MÁSKOR JOBBAN VIGYÁZNI!

by Anonymous · 1 Jan 2010 · 502 views
Sort:
0
A
OP · 1 Jan 2010 (edited)
Itt van tehát a történet; neveket, nemeket, személyleírásokat nem írtam bele, mindenki olyat képzelhet el magának, amilyet szeretne.
A cím a második részben majd értelmet nyer :)

– Elismerésem, hogy nemcsak kiszabadítottad a csapatod, hanem még a helyükre is zártad a mieinket. Csak egy gond van...
– Nincs meg a kulcs – fejeztem be helyette egy némileg önelégült vigyorral.
– És már nem tudjuk, hol keressük. Még mindig nincs ehhez semmi hozzáfűzni valód?
– Nincs bizony – feleltem, és hanyatt feküdtem az ágyon, aminek aztán a sarkaihoz szíjazta a csuklóimat és a bokáimat.
– Félsz?
Tíz perc csiki… legszívesebben elrohantam volna, de túl közel voltak a csapata kint maradt tagjai. Ugyanakkor kíváncsi is voltam, no meg bátornak akartam mutatkozni.
– Ahhoz jól össze kell szedned magad – feleltem, mindent bele, amíg még van hozzá merszem alapon.
– Jól van... erre még visszatérünk – mosolyodott el, miközben lassan körbejárt. Mély lélegzetet vettem, és minden izmomat megfeszítettem, hogy bárhol is érint meg először, ne rezzenjek össze – láthatóan fel akart térképezni, és igyekeztem minél kevesebbet elárulni. De bármilyen lassan tettem is, észrevette.
– Még el se kezdtem, máris segítesz nekem. Ezzel eltitkolni semmit nem lehet, viszont hamarabb fáradsz ki.
Dühösen visszanéztem rá, azon gondolkozva, hogy vajon nem csak le akar-e beszélni az ellenállásról, saját dolgát megkönnyítendő.
Kezét az alkarom belső oldalára tette, és ujjait lassan mozgatva elindult lefelé.
Ügyes. Magam sem kezdtem volna másképpen – az érzés minden megtett pillanattal egyre nehezebben elviselhetőbbé vált. Hamarosan leért a hónaljamhoz, mire mocorogni kezdtem, és kapkodni a levegőt. Finoman araszolgatva haladt tovább lefelé, a bordáimra, ami még rosszabb volt – be kellett látnom, hogy igaza van, mert ha nem is rándultam össze, próbáltam elhúzódni az ujjai elől, bármennyire is igyekeztem leplezni. Ilyenkor egy két ujjal körözgetve pontosított. Növekvő aggodalommal vettem észre, hogy semmi sem kerülti el a figyelmét, egyetlen négyzetcentimétert sem hagy ki, és ráadásul egyre érzékenyebbé is tesz – egyfajta bemelegítés az idegvégződéseimnek. Mire az oldalam és a hasam került sorra, összerándultam és önkéntelenül felnevettem. Mikor még lejjebb ment, és ujjai a csípőmön át a combomra vándoroltak, már el nem tudtam képzelni, hogy fogom én ezt kibírni, ha majd igazán beindul.
Kicsit elidőzött a térdhajlatomnál, mire megpróbáltam felhúzni a lábamat, de ezzel persze csak segítettem neki. Utána a lábfejemet, végül a talpamat csiklandozta végig, szerencsére csak egyszer, így még valahogy tudtam magam tartani; ekkor abbahagyta.
– Sok lesz az a tíz perc – nézett rám elvigyorodva.
– Már csak kilenc.
– Tizenkilencnél is többnek fogod érezni.

