A Csiki sziget
A vízi repülőgép a gyönyörű trópusi sziget felett körözött leszállás közben. A lagúnánál vízre érkezéskor először visszacsapódott, mint egy lapos kavics a vízen, és végül megállt a kis mólónál.
Édes Hawai zene ütötte meg a fülemben, ahogy besétáltam Fantázia Szigetre. A dél-tengeri szépségek egy csoportja hagyományos polinéz fűszoknyában táncukkal vártak minket és minden érkezőnek a nyakába egzotikus, színes, illatos virágokból készült nyakláncot akasztottak. Mind a tizenkét utasnak átnyújtottak egy trópusi koktélt, vagy csak egy pohár pezsgőt.
Miután egy édes polinéz nő egy házhoz vezetett, ami a következő héten otthonomként szolgált, személyesen köszöntött a fantasztikus üdülőhely tulajdonosa. A titokzatos és mégis komolynak ható Mr. Rourke. Egy mágikus aura vette körül őt. A megszokott társalgás után így szólt: “Nos, Ön a levelében leírta, hogy miről szokott fantáziálni. Természetesen meg tudjuk oldani, hogy valóra váljon a kívánsága, de az előkészítés egy kis időbe kerül. Szabad javasolnom, hogy holnap reggel egy vitorlással hajózón ki a csodálatos tengerre? Úgy hallottam, hogy Ön kitűnően vitorlázik, és biztos vagyok abban, hogy a kirándulás tetszeni fog Önnek. A bérlés természetesen benne van a csomagban és nem kell külön fizetni érte.”
Beleegyezően bólintottam. Egy vitorlás kirándulás pont jó lesz arra, hogy az irodai stresszt elfelejtsem. Kétségtelenül igaza volt Mr. Rourke-nak abban, hogy jobban kiélhetem a vágyam, ha ellazult és kiegyensúlyozott vagyok.
Következő reggel elindultam. Mikor fél úton voltam a kissziget felé, megláttam egy másik szigetet, ami három mérföldre lehetett, és belső késztetést éreztem, hogy oda hajózzak, a nyugodt lagúnából, a nyílt tengerre. A szél és az időjárás egyszerűen kitűnő volt ma, ezért inkább ez egy sportos kihívás volt, mint egy kockázatos dolog. Ahogy közeledtem a célom felé, szembetűnt a dús zöld élővilág és a szikrázóan fehér korallzátonyok. Ez a hely kitűnő volt a pihenésre.
De hirtelen megremegett a hajó egy hatalmas hullámnál, és a hajó törzse kettétörött: zátonyra futottam! A kis hajó gyorsan megtelt vízzel. Egyetlen esélyem volt, hogy a vízbe ugorjak, és a közeli szigetre ússzak, ha nem akarok elmerülni a hajóval együtt. Fantázia Sziget elég messze volt ahhoz, hogy biztos találkozzak néhány cápával.
Szerencsére a sziget majdnem 300 méterre volt, és mindig jó úszó voltam. Ahogy közeledtem a part felé, zajokat hallottam onnan. Úgy tűnt, mintha női nevetés lenne. Hamarosan észrevettem egy lányt, aki nekem háttal térdelt a parton, de azt nem láttam, hogy mit csinál. Aztán több női nevetést is hallottam, aztán rövid keresgélés után megláttam egy másik nőt, aki egy pálma közelében állt, de titok maradt számomra, hogy mit csinált.
A rejtély felkeltette az érdeklődésemet. Miért nevetnek a lányok olyan hangosan? Olyan halkan úsztam a hangok felé, ahogy tudtam, amíg a lábam leért a víz aljára. Végre elértem a partot, és olyan hangtalanul, ahogy csak lehetett, elindultam a legközelebbi lány felé. Amit láttam, attól elakadt a lélegzetem:
A lány, aki a parton térdelt, egy homokba ásott nő talpát csiklandozta. Csak a lába és a feje látszott ki és teljes erejéből nevetett. Mindkét szépség el volt foglalva, és engem nem vettek észre, így elosonhattam mellettük és a pálmafa közelébe jutottam. Az ottani nevetés is egy nőtől jött. Az egyik pálmafához egy lány volt kötözve és egy másik pont előtte állt és kezeivel az oldalát csiklandozta. Ott, ahol partot értem, onnan csak a csiklandozó személyek hátát láttam, de az áldozatokat nem.
