)
0
A
· 6 Jun 2012 (edited)
23 évesen esküvő? Üff! :D
0
A
· 7 Jun 2012 (edited)
Miért??
:D

Túl korai vagy túl késői??

Az én családomban volt aki 17 évesen ment férjhez!!
Itt nem kell semmi rosszra gondolni, mivel nem mostanság történt, ha nem már elég rég!! :mrgreen:
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Alapból ellene vagyok az ilyen fölösleges keresztényi szertartásoknak, de ez a 23 év kiakasztott... volt osztálytársam is 19 évesen már asszony volt...
Tud valaki felhozni csak egy ÉSZÉRVET a házasság mellett?
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Válóperes ügyvédek megélhetése??
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Jah, de őket pont leszarom :D
0
C
· 8 Jun 2012 (edited)
@Toto
Röhögni fogsz, de velem komolyan azért szakított régen egy barátnőm, mert nem akartam elvenni (20 évesek voltunk... :lol: :lol: :lol: )
Igaz azt ő sem tudta megindokolni, hogy mért nem jó csak együtt élni és mitől több a papír, de hát ennek ellenére nála ez már szakító ok volt... :roll:
0
A
· 8 Jun 2012 (edited)
Hasonló dolog történt velem is legutóbb... bár ez csak hab volt a "tortán" :P

"Aki nem házasodik az erkölcstelen! Az botrány, az katasztrófa, az KELL!!!négy!"
Agymosás evör!
Hülye kereszténység... -.-
0
C
· 13 Jun 2012 (edited)
Folytathatod a sztorit! :D
0
A
· 13 Jun 2012 (edited)
Oks, csak még nekem is vizsgák vannak, kis türelmet mester!!
;)
0
A
· 14 Jun 2012 (edited)
Nem várunk! MOST!
0
A
· 14 Jun 2012 (edited)
Na, Toto, 1 hetet kérek!!
0
A
· 14 Jun 2012 (edited)
Nem kapsz!
0
A
· 15 Jun 2012 (edited)
0
A
· 15 Jun 2012 (edited)
Vazze, én meg mindgég azt hiszem, hogy már írtad xD
0
A
· 16 Jun 2012 (edited)
Most állok neki!!
xD!!
0
A
· 16 Jun 2012 (edited)
Mónika és Erzsi együtt léptek be a szobába, amely igen elegánsan festett, a szoba nagyrészét a franciaágy foglalta el, az ágy mellett egy éjjeliszekrény állt, rajta egy óra és egy közös fotó a családról. Az ággyal szemben volt a TV, hogy este is szórakozást nyújtson Erzsiéknek, ha éppen úgy hozza kedvük. Az ablak félig nyitva volt és a forró, meleg levegő csak úgy áradt be a szobába! A függönyt néha meg-meg libbentette a langyos szellő.

Erzsi Mónikához fordult és így szólt:
- Először is csak 90 percünk van. Menj ki a fürdőszobába és tusolj le gyorsan, a menyasszonyi ruhát ne vedd vissza, ott van a bikinim a fürdőben, az egyenlőre jó lesz neked is. Tusolás után abba bújj bele, ja és menj el WC-re mielőtt visszajössz!! Addig én összeszedek néhány apróságot ami kellhet.

Mónika nem igen értette miért kéne tusolás után WC-re is mennie, s mikor erről megkérdezte az édesanyját, ő ezt válaszolta:
- Szerintem jobb lenne, mivel lennt elég sokat ittál és nem szeretném ha becsurogna valami!!
Mónika most már kezdte megérteni, hogy mi vár rá, de már nem akart visszakozni és némán teljesítette, amit az anyja kért!

Erzsi néhány perc alatt vissza is ért azzal anéhány dologgal amit kerestt. Ezek a következők voltak: egy hajkefe, egy elektromos fogkefe és egy jó adag testápoló.