A talpammal kezdte; először néhányszor végighúzta rajtuk egyszerre csak egy ujját. Az első egy-kettő még nem zavart különösebben, utána viszont minden alkalommal egyre jobban csikizett, sőt azután is éreztem, hogy már elvette az ujját – hamarosan heves, ám teljesen hiábavaló rúgás követte minden érintését. Ekkor az összes ujjával mindkét talpamat egyszerre kezdte csiklandozni. de így még legalább tudtam némi ellenintézkedést tenni: vadul kalimpáltam a lábfejemmel, és begörbíthettem a lábujjaimat.
Nem késett a válasszal: lábamra telepedett, megmarkolta a lábujjaimat és hátrahajlította őket.
– Ne! NEEEEEEEEEE!!!
– Hogy mondod?
Elhallgattam, de nem sokáig – most már sikerült teljesen mozdulatlanul tartania a lábfejemet, miközben másik kezével könyörtelenül folytatta a csiklandozást. Ez még úgy is rosszabb volt, hogy egyszerre csak egy talpat vehetett célba, és mikor azt hittem, ennél rosszabb már nem lehet, elkezdte vakargatni azt a pontot, ahol a nagylábujj találkozik a talppal. Kétségbeesetten felnyögtem, és őrülten próbáltam szabadulni, de moccanni sem tudtam, és semmivel sem volt jobb, mikor átváltott a talpam két szélére.
Amikor végre abbahagyta, kihasználtam az időt egy nagy levegővételre. Többre nem is volt időm. Ujjai már kúsztak is fel a lábszáram belső oldalán, aztán a térdhajlatomat kezdték csiklandozni. Minden erőmet összszedve megpróbáltam felhúzni a lábamat, persze eredménytelenül. Ekkor egy pillanatra abbahagyta.
– Mit feszengsz, hát nem látod, hogy meg vagy kötözve?
Erre nem tudtam megállni, elnevettem magam, és ez megtörte a jeget – képtelen voltam abbahagyni, mikor felért a combomra, és úgy éreztem, ez a pillanatnyi másféle nevetés valahogy még érzékenyebbé is tett. Kétségbeesetten igyekezettel próbáltam összezárni vagy felrántani a lábamat attól függően, hogy a combom belső oldalát csiklandozta, vagy a tetejét markolászta – előbbit hosszú, oda-vissza mozdulatokkal, utóbbi olyan volt, mint a hét fogás, csak sokkal több fogással. E kettő módszeres váltogatásával az őrületbe kergetett. Egyre hangosabban nevettem, és minden kívánságom az volt, hogy hagyja már abba, vagy legalább menjen tovább.
Abbahagyta, de már tudhattam, hogy csak valami még rosszabb jöhet. Jött is: pozíciót váltott, majd hirtelen mindkét hónaljamat kezdte csiklandozni. Felsikítottam és veszettül rángatni kezdtem a szíjakat, próbálva lerántani a karomat. De amikor úgy tenyérnyit lejjebb ment a bordáimra, az minden eddigin túltett.
– ÁÁÁÁÁÁ!!! Várj egy kicsiiiiiit!!!
Megállt, és várakozón nézett rám. Kapkodtam a levegőt.
Arcán az érdeklődést lassan felváltotta valamiféle „no megállj csak” kifejezés, ahogy rájött, hogy nem mondok semmit, csak időt akartam nyerni, és gyorsan bekötötte a szemem valami fekete kendőféleséggel.
Már csak ez hiányzott.
Lélegzet-visszafojtva füleltem, de nem tudtam megállapítani, merre lehet. Egyre nőtt bennem a feszültség – hol fog támadni először?
De nem történt semmi, és a készenléti állapotból némileg engedve kissé ellazultam.
Hát persze, hogy csak erre várt: kétfelől jól a bordáim közé bökött.
Azt hittem, keresztülvágódom a plafonon. De akárhogy is küzdöttem, folytatódott a bökdösés. Minden egyes alkalommal hevesen összerázkódtam. Fogalmam sem volt, melyik hol hol fog érni, és pillanatokon belül kezdett a dolog borzasztóan kimerítő és idegesítő lenni.