Ha azt gondoltam volna, hogy a mai napon elég csodát éltem volna át, akkor tévedtem: Nem messze a második csiklandozó helytől egy polinéz szépség volt fejjel lefelé egy görbe pálmafára felkötözve, kezei a háta mögé kötözve. Egy másik lány a talpát csiklandozta, egy harmadik pedig a felsőtestét. Mindegyik résztvevő fedetlen mellel és mezítláb voltak, egyedül a fűszoknya takarta testűket. Így jól látszódott gyengéd, bronzszínű bőrük, ami nyilvánvalóan nagyon csiklandós volt. "Megtaláltam! Végre fedeztem a "Paradicsom szigetét "! Kiáltottam.
Ez a kiáltás megrémisztette a nőket, mert eddig észre sem vették, hogy ott vagyok. A négy csiklandozó a földre vetette magát előttem, és tiszteletteljesen meghajoltak, és szavakat suttogtak érthetetlen nyelven. Amikor látták, hogy nem értem meg őket, felálltak, és barátságosan a hegyek felé invitáltak a sziget közepére. Most értettem meg: Azt akarták, hogy kövessem őket, feltehetően a faluban. Kissé kábultan engedelmeskedtem nekik.
Látszólag gyakran használt ösvényen vezettek sűrű növényzet között, és szemüket lesütve tartották, és folyamatosan mormogtak valamit, ami egy imának hangzott. Kevesebb, mint öt perc múlva a kis csoportunk elért egy a nagy tisztáshoz, ahol legalább húsz jól megépített, meglehetősen nagy házak álltak, amit pálmalevelekből készítettek. Egy tucat gyerek, minden korosztálybeli szaladt felénk és kiabált valamit izgatottan, amitől a falubeliek felfigyeltek ránk. Egy tucat trópusi öltözetű nő özönlött ki kunyhókból, és mélyen meghajoltak, amint megláttak.
Meg voltam zavarodva a sok figyelmességtől. Ezek a jó emberek bizonyára összekevernek valakivel, akit ők ismernek. Megpróbáltam elmagyarázni a tévedést, de senki sem értett meg. Végül egy köpenyt viselő, határozott fellépésű, idősebb nő lépett elő színes madártollakkal díszített házból. Egész megjelenése elárult: Ő lehetet a sziget királynője. Csendben nézett egy ideig, majd ők is meghajolt előttem.
"Isten hoz ismét a Csikicsikin, Mester. Régóta nem látni már! Mindegyik teliholdkor feláldoz három lány a parton az Ön visszatérésének nyolc generáció alatt." Ez teljesen összezavart engem, és így szóltam: "Fogalmam sincs, hogy kinek tartanak engem, kedves hölgyem, de én csak egy turista vagyok. A hajóm elsüllyedt. Ha van itt egy telefon a szigeten, akkor azonnal tudnánk tisztázni a dolgot."
A nő elámult. "Olyan szavakat mondani, amiket én nem pontosan érteni, Mester. Megmutatni neked a sziget, de itt nem lenni Telefon. És én elmesélni neked történet, amit te megérteni." A kíséretével együtt körbevezetett a falun és egy hihetetlen történetet mesélt el:
Úgy tűnt, hogy a szigetlakók még soha nem volt kapcsolatba más emberekkel, amíg 150 évvel ezelőtt egy angol tengerész ide nem tévedett. Miután kiheverte a hajótörést, megtanította az ittenieket mindenféle hasznos dolgokra. Mezőgazdaság, kézművesség, a sebek és csonttörések gyógyítása. A szigetlakók nagyon tisztelték, és befolyásos személyiség lett. Végül feleségül vette a sziget királynőjének lányát és sok gyerekük született.
De bevezetett egy új szokást is: Szerette csiklandozni a lányokat a faluban, amikor csak lehetett, és hogy a férfinak örömet szerezzenek, a lányok hagyták magukat megkötözni és a "mester" csiklandozhatta őket. A szigetlakók vidámak voltak, akik gyakran és szívből tudtak nevetni, ezért szeretik ők a csiklandozós játékokat. Minden évben megünnepelték a mester születésnapját egy nagy csiklandozós ünneppel.