15 perc alatt Mónika letusolt, átöltözött és pisilni is elment, igaz ott jó pár percig erőlködött, de nem ment semmi!!
Ekkor az anyja teleeresztette a fürdőkádat vizzel és megkérte Mónikát hogy üljön bele, mivel Erzsi tudta, hogy Mónika talpa milyen csiklandós tudta, hogy pár pillanat alatt eléri amit akar és egyben azt is bizonyosan remélheti, hogy az ágyuk nem lesz nedves a "kis kaland után"!!
A lány beleült a langyos vízbe, de nem igen értette mit akar az anyja. Erzsi leült a WC kagylóra, ami közvetlen a fürdőkád mellett volt.
- Kislányom, nyújt ki a lábad, úgy, hogy a lábfejed pont az ölemben legyen.-mondta Erzsi.
Mónika még mindig nem értett semmit, ezt Erzsi már a pillantásából kiolvasta és elkezte magyarázni, mire is gondol!
- Nézd Mónika, neked a talpad volt mindig a legcsikisebb és arra gondoltam, hogy mivel nem tudtál rendesen pisilni és azt sem akarom hogy eláztasd az ágyunkat itt kezdem el csikizni a talpad, ha szerencsénk van pár perc alatt kimegy aminek ki kell!!
Mónika rémülten vette tudomásul a hallottakat, mivel a talpa mindig nagyon érzékeny volt, ráadásul az anyja elkezdte elővenni a hajkefét és az elektromos fogkefét.
- Fogd erősen a kád szélét és vigyáz ne menjen ki az összes víz.- fejezte be Erzsi.

Az édesanyja elkezte megtörölgetni a lánya lábát a törölközővel és már erre is igen hevesen reagált Mónika.
- Jjjaajjj a taaalllpppaaammm, nagyon csikííízzz.-kiálltotta Mónika és ide oda dobálta magát a kádban, kisebb szökőárt zúdítva a fürdő járólapjaira.
- Ugyan már kislányom, csak megtörlöm.-szólt Erzsi, kisebb mosollyal az arcán.
- Kislánykorodban is ugyanilyen csikis volt!!.-emlékezett vissza Erzsi. - Ha kicsit játszani akartam veled, kisebb háborút kellet lefojtatnom, de a végén mindig én nyertem. Ahogy érezted, hogy húzom le a zoknidat, úgy sikítottál, hogy azt el sem lehet mondani! Pedig akkor csak az ujjaimmal csikiztem a kis talpadat, de most nem csak azzal fogom!!- tette hozzá vigyorogva Erzsi és előhúzta az elektromos fogkefét!

Mónika arcára kiült az a gondolat, hogy ez nem nagyon fog neki tetszeni és igaza is lett! Már a bekapcsolt fogkefe hangjától is kisebb nevetőgörcs fogta el.
- Nem lesz az olyan rossz.-szólt kissé alattomos mosollyal az anyja.
Mónika már majdnem elhúzta a lábát az anyja öléből, mikor Erzsi gyengéden, de határozottan visszahúzta azt az ölébe.
- Nocsak, csak nem csiklandós a kisasszony??-nevetett Erzsi.
Mónika a nevetéssel küszködve a fejét rázta és még mindig próbálta elhúzni a lábát de az édesanyja nem engedte.
Mónika lába különben nem csak csiklandós, de igen tetszetős is volt. A körmei nem voltak lakkozottak, az ujjai apróbbak, az egész lábfeje tiszta és ápolt volt, a bőre hamvas és puha, vagyis olyan amilyen egy 23 éves lány lábának lennie kell.

Erzsi egész közel helyezte a fogkefét lánya talpához, de még nem érintette hozzá. A lány arcizmaival viaskodott, Erzsi határorottan, de szelíden megfogta lánya bokáját az egyik kezével, a másikkal a fogkefét érintette a lánya puha, meztelen talpához. Ahogy a fogkefe elérte Mónika talpát a lányból kitört a nevetés.
- Neeee aaannnnyyyyaaa, ne ez nagyon csiklandoz, ne nem bíííírrrrooommmm.
Mónika torkaszakadtából nevetett, anyja pedig csak úgy szántotta a fogkefével a csikis kis talpakat. A lábujjaktól egészen a sarkakig, mindent amit ért, főleg a talp közepén írt le kisebb köröket, mert tudta, hogy lánya ezzel már nem tud mit kezdeni.
- A talpamat neeeee anya, bármit csak azt neeeee.- és ficánkolt nevetett a kádban óráknak tűnő percekig, amikor lekerült a fogkefe feje.
Na akkor már csak pillanatokra volt a sikertől Erzsi, ahogy a már fejnélküli fogkefe megtalálta Mónika meztelen talpának a közepét és az ujjak alatti puha részt.
- A talpamat neeee, anya hagy már aaabbbbaaaa, bepisilekkkkk.-nevetett Mónika, újabb adag vizet juttatva a padlóra.
- De hisz ez a célunk kislányom, nem sikerült WC-re menned és nem akarom, hogy az ágyunk legyen csupa víz. Nyugodtan engedd be a kádba, pont ezért csikizlek most itt egy pár percig.-felelte lányának Erzsi, akiről már nem lehetett azt állítani, hogy nem élvezi a helyzetet. Annál jobban csikizte a lánya talpait, minél jobban nevetett Mónika és kérte hogy hagyja abba.
A fogkefe után az ujjak következtek, azok is végig szaladtak párszol ide-oda.
- Juj, de csikis itt valaki. Csak nem ez a kislány itt a kádban?! Jaj, csak nem ezek a kis talpacskák ilyen csikisek.- gyötörte verbálisan is a lányát Erzsi, mikor egyszercsak Mónika így szólt.
- Bemeeennt, anyaaa haaaggyydddd már aaaabbbbaaa, most már tényleg bepissssiiillllttteeeemmm. Nem bííírrrrooommm ttttooovvvvábbb!!!
Erzsi belenézett a kádba és őszinte döbbenetére a kádban lévő kis víz már ami maradt benne, nem csupán halvány, hanem erősen sárga volt.
Erzsi ekkor elengedte lánya talpait és utasította Mónikát hogy zuhanyozzon le újra.