– Szóval, mit is mondtál az elején?
– MIIIIIIIIII??????
– Elég jól összeszedtem magam?
Válaszul csak dühösen felordítottam.
– Csak válaszolj, mindegy, mit. Akkor leveszem a kendőt, és csinálok valami mást.
Tudtam, hogy ez az eddigi legközvetlenebb lépése, hogy együttműködésre kényszerítsen, és hogy a valami más csöppet sem lesz valami könnyebben elviselhető, de úgy éreztem, egy pillanatig sem bírom tovább.
– No, igen, vagy nem?
– IGEEEN!!!
Azonnal abbahagyta, és a kendő is lekerült a szememről. Kihasználtam az időt, hogy lélegzethez jussak, és amennyire lehet, összeszedjem magam – tudtam, hogy most jön a java.

A hasamon folytatta; gyengéd érintéssel, ám ujjait gyorsan mozgatva lassan áttért az oldalamra, majd vissza középre. Amilyen nyugodt módszerességgel ismételgette ezt az eljárást, olyan hevesen rángatóztam és visítottam. Mikor úgy látta, már nem tudja ezt tovább fokozni, vette kezelésbe a bevezető szakaszban felfedezett, különlegesen csikis pontokat. Ész nélkül nevettem, nem is tudom, hogy vettem levegőt, és ami még elviselhetetlenebbé tette az egészet, hamarosan szinte már mozdulni is túl kimerült voltam. Számolni próbáltam magamban, hogy elvonjam a figyelmemet, abban bízva, hátha lecsökken a pontok érzékenysége, és ezért feladja vagy tovább áll.
Óriási megkönnyebbülésemre abba is hagyta.
– Ha jól látom, úgy gondolod, rosszabb már nem jöhet.
Lihegve bólogattam.
– Biztos? – kérdezte, két oldalamat kezébe fogva.
Elakadt a lélegzetem – becsuktam a szemem, és könyörögni kezdtem magaban.

Valami hihetetlenül jól eltalált erővel és tempóban kezdte markolászni a bordáim és a csípőm közti részt – a leírhatatlan, mélyen a bőr alatt ható érzéstől összerándulva, üvöltve próbáltam felülni. Egész testemben megfeszülve egy pillanat alatt kifogytam a szuszból, csak hangtalanul rázkódtam a nevetéstől. Úgy éreztem, percek teltek el, mire abbahagyta.
– Ez fél perc volt. Továbbra sincs mondanivalód?
Most, hogy abbahagyta, már mindjárt nem volt (előbb meg úgysem tudtam megszólalni), de kétségtelenül fél perc volt a leghosszabb idő, amit ebből a fajta csikizésből egyszerre el tudtam viselni.
– Mit szólnál a következőhöz: egy perc, aztán ha utána sem válaszolsz, másfél, és így tovább…
– NÁLAD VAN!!!
– Hogyhogy nálam? – kérdezte, és finoman, fenyegetően visszatette az ujjait az oldalamra.
– A zsebedben!!!
A zsebébe nyúlt, és előhúzta az égen-földön keresett kulcsot.
– Mi a... jövet beleraktad, aztán visszaloptad volna...
– Talált, süllyedt.
– Ezt nevezem! Ragyogó ötlet. Az utolsó pillanatban mondtad meg, fél perc sem volt hátra a tízből!
– MI?! Most ígértél be egy percet, meg másfelet!
– Nem ígértem be. Csupán megkérdeztem, mit szólnál hozzá – felelte, s elégedetten nézte, ahogy vasvilla szemeket meresztek rá.
Sebaj, én nevetek utoljára – gondoltam, mikor néhány perc múlva mindannyian az ajtónál álltunk, és a zárba nyomta a kulcsot. Nem tudta szegény, hogy mindjárt újabb meglepetés éri.