A tengerész halála után a legidősebb lánya lett a Csikcsiki sziget királynője, a sziget a nevét a mester csodálatos új csiklandozós játékáról nevezték el. A csiklandozás szót nem tudták megfelelő kimondani, ezért hívták Csikcsikinek. Emlékének tisztelegve, és abban a reményben, visszatér majd a reinkarnációja, minden teliholdkor három lányt feláldoztak. Természetesen nem ölték meg őket, de egy teljes napon csiklandozták a lányokat. Ez generációk óta a normális életük egy részévé vált. Különleges megtiszteltetés volt, akit áldozatnak kiválasztottak. Csak a leginkább csiklandós lányokat érte ez a megtiszteltetést, és őket különböző csiklandozós versenyeken választották ki.
Úgy látszik, hogy a hajótörésem erre a jelentős napra eset: Ebben az időben csiklandozták az áldozatokat minden hónapban, valamint ez volt mester szigetre való megérkezésének évfordulója, melyet hagyományosan megünnepeltek egy nagy csiklandozós ünneppel. Pont ebben az időpontban egy fehér ember kerül a szigetre, mint ahogy a legendák mondják, és az összes szigetlakó volt biztos, hogy én vagyok a mester reinkarnációja.
Egy halvány gyanú ébredt bennem: Egy olyan álom közepén találom magam, ami miatt ide utaztam. De az előttem álló csiklandozós ünnep utáni várakozás küszöbön hamar elfelejtettem, hogyan szervezhette meg Mr. Rourke ezt az egészet. Ez most egyszerűen nem volt fontos számomra.
Vendéglátóim a legfinomabb ételekkel és egzotikus gyümölcsök kényeztettek el, két szépség legyezett pálmalevéllel, és mindenki hihetetlenül kedves és barátságos volt velem. Az esti ünneplés a hagyományos Luau-val kezdődött, földi kemencében-egészben sült malaccal. Mindenhonnan a nevetést, és kuncogás hallatszott, amit mindig vidám történetekkel szakítottak félbe, és időről időre láttam, hogy egyes lányok egymást csiklandozzák.
Az ünnepi étkezés után a falubeliek hagyományos táncokat lejtettek. Egyiket különösen érdekesnek találtam, mert a táncoló lányok mindig titokban megcsiklandozták a szomszédjukat, így az „áldozat” kieshetett a ritmusból. Az áldozatok felvisítottak, de nem estek ki a ritmusból.
A királynő felállt, és beszédet mondott a saját dallamos nyelvén. Két szót értettem meg: csikicsiki, mester. Aztán a királyné hozzám szólt: "Most, Mester, látja holnap ünnepelni lányok. Remélni, tetszeni Önnek!" Tizenkét polinéz szépség, talán 20 év alattiak, elém léptek, és meghajoltak előttem. Örültem, hogy nem a szépségüket kell zsűriznem, mert nehezen tudtam volna dönteni. A királyné szólt néhány szót a kiválasztott lányokhoz, és mindegyik kinyújtotta felém jobb lábát. „Megpróbál csiki lábak!" Invitált a királynő, és én engedelmeskedtem neki.
A lányok sikítottak, kuncogottak, de egyikük sem húzta el a lábát. Csak az utolsó lánnyal volt egy kis probléma: A földre esett, ahogy csiklandoztam a lábujjait. De továbbra is odatartotta a lábát.
Az egész falu boldogan tapsolt, amikor a bemutató véget ért. Félbevágott kókuszdióba egy jó ízű italt töltöttek. Úgy tűnt, hogy alkoholt tartalmaz, mert egy kicsit a fejembe szállt, bár kellemes módon. "Mester megmutat nekünk, hogyan lehet ital csinálni gyümölcsből”, mondta a Királynő. "Mi csak ünnepeken isszuk ezt. Nagyon jó!" Valóban!
Körülbelül egy órával később érződött az ital hatása: több és több falusi vonult vissza a kunyhóikba aludni, és mivel én is spiccesnek éreztem magam, követtem a példájukat. Egy kis kunyhót, ami azonban nagyon kényelmesnek bizonyult. Miután belefeküdtem a függőágyba, hamarosan el is aludtam.
