Egy ufo bosszút áll
(F/L erotikus tartalommal)
A történetet saját magam szemszögéből fogom mesélni, és egy hölgyeményről szól. Hogy miért ufo? Mert én egy-két egyén szerint az vagyok.
A hölgy Szilvi egész szép teremtés, s hogy pontosabb képet tudjatok róla kapni, 170 cm magas, közepes hosszú barna haja van, zöldes-barnás szeme, és átlagos testalkatú. Nem bombázó, de mégis vonzó, mert sokat sportol. A feneke nagyon formás, a mellei átlagos nagyságúak, de nem tűnnek ki, mert nagyon fiúsan öltözködik, mint manapság a lányok többsége…
Egy szép nap épp felébredtem, mikor csörgött a telefonom. Kati volt az, aki az akkori barátnőm volt, hogy mikor tudok felmenni hozzá Budapestre? Persze a szokásos kiszámíthatatlanságom hatására csak hebegtem, hogy nem tudom… ööö… izé, de közben csak elkezdtek a fogaskerekek forogni. Fel is pattantam egy vonatra, és fel Budapestre. A vonaton sok volt a szabad hely, mivel mindenki a strandokon, vagy otthon volt. Ugyan kinek lenne kedve a nyári melegben, a leghőgutásabb júliusi napon utazgatni, főleg a MÁV ZRt. vonatain?.... Hát nekem! Ha nő van a dologban, azokért mindent
Nos, alig hagytuk el a következő állomást, csörög a telefonom. Szilvi hívott, aki már hetekkel előbb elkezdett környékezni. Nem volt rossz csajszi, de nekem állandó szabályom, hogy a barátnő az egy és szent és nem nyitok más felé, hacsak nem szolgált rá. Épp arról érdeklődött, hogy mi van velem, és hogy nem hiányzik e nekem? Szinte köpni-nyelni nem tudtam, de végül kinyögtem, hogy hiányzik, mivel már régen láttam. Vele csak MSNen szoktam beszélni, mivel szintén Pesti és én a Balatonnál lakok. Erre, hogy találkozzunk, és hogy jó lenne egy buli is, akár kettesben. Erre lecsaptam a telefont, és rágyújtottam egy cigire. Ennyire egyértelműen felkérni keringőre valakit… hááát… Ám pár perc múlva ismét rezeg a készülék, sms jött, egy vigyorgó fej és valami olyasmi, hogy „nyugi, én is csak rád vágyom, ellentétben Katival” és egy csókot küldő fejecske.
Igen, pontosan ez volt a helyzet, de persze csak szerinte, mivel én épp a szerelmemhez igyekeztem. Beért a vonatom, és ott várt, puszi, majd utána átmentünk a Moszkvára és a kedvenc Palacsintázónkba. Közben sorban kaptam a csókot és puszikat küldő sms-eket Szilvitől, eléggé ciki is lett miatta a helyzet, mikor Kati elkezdett érdeklődni, hogy mi is van. Erre elmeséltem neki mindent, mert őszinték voltunk mindig is egymással. Erre ő, hogy tudja, hogy kit szeretek és nem tekinti ellenfélnek Szilvit, csak jó lenne, ha befejezné az sms-eket. Erre jött egy bővebb sms is, amivel már mindkettőnknél betelt a pohár, és visszaírtunk neki ketten egy szép, és osztásokban bővelkedő üzenetet, mire ismét csak egy mosoly és egy puszi jött. A nap további részére kikapcsoltam a telefont, és békésen töltöttem az időt, majd eljött az este és egy kisebb vita. Mert azért tényleg zavaró lett egy idő után Katinak, és azt akarta, hogy új számom legyen. Ez persze nekem nem tetszett, mert azzal csak a nyűg van, míg mindenki megtudja, stb. De a kis perpatvarunk után békülés és egy orbitális szeretkezés következett. Majd elaludtunk, s én másnap hazamentem a Balatonhoz.
Otthon elkezdtem szörfözgetni a neten, miközben megnyitottam a email-eimet, és azokból is a többség Szilvitől volt. Na több se kellett, valamit ki kellett találni, s nem is kellett sok nekem, hiszen szeretek csikizni másokat, és főleg, ha okot adnak rá. Elkészítettem a tervem, s fel is hívtam vacsora után Szilvit, hogy áll e még az a tali? A válasza csak még jobban felhúzott: „ha te is „állsz”, mindenképpen”.