Folytatása következik…
0
C
· 1 Jan 2010 (edited)
Hmm :) Érdekes a stílus és jó kis leírás :)
Köszi!
0
B
· 1 Jan 2010 (edited)
zseniális írás :P és a kikötözősdi a kedvencem :)
0
D
· 2 Jan 2010 (edited)
Tetszett a történet! Várom a folytatását!
0
A
· 4 Jan 2010 (edited)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki hozzászólt
(majdnem az egytizede annak, aki olvasta:-)!
Mivel kedvezőek a visszajelzések, itt a második rész :mrgreen:

Nem nyílik az ajtó. Valami a kulcs útjában áll.
– Ilyen nincs… ezt meg hogy csináltad?
– Ügyesen – feleltem, és megint csak képtelen voltam az önelégült vigyort elnyomni.
– Ismét elismerésem, és azért is, hogy most ilyen hamar tettél beismerő vallomást.
– Micsoda? Nem tudtad, hogy én voltam?
– Bizonyítékot akartam.
– Miért?
– Azért, hogy most veled nyittathassam ki.
– Arra várhatsz – meredtem rá. Bosszantott, hogy megint sikerült egyetlen kérdéssel beugratnia.
– Jól van. Meglátjuk, meddig, aztán visszaviszlek, és ugyanannyi ideig fogunk csikizni, óra most indul.
– Fogunk? Mi ez a többes szám?
– Még ketten csatlakoznak hozzám. Bízhatsz bennük, sokkal jobbak nálam. Igencsak félnék a kezük közé kerülni.
– Én viszont nem félek, mert a csapatom biztos végzett mostanra. Bármelyik pillanatban itt lehetnek.
– Te tudod – felelte, és karját összefonva, arcán alig látható kis mosollyal nekidőlt a falnak, én pedig eléggé biztos voltam magamban ahhoz, hogy a baljós előérzetet fölös aggodalomnak betudva ugyanígy tegyek vele szembefordulva. És valóban: alig néhány percre rá már jöttek is. Odasietett hozzájuk, engem meg nem engedtek oda az övéi, így nem tudhattam, miről folyt a szó – először majd’ megvesztem a kíváncsiságtól, aztán amikor jött vissza, arra gondoltam, hogy csak az üzenetüket hozhatja, hogy el kell engedjen. A pillanat, ami kárpótol mindenért! Végre!
– Igazad van, ti lettetek az elsők. Felvetettem viszont, hogy nem tiszta a helyzet, mert te a foglyunk maradtál, és a következő javaslatot tettem, amit köszönettel el is fogadtak: elmehetsz most, és döntetlen, vagy velünk maradsz még úgy tíz percig, és nyertetek. Te döntesz.
Szerencse, hogy a falnak támaszkodva álltam, különben talán összerogytam volna.
– Ezt nem teheted…
– Nem teszek én semmit, mondom, hogy te döntöd el. Csak annyi kell, hogy velünk jössz, és nyertetek. De ha nem, az se baj, máris odamehetsz, és megmondhatod nekik.
Jóságos ég! Sürgősen ki kell találnom valamit!
– Kis gondolkodási idő kellene, lehetőleg magamban.
– Hogyne.
A kulcslyukon nem láttam át, mert a zárban hagyták a kulcsot kívülről, miután ráfordították, az ajtó alatt viszont volt akkora rés, hogy láthattam őket elmenni. Körülnéztem a szobában: íróasztal hozzávalókkal.
Tökéletes.
Kicsúsztattam az ajtó alatt egy papírlapot, belenyomtam a kulcslyukba egy ceruzát, s a kulcs már koppant is a túloldalt a papíron, csak vissza kellett húzni. Amilyen régi trükk, olyan jól beválik… tudatom is velük, hogy hiba volt engem itt egyedül hagyni. MÁSKOR JOBBAN VIGYÁZNI! – írtam hatalmas betűkkel a papírra. Bár láthatnám az arcukat, amikor benyitnak, és ezt találják helyettem!