* * *
A nap első felét az ősi szellemek emlékének szentelték, és a különböző istenek és szellemeknek ajánlottak fel áldozatokat. Ez ahhoz kellett, hogy áldást kérjenek a délutáni ünnephez.
A 12 kiválasztott lány egy bámulatos táncot mutattak be, amiben a ringó csípő és a varázslatos mozgás nagy szerepet kapott. Bár a tánc a rituális ima egyik formája, olyan hatása volt, hogy szinte pezsgett a vérem. Férfiak nem képesek ellenállni a látványnak, a tökéletes alakú testnek, a finom bronz a bőrnek, és a sárgás színű szoknyának. A hagyományuk szerint csak szoknyák viselnek a nők, mellük fedetlen, és csak félig takarja el a hosszú, fekete hajuk. A dobok ritmusa dobok csak növeli az erotikus hatását.
Egy órával az ebéd után a királynő átveszi az irányítást az ünnepen. Megparancsolja a lányoknak, hogy köralakot formálva térdeljenek le. Egyik lány remegett abban a tudatban, hogy most csiklandozás jön, de mindegyik arcán mosoly látszik.
A királynő kürttel jelzi a kezdetet, és azonnal a lányok sikításától és nevetésétől zengett minden. Mindegyik résztvevő az előtte lévő talpát csiklandozza, vagy a bordáit, esetleg a hátát, gyakran változtatva a támadási pontokat.
Az egyik lány felsikított: kezét a testéhez szorította, hogy a nagyon csiklandós hónalját és oldalát védelmezze, de hiába. Az "ellenség" ujja vadul tör előre a védelmező kéz és a felső teste közé. Az arcára vidámságot erőltet, és szemét becsukta a tehetetlen kétségbeesés miatt.
Természetesen ez azt jelenti, hogy az ő előtte lévő lány kedve szerint csiklandozhatja áldozatát, és ő ki is használta ezt a tisztességtelen előnyt. De az ő áldozata vasakarattal rendelkezett. Bár sikoltozott minden erejével, mégsem futott el a csiklandozások elől.
Hirtelen előreesett egy lány a körben a sok csiklandozás miatt. Nem tudott már védekezni, csak az izmai remegtek a folyamatos nevetéstől. A kínzójának jól előre kellett hajolnia, hogy tovább tudja csiklandozni, azonban így a kínzójának szabaddá vált a hónalja a mögötte lévő lány ujjai számára. Ideális helyzetet teremtve ezzel, mert a csiklandós testrész szabaddá vált. Kihasználta ezt a lehetőséget: a mögötte lévő lány az ujjait a hónaljban fúrta, majd erősen masszírozta. Ez már túl sok volt az áldozatnak, és nem tudta folytatni a támadást az előtte lévő lánynak.
Rövid szünet következett, és a csiklandozás miatt megbénult lányok új erőre kaptak, és a szemük előtt lévő talpakra koncentráltak. Ezeknek a talpaknak a tulajdonosai úgy meglepődtek a megújult támadásoktól, hogy előreestek és a saját áldozatukat is magukkal rántották. Ennek eredményeként, az egész kör, mint egy sor dominó eldőlt.
Ettől az egykor oly jól elrendezett csiklandozó kör felborult és kaotikus birkózó csiklandozássá vált, amelyben mindenki- mindenki ellen harcolt. A körből most az ordító arcok és a kapálózó végtagok kusza gombolyagja lett. Szinte lehetetlen volt eldönteni, hogy, melyik csiklandozott láb melyik nevető lányhoz tartozott, és egyik résztvevőnél sem lehetett felismerni, pontosan ki hol csiklandozza a másikat. Ez a káosz legalább tíz percig tartott, és akkor jelt adott a királynő a kürtjével, hogy helyreállítsa a rendet. Lassan összeszedték magukat a lányok egy-egy titokban végzett csiklandozó támadás közepette. De végül a tizenkét lány ott állt a közönség előtt és várakozóan néztek rám.