Annyit beszéltünk meg, hogy sajna a héten dolgozom (mint pincér), de a hétvégém szabad kivételesen, és ráérhetek. Hamar el is jött a nagy nap. Katit felhívtam a vonat indulása előtt, hogy azt a tipikus „jó éjt telefont” elintézzük, ha nem tudunk találkozni. Utána elmentem Szilvihez, aki egy szobatársával, Natival él együtt egy albérletben, aki szerencsémre a hétvégére hazautazott. Odaértem hozzá, és már az ajtóban várt, átölelt és utána rám kacsintott, majd bevezetett a nappalijukba, ami egyben a háló is volt, mivel nem volt nagy az albérlet. Rögtön zene, és előszedtük az italokat is. Alapozónak bort gondolt, de megelőztem, s kitöltöttem 2 féldecis házi-pálinkát. Ekkor felpattant, s szemügyre vehettem: a szokásos kedvenc bandájának (nem nevezném meg) a logójával ellátott fekete póló, ¾-es kék nadrág, otthonka, és egy világoskék zokni. A pólója rövid ujjú volt, de úgy szerette, ha fel van tűrve az ujja, mintha ujjatlan lenne. A lába és a honalja is szépen borotvált volt.
A személődésemből az zökkentett ki, hogy „Na mi van? Nem iszunk?” Ekkor én is felálltam, és lehúztuk a páleszt, ami természetesen saját termés volt, és nem ehhez szokott Szilvi, szóval amellett, hogy majdnem megfulladt, és szétmarta a torkát, rendesen a fejébe is szállt. Utána még ittunk 1 keveset, de mindketten csak jól éreztük magunkat. Bekapcsoltuk a TVt és a pókeren röhögtünk egy sort, majd utána megpróbált lelökni a székről. Erre én is őt, majd ő jött egy kicsit erősebben, én erre 1 gyenge mozdulattal lelöktem a székéről. Erre visszanézett rám és az a tipikus „huhhh ezt most megkapod” nézés. Erre felálltam a székről, és ő nekem esett, s rálökött az ágyra. Én felhuppantam, s elkapva a kezét lerántottam, s mikor majdnem lekapott eljött a bosszú ideje. Elkezdtem csikizni az oldalán, mire felriadva sikított egyet, majd folytattam, s a hátára fektetve ráültem a hasára, s föléje hajolva a kezeit lefogva csikiztem, ahol csak tudtam. Felváltva játszottam az oldalával és a honaljával. Ő közben kissé bódult állapotában próbált szabadulni és csak vergődött, ahogy tudott, bár nem hagytam neki sok mozgásteret.
A táskám közel volt az ágyhoz, abban hoztam 1-2 „kelléket”. Amikor már hangtalanul nevetett, abbahagytam, és a kezeit elengedve a táskámból előszedtem a köteleket. Ő csak nevetgélt és feküdt aléltan. Megfogtam a két kezét, s a hasán ülve összekötöttem a csuklójánál, majd odakötöttem az ágy fejtámlájához. Utána a lábait kötöttem össze a bokájánál, és az ágy végéhez erősítettem. Szerencsémre az ágy rácsos szerkezetű volt a végeken. Utána visszatértem eredeti pozíciómhoz és a hasán ülve a szemébe néztem áldozatomnak: „itt a bosszú ideje drágaságom! megadom neked a gyönyört, de addig egy szép és vidám út vezet” Erre elkezdtem csikizni a honalját, és az oldalát ismét. Erre ő csak annyit tudott mondani, h „NEEEEEHeheheheheheheheehehehehehehehehe… neeehhhmmmm bíhihihihihihihihihihrom….”
Majd egy 10 perc múlva följebb húztam a pólóját és elkezdtem a pocijával és a köldökével játszani, amitől még jobban nevetett, és vergődött, próbálta dobálni magát. A nevetése közben csak annyit bírt mondani, hogy „nehhhhhh eléééééééég ehehhehehehehehehehehehehhehhehe” „Még nem elég, tényleg nem” Válaszoltam, és a csikizést abbahagyva megfogtam a polóját, és rá néztem: „még csak most jön majd a lényeg”, mire tágra nyíltak a szemei, s enyhén nevetve csak a kósza hajszálakat próbálta kifújni a szeméből. Ekkor felhúztam a pólóját a feje fölé, majd hogy egyszerűsítsek a lépéseken, térdelésből guggolásba emelkedtem, teret engedve neki, s belemarkoltam a honaljába. Egy erőteljes nevetés után sok kicsi következett, majd a várt reakció: az oldalára fordult. Ekkor elérhetővé válta melltartója csatja, s ki is kapcsoltam, majd a polójával együtt a csuklójáig emeltem. Gyönyörű volt a melle a lekötözött, már enyhén izzadó testén. a bimbói csak úgy meredtek az égnek. „Nézd csak, valaki élvezi, ha csikizik”. Erre egy riadt tekintet, és ránézett a melleire, majd elpirult. Hogy ki ne essen a lendületből és újra elkezdtem az oldalát csikizni, mikor pont azt mondta, hogy „neeeeeeehhhehehehemm éééééééhéhéhéhéhér hehehehehehehhehehehehehe”
Ekkor már az egész felső teste az enyém volt. Ott csikiztem, ahol értem, s kb 5 perc után elkezdtem csikizni a cicije alatt, majd magát a mellét is, és ettől még jobban nevetett. Így kiélhettem bosszú-vágyam egy részét, ami megközelítőleg fél órát tartott. Ekkor egy kis szünet következett, majd töltöttem magamnak egy kis vizet, és neki is vittem, de csak pár kortyot kért, s a többit ráöntöttem. Visszahelyezkedtem, s amikor vizes-izzadt testét újra a nevetés mezejére segítettem, az nagyon hatásos lett, mivel a víz jótékonyan hatott a teste érzékenységére.