Kilestem az ajtó alatt, majd az immár szabaddá tett kulcslyukon, végül a résnyire nyitott ajtón; sehol senki. Az ajtót visszazártam kívülről és benne hagytam a kulcsot, ahogy volt, hadd tűnjön úgy, mintha csak köddé váltam volna.
Ám amikor elfordultam az ajtótól – az egész csapat ott állt előttem, még azok is, akiket bezártam! Teljes csendben jöttek vissza azalatt a néhány másodperc alatt, amíg bezártam az ajtót, mintha csak a semmiből tűntek volna elő! Megkövülten bámultam rájuk.
– No, hogy döntöttél? Mész, vagy maradsz?
Mikor láttam, hogy egyikük sincs a legkevésbé sem meglepve, hogy kint talál, értettem meg: szándékosan zártak oda, ahonnan kijuthattam, egyrészt azért, hogy láthassam, nincs esélyem, előbbre gondolkodnak, előttem járnak egy lépéssel, másrészt azért, hogy én húzzam a rövidebbet, és csak úgy egyenlíthessek, ha van bátorságom igent mondani. Be is vált a dolog, hiába láttam át rajta (vagy talán éppen azért).
– Maradok…
Talán sikerült nyugodtnak látszanom, de minden megtett lépéssel nőtt bennem a rettegés és a kíváncsiság valamiféle őrjítő keveréke, ahogy odakísértek az ágyhoz, főleg, mikor eszembe jutott, hogy a két új lernek a bezártak között kellett lenni, hogy csak most bukkantak elő.
Ahogy rám néztek, le sem tagadhatták volna, hogy alig várják a bosszút.
– Akarsz hason lenni?
– Igen – vágtam rá, jobb védettség reményében.
Újabb tíz perc – gondoltam, miközben felrakták a szíjakat – hogy kerülhettem ilyen helyzetbe?
Ekkor, ahogy fejemet a másik oldalra fordítottam, ismerős papírlappal találtam magam szembe, rajta a saját írásom:
MÁSKOR JOBBAN VIGYÁZNI!
Elnevettem magam, és persze csak erre vártak: pillanatnyilag felfüggesztett ellenállásomat kihasználva harminc ujj kezdte hirtelen mindkét oldalamat egyszerre csiklandozni. Arcomat az ágyba fúrva hol vinnyogtam, hol üvöltöttem, még akkor is, amikor a hátamra váltottak. Hiába no, ott is bordák vannak… a hónaljamhoz is kitűnően hozzáfértek, ennyit a jobb védettségről.
– Ha hanyatt akarsz fordulni, csak szólj.
Két kéz a térdhajlatomon állapodott meg, kettő a lábszáramon, kettő a combomon, majd hirtelen mind egyszerre látott munkához, én meg jobb híján tehetetlenül vergődve haraptam a matracot. Amilyen kevés szót váltottak egymással, olyan szépen összedolgoztak: közel maradtak egymáshoz, hogy az érzés összeadódjon, és az is hamar kiderült, hogy a mostani tíz perc nem csak azért nehezebb, mert többen vannak. A korábbi vallatásnak köszönhetően még érzékenyebb voltam, nem kellett időt tölteniük csikis pontok megkeresésével, és haditervet is volt idejük megbeszélni, amíg én voltam bezárva. Ráadásul most nem akartak kiszedni belőlem semmit, így még az a lehetőségem sem volt meg, hogy mondhatnék valamit, amivel megállítsam őket, már amikor képes lettem volna megszólalni.
Végül visszatértek a hátamra, majd elindultak az oldalam felé, és amikor félúton jártak a kettő között, üvöltve követeltem, hogy fordítsanak meg, kis technikai szünetet nyerve azon az áron, hogy utána még rosszabb lesz.