A királyné látta, hogy fogalmam se volt, hogy most mit várnak tőlem, úgyhogy tájékoztatott: "Mesternek kell választani most, ki a leginkább csiklandós lány?" Bólintottam, persze tanácstalanul. "Ez gyakorlatilag lehetetlen, mert a lányok egy gombolyagot képeztek. Ki lehetne próbálni őket egyénileg?" Kérdeztem abban a reményben, hogy én magam csiklandozhatom a lányokat. A Királynő elmosolyodott: "Ó, igen, Mester, úgy csinálni, ahogy te akarni?"
Mondtam nekik, hogy térdeljenek le. Két lány a leendő áldozat karját tartotta fel, míg a másik kettő a lábát szorította a földhöz. Így minden csiklandós helyet el tudtam érni és le tudtam tesztelni. Minden lány mondta a nevét, ahogy sorra került, és mindegyik kedvesen mosolygott, mintha azt akarta volna elérni, hogy őt válasszam. Az első Alana volt, meglehetősen magas, és nagyon vékony lány. Ahogy letérdeltem mellé, hogy ujjaimmal megcsiklandozzam a bordáját, a lány kissé megremegett. A lány hevesen reagált, és ez még csak fokozódott, amikor megérintettem a hónalját: Magas hangon visított fel. Viszont a talpcsiklandozásnál csak édesen vihogott.
Kailana volt a következő. Úgy döntöttem, hogy őt hátulról csiklandozom az oldalán. Majdnem kitépte magát a segítőim karjaiból. Az ő nevetése olyan volt, mint a balzsamos esti szellő. Ugyanígy nevetett, amikor először megérintettem a talpát. Nagyon szép reakció, de a hangja nem tetszett nekem. Keona, következő a sorban, csodálatosan dallamos nevetéssel reagált, és nagyon heves reakciói voltak, bárhol is csiklandoztam.
Sorban csiklandoztam mind a tizenkét lányt, de a döntés nehéz volt. Mindegyik nagyon csiklandós, és mindegyiküknek nagy esélye lenne arra, hogy szépségkirálynő legyen. A teszt végén már nem mertem felállni, mert a rövidnadrágomon egy kisebb dudorodás látszódott. De úgy tűnt, hogy a lányok ezt nem vették észre, de ettől mégsem múlt el a zavarodottságom.
Miután kipróbáltam a 12 lányt, nem tudtam eldönteni ki legyen a három kiválasztott. Én öt lánynak szavaztam meg ezt a lehetőséget. Éppen ezért kértem egy újabb kísérletet. A királynő helyeslően mosolygott, és nekiláttam kiválasztani a kedvenceimet. Kezeim minden egyes bőrfelületen, minden csiklandós helyen végigment, többször megszámoltam a bordáikat, többször masszíroztam az érzékeny, finom hónaljukat, alaposan megvizsgáltam (még a nyelvemmel is) a lábujjaikat, és a szépen ívelt talpaikat. A lányok hangosan nevettek hangosan, felváltva kuncogtak és sikítottak, kegyelemért könyörögtek. Vonaglottak, és rángatózottak az ujjaim alatt, de a segítő kezek elég erősen tartották őket, és így a csiklandozás művészetével rendelkező ujjaimnak semmi sem szabhatott határt.
Végül ki tudtam választani, hogy melyik a három leginkább csiklandós lány: Leilani, Miliani és Keona. Mindhárman a tesztelés során majdnem elájultak. Nehéz volt megmondani, ki izzadt jobban, a lányok vagy én. A királyné látta, hogy mennyire kifáradtunk és a tengerpartra invitált mindenkit. Ott úsztunk egy kicsit a lagúnafrissítő vízében, és élveztük a napozást. A többi lány úgy játszott ott, mint a gyerekek a medencében, itt mindenki annyira nyugodt és boldog volt.
Az alkonyat a partot pasztellszínűre festette, amikor meggyújtották a fáklyákat. Egy kört alkottak a három pálmafa körül, amik pont háromszögben álltak. Segítő kezek kifeszítették ezek közé a függőágyakat, amelyek néhány sajátossággal rendelkeztek: Pálmafából készült kötéllel összekötötték a fatörzs alsó részével, és így nem tudott jobbra-balra himbálózni, és a széles övekkel a kezeket és lábakat erősítették a függőágyakhoz.
