Legyenek HP-s csikis sztorik??

by Anonymous · 5 Jun 2012 · 305 views
Sort:
0
A
OP · 5 Jun 2012 (edited)
Na, mit gondoltok, nekiálljak??
:D
0
A
· 5 Jun 2012 (edited)
Házi Pálinka?
Hisztis Picsa?

De most tényleg! o.O
0
A
· 6 Jun 2012 (edited)
Nem!!

A minap valamelyik angol oldalon találtam, csak nem igen értek angolul sajna!!
Bevittem a googleba és kiderült, hogy a Harry Potter sorozat 5. részéből egyfajta átirat akar lenni és onnan jött az ötlet, hogy lehetne egy ilyet csinálni!!

A fanfic, az meg azt jelenti, hogy ez az eredetitől eltérő új verzió atörténet szempontjából, tehát nem köthető az eredeti íróhoz!!
:)

Ha mondjuk másmilyet szeretnétek írjátok meg nyugodtan, akkor olyat próbálok összehozni!!
0
A
· 9 Jun 2012 (edited)
Na, mit gondoltok, nekiálljak??

Mindenképp!!! *-* :D
0
A
· 10 Jun 2012 (edited)
OKs, azért még kicsit várunk, hátha lesz több vélemény is!!

;)
0
C
· 11 Jun 2012 (edited)
Miért ne?
Egyedi ötlet! Hogy hogy eddig nem merült fel? :D
0
A
· 11 Jun 2012 (edited)
Én nem tudom ki kivel van, mert rühellem, de felőlem jöhet... és szerintem ne is várj más válaszára, mert ENNYIEN vagyunk :P
0
A
· 11 Jun 2012 (edited)
Oks, nekiállok akkor!!

Egy külföldi oldalon találtam az ötletet amúgy, már volt aki elkezdett ott egy ilyet írni!!

Amint elkészültem felteszem, meg lehet folytatom az esküvős sztorit!!

Kis türelmet kérek akkor mindenkitől!!
;)

Toto, amúgy miért rühelled a HP, csak úgy kérdezném, mert én mondjuk anno nagyon szerettem?? :)
0
A
· 11 Jun 2012 (edited)
Mert szar :D
Csak azért olvastam el anno az első könyvet mert valami verseny volt a suliban és én menni akartam rá, ráadásul kapok egy ingyenes iskolaújságot...
Még egy ilyen rossz könyvet én még nem láttam...
0
A
· 11 Jun 2012 (edited)
Tökéletes felépített és megrendezett a Harry Potter című film, hatalmas táborral, rajongókkal.
Én ettől függetlenül nem vagyok oda érte.

Ha van kedved írj csak, mert biztosan jó dolgokat ki lehet hozni belőle.
0
A
· 11 Jun 2012 (edited)
Köszi a bíztatást mindenkinek!!

Amúgy Cutienak igaza van, tényleg hatalmas rajongótábora van a Harry Potter sorozatnak!!

Amúgy szabadidőtökben, ti mit szoktok olvasni?? ;)
0
A
· 11 Jun 2012 (edited)
A saját képregényeimet és karikatúráimat :D
0
A
· 12 Jun 2012 (edited)
Azok is nagyon jók!!
;)
0
A
· 12 Jun 2012 (edited)
:oops:
0
C
· 13 Jun 2012 (edited)
Gyűrűk ura, sci-fi, összeesküvés elméletek... de ez nem ide vágó téma... :P
0
A
· 13 Jun 2012 (edited)
Mesteeeeeer
Mit szólsz az "Üreges Föld" legendához? :D

Got to -> Beszéljük meg!
0
A
· 13 Jun 2012 (edited)
Az sem rossz, én is neki akartam állni, de elvetettem egyenlőre!!
;))

Oks, értem!! :D
0
C
· 23 Jun 2012 (edited)
Az eléggé szép egy gondolat, és talán van is benne valami. Nem lenne meglepő, legalább is nekem annyira nem. De az üreges hold teoria se rossz (már ha simeritek) de ez nem ide illő téma. :D
0
A
· 28 Jun 2012 (edited)
A tollak terme :D
(A HP1-ben van ugye a bölcsek kövéhez vezető út ami most egy új "akadállyal" bővül!! Remélem tetszeni fog!! :D )

A trió mindent beleadott és így sikerült is megszerezni a szükséges szárnyas kulcsot az ajtó kinyitásához. Az izgő-mozgó kulcs nem igen szerette volna, ha ismét a zárba gyömöszölik, de nem bírt szabadulni, Harry elfordította a kulcsot és a három jóbarát belépett a következő terembe!