Így is lett. Rögtön a hanyatt való kikötözés után egyikük a lábamra ült, s egyik kezével a bokámat ragadta meg, másikkal a lábujjaimat. Ugyanez a másik lábammal is, így amelyikük közben az ágy végénél helyezkedett el, kényelmesen csiklandozhatta egyszerre mindkét, tökéletesen mozgásképtelenné tett talpamat, és mivel egyikük sem akart kimaradni a jóból, szépen váltották egymást. Mindegyikük egy kicsit mást csinált, kísérletezhettek kedvükre: ki körömmel, ki ujjheggyel, a harmadik meg rátalált arra a kibírhatatlanul csikis pontra a nagy lábujjam alatt, amit most már elég volt csak néhányszor megnyomkodnia, hogy őrjöngést váltson ki belőlem.
Elindultak fölfelé. Egyikük a combomat csiklandozta, másik a csípőmet, legrosszabb azonban az volt, amelyik a kettő közti kis hajlatot kezdte el csak egyetlen ujjával, hosszirányban oda-vissza finoman vakargatni. Amint észrevette, milyen vadul rándulok össze minden ilyen kis ujjmozdulatára, felnézett, elmosolyodott, és mindkét oldalon egyszerre folytatta tovább. Csak azért nem kezdtem el kegyelemért könyörögni, mert lélegzethez is alig jutottam a nevetéstől.
Örökkévalóságnak tűnő idő után végre abbahagyták, s gyanakodva figyeltem, ahogy mindhárman az ágyra telepednek. Mikor aztán egyikük a fejemet fogta meg, az állam alatt megtámasztva, hogy ne tudjam leszegni, másikuk a vállamra nehezedett, hogy ne tudjam felhúzni, már tudtam, mi készül, de késő volt – a harmadik akadálytalanul csiklandozhatta a nyakamat mind a tíz ujjával. Libabőrös lettem, talán még a hajam is égnek állt, és ez újabb olyan dolog volt, amit nem tehettek volna meg, ha csak eggyel kevesebben vannak is – haraptam volna! Rá kellett jönnöm, hogy többen nemcsak több ujjal, hanem több helyen is csikizhetnek!
És persze ismét váltották egymást, élvezettel figyelve kétségbeesett, ám annál eredménytelenebb erőfeszítéseimet az ellen, hogy újra és újra lefogjanak. Amikor végre eleresztettek, szünetért könyörögtem.
– Lásd, kivel van dolgod, megint adunk választási lehetőséget. Vagy a szünet, vagy az egyik kezed szabad egy percig, és ha kiszabadítod magad, elmehetsz.
A másodikat választottam – persze, most sem könnyítik meg majd a dolgomat, de akkor is esély!
Az történt, amire számítottam: ketten a szabad kezem felől sorakoztak fel, a harmadik a túloldalon, s ahányszor a másik kezemet fogva tartó szíj felé nyúltam, húsz kíméletlen ujj támadt a védtelenül hagyott oldalamra, és már rántottam is vissza a kezem. Ha ez még nem lett volna elég, a harmadik a megkötött oldali hónaljamat kezdte észtvesztően csikizni, így képtelen voltam azt a kezemet elég mozdulatlanul tartani ahhoz, hogy a másikkal leoldhassam róla a szíjat.
Teltek a másodpercek, s én egyre dühödtebben és annál sikertelenebbül próbálkoztam; végül anélkül telt el a perc, hogy csak hozzáértem volna a szíjhoz.
– Ha gondolod, megpróbálhatod a másik kezeddel is, hátha az szerencsésebb.
