1. Az apa
Már megint az én telefonomat használna. Amióta 9 éves úgy elszemtelenedett!
Pedig megmondtam már neki! Használd a saját telefonodat, apa azért vette neked! Nincs kimenőd? Legközelebb jobban gazdálkodsz amikor a sok hülye libával diskurálsz!
Na megállj csak, ne menekülj, úgysem tudsz meglógni! Nem kérem a hülye tündéri mosolyodat, mindjárt úgyis könnyesre röhögöd magad.
Szerencsére apádnak ma jó napja volt, játékosan fogjuk elintézni.
Na, kezeket a tarkóra!
Gyerünk, gyorsan! Ha húzod az időt, csak annál tovább tart!
Na tehát, édes kislányom! Ne parázz, még nem csikizlek, csak úgy teszek! Teszed vissza a kezedet a tarkódra, a kis aranyos hónaljadat ne dugd csak el. Ott az ujjam egy centire tőle, bármelyik pillanatban hozzáérhet, de nem tudod előre mikor.
Szóval édes kislányom, mit beszéltünk meg a múltkor a telefonnal? Na mondd el csak szépen!
Látod, még hozzád se érek, előbb mondd el, tehát ha jól emlékszem, azt beszéltük meg, hogy nem fogod apa telefonját használni, mondd utánam. Mit kuncogsz, még hozzád sem értem, látod itt mozgatom a kezemet egy centivel a hónaljad fölött, előbb mondd végig, csak utána ne lepődj meg ha hirtelen mégis hozzádérek! Úgy se tudod, mikor lesz az. Na mondjad. Ez az jó a válasz, na START!
Hiába zárod össze a karod, már ott az ujjam. Csiki-csiki-csiki-csiki... nevess csak, az nevet, aki utoljára nevet. Görnyedsz, minjárt a földön leszel, azt hiszed érdekel?
Na már a földre is hemperedtél. Szerintem a hasadnak is hiányzott már egy kis csikizés, te kis majom! Úgy sívitozol, mint egy kis majom. Na, kapom a bokádat, na milyen a szoba fejjel lefelé lógva? Mindjárt véget ér a tortúra, olyan könnyű vagy, hogy egy kézzel is tudlak tartani, a másik kezem szabad, vigyázz a talpadra, mindjárt hozzáér, wowowowowowow, leraklak, te pirosfejű, most már szaladhatsz, menekülj...
2. A kislány
"Na, leraklak mindjárt, apu itthon van! Basszus, most vett észre. Ebből baj lesz, le kell raknom..."
Jaj, segítség már jön is, mi lesz ebből? Talán itt ki tudok szaladni, nem basszus, elém állt.
Na jó, úgy látom nem haragszik. Jaj, csak megint szét fog csikizni.
Nem akarom a kezezmet tarkóra tenni. Úgy látom muszáj lesz, tessék apu!
Most paráztat, ez a legszarabb, inkább érjél hozzám, kezdd el, de ez szörnyű!
Direkt csinálja, élvezi, hogy a kis leánykáját paráztatja. Itt van a keze, de most megint távolabb vitte. Mindjárt összeszarom magam. Hogy mondjam utána, mikor éppen életveszélyesen fenyeget.
"Igen, megbeszéltük, hogy a saját telefonomat használOOOOOOM" - na basszus most kezdte el, nee apu, nagyon csikis a hónaljam, áááá, meddig csinálja még. Talán ha elég hangosan sikítok, az idegesíteni fogja, megpróbálom. ÁÁÁÁÁÁ! Csak mégjobban csinálja, már összegörnyedek, mindjárt seggre fogok esni, nee apu, soha többé nem fogom. Lábam nem tart tovább, a földön vagyok. Jaj a hasamat ne, az nagyon csikis!
Azt is elkezdi.
Nem akarja abbahagyni.
Biztos már tök piros a fejem.
Jó mindegy, legalább nem haragszik rám, ez szar de jó is.
Csak abbahagyta, veszek egy kis levegőt, jól van apa, elmehetek most már?
ÁÁÁÁ, most meg fejjel lefelé lógat, jó ezt szeretem, csak most levegő után kapkodok, fárasztó ennyit sikítozni.
Milyen magasan lehetek? Próbálom a karomat kinyújtani, de nem érem el a földet. Vicces így a szoba! Milyen jó, hogy apu nem haragszik rám, tudja, hogy szeretem ha lelógat. Most már kicsikizted magad apu, lerakhatsz!
ÁÁÁ, tévedtem, segítség, a TALPAM! Egyik könyökével összefogja a lábamat, a másikkal a talpamat csikizi! Próbálom dobálni magam, de erősen fog, nem tudok elszabadulni. Milyen piros lehet a fejem, kár, hogy nincs itt tükör, megnézném. Annyit sikitoztam már, alig kapok levegőt, de nem tudok nem sikitozni. Ezt már nem lehet kibírni, segítség, engedj már el!
Na csak lerakott végre, MENEKÜLÉS!
0
V
OP · 26 May 2011 (edited)