Kati és Anna barátnők voltak, mindketten 22 évesek. Gyakran jártak át egymáshoz beszélgetni, szerveztek közös programokat, és mindent meg tudtak osztani egymással, ez alól nem lehetett kivétel a szerelmi életük sem. Anna éppen egy fiút szeretett volna az ujja köré csavarni, ami egyelőre nem sok sikerrel járt, és éppen ebbéli bánatát panaszolta Katinak, amikor egy délutánt nála töltött. Kati ötleteket próbált adni, de egyiket sem érezte igazán hasznosnak, mígnem egyszer csak igen vad, de annál izgalmasabb verzió ötlött eszébe.
- Figyelj, gyönyörű vagy – mondta Annának, és ebben bizony igaza is volt – hódítsd meg a testeddel! Annak nem fog tudni ellenállni!
- És ezt hogyan gondolod? – kérdezte Anna.
- Hát… - vigyorgott sejtelmesen Kati – az attól függ, mennyire vagy bevállalós, de lenne számodra egy ötletem!
- Csupa fül vagyok.
- Hívd át magadhoz, és várd az ágyon fekve, hm… bizonyos mértékig levetkőzve, és becsomagolva egy szép szalaggal. Neki pedig más dolga sincs, mint hogy rád vesse magát!
Anna meg sem tudott szólalni elsőre…
- Na? – biztatta Kati.
- Hmmm.. tetszik az ötlet! De hogyan tudom magam becsomagolni?
- Ó, majd én becsomagollak! – kacsintott Kati.
- Oké – mondta Anna némi habozás után.
Megegyeztek abban, hogy másnap négykor Katinál találkoznak, Kati pedig öt órára hívta oda a srácot. Anna meg is jelent a kért időpontban, vagány frizurával, igazi démoni jelenség volt. Kati betessékelte, majd elkezdte a felkészítést.
- Gyere be a hálószobába!
Leültek a franciaágyra.
- Van számodra egy csomó rózsaszín szalagom, ezekkel foglak majd becsomagolni, úgyhogy akár kezdhetsz is vetkőzni.
- És mennyire vetkőzzek le szerinted?
- Hát, minimum bugyi-melltartóra, de ha bátrabb vagy, ledobhatod a melltartót is!
Anna ekkorra már belelkesedett a dologba, így gond nélkül levetkőzött egy szál fekete tangára. Katinak már a torkában dobogott a szíve, de igyekezett leplezni.
- Csomagolhatsz! – utasította Anna már az ágyon fekve.
- Van itt még valami. Ha igazán mindent be akarsz dobni, – Kati arca kipirult, szíve hevesen vert – akkor egy selyemszalaggal kikötöm a kezeidet!
A javaslat gyorsabban átment, mint gondolta. Anna széttárta a karjait.
- Jöhet! – kiáltotta.
Katinak több se kellett. Szépen mindkét csuklóját határozottan kikötözte a háttámlához, sőt, lábait is lekötötte terpeszben.
- Wow!....- hüledezett Anna – nem semmi…
- Izgat, ugye? És ha azt mondom, hogy a srác csak holnap jön? Holnap eljátszhatjuk ugyanezt, de mára az enyém vagy!
Anna tágra nyitotta a szemeit.
- Hogyhogy mára a tiéd vagyok?
- Majd meglátod! Azt hiszem, kicsit túl vagyok öltözve hozzád képest.
Kati egy pillantás alatt ledobta pulóverét és nadrágját, így tangában és feszes ujjatlan topban kezdett neki a játéknak, amit eltervezett. Anna csak bámult, de hogy izgatni kezdte a dolog, az nem volt kérdés…
Kati miután nekivetkőzött, elhelyezkedett Annával szemben. Megérintette oldalát kevéssel a tangája felett, és nagyon finoman csiklandozni kezdte.
- Ahhh…. – vetette hátra a fejét Anna – tudtam…
Széles mosolyra húzódott a szája, de próbált nem nevetni, miközben Kati centiről centire halad feljebb a bordáin, és ámulattal csodálta Anna isteni testét. Már a pocakját cirógatta, majd mellei között, majd ismét az oldalát… Anna kezét ökölbe szorítva próbált ellenállni, szaporán vette a levegőt, majd hangosan nevetni kezdett, de egy szóval sem kérte, hogy Kati hagyja abba, amit csinál…
Kati ezután a combokat vette célba.
- Mit szólnál egy hétfogáshoz? – kérdezte, és már neki is kezdett térdtől fölfelé.
- Eeeegy…. – szépen lassan, erotikusan cirógatta. Anna rángatni próbálta lábait, de szinte moccanni sem tudott.
- Keeeeeeeeeettőőőőőő…
Ennél lassabban nem is lehetett volna csikizni, Anna mindenhol libabőrös lett, Kati pedig csak kínozta tovább. Nagy sokára jutott csak el a hetedik fogáshoz, de itt időzött el legtovább. Még lassabban, még finomabban húzta végig ujjait a megkötözött lány combtövén, tangája vonala alatt, majdnem egészen a lába közéig… Anna szinte remegett, de egyúttal nagyon csikis is volt, és ezt már nagyon nem bírta tovább, csak nevetett egyre hangosabban…
- Oké, ügyesen kibírtad a combodon! Akkor menjünk tovább, mit szólnál, ha most a hónaljad jönne?
Kati máris közelebb húzódott Annához, érezte teste melegét. Egészen közel hajolt jobb felkarjához, szinte milliméterre, de nem ért hozzá. Behunyta a szemét. Anna is így tett, csak szuszogása hallatszott. Kati centiről centire haladt befelé, egyre közelebb a hónaljához. Anna forró bőrének finom illata egyre intenzívebbé vált. Kati kinyitotta a szemét, és megpuszilta Anna hónalját. A lány elmosolyodott. Kati még egyszer megpuszilta. Anna kuncogni kezdett. Kati még egy puszit adott selymes hónaljára, majd kezeivel a másik oldalon cirógatni kezdte, itt pedig finom nyalogatásokba váltott át nyelve hegyével. Az Anna kezeit fogva tartó szalag megfeszültek. Kati egy másodpercre se hagyta abba, jobb hónalját nyelvével, a balt körmeivel csikizte, miközben nem győzött betelni puhaságával, selymességével.
Csak sok-sok idő után hagyta abba, mélyen Anna szemébe nézett, közben finoman simogatta pocakját és melleit, Anna össze-összerándult, ahogyan csiklandós részt ért. Kati abbahagyta a csikizést.
- Akarod, hogy folytassuk? – kérdezte kihívóan.
- Aha – lehelte Anna.
- Oké – Kati szeme csillogott. Lehajította felsőjét, majd eloldozta Annát. – De ehhez már nem kell kikötve lenned…
0
A
OP · 7 Feb 2010 (edited)