A három kiválasztott lány befeküdt a függőágyba, és hagyták magukat megkötözni. A királynő így szólt: "Nagy megtiszteltetés lányoknak, hogy áldozat lenni isteneknek. Most kilenc lány csiki három lányt, míg tenger elnyeli napot." Most kezdődik az áldozati szertartás. A kilenc lány (a tizenkettőből) széles mosollyal az arcukon, megkezdték a rituális csiklandozást.
Kiderült, hogy jól választottam: messze a legcsiklandósabb lányok voltak, akiket valaha láttam. Kezdetben egymás után csiklandozták a lábaikat, hogy jobban megismerjék az egyéni reakciójukat. Ezután egyszerre csiklandozták a lábukat, minek következtében a lányok kórusban nevettek. Ugyanezt a taktikát alkalmazták különböző pontokon: bordákon, hason, hónaljnál, és mivel a függőágyak hozzáférést biztosítottak minden oldalról, a feneküknél is. Az utóbbi különösen viccesnek tűnt, mert a lányok úgy ficánkoltak, mint hal a hálóban.
Az én nagy bánatomra, nagyon gyorsan ment le a nap ezeken a szélességi fokon, az egész szertartás kevesebb, mint egy óráig tartott. Bár azt hittem, hogy a lányok, örülni fognak, ha vége lesz a kínzásnak. Ennek ellenére látszott a szemükben, hogy élvezték a szertartást. A barna bőrükön jól látszódtak a jellegzetes piros foltok a mellkason és a nyakukon, s a ringó csípőjük vágyakozást keltett bennem, amikor felém jöttek.
A királynő elmondta a záró imát, és áldást adott minden lánynak a homlokára. Aztán felém fordult: "Mester, remélni, Önnek tetszeni Csikicsiki sziget. Mert nekünk nagy megtiszteltetés, hogy itt lenni. Kérjük, elfogadni a három lány, mint cseléd, éjszaka. A még nagyobb megtiszteltetés nekünk és a lányok.”
Nem hittem a fülemnek. Megkapom ez a három gyönyörű és rendkívül csiklandós lányt, mint egy ajándék, egy egész éjszakára? Szóhoz sem jutottam. De a lányok igéző mosolyától magamhoz tértem és hálásan bólintott.
Körülöttem mindenki örült és tapsolt, míg közbe nem szólt a királynő. "Köszönöm, Mester, még adni egy ajándék: Ez egy tizenkét tengeri kagylóból álló nyaklánc, minden egyes kagyló egy-egy lányra fogja emlékeztetni. Hogy mindig gondolni ránk." És a nyakamba akasztotta a gyönyörűen kialakított nyaklánc, ami tizenkét nagy és sok apró, csillogó csiszolt tengeri kagylókból állt, és közöttük kicsi piros, puha tollak. Én annyira elérzékenyültem a vendégszeretetüktől.
Ezután egy fantasztikus vacsora következett több tábortűzzel, a lányok táncoltak, mindegyiküktől kaptam valami finomságot, ölelést és csókokat. A három lány kiolvasta a szememből minden kívánságomat, és vacsora után édes kuncogással a kunyhómhoz kísértek.
A kunyhónál újra táncoltak nekem, de ez alkalommal nagyon érzékien és csábítóan. Végül levették a szoknyájukat és rám vetette magukat. Együtt levetkőztettek, és ez alatt folyamatosan csiklandoztak. Amint meztelen lettem, megölelgettek és megcsókolgattak. Kuncogtak, amikor meglátták, hogy mennyire felizgultam, de ők egyáltalán nem jöttek zavarba. Ehelyett az erogén zónáimat cirógatták.
De ez túl gyors volt számomra, így elkezdtem csiklandozni őket. Egy rövid csiklandós birkózás után az egyik lány hozott valahonnan két nagy madártollat, és lelkesen magyarázott valamit a barátnőinek, természetesen a saját anyanyelvükön. Egy szót sem értettem ebből. Két lány a harmadikat szétterpesztett lábait tartotta a levegőben. Rájöttem, hogy ki kell próbálnom a tollat. Úgy gondoltam, hogy tudom, hol kell ezeket a tollakat használni. De nem tudtam ellenállni a késztetésnek, hogy először a tollal végigcsiklandozzam az egész felsőtestét, ő túlságosan csiklandós volt ahhoz, hogy ezt az előjátékot kihagyjam. Eközben barátnői a rendkívül érzékeny talpával foglalkoztak.