Igent mondtam, kapaszkodva az utolsó szalmaszálba, de mint kiderült, mostanra annyira érzékennyé váltam, hogy már nem is kellett aggódniuk, hogy kiszabadítom magam. Csak annyit kellett tenniük, hogy gyorsan megcsiklandozzák a szabad kezem felőli csípőmet, s amikor elkaptam a kezeket, az ellenkező oldali hónaljamat. Egyszerre a kettőt képtelenség volt védeni, s jót mulattak azon, ahogy oda-vissza csapkodok. Nekem sokkal kimerítőbb volt ez, mintha a szünetet választom, nekik pedig sokkal szórakoztatóbb, mintha egy darabig nem nyúlhattak volna hozzám. Mikor már ellenkezni sem maradt erőm, újra kikötötték a kezemet.
– Letelt a tíz perc. Tudod, mi következik most?
– Nem – feleltem pillanatnyi megkönnyebbülés után ijedten. Ha lejárt az idő, miért is kötöttek vissza??
– Mennyi idő alatt tudtad volna kinyitni az ajtót, amikor azt mondtam, hogy ugyanannyi ideig fogunk csikizni, ameddig várnom kell?
Hoppá, tényleg. Ez végül nem derült ki, mert közbejött a csapatom, és most talán azért kérdezi, mert ennyit akarnak még hozzáadni…
– Egy perc – feleltem óvatosan. A legrövidebb, ami még kivitelezhető, ha netán próbára tennének.
– Akkor sajnálhatod, hogy nem nyitottad ki, amint mérni kezdtem az időt.
…vagy megint valami csapdába sétáltam?
– Várjunk csak. Amikor jött a csapatom, ezt a tízperces egyezséget kötötted velük az ajtónyittatás helyett.
– Először is, nem volt róla szó, hogy pontosan tíz perc. Azt mondtam, úgy tíz percig, ami jelenthet valamivel többet vagy kevesebbet is. Másodszor: az egyezményt illetően meg is állítottam az órát, amint jöttek. Három perc eltelt időt mutatott. Ez kettővel több, mint amennyi idő alatt az előbbi válaszod szerint ki tudtad volna nyitni az ajtót, tehát két percig várattál…
– Ne…
– …úgyhogy most a két perces, feledhetetlen finálé következik! – és ujjait a két oldalamra nyomta a bordák és a csípő közti résznél.
– NEEEEE! KÉRLEK, OTT NE, KÖNYÖRGÖK, LEGYEN MÉG TÍZ PERC, CSAK EZT NEÁÁÁÁ!!!
Megint kifogytam a levegőből ezután az egyetlen sikoly után. A csiklandozás az első alkalomnál is elviselhetetlenebb volt, mert most még húsz másik ujj táncolt könyörtelenül a hasamon, csípőmön, bordáimon, hónom alatt... először hisztérikusan, végül hangtalanul nevettem, őrjöngve próbáltam lerázni magamról az ujjakat, aztán hamarosan már erre sem maradt erőm. Kibírhatatlanul lassan vánszorgott az idő, s az utolsó tíz másodpercben – ami azt hittem, sose ér véget, mert hangosan, egyszerre számolták – már mindannyian ezt a mélyen ható, nyomkodásos módszert alkalmazták, alighanem azért nem előbb, hogy ne ájuljak el.
Mikor abbahagyták, és egy kicsit összeszedhettem magam, ugyanaz a jólesö kimerültség öntött el, mint az első alkalommal.
– No, fogsz-e még trükközni, meg szökdösni?
– Naná. Csak máskor jobban vigyázok, és nem kapsz el.
– Ez a beszéd :)

- VÉGE -
0
A
· 4 Jan 2010 (edited)
Hát ez marha jó lett! Gratulálok, hihetetlen jól írsz, láttam magam előtt az egészet, és tetszett a kerettörténet is! ;)
0
D
· 4 Jan 2010 (edited)
Elolvastam és nagyon tetszett! Jó történetet irtál nekünk! :)
0
C
· 7 Jan 2010 (edited)
Nagyon profi, gratula!
0
S
· 9 Jan 2010 (edited)
Nagyon tehetséges :)
0
C
· 10 Jan 2010 (edited)
ja! :)