A lánykikérőig már csak kicsivel több mint egy óra volt hátra, sietniük kellett.
Mónika ugyan rettentően elfáradt, alig kapott levegőt mikor kiszabadultak a talpai anyja kezei közül, de be kellett látni, tényleg nem volt ez olyan rossz. Sőt, mintha felszabadultabb lenne és a sok idegességtől is megszabadult volna, ami az esküvő miatt keringett benne.

Elment zuhanyozni újra és már alig várta, hogy ezután mi következik, mégha ezt restelkedve is vallotta be magának!!

Folyt. köv. ... :D
0
A
· 16 Jun 2012 (edited)
...

miért az anyja?
0
A
· 17 Jun 2012 (edited)
Fogalmam sincs, most így alakult!

Vagy ha szeretnél valamit, hogy beleírjak a történetbe, mondd csak nyugodtan, megpróbálom összehozni!! ;)
0
A
· 18 Jun 2012 (edited)
Az anyát iktasd ki és legyen helyette a tesója, vagy akármi, de ne az anyja... az olyan... ehh... mindegy, lehet csak engem zavar...
0
A
· 18 Jun 2012 (edited)
OKs, megoldom valahogy!!
0
A
· 18 Jun 2012 (edited)
Ha mindenkinek tetszik akkor csak miattam ne piszkáld meg... annyit nem érek :D
0
A
· 18 Jun 2012 (edited)
Oké, oké!!!
0
C
· 23 Jun 2012 (edited)
Mondjuk tényleg kicsit fura, hogy az anyja teszi ezt vele... a húga jobb lenne akinek ez a fétise... mondjuk :D
0
A
· 25 Jun 2012 (edited)
OKés, megoldom!!

A történetet eddig úgy írtam, hogy egyke, de barát, vagy szomszéd még szóbajöhet!! :)

Most amúgy kicsit összejöttek a dolgok, de pár napon belül jelentkezem újabb írásokkal!! ;)
0
C
· 26 Jun 2012 (edited)
Ja oké, nem siettetni akarunk. Csak nyugodtan.
0
A
· 27 Jun 2012 (edited)
;)
0
D
· 27 Jun 2012 (edited)
Anyja helyett szóba jöhetne akkor a koszorúslány vagy a mennyasszonynak a tanúja.
Amúgy nekem is tetszik a történet. Jó! :)
0
A
· 27 Jun 2012 (edited)
Megjött az egyetlen lány!
0
D
· 28 Jun 2012 (edited)
Meg-meg. 3 hétig nem volt sz.gépem. De most már van és újra jövök fel ide. :)
0
A
· 28 Jun 2012 (edited)
Köszönöm Dóri neked is örülök, hogy tetszett!!
Megpróbálom áttenni, úgy a történetet, ahogy kértétek!!

Most egy HP-s történetet teszek fel, remélem az is tetszeni fog!! :D
0
A
· 28 Jun 2012 (edited)
Mivel te vagy az egyetlen lány most itt Dóri, téged kérdeznélek, hogy szeretnél majd a későbbiekben egy ilyen esküvőt??
0
D
· 21 Jul 2012 (edited)
Én várom az esküvős történet folytatását! :)

És én egy emlékezetes esküvőt szeretnék majd, ami jó lesz és szép és tökéletes meg minden.
Mert remélem, hogy majd csak egy lesz belőle. :) :D
0
S
· 21 Jul 2012 (edited)
Ismered a Gábor Zsazsa idézetet, hogy aszongya: "Úgy terveztem, hogy egy férjem lesz és öt gyerekem...de hát fordítva sikerült." :)
0
A
· 22 Jul 2012 (edited)
0
C
· 25 Jul 2012 (edited)
Juj... ez csípett! :D
Mikor folytatódik a sztori?
0
A
· 26 Jul 2012 (edited)