Újabb 10 perc után megfordultam, és térdelő helyzetben a lábaira hasalva elkezdtem lehúzni a jobb lábáról a zokniját. Nagyon édes kis lábfeje volt, megközelítőleg 37-es lehetett, és formás lábujjai, rózsaszín talpa. Ahogy elkezdtem csikizni, felkiáltott, hogy „jajjjj neeeehehehehehehehehe ezt NEEEHEHEHEHEHEHEHEH… MINDENT CSAK HEHEHEHEEHEH EZT NEEEEEEHEHEHEHEHEHEHEHE”. Egy kicsit felfedeztem a jobb lábfejét, majd a balról is lehúztam a zoknit, s azt is megcsikiztem, majd egyszerre a kettőt. Ezzel az őrületbe kergettem. Utána lemásztam róla és egyszerre csikiztem a hasát és a lábait is.
Egy olyan 10 perc után elkezdtem harapdálni a lábujjait óvatosan, s ettől még jobban kikelt magából, s rimánkodott, hogy „EHHHEHEHEHEHEHELÉG!!!! NEEEEEHEHEHEHEHE” De én csak folytattam, míg egy 10 percig, ami alatt nagyon kikészült, és mikor abbahagytam, csak pihegett és „így… engem… még senki… se… soha… nem… csikizett… meg”
„Hát… itt az ideje, akkor még jobban” és melléje térdelve elkezdtem kicsomózni a nadrágja kötőjét, amit masnira kötött. Ekkor tényleg kiült a rémület az arcára. Figyelmeztetés nélkül megcsikiztem az oldalán, amitől megugrott és elemelte a medencéjét az ágyról, s gyorsan lehúztam a nadrágját. Ekkor nekem meg a büszke testrészem nőtt nagyon nagyra, mert egy világoskék tanga volt rajta, ami alig tart valamit. Elkezdtem lehúzni a nadrágját a lábán, majd még egyszer megcsikiztem az odalán, s ismét jött a medence-emelős reakció. Erre lehúztam a bugyiját, mire egy halk és lágy „Neh” jött a nevetése közben.
Kedves „rabszolgám”, immár teljesen meztelenül feküdt, egy némileg csikifetises srác minden vágyának és kívánságának 100%-os teljesítésére kényszerűen készen. Már csak egy dolgom volt az utolsó dobások egyikének elkövetésére, ami tervben volt. Ez pedig az volt, hogy a lábait eloldoztam, levettem teljesen a nadrágját és a tangáját, s terpeszbe nyitva a lábait az ágy végének két széléhez kötöztem azokat. Foglyom ruháit épp át akartam tenni a másik ágyra, mikor megtapintottam a tangáját és egy merő víz volt. A locsolásból oda nem juthatott, így egy dologra tudtam csak következtetni.
Erről meg is bizonyosodtam, hiszen megérintettem szépen borotvált punciját, mire felszisszent, és egy merő nedvesség volt az egész. „Te tényleg élvezted ezt az egészet” Erre elkezdett elvörösödni, és enyhén remegett a teste. „Még szűz vagyok, csak óvatosan majd légyszíves” Erre kicsit lefagytam, de tőle nem vártam mást, bár legalább annyit, hogy már volt legalább 1 pasi az életében. Erre odahajoltam hozzá, és a szájától egy-két centire elhúztam a szám, és a homlokára adtam puszit, majd a fülébe „nem fogom elvenni, arra ne is számíts” Ekkor kissé elkomorult, majd 1 könnycsepp gördült végig az arcán. Erre én „de hogy a vidámságod megmaradjon…” és elkezdtem csikizni a hasát és a mellét, majd a honalján és ismét az oldalán és elidőztem a mellén is a másik kezemmel a köldökét böködtem.