Amikor úgy láttam, hogy már eleget csiklandoztam, a tollal a két lába közé vettem az irányt. Hangja halk nyögéssé változott, ami néha keveredett a kuncogással. A tollat csigavonalban táncoltattam az érzékeny testrészén, egyszer-egyszer megérintetve a csiklóját. Amikor ide értem a tollal, a lány felnyögött, és a szeme elárulta nekem, hogy mennyire fel van izgulva. A másik két lány finoman nyalogatta a talpát és a lábujjakat, ami újabb löketett adott a vágyainak. Mikor láttam, hogy a csúcspontjához közeledik, toll hegyét őrült ritmusban táncoltattam a csiklóján. Eksztázistól behunyta a szemét, a csípője úgy vonaglott, mintha áramütés érte volna, és egy hatalmas nyögéssel átélte az orgazmust. Pár percig eltartott, amíg lenyugodott.
A barátnői és én is megcsókoltuk gyengéden, de nem sokáig: a másik lány annyira izgatott volta látottaktól, hogy majdnem hajba kaptak azon, hogy ki lesz a következő. Én intettem nekik, hogy ezt a vitát döntsék el egy csiklandozós birkózással, és hamar egymásnak estek. Miután ez eldőlt, egy újabb csodálatos orgazmust élt át az egyik lány, majd csiklandozás következett, és még több orgazmus.
Nem emlékszem minden részletre. A csiklandozós orgia szünet nélkül folyt, elmémet csodálatos öröm töltötte el, izmaim elernyedtek, amikor végre elaludtunk az összefonódott végtagok és izzadt testek gyűrűjében.
Mikor másnap reggel felébredt, nem voltam hajlandó lemondani az édes álomról, ami erről a csodálatos Csikicsiki ünnepségről szólt. Szememet szorosan csukva tartottam, hogy még egyszer átéljem ezt.
De nagy sokk ért engem, amikor kinyitottam a szemem. Nem a pálma kunyhóba voltam. Eleinte nem tudtam, hol vagyok, de aztán rájöttem: Fantázia szigeten lévő szálláson voltam. Mielőtt tisztázhattam volna a megmagyarázhatatlan helyváltozást, valaki kopogott az ajtón. A titokzatos Mr. Rourke és a törpe szolgája Tatoo volt.
„Jó reggelt, uram." Jól aludt? A reggelit szolgálják fel, néhány perc múlva a tornácon. Azt gondoltam, hogy tanácsos lenne korán felkelnie, ha szeretne vitorlázni a sziget körül."
"Miiiii? Hogyan .. miért ... úgy érti ..." dadogtam teljesen összezavarodva. Mikor kicsit összeszedtem magam, így szóltam: "De tegnap már vitorláztam, és a hajóm zátonyra futott, és egy kis közeli szigetre úsztam, amit Csikicsikinek hívnak, és sok kedves ember volt ott, és álmom tökéletesen teljesült! " Mr. Rourke udvariasan mosolygott: "Ez nagyon érdekesen hangzik. De nincs a közelben semmilyen sziget 200 mérföldes körzetben. Hajója a kikötőben áll, bármikor elindulhat."
"Úgy érti ez nem volt valóság? Csak egy álom? És ez meg sem történt? " - "Nem ismerem az álmát, uram, de a titkos kívánságának a teljesítése még folyamatban van. Holnap, vagy holnapután lesz meg. Ez állítólag meglepetés lesz, ugye? Ezt a napot a vitorlázásnak szentelheti, ahogy kívánta. Szép napot kívánok Önnek, uram!” Ezekkel a szavakkal elfordult és otthagyott.
Tatoo rám kacsintott, és a nyakra mutatott, mielőtt követte volna a gazdáját. Eleinte nem értettem, mit akart mondani, de aztán rájöttem: A kezemmel megfogtam a nyakamat, és ott volt a válasz! A gyönyörű nyaklánc a tengeri kagylókkal és tollakkal, amit a Csikicsiki királynő adott nekem ajándékba.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meglepetés tartogat nekem Mr. Rourke.
0
S
OP · 11 Nov 2009 (edited)