Itt azonban első látásra nem volt semmilyen szörnyeteg, sem valamilyen varázslat amit meg kellene törniük.
Egyetlen puha borítású asztal állt a terem közepén.
A falat csak faragvány díszítette, ami első látásra, egy boszorkány vallatását ábrázolta. Hermione, aki az Harryék évfolyamában évfolyamelső volt, nyomban tudta, miről is szól a kép.
- Így vallatták a muglik a 14. században azokat az embereket akiket boszorkánynak hittek! - mondta Hermione, aki minden mágiatörténet órán ébren tudott maradni, a többiekkel ellentétben.
- A lényeg az, - folytatta Hermione - hogy az áldozatot addig csiklandozták, még be nem vallotta boszorkány mivoltát, majd ezek után mint tudjuk elégették mágján.
Harry és Ron nagyon meglepődtek a hallottakon, de nem szóltak hagyták hogy Hermione gondolkodjon.
Vagy háromszor körbesétált a termen, mire felfedezett egy kis átjárót, amin még éppen átférnének, de zárva volt, a visszavezető ajtó úgyszintén!!
- Mi a fenét kell itt csinálnunk?? - fakadt ki Ron. - Ennek semmi értelme!!

Harryben azonban kezdett kikristályosodni a megoldás, nem is olyan bonyolult, mégis idevág, de nem gondolta, hogy pont az lehet a megoldás, így nem is adott hangot megérzésének.
Hermione az ajtó, a faragvány, és az ágy között járatta tekintetét, még végül a homlokáracsapott!!
- Megvan!! - rikantotta vidáman a lány, de rögtön el is komorult, mert tudta képtelen megtenni, azt amit kell.
- Mi baj? - kérdezte Ron. - Rájöttél valamire??
- Bármi is jutott eszedbe Hermione kérlek mondd el, hátha mégis az a jó megoldás!! - unszolta Hary.
- Csiklandozás. - válaszolta Hermione egyetlen szóval.
Közben az járt a fejében, hogy szülei mennyit is csiklandozták kislány korában, és ő mennyire nem birta ezt az érzést. Annyira csiklandós volt például a talpán, hogy anyja ott már nem is próbálkozott.
A fiúk ezalatt értetlenül pislogtak a lányra.
- Hát nem értitek?! - fakadt ki Hermione. - Az ajtó csak a csiklandozás okozta harsány nevetésre nyílik ki egy bizonyos idő után. A falon lévő faragvány, az asztal, minden egybevág!!
- Most már csak az a kérdés, hogy kilesz közülünk az, aki erre válalkozik! - szólt nagy komolyan a lány.
A fiúk ösztönösen a fejüket rázták és két lépést hátráltak válaszul.
- Hát ránk ne számíts! - kiálltották kórusban.
- Hogy lehettek ilyen gyávák?! Jó akkor majd én.
Hermione határozott léptekkel az asztalhoz sétált és felfeküdt rá!!
- Csak tudnám, hogy hogyan működik!! - szólt fennhangon, amire rögtön meg is kapta a választ!

Az asztal négy sarkából, puha kötelek tekeregtek elő körülfonva a lány karjait és lábait! Valamely láthatatlan mágikus erő eltávolította a lány lábáról az egyenes talpú cipőt, az egyenruhát a hasán feltűrte és meglazította a nyakkendőt és az inget!!
Hermione arca hatalma rémületet tükrözött, de még odakiálltott Ronnak és Harrynek.
- Bármi is történik, addig ne próbáljatok eloldozni, még az ajtó ki nem nyílt rendesen.
Pár pillanattal később egy egyberi nagyságú fehér kéz tűnt fel a levegőben, s a kezében egy hatalmas pávatollat lobogtatott.
Szegény Hermione, amint meglátta a tollatt, már rángatódzott a szája széle az elfojtott nevetéstől.
A hasán finoman végighúzta párszor a láthatalan kéz a tollat, csak úgy incselkedésképpen, a lány ekkor már kacagott.
- Neee, neeee kérlekkk. - nevetett Hermione. - Nagyon csikkkkklllllandóóóóssss vagyokkkk!!