5 perc után az ágy végéhez állva a lábfejeit vettem kezelésbe, s ismét vihogott, miközben próbált szabadulni. Amikor a lábujjai között csikiztem a táskámból időközben előkerített madár tollal, akkor a testét dobálva, a fejét forgatva próbálta elviselhetőbbé tenni az érzést, de csak jöttek a csikis impulzusok, s átjárták egész testét. Majd a tollat letéve megálltam mellette, és a szemébe nézve: „Biztos ismered a hétfogást” s miközben még mindig nevetett kicsit az előző pár percnyi csikizéstől, összeszorította a fogait, s szorosan becsukta a szemeit. Elkezdtem az ismert enyhe szorításokat a combján, majd egyre beljebb haladva az ágyéka felé, s ő egyre nehezebben viselve, egyre nagyobb nevetéssel reagált. Majd a hetedig fogásom után, melyeket hangosan számoltam neki, folytattam nyolc, kilence és így tovább, míg nem elértem teljesen az ágyékáig, ahol belenyomtam az ujjam a medencéjébe, s ettől teljes agóniába került.
„NEEEEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEE……NEM EHEHEHEHEHEHTEHEHEHEHEHEHEHEHHEEEETEEEHEHEEHEHEHEDHEHEDHEHEHEE HEHEHEHE NEEEEEEEHEHE…”
Nem sokkal később a lábai közé térdeltem, és felváltva csikiztem, ahol épp értem, a honalját, a pociját a lábfejét hátranyúlva, a combját, az ágyékát, az oldalát, a mellét, stb.
Majd abbahagytam hirtelen és levettem a felsőmet, s ráfeküdtem, és a fülébe súgtam: „szeretnél még?”, ő: „bármit megteszek, csak ne folytasd”, én: „annyi kérésem van, hogy ne zaklass, mert ismersz, hogy nem szeretem, és hogy erről hallgass, különben sokkal durvább dologban részesítelek”, ő: „rendben, értettem”, én: „viszont még nem végeztem”, ő: „mi?”, és újra csikizem az oldalát és a hónalját, majd kicsit lejjebb csúsztam, és a nyelvemmel izgatni kezdtem a jobb mellét, s a csikizésem is enyhült. Ettől nagyon begerjedt, s szinte remegett, és a hasamnak emelgette az ágyékát. Ekkor feltérdeltem ismét a lábai között és ismét csikizni kezdtem, „neeehehehehehehehe, nehehehehe csihihihnáld! HAHAHAHAH HALLLAHAHAHAHAHAOD? NEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEE”
Majd újra rákaptam a melleire és a kényeztetésre, s mikor már nagyon élvezte visszatérdeltem, és a puncija kissé nyitva volt a terpesztől amúgy is, de a tetején két ujjammal még jobban szétnyitottam. Másik kezemmel felkaptam a tollat, és a csilkójára irányítottam, mire nagyon elkezdett nevetni és nyögni is közben. „HEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE AAHAHAHAaAAAAAAA… HMMMMM EHEHEHEHEHE MMMMHHHMMMMM…. AAAAAA JÉZUSOM!!!! HeheheheheHEHEHEHE HMMM… AAAAAAAAAAAAAAAAA... HEHEHEHEHEHEHE” Majd még egy végső sikítás és vergődő testén élete egyik első, és leghatalmasabb orgazmusa futott végig. A szeme csukva maradt, és a teste még akkor is remegett, mikor eloldoztam. Majd ráterítettem egy takarót, és a feje alá egy párnát tettem.
Leültem a TV elé, ahol épp foci ment és egy sörrel a kezemben, mint egy igazi magyar szórakoztattam magam. Olyan hajnali három lehetett, mikor Szilvi magához tért, és felébredve hátulról átölelt és arcon puszilt és a fülembe: „köszönöm”. Én pedig hátrafordulva „semmiség, vegyél fel valamit, és ülj le, mert épp nyerésben van a Barca”
Reggel átmentem Katihoz, aki még aludt, s együtt „fetrengtünk” délig. Annyit mondtam neki, hogy megbosszultam, és több zaklató sms azóta se jött. MSN-en többnyire megtaláljuk egymást, s mindig felemlegeti valahogy azt a bizonyos estét. Egyik legutóbbi beszélgetésünkkor utalt arra, hogy a szobatársa elég idegesítő lett, és meg kéne nevelni…
Folytatása lehetséges, szal nincsen vége, fuss el véle…
0
A
OP · 25 May 2010 (edited)