Ron és Harry megkövülten álltak, meg sem fordult soha a fejükben, hogy a szorgalmas és mindig komoly és néha kicsit magának való Hermione ennyire csiklandós legyen!!
Közben újabb halk pukkanás hallatszott és megjelent egy másik kéz is. A toll ami eddig Hermione hasát csiklandozta, most lejjebb ment a talpak felé a lány nem kis rémületére. A most felbukkant kéz, finoman megfogta Hermione bokáját, még a másik a tollal kezdte csiklandozni a lány talpait, a hatás leírhatatlan volt.
A lány torokszakadtából nevetett, még a könnyei is végigfolytak az arcán a nevetéstől.
- Neeee, könyöööörrrgggöökk, csak ezzzztt neeee!!! - nevetett Hermione, de úgy ahogy barátai még sosem hallották nevetni. Ő csak kuncogni szokott néha, de azt is csak nagyon ritkán!!
- A talpamat neeeee, nagyooonnn csikiiiikííízzzz, kérlek neeee!! - és Hermione csak síkított és nevetett óráknak tűnő perceken át!!
A tollal ide-oda jártak az ápolt, puha és igencsak csiklandós talpakon! Miután mindkát talppal végzett a mágikus kéz, eldobta a tollat és a nélkül csiklandozta tovább a meztelen talpakat.
- Neeee, neeemmm bírrrrooommm továbbb, eléééééég!!
Óriási sikítás hagyta el a lány ajkait, ami még pecekig zengett az üres terem falai között!!
A kéz most otthagyta a csikis kis talpakat egy kis időre és mindét kéz benyúlt a felhajtott talár alá és megkereste Hermione hónalját és azokat kezdte csiklanladozni, elég heves reakciókat váltva ki a lányból!
- Ezz nagyooonnn csikkkllllaaanndddooooozzz, neee, eléégg, haaaagyddd abbbaaa! Neeemmm bbbbíííroooommm!! - nevetett a lány és közben levegőért kapkodott!!

Pár perccel később mindkét kéz eltüt Hermione hónalja közeléből, mintha csak köddé váltak volna.
A lányt most már leverte a víz, egész testében megborzongott és levegő után kapkodott!! Barátai megkövülten álltak, de elég közel az asztalhoz, hogy közbelépjenek, ha kell.
- Eddiiiggg méégg eeeegggéééész jóóólll bííírrttamm. - lihegte Hermione. - Csaaakkk aazztt nnneeemmm ééérrrttteeemm, miiiééérrtt vaann mégg zááárrrvvvaaa aaazzz aajjjttóóó?!
Harry és Ron a fejüket rázták, de Harry már nem bírta tovább és oda akart szaladni az ágyhoz, hogy eloldozza barátját.
- EEszeeedbbbee see jusssonnn.- lihegte a lány.
Harry ekkor megtorpant. Tudta, hogy ha nem sikerül átjutni a következő terembe Piton előtt, akkor a bölcsek köve bizony Voldemortté lesz. A lány egyetlen pillantása is elárulta, hogy ő is mihamarabb szabadulni szeretne onnan, de jól tudta, mindent meg akar tenni, hogy segítsen barátainak!

Harry még fel sem ocsúdott Hermione önfeláldozásán, máris megjelent a teremben több száz lebedő apró tollpihe.
A lány az ajkaiba harapott és becsukta a szemét, de szája máris mosolyra görbült. A tollak megrohamozták Hermione minden szabad testrészét, a talpakon vagy 50-50 apró tollpihe járt fel-és alá, a sakaktól a lábujjak közéig mindenhova befurakodtak, a hasán vagy 100 toll csiklandozta a lányt és a talár alatt a hónaljaknál is vagy 20 toll szorgoskodott.
Szegény Hermione már nem is nevetett jószerével csak sikítozott annyira csiklandós volt szinte mindenhol. A nevetés velőtrázó és hatalmas erejű volt!!
- Neeeeee, könyöööörrrgggökk, neeeeee!! - sikította Hermine. - Nagyon csiiiikkkkklllaaannndddoooozzz, nnnneeeeemmm bííírrrooomm!!!
Közben csak úgy folyt a könnye a nevetéstől.

Az utolsó hatalmas erejű sikítás után a falak megremegtek, a ollak pedig azonnal eltűntek. Harry és Ron ösztönösen a fejük fölé kapták a kezüket, azt hitték beomlik az egész szoba, de csak a rejtekajtó nyílt ki hatalmas, zörgés és csörömpölés közepette.
A lányról pedig eközben letekeredtek a kötelek és ő nagy nehezen felült. Még mindig alig kapott levegőt, de pár perc után nagyjából rendbejött. Lenyúlt az ágy lábához és felhúzta a zoknit és a cipőt a lábára, a talárját megigazította, a nyakkendőjét és a gallérját úgyszintén.
Miközben Hermine olyan gyorsan elsietett az asztaltól ahogy csak csak tudott, barátai hasukat fogták a nevetéstől.
- Ez egyáltalán nem volt vicces. - szólt feldúlt képpel a lány, s ez már hasonlított arra a Hermionéra, aki a barátjuk volt.
- Nem mondtad soha, hogy ennyire kis csikis csaj vagy. - csípkelődött Ron, aki még mindig az arcizmaival viaskodott.
- Elég volt ebből! - zárta le a témát a lány, miközben elkezdtek átevickélni a szomszéd helyiségbe.
Ahogy beléptek a fények rögtön kigyúltak és egy hatalmas sakktábla tárult a kővadászok szeme elé...
(A folytatást innentől mindenki ismeri!! :D )
0
A
· 30 Jun 2012 (edited)
Nem, nem ismerem a folytatást, mert úgy elpárolgott fejemből ez a bűnrossz könyv, mint egy kiskanál víz a 40°-os kánikulában :P

Habár ez a rész megmaradt volna... :)
0
A
· 30 Jun 2012 (edited)
Köszi!!
0
A
· 30 Jun 2012 (edited)
Meg fogom rajzolni azt amikor Hermione már le van fogva és vár az ítéletre...
0
A
· 1 Jul 2012 (edited)
Nem rossz ötlet!!

Sőt ha azt is lerajzolnád, mikor már csikizik, az szerintem még jobb lenne!! :)
0
C
· 1 Jul 2012 (edited)
Egész jó!
Bár a könyvet nem olvastam, de valahogy a fejemben a szinkronhangok hangjával végig hallottam a dolgot és a két srác mikor hátralép is egy jó jelenet volt. :)
0
A
· 1 Jul 2012 (edited)
Nagyon köszönöm mindenkinek!!

Most milyen történetet szeretnétek??
HP-s, vagy folytassuk az esküvős sztorit, vagy valami új??
Mit szeretnétek??
0
A
· 1 Jul 2012 (edited)
Mester, könyveket nem olvastad véletlen, vagy csak filmen láttad??
0
C
· 1 Jul 2012 (edited)
Háát, néhányat láttam filmen. Asszem össz vissz 4 et csak nem tudom melyikeket.
De amúgy csak most jutott eszembe mikor a bölcsek kövét keresték Hermione még nem volt nagyon fiatal? :O :D
0
A
· 2 Jul 2012 (edited)
Én igazából egy sorozatot akartam először hogy 1.-től a 7. kötetig kibővíteni kicsit, de most valami hülyeséget csináltam, vagy megszegtem valami szabályt??

Ha így van azonnal törlöm az egészet, erre nem gondoltam mikor a történetet írtam, meg sem fordult a fejemben, hogy fiatal lenne!!

Milyen szabályok vannak itt a történeteknél Mester, segíts légyszíves??
Amúgy szerinted most mi legyen, töröljem a postot, vagy mit csináljak??
0
A
· 2 Jul 2012 (edited)
Kitöröltem!!
Ha akarjátok elküldöm nektek máshogy, csak nem szeretném ha baj lenne belőle!!

Kérlek írjatok, hogy milyen történeteket olvasnátok szívesen!! :)
0
C
· 2 Jul 2012 (edited)
Jaj bocs!
Nem azt akartam mondani, hogy töröld. Szerintem nem szegsz vele szabályt, mert mondjuk a kora nem volt említve. Nyugodtan visszapostolhatod szerintem.
Bocs ha rádhoztam a frászt. :(
0
A
· 2 Jul 2012 (edited)
Mi ez a meggondolatlanság? Még a választ se vártad meg...
http://www.facepalm.hu/picard.jpg
0
C
· 2 Jul 2012 (edited)
Köszönöm Picard kapitány. :)
0
A
· 2 Jul 2012 (edited)
Itt van Riker is:
http://tvwritings12.files.wordpress.com/2012/04/frakes-palm.jpg
0
A
· 3 Jul 2012 (edited)
Jaj, nem dehogy semmi baj!!
;)

Csak nem akarom, hogy kitegyenek, tudod!!

Akkor visszateszem!! :)
0
C
· 3 Jul 2012 (edited)
Amúgy én is hibás lehetek a kései válaszért, meg a pánikkeltésért. Elnézést kérek.
0
A
· 3 Jul 2012 (edited)
Most mindnyájan meg fogunk halni!
0
A
· 3 Jul 2012 (edited)
Hülye!!
:D :D
0
A
· 3 Jul 2012 (edited)
Ma fogom rajzolni...
0
A
· 4 Jul 2012 (edited)
Tyűha... ez nem is olyan egyszerű :shock:
Főleg hogy itthon van mindenki... :P
0
A
· 4 Jul 2012 (edited)
Nem kell kapkodni!!
0
A
· 4 Jul 2012 (edited)
Milyen történeteket szeretnétek tőlem??

Adjatok valami ihletet!!
0
A
· 4 Jul 2012 (edited)
Devianton fenn vagy esetleg?
Ha kész van akkor úgy töltöm fel, mintha te rendelted volna...
0
C
· 5 Jul 2012 (edited)
A Hári Podő jól ment. Próbálj rá mégegyre szerintem belőlle...
0
A
· 20 Jul 2012 (edited)
Na... mivan má?